tiistai 30. lokakuuta 2012

So, it's getting cold!

IMG_8444IMG_8450
Mikä onkaan oikeesti ihanampaa, kuin kääriytyä kylmällä johonkin isoon neuleeseen? Nyt mä taas muistan sen fiiliksen, kun pistin päälleni tänään saapuneen AX Parisin Zebra Jumperin. Mun vaatekaapissa ei oo yhtä ainuttakaan henkaria vapaana, koska jokaisessa roikkuu tyytyväisenä kaikenmaailman kesärättejä. Mutta missä ne pakkasaamun pelastukset on? No nyt on edes yksi!

Parin päivän päästä vaihtuis marraskuu, joka herättää ainakin mussa muutamia ristiriitoja. Okei, kylmää, hyi. Mutta ollaan lähempänä joulukuuta, jolloin mulla alkaa aivan super siisti duuni! Mä oon niin innoissani.. :) Tottakai tulee olee rankkaa, kun pitäis yhdistää se jotenki koulun kanssa. Mutta hei, eiks me naiset pystytä tekee kahta asiaa samaan aikaan? Vai miten päin se oli..

35 kommenttia:

  1. Mikä duuni kyseessä ? (:

    VastaaPoista
  2. Ei vitsi, ihan älyttömän söpö! Mä oon niin kyllästynyt kauppojen läpi koluamiseen, kun kaikki neuleet tuntuu olevan niin samanlaisia, mut toi on just sellainen vähän erinlainen ja kiva!

    VastaaPoista
  3. Toi sun paita on ihan mielettömän ihana :) !

    VastaaPoista
  4. kyllä se siitä sitte! iteki vedin koulun, tetin ja palkallisen työn samaan aikaan 4kk aikana:) rankkaa on, mut sitte pitää vaa jättää ne vähemmän tärkeet jutut vähemmälle ja keskittyy muihin asioihin. ja ihana paita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et vissiin ollu koulussa tetin aikana, eli kävit tetissä ja teit töitä :D big deal, not.

      Poista
  5. Toi paita on jollain helkkarin rumalla tavalla nätti :D mullaki on ollu tässä projektina ettiä sellanen kiva ja paksu neule muttei tunnu mistää löytyvän sellast oman laista :(

    VastaaPoista
  6. moikka !:) aattelin kysästäsemmosta asiaa, jos sattuisit tietämään että miten saa valkoisista hiuksista vihertävyyden pois? mulla on ollu valkoset hiukset melkeinpä 3 vuotta ja nyt on sitte alkanu tulemaan taakse vihertävyyttä :s tänään kun katsoin niin oli ihan tummanvihreät.. oon kokeillu ketsuppia kotikonstina ja lopettanu hopeashampoon käytön mutta ei auta :s alkaa jo vähän turhauttamaan että pitääkö mun värjätä tää letti tummemmaks... kiitos jo etukäteen tosi paljon jos vastaat ! <3

    tv. viherpeikko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihertävä väri johtuu yleensä siitä, että vedessä on rautaa. Itellä ollu sama ongelma vaaleenruskeissa hiuksissa. :S

      Poista
    2. kannattaa kokeilla syväpuhdistavaa shampoota ja metallinpoistoa :)

      Poista
    3. ehkä kävisit kampaajallaXD sultahan tippuu kohta hiukset.... herranjumala mihin kuntoon ihmiset hiuksensa päästää

      Poista
  7. Jenni mun on nyt ihan pakko antaa palautetta sulle.Ja toivottavasti olet ymmärtäväinen.
    Niin paljon kuin mä tykkäänkin lukea sun blogia mua silti ärsyttää,kun ihmiset kommentoivat osaan postauksistasi tosi negatiiviseen sävyyn: valittaa bombshell-rintsikoista tai sun laihuudesta yms...
    Osa bloggaajista ei halua ylläpitää ns. ''riitablogeja'',joissa anonyymit vaan väittelevät keskenään tai sun kanssa asioista. Mullakin menee fiilistä lukea kommentteja,kun siellä on niin paljon negatiivista tekstiä :/ Se saa mut vähän miettimään,et miks sä haluat julkaista niitä?
    Olisi todella mukavaa,jos vähän suodattaisit noiden negatiivisten kommenttien määrää niin sunkin blogi vaikuttaisi kaikinpuolin positiivisemmalta!

    Toivottavasti ymmärrät mun pointin ja otat tämän rakentavana palautteena <;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä!!!
      Ja miksi ihmeessä pitää edes julkaista inhottavat kommentit, kun on mahdollisuus jättää ne julkaisematta.

      Poista
    2. mäki periaattees ymmärrän sun kannan mut sä tiiät ne anonyymit jotka alkaa itkee kahta kauheemmin siitä jos niiden kommenttei ei julkasta? :/ people are stupid, tsemii jenni! <3

      Poista
    3. Sittenhän se haukkumis kommenttejen vyöry vasta alkaa! Että kuinka en hyväksy kuin kivoja kommentteja, että miten kehtaan tehdä silleen :D Mutta ymmärrän sun pointin :)

      Poista
    4. Ota sellanen käytäntö että julkaset negatiiviset kommentit vaan jos ne on asiallisia, eli ei esim mitään ''hyi vittu oot ruma'' -kommentteja ollenkaan :)

      Poista
  8. naisethan nimenomaan pystyy tekemään kahta ellei kolmeakin asiaa samaa aikaa ;D!
    mulla ei vaan toi koulu tunnu yksinäänkään onnistuvan.
    mutta tosi ihana toi neule! :>

    VastaaPoista
  9. Naisethan tottakai pystyy tekee useampaakin asiaa samaan aikaan ;) ihan sika hienoo et oot löytäny koulun oheelle jonkun kivan duunin ! oon vähän kade :D haha! plus että toi neule on supersöpö !

    VastaaPoista
  10. meetkö siljan kans samaa duuniin?

    VastaaPoista
  11. Ompa ihana! :) Uskon, että pystyt tekemään samaan aikaa duunia, siitä pitää sitten vaan jättää jotkut tärkeemmät jutut pois ja keskittyä kouluun kun on työn ohelta aikaa :) Toivottavasti onnistuu!

    VastaaPoista
  12. Kyllä sitä pystyy koulun ja työnteon yhdistämään, siinä vaan käy monesti niin, että koulu kärsii. :D Sen verran rahanahne oon, että paahdan menemään ja nukun sit ku pystyn. :D

    VastaaPoista
  13. Vitsi toi paita on ihana ! :)

    http://you--smile.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  14. jouluun on 54 yötä ;) sulla on tosi kiva blogi!

    VastaaPoista
  15. Ei, ulkona ei ole kylmä, jos pukeutuu. Tykkään pitää tyyliäni silmällä ja näyttää hyvältä, mutta omasta terveydestäni ja omasta hyvinvoinnista en tingi. Lämpimät vaatteet ja takki kiinni. On ihanaa olla lämpimissä vaatteissa ja katsoa hytiseviä teinejä jotka eivät osaa pukeutua talvella.

    VastaaPoista
  16. Moi Jenni!

    En oo ennen kommentoinu mutta nytten päätin ekan kerran kirjottaa jotain. Tai itseasiassa halusin vaan sanoa että tykkään hirrmu paljo lukea sun blogia ja oot tosi kaunis ja vaikutat blogin perusteella mukavalta&järkevältä! :)

    VastaaPoista
  17. Very beautiful cardigan!

    http://veraanda.blogspot.ru/

    VastaaPoista
  18. aivvvaaan ihana paita! :D pitää itellekin hamstrata vaatekaappi täyteen neuleita talveksi :))

    http://sselina-somanyreasonstosmile.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  19. mihin meet töihin? :) kiva postaus!

    VastaaPoista
  20. onko sulla silikonit?

    VastaaPoista
  21. osaisiks yhtään sanoo kuinka usein ois suositeltavaa käyttää hopeashampoota? :)

    VastaaPoista