maanantai 4. kesäkuuta 2012

Super weekend

jenni&catsuIMG_7621jenni&janniIMG_7592
Vaikka kukaan meistä ei viikonloppuna valmistunutkaan, pidettiin me silti ihan omat bileet. Oltiin hyvällä pikkuporukalla täällä meillä ja pidetttin kunnolla hauskaa! Kaikilla riitti energiaa pitkälle päivään ja siirryttiinkin myöhemmin vielä kaverille Katajannokalle. Hyvä seura + musiikki ja muuta ei tarvittakkaan onnistuneeseen viikonloppuun ♥ Tän päivän omistankin levolle ja herkuille :)

Ja muuten! Löytyykö teiltä kokemuksia aurinkokapseleista? Mä ostin niitä ekaa kertaa muutama päivä sitten ja odotan innolla tuloksia. Aurinkokapselit lupaavat siis nopeuttaa ruskettumista ja että rusketus kestäisi pitkään vielä kesän jälkeenkin. 60 kapselin pakkaus maksoi 18,90€ ja näitä otetaan siis yksi päivässä. Haluun lopettaa tän itseruskettavan! :D

IMG_7644

50 kommenttia:

  1. Hah kuin hyvä paita tolla jätkällä :D Mistä se on?

    VastaaPoista
  2. ei niillä oikeesti rusketusta saa mut kyl ne vähän auttaa jos ottaa paljon arskaa:D

    VastaaPoista
  3. onko joku noista taho?

    VastaaPoista
  4. hauskoja kuvia! ;)

    http://guabk.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Noista kapseleista! Mulla on itellä sellanen iho, että rusketun todella helposti, mutta se myös lähtee nopeasti. Noi kapselit toimi mulla jotenkin todella hämäävästi. Kun otin aurinkoa, näytin kokoajan punertavalta, vaikka iho ei kuitenkaan ollut arka. Loppu päivästä olin kuitenkin aina varjossa, sillä pelkäsin, että kärähdän. Sitten kun meni sisään, näytti TODELLA ruskealta. Siis ihan muutaman kapselin syötyäni. Mutta illalla/ seuraavana aamuna tapahtui AINA niin, että ihan kuin se rusketus olisi imeytynyt johonkin muhun, mutta en ollutkaan enää edes ruskea :D Koskaan en palanut, vaikka aina siltä vaikutti, ja päivät olin aina todella ruskea, mutta seuraavana aamuna näytti siltä, kuin en edellisenä olisi edes ottanut aurinkoa. Ja ei, tämä ei ole siitä kiinni, että olisin muka tottunut rusketukseen, vaan ihan kirjaimellisesti rusketusrajani olivat häipyneet aamulla :D En tiedä mistä asia johtui, mutta heti kun lopetin noiden käytön sain todella kauniin, tumman ja pysyvän rusketuksen. Käytin vain puolet kuurista, niin ihmettelin todella paljon asiaa. Voihan se toki olla, että niin noiden kuuluukin toimia... Oli vain tosi outoa! :) veikkaan, että jokaisella ihotyypillä noi toimii tosin erillailla. esim. siskollani, jolla on todella helposti palava/ ei ruskettuva iho, nuo eivät toimineet ollenkaan... Mutta joo, tän kommentin pointti oli siis vaan, että kärsivällisyyttä noiden kanssa ! :) Ei kannata pelästyä jos käy niinkuin mulle!

    VastaaPoista
  6. Mulla ainakaan noi aurinkokapselit ei oo koskaan oikein toiminut, vaikka saankin aurinkoa ympäri vuoden mutta toisaalta mä rusketun muutenkin huonosti :(

    VastaaPoista
  7. Kauheeta millä hinnalla oot noita ostanu! Mut iteki käytän noit samoi ja ne oikeesti toimii tosi hyvin, tosin niiden syönti ois kannattanu alottaa jo pari kolme viikkoo sit :)

    VastaaPoista
  8. mäki just hommasin noit aurinkokapseleita! En tiiä vielä miten toimii mut toivottavasti auttais koska tuntuu et rusketun niin huonosti :<<


    http://kizzmymemories.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. No ensinnäkin aurinkokapselit eroaa toisistaan aika paljon karoteenimääriltään ja muutenkin koostumukseltaan. Lisäksi ihojen erot vaikuttavat tulokseen.
    En oo kyllä koskaan kuullut, että aurinkokapselit syventäisivät kenenkään rusketusta.
    Itelläni on aika hitaasti ruskettuva erittäin vaalea iho, joka myös palaa jos on kovin varomaton. Itse syön beetakaroteeneja just siks, että ne suojaa ihoa palamiselta (eivät siis missäännimessä korvaa aurinkosuojaa kuitenkaan). Ja mulla ne toimii. Ne myös muuttaa mun ihon oman sävyn jopa ILMAN auringon avustusta vähän oranssimmaks. En oo vielä päättäny onko se hyvä juttu :D Lisäks noita kannattaa syödä jos kärsii mm. aurinkoihottumasta tai jos palaa helposti. Mutta siis ei noi mikää ihmekonsti oo.

    VastaaPoista
  10. hahaah ihania kuvia, näyttää olleen hauskaa :D

    http://princess-skysthelimit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Mä söin just noita kyseisiä aurinkopillereitä koko viime kesän! Rusketuin paljon nopeemmin kun normaalisti, enkä palanu yhtään niin helposti. Sama kävi kaverilla. En oo ollu moneen vuoteen niin ruskee, vaikka oonki aina tykänny ottaa aurinkoo. Eli ihan ehottomasti aion syödä niitä tänkin kesän :)

    VastaaPoista
  12. eikö ittees ällötä jo toi tupakka?

    VastaaPoista
  13. onks nyt ciiduu ku ei oo enää taho lipittämäs nii on "aikaa frendeille" kröhöm

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taho oli meijän kanssa :)))))

      Poista
    2. ^tsiisus voi ihmiset olla urpoja ahhaha! :D hei jenni mitä kokoo sulla on toi ginan värikäs kotka toppi? meillä ei oo täällä ginaa joten en voi käydä sovittaas mietin vaan kokoo ku se näyttää nettikaupas niin lyhkäseltä..?

      Poista
  14. mulla huomas aurinkokapseleiden vaikutuksen ihan selkeesti. en ollut koskaan ennen oikeen ruskettunut naamasta kunnolla, mut ku söin noita etelän loman aikaan, niin sain toosi tumman ja ihanan rusketuksen, myös naamaan :) et taitaa riippua ihan ihmisestä ja/tai ihotyypistä, miten noi toimii

    VastaaPoista
  15. Mikset tahdo enää käyttää itseruskettavia? :D Helpoin tapa & turvallisin, ei saa säteilyä niin kuin solariumista. Olet über näde!

    http://beautythroughbrokenglass.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseruskettavan käyttöön tarvitaan paljon aikaa ja kärsivällisyyttä.. Ennen koko prosessia pitää iho kuoria/rasvata huolellisesti, sitten levittää ja antaa vielä kuivua. Koko hommaan menee aina se pari tuntia :D Ja silti tulee niitä rajoja ja tuntuu ettei välillä kehtaa liikkua mihkään.. Iho näyttää paljon puhtaammalta ja paremmalta ilman mitään mömmöjä :)

      Ja kiitti! :)

      Poista
  16. oonko tyhmä vai tyhmä mutta onko Janni siis sun sisko? :D kuitenki, kauniina taas oot <3

    VastaaPoista
  17. Oot tosi kaunis ja tekstien perusteella sul on varmaan iha mahtava luonne :) Mä olisin nii onnellinen ja ylpee jos olisin "sä" yms. tai ees vaik sun frendi :) <3

    VastaaPoista
  18. etsä tartte mitään aurinkokapseleita tai itseruskettavaa. :) voi kumpa tajuaisit, että oot tosi kaunis ilman tummaa ihoa! itseasiassa mua ärsyttää ku oon kesät ja talvet mun kavereita tummempi, koska oon periny tummanihon geenit mun isältä (olen siis ihan suomalainen ja isänikin). varsinki ku mulla on vaaleat hiukset nii näyttää ihan sika feikiltä vaikka molemmat - hiustenväri ja ihonväri - ovat ihan omat. ole sä ylpeä vaaleasta perussuomalaisesta ihostas, äläkä muuta sitä itseruskettavalla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. asia tekstiä !

      Poista
    2. Kiitos, mun mielestä vaan ruskettunut iho on paljon kauniimpi kuin kalpea.. :)

      Poista
  19. Mä söin karoteenitabletteja joskus viime (vai toissa) kesänä enkä kyllä huomannu mitään eroa aiempaan :D En tiedä, ehkä jos söis ennen aurinkolomaa tai hullua solkkukuuria, muttei varmaan Suomen auringolla noista kauheesti oo hyötyä.

    VastaaPoista
  20. AURINKOKAPSELEISTA!! maksoit aika paljon noista, löytyy halvempiakin :) itse söin koko viime kesän tommosia beetakaroteenikapseleita ja otin aurinkoa paljon :) mua ainakin autto pillerit ruskettumaan NOPEAMMIN, en sitten tiiä että auttiko noi myös siihen että rusketus kesti pitkälle syksyyn :)

    hauskaa kesää!

    VastaaPoista
  21. miks sulla on hirvee tarve olla aina ruskee?

    VastaaPoista
  22. oot niiin nätti ! :)

    ja pakko sanoo että se sun frendis, se toni, on kans iha sairaaaaaaan hot ! sano terveisii .. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Toni on kyllä hot.. ;) Hehe, mä sanon!

      Poista
  23. onko toi poika cheek :DDD Näyttää aivan :D

    VastaaPoista
  24. Karovit-nimisiä aurinkotabletteja (samaa kamaa, toimii! oon käyttäny kaks vuotta) saa Anttilasta, joistain apteekeista ja luontaistuotekaupoista 4-6 eurolla, suosittelen! :)

    VastaaPoista
  25. Mistä ostit noita aurinkokapseleita? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. luontaistuotekaupasta/hyllyiltä saa...

      Poista
  26. Onko sulla mitään kokemusta noista kapseleista ? Just noista kapseleista ei löydy tehoa . Mikset vaan ota aurinkoa niin saisit luonnollisen rusketuksen?

    Muuten onko sulla parasta kaveria/hyvää kaveria ? (Joku muu kuin Taho) :D
    Oot tosi kaunis ja luulen et sulle sopis brunet hiukset ? :DD

    VastaaPoista
  27. Noi karoteenitabletit toimii oikeestaan vaan silleen, että ne antaa iholle vähän kellertävän/oranssihtavan värin. Tää tieto on siis saatu yliopiston ravintotieteen luennolta :) Mut ite kun käytän niitä, niin musta tuntuu etten pala niin herkästi.. En sit tiiä onks se vaan joku placebo vaikutus vai kuvittelenko vaan :D

    VastaaPoista
  28. Ne tabletit oli mun mielestä ainakin hyvät! menin espanjaan viikoks ja ostin noita ja aloin syömään pari viikkoa ennen lähtöä. Suomessa tullut aina aurinkoihottumaa heti jos oon hetkenkään auringossa, siellä ei tullut mitään koko aikana! Kun palasin suomeen ja lopetin syönnin alkoi heti tulla auringossa ollessa sitä ihottumaa..mun iho on niin vaalee et palan heti mut kyllä sen palamisen jälkeen tuli kivat rusketus rajat enkä oo ikinä ennen ruskettunu vaikka kuinka oon yrittäny! joten suosittelen :)

    VastaaPoista
  29. Ostin ite jo toukokuussa beetakaroteeni tabletteja. Niitä pitäs alkaa syömään ennen ku auringonottaminen alkaa ja jatkaa koko kesän, että ne tehoais hyvin. Mulle sano luontaistuotekaupan myyjä, että teho riippuu myös siitä, minkä vahvusia ne tabletit on. Mulla on se suurin beetakaroteenimäärä eli 25mg.

    VastaaPoista
  30. Mulla oli pari vuotta sitten noi samat kapselit, kun olin 3 viikkoa Maltalla ja en kyllä huomannut eroa vaikka söin noita koko kesän. Rusketuin kyllä, mut sekin johtu varmaan siitä et ulkomailla rusketun muutenkin nopeammin ja paremmin eli en usko et noi kapselit kauheesti vaikutti asiaan. Rusketun aika hitaasti auringossa ja musta ei tuu kauheen tummaa missään vaiheessa, vaikka saan selkeet rajat. Voi olla et sulla toimii paremmin :) Noissa tais olla joku et niiden syöminen pitäis alottaa paljon aiemmin, kun alottaa auringon otttamisen? Muistaakseni.

    VastaaPoista
  31. Onko tossa ekassa kuvassa sun kaverilla blogia? (:

    VastaaPoista