maanantai 24. syyskuuta 2012

Only for kids?

IMG_7297IMG_7283
Eräs viikonloppu mun oli pakko saada itelleni joku uus paita ja kiersin valehtelematta melkein kaikki keskustan vaatekaupat läpi: tuloksetta. Kello oli 20:55 perjantai-iltana, eikä mulla ollut mitään päälle pantavaa. Mistä löytää 5 minuutissa biletopin? No, H&M lastenosastolta.. :D Pinkkiä liukuväriä ja timantteja, viikonloppu oli siis pelastettu! Sain vielä muutamat kehut "mageesta paidasta", jonka nolona myönsin kuuluvan 12-vuotiaille.. Koska on liian vanha menemään lastenosastolle?

 nimetön (3) 
 Rentoa maanantaita ♥

56 kommenttia:

  1. hahah :D iha yli-ihana toi paita<3
    mut hei mulla ois yks postaustoive, nimittäi videopostaus! :) ja sitte ois kivaa jos voisit siin videopostaukses esitellä sun lempitavaroita, jotai laukkuja, koruja, hajuvesiä, vaattetteita tai iha mitä vaa keksit :D

    VastaaPoista
  2. Toi toppihan on ihana! mullakin on joitakin vaatteita lastenosastolta, siellä on välillä tosi kivoja juttuja + ne on jostain syystä monesti halvempia kuin akuisten vaatteet :D

    VastaaPoista
  3. Mäki oon löytäny vaatteita mm. just H&M:n lastenosastolta ja Kappahlin lastenosastolta :DD Mikäs siinä jos sieltäki löytyy sopivia kokoja ja kivan näkösiä vaatteita ni miksikäs ei vois sieltäki katella ja ostaa :))

    VastaaPoista
  4. :D:D ihana toi kollaasi :)

    VastaaPoista
  5. Toi toppi on kyl niin kiva! Itsekin katoin tota samaa toppia :) Ja toi kysymys niin, sillon on liian vanha kun ei ne vaatteet enää mahdu päälle :P!

    VastaaPoista
  6. Ihana toppi! Ostin kerran pitsishortsit lastenosastolta jotka maksoivat vaan 6 € ja aikuisten osastolta ne olisivat maksaneet 18€, että kyllä säästää :D

    VastaaPoista
  7. ihana toi toppi :) itekki ostan aina h&m:n lastenosastolta, koska ne on paljon halvempii ja ne on itseasiassa paljon kivempia :D

    VastaaPoista
  8. mä kans kierisn kerran kaikki kaupat etsien normaalia mustaa jakkua ja sopiva löytykin sitten h&m lastenosastolta yli puolet halvemmalla mitä aikuisten olis maksanu :D kaikki jakut oli melkein sitä 39,90€ ja tää makso 17,90€ olin ihan aika ilonen haha

    VastaaPoista
  9. mäki oon 18, ja ostin kesällä nahkatakin lastenpuolelta :) oli muute paljo istuvampi ku aikuisten 34 koko!

    VastaaPoista
  10. musta toi on kamala:D::D no mut hauska löydös

    VastaaPoista
  11. mäki ostin h&m lastenosastolta just vähän aikaan sitten semmosen hihattoman neuleen!:) ja takki taitaa olla lastenosastolta :D Ei siinä muuten mitään, mutta toivon ettei kukaan pieni kahdeksan vuotias kulje vastaan samanlaiset vaatteet päällään ... :D

    VastaaPoista
  12. mun 9v. siskolla on toi toppi! toi on aivan ihana pitäisin itekin jos vaan kokoja ois :D

    VastaaPoista
  13. Haha, tosi kiva paita kyl huolimat siit et sen on lastenosastolt !:) paljo makso ?

    VastaaPoista
  14. IIIHANA! Ja just hyvä ku kaikilla ei oo tollasta samanlaista, eli hyvä ostos! :)

    VastaaPoista
  15. Hahha, lasten osastolta oikeesti löytyy monesti kaikkee kivaa! :D Ihana toppi tuo kyllä.

    Heidi

    VastaaPoista
  16. Ikinä ei ole liian vanha lastenosastolle! Pitää olla ylpeä jos on vielä aikuisena niin pieni että löytää sieltä jotain :)

    VastaaPoista
  17. Lastenosastolta mullakin on tosi monet housut kun satun olemaan niin lyhyt ;D
    Paitoja en kyllä oo sieltä ostellut ;o Ihania postauksia sulla :)

    VastaaPoista
  18. Mä oon 21v ja ostan välillä vaatteita lastenosastolta..:D mut siellä on nykyään melkei samoja kuteita ku aikuisille ja viel paljo halvemmalla, ni miksei?!

    VastaaPoista
  19. Tosi kiva paita! Itekki just pari päivää sit shoppailin lastenosastolla :-D

    VastaaPoista
  20. paljon toi makso? :)

    VastaaPoista
  21. Hihi lastenosastolta koon 148/152 vaatteita vaikka oon 170cm! Ja lastenkengät on myös paaaaaljon halvempia kun on 35- kokoinen jalka! Esim converset on ihan samanlaisia lapsilla ja aikuisilla mutta hintaeroa voi olla 20€ !!!! Kiva toppi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Converset ei yleensä oo ihan samanlaisia aikuisilla ja lapsilla, lasten conversien materiaali niis kengissä on ohuempaa kuin aikuisten malleissa. Sen takia mun lasten converset meni nopeammin rikki (jo puolen vuoden kovan käytön jälkeen) kuin aikuisten versiot joita oon käyttäny melkeen 2 vuotta ahkerasti ennen kun alko kulumaan puhki. :D Sen eron huomaa kyllä kun vertailee niit kenkiä liikkeessä.

      Poista
  22. Mä käyn ite nykään melkee aina kans kattomassa lasten puolella.. sieltä voi oikeesti löytyy vaikka mitä kivaa :) mun mielest ei oo väliä kuinka vanha on, pääasiahan on että vaattestaa tykkää. Katoin itekki tota paitaa about kuukaus sit mut en jaksanu koklaa ja nyt taas tekis mieli, toi on kyllä super ihana!!

    VastaaPoista
  23. Ihana kun laitatte paljon kommentteja joissa kerrotte myös omia juttujanne! Näitä on kiva lukea :)

    VastaaPoista
  24. Mun kaverilla on samanlainen toppi vaikka ei sekään lapsi enää oo. Mun mielestä sillä ei oo väliä onko lastenosastolta kunhan ne istuu eikä laita itseään liian pieniin tai isoihin vaatteisiin :)

    VastaaPoista
  25. jossain postauksessa sanoit että tykkäät olla luonnollinen arkipäivinä ja tunkea tekoripset sitten viikonloppuna? hmm

    VastaaPoista
  26. Ihana toppi! Iteki ostin kesällä hopeat shortsit h&m lastenosastolta jotka pienen muokkailun jälkeen onlempparit. Kierrän nykysin aina sen kautta, ja oon 19v...:-D

    VastaaPoista
  27. Oon itse 23-vuotias ja käyn lastenosastoilta ostamassa vaatteita. :D

    VastaaPoista
  28. Jännä juttu toi lasten osastolta, hah. Mikäs siinä jos sopii mulle ei kyllä varmana mahtuisi päälle :D mikä kamera sulla on käytössä Jenni ? :)

    VastaaPoista
  29. Moneenko kaupat ovat helsingissä auki arkisin ja lauantai sekä sunnuntaisin. tyyliin monki gt hm ponkes

    VastaaPoista
  30. itekkin tulee ostettua vaatteita lastenosastolta. :D
    Kenkiä, koruja ja muita vaatteita sillon tällön kun ne korutki menee tiukemmin ranteen ympärille. ;D Ja muutenkin, oon 156cm ja painan 44. :'D

    VastaaPoista
  31. Lastenosastot <3 Itse löysin kaksi aivan ihanaa takkia sieltä ja on kyllä kovassa käytössä. :D Muutaman kerran on tultu kyselemäänkin, että mistä oon löytänyt. Ja juu, vastaukselle on hieman naureskeltukin.

    VastaaPoista
  32. olis kiva nähdä tosta kuvaa sun päällä :)!

    VastaaPoista
  33. Aaa,sä kuulut tähän kategoriaan,joka tykkää ostella näytä alle 10 euron kertakäyttö-bile-toppeja : ):) Suosittelen panostamaan laatuun,koska on ihan uskomatonta miten paljon menee rahaa (plus luonnonvaroja) kun pitää tyydyttää omaa materialismionnellisuutta ostamalla tommosii halpoi rättei.

    VastaaPoista
  34. Käyn usein lasten osastot läpi. Ennen se oli todellakin käymisen arvoista. Nykyään hinnat ovat melko samaa tasoa kuin aikuisten vaatteissa muutamia poikkeuksia lukuunottamatta.

    VastaaPoista
  35. harmi että henkka menee kiinni klo 20.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha. aika monet, esim. kampin h&m menee kyl arkisin kii klo 21... :D

      Poista
    2. Kaikki keskustan H&M:t menee kello 21 kiinni :D Ja Kampissa ei ole H&M:ää :D

      Poista
    3. "harmi että henkka menee kiinni klo 20."

      Ja mikä oli kommentin pointti? :D

      Kuka valehtelis KAUPAN AUKIOLOAJOISTA, hei nyt ihan oikeesti huhhuh :D

      Mitä vajokkeja taas liikkeellä.

      Hyvä löytö Jenni!

      Poista
    4. haha :D jostain landelta ilmeisesti tyypppi koska siel ne mennee 20.00 mut ei helsingis :)

      Poista
    5. http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/palvelut/21692186/

      Poista
  36. Tsekkailen kanssa joskus lastenosastoja :D
    Sieltä voi tehdä yllättäviäkin löytöjä. Usein vielä toosi edullisesti ;)

    VastaaPoista
  37. Mulla on stadiumin lastenosastolta valkoiset tennarit ja ne makso vaan 12euroa! :DDD Pohja niissä on ehkä hiiiiieman paksumpi kun aikuisten tennareissa mut muuten ne on ihan samanlaiset ja tosi hyvää materiaalii. Tykkään :) Ja oon 20v. KOSKAAN ei oo liian vanha lastenosastolle jos vaan kokoja löytyy! ;)

    VastaaPoista
  38. Et bloggaa enään koskaan, oon sun blogista hirveesti tykännyt mut nykään postauksia tulee ehkä 4 päivän välein.. Ei jaksa enää tulla edes katsomaan tätä sivua, kun ei kuitenkaan ole mitään uutta..
    Sääli =(

    VastaaPoista
  39. Se on iha sama et onko 6v vai 80v ni voi käydä lastenosastol ostaa vaatteit jos ne vaa kaikin puolin sopii! Mikä hiton haloo tästäki?? Tosi jännä juttu jos käy lastenosastol, nii käy moni muuki pieni ihminen :o

    VastaaPoista
  40. toi on just siisti! taidan hommata itellekki lauantaiks ku sillon bileet!:)

    VastaaPoista
  41. Aika kauheet et lasten osastol myydää tommosii toppei pikkusille lapsille:o

    VastaaPoista
  42. NIIIN IHANA TOI TOPPI!<3
    Kävin tänään ettimässä,tuloksetta. :( Mutta siitä hyvästä ostin GinaTrcotin alesta harmaan Amerikanlippu-topin, ettei jäis kalvamaan :D

    Hei muuten, ne Jeffrey Cambellit jotka löysit Ebaystä on myös ihanat!<3

    Ja ps. Oon lukenu sun blogii PIITKÄN aikaa, ja ois kivaa jos teksit taas sellasen vanhoja kuvia postauksen. Niitä on ihana lukea. <3 :)

    VastaaPoista
  43. varmaan oot tästä aiheesta puhunu mutta en löytäny postausta, eli onks sulla silarit? Oot mielettömän upeen näkönen ja olonen muutenki !!

    VastaaPoista