tiistai 8. toukokuuta 2012

The cab

IMG_6902
Aamu alkoi niinkin hauskasti, että menin kouluhaastatteluun taksilla.. Luulin pääseväni sinne yhdellä tietyllä ratikalla, mutta puol tuntia ennen lähtöä tarkistin asian vielä reittioppaasta. Ja miten kävikään, ei se ratikka mennyt kai sinne päinkään? No paniikki siinä sitten tais iskeä ja soitin 0100 0700. Tota taksia tulee muutenkin käytettyä ihan liikaa, kuinkahan paljon rahaakin siinä säästäis et jättäis tollaset hömpötykset pois! Tänään oli vaan tosi kyseessä.. :D

IMG_6916IMG_6918
Jotkut tarkkasilmäset voi ehkä kuvista päätellä, mihin kouluun mä oon hakenut :) Haastattelu meni mun mielestä tosi kivasti, toisinkuin se tehtävä osuus ois taas voinu mennä paljon paremminkin. Mutta toivotaan parasta ja pelätään pahinta!

IMG_6920IMG_6927
Tuolta koululta lähin sitten sen kuuluisan ratikan voimin Sörkkään ja siitä metrolla Kamppiin hakemaan Tahoa. Oli ihan kauhee nälkä ja Subwayn leivät kuulosti siinä vaiheessa aika hyvältä!

IMG_6944IMG_6950
IMG_6940
takki Fenchurch paita H&M huppari Zoey m housut Gina Tricot kengät H&M aurinkolasit Gina Tricot

Mulla oli päällä tänään tällänen aika rento asu, mua näkee nimittäin huppari päällä ehkä kerran vuodessa :D Mutta mä olen niin iloinen tästä mun Fenchurchin takista! Oon ostanut ton kauan sitten ja oon luullu että oon myynyt sen kirpparilla. Aloin yks päivä harmittelemaan, että mitä hittoa mä menin myymään sen, koska nyt mun pitää ostaa uus kevättakki. Ja ajattelin kevättakiksi just tollasta kiiltävää mustaa kangasta olevaa takkia. No, kävin siellä äitin luona ja se otti ton esiin ja kysy käytänkö tota vielä. Jesssss se ei ollukkaan kadonnut :D♥

Korumaa.fi 40 euron lahjakortin voitti summer.m@luukku.com, onnea! Lähetin sulle sähköpostiin alennuskoodin :)

61 kommenttia:

  1. Siis ootteko Tahon kaa yhessä vai ette?

    VastaaPoista
  2. Ootko laihtunut? Jaloista ainakin näyttäis vähän siltä.. Hyvältä näyttää :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eiks näytä hyvältä ku alipainonen on laihtunu :-)

      Poista
    2. ::::::::::DDDDDDDDDDDd mitä vittua eiks ihmiset oo vielkää oppinu et ei heti ole automaattisesti kateellinen jos ei tykkää jostain :DD:D

      Poista
  3. Saanko kysyä kuinka pitkä olet?:) Vai luleeko se jossain?

    VastaaPoista
  4. Hah eiks kauppaopisto oo messukeskuksen vieressä, eli oot hakenu sinne vai? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomen liikemiesten kauppaopistoon hain :) Merkonomi koulutukseen, oon miettiny tulevaisuudessa että ois kiva olla esimerkiksi pankissa töissä, niin toi on paras paikka sen alan opiskeluun :)

      Poista
    2. Wow :O
      Mun sisko haki sinne myös (:

      Poista
    3. Merkonomit pääsee siwan kassalle, pankkiin pääsee yliopiston kautta.

      Poista
    4. Miks tuut huutelemaan tänne omia päätelmiäsi ottamatta faktoista tietoa? Mulla on tuttuja jotka ovat päässeet heti valmistuttuaan SLK:sta pankkiin töihin. Olivat olleet työharjoittelussa ja heitä oli nimenomaan pyydetty sinne :)

      Poista
    5. Ja mikä Siwan kassatyössä on vikana? Täytyyhän jonkun sitäkin työtä tehdä.

      Poista
    6. Valmistun parin viikon päästä kauppaopistosta merkonomiks ja voin sanoo, että kauppaopistos on kolmen vuoden aikana KOLME parin kuukauden työssäoppimisjaksoa ja moni menee myös sitä kautta pankkiin töihin ja saa tätä kautta ihan vakkariduunin sieltä, joten kehottaisin teitä anonyymejä ottamaan asioista selvää ennen kuin alatte avautumaan =)

      Poista
    7. Joo pankkeihin otetaan, jos menee vaikkapa vikana vuonna työharjotteluun sinne (en tiiä miten tuolla koulussa on, mutta Mercuriassa on joka vuos työharjottelu, 1-4kk pitkä), ja usein ottaa mielellään töihin sen jälkeen :) mut pitää tosiaan olla 18v että sinne pääsee töihin.

      Poista
  5. ihana postaus :--) toivottavasti sit pääset sinne kouluun!

    VastaaPoista
  6. hih kiva postaus! Vielä onko noi housut tarkotuksel lyhyet, vai vähän liian lyhyet sun upeisiin jalkoihin? :) nimittäin itellä aina ongelma löytää tarpeeks pitkii housui...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Noi housut on tahalleen lyhyen malliset, mutta mulle ne on tosi tosi lyhyet kun omat jalat on niin älyttömän pitkät :D Mutta kivaa vaihtelua pitkä lahkeisiin housuihin :)

      Poista
  7. SLK :) eli suomen liikemiesten kauppaopisto

    VastaaPoista
  8. äää voi eiii :DDD slk.. iha hyvä valinta jos haluu sluibailla nimimerkillä oon istunu melkee koko ykkösvuoden vaa facebookissa kaikki päivät :::D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essi Lehti, tuleva häviäjä

      Poista
    2. Voisitko linkittää nettikaupasta ton takin!

      Poista
    3. Koitin ettiä, mutta ei tota kai saa enää? :(

      Poista
  9. voi jumalauta, syö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. henkilö joka käskee sinun syödä ei välttämättä itse ole ylipainoinen, että pitäisi laihduttaa. idiootti vaan kun tulee puuttumaan toisten painoon

      Poista
  10. SLK!!! meijän kouluun jeejee

    VastaaPoista
  11. Nuo sun jalat näyttää kyllä järkyttävän ohuilta..:/ jos sä et kerran pysty lihoon ni eikö kannattais koittaa hankkii ees lihaksia noihin jalkoihin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etkö tajua että toi on sama kuin sanoisit ylipainoiselle "noi sun jalat näyttää kyllä ihan järkyttävän läskeiltä!" Miten kehtat tulla ees sanomaan tollasta? Mä viihdyn mun kropassani erittäin hyvin, enkä ole hankkimassa lihaksia miellyttääkseni sun silmää.

      Mitä vittua..?

      Poista
    2. pakko tulla nyt tähän kommentoimaan! en ymmärrä tälläisiä anonyymeja jotka tulevat tähän sanomaan tuollaista, kaikki päättävät itse omasta kropastaan! ja voin sanoa että itse olen koko elämän reenannut ja jalkani ovat lihasta niin nyt kun katson esm. sinun jalkoja niin mielummin ottaisin vähemmän lihaksikkaat.. herranjumala mitä kommetteja!

      Poista
    3. Eiköhän Jenni ite päätä minkä kokoisessa kropassa haluu olla? On niin säälittävää tulla inisemään jotain siitä kuinka laiha toinen on?! Onko omassa painossa jotain vikaa vai muuten vaan erittäin huono itsetunto?

      Poista
    4. Liian laihaks haukkuminen tollee törkeästi sanottuna oikeesti loukkaa..

      Poista
    5. Niinhän se loukkaa:D Onneks ite on normipainonen niin on jotain mistä miehet tykkää puristaa:)

      Poista
  12. Sulle on haaste mun blogissa www.rosa-karolina.blogspot.com (:

    VastaaPoista
  13. Jenni sulla on upee kroppa! :) Kyllähän sen nyt näiden haukkujien kommenteista huomaa, että joku kateellinenhan siellä ruudun takana on. Toivottavasi pääset hakemaasi opiskelupaikkaan :) tsemppiä!

    VastaaPoista
  14. Huhhuh onko niin vaikea tajuta että se on sama asia ku tuutte tänne hörisee et "vittu lihota" ku sanoisittee ylipainoselle "vittu laihuta".J
    enni tietää varmaa itse miltä näyttää peiliin katsoessaan ja antaa hänen olla sinut ittesä kanssa ku en nää syytä miks ei olis:) se on nyt ilmiselvä et suurin osa näist anonyymeistä jotka näkee ongelman Jennin hoikkuudessa ,ihannoivat itsekin sitä .Tiiän monta ihmistä jotka syö ku hevoset ja ei lihoo millään ja ite oon vähä tanakka pienemmästäkii määrästä herkkui ni huomioikaa sekin et kaikil ei oo samanlaiset kropat .Oon oikeesti lopen uupunu lukee ilkeit kommenttei Jennin painosta :siis jospa jättäisitte sen osan rauhaa ja keskittyisitte olennaisee: tän mahtavan blogin seuraamisee !!:)) jatka samaan malliin oot ihana :)

    VastaaPoista
  15. Mukava postaus ja ihanaa nähä sun pitävä myöski jotain rentoa päällä! toivottavasti pääset sinne mihin haet! :)

    VastaaPoista
  16. Sinusta tulee businessnainen, Helsinki Business College. Kuulostaa muuten englanniksi huomattavasti hohdokkaammalta kuin suomeksi.

    VastaaPoista
  17. hyvä koulu valinta!! ja oot taas kerran tosi upeen näkönen ja oon tosi kade sun kropalle ainakin jaloille niin ihanan pitkät ja hoikat :) ja mitäs hemmettiä ko luin noit kommentteja jotkut tulee valittaa sun kropasta eiks se ol jokasen oma asia milt näyttää ja hei tottakai sä rupeet kerää lihaksii jne jos joku tääl sanoo sillai. joku järki mitä tännekki jotkut kirjottaa...

    VastaaPoista
  18. ^ totta :D

    HANKKIKAA ELÄMÄÄ jos toisen ulkonäkö häiritsee noin pahasti! saatika jos risoo tulla päivitteleen asiaa toisen blogiin. huh heijakkaa. kuolen nauruun.

    Jenni on todellaki sexy chick, eikä tod mikään 'hyi'!

    VastaaPoista
  19. hihi jenni oot söpö <3

    VastaaPoista
  20. hei tsemii ton koulun kaa! toivottavasti pääset :):)

    VastaaPoista
  21. Kyllä sulla nainen on hyvä kroppa!! Ja kaunis ku mikä :)

    Terkuin kateellinen ;)

    VastaaPoista
  22. Kateelliset huutelee!upea oot (:

    VastaaPoista
  23. itekki oon hakenu tonne kouluun! Oisin päässy mutta tyhmänä en sitten mennykkää :D ottaa vähän päähän...

    VastaaPoista
  24. just kiva asu, vaikkei ookkaan mitenkään erikoine, ja rakastan sun jalkojas!:)

    http://janitainka.blogspot.com

    VastaaPoista
  25. Ootko rokkimäkis töissä? :D Mietin vaa et näiköhän sut tossa yks päivä :D Näytti nimittäin ihan sulta :D

    VastaaPoista
  26. oot tosi kaunis!♥

    VastaaPoista
  27. Kiitoksia paljon ihanista kommenteista! <3

    VastaaPoista
  28. Moikka Jenni!
    Pakko tulla kommentoimaan ihan ekaa kertaa. Muistan ko löysin sun blogin, luin sitä hieman huvittuneena. Kuva jonka susta sillon sai, ei ollu mistään parhaasta päästä. Kuitenkin, on ihana nähdä kuin upee nuori nainen susta onkaan tullu! Käyt duunissa, ja osaat pitää huolta itestäs. Käsitykseni sinusta on muuttunut täysin.
    Oot tosi symppiksen olonen, ja toivon todella että pääset haluamaasi kouluun!

    Tsemppiä :)

    VastaaPoista
  29. Moikka :-) Tää on tosi arka kysymys ja mietin pitkään et pitäiskö mun kysyä tämmöstä. Mutta siis kyse on sun isän kuolemasta, et mitä siinä oikeen tapahtu, miten hän kuoli? Onnettomuus tms. Tiedän sun tunteen koska munkin isä on kuollut, enkä siitä tykkää yleensä puhua. Mut oon niin pitkään miettinyt tätä ja nyt uskalsin kysyä. En halua pahoittaa sun mieltäsi :-(

    VastaaPoista
  30. Kiva postaus ja välittää sellast hyvää tunnelmaa ku kuvat on aurinkoisia yms. :D
    Hain kans merkonomiks kolmeen eri paikkaan turun lähettyville ja toi koulu näyttää ulkoota päin just kivalta, turussa päin kaikki koulut on helvetin rumia ja ankeen näkösiä...
    Millanen haastattelu tonne kouluun oli ja mimmosii asioita kysyttiin? Toivottavasti pääset tonne!

    VastaaPoista
  31. toivottavasti pääset MEIJÄN kouluuun :)) ps. ihanat vaatteet

    VastaaPoista
  32. Ihan ekaksi, Jennillä on hyvä kroppa, mutta jos tänne tulee jotkut mielestänsä niin maailman täydellisiä ihmisiä valittamaan, menkööt vittuun täältä. Jenni tykkää omasta kropasta ja vaan sillä on väliä. Jos Jennin keho ei teille kelpaa niin ei tarvi tulla inisemään koska KETÄÄN EI KIINNOSTA, VARSINKAAN JENNIÄ.
    Toivottavasti saat paikkas tuolta, oot kaunis taas <3

    VastaaPoista
  33. Toivottavasti pääset sinne kouluu minne hait !:) itelläki oli just yhteishaku ja nyt pitää vaa toivoo parasta :D

    VastaaPoista
  34. Kuunteletko The Beatlesiä?

    VastaaPoista
  35. NONIII SLK ! terv. SLK 2 lk tutori !

    VastaaPoista