maanantai 19. joulukuuta 2011

Healthy lifestyle?

free image hostingfree image hostingfree image hostingfree image hostingMediassa puhutaan jatkuvasti siitä, kuinka meidän kaikkien pitäisi syödä ja elää terveellisemmin. Se on musta tosi hienoa ja toivon että ottaisin itsekkin joskus neuvoista opiksi :D Mä olen siis elämäni aikana harrastanut paljon kaikenlaista liikuntaa, mutta viime vuosina on jäänyt tosi vähälle. Ei se, että mun pitäis laihduttaa grammaakaan, vaan yleisen hyvänolon vuoksi olisi ok kattoa vähän mitä suuhunsa pistää. Ja lenkilläkin olisi hyvä käydä jotta pitäisi kuntoa yllä. Mutta mä en vaan jaksa! Oon tunkenut suuhuni jo pidemmän aikaa kaikkea kamalaa enkä ole liikkunut yhtään. Ja duuni mäkkärissä ei ole mikään paras vaihtoehto jos haluaa seurata ruokavaliotaan :D Helpompi syödä juustohampurilainen kuin väsätä aamusin jotkut eväät jotka on littaantuvat sitten päivän myötä. Onneksi olen tajunnut Ruis Vege "hampurilaisen" jota olen syönyt viimesen kuukauden aikana :) Se on siis vain aamiaismenussa, mutta työntekijät saavat syödä sitä milloin vain. Siinä on ruissämpylän välissä juusto, salaatti, tomaatti ja Feast- kastike. Se on niiiiin hyvän makunen ja kaloreita on reilu 200, eli ei juuri mitään. Sen lisäksi olen ottanut yleensä vielä omenalohkoja tai jotain.

Sain äitiltä muuten tossa kuvassa näkyvän pinkin treenimaton, jossa ajattelin alkaa tekemään vaikka iltasin vatsalihaksia. Täällä Kampissa ja ihan lähistöllä on ihania paikkoja minne vois mennä lenkille, jos jaksais ja sais motivaatiota. Pitkien työpäivien jälkeen tekee vaan mieli lösähtää sohvalle :( Mutta joo, katotaan miten tän elämän kohennus prosessi etenee, vai eteneekö :D Muistutan kummiskin teitä kaikkia että mä en missään nimessä halua laihduttaa YHTÄÄN, haluan vain syödä vähän terveellisemmin ja liikkua! :)

Ps. Pistin blogkirppikselle paljon kysytyt Zaran vaaleet farkut, käykääpä kattomassa: ffp-blogikirppis.blogspot.com


House!!

36 kommenttia:

  1. oot upee tos kuvas!!:)

    VastaaPoista
  2. Missä mäkissä oot töissä? Ja kuinka kauan oot ollu? :))

    VastaaPoista
  3. ärsyttävää että terveellisesti syöminen & liikkuminen aina yhdistetään laihduttamiseen :/ ihan kuin laihoilla ei olis ees oikeutta liikkua tai syödä terveellisesti kun heti jo luullaan että ollaan laihduttamassa..

    VastaaPoista
  4. Ei siin mitää toi witamiiiiinki on täynnä paska lisäaineita

    VastaaPoista
  5. -Kiitos Anonyymi 3.56 :)
    -Oon Töölön rokkimäkissä ja ollut nyt reilu 3 kuukautta
    -Sanos muuta Henni!
    -Missä nyt ei ois tänä päivänä lisäaineita?? :)

    VastaaPoista
  6. Hyvät tissit ja kroppa, ja oot nätti :)

    VastaaPoista
  7. minkä ikänen olet ? =))

    VastaaPoista
  8. sul on ihan törkeen hyvä kroppa ;)

    VastaaPoista
  9. Voi eti kyl oikeesti joku kiva harrastus, tohon upeeseen kroppaan vielä sikspäkki, niin wow!

    VastaaPoista
  10. Voisitko nyt jo vittu lopettaa ton sanomisen ettäasut Kampissa.Siis joojoo kaikki nyt tajuaa että Kamppi on iso alue stadia ja keskittymä on se kauppakeskus blabla mut tuo paikka missä sä asut ei kyllä ole enään kamppia, vaan Hietalahtea!!! arghh

    VastaaPoista
  11. Anonyymi 15.53 - Mitä ihmettä selität? Toi todellakin on Kamppia, vaikka kuinka yrittäisit Helsingin alueen karttaa muokavata omaan mielees sopivammaks. :D

    ps. Mullakaan ei näy kuvat ):

    VastaaPoista
  12. woww sulla on upee kroppa ja oot nätti :)! kelpais mullekki!

    VastaaPoista
  13. sul on ihana kroppa :) iteki oon aatellu alkaa syömää terveellisemmi ja liikkuu varsinki sit ku on kevät :) mut mee kuntosalille, yleensä eka kerta on aina ilmane ja kato millast siel on? siel on sikakivaa, meette vaik tahon kaa:) hyvä biisi btw!

    VastaaPoista
  14. Toi on niin totta, että liikunta yhdistetään heti laihtumiseen. Itekki oon tää 175 cm pitkä ja painan 45 kiloa imeytymishäiriön takia. Tosi moni luulee että mulla on syömishäiriö, ja saan ihan hirveesti kommentteja että ''söisit nyt!!''. Tosi ärsyttävää! Oon yrittäny saada lihaksia ittelleni, ja jos sanon et meen salille ni huhhuh, ihmiset on heti kimpussa sanomassa ettei tarvitse laihduttaa. Haluun vaan elää terveellisesti, sairaudesta riippumatta! :)

    VastaaPoista
  15. senkin paska roskaruokaa vaan syöt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  16. aaaaaaaaa!!! sun masu mäki haluun tollasen, mitä mieltä oot, tuleeko paremmin tuloksia salitreenillä (juoksumatto,spinning,bodypump..) kuin et käy lenkil?? oon sellanen ihminen joka ei vaan saa aikaseks tehä mitään, nyt oon tammikuus päättäny alottaa kuntosalin, mut on niin ristiriitasta et kummalla saa tuloksia paremmin.
    oot kaunis!!

    VastaaPoista
  17. Saatteko mäkistä ilmasta ruokaa lounaaks? Ja ihanaaaaaaa blogii:))

    VastaaPoista
  18. Ihanaaa kun postailet usein!! Toivottavasti terveellisempi elämä onnistuu sulla, mä rupeen jo vähitellen vaipuu epätoivoon, vaikkei mullakaan laihduttamisen tarvetta. Siitä vaan tulee tosi hyvä fiilis itelle kun on syöny hyvin ja ehkä liikkunutkin! :)

    VastaaPoista
  19. Nam ihanan näköstä toi salaatti! Tuli ihan itellekki himo alkaa väsää jotain salaattia :)

    VastaaPoista
  20. hei mistä toi jumppamatto on? aevan ihana!! kaunis oot:)

    VastaaPoista
  21. Anonyymi 15.53 kaikkitietävälle tiedoksi, ettei Hietalahti edes ole oma kaupunginosa. Ota asioista selvää ennen kuin alat pätemään ja nolaamaan itsesi.

    VastaaPoista
  22. Mäkin oon subissa duunissa niin ei kyllä nykyään kovin terveellisesti tuu syötyä, kun limpparii kittaa päivittäin monta mukii, yks subi lounaaks ja keksei viel jos jää yli kotiinvietäväks..:D

    VastaaPoista
  23. Kiitos paljon kivoista kommenteista! <3

    VastaaPoista
  24. Anonyymi kirjoitti...

    '' aaaaaaaaa!!! sun masu mäki haluun tollasen, mitä mieltä oot, tuleeko paremmin tuloksia salitreenillä (juoksumatto,spinning,bodypump..) kuin et käy lenkil?? oon sellanen ihminen joka ei vaan saa aikaseks tehä mitään, nyt oon tammikuus päättäny alottaa kuntosalin, mut on niin ristiriitasta et kummalla saa tuloksia paremmin.
    oot kaunis!!''


    Juoksemalla saa raitista ilmaa ja juokseminen on kestävyyskunnon kannalta parhain vaihtoehto, koska jalan luut tärähtelevät ja saavat iskua niin silloin ne myös vahvistuvat.

    VastaaPoista
  25. mä kans suosittelen et lähet salille!:) kampis kumminki on vaikka minkälaista mahista esim joku motivus. salil tulee käytyy ku tietää et siitä maksaa ja varsinki jos saa ammattilaisen tekemän kunto-ohjelman:)

    VastaaPoista
  26. sulle kävis kyllä muutama kilo lihasta, on aika löysän näkönen kroppa jotenki nyt...

    VastaaPoista
  27. älä käsitä väärin, mut onks sul silarit ?

    VastaaPoista
  28. nii eihän sul taida olla silareit? :) eiks noi ihan vaa push upit oo?:D
    oot kyl kaunis ja hyvä kroppaki:)

    VastaaPoista
  29. suosittelen juoksuu :) se vaikuttaa kumminki koko kroppaa :) ps. oot kaunis <3

    VastaaPoista
  30. Toi ihme vitaminwater on ihan sairaan hyvää ja viä teveellistäkin juon sitäitekkin ps. mull on samanlainen kuntomatto :)

    VastaaPoista
  31. siis ooks sä 16-vuotias?:o jos oot nii käyks sä sit lainkaa kouluu? ja oot muuten ihan älyttömän kaunis!!

    VastaaPoista
  32. hyvä että yrität tsempata ittees liikkeelle! mahtia! lenkkeily on lisäks paras tapa saada ajatukset ja pää tyhjennettyä ja nollattua :) suosittelen tosin, että älä tee pelkkiä vatsalihaksia. lihaskuntoo pitää tehdä tasaisesti koko kropalle, ja varsinkin ns "vastaparisille-lihaksille", muuten voit tehdä tietämättäs karhunpalveluksen kropallesi. eli vatsoja treenatessa pitää treenata samalla mitalla myös selkälihaksia! pelkkä vatsatreeni vetää selkää ja koko ryhtiä väärään asentoon ja aiheuttaa pitkällä tähtäimellä selkäkipuja ja muita ryhtivikoja!

    VastaaPoista
  33. Hih sulla on niin hyvä kroppa, postaukseen huomiota kiinnittämättä!

    VastaaPoista