perjantai 12. lokakuuta 2012

Voiko halpa olla laadukas?

IMG_7728IMG_7748
Mä jaan blogissani tosi harvoin mitään meikkijuttuja, joten jos nyt ees kerran! Mä kurkkasin äsken meikkilaukkuuni ja huomasin, että mun lähes kaikki meikit on Rimmelin. Ja eilen ostin tietämättäni vielä 2 Rimmelin tuotetta lisää. Mutta miksiköhän? Ne on aivan super halpoja ja jokaisen meikin laatuun oon ollut tyyväinen: luomivärit pysyy pitkälle iltaan, meikkivoide on peittävä, eyeliner ei sotkeennu päivän aikana.. Onko täällä siis muitakin, jotka mielummin ostais esim. uusia vaatteita, kuin laittais kovia hintoja meikkeihin? ;) Ootte myös paljon juuri kyselleet mitä meikkivoidetta käytän ja tossa ylempänä on siis kuva. Elikkä Rimmelin Stay Matte ja sitä oon käyttänyt kohta jo pari vuotta. Se maksaa vain 7,90€, on todella riittoisa ja lupaamansa mukaan jättää ihon ihanan mattapintaiseksi. Ostin myös peitepuikon (5,90€) pelastamaan monet tilanteet.. :)

eee
Ja toinen paljon kysytty kysymys: miten mun tukka on kasvanut tosi nopeasti ja pysyy silti suhkoht paksuna ja hyväkuntoisena kaiken värjäämisen keskellä? Mähän silloinkun aloin blondata, katkaisin ja tapoin mun tukan ihan todellisesti ja pituutta lähti montakymmentä senttiä.. Enkä koskaan uskonut sen enää kasvavan takaisin tai heräävän henkiin ilman kalliita tuotteita. Mutta mä en ole tehnyt ihmeitä enkä käytä itseasiassa mitään suositelvia lisäravinteita, hiusnaamioita, erikois shampoo ja hoitoaineita vaan mun mielestä ihan perus jutuilla voi pärjätä! Joten mun ohjeet on: älä tee värinpoistoja tai värjää aina koko tukkaa kerralla, käytä lämpösuojaa suoristaessa ja leikkaa aina kuolleet latvat pois. Näillä ihan pienillä nikseillä mä olen saanut mun tukkani takaisin! En tietenkään yhtä ihanaa kun mulla silloin joskus oli, mutta edes vähän siihen suuntaan :)

62 kommenttia:

  1. Rimmelin tuotteet on kyllä tosi hyviä! :) Ite just tein videopostauksen ja siinä esittelenki mm. uutta Rimmelin ihanaa huulipunaa ♥

    VastaaPoista
  2. ne on kyl hyvii, mut ne testaa eläimillä. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alun perin JOKAINEN tuote on testattu eläimillä, vaikka sanotaankin ettei testata eläimillä. Se meinaa sitä, ettei sitä
      Enää tarvitse testata.

      Poista
  3. haha onneks en oo ainut joka älyy nuo hiusten perus jutut millä ne pysyy kunnossa; lämpösuoja, oikeet pesuaineet, vaa juuri värjäys ja latvojen leikkaus! :D mut sitä kyllä vielä ihmettelen kui saat kaupan väreillä tommosen hopeen ku miä en oo semmosta saanu, joten nyt tulee kallis kampaaja ku teen sen siellä.... (p.s. kyllä käytän hopeeshamppoota)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sori on pakko tulla avautuu kun kaikki selitää aina näistä lämoösuojista vaikka se koko sana on oikeesti iso läppä. lämpösuoja ei kyllä auta vittuakaan, sen voin sanoa tulevana parturi-kampaajana. Just koulussa ollaan puhuttu siitä ku ne lupaa suojata jopa tyylii kolmen sadan celsiuksen lämpöö nii siitä vaan hiuksia polttamaan, totuus on et ne tekee hiuksista silkkiset ja antaa kivan tuoksun mut ei ne lämmöltä suojaa, jos haluaa oikeesti suojata lämmöltä niin kylmäraudalla, mut ei satunnainen suoristelu oo niin paha kun kaikki me kuitenkin välillä suoristetaan. Jos kattoo lämpösuojan taka-kannesta mitä se sisältää ja vertaa vaikka hoitoaineeseen niin molemmissa melkein IHAN SAMAT aineet. Ja niihin "lämpösuoja shamppoisiin" ei ainakaan kannata luottaa, se koko mainos on iso läppä "Tom miten voin lämpökäsitellä hiuksiani tuhoamatta niitä" - no eihän niitä oikein voi kun sellaista ei oo vielä keksitty sorge. ps, tää ei ollu mikää vittuili kommentti tai mitää et ei tarvii ragee tähä vastaukseks, iha sen takii halusin tän tiedon jakaa et hiuksenne suojeltuis

      Poista
    2. "kaikki me kuitenkin välillä suoristetaan." aijaa, mä en kyl :(

      Poista
  4. Halpa voi olla tosi laadukas kyllä! Oon huomannu tän viime aikoina:)

    VastaaPoista
  5. tästä kyl huomaa miten eri tuotteet sopii eri ihmisille. itellä toi meikkivoide näyttää ihan kamalalta, se menee tosi epätasasesti mun iholle ja ei todellakaan oo mitenkään mattapintainen. lisäksi se lähtee mun iholta about tunnin jälkeen jo :D eikä oo omaan makuun mitenkään kauheen peittävä ees, tosin ehkä johtu siitä et se tosiaan levitty tosi rumasti mun iholle :/ sama on se rimmelin puuteri, ei sovi yhtään mulle. mut muuten oon kans tosi tyytyväinen rimmeliin! samoin esim. wet n' wildin kynsilakat on ollu tosi peittäviä, jota ei tosiaankaan uskois sellasesta halpis merkistä. mun mustaa kynsilakkaa tarvii laittaa vaan yks kerros ja on jo tarpeeks peittävä :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla kans ihan sama homma ton meikkivoiteen kanssa, huonointa itelleni kyllä mitä olen koittanut.. :/ mutta eri tuotteet sopii eri ihmisille, that's right !

      Poista
  6. Oon itekki todennu rimmelin tuotteet tosi laadukkaiksi! Rimmelin aurinkopuuteri en oo törmännyt parempaan vaikka ties mitä merkkejä ja kaiken hintasia on kokeiltu :)

    VastaaPoista
  7. Ps. Millon tulee video postausta ihana jenni <3

    VastaaPoista
  8. Hei sama täällä, oon myös tykästyny noihi Rimmelin kosmetiikkatuotteisiin kun se laatu ja hintasuhde on vaan niin hyvä! Esim just toi meikkivoide toimii mulla hyvin ja samoin rimmelin yks valokynä ja nekin himo halpoja :)

    VastaaPoista
  9. rimmelin puuteri on parasta ikinä! just tota samaa stay matte sarjaa!

    VastaaPoista
  10. Meinaatko enää koskaan värjätä tukkaa tummemmaksi? Tykkäsin ruskeasta enemmän, vaikka hyvältä näyttää tuokin :)

    VastaaPoista
  11. Ei muuta pahaa santottavaa Rimmelistä käyttökokemuksien pohjalta, kun että ainakaa ne nestemäiset silmänrajausvärit ei pysy mulla millään paikallaan. Sotkeutuu jokakerta :/ En ole tosin sen yhden ostokerran jälkeen tätä enää ostanutkaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla ainakin on pysynyt todella hyvin, paremmin kuin mikään muu :)

      Poista
  12. onhan sun tukka hyväkuntoinen, mutta paksu se ei mielestäni ole:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se olekkaan mikään super paksu, mutta verrattuna mitä se oli esimerkiksi vuos sitten niin se on paksuuntunut tosi paljon :)

      Poista
  13. Kiitos hyvistä hiustenhoitovinkeistä!:) tulevat varmasti monelle tarpeen.
    Tollanen peitepuikko on ihan mahtava, pystyy nopsaa korjaa pikkufinnit hihi:)

    VastaaPoista
  14. Onko sulla iPhone 4 vai 4s? Oon kommentoinu ennenkin, että näytät ihan sairaan kauniilta esim punasilla huulilla :) Saat toki käyttää nudejakin, mutta mun mielipide on, että ne on aika tenut eikä näytä oikeen kellään kivoilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko se sun mielestä ihan riittävä? Et tarttis 5 tai 4 ässää? =D

      Poista
  15. sun tukkas on upeen värinen, onko se noin tasaasen värinen vai näyttääkö vaan? :) itte oon täs vuoden verran jos ei ylitte yrittäny vaalentaa, mutta ainavaan kellertää osaksi ja sitte on ihan valkoosia raitoja, huoh. välillä tekee mieli värjätä tummaksi ku en saa sitä tasaakseksi :D T. R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On mun tukka nyt onneksi tasanen, eipä ollut ennen :D Vaaleenruskeita raitoja siellä sun täällä.. Eli tiedän mistä puhut :)

      Poista
  16. mikä kamera sulla on?

    VastaaPoista
  17. musta sun hiukset on paksut verrattuna moniin muihin. sä vissiin juot sitä protsku juomaa nii proteinihan on hiusten ja kynsienki rakennus ainetta nii saattaa siitäki johtuu toi hiusten kasvu:) ps. Liiallinen proteiinien syönti lisää janontunnetta ja virtsaneritystä, mikä saattaa rasittaa munuaisia ja aiheuttaa kehon kuivumista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Join sitä protskua 3 viikkoa, mutta en enää kun tulee jotenkin huono olo :(

      Poista
  18. mä käytän kanssa ihan perusmarkettien meikkejä, mutta pari tuotetta mulla on vähän kalliimpia, esim. ysl valokynä joka maksaa n.50-60e mutta parempaa en ole löytänyt. Mielestäni siis markettien meikit on tosi hyviä ja sieltä kalleimmista meikeistä voi löytää jotain huipputuotteita mitä ei cittarin valikoimasta löydy:P

    ps. biothermin kasvorasva, sellasta vaalean vihreää on yhtä hyvä laatuista kuin pirkan samanlainen rasva :D hintaero 39e vs. n. 4euroa :D käytin tuota biothermia 3 vuotta, vitsillä kokeilin pirkan kasvorasvaa ja koostumus onkin lähes sama ja molemmat yhtä hyviä :DDDD huh tulipas pitkä teksti mutta siis kannatan kanssa markettimeikkejä, lähes yhtä hyviä meikkejä kuin lancomet sun muut!

    VastaaPoista
  19. tukkasi ei ole paksuutta nähnytkään ikävä kyllä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kateellinen.. tiedätkö paljon tukka kuluu blondauksessa?:>

      Poista
    2. Jenni varmaan tarkotti että se on paksuuntunu siitä mikä se oli mutta ei vielä mikään toosi paksu

      Poista
  20. Oot mielettömän nätti tollasella kevyellä meikilläkin :)

    VastaaPoista
  21. kysyn ihan kohteliaana anona että mitä ihmeen hyötyä hiusten kasvamiselle on latvojen leikkaamisesta ja toi peitepuikko näyttää huulipunaltaa, kumpa oiski :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiukset ei kasva latvoista.. :D Jos niitä ei leikkaa ni sit tulee sellaset 20 cm hamppulatvat. Itte en leikannu tukkaa 3 vuoteen ja olihan se pitkä, mut hyi helvetti, puolet hiuksista sitä kuivaa hamppua.. Kyllä teki hyvää leikata kaikki kuivat pois.
      Eli kannattaa säännöllisesti niitä leikata, eikä oottaa 3 vuotta leikkaamatta ja sit leikata puolet siitä tukasta mitä oot niin pitkään kasvattanu.. :D


      Ite en tykkää Rimmelistä yhtään, Lumene on enemmän mun juttu!

      Poista
    2. että ne ei kasva kaks haarasina jotka sit katkee

      Poista
  22. aloin tänää lukee sun blogia ja oho selasinki koko sun blogin läpi... :D
    ihana blogi ++ vaikutat tosi kivalta ihmiseltä !! =) sulla on upee tyyli :D!

    VastaaPoista
  23. En oo muit rimmelin tuotteit käyttäny kauheesti mut sen huulikiillot on ihania ♥ Kai ne muutkin tuotteet iha jees on mut oon niin tottunu lorealiin ja esim lumeneen :D Sulla on ihanat hiukset kyllä :)

    VastaaPoista
  24. Tottakai jos leikkaat ne huonot pois,yleensä latvat on huonoimmat niin ne "ehjät" hiukset jatkaa kasvuaan :) Ja siihen ei kyllä riitä mikää cm leikkaus,vaan iha ronskilla kädellä :) Ja kasvaa nopeesti takaisin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas oon sitä mieltä ettei sillä oo mitään väliä kuinka paskassa kunnossa hiusten latvat on, kun ne kuitenki kasvaa sieltä tyvestä eikä latvoista. Sillä ei oikeesti oo mitään väliä, ei ne hiukset kasva ikinä näkyvästi jos niitä latvoja on leikkelemässä ''ronskilla kädellä'' niinku sanoit. Mulla itelläni on pitkä paksu tukka ja hyvin kasvaa ilman että leikkelen latvoista kokoajan.

      Poista
    2. Tai säännöllinen kakshaarasten leikkaaminen on ihan hyvä juttu mut sillonkaa ei hiuksista tarvi leikata edes senttiä. :D

      Poista
  25. Noi mainokset tossa sivupalkissa tulee osittain näiden kommenttien päälle. En tiedä muilla, mutta ainakin mulla tulee :(.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin tulee noi mainokset, mut ei ne mun mielestä sitä tekstiä mistään kohtaa katkaise

      Poista
    2. mulla kanssa sama juttu :(

      Poista
    3. Hmmm mun koneella näkyy ihan normaalisti :o

      Poista
  26. Mä en ymmärrä... :D toi Rimmelin meikkivoide on aivan kamalaa! Ihan sama laittaako ihan vähän vaan vai puoli purkkia... silti sama huono lopputulos :DD mulla ei siis ollut mun iholle yhtään peittävää :(

    VastaaPoista
  27. onks sul muka joskus jotai finnejä? :D

    VastaaPoista
  28. Ihana kun ootte taas pistäny paljon kommentteja, kiitos <3

    VastaaPoista
  29. Mä käytin joskus rimmelin meikkivoidetta, mutta se teki niin hallaa iholle että oli pakko lopettaa........

    VastaaPoista
  30. mitä sulla on ton meikkivoiteen päällä kun ihos näyttää noi hyvältä vikas kuvas?:)

    VastaaPoista
  31. http://www.kauppakeskuswilla.fi/fi/ajankohtaista/lehdistoetiedote-16-10-2012-hyvinkaeaen-kauppakeskus-willa-on-valmis/#.UH2t6Rzxbzc

    Tonne avataan New Yorker nyt vissiinkin tällä viikolla! Täytyy käydä katsastamassa heti vapaapäivän tullessa, kun on aikaa istua junassa se reipas puoli tuntia :)

    VastaaPoista
  32. eiks noi ookkaa pidennykset?:o

    VastaaPoista
  33. Mä oon kans testannu tota samaa meikkivoidetta mut mun naamaan se oli iha kauheeta, se ei meinannu levittyy ei millää niinku tääl monet on sanonukki:D mut mitä sä laitat sun huuliin ku saat niistä noin kivan nudet! koska toi meikkivoide ei mun huuliin menny alkuunkaaan!:(

    VastaaPoista