tiistai 12. kesäkuuta 2012

Estonia

IMG_7886
IMG_7891
Meijän Viron reissu lähti käyntiin sillä, että meinattiin myöhästyä laivasta :D Taho hoputti mua että nyt heräät, kohta pitää olla satamassa, mutta mä vakuuttelin että hyvin me keretään :D No kuinka kävikään, portteja laivaan oltiin jo sulkemassa kun me juostiin tuhatta ja miljoonaa.. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin!

IMG_8066
IMG_7905IMG_7911IMG_7914
Yövyttiin siis Tallink Spa & Conference hotellissa, jossa oon ollut kerran aijemminkin. Sijainti on omalla tavallaan hyvä, että se on aivan sataman vieressä, mutta esimerkiksi Viru keskukseen on matkaa reilu kilsa. Sen voi joko kävellä tai mennä taksilla, joka maksaa noin 3 euroa. Arvatkaa kumpi vaihtoehto me aina valittiin..? :D

IMG_7930IMG_7932IMG_8084IMG_7936
IMG_7923
Heti kun saatiin kimpsut ja kamppeet hotellille, lähettiin Kristiinen kauppakeskukseen. Se sijaitsee vähän kauempana, eli pitää ottaa bussi tai taksi. Me mentiin taksilla kun se on Virossa niin halpaa, makso about 6 euroa :) Mutta suosittelen käymään tuolla, siellä on sellasia kauppoja mitä ei ihan keskustassa ole mm. New Yorker Ja Tally Weijl, jotka on niiiiin ihania!

Siitä jatkettiin sitten ihan keskustaan shoppailemaan, missä käytiin Bershkat sun muut läpi. 6 tunnin jälkeen oltiin aika ritki katki poikki, joten hotlalle chillailemaan ja vähän myöhemmin valmistautumaan illalliselle Vanhaan kaupunkiin :)

IMG_8000
paita Zara farkut Bershka kengät Thaimaa

IMG_7992IMG_8010IMG_8011IMG_8012IMG_8033
blogiin
IMG_8028
Syötiin Oliver Restorantissa jota voin suositella teille kaikella lämmöllä! Söpö pieni suhkoht edullinen ravintola, jossa on monipuolinen menu. Mä söin grillattua kanan rintafilettä ja friteerattuja perunankuoria, nam nam.. =) Noi friteeratut perunankuoret on sellanen virolainen herkku, joka kannattaa vaihtaa just vaikka ranskalaisten tilalle jos haluaa maistaa jotain uutta.

IMG_8037IMG_8040IMG_8051
Lähettiin sit raflasta hotellille ja poikettiin huoltoaseman kautta jossa myytiin lime-vesimeloni mehujäätä!!! Kelatkaa :D♥

IMG_8083IMG_8086IMG_8106IMG_8126
blogiin2
Seuraavan päivänä oli sit vielä vikojen juttujen ostelua, esim. hiusvärien. Virossa on siis paljon laajempi valikoima ja värit on yli puolet halvempia :) Mutta iltapäivällä olikin jo aika sanoa bye bye Virolle ja palata kotiin. Tultiin siis nopeella 2h kestävällä Tallink Starilla, mutta oltiin niin ryytyneitä että otettii hytti :D Oli kaikin puolin ihana reissu ja Viron vaatetarjonta ei petä koskaan, huomenna tulossa ostospostausta.. ;)

IMG_8134
Kun muut raahaa Virosta viinaa niin me raahataan limua ja jääteetä!! Hahahha..

98 kommenttia:

  1. ihana toi kuva missä pussaat tahoa :DDDDD

    VastaaPoista
  2. Mäkin tahon lähtee tonne shoppailemaan! Kuulostaa siltä että löysit vaikka mitä kivaa ja että oli tosi kiva reissu ;D

    VastaaPoista
  3. noi bershkan farkut !!!!!!! want

    VastaaPoista
  4. jos sulla ei ole pidennyksiä tuossa tokassa kuvassa nii herranjumala sulla on kasvanu hiukset! ja ootte söpöjä tahon kans :)

    VastaaPoista
  5. voisitko siin ostospostauksessa vähän kertoo mis on kaikkii kauppoja =)? tiiän kyl virukeskukset jNE mut ois kiva kuulla esim. jostain kauempana olevista ostoskeskuksista ja miten niihin pääsee. oliks esim joku kristina-ostoskeskus vai muistanko väärin ? :D ja millä sinne pääs......? kiitos paljon jos jaksat ja jos tiedät ♥ mun suuntavaistol sinne ei nimittäin löydetä... ja jos haluisit viel kertoo mis on esim. new yorker, eiks se ollu just tuol kauempana olevas kauppakeskukses ? entä bershka jne. kiiiitos paljon ja ahhaha miten sekava kommentti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin tottakai, mutta tässä postauksessahan just kerroin Kristiinestä että missä se sijaitsee ja millä sinne pääsee. Oisin toivunu et olisit lukenu postauksen vähän tarkemmin.. :/

      Poista
    2. Moikka Jenni! Oon ite menossa viroon ens kuussa ekaa kertaa mun elämässä, ja oon vaan pari päivää. Eli mustakin ois tosi kiva, jos voisit mainita jotain hyviä paikkoja, just kauppakeskuksia ja sellasia, kun niihin varmaan pääsee ihan vaan sanomalla taksikuskille sen paikan? Eli jos vaan sulla ois aikaa, niin oisin tosi kiitollinen ettei menis paria päivää vaan kauppojen ettimiseen:)

      Poista
    3. Rocca Al Mare on Tallinnan isoin ostoskeskus ja kauppoja riittää mm. New Yorker sieltäkin. Sinne on keskustasta pidempi matka, mutta taksi maksaa n. 10€. Suosittelen käymään!

      Poista
  6. haha tuli ihan tosta kuvasta mieleen mis pussaat tahoo nii yks mun ja mun poikaystävän kuva (http://4.bp.blogspot.com/-fNH4jPgl0iE/T1TnmFhosJI/AAAAAAAAAbc/TomfBxlvWls/s1600/DSC_5335.JPG) XDDDDd

    oot niiin kauniiis en kestä!

    VastaaPoista
  7. tee jooko postaus sun ostoksista joku päivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän kerroin tossa lopussa että teen ostospostauksen huomenna.. :D

      Poista
    2. sori meni vähä ohi :DD

      Poista
  8. aivan ihana postaus! kiva että oli onnistunut reissu :)

    VastaaPoista
  9. tally weijllä on parhaimpia farkkuja ikinä ! ja halpoja. :)

    VastaaPoista
  10. onks toi virukeskus tos jätski kuvan alapuolel ? :)

    VastaaPoista
  11. ootteko palannu tahon kaa yhtee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. silti pussailette:o outoa... mun mielestä jos ollaan erottu niin ei pussailla exien kanssa ja nukuta parisängyssä.. vaikka eroisikin kaverina :D mut jokainen tavallaann...

      Poista
  12. kauan tonne kristine kauppakeskukseen meni aikaa taksilla? ja osaatko yhtään arvioida kauanko sinne kestäis jos menis bussilla, kiinnostuin! :) ooon nimittäin menossa piakkoin viroon..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ota pirssi perseen alle ja siinähän sitte näät paljon sitä aikaa menee? Taksit kiertää aina eri reittejä ja riippuu tietysti kellon ajoistakin, ruuhka tilanteesta yms. Miksi ihmeessä ihmiset lähtee reissuun ja haluu tietää kaiken hitto etukäteen, mene kokeile ja opi samalla jotain uutta!

      Poista
    2. ihan satamasta pääsee ilmasella prisma bussilla, kandee kattoo aikataulut valmiiks et jos vaik laivasta suoraan bussiin, ja se tosiaan menee ekaks rocca al maree ja siel on new yorker, siit se jatkaa matkaa ja pysähtyy kristiine kauppakeskuksessa missä on paljon ihania kauppoja ja matka kestää about 20min mutta on ilmainen!!

      Poista
    3. ota sinä pää pois perseestä :)

      Poista
    4. Matka kesti ihan keskustasta tonne Kristiineen noin 10 minuuttia :)

      Poista
  13. olitekko tallinas? :) ite oon parin viikon päästä menossa sinne ja olis kiva tietää millasia kauppoja siel on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mm bershka, new yorker, naomi, tally weijl ymsyms!!

      Poista
    2. Siis ite kun kävin Tallinnassa about vuosi sitten niin en löytänyt MITÄÄN kauppoja, en edes yhtään henkkamaukkaa tai piraattikaupustelijaa!! Missähä ihmeessä oon oikein haahuillu, hotelli kuitenki Virukeskuksen vastapäätä :D Missä ihmeessä sen kaupungin shoppailupaikat oikeen on?? :D

      Poista
    3. Tallinnassa ei ole H&M:ää tai Gina Tricottia, mutta eihän se haittaa koska ne on täällä meillä Suomessa :) Virukeskuksessa ei ole mitään ihmeellisiä kauppoja, mutta juuri siel Kristiinestä löytyy kaikkia kivoja. Ja yks ihanin kauppa Bershka, löytyy Virukeskuksen vierestä Rotterdamm "kauppakeskuksesta" :)

      Poista
    4. Piraattikaupustelijoita on Sadamarketissa ja Merekeskuksessa.

      Poista
  14. joitko alkoholia? :) breezereistä päätellen

    VastaaPoista
  15. Toi jäätee on ihan parasta! Mä kans aina naureskelen, että muut tuo Virosta viinaa ja mä jääteetä :D

    VastaaPoista
  16. Ihana tuo yhteiskuva sinusta ja Tahosta, niitä ei taida olla ennen ollutkaan, mutta tosi kivan näköinen matka. Olen sinun kanssasi saman ikäinen, ja vaikea uskoa sitä todeksi, koska elät niin paljon vanhemman kaltaista elämää. :)

    Terveisin lukijasi alusta asti. :)

    VastaaPoista
  17. Hei mä oon tainnu olla tossa samas hotellissa joskus pari yötä!
    P.S. Ootpas taas ollu nättinä & ihania vaatteita :)

    VastaaPoista
  18. Näyttää niin kivalta :) itseki ois jonkun tollasen reissun tarpeessa tässä muuton keskellä, huhu! Ja ihanat noi 'revityt' farkut, olet kaunis! :)<3

    VastaaPoista
  19. JOoo toi hotelli on aivan ihana.. oliks kallis reissu, kokonaisuudessa jos ei laske ostoksia ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laivamatkat + hotelli 80€ per henkilö, eli ei todellakaan kallis! :)

      Poista
  20. kiva postaus! mutta mulla ois muutama kysymys viroon liittyen :D kuinka paljon maksaa laivalla meno + hotellit siellä? ja puhutteko englantia siellä vai puhutko viron kieltä kun olet joskus asunut siellä? :) ja minkä hintasia vaatteet on siellä, onko samaa luokkaa kuin suomessa vai? :) tuli vähän useampi kysymys mutta olisin tosi kiitollinen jos vastaisit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin siis joo.. internetistä selaamallahan ei saa noihin kaikkiin kysymyksiin vastauksia? Ja ne hinnat vaihtelee, riippuen siitä minkälaisen matkan itselleen haluaa ottaa.. Oikeesti miksi miksi nämä ihmiset täällä on niin idiootteja.

      Poista
    2. Saa kai sitä kysyä kokemuksia ihmisiltä ketkä siellä on käyneet? Hinnat tosiaan vaihtelee ja netissä on monesti epämäärästä tietoa joista ei välttämättä saa selville. Ja tännehän saa heittää kommenttia ja kysyä mielipiteitä, onko se kiellettyä? Ja esimerkiksi hotelleissa on suuria eroja joten itse ainakin oon aina menny sellaseen mitä tutut on kehuneet, en sen perusteella mitä niiden nettisivuilla sanotaan. Mieti kahdesti kuka se täällä on idiootti.

      Poista
    3. toivottavasti sait jotain mielihyvää tolla pätemisellä ja ilkeilyllä kun toinen iha ystävällisesti kysyy :)

      Poista
    4. ikaalistenmatkatoimistosta halvimmat, googlesta löytyy

      Poista
  21. Pakko päästä Viroon! En oo ollu siel pitkää aikaa, ja olis kiva mennä sinne shoppailee :)

    VastaaPoista
  22. Hei vähän kiva ku laitoit just postauksen Virosta ku ollaa menossa mun parhaan kaverinkaa 1.-3.7 :>
    Kristine-ostoskeskukseen pääsee Virun edestä ilmasiks bussilla ja se matka kesti kait jonku 20-40min, en nyt muista ku siit o monta kuukautta ku oltii viimeeks.

    Onks toi Tally Weiji joku uus kauppa? :o ku emmä tommost oo nähny joulukuun lopul!?

    - Emma

    VastaaPoista
  23. Sulla on tosi kiva pukeutumistyyli :)

    VastaaPoista
  24. Hei saanko kysyä että paljonko teiltä makso toi hotelliyöpyminen? :-) sulla on aivan ihana blogi! <3 keep going girl ;-)

    VastaaPoista
  25. Mä olin just virossa pari viikkoo sit ja ah näyttää niin kotosalta noi kuvat. Siellä oli nimittäin niin ihanaa! Satamasta ois lähteny ilmanen bussi sinne kauppakeskukseen ja me mentiin sillä ;)

    VastaaPoista
  26. Tää on kai ensimmäinen kerta ku pistän sulle kommenttii mut mun on vaa pakko kertoo et sen lisäks että oot kaunis, sä vaikutat tosi mukavalta, ystävälliseltä ja sydämelliseltä ihmiseltä!:) Tosi monelle bloggaajalle nousee päähä jatkuvat kehumiset ja ulkonäön ylistykset, mut sä vaikutat siitä huolimatta tasapainoselta ja ihanalta ihmiseltä. Hyvää kesää sulle!

    VastaaPoista
  27. kävittekö uimassa ja kuuluuks ne hintaa ? PLZ VASTAAAA

    VastaaPoista
  28. Oi, oli varmaan kiva pikkureissu!:) ite oon just varailemassa kahelle henkilölle viroon pakettimatkaa eli että laivamatkat +yks yö hotellissa, niin oliko teilläkin sellanen vai erikseen laivamatkat ja hotelli? Ja jos saa kysyä että paljon tuli hintaa? :) tietty toi riippuu ajankohdasta yms millon menee ja netistä löytyis jotain tietoa mutta aattelin että sulta sais suht tarkan vastauksen ;D ja hotelli näyttää kyl tosi kivalta! Hyvää kesää sulle!:)

    VastaaPoista
  29. Kivoja vaatteita! :--) oon huomannu, että noi anonyymit haukkuu aika rankalla kädellä toisia täällä? Idiootti, tyhmä, ota ite selvää -.- Minkä ikäsiä te oikeen ootte?

    VastaaPoista
  30. Mä oon niin kade tosta mehujätskistä, mäkin haluun!! :D
    Mutta toisaalta mulla on sen sijaan jotain kivaa - asun Hampurissa ja täältä löytyy Bershka, New yorker ja Tally weijl - mahtaa tulla vaikeaa sitten joskus takaisin Suomeen muutossa, kun jää kaikki kivat kaupat tänne :(

    VastaaPoista
  31. Onko tallinnassa nousseet paljon hinnat mm. Vaatteet ja ruoka? Oon menossa heinäkuussa niin ois kiva tietää. Ps. Kuuluiko tohon hotelliin buffet aamiainen, jos kuului niin oliko hyvä ja paljonko maksoi yöpyminen ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hotelliin kuuluu kylpylä ja aamiainen. Vaatteet tallinnassa on kyl samanhintasia ku suomessaki, ravintolat hiukka halvempia ehkä.

      Ps. eikös sun pitäny mennä tonne reissuun äitis kaa... öö??:D

      Poista
    2. Öööö?? :D En oo kertaakaan sanonu meneväni äitini kanssa tonne :)

      Poista
    3. Hyvin luette blogia! Jenni on sanonut menevänsä lomalle äidin kanssa sellaiseen paikkaan euroopassa missä on ihana meri ja mikä on rankattu yhdeksi parhaaksi bilemestaksi ja vielä joku epäilee sitä Viroksi? :D

      Poista
  32. Ihanat noi valkoiset Bershkan farkut :) ♥

    kisstherain-p.blogspot.com

    VastaaPoista
  33. ihana postaus :) ja haluun myös kovasti viroon, siellä meinaan on niin paljon paremmat vaatekaupat kuin suomessa.

    VastaaPoista
  34. oon itekki menos nyt kesäloman aikana kahesti viroo ja tuli nyt jo hirvee himo päästä sinne shoppailee!:)

    VastaaPoista
  35. tuli hullu viro kuume :D! viro on ihana paikka <3 ja toi hotelli on ihana :D

    VastaaPoista
  36. Voi että Taho on söpöliini! :) Ja sää kaunis♥ Hittoku alko kutkuttaan kyllä tuo viro, ois niin mahtava päästä noihin erilaisiin kauppoihin! oon niin kyllästyny suomen kauppoihin että ois kyllä vaihtelua ja mikä tärkeintä, erilaisia vaatteita! :) '

    ♥llä Nasu

    VastaaPoista
  37. joo itekki oon menossa viroon shoppailemaan ja nyt kyllä aloin ajattelemaan että nyt kyllä pittää ottaa paljon rahaa mukkaan ! ja seuraavaa postausta innolla odotellessa :):)

    VastaaPoista
  38. kuolen kun oot niin upee! :3 <3

    VastaaPoista
  39. ihana postaus! :) sun matkapostaukset on kyl aina ihan parhaita!

    VastaaPoista
  40. haluaisin ite niin kovasti viroon mutta kaikki sanoo että laivalle pitää mennä 20 vuotiaan kanssa. ja kahdeksantoista vuotiaita kun olemme poikaystäväni kanssa niin emme taida sinne päästä. pitääkö paikkaansa tuo 20 vuotias juttu. Onko taho 20? :)

    VastaaPoista
  41. ei kettu oon kateellinen noista ostoskertomuksista, erityisesti toi new yorker houkuttelee kauheesti, kun ei oo suomessa (mitä ihmnettelen) ja oottelen jo ostospostausta :D

    VastaaPoista
  42. tee pliis nopee se ostospostaus , ootan innolla mitä kaikkee oot ostanu :))) !

    VastaaPoista
  43. eniten tossa hotellissa vituttaa se aamiainen, tai pikemminkin "aamiainen"


    miksi?
    - no vittu ei siel ole pekonia

    VastaaPoista
  44. Mistä oot ostanut ton sun nahkatakin? i like it :)

    VastaaPoista
  45. Voi että kuin kivoja kuvia! Ite rakastuin Puolassa tohon Tally Weijliin ihan helvetisti :D Joten tällähetkellä munkin vaatekaappia koristaa pitkä pino vaatteita tuosta ihanasta kaupasta ;)

    VastaaPoista
  46. Voi tää oli kiva postaus ja tuli just paikkaansa koska oon juhannuksena lähössä tallinnaan ! Nättinä oot menny. (:

    VastaaPoista
  47. Ihania reissukuvia :) Tuli kauhea hinku lähteä itsekin!

    VastaaPoista
  48. Noi jääteet on jotain niin taivaallista, enkä tajua miksei niitä myydä suomessa?!!? Raahaan niitä kans aina kaikilta lentokentiltä ulkomailla ja matkalaukussa lentokoneen ruumassa :D

    VastaaPoista
  49. hannaa14. kesäkuuta 2012 11.45
    Noi jääteet on jotain niin taivaallista, enkä tajua miksei niitä myydä suomessa?!!? Raahaan niitä kans aina kaikilta lentokentiltä ulkomailla ja matkalaukussa lentokoneen ruumassa :D
    ^Joku kulkee kaupassa vähän laput silmillä?? suomessa ei myydä jääteetä?????:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ehkä hanna tarkottaa TOTA JÄÄTEE MERKKIÄ? :DD

      Poista
    2. Ainakin Turussa myydään juurikin tota merkkiä samanlaisessa tölkissä monessa kaupassa...

      Poista
  50. äää en kestä, haluun takas viroon<3 ne kaupat on kyllä jotaki rakkautta =D

    VastaaPoista
  51. me oltiin ainakin tallinkin kautta maaliskuussa samassa hotellissa eli varaat hotellimatkapaketin samalla tavalla, kuin laivamatkan netistä. oltiin 2 yötä, eikä se nyt niin kallista ollu, koska toi on upea hotelli :) siihen kuulus laivamatkat, hotelli, kylpylän käyttö ja aamiainen.

    VastaaPoista
  52. tosi kiva postaus :) tykkään !

    VastaaPoista
  53. Voitko selventää, onko taho tyttö vai poika?....

    VastaaPoista
  54. Kiitos tosi paljon kaikille ihanista kommenteista mitä ootte pistänyt <3

    VastaaPoista
  55. Hahah! Jos oot jo 6h jälkee poikki shoppailusta niin aika huono kunto! :D Tulisit meidän mukaan niin saat ainaki vähintä 12h shoppailla! Wienissä meni ainaki 9h ja Barcassa 12h.. Siitä mallia :D -kauhukolmikko

    VastaaPoista
  56. Ah toi Oliver's ravintola!!! :--) Oon käyny tasan samassa paikassa ja jäi kyllä hyvä maku suuhun! :-)

    ♥ http://anni-homepage.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  57. lueskelin täs näit sun vanhempii postuaksia ja mietin et mis hotellis olit tuolloi ?

    VastaaPoista