lauantai 19. toukokuuta 2012

Put some clothes on!

IMG_7038IMG_7050
Tässä ois mun uus kesäpaita Gina Tricotista, joka ei ollut ainakaan hinnalla pilattu (9,95€ :D) Mun mielestä toi avoin selkäaukko on aivan ihana, mutta teissä se jakaa varmasti monenlaisia mielipiteitä.. ;) Eli saako ne rintsikat näkyä vaiko ei. Mun mielestä oikeesti aivan sama, antakaa kaikkien pitää sellasia paitoja kun ne haluaa, eiks niin!

IMG_7098

Toinen uus hankita ois tässä. Oon alkanut nimittäin miettimään, että mun vakkari Lorealin hopeashampoo ei oikestaan ole edes niin hyvä kuin se voisi olla. Tulos on aikalailla sininen ja tukasta tulee kauhea korppu. Pyysin myyjältä neuvoa Kickissä ja mulle neuvottiin tätä Björn Axenin tuotetta. Hintaa oli reilu 15 euroa ja oli kyllä jokasen euron arvoinen :) Lopputulos on ihanan tuhkainen, mutta ei ollenkaan sinertävä ja hiukset on kuin silkkiä! Tää oli kuulemma valittu Ruotsissa yhdeksi parhaimmaksi hopeashampooksi, en ihmettele miksi.

Kirjoittelen muuten nyt tätä postausta täältä Oulunkylän suunnalta, kun tulin hakemaan mun ihanaa ja rakasta mopoa :D Mun mielestä on aivan ihanaa ajella ja sillä pääsee niin kätevästi joka paikkaan!

IMG_7097IMG_7084
Pitäkää kaikki ooooikein kiva viikonloppu, mä vietän sen tällä kertaa ihan vaan töiden parissa :) Olkaahan kiltisti ♥

60 kommenttia:

  1. Toi paita on aivan ihana, ja mun mielestä ei ainakaan kesähelteillä haittaa, vaikka vähän rintsikoita näkyisikin takaapäin, kunhan paljastelun hoitaa tyylillä. :D ja oot hirmu nätti! ♥

    VastaaPoista
  2. hehe mul on noi samat rintsikat ja meinasin tänää ostaa ton saman paidan mut jäin kuitenki miettii et uskallanko pitää sitä :P ehkä pitäs ottaa mallii susta ja haistattaa paskat muide mielipiteille :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. öö ei vaan laittaa esim se bandeau sinne alle.

      Poista
    2. Mun mielestä bandeau on vähän last season jo.. :)

      Poista
    3. Eiköhä se oo ihan sama onko siellä alla bandeau, bikinit vai liivit! Ihan sama!
      Näyttää muute erittäin hyvältä vaan noin rintsikoilla, kun on tommoset kirkkaat:)

      Poista
    4. nii ja siks bandeauta ei voi käyttää ku oot nykyää trendipelle

      Poista
  3. rakastan noita paitoja missä näkyy rintsikat! voi luoja et toi sunki paitas on kyllä ihana:)

    VastaaPoista
  4. voi että oon kateellinen sulle ku oot noi kaunis! mua ärsyttää ihan hirveesti ku kaikki ajaa jotkut mopokortit niin minun ei anneta vaikka oon vinkunu jo 3kk :---D älytön kateellisuuden tunne tulee kun kaikki saa kortit ja skootterit! jos päädyt myymään tuon niin täällä yks innokas ostaja........ :)
    mitä sä muuten aattelet mopoilla/skoottereilla liikkumisesta liikenteessä? mun koko suvun mielestä se on vaarallista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos mutta älä oo.. :)<3 Ohan se välillä pelottavaa ja tottakai vaarallista, mutta ei mulle oo ikinä käynyt mitään. Kerran kaatunut vaan vähän kun oli liukasta!

      Poista
  5. aaah toi on ihana paita ja sopii sulle ku nenä naamaan! ja mun mielestä toi ei yhtää haittaa et rintsikat näkyy, ja varsinki jos on jotku kivan väriset just niinku noi sun rintsikat nii mun mielestä ne on hyvän näköset tolleen! :))

    VastaaPoista
  6. Just ihana toi paita ja ihanan kesäisen värinen! :--) Tuo avonainen selkä just tekee tuosta paidasta ihanan erikoisen.

    VastaaPoista
  7. sun blogis oli mielenkiintosempi ennen, ihan sama oliko teinimeininkiä vai ei. :-) just my opinion

    VastaaPoista
  8. miten sun tukka on jo noin pitkä :( vaihetaan..

    VastaaPoista
  9. toi paita on aivan ihana !

    VastaaPoista
  10. rintsikat näkyviin vaan! hyvän maun rajoissa tietenkin :D mut hei cmoon ketä haittaa jos kesällä just jotku rintsikat näkyy tollai ku kaikilla muutenki vähän päällä kesällä :) ja mäkään en ole tota skobaa saanut ja vituttaa niiin paljon! kaikki muut ajelee skobilla ja mopilla ku mä meen dösällä.. :d +oot taas tosi kauniina ollu liikenteessä <3

    VastaaPoista
  11. tosi kiva toi paita eikä yhtään liian paljastava, eri asia olis jos kaula-aukko olis edestäkin avonainen! mut mun mielestä toi on just tyylikäs, ja mitäs sitä hirveesti peittelemään kun noi rintsikatkin on upeen väriset! :)

    VastaaPoista
  12. mulle on ihan sama näkyykö rintsikat selästä vai ei, mut kunhan ei vaan oo hirveesti erikohassa ku esim bikinit on ollut et ei näi mtn rusketusrajoja. se näyttää taas typerälle :D
    ja toi on skoba ei mopo, ärsyttää kun mopo ja skoba sekotetaan ja ärh ei ne oo sama asia : D

    VastaaPoista
  13. TuollaiSet selästä avonaiset paidat ovat oikeasti ihanIa ja ei haittaa vaikka rintsikat näkyisivät (kunhan siis ovat nätit nekin) Itellä ei vain rohkeus tuollaiseen vielä riitä..ehkä vielä joku päivä :)

    VastaaPoista
  14. Toi paita on niiin ihana! Kokeilin tota eilen mutten ottanu heti sitä mukaan, koska se istu jotenki hassusti mun päällä. Tuntu jotenki ettei ne olkaimet pysyis päällä et ne laskeutuis alas? ut nyt tuli taas himo saada se!

    VastaaPoista
  15. Toi paita on just ihana! Just hyvä kesällä (:

    VastaaPoista
  16. nuo paidat on just parhaimpia missä näkyy selkä ja kesällä on ihanat pinkit rintsikat laittaa sinne alle ja ne missä on myös todella isot kainalon kohdat ovat makeet! haha itse olen juuri lähdössä shoppailemaan niin ajattelin katsoa tuollaisia kaupungilta xd ginaan siis!

    VastaaPoista
  17. voi oot älyttömän kaunis ja jotenkin niin aikuisen näkönen tossa viimesessä kuvassa! :) ja tosi kivannäkönen paita, kelpais mullekin!

    VastaaPoista
  18. Näyttää kyllä skootterilta eikä miltään mopolta:DD opettele kutsuun oikeilla nimillä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luetko tätä blogia vai postausten oikeinkirjoitusta?!

      Poista
    2. hei cmoon sä ja aikasemmin samasta asiasta kommentoiva anonyymi. Skootterin ja mopon ero on ainoastaan että mopossa on vaihteet ja se on ulkonäöltään eri. muuten niissä on kaikki samat asiat, samankokoset moottorit ynnämuut. Sitäpaitsi, oikeelta nimeltään nuo on moposkoottereita joten en ymmärrä miksi jollekkin on noin persettä hiertävä asia jos skootteria sanotaan mopoksi.

      Poista
    3. voi vittu :D skootteria ajetaan mopokortilla ja se luokitellaan mopoki jossain jtuissa

      Poista
  19. Hieno paita, sopii sulle tosi hyvin! Mun mielestä on just kivan näköstä, kun on esim just jotkut tommoset värikkäät rintsikat alla, kun tossa paidan kuviossa on kans värejä! Jaja selkä ruskettuu kivasti kesällä tossa paidassa, kun yleensä missään topissa ei rusketu, kun kädet ja kaula-aukko ja toi on just kivan mallinen ja tommosen väljän mukavan näkönen! Kiva, että sulla on mopo ja mopolla liikkuminen on kätevää ja tosi edullista! Saan itekkin kortin about kuukauden päästä. Toosi kiva postaus ja ajele varovasti mopolla! :)

    VastaaPoista
  20. Tosi kaunis olet:) Itelläkin tollanen paita, kiva vaan laittaa bikinien päälle ja lähteä rannalle :) Muutenki tosi hieno ja rento paita =)

    VastaaPoista
  21. Kiitooos tosta hopeeshampoo vinkistä! :D mullaki on blondattu tukka ollu jo kauan mut en oo ikinä oikeen voinu käyttää mitään hopeeshampoo juttuja ku kaikki kuivattanu liikaa :( en oo kyl viel kokeillu tota but I trust you ;D

    VastaaPoista
  22. Laita sun hiuksiin, joku yksi raita eteen vähän piiloon hiusten alle, joku kivan värinen vaikka turkoosi, pinkki, sininen tai joku korallin punanen. Sopisi hyvin! Siis oikeesti, ei oo vitsi, kun nyt on niitä kaikkia liukuvärjäys juttuja ja semmosia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten sä luit mun ajatukset! Huomenna ois ehkä tulossa hiusten liukuvärjäyksestä postausta.. ;)

      Poista
    2. Okei, just kiva! :)

      Poista
  23. ano 14.24 mitä välii onko se mopo vai skootteri???!! ei se nyt nii vakavaa oo jos sanoo väärällä nimellä. et opettele löysää vähä tota pipoos

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ahahahha gaash ku tääl ruvetaan heti hirveesti jennii puolustelee ku joku tulee huomauttaa asiasta. itse en ole sama ano kun tuo 14.24 vaan aikasempi joka mainitsi asiasta. toisille tärkeetä on asioiden sanominen oikeilla nimillä oli sitten mopo/skootteri tai punanen/pinkki tai jtn : DD

      Poista
  24. Ihana tuo toppi! Kesällä saa näkyä paljasta pintaa ;)

    VastaaPoista
  25. Kiitos taas kaikille, tullut tosi ihania kommentteja paljon! <3

    VastaaPoista
  26. Tuo paita on just hyvä ja mitä väliä näkyykö rintsikat vai ei :D

    VastaaPoista
  27. http://oprin.blogspot.com/2012/05/kevaan-juhlamekkoja-nellylta.html

    Tässä postauksessa on mainittu erikseen että se on maksettu mainos. Sillä ei menetä lukijoitaan, päinvastoin, lukijoita rupeaa ärsyttämään tapasi mainostaa ilman mainintaa maksetusta mainoksesta (se pieni präntti tuolla sivupalkissa ei auta paljoa).

    Ja huomasin että juuri TÄMÄ postaus ei ollut maksettu, mutta ihan yleisesti sanon :)

    VastaaPoista
  28. Niin vielä sitä, että mistä oot ostanut noi sun rintsikat? Ihanan väriset ja näyttää just hyviltä kun niissä on paksut olkaimet ja sopivan levee toi korkeus :DD ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on Ginasta viime kesänä ostettu :)

      Poista
    2. Ton värisii rintsikoita saa nykyään Hm'ltä monessa eri malleissa :) Toi toppi on upee ja mun mielestä rintsikat saa näkyy todellakin kesällä ;))

      Poista
  29. Mitä ihme porukkaa sinne tänä vuonna menikään.. Tosi pliisuja tyyppejä ja sit taas sellasia joiden puolesta häpee. Odottelen tässä vaan vähän yli pari vuotta niin mäkin pääsen osallistumaan :D Se ois jotain niin sairasta! Ja aika ihme, että sillon pari vuotta sitten mun isi valittiin sinne, mut ei se päässykkään työn puolesta ja tänä vuonna äiti valittiin, mutta ei sit halunnukkaan, kun meni sinne casting tilaisuuten aika lailla vaan huumorin puolesta. Mitenköhän mun käy?? Hmmmmm...... Kummiskin joka vuos aina valitaan suosikit ja inhokit, joten tässä mun HOT & NOT (Tai no noihan on vaan koeajalla tuolla talossa, mut TÄN HETKISET) < luin sun vanhoja postauksia ja aaattelin kysyy sulta tääällä et aijotsä vieläkin hakeee tonne bb taloon? ku toi fromspring ei jostain syystä toimi :((( mä oon miettiny tota ihan samaaa ja aina mä rakastun niihin kaikkiin `hahmoihin` siel bb talossa ja mietin et kuipaljo itekkin haluisin olla siellä ! ois kyllä ihan mahtavaaaa :D !! ja aaaaivan ihana blogisulla ja oot todella kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi todella mahtavaa menettää kaikki tulevaisuuden kunnon työpaikat.

      Poista
  30. ootteko nyt siis tahon kanssa yhessä?:)

    VastaaPoista
  31. ihana paita, näyttää törkeen hyvältä rusketuksella ja noilla rintsikoilla!

    VastaaPoista
  32. Ihana toi paita ja kyllä, rintsikat saa näkyä!! (;

    VastaaPoista
  33. heei sullaha on se nimikoru, niin onko siinä se pienempi koko vai se suurempi(tai normaalikokone ihs en tiiä) :D? ku ajattelin ostaa semmosen ja se sun koru on tosi kivan näköne!

    VastaaPoista
  34. IHANAT HIUKSET! täydelliset! pakko ostaa sama shampoo:) mäki oon käyttäny lorealii, ja oon samaa mieltä sun kaa siitä.

    VastaaPoista
  35. ps mitä hoitoainetta käytät? :) ois ihanaa löytää joku täydellinen hoitoaine!

    VastaaPoista
  36. Tämähän ei aiheeseen mitenkään kuulu, mutta onko taho nainen o: ! Kaikella rakkaudella, en olisi uskonut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kaikella rakkaudella, Taho on iha helvetin hyvännäköne.

      Poista
    2. Kaikella rakkaudella ano 22.38, hyvännäköisyys ei oo liitännäinen asiaan, koska noi asiat ei sulje toisiaan pois? :D

      Poista
  37. niin kauan ku paidan selkäaukosta ei näy perseeseen saakka niin se on paljon paremman näköstä ku ainakin kaula-aukosta vilauttelu!:) tosi nätti paita:)

    VastaaPoista
  38. toi paita on noin iha jees! :) ps sun on blogi tosi kiva mutta toi banneri kaipaa jo uudistusta!

    VastaaPoista
  39. uu ompas kiva paita ! Ja tuo avonainen selkä on kyllä tosi magee, ainaki paljon kivemman näkönen ku hirveä heru ! :D nice blog babe !

    VastaaPoista
  40. mullaki on toi sama paita, tosi ihana on, mut se tippuu useeesti mun päältä...:D onks sulle käyny noin?

    VastaaPoista
  41. Onks toi hopeashampoo ollu edelleen hyvää kun oot sitä varmaan jo pidemmän aikaa käyttäny? Pitäis löytää uus parempi, niin ajattelin et tota vois kokeilla kyllä seuraavaks... siistin näkönen pakkaus on myös :)

    VastaaPoista