maanantai 7. marraskuuta 2011

Hankintoja

free image hosting
H&M 14,95€ Kattelin tätä jo ihan alkusyksystä, mutta en kolmekymppiä raaskinnut maksaa. Jotenkin eksyin vähän aikaa sitten H&M Shop Onlineen ja siellä tää oli alennuksessa! Onko ihanempaa kuin kiiltävä villapaita.. :) Tää mulla on siis päällä parissa viimesessä postauksessa.

free image hosting
Zara 24,95€

free image hosting
Carlings 45€

free image hosting
JC 34,95€ Tää neule oli niin rypyssä et näytti tyhmältä koko kuvassa :( Mutta tässä on siis pitkät hihat ja menee yli pepun! Mä oon metsästäny valkosta villapaitaa/neuletta about 3kk ja sitten löyty :D Ihastuin myös tohon pitsi kaulukseen :)

free image hosting
H&M 14,95€

free image hosting
H&M 14,95€ Ja näihin karvakauluksiin oon kans ihan rakastunu! Mun mielest kaulahuivit on tosi tylsiä, mut nää antaa arkeen pientä juhla fiilistä.. =)

Elikkä kaikki ostokset on tehty jo jonkin aikaa sitten, mutta varmasti näitä saa vielä kaupoista :) Eli ei ihan niin kauaa oo kumminkaa näiden ostamisesta. Paitsi tuo hopeinen villapaita on tällä hetkellä loppuunmyyty H&M.fi:ssä!

free image hosting
Ja mitä vielä sainkaan kullalta! Louis Vuittonin lompakko, ei nyt sentään ihan aito, mutta ihana :)

55 kommenttia:

  1. voi ei, taho on ihana... eka kamera ja nyt tommonen lompakko! NIIIICE!

    VastaaPoista
  2. Heippa Jenni! Satutko tietämään, mistä tollasen LV-lompakon saa ostettua?

    VastaaPoista
  3. Mä ostin tommosen samanlaisen lompakon Espanjasta, tosi kätevä, iso ja ihana! :) Ihana kun Taho ostelee sulle tommosia lahjoja. Ne piristää kivasti aina arkee :) Ja noi H&M:n karvakaulukset on ihania!

    VastaaPoista
  4. ootko sä ostellu taholle lahjoja? ;)

    VastaaPoista
  5. et voi kutsua tota lompsaa louis vuittoniksi, kun se ei sitä ole =) pelkkä halpa feikki vaan... ja tien kyl et mainitsit itekki et se ei oo aito mutta silti! ite en kyllä feikkiä kehtais käyttää...

    VastaaPoista
  6. :D se ei oo Louis Vuitton jos se ei oo aito

    VastaaPoista
  7. mä vähä rakastuin näihi kaikkiin. noi denimin farkut on parhaita, muita en melkee käytäkkää. nanana

    VastaaPoista
  8. Ihania vaatteita ja muutenki oot tosi nätti ! :)

    http://eveliina-caroline.blogspot.com/

    VastaaPoista
  9. Tosi kivoja ostoksia :-) Varsinkin noi neuleet!

    VastaaPoista
  10. "Anonyymi kirjoitti...

    ite en kyllä feikkiä kehtais käyttää..."

    -Miten se mua kiinnostaa tai liikuttaa että SÄ et kehtaa käyttää feikkiä? Niin? Mikä oli sun asian pointti? :DD

    Ja jos vertaa aitoa ja tota, niin eroa ei huomaa kuin tunnustelemalla materiaalia. Ja oletko noin tietämätön ettet tiennyt että lähes KAIKKI käyttää feikkiä. Sä et siis vai kehtais käyttää feikkiä lompakkoa kun meet ostaa niitä sun pikku tamppooneita prismasta, vaan tarviit siihen aidon Louis Vuittonin?? Aika yleellistä täytyy myöntää!

    VastaaPoista
  11. Mikset voinu vaan laittaa että "Taho osti mulle tälläsen lompakon :)" koska se ei ole Louis Vuitton? En valita, en oo hater, pisti vaan silmään :)

    VastaaPoista
  12. :DDD hei niin satutko tietää mist noit lompakoita voi ostaa, ku itel sama kuosine laukku, ja sopis täydellisesti toi, nii viitsitkö kysyy taholta vaik ? :))

    VastaaPoista
  13. Voi vidu ei kestä noita nimettömiä daijuja, onko kultalusikka joutunut niin syvälle persreikään et nyt sattuu ja pitää urputtaa ''No ei tuota lompakkoa kyllä nyt voi millään kutsua Louis Vuittoniksi hei... oletko ihan tyhmä kun et ymmärrä tota asiaa hei''. Tunkekaa te änkyttäjät ja sitruunap*llut aidot Louis Vuittoninne (tosin tuskin teilläkään on niihin varaa, jos totta puhutaan) sinne syvälle kultalusikan kupeen. I have spoken.

    VastaaPoista
  14. on niin selvä feikki että näkee tänne asti. Noita saa virosta parilla eurolla.
    Jos ei oo varaa aitoon ei pitäis pilata merkin mainetta kyttämällä noin selvää feikkiä.

    VastaaPoista
  15. Ihana toi jc:n neule! :)

    Miten ihmiset jaksaa nillittää jostai vitun lompakosta? What's the problem? Jenni ei oo sitä aidoks väittänykkää. Kaikkia ei kiinnosta eikä oo nii pakottavaa tarvetta ostaa aitoo vuittonii.

    VastaaPoista
  16. mulla tulee melkein itku kun luen näiden tiettyjen ihmisten kirjoituksia :( aito tai epäaito, ei se maailmaa siihen kaadu, eikä yksi lompakko voi olla teidän murheenkryyninne. lopettakaa..

    VastaaPoista
  17. Pääasia et rakas ihminen ostaa jotakin lahjaksi oli se sitten mitä vaan ajatus on tärkein.
    Ei kallis ole aina paras missään asiassa. Toi tamppooni kommentti oli jokseenkin hämmentävä?

    VastaaPoista
  18. mäki haluun tyttöystävännnn

    VastaaPoista
  19. Ahdasmielistä porukkaa, porukka tulee sanoo että " mä en käyttäs tollasta ja tollasta " niinkun se vaikuttas sun käyttöön jotenki :) kateelliset puhuu ku kukaa ei yllättele niitä

    VastaaPoista
  20. "Sä et siis vai kehtais käyttää feikkiä lompakkoa kun meet ostaa niitä sun pikku tamppooneita prismasta, vaan tarviit siihen aidon Louis Vuittonin?? Aika yleellistä täytyy myöntää!"

    hahahah ihana!:D en yleensä lue kommentteja, mutta nyt oli pakko tulla vilkasee, kun arvasin että jotkut on valittamassa feikki vuittonista. hauska lukea niiden rageamista xD

    niin ja kivoja vaatteita muuten:)

    VastaaPoista
  21. En tarkoittanut pahottaa sun mieltä, mut se nyt vaan on mun mielipide, et jos nyt tykkäät esimerkiksi ostaa louis vuittonin speedyn ni osta se AITONA mielummi, kun vaikka Turkista jostain supermarketista(huom. esimerkki) Musta se on väärin tolle merkillekki, et ostaa feikkii, ja kun vielä miettii, mitä sen feikkilaukun valmistuksen takana voi olla, esimerkiks lapsityövoimaa, ja ei en ole rikas vaan järkevä tyttö, joka on itse säästänyt rahansa aitoon LV laukkuu, se jos mikä on sijoitus! Haluan vaan yleisesti tällä kommentilla sanoa kaikille, että älkää tukeko kopioita ja ostako niitä, ja se on sitte niide häpee jos " että lähes KAIKKI käyttää feikkiä" no ehkä jotkut sun ikäset saattaa, koska niillä ei ole vielä varaa ostaa sitä 500e laukkua, mutta osta se sitte ku sul o rahaa... Hyvää talven odotusta :)

    VastaaPoista
  22. Näinhän se menee, jos se ei ole aito, se ei ole Louis Vuittonin lompakko.

    Feikki eroaa aidosta jo parissa kuukaudessa, kun saumat/vuori/vetoketju alkaa hajota. Lupaan nauraa kaikille feikki-Vuiskille taas matkallani Espan liikkeeseen täydentämään laukkukokoelmaani.

    VastaaPoista
  23. Why can't you people just chill the fuck out? :D

    VastaaPoista
  24. siis voi luoja sentään... toi lompakko on vitun hieno, oli se sit feikki tai ei, mulle ainaki kelpais...

    VastaaPoista
  25. "on niin selvä feikki että näkee tänne asti. Noita saa virosta parilla eurolla.
    Jos ei oo varaa aitoon ei pitäis pilata merkin mainetta kyttämällä noin selvää feikkiä."

    Harvoin kommentoin - tai en oo oikeestaan vielä ikinä kommentoinu - mutta nyt alkaa menee jo naurettavaks tää homma. Ite en henk. koht. myöskään tykkää feikeistä, lähinnä sen vuoks, että haluun mun nättien asioiden kestävän kauan. Kyllä aito nahka vaan on aina kestävämpi, ku tekonahka. Kuitenkaan en alkais arvostelemaan toisia anonyyminä, niinku monet täällä näyttää tekevän. Ilmeisesti kuitenkin kun nää anonyymit tätä blogia lukee.

    Ja ihan tiedoksi tuon lainatun viestin kommentoineelle, feikkiteollisuus on se juttu, joka pitää merkit ja brändit korkeella. Useimmiten vielä se feikkiteollisuus tapahtuu merkin omassa tehtaassa, ootkos tienny tätä mitähä? Se, että haluu hehkuttaa omaa merkkibrändiään kertoo ihmisestä vaan sen, että koittaa ja aattelee jotenki olevansa muita rikkaampi. Mut ha, mäpä voin kertoa, että kyllä ne rikkaat huomaa ihan muista asioista ku brändien käytöstä.

    Ja toisaalta, kun useimpien brändien, esimerkkinä mainittakoon Nike, tehtailla maksetaan työntekijöille alle 0.50 dollarin tuntipalkkaa, huomattavasti alle kyseisen valtion köyhyysrajan, ja päivät on aika ympäripyöreitä, ni sitä alkaa arvostaa ihmisiä, jotka ei niin hehkuta brändien perään. Kannattaa lukea vähän kirjoja ennen ku tulee tänne huutelee ja vetää hernemaisseja nenään TOISEN ihmisen valinnoista ;)

    Mutta ymmärtäähän sen, että osa täällä on vaan niin epäkypsiä, että eipä ne hirveesti faktoihin jaksa perehtyä. Ha.

    VastaaPoista
  26. "Onko ihanempaa kuin kiiltävä villapaita.. :)"
    ON XDDDD

    VastaaPoista
  27. kelaa ku ois toi kiiltävä villapaita ja sit ne edellispostauksen glitter-uggit yhessä :D tuli vaa mielee

    VastaaPoista
  28. voi vittu :DD^ ittelläni on ainaki feikki louis vuitton ja siksi sitä sanon mitä vitun väliä onko feikki :DDDDD ei kai sillä ny väliä oo jos sanoo sitä siks Huoh

    VastaaPoista
  29. Feikkikeskusteluun puutun sen verran, että jos minulla ei ole varaa ostaa aitoa, en osta ollenkaan. Sitten olen ilman ja säästän, jotta voin joskus ostaa aidon. Toiseksi, tuoteväärennökset ovat laittomia, ja tuoteväärennösbisnes on kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden käsissä eli väärennöksiä ostamalla tukee rikollisjärjestöjä. Tuoteväärennösten myymisellä rahoitetaan muun muassa huumekauppa ja terrorismia. Ei taida kuulostaa kivalta? On jokaisen kuluttajan vastuulla olla tukematta tällaista rikollista, laajamittaista toimintaa. Tietoa on ainakin saatavilla omien ostopäätösten tueksi eli tietämättömyyteen ei voi vedota.

    VastaaPoista
  30. Hei jos ette nyt oikeesti rupea sanomaan tota lompakkoa vain 'lompakoksi', niin lompakkopoliisi tulee ja pidättää teidät :D lopettakaa toi äärimmäisen nolo näsäviisastelu ja SE ON LOUIS VUITTON, JOS SE SILTÄ JUMANTSUKKA NÄYTTÄÄ! OLIS SITTEN AITO TAI EI!

    VastaaPoista
  31. "Real thing kirjoitti...
    Näinhän se menee, jos se ei ole aito, se ei ole Louis Vuittonin lompakko.
    Feikki eroaa aidosta jo parissa kuukaudessa, kun saumat/vuori/vetoketju alkaa hajota. Lupaan nauraa kaikille feikki-Vuiskille taas matkallani Espan liikkeeseen täydentämään laukkukokoelmaani."

    HAHAHAHA ei hyvää päivää, nauroin kuollakseni :-D Ensinnäkin, omistan itse pari feikkilaukkua ja feikkilompakon, ja oon kuule niitä käyttänyt jo yli vuoden päivät ilman mitään merkkejä kulumisesta. Olet itsekin tainnut käyttää feikkejä kun osaat sanoa miten nopeasti ne hajoavat? Kaikki edellämainittuja feikkejä ihailleet ovat luulleet niitä aidoiksi, ja sitä paitsi, en itse edes käyttäisi feikin näköisiä feikkejä.
    Minä lupaan sylkeä sun päälles jos vilkaisetkin mun "Vuittonia" päin matkallasi Espan liikkeeseen ostamaan 500 eurolla samannäköisen laukun minkä minä poistan 10 eurolla <3

    VastaaPoista
  32. No voi herranjestas mitä porukkaa taas. Suurin osa on vaan kateellisia sun elämälle ja joo tulkaa inisemään kuinka "kateellisuus vedetään aina joka asiaan mukaan, eikö ihmisillä saa olla mielipiteitä!!!111" ja nyyhnyyh. En edes ymmärrä miks vaivauduin kommentoimaan, mutta joskus ihan oikeasti alkaa ärsyttää nää urpot täällä.

    VastaaPoista
  33. ihana toi kiiltävä neule, tosi söpö!

    VastaaPoista
  34. en voi uskoo et tällanen haloo jostain lompakosta..

    VastaaPoista
  35. älä välitä näistä turhista paskakommenteista :) ihania kuvia!
    http://julia-maaria.blogspot.com/

    VastaaPoista
  36. En oo koskaan ennen sun kommenteja ees lukenut, tai kommentoinu sulle tänne mitään, mutta nyt on pakko puuttua kun ihan ekana arvasin että millanen tappelu täällä on tosta, kun sanot niin maanperkeleen selvää feikkiä Vuittoniksi kun tiedät itekkin ettei se sitä ole. TODELLA, siis todella lapsellinen tää sun tapas vastata. Mulle on henk. koht aivan sama, kuka käyttää feikkiä ja kuka ei, toi lompakkohan on ihan sievä, ei sillä.. Mutta Vuittoniksi sitä ei voi sanoa. Ja tiesit varmaan (toivottavasti) että sä voit saada sakot tosta. Kaivappa toi lompakko näkyville jossain vähän "hienomassa" mestassa, niin aika helposti tulee sanomista. :)

    NOH, enivei, koitahan jooko kypsyä vielä vähän siinä mielessä, ettei tarvi noin naurettavan lapsellisesti vastailla, oo sä se aikuisempi osapuoli, kun muuten vaikutat ihan järkevältä tytöltä. :)En sano mitään millään pahalla, nätti likka oot, ja onnea paljon uuteen kotiin!

    VastaaPoista
  37. Anonyymi kirjoitti...

    on niin selvä feikki että näkee tänne asti. Noita saa virosta parilla eurolla.
    Jos ei oo varaa aitoon ei pitäis pilata merkin mainetta kyttämällä noin selvää feikkiä.

    ei jumalauta nä kusipää anot jaksaa jauhaa. toinen sanoo että toi ei oo lous vuitton koska se ei oo aito, ja toinen sanoo että pilaa merkin maineen kun käyttää feikkituotetta..... ei jumalauta näitä pikkuhiekkapilluja :):)

    VastaaPoista
  38. Onks noi zaran farkut ihan normaalihintaiset, todella kivoja ostoksia ja pakko nyt itsekin vielä mainita että se ei varmasti ole muiden päänvaiva onko tuo sitten aito LV vai ei... hermot palaa tollaseen, tahallaan on pakko vaan jotain ärsytystä sulle keksiä.... Eka kerta kun kommentoin muuten sun blogiin, jos täs nyt viel sanois et oot joku niin mahtava persoona blogis perusteella ja ootte Tahon kanssa ylisöpöjä <3

    VastaaPoista
  39. "EI TOTA VOI KYLLÄ LOUIS VUITTONIKS SANOA!!!!11"

    saatana minä sanon ainakin hevosta lehmäks jos haluan eikä kukaan voi mua kieltää :D ja vittu ihan oikeesti hahaha SAKOT!? ilman muuta hei :DDDD tottakai saat sakkoo siitä et kannat feikki vuittonii messis, äly hoi... ei hitto mua säälittää noi jotkut kommentoijat :D

    VastaaPoista
  40. älä välitä muitten kommenteista! tykkään sun blogista tosi paljo ja toivottavasti jatkat bloggailua vielä pitkään! :)

    VastaaPoista
  41. XDDDD c'moon te kiistelette kehtaisittekste TE käyttää feikkiä lv:tä .. mun mielestä toi lompakko on hieno oli se sit feikki tai ei.. must tuntuu et jenni ei tehny tätä postausta sen takia että te pääsisitte arvostelemaan jennin lompakkoa jonka jenni sai lahjaksi taholta..(joka on muuten ihanasti tehty!) ihmiset pliis ... :D

    VastaaPoista
  42. VOI HERRANJUMALA OIKEEST YKS LOMPAKKO JA NÄI PALJO TÄLLAST PASKAA :DDD mulle on iha sama onks toi feikki vai aito ja mitä muut käyttää, mut omast kokemuksest voin sanoo et aidoissa on tietysti miljoona kertaa parempi laatu, ainaki Fendin ja Pradan tuotteissa :)

    VastaaPoista
  43. Jos yhtään Jenniä lohduttaa niin jokaisen blogin kommenttiboksissa on näitä käytästavattomia anonyymejä jotka kiusallaan kirjoittavat kaikkea provosoivaa. Onneksi tämän voi lopettaa estämällä anonyymejen kommentointimahdollisuuden!

    Tosin osittain tämä kauhea anonyymien haukkuminen voi johtua siitä että ovat Jennin tuttuja/nähneet Jennin livenä ja purkavat omaa huonoa oloaan ja kateellisuuttaan jenniin sitten täällä blogin puolella...

    Mikä on tyhmää koska moni, varsinkin aloitteleva bloggaaja voi pahoittaa siitä mielensä ja lopettaa koko homman sen takia.

    Itse tunnen Jennin (terkkuja vaan nörtiltä;D <3) ja voin kertoa että kateus on kyllä ansaittua !

    VastaaPoista
  44. huh huh puolet porukasta muuttuu _aina_ "yläluokkaisiksi brändilaukkujen omistajiksi ja asiantuntijoiksi" kun saa tulla anonyyminä huuteleen netissä jollekulle tavan talliaiselle joka on hommannut jotakin, jonka myöntää olevan ihan rehellinen feikki :D
    Tiesittekö että ne useiden tonnien hintaiset brändivaatteet/laukut/yms ommellaan ihan samoissa rättitehtaissa kuin esimerkiksi h&m:n ja vastaavien halpaketjujen tuotteet? Samat kurjan köyhät työntekijät ompelevat välillä chanelia ja h&m:ää. Ei millään nykypäivän luksusbrändillä ole oikeasti varaa pitää mitään romanttisia ranskalaisia tai italialaisia ompelimoita, joissa koko tuote tehtäisiin alusta loppuun. Vuittoneissakin lukeva "made in france"-merkintä "ansaitaan" sillä, että tuotteiden jokin täysin yksittäinen, usein hyvin pieni ja vähäpätöinen valmistusvaihe tehdään ranskassa, ihan sen takia, että se "made in france" voidaan sitten merkitä lopulliseen tuotteeseen luomaan ihmisten mieliin mielikuvaa "aidosti" laadukkaasta tuotteesta.

    VastaaPoista
  45. hemmetti mitä porukkaa!! :D mua nyt ei hirveesti hetkautta, onko feikki vai ei. hyvältä se kumminki näyttää. Sijoittakaa te 1000 euron laukkuun, niin minäpä ostan tuolla rahalla enemmän ku vitusti laukkuja.

    VastaaPoista
  46. En kestä... Merkkituotteetkin käyttävät ihan samanlailla halpa- ja lapsityövoimaa. Ja mitä tulee tuohon "FEIKKEIJÄ OSTAMALLA TUETTE TERRORISMIA!!!!11" Niin, mistähän tämä väite on peräisin? HUhuh mitä paskaa...

    VastaaPoista
  47. hei oon ettiny tollasia vaaleensinisiä farkkuja jo pitkään mut en oo löytäny?? :( mistä zarasta noi on ostettu?

    VastaaPoista
  48. Tosiaan jos ostaa feikin, osallistuu silloin rikokseen. Ei ne katukauppiaat ulkomaillakaan huvikseen poliiseja karkuun lähde...

    VastaaPoista
  49. ja ei, ei tuo ole Louis Vuitton jos se ei sitä oikeasti ole. yhtälailla kuin itse ommeltu toppi ei ole H&Mältä, vaikka sinne parit pesulaput kiinnitettäisiin...

    VastaaPoista
  50. Ihania vaatteita :) Ja tosi kiva blogi muutenkin! Oot nätti (:
    http://emma-onelifeliveit.blogspot.com/

    VastaaPoista
  51. Mistä toi lompakko?::))

    VastaaPoista
  52. Ei ne aidot Louis Vuittonitkaan oo läheskään aina nahkaa,samaa halpaa vinku-intiassa tehtailtua muovipaskaa ku muutki tekonahkaset laukut. Merkkituotteissa useimmiten maksaa vain ja ainoastaan merkki,laatu ei ole sen parempaa ku esim.joku marketin käsilaukku...

    VastaaPoista