tiistai 31. tammikuuta 2012

Ya Nui beach

free image hosting
free image hosting
Tänään päätettiin lähteä jollekkin pikku saarelle päiväksi hengailemaan, joten mentiin Kata Beachille ja siitä otettiin pitkähäntävene. Saaren sai siis itse valita tosta taulukosta ja ihan sokkona otettiin vaan joku :)

free image hosting
free image hosting
free image hosting
Ruokittiin matkalla kirkkaan vihreitä kaloja :D

free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
Tässä on muuten mun uudet bikinit, joista tuli heti ihan lempparit!

free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
Takasin kun tultiin ja mentiin yhteen Kata Beachin hotelliin syömään, niin uima-altaassa oli tällänen <3

free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
Parit kuvat vielä sunnuntailta kun mentiin kattomaan sitä Patongin kuuluisaa yöelämää! Mentiin suomalaisen Sedu Koskisen omistamaan Seduction Clubiin, joka on varmasti yks suosituin bilepaikka täällä :) Oli toooosi kiva ilta!

65 kommenttia:

  1. Ihania kuvia:) Näitä on niin kiva kattella kamalassa matkakuumeessa!

    VastaaPoista
  2. miks käyttr thaimaassa herrjumala hotelleis syömässä?:D 1. kallista 2. ei lähellekkään niin hyvää ruokaa kuin normaaleissa ravintoloissa tai katukaupoissa, muutenki vinkiks että kannattaa tinkiä siellä tosi paljon! phuketista on tullu niin turistirysä että katukauppijaat yms pyytävät ihan järjettömiä hintoja!:D kannattaa siis vaan lähteä kävelemään pois niin heti tippuu reilusti puolet hinnasta hehee ehkä ootki tän jo huomannu!:) have fun

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoteilleissa? Tää oli ainut kerta koko reissulla, koska ei jaksettu kuumuudessa lähteä ettimään mitään muuta nälissämme, mutta aina muuten syödään vähän katukeittiöiden tapaisissa paikoissa tai pienemmissä ravintoloissa. Kiva että annat vinkkejä, mutta kuulostaa vähän tyhmältä koska tää on mun kolmas kerta täällä, joten tiedän kyllä miten pitää toimia :)

      Poista
  3. tosi kiva postaus!:) seuraavaa odotellessa :)

    VastaaPoista
  4. aivan ihania noi kuvat! tekis itekki mieli lähtee jonnekki lämpimää... noi biksut on muuten tosi kivat:--)!

    BLACKBERRY

    VastaaPoista
  5. tosi hianoja kuvia ! ainaku luen sun blogii ni ain paremmalle mielelle tuun ! sul on niin ihania kaikki vaatteet ja muutenkin vaikutat ihanalta ihmiseltä =) pitäkää hauskaa siellä lämpimässä ! :)

    VastaaPoista
  6. Miks sedulla on sielläki baari kysympä vaan hahah.. kadehdin sun kroppaas!!!!!

    VastaaPoista
  7. Kysytäänkö sielä missään papereita? Ite menossa kavereiden kanssa jotka kaikki muut täysi-ikäisiä thaimaahan, joten pelottaa että meneekö reissu nyt piloille...

    VastaaPoista
  8. Ihanii kuvii, varsinki toi lisko! :) <3

    VastaaPoista
  9. miks ei sulla oo yhtään susta ja tahosta yhteiskuvia tältä matkalta ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon sanonut monta monta kertaa, että Taho ei tykkää että hänestä otetaan kuvia tai varsinkaan laitetaan nettiin :) Kaikki eivät tykkää huomiosta

      Poista
  10. miks ei kuvii tahosta !!

    VastaaPoista
  11. tuolla näytää ihananlat! :)) ois kiva jos näkyis yhteiskuvia susta ja tahosta!

    VastaaPoista
  12. Tosi ihania kuvia ja aivan upeeeeeet bikinit, oon niin kateellinen ! :)

    http://fancyfeeling.blogspot.com/

    VastaaPoista
  13. en kyllä ikinä kommentoi sulle, mutta nyt on pakko! Oon niin kateellinen sulle! :-D Olis munkin unelmien täyttymys päästä tollaseen paratiisiin oman rakkaan kanssa. ootte kyllä matkanne ansainnu:)

    VastaaPoista
  14. jenni sä oot tosi hyväskunnos :) ! ja tosi kaunis !

    VastaaPoista
  15. aww, du är så vackra! du har en perfekt ansikte och kropp ♥ puss

    VastaaPoista
  16. Ai Sedu omistaa ulkomailtakin klubeja :o uusi tieto mulle!

    VastaaPoista
  17. kateus iskee näitä kuvia katsellessa :-) mutta siis ihanat noi bikinit! ♥

    VastaaPoista
  18. Voii miten ihana lisko! Tuli ihan ikävä omaa ku oli joskus tollanen :( Ja ihanan näköstä! Tässähän alkaa ittelleen nousta matkakuume....

    VastaaPoista
  19. ihania kuvia ja hyvää loppulomaa! viittisittekö ottaa/pyytää jotain ottamaan susta ja Tahosta yhteiskuvan? <3 Olis niiin ihana nähä teidät kaksi samassa kuvassa! (pusut sinne)

    VastaaPoista
  20. miksi et ottaisi vähä tahostakin kuvia tänne blogiin? :)

    VastaaPoista
  21. Oih, ihanan näköistä! :)
    Tuli mieleen että olis kiva jos esittelisit noi sun ostokset sitten kun tuut takaisin Suomeen niin videolla? :)

    VastaaPoista
  22. oi vitsit, varasin just porukoiden kans maaliskuulle pikku rentoutumisloman phuketiin mun pääsykokeisiin lukemisen lomassa, ja voit uskoo että näiden kuvien kattominen saa mut oottaan sitä maaliskuuta viä vähän enemmän :D en oo vielä ikinä ollu thaimaassa, mutta upeelta näyttää! mietittiin samaa kohdetta missä te nyt ootte, mutta valittiinkin sitten kenties kaikkein rauhallisin ranta phuketista :) sieltä pääsee sitten helposti lähirantoja koluamaan, niinkun tekin näytätte ahkerasti tekevän :D innolla ootan lisää postauksia thaimaasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiei miksi varasitte loman silloin! Thaimaaassa alkaa olemaan pikkuhiljaa sillon sadekausi :( Paras matkustusaika on marras-helmikuussa. Ei toi maaliskuu nyt niin paha ole, mutta vettä sataa huomattavasti enemmän. Toivottavatsi teille käy hyvä tuuri ettei sataisi niin paljon.. :) Pitäkää kivaa!

      Poista
    2. Oon ollu thaikuissa toukokuun lopulla ja vaikka sadekausi olikin, ei vettä tosiaankaan tullut niin paljon kuin peloteltiin :D parin minuutin kuuro joka iltapäivä, eikä tosiaan menoa haitannut:)

      Poista
  23. Hui vähänkö toi iguaani vai mikä onka ni o pelottava! :D

    VastaaPoista
  24. osta sieltä bikiinejä ja järjestä arvonta!!! noi on niiiiiiin ihania:(

    VastaaPoista
  25. korallisaari on ihan paras, menkää joku päivä sinne :) ollaan oltu siellä 2 kertaa! muillakin noilla saarilla tietty, mut koralli on paras :p

    VastaaPoista
  26. En oo ennen kommentoinu sulle mitään tänne, mut nyt oli pakko! Sanoit tuossa ylempänä jollekin että maaliskuussa sataa vettä enemmän kuin marras-helmikuussa. Ei pidä paikkaansa. Itse olen ollut neljänä vuotena peräkkäin Phuketissa juuri maaliskuussa ja silloin on todella kuuma eikä kertaakaan ole satanut tai ollut edes pilvistä, joten otappas ensi kerralla tietoa ennen kuin neuvot muita!

    Mut ihania kuvia Thaimaasta, ei paranna omaa matkakuumetta kyl yhtään - pahentaa vaan entisestään :)

    VastaaPoista
  27. Ihanii nää kaikki kuvat !! :) ja niin ihanan näköstä siellä! paljon siel on oikeen lämmintä ? + 30 ? ja täällä -20 asteeen pakkanen ,että kyllä teiän kelpaa ;)
    ja kivat noi bikinit, mistä ostit ? (:
    hauskaa lomanjatkoo ♥

    VastaaPoista
  28. Aivan älyttömän ihanat bikinitt!! ::3

    VastaaPoista
  29. jooooo mäki haluun bikiiniitt !! voisin vaik ostaa ;DD XS kokoa !!:P

    VastaaPoista
  30. ihana kattoo näitä kuvia, oikein mieltä lämmittää :) täällä kun on pakkasta melkein -30C :/

    VastaaPoista
  31. oot ihana jenni ku jaksat päivitellä lomallakin :)
    todistaa et arvostat sun lukijoita, ja saa meidät lukijatkin arvostamaan sun blogia ja sua enemmän! nauti lomasta, me värjötellään kylmässä ja ollaan kateudesta vihreitä...

    VastaaPoista
  32. tiiiätkö yhtää tai ootko katellu paljon siellä maksaa kännykät yms.? esim. iphone? en oo menossa ostelemaan mutta kiinnostais tietää:) sulla on kyllä tosi upee kroppa, oo ylpee siitä!! =)

    VastaaPoista
  33. Sadekausi Thaimaassa kylläkin on heinäkuusta lokakuuhun ja kuuminta aikaa siellä on juurikin maaliskuussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sanoin että siellä alkaa pikkuhiljaa olemaan sellainen ilma, että sataa enemmän :) Netistä näkee tilastot, jotka ei loppupeleissä edes kerro kaikkea. Kokemukset kertoo enemmän ja oon kuullut paljon sitä että maaliskuussa sataa.

      Poista
  34. heii, oon toi aiempi anonyymi joka kertoi varanneensa phuketiin reissun maaliskuulle. netistä löytyvän tiedon mukaan thaimaassa on kyllä kuumakausi maaliskuusta kesäkuuhun, ja sitten meidän kesällä alkaa se sadekausi, joka jatkuu syksyyn. maaliskuussa on korkeampi keskilämpötila kuin nyt, korkeampi uv-arvo jne :) tilastollisesti sadepäiviä on kyllä enemmän, mutta ero tammikuuhun on aika mitätön: tammikuun sadepäivät on 4.2 ja maaliskuun 5.8 (oli pakko ihan tarkistaa :D), eli eipä toi vielä pahalta kuulosta :) toki trooppisen ilmaston alueella saattaa sadella muutenkin (näihinkin aikoihin), mutta ne sateet on yleensä kuulemma nopeita ja mitenkään tätä mainittavasti huonompaan aikaan ei kyllä kaikesta päätellen matkusteta :) parhaaksi matkustuskaudeksi tuota marras-helmikuuta mainostetaan siksikin, että silloin on vielä vähän siedettävämpää kun ei ole niin tuhottoman kuuma, mutta ei lähes varmuudella sadakaan! eli toivon ainakin että säät on armollisia meillekin :D hauskaa loppulomaa teillekin sinne!

    VastaaPoista
  35. Ää ootpa timmissä kunnossa :) Vähä tuo iguaani(?) on sulonen :D

    VastaaPoista
  36. hyi toi lisko yäk menee kylmii väreit.. ihanat bikinit ja maisemat<3

    VastaaPoista
  37. minäkin kävin maaliskussa Thaimaassa ja perus 5min kuuroja oli, EI PALJOA ja suoraan sanottuna ne oli ihania ja puhdistavia. Ei todellakaan voi sanoa että olis ollu sateista sillon.. kyllä sitä 50 astetta oli joka päivä toreilla :D

    VastaaPoista
  38. o____O kerro mitä oot oikee tehny et sul on tollanen kroppa? treenaatko paljon ja miten syöt?? (8

    VastaaPoista
  39. Ihania kuvia, oon joka päivä kattonu jos se Jenni olis laittanu uusia kuvia. Näyttää niin ihanalta ja nauttikaa Tahon kans kaikkien meijän puolesta jotka täällä pakkasissa jäätyy!:--) Oot ihana!<3

    VastaaPoista
  40. ihania kuvia! ja noi seeprabikinit ahh, ihan täydelliset :) sul on tosi kiva blogi ja oot tosi kaunis! <3

    million-reasons-2-smile.blogspot.com

    VastaaPoista
  41. Niin ihanan näköstä! Pitäkää hauskaa siellä paratiisista muidenkin edestä! :)

    VastaaPoista
  42. Tää sun blogi on ihan paras! Oot niin nätti ja kiva luonteinen! Pitäkää hauskaa siellä lomalla! + voisitko ehkä tehdä jonkunlaisen video postauksen sieltä Thaimaasta? :)

    VastaaPoista
  43. tää sun blogis on kiva ku vaikka oot lomalla nii onneks jaksat postailla! ja rakastan noit kuvii ja sun vaatteita! :--)

    VastaaPoista
  44. siis nää joka ikinen thaimaa kuva.......EN KESTÄ KATTOO on niin ikävä tonne, ihanin paikka mitä maan päältä löytyy <3 ! Ja on muuten tosi kivoja kuvia, pidä kivaa ja ota ilo irti ! (;

    VastaaPoista
  45. susta ja tahosta yhteis kuva!! :)

    VastaaPoista
  46. Mulle tulee aina tosi kiva fiilis näitä Thaimaa-postauksia lukiessa :) Tosi kiva kun jaksat tehdä näitä ja pidä kivaa!!

    VastaaPoista
  47. joo tuo noita biksuja sieltä ja alat myymään vaikka huuto.netissä kyllä monet ostais ja saisit välistäkin varmasti rahaa ;)

    VastaaPoista
  48. Jättäkää Taho rauhaan. Ei se halua niitä kuvia. Kluuvin mäkkiin sitä kattomaan jos sen haluaa nähdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taho ei ole työskennellyt Kluuvissa puoleen vuoteen :p

      Poista
  49. kuppi 75C ? KYLLÄ...... XD

    VastaaPoista
  50. tee videopostaus sieltä :)

    VastaaPoista
  51. upeita kuvia, tuli kauhee matkakuume kun katselin! Pitää kuitenkin odottaa vielä melkein puoli vuotta seuraavaan ulkomaanmatkaan :/

    ♥ http://incomplete-sanni.blogspot.com/

    VastaaPoista
  52. vähän sulle sopis hyvin napakoru! :o ootko harkinnu ottaa=)?

    VastaaPoista