perjantai 10. helmikuuta 2012

Hyrrr!

free image hosting
karvatakki Vila villapaita H&M nahkalegginsit Gina Tricot laukku Guess pipo Stockmann lapaset Vila kengät H&M

Mä oon maailman pahin vilukissa. Mulla vaan on AINA kylmä, oli sitten kesä tai talvi. Kelatkaa sitä, että Thaimaan noin +40 asteen auringossa ja joskus saunassa mulle tulee kylmiä väreitä..? Eli kun on liian kuuma, mä palelen jopa silloin. Aika sairasta! Joten voitte kuvitella nyt mut näissä pakkasissa.. Eilen ei ollut itku kaukana kun käveltiin Tahon kanssa pikku matka kotiin. Mä melkeen luulin, että mä kuolen siihen paikkaan kun tunto lähti koko kropasta. Ja eilen ei ees ollut kylmä, verrattuna siihen mitä te muut ootte kokenu täällä kun oli ne pahimmat -40 asteen pakkaset.. Voi teitä :( Mutta mekin kun asutaan muutaman sadan metrin päässä merestä, niin se merituuli on aika pirullinen.. Talvisin kun tuun ulkoolta sisälle ja vaikka kättelen jotain, niin ihmiset vetää aina niiden käden salaman nopeesti pois koska mun käsi on ku jääpuikko :D Ihmiset on aina ihan järkyttyneitä, miten mun kädet on niin kylmät!

Mutta se kylmyydestä ja nyt asiasta toiseen. Mä en oo varmaan kertonu teille koskaan kuinka suuri vesimeloni fani olen :D Pienestä pitäen mä oon vaan rakastanut sitä hedelmää niin paljon, että oon joskus kesäsin eläny pelkällä vesimelonilla.. Ja nyt mä olin aivan innoissani Thaimaassa, koska siellä sitä saa syödä kyllästymiseen asti ja sitä vaan on kaikkialla! Kuvasin teille juttuja mitä bongasin matkalta :) Vesimelonia siis kaikissa eri muodoissa:

free image hosting
Saippua

free image hosting
Tikkari

free image hosting
Siemeniä

free image hosting
Pastilleja

free image hosting
Mehujää

free image hosting
Paita

free image hosting
Pirtelö

Hehe, onks täällä muita kyseiseen hedelmään hurahtaneita? Harmi että Suomesta saa hyvää vesimelonia vain kesäsin :( Mä ajattelin kasvattaa noista siemenistä ikioman vesimelonin! En vaan oo yhtään varma onko se mahdollista näissä olosuhteissa.. :D Pistän nyt muuten tähän samaan postaukseen Thaimaassa kuvattuja juttuja, nimittäin te olitte pyytäneet kuvia tupakka-askeista, koska ne on tosiaan vähän erinäkösiä kuin täällä. Tässä näätte miksi!

free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
Että sellasia nättejä pikku askeja!


Tää biisi muuten soi Thaimaassa kaikkialla, niin hyvä! Mutta oikein kivaa viikonloppua kaikille ja kiitos Korumaa.fi kisan osallistujille, voittajat julkistetaan aivan pian.. :)

83 kommenttia:

  1. voiku olet kaunis :)

    julia-maaria.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. joo kiva kun laitoit kuvia noista kun pyysin (=.. noi on kyllä ihan kamalia.. ei tekis mieli polttaa tommosesta askista:D miks suomessa ei oo tommosia keksitty ?:D

    VastaaPoista
  3. haha mäki oon iha hulluna vesimeloniin! itseasias vielki suussa maistuu ku vetäsin äske puolikkaan...<3 cittarissa oli ainaki tosi hyviä ja makeita nyt, ja tosi halpoi ku jotain 99snt/kg!

    VastaaPoista
  4. ooks maistanu thaimaassa sellasia grillattuja maisseja tai ananaksia ?:) ne on ihan taivaallisen hyviä !!

    VastaaPoista
  5. Jotenki ihanan "aito" postaus :) tykkäsin!

    VastaaPoista
  6. Tuli melkeen itku tosta vesimeloni pirtelöstä :(( näytti niin kuolettavan hyvälle

    VastaaPoista
  7. vesimeloni on niiin hyvää<3nam

    VastaaPoista
  8. ah noi pastillit on parhaita <3 ja jotenkin tykkään hirvesti vesimelooni esanssin mausta ::D:D: Thaimaas oli just ärsyttävää polttaa sen taki kun oon niin herkkä kaikille tommosille kuville niin inhosin ostaa noita askeja D--:

    VastaaPoista
  9. Mäkin oon ihan hirvee vilukissa! Ja sama juttu noitten käsien kans, mul on kädet AINA ihan jääkylmät :D ja jalat.. illalla ku menee nukkumaa ja laittaa jalat poikaystävän jaloille sillee jännästi että se lämmittää, niin se aina alkaa huutamaan ku ne on niin kylmät! Ja ainakun käy vaikka vaan tupakallakin ulkona nii kädet on sen jälkeen jo jäässä! VAIKKA olis sormikkaatkin :) mut se on sit ihanaa ku joku kiva lämmittää niitä<3

    VastaaPoista
  10. ONNEKS Suomessa ei oo tollasia tupakka-askeja, hyi :(

    VastaaPoista
  11. Hirveit noi askit :D Jos suomessa ois tommosia ostaisin jonku rasian röökeille :D

    VastaaPoista
  12. hyi noi askit! miks ei suomeen vois tulla tollaset :D

    VastaaPoista
  13. kannattasko pukee sitä vaatetta päälle jos on kylmä.. jos tollee pikkuleggingseil ja rotsi auki tuol menee ni ei ihme jos on jäässä.. en millää pahal sano mut kantsii pukee kunnol päälle! :D oot kaunis ♥

    VastaaPoista
  14. Noi askithan muuttuu nyt sen takii tollasiks et koitetaan pelotella niillä kuvilla ihmisiä. Vaikuttiks ne sun tupakka himoon yhtää? :d

    VastaaPoista
  15. hehe tommosii niitten askien pitäis suomessakin olla :-DD hyi

    VastaaPoista
  16. Mäkin haluan vesimelonin siemeniä!:D

    VastaaPoista
  17. ootpas nätti:) näin sut tänää kampis ku kävelit vastaa XD

    VastaaPoista
  18. Niin no, jos pukeutuisit kunnolla niin ei olisi kylmä :) Mutta perusteini - ei osaa vielä.

    VastaaPoista
  19. Mulla on ihan sama juttu, oon aina jääs ! Kiva kun tykkään käyttää myös erilaisia toppeja jne ni ain niissä on kylmä !

    VastaaPoista
  20. vois suomessakin olla tollaset tupakka-askit. kuvat on niin hirveitä ettei noita halua nähdä :D

    VastaaPoista
  21. "joo kiva kun laitoit kuvia noista kun pyysin (=.. noi on kyllä ihan kamalia.. ei tekis mieli polttaa tommosesta askista:D miks suomessa ei oo tommosia keksitty ?:D"

    Onhan sitä suomessaki mietitty että pitäis laittaa tollasia askeja ja yhessä välissä oli mun muistaakseni tulossaki mutta en sitten tiiä mikä siinä oli ettei niitä koskaan kauppoihin ilmestyny...

    VastaaPoista
  22. Oi ihanaa etten oo ainut joka on hullunu vesimeloneihi ! Pidetäänkö kesällä +30 vesimeloni bileet ja juodaa vaa melonibreezereit, syödään vesimeloniviipaleit ja vähä lisää vesimelonidrinksuja ? ;)

    VastaaPoista
  23. Oliko thaimaassa parempia bileitä kun täällä suomessa? :)

    VastaaPoista
  24. iha hyvä vaa että askit on tollasia! cool noi siemenet :o ihana asu <3

    VastaaPoista
  25. Tupakka-askien pitäis ehdottomasti olla kaikkialla tollasia!

    VastaaPoista
  26. Heh, eiköhän se ole niin, että ihan me kaikki saadaan kylmiä väreitä liian kuumassa.. Ja johtuu ihan vaan ihon aistinreseptoresita, joita on enemmän kylmän kuin kuuman aistimista varten! Ja sillon, kun tulee oikeen kuuma, niin ne kylmääkin aistivat hetkellisesti reagoi :)

    Anteeks nyt tää nipoilu :) Kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan! Olin just tulossa sanomaan tätä :)

      Poista
  27. Hahhaa, syön tässä just iha älyhyvää vesimelonia ! :D Oisko tulossa postausta thaimaasta ostetuista vaatteista..? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee tulee, heti kun kerkeän :) Tulee kahdessa eri osassa!

      Poista
  28. En ihmettele palelemista tolla pukeutumisella :)

    VastaaPoista
  29. IHANA PAITA♥ ostitko tuon? :)

    VastaaPoista
  30. Miten niin pukeutunu huonosti?? Kuinka monella näätte esim pipon päässä keskustassa? Mun mielestä jos on villapaita ja karvatakki nii se on aika lämpönen yhdistelmä, lopettakaa jo tää jatkuva valitus :) ja jennikin sano tossa että kun käveli pikkumatkan niin tuli jo kylmä että ei se ehkä vaeltamaan oi noilla lähössä..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NONIIN, mut kun näitä urpoja nyt vaan on taas liikenteessä niin eihän sille voi mitään!

      Poista
  31. Suomeenki sais tulla tuommoiset askit!

    VastaaPoista
  32. Sulla vois olla vähän lämpimämpi jos laittaisit housut tai jotkut farkut leggareiden päälle :) Tää ei sit oo millään pahalla, oon itekin kova palelemaan ja se on ihan hirveää :---D T: talvisin kahdet pitkikset + farkut jalassa ja silti kylmä!

    VastaaPoista
  33. mä ostin jo syksyl talven varalle ihan uber paksun takin! näytän läskiltä siinä mut ei oo kertakaan tänä talvena tullu kylmä! myöskin legginsejä voi laittaa kolmet päällekkäin ku menee ulos haha :-D eli suosittelen sullekki lämpimämpä pukeutumista jos oot tosi vilukissa :) ! talvella on oikeus näyttää vähän isommalta talvivaatteiden takia :DDDD

    VastaaPoista
  34. as my liikkamaikka says, ei oo olemassa huonoja säitä, on vaan huonoja varusteita! Nää helsingin pakkaset ei vielä NIIN pahoja oo :) eli tarpeeks vaan vaatetta päälle nii ei tuu kylmä!

    VastaaPoista
  35. Ihana asu! :) Ja haha, oot ihana vesimelonihullu!

    VastaaPoista
  36. höps, tuskin se tuosta pukeutumisesta johtuu, jos melkein aina on kylmä. Ja ihan hyvinhän Jennillä näyttäis tota vaatetta päällä olevan sitä paitsi! Mutta tupakanpolttohan tunnetusti heikentää verenkiertoa, josta varmaan jääkylmät kädet johtuvat.

    VastaaPoista
  37. yhdyn kaikkiin edellisiin kommentteihin eli mukavuus ensisijalle ja ulkonäkö sitten eli LÄMMINTÄ PÄÄLLE TYTTÖ!plus ite olin vuos sitten yhtä hoikan näköinen kuin säkin ja tottakai hoikkuus vaikuttaa,onko lämmin vai ei .rasva se on joka lämmittää!

    VastaaPoista
  38. mitä mielt oot ripsienpidennyksist ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tajuu miks _kaikesta_ pitää olla aina jotain mieltä.. :)

      Poista
  39. kannattaisi käyttää esim. toppahousuja niin ei olisi niin kylmä ;) ei ne niin nolot ole mitä vois kuvitella, ne on noloja jotka liikkuu minishortseis ja pikkutopeissa pakkasessa :D

    VastaaPoista
  40. Ethän sä raukka osaa ees pukeutua lämpimästi. Raukka aina hiihtää alasti ja luulee et ihhmiset kattoo siksi kun ''mä oon nii vitu hyvännäköne'' oikeesti ne kelaa et onko tuon pääkopassa kaikki kohdillaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alasti? Mulla on villapaita, kahet legginsit, villasukat, uggit, karvatakki, pipo, hanskat.. Mikä on siis sun käsitys alastomuudesta? :D Aika hukassa olet..

      Poista
  41. millon esittelet thaimaan ostokset? :)

    VastaaPoista
  42. No jännä kun palelet legginssit jalassa? Hohhoijaa, kuka opettais nää teinit pukeutumaan sään mukaisesti.... Pistä parikerrosta sukkiksia jalkaan ja päälle farkut, niin eiköhän lämpene

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuten välttämättä tuolla(kaan) yhdistelmällä lämpene. Varsinkaan, jos tykkää käyttää tiukkoja farkkuja (kuten esim. allekirjoittanut ja kuvista päätellen myös Jenni). Ei se vaatekerrasto niinkään yksinään lämmitä, vaan se ilma siellä välissä. Ja jokainen tajunnee sen, että mitä enemmän niitä sukkiksia sinne housujen alle änkee, sitä tönkömmäksi menee ja vähemmänhän se lämmittää.
      Terveisin joka talvi kahdet tai kolmet sukkikset + farkut jalassa, aina on kylmä jos on yli -10 :)

      Eron huomaa heti vaikkapa siinä kun esim. jäälle pukeudun niin että on parit sukkikset ja parit kollarit jalassa, on muuten lämmin vaikka istuisi vaan paikoillaan kentän laidalla -20 asteessa :) Toki taas pitää sitten änkeä ne farkut jalkaan jossain "edustavammassa" jutussa kuten vaikka töissä.

      Poista
  43. millon arvonnan tulokseeet?:-)

    VastaaPoista
  44. pitempi takki auttais aika paljon siinä ettei olis niin kylmä. en siis meinaa mitään nilkkoihin asti olevaa:D ja takin kiinni laittaminen auttais myös uskomattoman paljon..en sitte tiiä onks se auki vaan tätä kuvaa varten

    VastaaPoista
  45. Heippa Jenni,
    me laitettiin viime huhtikuussa (jo) vesimelonit itämään ja sitte kesäkuun alussa vietiin ne kasvihuoneeseen kasvamaan ja KYLLÄ, saatiin muutama ihan oikea vesimeloni! Ei toki kunnon kokoista, omenan kokoisia, mutta ihan vesimelonilta maistuivat! :)

    VastaaPoista
  46. Hahaa ihana saippua ja paita!:D http://mysecrets-linda.blogspot.com/

    VastaaPoista
  47. mun kaverin äiti kasvattaa kesäsin sellasia pikku vesimeloneja ulkona jossain perunamaalla tms? :D:D hahha

    VastaaPoista
  48. Sunhan ei pitänyt juoda? Vai unohiks vahingossa ton pullon tohon kuvaan ja nyt vatuttaa ku sun "en juo alkoholia" maine meni siinä :( Eiku ainii joo, toihan on siis Tahon pullo, niinku aina...... Tai sit selität et "ei se yks pullo sinne ja tänne haittaa???+++" :DDDDDDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä ongelma sulla on? Onko sulla kaikki hyvin kotona?

      Poista
  49. Vitsi mä kasvatin pari vuotta sitte vesimeloneja meijän kasvi huoneessa ja hyvin onnistu, aluks ne vaa näytti niilt vesimeloni purkka jutuilt mitkä on sellasii iha pikkusii jos tiiät ? :)

    VastaaPoista
  50. Ihana postaus <3 Odotan kovasti sellasta postausta, missä esittelet kaikki sun ostokset sieltä Thaikuista! Mulla on tollaset samanlaiset HM:n ''UGGIT'' tosi kivat, mutta vinkkinä vaan, että ei kannata hirveesti ulkona käyttää niitä, kun menee rikki helposti, ainakaan loska keleillä! :DD Sun blogi on paras!

    VastaaPoista
  51. Toi jatkuva kylmyyden tunne johtuu luultavastikkin sun merkittävästä alipainosta. Ja tää ei ollu mitään vittuilua, tiedän että sulla on se imeytymishäiriö. Se vaan on aika yleinen "oire" kun on alipainoa.

    VastaaPoista
  52. hei jenni, juuri biologia4-kurssin lukeneenä ja muutenkin ihan ihmisenä voin sanoa, että kaikille tulee vilunväristyksiä kuumassa, aivan luonnollista :)

    VastaaPoista
  53. täälä toinen joka rakastaa vesimelonia!!! tuo saippua on niiin syötävän näkönen...:) ja toi pirtelö... tiedätkö yhtää mitä siin oli:)

    VastaaPoista
  54. noi askit on niin hirveitä, ei tollasesta haluis polttaa... ahistais

    VastaaPoista
  55. http://weheartit.com/entry/22301613 haha löysin sun kuvan weheartist !

    VastaaPoista
  56. Ei tollasia askeja suomeen! hyi vaikka ehkä vois vähentää tupakointia.

    VastaaPoista
  57. Saako noita vesimelooni pastilleja suomestaki???

    VastaaPoista
  58. suomessa ei oo kyl misssään vaiheessa ollu -40 astetta :Dd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jo vain on ollut :D Useampana päivänäkin ;)

      Poista
    2. "Uusi pakkasennätys on jälleen rikottu Suomen Lapissa. Viime yönä lämpötila laski alhaisimmillaan -42,7 asteeseen Inarin Kaamasessa, kerrotaan Ilmatieteen laitokselta."

      lähde: MTV3

      Olipas jotenkin hauska ja pirteä postaus! :)

      Poista
    3. Toi on maailman nolointa tulla pätemään jotain mikä ei edes pidä paikkaansa :D Tää myötähpeä....

      Poista
    4. korjaan Helsingissä, en tiennykkää et sun monet lukijat on lapista :) mielenkiintosta

      Poista
  59. Hei mis hotellissa olit (:? sain jotenki semmosen käsityksen et olit patongilla? tai no, en lukenut varmaan tarpeeksi taakse päin postauksia niin jos voisit vähän kertoa :D? Oon nimittäin lauantaina lähdössä yksin patongille! kävitkö yömarkkinoilla? jos kävit niin millasta siel oli (:? ja kauan olit thaikus?

    VastaaPoista
  60. Anonyymi 07:46, kyllä vaan on tänäkin talvena. Taidat olla joku typerä Jennille vittuileva. Katsos:

    http://aluetv.fi/Nyt-rikottiin-pakkasennatys-Inarissa-uutinen-160.html
    Ota asioista selvää ennen kuin alat pätemään :)

    VastaaPoista
  61. Apua, jos Suomeen joskus tulee noin rumat askit, niin pitää hamstrata vanhoja askeja vaan laatikkoon, että voi vaihtaa tupakit semmoseen. :D En mä kykenis kattelemaan tuommosta, mutta toisaalta, ei nuo kuvat sais lopettamaankaan.

    VastaaPoista
  62. voi ei miten söpöä jotenkin et ostit vesimelonisiemeniä:D<3

    VastaaPoista