lauantai 9. helmikuuta 2013

Pitkästä aikaa leffassa

IMG_8437IMG_8441IMG_8429IMG_8431IMG_8434IMG_8412
paita Bik Bok karvaliivi Vila tuubihuivi H&M laukku Thaimaa

Mun oli pakko päästä kattomaan tää juuri tullut uus Tsunami -leffa, oikeelta nimeltään siis Impossible. Pienten ennakkoluulojen kera astelin saliin, mutta oli ehdottomasti katsomisen arvoinen! Kohtaukset oli todella aidosti tehtyjä, esimerkiksi alussa missä ensimmäisen kerran aallot paiskautuu hotellin uima-altaalle ja sen jälkeen, kun Khao Lak on täysin tuhoutunut, näyttää hyvin todelliselta. Myöskään leffa ei jumittanut paikallaan niinkuin useimmat leffat tekee, joten lähes 2 tuntia vierähti nopeasti. Tottakai oli joitain kohtia, mistä en niin tykännyt tai ollut samaa mieltä käsikirjoittajan kanssa, mutta multa irtoo ainakin 4 tähteä! Olin aika itkukurkussa ja melkeen löin pääni Tahoon monta kertaa, kun ei pystynyt kokoajan katsoa :D Ei siis heikkohermoisille.

Kiva muuten että edellinen postaus herätti teissä keskustelua, vastaan kommentteihin viimeistään tänään :) Ihanaa lauantaita

41 kommenttia:

  1. Onko sulla kielikoru? Muistelisin, että joo mut en oo täysin varma :D ja jos oot perehtynyt asiaan niin tulehtuuko se kieli helposti jos ei muista aina pitää sitä siistinä kurlaamalla veellä tai jotain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli mulla joskus niitä jopa 2 kerralla, niinkun peräkkäin kielessä mutta jouduin ottmaaan ne pois. Just sen takia kun ne tulehtu kokoajan.. Se oli pelkkää kärsimystä :D Apteekissa myydään sellasta kurlausainetta, mun mielestä pelkkä vesi ei riitä.

      Poista
    2. Mutta ei kaikilla tulehdu, mulla on kavareita joilla ei oo tulehtunu koskaan vaikka ei oo hoitanut sitä se kummosemmin :)

      Poista
    3. Haluisin niin paljo semmosen mut en tiä onks se fiksuu ku kyllästyn niin nopeeta kaikkee :D juu ja vesi ei varmastikkaan riitä koska se ei tuhoo bakteereja ja niitä. Jos sit haluu pois niin jääköhän kieleen semmonen pieni koko et tiettyhän se menee umpeen mut meneeks kokonaan?

      Poista
    4. Mä otin ne pois yli vuos sitten ja on kielessä vieläkin reijät :D Ei sitä kannata ehkä ottaa hetken mielijohteesta, se on aika kivulias :/

      Poista
    5. mulla oli kielikoru 4 vuotta, ei koskaan tulehtunut ja nyt kun otin sen pois joku vuosi sitten niin ei oo enään jälkeäkään koko lävistyksestä :) et se riippuu hyvin paljon henkilöstä miten noi korut käyttäytyy, siks eipä siinä muu auta kun kokeilla tulehtuuko vai ei jos korun haluaa :)

      Poista
    6. mulla ja monella kaverilla on kielikoru ja omasta mielestä ei sattunut yhtään ja kaveritkin sanos samaa et ei tuntunu melkee miltää ku otti ni riippuu varmaa ihmisestä aika paljon. ja kellää niist ei oo tulehtunu eikä itelkää vaikka vaan eka viikon purskutin semmost apteekist saatuu ainet ja sen jälkeen en oo hoitanu mitenkää ja hyvin pysyny kunnossa!

      Poista
    7. Ei se kielikoru satu sen enempää ku pieni nipistys ;) ja ite ainaki tykkään sen verran paljon, että suosittelen ottamaan ! :)

      Poista
    8. Itseasiassa pelkkä vesi riittää puhdistukseen. Sylki poistaa bakteereja ja ne suuvedet oikeestaan vaan kuivattaa suuta ja kieltä enemmän millon kaikki bakteerit pääsee pesimään suussa :) itelläni on ollu kielikoru 2 vuotta ja puhdistukseen käytin pelkkää vettä vaikka tupakoin ja ei tulehtunut tai käynyt muutakaan ikävää :)

      Poista
    9. Itsellä on 3 kielikorua vierekkäin, eikä ikinä oo tulehtunut tai muutenkaan ollut ongelmaa (jos nyt ei lasketa sitä että niitä on tosiaan kolme, ja ne tuntuvat tykkäävän siitä, että ovat tiellä aika paljon), vaikken mä ole niitä sen kummemmin hoitanut, kunhan nyt hampaat pesee ja itse korut silloin tällöin

      Poista
    10. onks se sen 40€ kappale? inhottaa kyl maksaa tommone summa jos en tykkääkkää ja pidän pari kk ja sit jää vuodeks viel reikä :D

      Poista
    11. Joo se on about sen 40 euroa :)

      Poista
  2. kui vanhana sie muutit omaan kotiin? nko pois vanhenpie lualt

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Oon vähän jäljessä :D Muistin että se tuli vasta mutta onhan siitäkin yli kuukaus jo :D

      Poista
  4. Ootko tuol pakkasessa pelkkä nahkatakki päällä? Hui D:

    VastaaPoista
  5. Asuks sie kampissa?
    Paljon tuo karvaliivi maksoi?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En asu enää :) En muista yhtään!

      Poista
    2. Missäpäin sie nyt asut? Asuks yksin?

      Poista
    3. Miks pitää tietää niin tarkkaan? :)

      Poista
  6. kolahtaaks Calvin Harris - Feel so close tyylinen biisi suhun yhtää ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikeen kuuntele sellasta musaa :D Tykkään trancesta/tech housesta/mininalista/progressiivisesta jne. konemusasta :) Mut ei se nyt mikään ihan huono biisi oo!

      Poista
  7. Mäki olin tänään leffassa! D: Hahah.

    VastaaPoista
  8. voi vitsi ku oot ollu taas nättinä ! :)

    http://this-is-how-we-do-it-aino-roosa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Rakastan sun tyyliä!<3
    Hehee, mäki haluisin slk:hon! Tai kosmetologiks! apua en tiiä.. Taidan pitää 10 välivuotta :D
    Haluun johonki missä ei tarvitsis juurikaa opiskella matikkaa ja fysiikkaa, koska olin niissä yläasteella kutosen tasoo vaik tein aina paljon töitä. :( tasan ei mee onnen lahjat..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 No SLK on varmaan rennoin koulu ikinä :D Fysiikkaa ei oo mun mielestä ollenkaa ja matikkaa ehkä kerran viikossa :)

      Poista
  10. millon tuo karvaliivi on ostettu?
    tykkään siitä!

    VastaaPoista
  11. ihana asu! Saisko tuosta bik bokin paidasta parempaa kuvaa?:) ps oot super kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Siinä ois parempi kuva: http://far-from-perfect-jenni.blogspot.fi/2013/01/neon-and-army.html

      Poista
  12. "Tottakai oli joitain kohtia, mistä en niin tykännyt tai ollut samaa mieltä käsikirjoittajan kanssa,"

    Tosta lauseeta saa semmosen käsityksen että olit thaimaassa sillonkun tsunami iski. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten siitä nyt sellaisen kuvan saa et olisi ollut silloin Thaimassa?
      Jos puhutaan käsikirjoittajasta niin silloin on kyse leffan juonen käänteistä ja tapahtumista. Ja jos ei ole leffaa nähnyt, ei kannata edes kommentoida yhtään mitään kun ei tiedä mistä puhuu.

      Poista
    2. En mä ollut Thaimaassa silloin, onneksi :)

      Poista
  13. Mä katselin ja tuon The Impossible leffan, ne tsunamikohtaukset oli kuvattu maailman suurimmassa altaassa, katso linkit.
    http://www.fxguide.com/featured/the_impossible/
    http://www.nytimes.com/2012/12/09/movies/creating-the-tsunami-scene-in-the-impossible.html?_r=0
    http://www.youtube.com/watch?v=1nwhNX8s-Ek
    Oli kyllä hyvin todentuntuinen leffa ja kaaos oli varmasti samaa luokkaa kuin Thaimaassa Khao Lakissa silloin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau, kiitti näistä linkeistä! Katsoin kaikki :)

      Poista
  14. ihana laukku! :)

    http://j-ennas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  15. tosi kiva blogi :-)
    http://smallthingsmakeahappy.blogspot.fi/

    VastaaPoista