sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

CPI Bravo skoter

mopo2mopo3mopo4
mopo
Oonkin varmaan joskus täällä blogissa maininnut, että tein mopokortin sillon kun täytin 15. Siitä lähtien oon joka kesä rakastanut ajaa pitkin poikin Helsinkiä, kun on vaan niin helppo liikkua joka paikkaan :) Paljon mielummin kuin tulikuumassa autossa. Mulla oli ennen sellanen aika perus harmaa skoba, mutta nyt hommasin Moposportista ihan uuden CPI Bravon valkosena. Ja tää on ihan unelma! Olin aijemmin tosi pitkään haaveillu just noista vespa -mallisista ja nyt voikin sit onnellisena ajella koko kesän helma hulmuten :D♥ Kokeilussa on myös valkoset ajolasit, nii ei lennä ötökät silmiin!

lauantai 29. kesäkuuta 2013

SUOMEN SUURIN BLOGIKIRPPIS HUOMENNA!

40b23ae8a85ae627ca7e15662f67b53f
Niinkun ootte ehkä joistain blogeista lukeneet, on huomenna sunnuintaina klo 10-16 Indiedaysin järjestämä Indietori Helsingin Hietalahdessa, jossa mä oon myymässä vaatteitani! Mukana on myös 34 muuta suosittua suomalaista bloggaajaa, joista osallistujista voit lukea täältä! Tapahtumassa on myös..

- Fashion ja Design Market, jossa 28 kiinnostavaa brändiä myymässä laukkuja, vaatteita ja ja design -tuotteita
- torin viihtyvyydestä takaavat lukuisat herkkupisteiden ruokatarjonnat
- musiikkia, josta huolehtivat 3 DJ:eitä
- levykirppis

Tervetuloa siis kaikki viettämään ihana päivä ja tekemään löytöjä! Itselläni on siis myynnissä vaatteita kokoina XS-M sekä aasuteita jne. :) Olen paikalla klo 13-16.

1004581_10201438747433374_464691049_n1004581_10201438747433374_464691049_n

tiistai 25. kesäkuuta 2013

Maailman paras juhannus

yu
Meijän porukka sai ihan sattumalta päivää ennen juhannusta peruutuspaikan Rastilan leirintäalueen mökiltä. Ennen tota suunnitelmat vaihtu ainakin 3 kertaa, oli tarkotuksena ottaa hotelli, oli tarkotuksena ajaa jonnekkin mökille 450km ja oli tarkotuksena olla tekemättä oikeestaan yhtään mitään. Mä en oo ikinä mitenkään tykännyt juhannuksesta erikoisemmin, mutta nyt voin sanoa, että mulla ei oo aidosti ollut näin hauskaa herraties millon!

w
Otettiin turbobassomankka messiin ja se pauhaskin sen 3 päiväää tech housea ;)

tgf
sauna
Meijän mökissä oli siis 2 makuuhuonetta, keittiö, 2 vessaa, sauna ja oma piha. Ihan täydellinen! Vähän matkan päässä oli myös Rastilan uima-ranta, johon mentiin auringon laskiessa yöuinille. Oli kyl outo fiilis, että on mukamas "mökkeilemässä metsässä" mutta metro menee sun pään päältä kun oot uimassa :D Se oli aika siistii!

eee
Ja kyllä me siellä myös syötiin. Tai mä taisin syödä varmaan puolet jääkaapista, kerrankin näin päin.. :)

  yy blogiin kuva
Meijän tiimi ♥

bhUntitledrt blogiin
Ihanaa juhannusta! T: Jenni ja Edgar ♥

torstai 20. kesäkuuta 2013

Sanomalehtiä kynsiin

IMG_9146
Mä törmäsin internetin ihmeellistä maailmaa selaillessani näihin sanomalehtikynsiin ja rakastuin heti! Ohjeetkin näiden tekoon oli aika yksinkertaset ja haluisin jakaa ne myös mun blogissa :)

IMG_9069
Kynsien tekoon tarvitset valkoista kynsilakkaa, päällyslakan, desinfiointiainetta ja palasia sanomalehdistä. Itse käytin hesaria :)

IMG_9076
Ensin lakataan kynnet valkoisiksi ja annetaan kuivua kunnolla.

IMG_9091
Sen jälkeen leikataan sanomalehdistä 10 kynnen kokoista palaa.

IMG_9103
Kastetaan jokainen palanen desinfiointiaineella ja..

IMG_9105
.. painellaan kynsiin noin 20 sekunnin ajan, lakataan päällyslakalla ja valmista!

tiistai 18. kesäkuuta 2013

More studs, please!

9076620900_ab08c5c486_ooikeadrs Lähiaikoina paljon näkyneet niitit vaatteissa ja asusteissa on ollut paljon mun mieleen. Joskus jopa mietin, että lähtikö tää mun villitys nyt hieman käsistä :D Näyttää vähän hassulta, jos asusta löytyy niittejä takista, paidasta, kengistä, laukusta ja vielä koruista, eikö? Mutta oli mun pakko tilaa vielä yks beige niittilaukku, kun se näytti niiiin kivalta ja multa ei löydykkään oikeestaan kun mustia laukkuja :)

qw
laukku choies.com
Mistä muotivillityksistä te ootte innostuneet?

lauantai 15. kesäkuuta 2013

Promo work

kuva
Mä tein eilen oikeestaan ekaa kertaa elämässäni promoduunia. Olin siis Vantaalla Moposportissa jakelemassa Monster -energiajuomia ujoille mopopoitsuille ;) Päivä meni yllättän nopeesti pienissä tärinöissä, kun tulihan niitä energiajuomia itekkin juotua aika reippaasti, lol.. :D Mut kiva päivä oli! Ja kertokaa ihmeessä jos tiiätte jotain hyviä promofirmoja? Ois kiva heittää useimminkin jotain keikkaa vaik tälleen kesällä kun mulla ei siis oo mitään varsinaista kesäduunia :)

UntitledUntitled

torstai 13. kesäkuuta 2013

Kesämekot kertaa kaksi ja ylläri arvonta!

geg
maksimekko CLICK!

geegg
pitsimekko CLICK!

Heippa kaikille pitkästä aikaa. On taas niin paljon kerrottavaa ja sanottavaa, mutta jotenkin niin vaikee pukea niitä asioita sanoiksi. Tää bloggaaminenkin on sellasta kun sitä ei hetkeen tee, niin taidot ruostuu. Oikeesti, miten voi pää lyödä ees näin tyhjää vaikka se on täynnä niin paljon asioita, että kohta se räjähtää? Mun pitäis löytää oma keinoni ilmasta itteeni tälläsinä hetkinä, kirjottaminen se nimittäin ei ainakaan oo! Jonkinlainen toinen tapa miten vois purkaa tunteita. Ehkä maalaaminen? Mun tekis nyt niin mieli maalata jotain absurdia :D

tre
Ootteko muuten huomannu, että Rapunzel of Swedenin sivuille on tullut liukuvärjättyjä clip on -pidennyksiä? Ihan mielettömän siistejä mun mielestä! Ite värjäsin oman liukuvärin eilen pois, mutta eipä hätää kun se saan takasin nykyään pidennyksilläkin :)

Entä kiinnostaisko 30 euron lahjakortti Rapunzel of Swedenille? Kommentoi tähän postaukseen sähköpostiosoitteesi! Arvonta päättyy 15.6 lauantaina, onnea :)

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Sulla on nyt hyvä olla, 
enkelten kanssa taivaan vainiolla. 
Nukut ikiunta,
rauhallista, tuskatonta. 

Lepää rauhassa..

perjantai 7. kesäkuuta 2013

2010

DSCF0170DSCF1424DSCF1646
DSCF1340DSCF1823DSCF0844
Löysinpäs muistikortin vuodelta 2010 :D Pääsääntösesti siinä oli kuvia siltä kesältä, joten oli ihan mielenkiintosta kattoa miten sitä on muuttunut tasan 3 vuodessa. Olin tolloin siis 15-vuotias, vähän itseään etsivä ja kokeileva, kaikki muu kiinnosti paitsi koulu. Mut oli kyllä ihan hauskaa aikaa! Onneks sitä on kumminkin henkisesti kasvanut aikalailla ja tietää nyt jo vähän mitä elämältään haluaa.. :)

En muuten voi uskoa että mulla on joskus ollut oma tukka noin pitkä! Apua mitä blondaus on oikeesti mun hiuksille tehnyt.. Onneks ollaan nyt jo vähän parempaan päin, mutta kyllä sitä saa pidennykset pistää päähän jos haluaa samanlaisen kun mulla on joskus ollut. Ja jotenkin oon aina kammonnut mun koko tummaa tukkaa, mutta ei se nyt niin pahalta noissa kuvissa ainakaan mun mielestä näytä :)

Miten te ootte muuttunu kolmessa vuodessa?

torstai 6. kesäkuuta 2013

Varoitus! Postaus sisältää alkoholia

IMG_8941IMG_8938
IMG_8940IMG_8930 
Night People Groupin Johanna ja mun kilpakumppanit Tommi ja Robin!

Eilen tosiaan järjestettiin paljon puhutun Suomen kosteimman kesäduunin finaali! Meidän kolmen finalistin päivä alko jo päivällä kello 14, kun mentiin NPG:n toimistolle vielä haastateltaviksi. Siitä jatkettiin Coloradoon syömään ja illemmalla sitten mentiin Kaivohuoneelle. Käytiin vähän illan kulkua läpi ja saatiin paidat, josta meijät sitten tunnisti :) Tehtävänä oli siis kiertää ympäri Kaivohuonetta, kertoa vähän kyseisestä kesäduunista ja kysellä ihmisiltä meininkiä. Kummasti sitä alkuillasta jengi oli vähän jäässä, mutta siinä kympin aikaan oli tupa ihan täynnä ja fiilis katossa! :D Voittajaksi julkistettiin sitten myöhemmin Robin K. ja mun mielestä aivan oikee valinta :) Ei harmita tippaakaan, mut oli siisti kokemus ja sairaan hauskaa! Paljon paljon onnea vielä voittajalle ♥

UntitledUntitledUntitled8971954840_5a2771c8cb_o

maanantai 3. kesäkuuta 2013

A life without love is like a year without summer

australian goldelis3bloginjennijuomattoni22kukatnamtoni2
Olipa muuten ihan mahtava viikonloppu! Feidasin kaikki överi bileet ja pippalot ja keskityin vaan rentoutumiseen ja ystäviin :) Lauantaina mun rakas Toni vietti ylppärit, joten tätä juhlistettiin muutamilla laseilla kuplivaa ja kaikenmaailman herkuilla. Oli ihanaa! Aurinko paisto kuumana kirkkaalta taivaalta vielä illemmalla kun lähdin, joten mentiin hetkeksi terassille istuskelemaan. Sen jälkeen mä vedinkin yökkärin päälle jo ennen kello yhtätoista ja menin nukkumaan, koska seuraavana päivänä oli luvattu vielä lämpimämpää ja mun oli pakko päästä rannalle. Herättiinkin ajoissa ja otettiin poikien kanssa suunnaksi Hietsu :) 4,5 tuntia vierähti niin nopeesti, etten ois voinu uskoo ku katoin kelloa paljon se näytti! Tälläsiä viikonloppuja lisää, kiitos ♥