keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Me, Myself and I

free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
Mä stressaan joskus aivan uskomattoman pienistä asioista ihan liikaa ja se hankaloittaa mun elämää. Kun vaan osais suhtautua kaikkeen rennommin niin helpottuis. Mulla irtoo paljon hiuksiakin varmaan siksi että stressaan liikaa? :D Hah, onneks mulla on nyt 3 päivää vapaata duunista niin saa vaan olla. Tai no, oishan tässä miljoona asiaa hoidettavana mutta kun ei vaan jaksa! Onko pakko jos ei halua?

Mutta jos käyttäis tän pikkuloman ihan vaan unelmoimiseen ja unohtais arjen huolet. Tänään oon mm. unelmoinu uusista vaatteista, Jenkkeihin matkustamisesta, kauneusleikkauksista, hyvistä bileistä, Jumpinista, rahasta, paremmasta säästä, unelmaduunista.. Lista on loputon.

Mitä te teette vapaapäivinä? Jäättekö sängyn pohjalle haaveilemaan vai meette hoitamaan hoidettavat asiat mitä ei muuten kerkeä? :D

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Cause we love to party

free image hosting
free image hosting
Olipas mukava ilta! Pyörähdettiin eilen Tahon kanssa kaverin synttäreillä, mutta tultiin kumminkin suhkoht aikasin kotiin :)

JA NYT KUULOLLE: mua suututtaa niin paljon että tein ton blogikirppiksen ihan vaan teitä varten, mutta jotkut teistä ei viitsi edes vastaa sähköpostiin? Kyllä sitä niin ollaan halukkaita ostamaan ja sit huudetaan isoin summa mutta sit ei halutakkaan ostaa. Oon saanu myytyä yhden noista neljästä tuotteesta, joten pistää mietittymään onko tossa blogikirppiksessä järkeä ja aijonko enää lisätä sinne uusia tuotteita. En vaan voi ymmärtää että eka suorastaa kaikki vinkuu tekemään tollasen ja sit kun hikihatussa sen teen niin ei sit käykkään. Niinku mitä..?

Seuraavat henkilöt tarkastakaa sähköpostinne, pliis!

niina.mooi@hotmail.com
s-olivia@hotmail.com
Annnnn_-@hotmail.com

lauantai 26. marraskuuta 2011

Oh, sometimes I get a good feeling..

free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
Mä olin äsken syömässä äitin ja mamman kanssa ihanassa meksikolaisessa ravintolassa Santa Fe:ssä. Se on yksi mun lempiravintoloista ja siellä on tullu vietettyä aika paljon aikaa :) Söin ihan super hyvää sisäfilettä ja jälkkäriksi mansikkamargaritan! Nam nam, nyt täyden vatsan kanssa nukkumaan ja huomenna ois ehkä luvassa jotain kivaa <3 br="br">

Tää biisi nyt on vaan soinu mun päässä viimesen kuukauden joten kai se on pakko pistää tähän! Ihan siis alkuperänen eikä mikään FloRidan nolo remix joka soi taukoomatta duunissa NRJ:ltä..

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Kirppiskohteet suljettu!

Eli enään ei voi huutaa takkeja, jätän ne kummiskin vielä tonne blogikirppiksen sivuille siltä varalta että joku ei vastaa sähköpostiin. Elikkä jos näin käy, otan sieltä toisiksi eniten tarjonneen henkilön ja pistän sille viestiä. Toivon kylläkin että jos on huutanut niin on myös valmis ostamaan :)

Käykää siis tarkistamassa sähköpostinne! Kiitos :)

tiistai 22. marraskuuta 2011

Tatuoinnit

Mä oon itseasiassa tehny jo aikasemmin postauksen mun tatskoista, mut sen jälkeen uusia lukijoita on tullu niin paljon että uusinta ois varmaan kiva kaikille :) Näistä kummiskin kysellään niin paljon! Elikkä mulla on 3 tatuointia joista yhen otin 14-vuotiaana ja 2 muuta 15-vuotiaana. Kaikkia varmaan kauhistuttaa että menin ottamaan ne noin nuorena ja moni ajattelee että mä tuun varmasti vielä katumaan, mutta ne merkitsee mulle niin paljon, että olisi vaikea katua niitä!

Kaikki mun tatskat on mustia tekstejä, yksinkertasia ja suhkoht pieniä, mä en tykkäis ainakaan itelläni jättimäisestä värikkäästä tatuoinnista. Ja aijonko ottaa lisää tatuointeja? En tiedä, en osaa ollenkaan sanoa. Tällä hetkellä on niin tyytyväinen näihin kolmeen tatskaan, koska jokaisella on oma tarinansa ja ne liittyy toisiinsa.. :)

IMG_0844
Far From perfect -tatuointi! Älkää vaan IKINÄ luulko että tällä ois mitään tekemistä mun blogin nimen kanssa. Mä mietin pitkään tatuointia joka merkkaa mua itteäni ja keksin tämän, varasin ajan tatuoijalle johon oli jonoa pari kuukautta ja sinä aikana aloin kirjottamaan blogia. Ajattelin että blogille hyvä nimihän ois tää mun uus tuleva tatska. Oikeestaan kukaan ei tiedä tän tatuoinnin lopullista tarinaa, mutta kukaan ei ole täydellinen ja mä olen kaukana siitä.

IMG_0846
Ranteessa oleva Enjoy tatuointi :) Lähes kaikki luulee että tän tarkotus on "nauti elämästä", mutta väärin meni! Tää tarkottaa mun rakasta äitiä jolla on selässä kiinalainen merkki joka tarkottaa nauttia. Mä halusin jonkun joka merkkaa mun äitiä, mutta en missään nimessä halunnu kirjottaa suoraan ranteeseen "Äiti" tai "Mom", vähänkuin ideat ois loppunu kesken.. :D Joten tää oli musta aika hyvä idea!

IMG_0880
Mun ensimmäinen tatuointi joka on otettu mun edesmenneen isin muistoksi. Tästä halusin aika selkeen, mutta en kumminkaan liian. Tosta ei suoraan huomaa että siinä lukee ISI, vaan ihmiset tulee aina kysymään mitä toi tarkottaa. Se olikin mun ideana, musta tatuoinnit pitää olla sellasia jotka saa tuntemattomatkin kiinnostumaan :) Jotkut idiootit on tullu täällä blogissa haukkumaan että tota tatuointia tehdessä on käynyt virhe, että I näyttää ihan J:ltä, mutta hei, sehän on se tarkoitus.. :D

Mun iholle on siis ikuistettu minä itse, äiti ja isi. Eli vaikka isiä ei enään ookkaan, me tullaan kaikki kolme olemaan silti aina ja ikuisesti yhdessä ♥

maanantai 21. marraskuuta 2011

My winter jacket

free image hosting
free image hosting
Multa on kysytty minkälainen talvitakki mulla tai millasen aijon hankkia, niin tässähän tämä :) Ostin tän siis viime vuonna mutta tykkään tosi paljon joten veikkaan etten edes tarvitse uutta. Tää on aivan ihanan lämmin, menee yli pepun ja värikin on tosi kiva. Mulla on toinenkin talvitakki, mutta sen ajattelin pistää tonne blogikirppikselle. Onko teillä jo takit?? :) Tuolla on vaan jo nyt niin jäätävän kylmä ettei nahkatakilla enää pärjää!

Nyt kattomaan telkkaria ja seurana Ben&Jerry <3 Ja ainiin, tänään tuli Tahon kanssa täyteen 9kk, wow!

Blogikirppis on avattu!

free image hosting


Laitoin sinne nyt siis kaikki noi pikkutakit jotka esittelin ja tuun sitten lisäämään sinne myöhemmin muuta. Liittykää muuten ihmeessä lukijoiksi niin on helpompi seurata :) En siis oo päättänyt vielä millon kohteet sulkeutuu, katellaan tässä aluksi miten homma sujuu! ♥:llä Jenni

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

BLOGIKIRPPIS + muuta!

Heippa kaikki lukijat! Mä oon nyt siis päättänyt alottaa ikioman blogikirppiksen, koska sitä on toivottu tosi tosi paljon jo pidemmän aikaa :) Me peruttiin siis Tahon kanssa se Valtterinkirppis silloin 18.12 ja mä alan myymään mun vaatteita netissä. Tiedän että mulla on lukijoita ympäri Suomea ja jotkut on tosi halukkaita ostamaan joitain mun vaatteita, mutta ei pääse tietenkään Helsinkiin. Joten kaikista paras ja kivoin ratkasu teille ja ehkä mullekkin on blogikirppis! Mulla on nyt pari päivää töistä vapaata joten enköhän saa sen tehtyä tässä muutaman päivän sisällä :) Eli kaikki noi pikkutakit menee myytiin ja lisään sinne sit muutakin. Tässä nyt kummiskin pari uutta hankintoa:

free image hosting
free image hosting
Mun ei pitänyt mennä ostamaan oikeestaan mitään, varsinkaan sormuksia, mutta noi kaikki oli niin ihania ja halpoja että oli vaan pakko :) Kultanen siipisormus H&M 4,95€ salamasormus Gina Tricot 1,90€ ja lehtisormus Gina Tricot 1,90€

free image hosting
Nyt loppu hopeeshampoolla läträäminen! Mun tukka on nimittäin kuiva kuin heinäkasa, kiitos Loreal. Nyt otan taas käyttöön nää Goldwellin vaahtosävytteet joita käytin viime syksynä, koska nää hoitaa samalla kun taittaa hiuksia kylmemmän sävyseksi. 13,70€ HairStore

free image hosting
Mä en oo ikinä omistanu punasia alusvaatteita, mutta ne on niin perus että oli pakko hankkia :) Ja vaikka ihan joulun kunniaksi :D Rintsikat 9,95€ ja stringit 6,95€ Gina Tricot

Me oltiin muuten eilen porukalla kattomassa uusin Twilight :D Mä en oo ikinä ollu fani tai oikeestaan ymmärtänyt siitä leffasta paljookaan, mutta vähän nolona myönnän että se oli älyttömän hyvä! Pari kohtausta oli niin hyvin tehty ja niin aitoja että kylmät väreethän siinä meni, hyrrrrr..

torstai 17. marraskuuta 2011

Myyntiin!

free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
Mä oon siis menossa taas Valtteriin myymään, 18.12! Ohan siihen vielä aikaa, mutta ilmotinpahan ajoissa :) Joku pyys kuvaamaan juttuja mitä aijon myydä ja nyt kuvasin noi pikkutakit. Tykkään ihan älyttömästi kaikista noista, mutta ei vaan jotenki oo tullu käytettyä =( Lisäksi mulla menee myytiin parit kengät, parit farkut, yks talvitakki, paitoja ja ehkä koruja. Kauheesti mulla ei oo myytävää kun just siellä olin, mutta kun Taho haluaa mennä niin meen sit sen kanssa :)

free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
Niin muuten, pipokausi on avattu!

Silloin ennen..

Mä voin vaikka vannoa että teitä kaikkia kiinnostaa nähdä vanhoja kuvia, eikö niin :D Musta on ainakin tosi hauska vertailla miltä joku näyttää nykyään ja vaikka ihan pari vuotta sitten! Joten mä päätin avata teille mun IRC-Gallerian salaiset piilotetut kansiot, jossa on kuvia muutamien vuosien takaa.. Ei ihan kauneinta katseltavaa, mutta viihdettä ainakin teille :D ARE YOU READY??

free image hostingfree image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hostingfree image hosting

Sellasta.. :D Mutta ei tässä vielä kaikki, kirsikkana kakun päälle laitan teille muutaman kuvan mun 13-vuotis syntymäpäivistä, joista multa kysellään vieläkin PÄIVITTÄIN. Oon nyt kohta 4 vuotta vastannu samaan kysymykseen kaikille erikseen, joten jos sen nyt tänne pistän niin kaikki varmaan saa tarvittavan infon :) Eli mulle järjestettiin syntymäpäivät vuonna 2007 silloiseen tv-ohjelmaan Huumaan (jotkut ehkä muistaa Pikku-Loren ja Pikku-Jaskan? :D). Pääsin shoppailemaan Nina Heralan kanssa ja Anna abreu tuli meille kotiin laulamaan samalla kun se kuvattiin suoraan tv-lähetykseen. Oli kyllä ihan makee kokemus! :D

free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting

Näistä pikku kekkereistä johtunee se että ihmiset alko kutsumaan mua "Huuma-Jenniksi".. Kuulen sitä edelleen aika usein :D Voi että.. Nyt mä kyllä painun pehkuihin ja aamulla töihin, hyvää yötä mun ihanat lukijat!! :)

lauantai 12. marraskuuta 2011

Polskimassa

free image hosting
free image hosting
free image hostingfree image hosting
Kuvat on meidän taloyhtiön uima-allas tiloista :)

Rauhallista lauantaita <3