tiistai 13. joulukuuta 2011

Duunin pikkujoulut

free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
Mä olin niin kahen vaiheille meenkö vaiko en, mutta miks jäisin kotiin yksin hillumaan kun vois tutustua omiin työkavereihin paremmin? :) Onneks menin sillä oli tosi kivaa ja oli ihana nähä porukkaa pukeutuneena hienosti eikä vaan duunivaatteissa :D Eka oltiin siis hohtokeilaamassa Töölössä ja siitä mentiin tosi hienoon ravintolaan Helsingin keskustaan Bulevardille. Raflan nimi oli Tony's Deli ja ruoka oli ihanaa! Mä kummiskin hipsin sieltä kotiin vähän muita aijemmin koska mulla on aamulla töitä. Muut jatkokin siitä sitten jonnekkin juhlimaan.. :)

37 kommenttia:

  1. ooi ihana postaus ja ihania kuviaaa! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus ja sulla on kyllä aivan täydelliset hiukset! :)
    http://noliesjustlove-linnea.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. onkos sulla aina nykysin tuo sama biletoppi? ja miks otat alkoholijuomista kuvia vaikka oot vasta 10v?

    VastaaPoista
  4. Oon käyttänyt tota paitaa 2 kertaa eli kyllä, mulla on aina sama paita <3 Onko K-18 ottaa alkoholijuomista kuvia? :)

    VastaaPoista
  5. sul on ihanat hiukset :)
    http://justanotherday-julia.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. Olisit nyt hyvä tyttö valinnu jotain siistinpää paitaa päälle. Tai edes muuten vaan jotain juhlavampaa kun tuollaista missä rintsikat vilkkuu kaikelle kansalle, työpaikan pikkujoulut hei sentään.

    Mut tossa yhessä kaverikuvassa sulla oli kyllä nätti hymy eikä mikään karsea irvistys niin kuin yleensä. :) no more duckface please

    VastaaPoista
  7. Mitä sitte vaikka jennillä OLISKI tuo biletoppi aina? Se pukee jenni sua ja korostaa sun hyviä puolia:)! Kateellisten panettelua vaan tollanen. Ja eiköhän ihmisten alkoholin käyttö oo jokaisen oma asia?

    VastaaPoista
  8. ihana toi glitteri toppi!mistä se on?, oisikohan noita vieläkin kaupoissa?:)

    VastaaPoista
  9. ihana toi eka kuva kun ei oo duckface<3 susta on tullut niiiin kaunis :) !!!vaik musta tummat hiukset sopi sulle paremmin:) toivottavasti et välitä noist inhottavist kommenteist !

    VastaaPoista
  10. missä oot töissä+

    VastaaPoista
  11. ihanan näköstä ruokaa.. nam ;)

    VastaaPoista
  12. Mua myös jäi häirihtemään tuo kun sentään on työpaikan pikkujoulut niin sinne pelkässä _bile_topissa? No jaa, jokainen tavallaan.

    VastaaPoista
  13. Voi herraisä mitä mummoja täällä on taas liikenteessä :D "apua pikkutoppi, ja vielä työpaikan pikkujouluissa!!" Hei miettikää esim. niitä maita joissa naiset eivät saa pukeutua kuin isoon kaapuun ja ainoo asia mitkä saa näkyä on silmät. Eikö meidän pitäis iloita siitä että täällä on asiat hyvin ja saa pukeutua ihan miten haluaa? Miksi mun pitäis peitellä mun vartaloa? Ja duunin pikkujoulut ei oo mikään kirkkojuhla missä pitäis peittää olkapäät.

    VastaaPoista
  14. must sun asu on täysin kelvollinen paskaduunin pikkujouluihin :)

    VastaaPoista
  15. tuo hutsu-tyyli sopiikin tuohon työkuvasi laatuun :)

    VastaaPoista
  16. hei mäkin olin tony'sissa aika hiljattain, tosi mukava paikka :)

    VastaaPoista
  17. - kirjoitti...

    tuo hutsu-tyyli sopiikin tuohon työkuvasi laatuun :)

    -Ai toppi + farkut = huora? :D

    VastaaPoista
  18. hihi oot nätti! onks noi rintsikat h&m: stä ? ja mikä ton punapaitasen nimi on kun näyttää niin tutulta? :)

    VastaaPoista
  19. siis mä en nyt ymmärtäny mikä näillä ihmisillä on taas ongelmana :DD miks pikkujouluihin ei sais pukeutua biletoppiin....?? taitaa taas kateelliset puhua, hohhoijjakkaa, get a life people :)
    mutta jenni oot kaunis!! minkälaista mäkis on olla sun mielestä töis ja pääsitkö kui helposti?:) ite pistin hakemuksen veteleen sinne mut näkee ny kui käy.. ei kyllä oo ees omaa alaa, mutta pakko saada jotai duunia nopeesti et pärjää :D

    VastaaPoista
  20. ps oot niin kaunis tos ekas ku hymyilet, ihanan aito!

    VastaaPoista
  21. taitaa olla taas aika saatanan kateellist porukkaa sun blogis. Miks jos teijän mielest jennin toppi huorahtava ni haukutte vaa sitä onha sen työkaverillaki saman tyyppinen 'biletoppi'? Kateellisuus jennistä näkyy teistä kilometrien takaa. Todella rasittavaa! Mäki oon kateellinen,mut miks haukkuisin? Herätkää! Mut ihanan näköistä :)!

    VastaaPoista
  22. Voi ei noi sun frendin kulmat tos 4 kuvas, mut oot ihan super nätti!

    VastaaPoista
  23. Mun on ihan pakko tulla nyt sanomaan että oot upea ja kaunis! Blogikin on mitä mieluisinta seurattavaa :) Vaatevalinnat jaksaa vaivata anoja, mutta ei sitä omalla naamalla koskaan tultais iniseen:D..

    VastaaPoista
  24. Hahah onhan tolla jonka kanssa otit pari kuvaa nii kans "biletoppi".. SIIS OMG MITEN SE KEHTAA VÄHÄ NOLOO KAIKKI VARMAA AJATTELEE ET OMG MIKÄ HORO.. Siis joo huhuh ihmiset :D Jennin tyyli on tollanen. Jos ette pidä siitä nii hushus löydätte varmaa jonkun teille sopivamman blogin.:)

    VastaaPoista
  25. en tajuuu mikä ihmisii vaivaa ? onha tol sun toiselki kaveril biletoppi? tosi nättei ja hienoi kuviii mun mielestä susta ja muista ja ollu varmasti kiva ilta:)

    VastaaPoista
  26. nii missä oot töissä?

    VastaaPoista
  27. Kiitos kivoista kommenteista :)<3
    Pidän välivuotta ja siksi olen mäkkärissä töissä :)

    VastaaPoista
  28. hei sano pliis onks toi vega? :)))

    VastaaPoista
  29. voitko kertoo mistä toi sun upee toppi on ostettu?

    VastaaPoista
  30. Hhahahahhha! Saa kyllä hyvät naurut kun näitä kommentteja lueskelee :D ihanaa kun otat noi kommentit huumorilla niin pitääkin! <3 mä en kyllä itse jaksa kinata kenenkään blogissa puolesta enkä vastaan. Hölmöjen hommaa :D
    Toivottavasti hauskuttaa sunkin päivääs noi toppi ihmettelyt ja turhan nuoreks toteamiset (minkä senkin voi ottaa täytenä kohteliaisuutena! ;D)
    Huumorinkukka on kaunein kukka

    VastaaPoista
  31. Ihmiset kateellisia? Tuskinpa. Makukysymys. Eihän tuo toppi sinusta huoraa tee, mutta jotain siistimpää olisit voinut laittaa päälle.

    VastaaPoista
  32. Tiitäkö mistä toi sun vikas kuvas olevan duunikaverin toppi on?

    VastaaPoista