torstai 24. toukokuuta 2012

J&J

536637_4077325174241_1315848530_3617337_706771879_n
IMG_7247
toppi Thaimaa farkut Gina Tricot kengät Monki käsikoru H&M

Rakas ystäväni Jannina tuli tänne meille Kamppiin tänään grillailemaan ja väitti että sillä ei oo nälkä. No upposhan tossa sitten niitä nakkeja yks jos toinenkin :D♥ Mäkin söin kanasalaattia, maissia, pihviä ja niitä nakkeja. Jälkkäriks oli sitten sipsejä ja vesimeloonia, eli turha pistää kommentteja että "SYÖ!!" koska kyllä mä syön ja paljon ;)

IMG_7262IMG_7286IMG_7284
Ja blogikirppiksellä ois pitkästä aikaa jotain kivaa huudettavana, pääset sinne painamalla tästä!

43 kommenttia:

  1. oot tosi nätti ja varttuneen näköinen ikäseksesi :) hirmusen laiha oot mutta tiedän itsekkin kokemuksesta että toiset ei liho vaikka söisi älyttömästi. tykkään blogistasi!

    VastaaPoista
  2. Oi miten upeet noi kaks ekaa kuvaa! :o

    VastaaPoista
  3. Haluaisitko kertoa lisää siitä imeytymishäiriöstä?

    VastaaPoista
  4. hyi vittu hei!!! laita mielummin se kuva mis oon tahhun kaa :D

    VastaaPoista
  5. hahahhaa noi sun käsivarret :D
    montako miestenpunnerrusta jaksat tehdä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^ei voi ku nauraa.. :D

      Poista
    2. Veikkaan, että sä et jaksa tehdä edes yhtä! Sulla on varmaan niin isot ja roikkuvat ja löysät käsivarret, että ei nouse edes yksi vaivanen punnerrus!

      Poista
    3. harvemmin naisen tarvitsee tehä miesten punnerruksia! ja kaiken lisäks mitä helvetin väliä vaikka ei sais tehtyä yhtään?!??! silti jenni on tosi hyvässä kunnossa että eiköhän se saa lihaksikkaita miehiä nosteleen ja siirtään sille tavaroita jos se niin tahtoo ;)

      Poista
    4. Niin ja muistakaapa naiset, että lankkupidossakin on helpompi pysyä, jos on vähän massaa. Että eiköhän ne punnerrukset menis Jennilläkin!

      Ja treenataanko kaikki nyt kuitenkin sitä omaa kroppaamme, ok? :)

      Poista
    5. lapsellista tulla nauraan toisen ulkomuodolle, varsinkaan jos sille ei voi mitään? tota vois myös ottaa vähän enemmän tosissaan, jos tulisit omalla nimellä ja kuvalla kommentoimaan, niin näkis et millanen ihminen siellä on, ku näyttää olevan elämässä asiat noin huonosti.. huomaa kyllä myös kommentistas et kuin keskenkasvunen ihminen siellä ruudun toisella puolen on. Noh, ethän sä tos tee muutako ittestäs pellen.
      Sori Jenni, ku tulin ragee, mut pistää vaan niiin vihaksi tommoset kommentit!!

      Poista
    6. no vähä lihasta tossa kädessä vois olla :D:D:D " ei voi mitään"

      Poista
  6. varmasti enemmä ku sää sun puheillas!^
    Jenni oot upee!<3

    VastaaPoista
  7. Oikeesti, voitteko nyt lopettaa kommentoimiset toisten painoista! Se on oikeesti loukkaavaa ja rasittavaa, kun jokaiseen postaukseen tulee kommenttia samasta asiasta! Mun mielestä näytät Jenni ihan sopusuhtaselta ja kasvoista ja muuten niin terveen näköinen nuori nainen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyl samaa mieltä. Eiköhän meillä jokaisella ole oikeus näyttää täällä maan päällä just siltä, ku me ite halutaan tai ku millaseks meidät on luotu. Surullista, että joillakin ei ole oikeasti mitään muuta tekemistä, ku haukkua toisten ulkonäköä. Ulkona on mahtavat ilmat, menkää sinne ja keksikää vaikka joku kiva harrastus!!

      Poista
  8. sä asut vanhassa ruoholahdessa etkä kampissa.. ei silleen että sillä ois mulle jotenki väliä mut ihanku sust ois coolimpaa asua kampissa ku koko ajan mainostat sitä "oltiin meillä kampissa" "oon nyt kotona kampissa" "istun paskalla kotona kampissa" joojoojoo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka olenkin huomannut tuon saman, niin ei se ole meidän murhe jos Jenni haluaa asiaa kokoajan mainostaa.

      Poista
  9. oot ollu taas nii nättinä, rakastan sun asuja ! ♥ äläkä välitä tommosista idiooteista anonyymeistä, ne on vaa kateellisia (;

    http://nnepaa.blogspot.com

    VastaaPoista
  10. oletteko palanneet tahon kanssa yhteen?

    VastaaPoista
  11. http://www.blogger.com/profile/11626859415395331035

    VastaaPoista
  12. Ootpas ollu taas kauniin liikentees! :)

    VastaaPoista
  13. hui, eiks sua pelota eli häiritse tms. kulkee noi paljastavassa topissa kaupungilla :o tai siis tuohan on hirmu nätti ja sopii sulle ihan täydellisesti, mut en mä ite viittis ihmisten ilmoille laittaa..

    VastaaPoista
  14. ootko enää siljanmkaa tekemisis ?

    VastaaPoista
  15. naapurisi25. toukokuuta 2012 2.01
    sä asut vanhassa ruoholahdessa etkä kampissa.. ei silleen että sillä ois mulle jotenki väliä mut ihanku sust ois coolimpaa asua kampissa ku koko ajan mainostat sitä "oltiin meillä kampissa" "oon nyt kotona kampissa" "istun paskalla kotona kampissa" joojoojoo

    Miten kukaan saa Eerikinkadusta vanhaa Ruoholahtea? Taidat olla vähän hukassa.. Mun mielestä on muutenkin älytöntä, että joku tuntematon tulee väittämään "Et sä asu siellä vaan tuolla!!" ...... Mulla on kaksi kotia, Kampissa ja Oulunkylässä, joten on ihan normaalia ilmoittaa postauksen alussa kummassa oon sinä päivänä ollut. Kerron aina jos oon ollut vaikka Oulunkylässä, vaikka se ei todellakaan ole mitään arvostettua aluetta. Tästä kommentista saa sellasen kuvan että sua itteä vaan ärsyttää, että et asu Kampissa vaan Ruoholahdessa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenni, ei me voida tietää, kuinka monta kotia sulla on, eikä siks ajatella asiaa tolta kantilta. :) t:normaali yksiavioinen yksikotinen

      Poista
  16. Aaaa :c tuli kauhee nälkä :----D mutta oot ollu tosi nättinä ♥

    VastaaPoista
  17. ihana jenni! toi toppi on upee :)ja noi 3 vikaa kuvaa nam<3

    VastaaPoista
  18. itseasiassa eerikinkatu onluokiteltu "vanhaksi" ruoholahdeksi, mutta nykyään se lasketaan kampin alueeksi :) huoneistokeskuksessa on myyty/vuokrattu asuntoja eerikinkadulta niin, että paikka on ollut kamppi, ja joissain ilmoituksissa ruoholahti :) Mutta jokainen sanoo sen niinkuin haluaa, koska mielestäni ei ole mitään väliä onko se kamppi vai ruoholahti, omasta mielestäni se on aika siinä välissä, lähellä kamppia mutta myös esim ruoholahdenkatua, mikä on ns. ruoholahden yksi pääteistä.
    mm. asuntoilmoituksissa kuulostaa paremmalta asunto ruoholahdesta, jos asunto on hieman isompi ja tarkoitettu lapsiperheelle joka ei halua kämppää aivan keskustan sykkeestä.
    Yksiöitä vuokrataan usein "kamppi" nimellä koska nuoret tunnetusti haluavat keskustaan :) :D

    VastaaPoista
  19. pakko itekki kommentoida toho painoasiaan et oliks se sillee et oot vaan asunu viros vai onks sus virolaist verta? koska virolaiset naisethan tunnetusti on tosi laihoi eikä liho millään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JA MIHINKÖHÄN TÄMÄ PERUSTUU? kuinka naurettavaa oikeesti :D

      Poista
    2. iha vaa siihe et ootko ikin käyny viros ja kattonu niit naisii. siel tosiaan tosi monel on just joku imeytymishäiriöjuttuasiamikälieonkaa.

      Poista
    3. Sun logiikalla mietit varmaan, että tosi monella afrikkalaisella on imeytymishäiriö :D HEI HALOO.

      Poista
  20. Ihania kesäkuvia sustaaaa love your outfit! <3

    http://dashantilife.blogspot.com

    VastaaPoista
  21. Aivan ihana asu!! Oon nii katelline sulle tost topist se on nii kiva:D

    VastaaPoista
  22. Rakastan tota asua, simppeli mutta so chic! :)

    http://guabk.blogspot.com/

    VastaaPoista
  23. Upeet vaatteet sulla päällä!! Ah i like it.

    VastaaPoista
  24. Ihana asu! Nakkasin sulle blogissani haasteen - http://susbahh.blogspot.fi/2012/06/haaaaste.html :)

    VastaaPoista
  25. ihanat noi sun vaatteeet :>

    VastaaPoista