tiistai 22. toukokuuta 2012

Terrace season is open!

IMG_7184
Mä päätin tänään avata mun terassikauden ja sovittiin Tonin kanssa että nähdään keskustassa. Mun mielestä on tyhmää, että jengi istu jo kuukaus sitten terdeillä huulet sinisinä värjöttelemässä kylmässä. Leikitään että on lämmin mutta oikeesti on ihan v.. kylmä :D Ja sit ollaan seuraavat viikot flunssassa. Tänään lämpömittari näytti reilusti yli kahtakymmentä, joten nyt on mun mielestä oikee aika nauttia kunnolla! Terassit näytti jokseenkin tänään tältä..

IMG_7192IMG_7197
.. eli ei kauheesti toivoa että mahtuis tonne sekaan. Itseasiassa ei mitään toivoa. Päädyttiin sitten Pikadelin söpölle pikku terasille :)

IMG_7203IMG_7204IMG_7199IMG_7198
Mä söin jonkun tollasen kämäsen patongin kun oli kauhee nälkä :(

IMG_7200
Oli aivan ihana päivä, kiitos rakkaani ♥

55 kommenttia:

  1. Seurusteletteko tän Tonin kanssa?

    VastaaPoista
  2. onks toi sun poikaystävä?

    VastaaPoista
  3. onks toi sun poikaystävä?
    et ookkaa lesbo enää?

    VastaaPoista
  4. Hei Tonista on kuva Fashion Kills Fastin uusimmassa postauksessa! :D

    VastaaPoista
  5. ai sulla on uus kumppani? etteks palaakkaan Tahon kans yhteen?? :(

    VastaaPoista
  6. 'Leikitään et on lämmin' toiki on aika yksilöllistä, mul ei ollu vappunakaa mitää ongelmaa olla auringossa t-paitasillani siinä missä yks kaveri istuu toppatakissa...

    VastaaPoista
  7. herranjumala ihmiset rauhottukaa :D eikö kenenkään ihmisen kans voi olla kaveri ku alatte heti spekuloimaan..?

    VastaaPoista
  8. Haha ihanaa spekulointia heti kommenteissa :D Mutta oot ollu tosi nättinä liikenteessä. :)

    VastaaPoista
  9. Onpas nää ihmiset nopeita tekeen johtopäätöksiä toisten seurusteluista:D

    VastaaPoista
  10. valoja päälle ihmiset :----D ei hyvää päivää.
    poika voi olla muutaki ku poikaystävä, for real.
    mut ihanan värinen toi toppi (:

    VastaaPoista
  11. jessus kauhee haloo jos joku miespuolinen esiintyy kuvissa :D

    VastaaPoista
  12. apua näitä ihmisiä oikeesti.. ''et ookkaa lesbo enää?'' eihän jenni oo koskaan lesbo ollutkaan. mitä idiootteja :D
    mut toi sun kaveri on kyl tosi hyvännäkönen ja sä tottakai :)

    VastaaPoista
  13. Ja jännä miten ihmiset tietää että Jenni on seurustellut Tahon kanssa mutta eivät sitten tiedä että Toni on Jennin hyvä kaveri, siksi se on jännä koska Toni tulee joskus mun mielestä useammin esiin (ainakin tekstin muodossa) kuin Taho

    VastaaPoista
  14. huh, komee jätkä..

    VastaaPoista
  15. voi, älyttömän sievä rusketus! :)

    VastaaPoista
  16. Oot niin ihanan ruskee! :)
    Täällä oli eilen jo +30 astetta ja koko päivä menikin aurinkoa ottaessa. Välillä tulee kyllä kamala kaipuu Suomeen kavereiden luo terasseille istumaan "yhdelle"...

    VastaaPoista
  17. Eilen oli mullakin ensimmäinen kunnon terdekeli ja oli ihana katsella miten täynnä kaupunki oli kesäistä porukkaa :)

    VastaaPoista
  18. APUA PEOPLE xD! mäkin seurustelen varmaan about kolmen jätkän kaa siinä tapauksessa,jos ei saa hengaa edes parhaimpien jätkäkavereiden kaa,koska heti oletetaan et seurustellaan??? että näin :D

    VastaaPoista
  19. ehkä ihmiset vetivät seurustelujohtopäätöset tuosta viimeisestä lauseesta "... kiitos rakkaani!".

    VastaaPoista
  20. ah toni, niin kuuma<3
    ja sä ylläriylläri ihan sairaan kaunis :)

    VastaaPoista
  21. sä tunnut vaa kokoaja laihtuvan.
    Vitun anorektsikko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sua, etköhän säkin vielä joskus laihdu. Kateus paistaa läpi tosta viestistä meinaan.

      Poista
    2. vitun persereikä, ja opettele kirjottamaa saatana..

      Poista
    3. Laihuus on nykyään niin hirveä tabu kaikkien keskuudessa. Jos joku ei geenien, imeytymishäiriöiden tai muun syyn takia liho, vaikka söisi mitä, on hänen syynsä, että on laiha. Nykyään laihana ihmisenä kuulee kauheaa sortoa siitä, kuinka on niin ohuet jalat ja selkäranka näkyy ihon läpi. Ainakin minulle lihottaminen on paljon vaikeampaa kuin laihduttaminen. Pienenä itkin, että miksi oon niin paljon muita ohuempi. Kymmenet ihmiset on kysynyt suoraan onko mulla anoreksia, en edes halua tietää kuinka moni ei ole kehdannut kysyä. Joillekin laihoille painosta huomauttaminen on yyhtä iso asia kuin lihaville laihduttamaan kehottaminen, jos itsetunto ei ole kunnossa.

      Sinä Anonyymi, mitä se sinun persettä kutittaa vaikka Jenni olisikin laihtunut? Ja kommentista päätellen sulla on jotain anorektikkoja vastaan. Se on sairaus, ei siihen kukaan huvikseen sairastu. Kaikki sympatiat Jennille, tiedän miltä tuntuu olla "liian laiha".

      Poista
    4. Miten kehtaat tulla sanomaan noin ihmiselle, joka sairauden takia ei edes pysty lihoamaan? Häpeä.

      Poista
    5. HYI VITUN ANONYYMI KEHTAATKIN TULLA TOLLASTA TÄNNE LAUKOO!!!
      Mä vihaan niin paljon nykymaailmaa,joissa ihmiset (etenkin länsimaissa) vaan koko ajan L E V E N E E ! sillon kun mun äiti oli nuori ja ei eletty missään hirveässä yltäkylläisyydessä niin oli ihan normaalia,että oltiin hoikkia.
      Mäkin oon aina saanut kuulla siitä että oon hoikka.Vaikka en todellakaan edes tahtonut! Tyhmyyksissäni lihotin itseni yli 10 kiloa alle puolessa vuodessa ja keho on täynnä raskausarpia.Ja aiemmin kun huomauteltiin hoikkuudesta niin huomautellaan vatsasta?
      Joten sä anonyymi,mee kattoo ittees peilista ja mieti et ooks sä sit niin vitun täydellinen kun pitää tulla toisii haukkuu.

      Poista
    6. hahahahahahaha ootte niin naurettavia :D iha mahottomat kileet tollasesta hahahaha ei luoja

      Poista
  22. MÄ PÄÄSIN KUVAAAN JESSSSS :)::):):)) Tuolla terassilla oon ;) Haha feim :'D
    + toi paita on rakkaus <3

    VastaaPoista
  23. hei ihmiset jos teillä on jotain pahoja agressioita niin älkää tulko purkamaan niitä jenniin..ottaa muaki jo sydämen päälle tää ihmisten haukkuminen ja spekuloiminen asioista jotka ei kuulu niille pätkän vertaa. no oli miten oli, minusta olet ihana ja blogisi on minun päiväni piristys:) ihanaa loppuiltaa

    VastaaPoista
  24. siiis mitä??? kyl mä ainaki oon istunu terassilla jo ihan onnes kk sit ku oli lämmin.. ehkä kaikilla ihmisillä on vähä erilainen raja siin mikä on lämmin ja mikä kylmä. ehkä sun mielestä tyhmää, mut mun mielestä oli ihan mahtavaa olla terassilla heti ku alkas oleen ees vähä lämpimämpää :D

    VastaaPoista
  25. ihanaa kun on joku joka on itsevarma laihuudestaan!:) itse oon samaa luokkaa ja en ennen kokenut sitä oikeastaan yhtään kivana, mutta nykyään oon oppinu hyväksyy itteni sellasena ku olen.

    VastaaPoista
  26. aaah toi toni on niiin söpö !! en kestä XD

    VastaaPoista
  27. Mitä ihmettä nää ihmiset spekuloi :D ei kenelläkään varmaan koskaan ikinä milloinkaan never everrr ole miespuolisia kavereita.. Mut ootpas ollu nättinä liikenteessä :)

    VastaaPoista
  28. tykkään niin sun tosta rusketuksesta! ja kesäinen helsinki näyttää ihanan kutsuvalta:)

    VastaaPoista
  29. Kauhee kun sun kädet näyttää niin luisevilta tossa ekassa kuvassa :( Mutta tiiän, että tykkäät vartalostas ja tykkäät olla laiha, joten eihän siinä mitään. Ei vaan näytä kovin terveeltä :/

    VastaaPoista
  30. MITÄ HITTOO TÄÄ TULI KIRJOTTAA MUN BLOGII????? :D

    http://www.blogger.com/profile/11626859415395331035

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eiks sua kiinnosta tääkää ku et vastaa o.O

      Poista
  31. anteeks näin outo kommentti.. mutta siis tiedän että seurustelit tahon kanssa joka on nainen :D en siis tajua miksi kaikki sanoo ettet edes koskaan ole ollut lesbo ? ois kiva jos vastaisit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et voi olla tosissas.. :D Etkö oikeesti oo ikinä kuullut biseksuaaliasta? :D Tää asia käsitellään jo seiskaluokalla koulussa :D

      Poista
  32. Kuten tästä on käynyt jo selväksi, et seurustele tuon Tonin kans, mut mä voisin ;) aika söpö! kerro terveisii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha multki ;) voit pyytää numbaa sit jos toi tarvii seuraa XD

      Poista
  33. Sulla on älyttömän upee kroppa! Mun mielestä sä näytät siltä et lenkkeilisit ja oisit treenannu :) Sä et todellakaan ole mikään luiseva, vaan terveen hoikan ihmisen näköinen. Oot älyttömän kaunis ja itsevarman olonen. Hirveetä että sua tullaan haukkumaan anorektikoksi, anoreksia on vakava sairaus enkä ymmärrä miten jotkut ihmiset voi käyttää sitä noin vaan haukkumasanana. Ihan hirveetä, muutenki näiden kommenttien perusteella moni vaikuttaa ihan helvetin epätietoselta ihmiseltä. Minkä ikäsiä nää jotkut ihmiset on vai ovatko vaan jälkeenjääneitä? Oot varmaan miljoonakertaa maininnu olevas biseksuaali ja sun blogissa on aika hyvin tullu esiin se että Toni on sun rakas ystävä. Ihan uskomattoman tyhmiä ihmisiä täällä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikä jenni kumminkaa oo nii laiha ku anorektikot :)

      Poista
    2. No voi luoja nyt, anorektikko voi olla vaikka jokainen luu ei paistaisikaan ja ei olisi vielä nenämahaletkussa. Hyvinkin joku anorektikko voisi olla Jennin kokoinen - mikä ei tietystikään tarkoita, että Jenni anoreksiaa sairastaisi. Kaikki laihat eivät olet anorektikkoja, mutta eivät toisaalta kaikki anorektikotkaan ole juuri niitä kaikkein kuihtuneimpia yksilöitä. Järki käteen nyt oikeasti.

      Poista
  34. Kauheeta miten tota anorektikkoaki pidetään nykyään jonain haukkumasanana laihoille. Jotkut on kuollu siihen sairauteen... tosi kunnioittavaa, häpeisitte oikeesti. Ihminen voi olla laiha muistaki syistä ku pelkästään anoreksiasta. Toivottavasti kukaan ei enää ikinä erehdy sanomaan tota kamalaa sanaa Jennille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ehkä säki tuut ymmärtämään ton viestin vakavuuden sitte kun vähän kasvat :)

      Poista
  35. Ihmettelen samaa, että ihmiset ei ole lukeneet sun aiempia postauksia, siellähän ihan selvästi kerrotaan ketä sun ystävät on jne.

    Ootko ikinä ajatellu ottaa anonyymikommentointia pois vai onko siihen joku syy, että esim. saat enemmän yhteystyöjuttuja, jos blogilla on paljon kommentteja? Ihan tälleen heitin arvauksena vaan.

    Mukavia tulevia terassi-istuskeluja sulle ja kiitos ihanasta blogista! :)

    VastaaPoista
  36. En pystyny kommentoimaan tohon mun omaan tekstiin mut tiedoks tolle yhelle anolle et mun viestin pointti oli se millanen sairaus anoreksia on, ei se miltä anoreksiaa sairastava henkilö näyttää ulkoapäin. Ja et miten noloo on tulla haukkumaan Jenniä anorektikoks ihan noin vaan ulkomuodon perusteella :D.. Joten järki käteen sille itelleen vaan.

    VastaaPoista
  37. antooooonioooo ! cute one

    VastaaPoista