tiistai 31. heinäkuuta 2012

iPhone

IMG_0133IMG_0115IMG_0097
blogi
IMG_0118
blogiiIMG_0102
Ihana lukijani Riku tuli moikkaamaan <3

toniIMG_0104
Valitettavasti mulla on nyt vaan tarjottavana näitä huonolaatusia iPhonella otettua kuvia, mutta parempi kuin ei mitään? :) Viikonloppu hurahti ohitse juhlimisen ja ystävien merkeissä, eli paremmin ei vois mennä! Tuli valvottua ja tanssittua siihen malliin, että vaikka helteet tulikin ekaa kertaa tänä kesänä, niin rannalle en selvinnyt :D Nyt vielä muutama päivä lepoa ja sitten torstaina vika vuoro töissä! Sen jälkeen vähän vielä kesälomaa ja ens kuussa kouluun :)

Ps. Huomenna esittelen mun elämäni ensimmäisen maximekon!

53 kommenttia:

  1. vittu oot muovinen varsinki tos ekas

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, ekassa vähä puhallettavan barbaran näköä.. tai sitte pieleen menny kauneusleikkaus

      Poista
    2. miten toisen ihmisen ulkonäkö voi häiritä sua noin paljon XD

      Poista
    3. kiinnostaa et minkäköhä näkösiä te sit ootte? ja mikä vitun muovinen C'MOON!

      Poista
  2. Oli kuvissa huono laatu tai ei, hyvä fiilis näistä ainakin välittyy :) Olet ollut taas todella kauniina liikenteessä.

    VastaaPoista
  3. Oon nii kateelline ku oot tollanen täydellinen! Hyvä kroppa ja kaunis! :)

    VastaaPoista
  4. oot ihana :) toivottavasti osaat olla välittämästä tyhmistä kommenteista :) !

    VastaaPoista
  5. ihanat noi viidennen kuvan kiharat :) mites oot tehny?

    VastaaPoista
  6. En oo varmaan ikinä ennen muuta kuin kehunu sun ulkonäköä/pukeutumista, mutta nyt kiinnostais tietää, että miks SUN NÄKÖNEN tyttö joutuu ottaa avukseen rintsikoiden vilauttelun ja puoliks aukiolevan mekon? Eikö sulla oo yhtään orpo ja/tai tyrkky olo? D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Tos rintsikoiden näyttämises ei oo mitää hienoo.. Muuten tykkään vaatteistas ja blogistas! :)

      Poista
    2. Mä kanssa rakastan sun vaatetuksias yleensä mutta ton mekon vaan on tarkotus olla ylös asti kiinni :(

      Poista
    3. kaikilla on oma tyylinsä saahan sitä mennä vaikka lasti jos ei hävetä ja haluaa!

      Poista
  7. ei mulla muutakun että oot superkaunis:)! upee tyttö ,onnee ja menestystä kouluu ja muutenki tulevaisuuteen ihana jenni♥

    VastaaPoista
  8. Oii kiva postaus, kaunokainen!! (:

    VastaaPoista
  9. joo en todellakaan ole kateellinen enkä lihava niinkuin varmaan joku niin ajattelee joka on typerintä ikinä, mut mun mielestä oot ihan liian laiha, ei näytä hyvältä :/ mut toisaalta jos et sille ite mitään voi...

    VastaaPoista
  10. oot niin kaunis!! ootko vielä tahon kanssa yhdessä? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. taho on tyttö ja jenni on tonin kanssa yhessä :D!

      Poista
    2. oot aika kujalla hehe toi kuvassa olevassa ruskettunu komistuts on jennin kanssa eli toni:)

      Poista
    3. jennihän on bi ja oli tahon kans yli vuoden yhdessä, jotkut muut on vissii vähä kujalla .. JA miksei tyttö vois olla tytön kans? mitä väliä vaikka taho on tyttö ! En ymmärrä tollasia ihmisiä jotka ajattelee noin ettei tyttö voi olla toisen tytön kans.. oon ainaki ite saanu sellasen käsityksen että toni on vaan jennin hyvä ystävä.

      Poista
  11. mitä meikkivoidetta käytät? :D

    VastaaPoista
  12. herranjumala mikä duckface :D

    VastaaPoista
  13. oot upee ! onks sulla kuvaa tosta tatskasta jossai postaukses jos ei niin voitko laittaa :)

    VastaaPoista
  14. Vitsit sulla on kyllä ihan huippukaunis kroppa.
    Näin sut yks päivä siel Mäkis töis mis oot, ja aattelin vaan et huh oisin ite varmaa iha hullu läskipossu jos oisin siel töis, ku ne ruuat on nii hyviä.. :D:D ku te saatte viel ne alennuksetkin.

    ihana postaus!

    VastaaPoista
  15. Huhhu mitä kommentteja taas joku on tähän kirjottanu, miten sun ulkonäkö voi olla toiselli niin isi ongelma mielestäni oit tosi kaunis ja laiha ja näytät ihanalta joka kuvissa!! :) odottelen jo video postausta :)

    VastaaPoista
  16. Ihanasti hiuksett ja kiva postaus! :)

    Luin joskus sun blogista että ostit niitä jotain v:llä alkavia aurinkokapseleita, paljonko söit niitä ennen lomamatkaa ja auttoks ne ? ;)

    VastaaPoista
  17. oij että oot jenni kaunis ! ♥ ja toni on ihana ;;>

    VastaaPoista
  18. Törkeetä kun julkaiset vain nää ihqut oot paras -kommentit.. Varmasti ihmisille syntyy mielipiteitä tosta sun kieroutuneesta elämäntavasta myös? Vai oonko mä jotenkin erikoinen kun en kadehdi sun uuuh laihaa kroppaa, platinatukkaa ja paskaaks se muille kuuluu mitä mä teen -asennetta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuka on väittäny ettei ihmisillä olis mielipiteitä? pitääkö kaikki törkeimmätkin haukkumiset ja mielipiteet kommentoida, miksei niitä voi pitää mielessään? näkyy hitusen kateus läpi :DDDD

      Poista
  19. et ooo tosissas varmaaa sä pidät tota mekon vetskarii tolleee auki, vittu haluuuksä tahallisesti näyttää huoralt ja tyrkyttää... miks ihmeees et pidä tota vetskarii kiinni? mitä haet sil? eiks se muka muuten oo tarpeeks paljastava? ei vittu mul on myötähäpeä sun puolest....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aahhahaaaaaaa kateellista tekstiä haluaisin niin nähä ton naama häpee XD

      Poista
    2. http://lets-fake-it.blogspot.fi/2012/07/tissien-puolustuspuhe.html#comment-form

      Poista
    3. Voi että mua alkaa oikeesti ärsyttäää ku jotkut alkaa täällä haukkumaan toista siis ihan oikeesti se on vaan kateutta väitti kuka tahansa toista
      jos jenni vaikka haluu vähän pitää mekon vetoketjua auki kun on juhlimassa niin mun mielestä siinä ei tosiaankaan oo mitään erikoista siis voi herranjumala on rantabileitäkin jossa ihmiset bilettää pelkissä bikineissä ni sitte tulee kamala haloo ku jennillä on mekon vetoketju vähän auki huhhuh täysin säälittäviä ja paskakommentteja ! sanon mä plus se että pitää vielä anonyymina tulla haukkumaan
      jokaisella on edelleen oikeus mielipiteeseen mutta kellään ei oo oikeutta alkaa haukkumaan toista ! mutta hauskaahan näitä kateellisia paskakommentteja on luke !
      Jenni oot todella kaunis ja sun blogi on aivan mahtava ! kiitos ! :)

      Poista
  20. Joo olet toodella kaunis ja hyväkroppainen, sitä ei voi kieltää mutta pukisit hyvä tyttö vaatetta päälle!

    VastaaPoista
  21. Jotkut tykkää bilettämään lähtiessään vähä laittautuu ja näyttää enemmän ku arkena, eikä siin ole mitään noloa, eikä se myöskään tod herätä tällasii huorittelukommenttei kuten tääl:D sehän on siinä myös idea et pidetään hauskaa ja miks ihmees sun pitäs sillon välittää et vähän rintavako näkyy kun et varmana oo ainoo ?
    Jenni sun blogis on paras !:)

    VastaaPoista
  22. Jenni tekee oikein ku suhtautuu näihin teiniläpinöihin tolla "paskaaks se muille kuuluu mitä mä teen" asenteella, iha vaa vinkiks anonyymi 15.47 ;)

    VastaaPoista
  23. Mä en ainakaan ees kiinnittäny huomoita tohon "paljasteluun" vaan siihen fiilikseen joka välitty näist kuvist:D marssitteko te anot sitten poolopaidoissa ja haalarissa bilettämään ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, joo käytän, koska mun mielestä rintsikoiden ja poolopaidan/haalareiden väliin ei mahu muuta vaihtoehto :SSSSSSSSSSSSS Retardi?

      Poista
  24. Anonyymi 0.46, toivon että sun kommenttis oli sarkasmia. Mieti hetki miten paskasti asiat maailmalla olisi jos kaikki ajattelisivat noin? Okei, myönnän, että edellinen kommenttini oli vähän tökerö ja perustelut puuttuivat. Edelliseen postaukseen laitoin vähän asiallisemman version mutta Jenni ei sitä julkaissut. Ihmeellisesti se maailma avartuu, kun oikeesti pääsee itsenäistymään, näkemään vähän muutakin maailmaa kuin Thaikkulandian turistirysät ja käymään kouluja. Ehkä sitten vanhempana ihmiset (kyllä, tekin) tajuatte ja opitte arvostamaan oikeita arvoja. Feikkiripset, hiukset, rusketus ja kynnet eivät ole niitä :)

    VastaaPoista
  25. vOOIIII elämä IHAN OIKEASTI jos joku haukkuu nyt vaikka esimerkiksi Jenniä millä nimellä tahansa, se EI aina tarkoita et olisi kateellinen!! Jos joku haukkuu vaikka Hitleriä ihmisenä, tarkottaako se että olisi Hitlerille kateellinen????? Mulla ei oo mitään tätä blogia vastaan ja Jenni on superkaunis tyttö MINUN MIELESTÄNI, mutta tottakai jonkun mielestä Jenni ei ole kaunis. JA SE EI TARKOITA ETTÄ OLISI HÄNELLE KATEELLINEN!!! GOT IT???????

    aamen.

    VastaaPoista
  26. Millä ohjelmalla teit ton bannerin? Ois tosi kiva jos vastaisit :) Oot supernätti ja ihana blogi jatka samaan malliin!! :)

    VastaaPoista
  27. Ou nouu väärä valinta jättää toi vetskari auki,ellet tahallee halua hutsulta näyttää..

    VastaaPoista
  28. mul on blogis nyt iphone kuoriarvonta jos kiinnostaa :))

    http://diamondsandlollipops.blogspot.fi/2012/08/mirabling.html

    VastaaPoista
  29. mitä kiharrinta käytät, sun hiukset on aivan ihanat ku kiharrat niitä ja haluisin itekkin ton tyyliset kiharat?:D

    VastaaPoista
  30. voi vttu näitä tyyppejä ''Ehkä sitten vanhempana ihmiset (kyllä, tekin) tajuatte ja opitte arvostamaan oikeita arvoja. Feikkiripset, hiukset, rusketus ja kynnet eivät ole niitä :)''

    Mitä se teitä häiritsee, jos joku haluu panostaa ulkonäköönsä? Ei se oo teidän rahoistanne pois. Ja itelläni ei oo mitään noista,mut aion kyl säästää rahaa ja vähä kaunistaa itteeni, koska haluun näyttää paremmalta. So? mitäköhä pahaa siinäkin on ja eikös se oo jokaisen oma asia?

    VastaaPoista