tiistai 7. helmikuuta 2012

Arvonta!

free image hosting

Korumaa.fi otti muhun yhteyttä ja antoi arvottavaksi 2kpl 30€ arvosia lahjakortteja! Kerro miksi juuri sinä haluaisit lahjakortin ja pistä perään sähköpostiosoitteesi, niin katsotaan keitä kahta onni suosii :) Eli tuolta löytyy ihan kaikenlaisia koruja naisille sekä miehille. Jopa lemmikille voi teettää ikioman nimilaatan!

Tarjoamme: koruja ja avaimenperiä, erikoisuutenamme on korut ja avaimenperät valokuva ja teksti kaiverruksella. "Kaiverrus tapahtuu koneella jossa on timanttiterä jolla saadaan todella tarkkoja kuvia kaiverrettua."

Ideoita kaiverrus kuvaksi: Rakkaan kuva, lomakuva, logot, yrityksen logot, Idolisi valokuva, hääkuvat, kihlakuvat, lemmikkien kuvat..

Ideoita kaiverrus tekstiksi: muistokirjoituksen, elämän mottoja, runoja, vitsiä..

Tuotteemme on loistavia lahjaideoita: Syntymämäpäivälahjaksi, nimipäivälahjaksi, rakkaalle lahjaksi, joululahjaksi, valmistujaislahjaksi..

Suunnittele nyt erilainen lahja jota muilla ei ole. Näistä lahjoista on pitkään iloa!


free image hosting
free image hostingTasaa keskelle
free image hosting
free image hosting
free image hosting
Arvonta päättyy perjantaina kello 18:00!

231 kommenttia:

  1. Vooi ihana ! Mä en ennen oo ollu kovin innokas korujen käyttäjä, mutta nyt pikkuhiljaa oon alkanut ottaa enemmänkin kuin vaan korvakorut mun arkipäiväiseen käyttöön. Tolla 30€ :llä sais ihan varmasti täydennystä kaulakoruihin, sormuksiin ja / tai käsikoruihinkin :)
    tiia_hamalainen@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. mun pitäisi saada lahjakortti siksi, koska en koskaan voita mitään ja en omista paljon yhtään koruja vaikka niitä tarvitsisin!

    embooe@hotmail.fi

    VastaaPoista
  3. haha, olis mukava synttärilahja kun tossa viikonpäästä täytän vuosia :)

    dalluee@luukku.com

    VastaaPoista
  4. Mun pitäisi saada tuo lahjakortti, koska no koruja ei voi olla yksinkertaisesti liikaa ja rakastan käyttää pukeutumisessani kaiken maailman helyjä, mutta sossutuilla eläminen ei ihan tue tätä rakkautta :DD

    heyamelie@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. en osaa elää ilman kaulakorua kaulassa, mutta tää nykyinen on tosi ruma jostain rihkamateltasta kesällä saatu ja oon jo tositositosi kauan halunnu hienomman korun tohon kaulaan, mut tuntuu et ei vaan löydy mitään oikeeta. tai sit esteeks tulee hinta...

    ida_lukkarinen@msn.com

    VastaaPoista
  6. Oon aina tykänny koruista, mutta jotenki oon ollu vähän huono käyttämää niitä. Viime aikoina oon kuitenkin innostunu niistä enemmän ja enemmän :) Koskaan ei olisi mitään uusia koruja vastaan, ja tollasella lahjakortilla varmasti sais jotain tosi kivaa!
    Muutenkin kuulostaa tosi hauskoilta noi korut, joihin saa kaiverruksia. Olisi tosi kiva kaivertaa itselle koruun jokin tärkeä sana, lause, asia, tms., tai tollanen olis ihana lahja myös vaikka poikaystävälle :)

    ramona_jee@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. haluaisin antaa parhaalle kaverille persoonallisen valmistujaislahjan :) kaverilla on aina joku koru kaulassa ja muutenki tykkää koruista niin ois kiva antaa tommonen mihin sais jonku tekstin vielä lisäksi :)

    andisaywhoa@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. mun pitäis saada lahjakortti siks koska rakastan koruja, mutta mulla on niitä vähän :( ja tollane kuval varustettu koru ois unelma !

    an-ni-ma-ri95@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. mun koruvarastot on tosi vähäiset ja tuol näyttää olevan ihania koruja :) eikä mulla oo nyt yhtään rahaa jolla voisin ostaa koruja tai mitään muutakaan :(

    VastaaPoista
  10. Toi tokavika on ihan sairaaaaaan ihana ♥ Mä haluisin ton lahjakortin, koska oon aika pa nyt ja äiskällä ois helmikuun lopussa synttärit niin voisin tilata tuolta jotain kivaa:)

    VastaaPoista
  11. ää ja mun sähköposti!

    itsmylifestyle@suomi24.fi

    VastaaPoista
  12. Korut kuuluu mun päivittäiseen asuun ja tälläset kaiverruskorut ois kiva juttu kokeilla :) Joku ihana kaulakoru jollain kaiverruksella ois just täydellinen♥

    viivie@live.com

    VastaaPoista
  13. Mun isäni syntypäpäivä on tuloilla eikä mulla ole hajuakaan mitä hänelle hankkisin..
    Mutta nyt kun luin tästä sun koru arvonnasta, niin koruhan voisi olla hyvä lahja :-)!
    Kaulakoru kaiverruksella olisi mun mielestä hyvä, ja teksti voisi olla vaikka korun takana,
    keksisin varmaankin hyvän isäni moton koruun taikka jotain muuta semmoista
    Olisi hienoa jos saisin mahdollisuuden tilata tuolta!

    e.llu@hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Mä tarvisin kipeästi jotain kivoja uusia sormuksia, kun alkaa tympimään nuo vanhat! Vaikka ovathan nekin kivoja, mutta uudet piristävät aina! :--)

    janni-laakso@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Mulla jo avomiehellä tulee pian 3vuotta seurustelua täyteen, ja haluaisin muistaa häntä jollain sopivalla korulla. Korumaalta löytyi useampikin kiva vaihtoehto, ja tuo lahjakortti auttaisi lahjan hankkimisessa paljon! ilona.niiniaho@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Minun pitäisi voittaa koska olen koru friikki, yritän aina löytää mahdollisimman ainutlaatuisia koruja. En yleensä voita mitään, niin olisi kivaa kerranki ostella koruja niin että lompakko ei olisi tyhjä ostojen jälkeen <3 hih
    vanessastrengell@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Miksi juuri minä haluaisin lahjakortin? Koska, haluaisin teettää minulle ja parhaalle ystävälleni=siskolleni ystävänpäivä lahjaksi yhtteiset kuva korut :)Tämän lahjakortin avulla minulla olisi mahdollisuutta muistaa sekä ystävää (että itseäni) Tottakai koruista jäisi siltikin maksettavaksi se oma osuutensa, mutta ei läheskään yhtä paljon mitä ilman tuota lahjakorttia !

    jade.viljamaa@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Oi voii!! ostin joskus poikaystävälle hienon rannekorun synttärilahjaks ja kaiverrutin siihen sen nimen. Mutta sitten se oli menny rikki ja hukkunut :( Oon ajatellu hankkia uuden ja tässähän olis loisto-tilaisuus!

    mursinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Mun ei itseasiassa pitäis voittaa tätä, vaan mun parhaan kaverin. Haluaisin räätälöidän sille omannäkösen, ihanan korun ja nyt se ois mahdollista :-) Se todellakin ansaitsis sen, olis täydellinen ystävänpäivälahja!

    sugared@ymail.com

    VastaaPoista
  20. Jos lähden kotoa niin kiireellä, että unohdan laittaa kaikki päivittäiset korut ja sormukset päälle, palaan takaisin. Muuten on niin orpo olo. Uskon ton kertovan vähän siitä, kuin paljon tykkään koruista.. :D ihana arvonta!

    saippuakupla5@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Mä haluisin jonkun kivan kaulakorun. Tällä hetkellä en omista yhtään ehjiä ja käyttökelpoisia, ja tuolt löytyis juuri sopiva!

    m-makka93@hotmail.com

    VastaaPoista
  22. meikälle koska koruja ei voi koskaa olla liikaa :>! ja olis kiva vaihteeksi saada jotain aitoa korua vähä vaihteluksi niiden rihkamoitten sekaan c:

    mimaaz@hotmail.com

    VastaaPoista
  23. Haluaisin lahjakortin siksi että ostaisin sillä ystävänpäivälahjaksi poikaystävälleni korun :)

    jaddsmi@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Ennen en pitänyt ollenkaa kaulakoruja,sormuksia jne. mutta oon oppinu pitää ja mulla on joka päivä sama kaulaketju ollu jo 2vuotta.... :D ja 3sormusta sormissa.. :) ja oon tajunu että koruja ei ikinä voi olla liikaa!! :)

    ppauliina95@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Uusia koruja tarvii aina ja noi on ihan supermageita ! Ja toi lahjakortti olis niin piristys mun anorektikko lompakolle ja ihan muutenkin. :)


    tinskii-@hotmail.com

    VastaaPoista
  26. Mun suuri rakkaus on korut ja tämän kuun 28 päivä täytän 18 vuotta. En ehdi niitä juhlimaan millään, koska rahatilanne on huono ja muutto tulossa myös. Eli pahvilaatikoiden seassa vietän synttärit. Olisi ihanaa sen takia voittaa tuo lahjakortti että saisin itselleni jonkin muiston kun täytän 18 vuotta. Jos tuon voittaisin hankkisin sillä korun, jolla tulee olemaan tunnearvoa ja paljon.

    Muistoja siitä kun täytin 18 vuotta ja myös niistä upeista hetkistä jota silloin koin. Sen takia olisi ihanaa saada tuo lahjakortti. Toivottavasti onni suosisi kerrankin minua :)

    marlilleviesti@hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Olen itseasias aatellu meiän vuoden ikäselle kultasennoutajalle jonkinmoista laattaa. Lola on mulle kaikki kaikessa (: Olisipa ainakin korulla koiran lisäksi arvoa rutkasti ja ystävänpäiväki tulossa, niin siinähän ois koiralle hyvä ystävänpäivä lahja :D

    neamaria@hotmail.fi

    VastaaPoista
  28. Poikaystäväni täyttää piakkoin 20v ja on tällähetkellä armeijassa, haluaisin yllättää hänet korulla. Hänellä on suomileijona käsikoru ja on toivonut kaulakorua kaveriksi. Joten lahjakortti tulisi todella tarpeeseen :)
    krista.reijonen@wippies.fi

    VastaaPoista
  29. Koska en ikinä oo voittanu mitään arvontaa :(

    laura.hajdini@hotmail.com

    VastaaPoista
  30. Oon seurustellu 13.3.2012 vuoden mun poikaystävän kanssa ja haluisin teettää meille molemmille samanlaiset korut, toi lahjakortti helpottais paljon. :'')

    iida.repo@hotmail.com

    VastaaPoista
  31. minäkin täytän vuosia ens viikolla, ja kauniita koruja!:)

    VastaaPoista
  32. minäkin täytän ensi viikolla vuosia, ja kauniita koruja tottakai! :)
    lauurasd@hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Minä haluaisin lahjakortin, jotta voisin piristää äitiäni joka on oman elämäni superihminen. :) Hän käy töissä ja koulussa, ja on yksin kasvattanut minut ja siskoni.

    en.elamaa@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Moikka!

    Toi lahjakortti kuuluu ehdottomasti mulle. Mun poikaystävällä on kohta synttärit ja kaikella rakkaudella kullalle, mutta sille on maailman ärsyttävintä ostaa mitään lahjoja! Jäbällä kuulemma tarpeeks vaatteita, asusteita ei käytä eikä mitään isoja koruja, kirjoja ei lue, musan lataa netistä, samoin leffat ja sarjat. Ainoo mitä siltä puuttuu on kosmetiikat, mutta niitäkin oon tässä parin vuoden aikana ostanut sille _aivan vitusti_ ja nyt pitäis taas keksiä lahja. Tällä hetkellä paras ehdotus on dödö ja viinapullo ja tämäkin keksittiin kaveripoikien kanssa pitkän mietinnän jälkeen.

    Kulta on kuitenkin aika romanttinen, et just tollanen pieni koru, johon ois kaiverrettu joku yhteinen muisto vois olla aika ihana lahja ja pelastais mut suurelta viinapullon-lahjaksi-antamis-häpeältä. Eli lahjakortti osoitteeseen pruely@hotmail.com !:)

    VastaaPoista
  35. koska haluisin tatuoida käteeni yhden tietyn tekstin mutta ikä ei ihan riitä jote se teksti korussa olis kiva koska mulla ei niitä vielä kauheesti oo ja se olis ainaki omaperänen :)
    tiiurapeworld@hotmail.com

    VastaaPoista
  36. mulla on naisellinen tyyli, mutta jotain siitä on aina puuttunut.. nimittäin korut :D mulla on niitä tooodella vähän, jotenkin vaan ei ole tullut hankittua sellasia, vaikka rakastan koruja ihan älyttömästi ! :)

    julia.kutvonen@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Miksi juuri minä haluaisin lahjakortin? Noh, poikaystävälläni on puolen toista viikon päästä 18-vuotis syntymäpäivä ja haluisin muistaa häntä jollain omalaatuisella ja ikimuistoisella tavalla. Tämän blogitekstin nähtyäni tajusin, että tässä olisi jotain ikimuistoista sekä omalaatuista samassa paketissa! Lahjakortti olisi siis hyvä mahdollisuus hankkia hänelle ikimuistoinen lahja :)

    VastaaPoista
  38. Sähköposti: roosa_95_@hotmail.com

    VastaaPoista
  39. oon hulluna koruihin eikä niitä voi olla koskaan liikaa. toisaalta olisi kiva antaa koru omalle äidille synttärilahjaksi, ku parin viikon päästä äiti on taas vuoden vanhempi :)

    miljakaisa@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Haluaisin antaa poikaystävälle tuolta lahjan, eikä koruja voi koskaan olla liikaaa ! :-)

    tiina_salmela522@hotmail.com

    VastaaPoista
  41. Täytyyhän sitä aina yrittää! Olisi ihana saada jokin persoonallinen koru, jota ei jokaisella tulisi vastaan - olisi ihana saada kaiverrettua rakkaan lemmikin kuva koruun joka on ollu mulle todella tärkeä vaikeina hetkinä (kuullostaa hassulta, tiedän.. mutta silti!)
    sapsunen@hotmail.com

    VastaaPoista
  42. Tommonen koru missä on kuva ja kaiverrus ois tosi ihana antaa mun parhaalle ystävälle ystävänpäivä lahjaks, sitä vois aina kantaa mukana ja muistella ystävää. Vielä kun en ole kerinnyt lahjoja ostamaan. Toi olis tosi ihana :)

    inksu13@hotmail.com

    VastaaPoista
  43. Tollanen ois täydellinen ja tarvetta löytyis! :) jasmin95@windowslive.com

    VastaaPoista
  44. Mä haluaisin ton lahjakortin siksi, koska kaikki mun rihkamakorut menee helposti rikki mun kovassa menossa :D Ois myös kiva, ku ois vähän laadukkaampi koru kädessä, jota ei oo ihan jokasella vastaantulijalla. Korut kuuluu myös mun jokapäiväseen tyyliin !

    ♥Kia

    kiaamoi@hotmail.com

    VastaaPoista
  45. Oon vasta viime vuonna oppinu käyttää taas koruja, ja nyt niitä tulee käytettyä päivittäin ja ois kyllä kiva saada jotai kivoja uusia koruja tonne korulaatikkoon ettei aina tarvis samoja koruja päälle laittaa! :(
    tiinasultsi@hotmail.com

    VastaaPoista
  46. Mun pitäis ehdottomasti voittaa toi lahjakortti koska mun lempparikoru hukku just ja en löydä sitä mistää!:(

    helyyd@hotmail.com

    VastaaPoista
  47. Oi vitsi! Haluaisin koirillemme uudet nimilaatat kaulapantoihin. Toisessa nimilaatassa on vanha numeroni ja toinen on tippunut ja hävinnyt :( Tuolla oli kyllä paljon muitakin ihania juttuja, joten toisaalta olis kiva yllättää myös rakas pikkusisko jollakin söpöllä ystävänpäivälahjalla :-)

    kaakaokermavaahdolla@hotmail.com

    VastaaPoista
  48. Koskaan naisella ei voi olla liikaa koruja, mut musta tuntuu, että mulla on liian vähän. Tiukkaa tekee rahan kanssa, sitä ei vaan tipu helposti. Pitäis myös ostaa äitille syntymäpäivälahja, mutta eipä oo kamalasti rahaa.. Mä ostaisin sille tolla 30eurolla niin hienon kaulakorun, ettei se enää ikinä vihaa mua.. :)

    newuu@hotmail.fi

    VastaaPoista
  49. Mun pitäis saada mun äitille tosi hieno synttärilahja, eikä mulla oo nyt yhtään ylimäärästä rahaa. Pitäis saada pikkuvelat maksettua kavereille, enkä muutenkaa saa rahaa tosta noin vaan. Mä haluun näyttää mun äitille, et se on oikeesti mulle todella rakas, koska se ei usko ihan aina sitä..

    VastaaPoista
  50. Minun pitäisi voitta lahjakortti, koska tunnen itseni ns "tyhjäksi/tylsäksi" jos minulla ei ole korvakoruja tai mitään muitakaan koruja. Ihailen aina kaupoissa koruosastojen tarjoamia ihanuuksia ja olisi tosi ihana voittaa jotain, olen huom. voittanut jotain viimeksi 5luokalla hevoshullusta, huhhuh ; )

    lotta.tolpo@hotmail.fi

    VastaaPoista
  51. en tykkää käyttää koruja, jollasia kaikilla jo on, ja joissa ei oo mitään persoonallisuutta. sen takia tuolta löytyis jotain kivoja, kun kaikilla ei oo samoja!
    lehtola.linnea@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Aijai mikä palkinto ! :) Rakastan koruja ja löytäisin sivulta varmasti jotain ihanaa ideaa poikaystävälleni/koiralleni/jollekkin muulle läheiselle, jonka kautta voisin taas osoittaa miten tärkeitä ne on :) Ja kyllähän sieltä varmasti löytyis mullekkin joku ihana ylläri ! ♥

    VastaaPoista
  53. JA TOSIAAN edelliseen viestiin unohin tietty sähköpostin, tiuku-@luukku.com :D

    VastaaPoista
  54. Haluaisin lahjakortin siksi, että voisin tilata tuolta sivulta rakkaalle chihuahualleni nimilaatan syntymäpäivälahjaksi, joka on ensikuussa! :-)

    aivoherkku@suomi24.fi

    VastaaPoista
  55. Minun kuuluisi voittaa lahjakortti, koska olis ihana saada mun pieneen korukokoelmaani lisäykseksi joku valokuvakaiverrettu koru. :)

    rriina.nurminen@gmail.com

    VastaaPoista
  56. Mun pitäs voittaa koska mulla on pelkästään niitti/nahka koruja ja haluisin vaihteeks jotain naisellisempaa, tuolta sais!

    silja-s@live.fi

    VastaaPoista
  57. Lahjakortti tulis tarpeen, koska; mulla on vähän yli vuoden ikänen siperian husky. Tämän huskyherran ihan ykkösjuttu on se kun pääsee vapaana juoksemaan meiän pihoilla. Ainoo miinuspuoli tässä on, että se on myös kova poika karkailemaan.
    En haluais lopettaa toisen päivän kohokohtaa vaan sen takia, että ite panikoin jos se vaikka lähtee omille teilleen. JOTEN = löysin korumaa.fi:stä mahtavan nimilaatan lemmikille kuvan kera, joka on paaaaljon hienompi kuin normaalisti koirilla roikkuvat 'Musti'-laatat. :) Problem solved!

    Tikruh_@hotmail.com

    VastaaPoista
  58. :------D En muuta shoppailekaan kuin koruja joten tää lahjakortti ois just ku mulle tehty

    sleepingsoulmate@gmail.com

    VastaaPoista
  59. Jos onnetar suosisi minua, Ostaisin ehdottomasti viimeviikolla syntyneelle ensimmäiselle tätitettävälleni (tytölle) ensimmäisen korun. Tuolta saisi varmasti hienon ensikorun pikku prinsessalle! Kaiverruksella siihen saisi jotain uniikkia ja korun tunnearvo nousisi hänen ikänsä karttuessa.

    PinjaIkonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  60. Haluaisin voittaa, koska mulla ja avomiehellä on tulossa 4v päivä tuossa, ja mulla ei ainakaan tällähetkellä ole rahaa ostaa mitään hänelle.. Hänen synttäreinäkin tammikuussa piti perua luvattu ravintolaillallinen :/ Nyt voisin siis korvata kaiken hänelle hänen tyylisellään korulla! ^^

    Ainiin, voisin korvata hänelle myös sen, että olen hävittänyt hänen ainoan hieman arvokkaamman kaulaketjun...... Joten tää kisahan sattui juuri sopivasti :D

    sypa.blog@hotmail.com

    VastaaPoista
  61. Olisi ihana tilata rakkaalle jokin simppeli käsikoru kaiverruksella, sillä olen lähdössä puoleksi vuodeksi ulkomaille emmekä näe silloin. Kliseisesti koruja voisi olla kaksi, ja voisimme pitää samanlaisia koko reissuni ajan, hah : D
    taija.leivo@kpedu.fi

    VastaaPoista
  62. Haluaisin voittaa koska oon viimesen viikon ressannu ja panikoinu kun en löydä mistään hienon näköisiä koruja ja tuolta kun katselin niin voisin vaikka jokaisen ottaa! myös lähenevät wanhojen tanssit stressaavat, jospa nyt onni suosisi ja saisin wanhojentensseihini sen täydellisen korun! :)

    Regina.Roomets@luukku.com

    VastaaPoista
  63. Haluaisin voittaa tämän arvonnan koska oon köyhä opiskelija, jonka poikaystävällä on tulossa synttärit, niin tolla pystyis ostamaan jonkun tosi ihanan ja yksilöllisen lahjan! tai sitten ehkä kattoo jotain ihanaa ittelleni ;)

    Vilma.jauhiainen@hotmail.com

    VastaaPoista
  64. lahjakortti kuuluis mulle koska mulla ei ole mitään kunnon koruja tällä hetkellä ja on ihan paljas olo ilman! :<<

    gabriella6@windowslive.com

    VastaaPoista
  65. Minun pitäisi voittaa lahjakortti, sillä korvareikäni tulehtuvat kaikista nikkeli ym. korvakoruista ja kaipaisin timantti tms. koruja korviini :)

    laura.hamalainen1@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitäs saada toi siks, että rakastan täydentää asujani koruilla ja tykkään ihan mielettömästi kaikesta kimaltavasta;):)

      jeppuli@hotmail.com

      Poista
    2. mun pitäis saada lahjakortti, koska oon köyhä abi,jota ahistaa älyttömästi kirjotukset, pääsykokeet sun muut, joten tollanen piristäis oikein kivasti!

      haidii_@hotmail.com

      Poista
  66. Mielelläni voittaisin tämän arvonnan, koska olen miettinyt kauan jonkinlaisen korun teettämistä johon saisin äskettäin edesmenneen rakkaan kissani kuvan ja pienen muistokirjoituksen. Näin se kulkisi mukana koko loppuelämäni myös muuten kuin muistoissa.

    anni.lonnroos@hotmail.com

    VastaaPoista
  67. haluaisin voittaa lahjakortin koska oon yhtäkkiä alkanu innostuun ihan hirveesti kaikista hopeista koruista, etenki sormuksista ja rannekoruista ja tuolta löytyis varmasti paljon kaikkea ihanaa =)

    katriuusitalo@hotmail.com

    VastaaPoista
  68. Voittoa kaipaan, koska omistan hyvin vähän koruja, ja haluaisin kasvattaa pientä koruvarastoani. Lisäksi olen köyhä opiskelija, joten minulla ei ole varaa pahemmin shoppailla mitään.

    pallikeisari@gmail.com

    VastaaPoista
  69. Toivoisin, että arpa suosisi tällä kertaa minua, koska rakastan kaikenlaisia korua ja olisi ihan huippua suunnitella oma koru :)

    amanda.karlsson@edu.parainen.fi

    VastaaPoista
  70. kellään naisellahan ei oo liikaa koruja, ja mulla on niitä siis aivan liian vähän! :)

    miirupiru@hotmail.com

    VastaaPoista
  71. haluaisin voittaa toisen lahjakortin, koska oon alle kuukauden päästä ollut mun poikaystävän kanssa vuoden yhdessä! :) tällä hetkellä ei vaan oo melkein ollenkaan rahaa...

    plus mun yhdellä parhaista kavereista on samana päivänä synttärit, ja mun pitäis sillekkin ostaa jotain kivaa :)

    ja jos ei löytyis mitään mieluisaa niille niin voisin tilata jotain itselleni ja siskolleni :) kummallakaan ei ole melkein ollenkaan koruja, ja siskoni on köyhä opiskelija, niin ois kivaa ostaa sille jotai yllätykseksi ! :)

    ansku_12_@hotmail.com

    VastaaPoista
  72. Haluaisin voittaa lahjakortin, koska mulla on tosi vähän koruja ja keväällä mulla on tiedossa ylppärit, joihin haluaisin jonkun näyttävän korun :) Opiskelijabudjetilla ei paljon ylimääräistä jää esim. koruihin.. :( En ole voittanut ikinä tämmösestä blogiarvonnasta mitään, toivottavasti onni suosisi edes nyt!!

    nepsuu7@gmail.com

    VastaaPoista
  73. Mun pitäis ehdottomasti voittaa tuo lahjakortti, koska a.mun rakkain, ja oikeestaan ainoa mitä käytän, meni hukkaan:( b. nyt mulla ei oo mitään korua ja olo on ku koiralla ilman häntää ja c. mä en ikinä, en siis koskaan oo voittanu yhtään mitään arvonnoista vaikka oon osallistunu aina kaikkiin mitkä oon nähny !

    Fanni-ii@hotmail.com

    VastaaPoista
  74. Haluaisin voittaa tuon, koska en ikinä voita mistään arvonnoista yhtään mitään. Ja olisi myös mukava lisä jos saisi poikaystävän kuvan ja kaiverruksen koruun :--) Voisi kantaa aina rakasta mukana :D

    mertsa95@suomi24.fi

    VastaaPoista
  75. Parhaalla kaverilla muutaman viikon päästä synttärit :) Ja sille ois kiva kerrankin saada jotain ainutlaatuista, jota kellä muullaan ei ole!

    sanni.pykalamaki@pp.inet.fi

    VastaaPoista
  76. Olisi ilo voittaa lahjakortti, sillä rakastan koruja! Olen vasta pikku hiljaan oppinut käyttämään koruja ja sen mieliksi olisi ihana saada uusia upeita koruja valikoimaani :)

    jenna-a@hotmail.com

    VastaaPoista
  77. Kaverin synttärit tulossa ja oon tässä just pyöritelly lahjaideoita päässä ja yks idea oli juurikin koru. Lahjakortti auttais paljon tässä rahatilanteessa ja voisin ehkä ostaa jotain pientä kylkiäisiks sitten vielä :]

    sahara-92@hotmail.com

    VastaaPoista
  78. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  79. meidän vanhalla koiralla todettiin pari päivää sitten syöpä :( kuolee varmaan pian kun ei kestä sairautta. olisi kiva jos saisi jonkun muistokoru laatan.

    sunrise.ave@hotmail.com

    VastaaPoista
  80. Haluaisin voittaa arvonnan siksi, että äitini ostaa aina meille lapsille kaikkea, mutta itselleen ei koskaan mitään koska rahaa ei ole aivan liikaa. Ystävänpäivä on tulossa, ja olisi ihana yllättää äiti ja antaa sille lahjaksi lahjakortti korukauppaan!Hän tulisi tosi onnelliseksi :) blackdiamond_nd@hotmail.com

    VastaaPoista
  81. Mun pitäis voittaa tämä, koska oon varsinainen koruaddikti :D
    nanaa-nanaa@hotmail.com

    VastaaPoista
  82. Haluaisin lahjakortin, koska koruvarastoni ovat hyvin vähäiset ja kaipaisivat kipeästi lisäystä! :) hanna.pelkonen1@gmail.com

    VastaaPoista
  83. mun pitäis voittaa lahjakortti, koska yhdellä tosi hyvällä kaverillani on pian synttärit ja haluisin ostaa sille korun jota se on pitkään halunnu :)

    pilvi.terttunen@gmail.com

    VastaaPoista
  84. Haluaisin voittaa sillä en koskaan kaupoista osaa ostella koruja sillä minua ahdistaa hirveä tungos ja ahtaat hyllyt. Omistankin erittäin vähän koruja ja suurinosa kirpputorilta hankittuja, olisi kiva saada rauhassa netistä katsottua jotain koruja. Muutenkin opiskelijabudjetilla ei kamalasti saa tilailtua mitään.

    jennn-aa@hotmail.com

    VastaaPoista
  85. korvakorut todellakin olis tarpeelliset.. koska ne hävii koko aika! :) ja kissalle kaulapanta olis myös tarpeellinen!

    kisumisu_99@hotmail.com

    VastaaPoista
  86. Koska en oo ikinä voittanut mitään, en isoa enkä pientä palkintoa, en mitään. :(

    mari_alasorvari@hotmail.com

    VastaaPoista
  87. mun kulta täyttää pian 17v! enkä tiiiä mistä ostaisin :( joten tuo lahjakortti olis aika kiva lahja :)

    vukim75@yahoo.se

    VastaaPoista
  88. mun pitää saada toi ku jätin just mäkkärin vessaan mun korvikset ja nyt o iha sika paljas olo ilma niitä :((( ally95@luukku.com

    VastaaPoista
  89. no oon ihan hullahtanut koruihin, ja ois tosi ihanaa saada joku uus koru, tykkään meinaa vaihella koruja päivittäi!

    ida.wikstrom@dnainternet.net

    VastaaPoista
  90. koska en oo ikinä voittanu mitään... hansuu_91@hotmail.com

    VastaaPoista
  91. Mun pitäs saaha toi lahjakortti koska rahaa ei oo missää ja koruja haluisin! :D Vaikka kotona vielä asun ni se raha ei kasva isän tai äidin lompsassa.

    noorasd@wippies.fi

    VastaaPoista
  92. Mun pitäs voittaa lahjakortti, koska korut on ihania ja tällä hetkellä en omista montaa kivaa korua. Ja kaverillekkin voisi ostaa ystävänpäivälahjaksi jotain jos voittaisi!

    sohwiiii@gmail.com

    VastaaPoista
  93. Haluaisin lahjakortin, koska olen köyhä opiskelija ja tällä hetkellä palkattomassa työharjottelussa, ni korupalkinto uurastuksesta kelpaisi ! :)

    criiny@hotmail.com

    VastaaPoista
  94. Minun pitäisi voittaa siksi, että tykkään ihan sikana koruista ja voisin ostaa pari tiettyä tuolta, mitä oon kattonu jo pidempään :) !
    roza.zofia@hotmail.com

    VastaaPoista
  95. Jos onni suosisi, niin ostaisisin tuolla 30 eurolla eräälle ihanalle ystävälleni jotakin kivaa, koska hänen syntymäpäivänsä ovat tulossa piakkoin, ja stressaan koko ajan mitä keksisin hänelle, joten tässä olisi hyvä ratkaisu :)

    essi.kosonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  96. Mun korulipas katosi jouluna reissailun aikana, niin olisi tarvetta uusille koruille. Vaikkei ne olleetkaan mitään arvokkaita niin siellä oli monia koruja mitä olen saanut mummolta ja tädeiltä. Vaikka ei ne sillä lahjakortilla korvaudukkaan niin saisin kuitenkin jotain helyjä. :)

    siljaroosa@luukku.com

    VastaaPoista
  97. Piristäs kivasti jos voittas jotaki ja haluuttaa hulluna uusia koruja :P

    janika.leinonen@luukku.com

    VastaaPoista
  98. Minä ansaitsisin tuon kortin, koska otin juuri toisen korvisreiän ja tarvitsen siihen hienoja aitoja hopeakorviksia!

    suvipikkarainen@ymail.com

    VastaaPoista
  99. Hei tää on hyvä ku voi teettää lemmikille ikioman nimilaatan! ku vanha nimilaatta irtosi siskon mopsin pannasta jotenki ja ei sit löydetty sitä koskaan :-D Taisi olla marraskuu ku oli niin pimeetä ja nimilaatta putosi sit johki kadulle. Mutta joo mua kiinnostaisi toi uusi nimilaatta mopsikoiralle, Elmolle. Kivoja koruja on kyllä tuol !

    ananas95@suomi24.fi

    VastaaPoista
  100. Haluisin ton lahjakortin siks kun mulla on tulossa kummitytön ristiöiset eikä oikeen oo rahaa että sais ostettua jotain kivaa hänelle, ja mulla harmittaa. toi avustais mun lahjan ostoa :)

    jaimes@hotmail.fi

    VastaaPoista
  101. Rrrrrakastan koruja... Se onkin se suurin syy!

    sinimaaria@hotmail.fi

    VastaaPoista
  102. Oon tosi huono käyttämään koruja, varmaan siksi koska mulla ei oikein ole mieleisiä ja en ikinä niitä raaski/saa aikaiseksi ostettua, nyt tämä lahjakortti tulisi hyvään saumaan, koska olen ajattellut lisätä korujen käyttöä. :)

    esalo9@gmail.com

    VastaaPoista
  103. mun pitäis voittaa lahjakortti,koska mul on paljon korvakorureikiä ja tarvitsisin kunnon korvakoruja,kun mulla on vaan sellasia halpiksia glitteristä,koska ne on niin halpoja...ja tulee aika kalliiksi ostaa miljoona sellasta "kunnon" korvakorua... tykkään myös paljon muistakin koruista :) el_lu_96@hotmail.com

    VastaaPoista
  104. Ihania koruja ! (: tahtoisin tommosen lahjakortin sen takia, koska mun rakas ystävä menehtyi viime vuonna, ja haluaisin teettää tuommoisen korun musta ja hänestä muistoksi mulle, joka kulkis aina mun mukana ♥

    www.nnepaa.blogspot.com
    nelli.uronen@luukku.com

    VastaaPoista
  105. mulla on perjantain nimpparit ni toi vois olla kiva nimpparilahja 8-)

    ellaan94@gmail.com

    VastaaPoista
  106. Haluaisin voittaa lahjakortin koska rakastan koruja ylikaiken, ja minulla on tulossa synttärit 29.2 karkauspäivänä:( eli siis minulla on synttärit vain joka 4 vuosi, olisi kivaa voittaa tämmöinen vaikka synttäri lahjaksi :)

    ronjah-@windowslive.com

    VastaaPoista
  107. Minun pitäisi voittaa lahjakortti, koska tunnen oloni todella tyhjäksi ilman kaikenlaisia koruja. Myös koiralle olisi kiva saada nimilaatta ja itellähän rahat ei riitä että sellaisen voisin teettä..

    VastaaPoista
  108. mun pitäs voittaa lahjakortti koska koruja ei vaan yksinkertaisesti voi ikinä olla liikaa :-) ja mun äidillä on pian synttärit voisin sille lahjoittaa tosta puolet!

    noora.suni@hotmail.com

    VastaaPoista
  109. täytyykö siihen olla jokin syy, tai asia miksi se jollekulle kuuluu? mutta olis tosi kiva saada lisää koruja :-)

    mmiill@live.fi

    VastaaPoista
  110. Mun pitäs voittaa, koska haluaisin antaa kauniin ja laadukkaan korun lahjaksi äidilleni :)
    grreetta@hotmail.com

    VastaaPoista
  111. olis kiva voittaa lahjakortti, koska ystävänpäivä lähestyy ja pitäis poikaystävälle hommata joku kiva koru niin tommonen kuvakoru olis niin kiva :)))
    iipumooi-@hotmail.com

    VastaaPoista
  112. Minun pitäisi voittaa koska mun parhaalla kaverilla on synttärit tulossa ja tuollainen omaperäinen lahja olis kiva! Ja asun keskellä ei mitään joten olisi todella helppoa tilata lahja!

    tikru-ida@hotmail.com

    VastaaPoista
  113. ois kiva voittaa, koska ensinäkin minulla on synttärit 7.3 ja sitten pari viikkoa niin on konfirmaatio ja olisi kiva ostaa itselle jotain! :)

    VastaaPoista
  114. Kaikki lempparikoruni ovat menneet rikki töissä :( Työskentelen lasten parissa eikä repimiseltä ja kiskomiselta voi juurikaan välttyä. Tarvitsisin siis kipeästi uusia, ehjiä koruja.

    fools.lullaby@gmail.com

    VastaaPoista
  115. Kaikki lempparikoruni ovat menneet rikki töissä :( Työskentelen lasten parissa eikä repimiseltä ja kiskomiselta voi juurikaan välttyä. Tarvitsisin siis kipeästi uusia, ehjiä koruja.

    fools.lullaby@gmail.com

    VastaaPoista
  116. Mä tarvitsisin ton lahjakortin, koska mulle erittäin tärkeällä ihmisellä on 2 viikon päästä synttärit, eikä mulla oo rahaa ostaa hänelle mitää, ni tolla saisin sitte :( :) + jos jäis rahaa yli voisin tilata itelleni jtn kivaa ja huomioida välillä myös itseeni :)

    saijar95@gmail.com

    VastaaPoista
  117. Tommonen laattakoru valokuvalla olisi ihana! Toisaalta tuolla oli muitakin ihania koruja, jos voittaisin arvonnan olisi vaikea päätös edessä.. Rakastan koruja, mutta köyhänä opiskelijana ei juuri ole tällä hetkellä varaa hankkia sellaisia mieluisia.. :) musaboksi@gmail.com

    VastaaPoista
  118. mun pitäis voittaa lahjakortti, jotta voisin ostaa korvakorut joita mun korvanreiät kestäis, sillä ne tulehtuu tosi helposti...:) mut tosta sais kyllä ihan sika hyvän ystävänpäivälahjankin!! miia.saarinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  119. Haluaisin voittaa lahjakortin niin voisin kaivertaa hyvän ystäväni nimen ja oman nimeni johonkin korulaattaan ja antaa hänelle se ystävänpäivä lahjaksi kun on ollut ongelmia lahja asian kanssa..

    anskuliini.ansku@gmail.com

    VastaaPoista
  120. Mun pitäis voittaa lahjakortti, koska mulla on nii vähän koruja ja tarviin lisää.

    irisvaa@hotmail.com

    VastaaPoista
  121. Haluaisin voittaa, että voisin teetättää korun missä olisi entisen rakkaan koirani kuva. Se piti lopettaa vasta ja se on ollut koko mun elämän ajan meillä niin olisi mukava saada rakas koira koristamaan ihanaa kaula korua.

    sssssonja@hotmail.com

    VastaaPoista
  122. Korut on ihania! Lahjakortti tulis kyllä tarpeelliseen käyttöön, niin voisin vähän uudistaa pientä korukokoelmaani! :)

    heizpi@hotmail.com

    VastaaPoista
  123. Mun pitäis saada lahjakortti, koska en koskaan voita mitään ja mulla on tosi vähän koruja, koska en koskaan raaski ostaa niitä. Ja täytän täs ihan kohta 18!!
    - jennie94@windowslive.com

    VastaaPoista
  124. Lahjakortilla ostaisin omalle kullalleni syntymäpäivälahjaksi jotain tuolta. Oon tällä hetkellä aika varaton opiskelija ja muuten joudun varmaan pyytämään äitiltä lainaks vähän rahaa, että saan murulle ostetua jotain :( tyhmää mutta toivottavasti onni suosis!

    Nonnuli@live.fi

    VastaaPoista
  125. Mun kummityttö täyttää noin kuukauden päästä kuusi vuotta ja ansaitsee tämän arvonnon voiton.
    Hän on joutunut elämään miltein koko elämänsä lastenkliniikalla sydänvikansa takia:(
    Käyn katsomassa häntä VÄHINTÄÄN kerran viikossa ja sydäntä lämmittää aina nähdä hänen kasvoiltaan se, miten hän piristyy kun hänen luokseen tulee vieraita. <3

    Te joilla on tuttavia joiden lapsi on sairas, KÄYKÄÄ KATSOMASSA HÄNTÄ. Ette voi ymmärtää kuinka se lohduttaa häntä ja koko perhettä. Ei terveen lapsen kanssa eläminen ei ole helppoa.

    nellukka999.live.fi

    p.s ja mulle saa laittaa sähköpostia, olisin kiinnostunut juttelemaan ihmisten kanssa, jolla on lähipiirissä sairas lapsi

    VastaaPoista
  126. Mun pitäis saada lahjakortti koska rakastan koruja ja tietysti siksi että voitto ois ihana piristys tähän kylmyyteen (---:

    henninieminen@hotmail.com

    VastaaPoista
  127. Ystävänpäivä on tulossa ja haluaisin ostaa ihanalle ja rakkaalle ystävälleni kauniin korun jonka hän ansaitsee :) <3

    maarria@windowslive.com

    VastaaPoista
  128. Ihana arvonta, oon todellakin mukana!

    Elikkä hmm.. mun pitäis voittaa tuo lahjakortti koska mulla on nikkeliallergia, niinkun varmaan monella muullakin, mutta en raaski hirveesti ostella tommoisia koruja (säästän rahaa telkkuun :DD), mitkä ei aiheuta sitten sitä allergiaa koska onhan ne kalliimpia kun sellaiset perus H&M korut. Tässähän ois hyvä tilaisuus voittaa rahaa, mikä ei mene säästöpossun pohjalle vaan johonkin muuhun kivaan :))

    krisse_95_@hotmail.com

    VastaaPoista
  129. Tää ois niin täydellinen lahja rakkaalle. Kohta tulee muutenkin yks vuos täyteen siitä et alettiin seurustelemaan.

    muikki@luukku.com

    VastaaPoista
  130. Haluaisin voittaa tän lahjakortin, koska mulla on nikkeliallergia niin en oikeen voi käyttää mitään korviksia tällä hetkellä ja näyttää tosi kivoilta nuo :) !

    vekkula97@hotmail.com XDD

    VastaaPoista
  131. olis kiva saada toi lahjakortti, kun nyt vihdoin oon alkanu tykkäämään koruista enemmän ja en oikeen vielä omista paljoa koruja niin tolla lahjakortilla sais jo varmasti jotain kivaa : ))

    VastaaPoista
  132. oho hups sähköpostiosote jäi tosta edellisestä... : DD llaurasd@hotmail.com

    VastaaPoista
  133. Haluisin voittaa tän, koska mä rakastan koruja, mutta ei mulla niitä silti kovin paljoo oo. Ois myös kiva ostaa poikaystävälle ystävänpäiväks jotain kivaa :)

    veeraaah@hotmail.com

    VastaaPoista
  134. Olisi mahtava voittaa tämä piristämäään talvea, kun voisi heilua uusi koru kaulassa ! :)

    zilla_@luukku.com

    VastaaPoista
  135. Minun pitäisi voittaa lahjakortti, koska korulippaani tarvitsee kipeästi täytettä. Yleensä on rahaa ostaa shoppaillessa vain pakollisia vaatteita ja korut jäävät kaupan hyllyille!

    eveliina.hietamaa@luukku.com

    VastaaPoista
  136. Lahjakortti ois hyvä apu lahjahankinnoissa, mulla kun on tulossa kevään päätteeksi parhaiden ystävien YO-juhlia :) Sivulta saisi tilattua jonkun vähän uniikimman lahjan!

    noiina@hotmail.com

    VastaaPoista
  137. Minun pitäisi voittaa, koska mulla oli just synttärit! Ja rakastan koruja! ((::

    VastaaPoista
  138. Olis hienoo voittaa niin sais antaa ystävälle ihanan ystävänpäivä lahjan !

    loviisamaki@hotmail.com

    VastaaPoista
  139. Haluaisin lahjakortin, koska valmistun ylioppilaaksi keväällä ja olisi mukavaa löytää mekkooni sopivat ja kauniit korut :)

    ttulppa@hotmail.com

    VastaaPoista
  140. Haluaisin lahjakortin, koska valmistun keväällä ylioppilaaksi ja olisi kiva saada mekkooni sopivat ja kauniit korut :)

    ttulppa@hotmail.com

    VastaaPoista
  141. Haluaisin lahjakortin, sillä en omista mitään kunnollisia koruja, vaan omistavani ovat halpoja ja muovisia "kertakäyttökoruja". Korumaan korut taas vaikuttavat laadukkailta ja ennen kaikkea erityisiltä - juuri sitä minä haluan ja tarvitsen muuten niin tavalliseen lookkiini.

    krista.paakinaho@hotmail.com

    VastaaPoista
  142. mä haluisin voittaa lahjakortin, koska oon tosi huono käyttämään koruja ja haluisin oppii käyttämään niitä! ja toiseks ostelen tosi harvoin koruja, niitä ei vaan tuu ostettuu :s vaikka tiiän paljon minkälaisia koruja haluaisin omistaa ja käyttää! :)
    babatus@hotmail.com

    VastaaPoista
  143. haluaisin voittaa arvonnan koska mulla ei ole varaa ostaa koruja ni mul on koruja tosi vähän. emma-eepu@hotmail.com

    VastaaPoista
  144. Oon vasta alkanu seurustelemaan, ja poikaystävällä on kohta synttärit.. Yhteisellä kuvalla varustettu kuva tai avaimenperä ois musta aika söpö ja persoonallinen lahja :)

    vilmalahtinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  145. Haluaisin voittaa tuon lahjakortin, sillä rakastan koruja ja on tulossa ystävänpäivä jolloin haluaisin ostaa sillä parhaalle ystävälleni jonkun ihanan korun ja myös itselleni jotain kivaa! :)

    mirtsuuu1@luukku.com

    VastaaPoista
  146. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  147. Ehdottomasti ostaisin äidille synttärilahjan kun täyttää 50:-) tykkää jumalattomasti kaikista koruista ja helpottaisi todella paljon opiskelijan elämää tuo 30 euroa!

    siddadaa@gmail.com

    VastaaPoista
  148. Mun pitäs saada lahjakortti, koska halusin lähettää mun Amerikkalaiselle frendille synttärilahjan ja haluisin sen olevan jotenki hieno ja uniikki :)

    cham1llionaire@hotmail.com

    VastaaPoista
  149. Haluaisin olla toinen onnekkaista, sillä pidän koruista mielettömästi, jos ne kätkevät taakseen jonkin mielenkiintoisen tarinan ja semmoisia on kamalan vaikea kaupasta löytää kohtuuhintaisena, joten tuolla voisin tehdä oman persoonallisen korun :)

    roosa_emilia@luukku.com

    VastaaPoista
  150. Meitsin pitäis voittaa lahjakortti, koska haluisin yllättää kullan jollain kivalla lahjalla, ja tuollaha niitä olisi :) maajaa_@hotmail.com

    VastaaPoista
  151. Mun pitäis voittaa lahjakortti,koska haluaisin ostaa mun parhaalle kaverille myöhästyneen synttärilahjan,oon tosi kauan miettiny et mitähän ostaisin koska haluisin antaa jonkun omaperäisen lahjan enkä mitää perusjuttuja :D Ollaan oltu ystäviä jo 7 vuotta ja haluisin antaaa hänelle tuon avaimenperän kaiverruksella jossa olis meistä kuva muistuttamaan meidän pitkä aikaisesta ystävyydestä :)!

    -noora
    noorao1@hotmail.com

    VastaaPoista
  152. Ostaisin kullalleni korun yllärinä, joka tulisi varmasti käyttöön ja olisi mukava pieni rakkauden osoitus :)

    -janettee@hotmail.fi

    VastaaPoista
  153. voi olisi niin ihanaa voittaa :-) ei ole kauheasti varaa uusiin koruihin ja olisi ihana ostaa esimerkiksi ystävänpäivälahja tuolta kaverille!
    helmiina.aimala@gmail.com

    VastaaPoista
  154. en voita koskaa mitää :D, pitäs ostaa titaania oleva napakoru mut ne maksaa niin paljon ja oon ottanu ton pari kuukautta sit ois kiva vaihtaa se, mutta en voi ostaa muita kuin titaanisia eikä mulla sen korkean hinnan takia tule olemaan muita kun tää yks :s joten tossa olis täydellinen tilaisuus!! :----)

    susanna.ripatti@jj-tuonti.com

    VastaaPoista
  155. En omista ollenkaan mitään hirveen hienoja koruja, joten tää olis hyvä tilaisuus hankkii sellasia:)

    helena007@hotmail.fi

    VastaaPoista
  156. Minun pitäisi voittaa lahjakortti, koska teettäisin juuri kuolleen hoitoponini omistajalle korun muistoksi ponista. Olen miettinyt miten voisin muistaa omistajaa tämän surun keskellä ja mikä muu voisi olla parempi kuin kaunis koru, jossa rakas eläin pysyisi mukana ikuisesti. Poni oli todella rakas meille kaikille, mutta kaikkein eniten ponin sairastuminen ja lopetus sattuu omistajaan. Olisi ihanaa saada muistettua tärkeää ihmistä ja ehkä onnistua piristämään surun keskellä.

    nipsipiirakka@gmail.com

    VastaaPoista
  157. Oi, nää tämmöset kilpailut on ihan parhaita! :) Mulla on ollut koko tän talven hirveä korupula, tuntuu että ei oo koruja ollenkaan ja mikään ei sovi yhteen minkään vaatteen kanssa. Aloitin opiskelut myös nyt talvella, joten opiskelijan budjettini ei tahdo riittää korujen shoppailuun, joten lahjakortti tulisi todella tarpeeseen! :) P.s kiitos mahtavasta blogistasi(:

    Sari,
    sarppa2008@windowslive.com

    VastaaPoista
  158. Olis ens viikol wanhojen tanssit, niin lahjakortilla saisi vaikka jatkoille blingiä ylle! 8)

    hesaarijarvi@hotmail.com

    VastaaPoista
  159. Mun pitäis voittaa lahjakortti, koska koruja minulla ei juurikaan ole ja ikinä ei tule ostettua mistään H&Mltä tms. koruja! Joten tuolta varmaan löytyisi ja tulisi ostettuakin jos lahjakortti olisi ;-)

    essisara@luukku.com

    VastaaPoista
  160. no korujahan tarvii aina! rakastan mm massiivisia korviksia:)
    riikkasdi@gmail.com

    VastaaPoista
  161. Sanon nyt suoraan, että olisi ihana voittaa lahjakortti vaikka korurasiat pursuavatkin jos jonkinmoista rihkamaa! toiset korvareikäni ovat melko tuoreita ja tarvitsisivat vielä esim. hopeakorvikset ja kissalle hankkisin oman nimilaatan :3

    minza_94@hotmail.com

    VastaaPoista
  162. Minun pitäisi voittaa koska, olen pitkään suunitellut minun pikkuselle koiralleni ''nimi/muisto'' laattaa mutta ei ole löytyny sopivaa paikkaa missä sen teettää ! ja nyt ku luin että voi kuvanki laittaa niin tää kuullosti ihan täydelliseltä :)

    teddy.94@hotmail.com

    VastaaPoista
  163. Omistan suurimmaksi osaksi pelkkiä arvottomia rihkamakoruja, joten olisi ihana saada tommonen tunnearvoa sisältävä valokuvakoru:) jenny-94@hotmail.com

    VastaaPoista
  164. Oi aivan pakko osallistua! Selailin korumaailman nettisivuja ja olin aivan lumoissani kuinka kauniita koruja löytyi:) Halusin osallistua kilpailuun sillä paras kaverini(melkein kuin siskoni)on vaihtoppilaana Amerikassa ja on todella vaikea miettiä mitä hänelle voi lähettää pientä,kevyttä ja kivaa lahjaa sinne. Huomasin korumaailman nettisivuilla korun mihin kaiverretaan kuva ja se olisi aivan täydellinen lahja hänelle:)
    klaara.sundman@omnia.fi

    VastaaPoista
  165. Mun pitäisi voittaa lahjakortti, koska koruja ei voi ikinä olla liikaa ja menin just rakastumaan yhteen ihanaan kaulakoruun tuolla korumaassa ja haluaisin sen tosi kovasti <3

    marikaonkingi@windowslive.com

    VastaaPoista
  166. olen aika nirso korujen suhteen, ja mietin pitkään mitä haluan, mut tuolta löyty kyllä heti jo yks koru mikä olis ihan pakko saada! jonnamakkonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  167. Haluaisin voittaa lahjakortin, koska olis kiva ostaa poikakaverille kiva miehekäs koru vuosipäivälahjaksi =) epa@windowslive.com

    VastaaPoista
  168. Haluun poikaystävälle ystävänpäiväkorun, awskis :)
    hay-dee@hotmail.com

    VastaaPoista
  169. Lahjakortti korumaailmaan tulis nyt ku tilauksesta, kun mietin poikaystävälleni 1-vuotis lahjaa! :) koru mihin olis kaiverrettu meidän yhteinen kuva tai kirjoitettu jotain söpöä olis aika perfect :)

    VastaaPoista
  170. ainiin ja sähköposti on green.baby@hotmail.com !

    VastaaPoista
  171. Korut ovat liiankin lähellä sydäntä<3 mutta kaikilla ei ole varaa koruihin niin oisihan tollainen enemmän kuin tarpeen

    larkku1@hotmail.com

    VastaaPoista
  172. Olisi ihanaa omistaa joku valokuvallinen koru omistamieni rihkamakorujen sekaan(:

    saaragh96@hotmail.com

    VastaaPoista
  173. Rakastan arvontoja, vaikken ole koskaan niistä olekaan mitään voittanut mutta aina voi yrittää :) Kävin juuri tänään parhaan ystäväni kanssa kaupungilla ja hän valitteli kuinka ei ole tullut nyt koko talveen käytettyä mitään koruja kun on ollut niin julmetun kylmä niin rannekorut ja kaulakorut ei näy kaulahuivien ja pitkähihaisten paitojen alta, niimpä haluaisin yllättää ihanan ystäväni jollakin uudella korulla kun päästään kevääseen jos hän saisi koru inspiksen takaisin :) Toki saattaisin tilata itsellenikin jonkun ihanan sormuksen mikäli lahjakorttia riittää. :)
    nasta_asta@hotmail.com

    VastaaPoista
  174. Poikaystävälläni on tulossa synttärit ja heikon rahatilanteeni takia olen todella hukassa lahjanhankinnan kanssa, olisi mahtavaa saada lahjakortti ja hankkia joku koru myös hänelle.

    -R

    riikka.parviainen@wippies.com

    VastaaPoista
  175. Harvoin osallistun mihinkään mutta korujen tarpeessa enemmän kun paljon !! ikinä ei tule kaupasta ostettua koruja enkä ole löytänyt kivaa nettisivuakaan !! korumaailmasta löytyy näköjään vaikka mitä ja 30 € lahjakortti piristäis ostos himoa huimasti :)

    rebekka@tarkkanen.fi

    VastaaPoista
  176. No kukapa ei koruja tarvisi:) Koruvarasto kaipais todellakin jotain uutta ja kivaa :) Nina_aaw@hotmail.com

    VastaaPoista
  177. Täytyihän munkin osallistua :)
    Mulle korut on jossain tapauksessa loppuelämän kestävä, tunnearvoa sisältävä esine. Esimerkiksi kuolleelta isoäidiltä perintönä tai parhaalta kaverilta synttärilahjana. Ne tekevät onnelliseksi, säilyvät parhaimmassa tapauksessa eliniän sekä muistuttavat ystävyydestä tai rakkaudesta. Niitä ei voi koskaan olla liikaa !
    aailuj@windowslive.com

    VastaaPoista
  178. Moikka! Tosi kiva arvonta ja nyt kun tuli vastaan nii päätin osallistuu:) Mun syy saattaa olla erilainen kun muilla. Mun sisko sairastaa anoreksiaa neljättä vuotta ja se käy läpi tosi vaikeita aikoja. Koulussa se on aina yksin ja arkipäivät ja viikonloput kotona. Sillä ei oikeen oo kavereita ja se vaikuttaa tosi suuresti myös sen sairauteen ja minäkuvaan. Joten nyt kun tää tuli vastaan, niin mulla tuli mun sisko heti mieleen. Musta olis ihana että se saa ystävänpäivänä edes yhden lahjan, vaikka se onkin multa, eikä kaverilta. Tää voi olla osotus siitä että välitän siitä ja se tuntis olonsa arvokkaaks ja tärkeäks edes yhden päivän ajan, koska se ei välttämättä saa edes korttia keneltäkään.
    Toivottavasti onnistaa tällä kertaa:)

    erica.k@hotmail.com

    VastaaPoista
  179. Olisi ihana voittaa, koska kohta on ystävänpäivä ja tää vois olla upee ja omaperäinen lahjaidea, joten mukana arvonnassa siis! :)

    VastaaPoista
  180. Moi! Olisi ihana saada joku muisto/nimilaatta mun 14-vuotiaasta koirastani, joka on ollut lähes koko lapsuuteni elämässäni ja mennyt ikänsä takia aika huonoon kuntoon. Koirani on kiltein tapaamani, ja voin kertoa rakastavani sitä toodella paljon! Nyt lääkkeiden avulla koirani on selvinnyt ja jaksaa paremmin eikä lopettamistakaan ole tarvinnut hetkeen miettiä, joten voin olla rauhassa nyt. En myöskään tiedä, mitä teen kun koiraani ei enää ole. Joten laatta olisi ihana muisto koirastani, koko perheelleni. :)

    eveliinanyroos@hotmail.com

    VastaaPoista
  181. Haluaisin ostaa veljelleni jonkun lahjan, ja tässä ois ihan täydellinen kun kerta miehillekin koruja..:)
    The_juliaa@hotmail.com

    VastaaPoista
  182. Ois tosi ihana saada tommone koru jolla on tunnearvoo, tai avaimenperäki ois kiva! :)


    piku.parviainen@luukku.com

    VastaaPoista
  183. Ihana jos voittaisin, ostan varmaan jonkun kiva riipuksen äipän syntymäpäivälahjaksi ja sit ehkä jotain pientä itselleni :)

    anna_triantafillou@hotmail.com

    VastaaPoista
  184. Olen kauan etsinyt itselleni täydellistä korua, mutta tuntuu että mistään ei löydy sopivaa, itseäni kuvaavaa ja samalla jotain kaunista ja täydellistä. Haluaisin todella kovasti voittaa ja teettää itselleni täydellisen korun!!!
    Janika.hanninen@gmail.com

    VastaaPoista
  185. Oon osallistunu monta kertaa tälläsiin, mutta ikinä ei oo onni suosinu, mutta toivotaan että tällä kertaa arpa osuis mun kohalle myös, koska mun mummo muutta pian tosi kauas, enkä nää häntä enää, niin se varmaan tykkäis tollasesta kuvallisesta korusta jossa olisi mää ja mun pikkusisko, ja tuolta varmaan löytyis murullekkin jotain kivaa ystävänpäivää miettien! PS. Oon ihan koukussa sun blogiis;p

    marakatti_97@hotmail.com

    VastaaPoista
  186. Voi luoja tuota mainoksen kielioppivirheiden määrää. En yleensä nipota tällaisista mutta ai saatana kun otti silmään. Meni maku koko kaupasta :D Ja tuollainen julkinen teksti vielä! Oletan Jennin siis kopsanneen tuon heidän sivuiltaan.

    VastaaPoista
  187. Ois tosi kiva voittaa toi lahjakortti, koska rakastan rannekoruja ja mulla on aina toinen käsi täynnä niitä, harmivaan että melkeen jokapäivä samat korut kun mulla ei niitä niin hirveästi ole, joten ois ihana saada ostettua lisää :) haluisin myös mun vauvakoiralle nimilaatan jos se vaikka pääsis karkuun ni siihen sais puhelin numeron ja nimen :)
    melsuuuuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  188. ois iha sika makeeta voittaa tommone koru! oon tosi nirso korujen suhtee mut tuolt vois löytyy joku kiva:)
    noora.vehvilainen@gmail.com

    VastaaPoista
  189. Ihan mahtava kilpailu! Tosiaan jos katsoo tota mun koruvarastoa, niin jo pelkästään siinä on loistava syy osallistua tähän kilpailuun. Jotenkin ei tule ostettua koskaan uusia koruja, vaikka niitä mielelläni käyttäisinkin. Ja nyt keväällä on tiedossa niin monet pippalot, että uusia koruja on pakko saada! Ja tosiaan olisihan se mukava täyttää tota koruvarastoa vähän laadukkaammilla koruilla :)
    vennan3@gmail.com

    VastaaPoista
  190. moikka :) olis kiva voittaa lahjakortti sen takia ku en koskaan oo voittanu mistään mitää :D ja myös siksi ku yleensä en raaski tuhlata vähiä rahojani koruihin ni en niitä paljoa omistakaan :(

    ttia-_@hotmail.com

    VastaaPoista
  191. Mun paras kaveri on just nyt Thaikuis kanssa, ollut siellä pari kuukautta. Se tulee kohta takasin Suomeen ja sillä oli viime kuussa synttärit. Mulla ei o vielä sille mitään synttäri/home coming lahjaa ja oon köyhä kun mikä (opiskelija). Olis maailman paras jos voisin sille teettää jonku korun! :)

    aino128@hotmail.com

    VastaaPoista
  192. Rrrrakastan koruja! Bongasin tuolta nettisivuilta aivan täydellisen kaulakorun jollaista oon aina ettinyt mutta ei oo tullut tarpeeks oikeenlaista vastaan. Olis ihana käyttää lahjakortti siihen!
    tanjah_1@hotmail.com

    VastaaPoista
  193. Haluisin kerranki voittaa ku en koskaan voita mitää :( :D

    nennuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  194. Moi! Mä haluaisin muistokorun isästäni joka kuoli viime maaliskuussa. Ois ihana kantaa mukana jotain muistoa hänestä, muutakin kuin pelkkä valokuva kirjanmerkkinä.
    Mutta joka tapauksessa olen iloinen sen puolesta joka nämä lahjakortit itelleen nappaa :)

    - restofourlifex@hotmail.fi

    VastaaPoista
  195. Haluaisin antaa lahjakortin poikaystävälleni, joka kaipaa kipeästi uusia koruja itselleen :)
    ruffe_92@hotmail.com

    VastaaPoista
  196. rakastan tosipaljon koruja , ja lempikoru meni rikki ja ei oo mitää kaulassa, liia alaston olo ;;(

    kikkelikia@live.fi

    VastaaPoista
  197. Mun poikaystävä ja mä ollaan oltu yhdessä vuoden huhtikuussa ja olin ajatellut antaa hänelle ihanan vuosipäivälahjan :) mun perhe ja siskokset eivät tue seurusteluamme uskonnollisista syistä (pitäisi seurustella jonkun kaa joka kuuluu samaan uskontoon, mut mä vaan rakastuin juuri häneen<3)mutta olemme silti jaksanut aina eteenpäin ja toivon mukaan ikuisesti vaikka emme voi olla mun kotona tai mun aikuisten siskosten ja heidän perheidensä luona. olin ajatellut ostaa korun ja kaivertaa siihen kiinalaisen symbolin "i love you" ja kääntöpuolelle meidän vuosipäivän päivämäärä. tyhjä lompakko on vain pieni ongelma :(
    -melissaminea@hotmail.com

    VastaaPoista