torstai 15. marraskuuta 2012

Gina Tricot's 5-year birthday party!

IMG_9098IMG_9096IMG_9108IMG_9091
IMG_91399
IMG_91311
farkut Gina Tricot paita Gina Tricot kengät eBay

Muistatteko sillon 5 vuotta sitten kun Gina Tricot avattiin ja tarjolla oli niitä paitoja jotka oli alhaalta kireitä ja ylhäältä löysiä? Sellasia tunikoita. Sit niitä sai kaikissa sateenkaaren väreissä ja jokatoisella oli sellanen. Mä niin muistan :D Ite omistin harmaan ja pidin sitä leopardi legginsien kanssa.. Jep. Mutta niin, 5 vuotta sitten!

Me kävästiin siis tänään äitin kans Ginan syndeillä ja paikanpäällä oli kaikenlaista ohjelmaa meikkauksesta esiintyjiin. Ja jokaisesta tuotteesta sai -30% alennuksen :) Tullessa jaettiin vielä "goodie bagit", jotka sisälsi pikkulaukun, neonpinkin sateenvarjon, mustan kynsilakan, treenipullon, treenikassin ja Costume -lehden. Ja ostin mä myös muutaman kivan jutun jotka vilahtelee sitten ehkä myöhemmin muissa postauksissa!

IMG_9161
Tää on kyllä ihana, thank you Gina and happy birthday!

69 kommenttia:

  1. Haha muistan ne tunikat niin hyvin! :----D Munki piti heti saada ku vaan kerkesin :D

    VastaaPoista
  2. voi näyttääpä kivalta!! Ja Jenni aaa sun koko asu: toi paita housut noi KENGÄT <3 niiin onnistunut!!! like it:)

    VastaaPoista
  3. Mulla oli sähkönsininen se tunika :D se oli mun lempivaate sillon!

    VastaaPoista
  4. oumai, jos puhutaa nyt samoist tunikoista ni mul tais olla ruskee? :-D ja on vielki tuol kaapis! se oli sillo aika pitkä (jep, just leggareide kans meni hyvin) mut nyt se yltää just lantiolle :'D

    VastaaPoista
  5. Ihanaa et te muutkin muistatte sen tunikan :D<3

    VastaaPoista
  6. Kyllääh, tunikat kunniaan. Kavereiden kanssa omistettiin jokainen sellaset varmaan jokaisessa eri värissä ja sitten aina pidettiin samaan aikaan niitä päällä legginsien ja feikki uggien kanssa... :D

    VastaaPoista
  7. oliko noi synttärit avoimet kaikille vai vaan kutsutuille? :) ihana asu aaaaaaah kuolaan :D <3

    VastaaPoista
  8. Mullakin oli sellanen "tunika" :D sit oli kans niitä villapaitoja eriväreissä jotka yltti tohon rinnan alle :D

    VastaaPoista
  9. Haha pakko itekki kommentoida, mullaki oli semmone tunika ja pidin kanssa leopardilegginsien kanssa, toisin se tunika oli oranssi :D

    VastaaPoista
  10. kouvolan ginassa oli pikkasen köyhemmät synttärit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :''''''''''DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

      Poista
    2. _pikkasen_? saatii juomapullo ja kassi, wou :Dd + minikynslakat...

      Poista
  11. Jenni sä näytät tosi hyvältä! Jotkut kun on kauhistellu sitä miten laiha oot, mut näytät kyl terveeltä ja kauniin hoikalta. Mä ainakin olevinaan huomaan muutoksen edellisiin vuosiin? Vaikkei kiloja olisikaan paljon tullut, niin koko olemus on kyl muuttunu. Vaik onhan täs toki vuosiakin tullu lisää. U look great, et miltään anorektisela vaan oikeesti hyvältä <3 Hyvää joulunodostusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuo kyllä nyt ihan terveeltä näytä... :D Ja miten voisikaan, imeytymishäiriö kun sairaus on ja sille ei mitään voi. :/ Itseä vituttaa kommentoijat jotka tulee kauhistelemaan ja "lihota ittes" kommentit, koska jos tollanen sairaus on, niin ei se mikään helppo homma oo kerätä lisää massaa. Mutta en silti sanoisi hyväksi painoksi tuota, en todellakaan. Toivon tosiaan, ettei nuoret lukijat aattele samalla tavalla, ja ala laihduttaan tollasiin mittoihin, koska "näyttää hyvältä ja terveeltä."

      Ei kenelläkään pitäis olla sanottavaa toisten painoista, mutta en kyllä kato hyvällä tämmöstä rankan alipainon ihailua. Kuten en myöskään valtavan ylipainon ihailua. Ääripäät ei ole tervettä.

      Poista
    2. Kiitos paljon ensimmäinen anonyymi :)<3

      Poista
  12. Tossa asussa ei oikein matchaa sun naama ja kengät. Miksi laittaa upeat kengät ja noin vähän meikkiä ja joku räkisten salipaita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootko tosissas:D ei tolle voi muutakun nauraa siis pitääkö nykyään olla tietynlaiset meikitki tiettyjen kenkien kanssa:D:DD:?

      Poista
  13. tiedätkö kyseisen bändin mikä tossa sun paidassa on?

    VastaaPoista
  14. salee siel oli paremmat meiningit :D!

    VastaaPoista
  15. eikä! Multakin löytyi kyseinen tunika harmaana! Ja mitään muuta vaatetta en ikinä pitänyt henkarissa kuin sitä rättiä ja muistan kuinka tämä paita oli niin cool että se oli ehdottomasti saatava Cheekin keikalle :D hah voi niitä aikoja

    VastaaPoista
  16. Tosi mahtavat kengät. Onko minkä merkkiset jos löytyis jostain,niin vois hommata. Ihana blogi muuten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista nyt yhtään merkkiä, mutta eBaystä siis ostin :) Kiitos!

      Poista
  17. laita kuvaa jos sul on viel se tunika tai legginssit?! :)

    VastaaPoista
  18. haha mulla oli liila tunika! :D

    VastaaPoista
  19. Haha olin just tulos kysymään sulta että oltiko siellä ginan bileissä kun bongasin anskun blogista (ansqsayshello.blogspot.fi)tälläsen kuvan missä (oikeassa laidassa) on ihan sun näkönen nainen:Dd
    http://img41.imageshack.us/img41/1781/img1910w.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuulostaa melkee siltä että blogin kirjoittaja itte tullu laittaa tän kommentin :D

      Poista
    2. joo en kyllä oo blogin kirjottaja laitoin vaan ton linkin toho ettei kukaan kysele että kenen anskun blogista toi on (:

      Poista
  20. mä haluun tietää mistä puhutte! voiks siitä tunikasta nähä kuvaa mitenkää

    VastaaPoista
  21. Hyi hitto mulla on se sama tunika VIHREENÄ?? Mitä oon ajatellu...

    VastaaPoista
  22. Täälläki yks noloilu tunikan omistaja hep ! Heitin sen viime muuton aika muualle :( hmph.... Asu on kivan simppeli ! :)

    VastaaPoista
  23. Hei minäki haluisin nähä kuvaa sellasesta tunikasta!! :D ei vielä sano mitään

    VastaaPoista
  24. kuunteletsä KISSiä? :)

    VastaaPoista
  25. hei nyt joku linkatkaa jokin kuva siitä tunikasta ?!?! :D:D tahon tietää, onkse semmonen ninku aattelin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin haluun nähä mimmosesta tunikasta puhutaan :DD

      Poista
    2. Koitan linkkaa myöhemmim jonkun kuvan :D

      Poista
  26. hahaa kuinka sen tunikan voiskaan unohtaa :D itelläni oli se vihreenä ;D

    VastaaPoista
  27. vitsi mä haluisin sellasen tunikan nykyään, mut sen tapaisia ei enää saa mistään :/

    VastaaPoista
  28. Hahah joo, ne tunikat!! Muistan niin hyvin :D Mullaki oli semmone, ja kyllä, myös leobardilegginsit.. Olin iha rakastunu sen mallisiin toppeihin.

    VastaaPoista
  29. ihana toi laukku! :) ja sun kengät, ah..

    http://j-ennas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  30. saiks noi tavarat ilmatteeeks :o?

    VastaaPoista
  31. http://cdn.publishme.se/cdn/5-2/60137/images/2009/shopping-gina-tricot_27003350.jpg

    olikse joku tän tyyline? en jaksa kaivaa kaapist ja kattoo, mut tää on ainut mitä löyty nyt tähä hätää :-D

    VastaaPoista
  32. Mulla EI oo koskaa ollu kyseistä tunikaa ! Kaikilla muilla tuntu olevan :-D (Ja aivan ihana laukku :-) <3 )

    http://panda-aada.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  33. Kun monet täällä tuntuu tietävän mikä on imeytymishäiriö, niin voisko joku valaista muakin? Oon käsittänyt että imeytymishäiriöitä on erilaisia esim laktoosi-intorelanssi ja keliakia, mutta Jenni ei ole koskaan tainnut kertoa millainen imeytymishäiriö hänellä on. Ehkä Jenni haluaa pitää sen omana tietonaan, mutta jotenkin huvittavaa että monet täällä puhuu että Jenni olisi laiha koska hänellä on imeytymishäiriö. Käsittääkseni vaikkapa keliakia ei itsessään laihduta ketään, jos syö keliaakikon ruokavalion mukaisesti.

    Kertokaa ihmeessä jos olen väärässä ja ymmärrän kyllä Jenni jos et halua eritellä tarkemmin mikä imeytymishäiriö sinulla on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekin oon kyl miettinyt tätä samaista asiaa,et ei se oo pelkästään imeytymishäiriön vika,jos Jenni on noin laiha nimimerkillä mun tädillä on imeytymishäiriö ja kyllä se mun mielestä ihan normaalipainoiselta näyttää.

      Poista
    2. No ei varmasti johdukaan jostain imeytymishäiriöstä se että on noin laiha. Hoikka Jenni kyllä on mutta kun katsoo vanhojen postausten kuviakin, niin huomaa heti että laihtunut/laihduttanut monta kiloa. Sitten kun asiasta huomautetaan/kysytään niin syö kuulemma kun hevonen. Okei, eihän se todellakaan ole kenenkään muu kun Jennin asia miksi hän ihannoi laihuutta, mutta kuinka tyhminä hän pitää lukijoitaan. VAIKKA olisikin noin pahan imeytymishäiriön syytä tuo jatkuva laihtuminen, niin miten se ei ennen ole vaikuttanut painoon.. No, tämäkään ei varmaan Jenniä liikuta sitten yhtään mutta jos keksitään tekosyitä niin edes hyviä sitten.

      Minulle tuli todella surullinen olo kun luin vanhoja postauksia. En tiedä mistä voisi johtua, että nykyään vaikutat täysin erilaiselta kuin ennen. Toki saan lukijanasi vain hyvin pintapuolisen kuvan teksteistäsi, mutta ennen postauksistasi välittyi se että pidit elämääsi hauskana kun kävit ulkona, baareissa, ulkomailla ym. kavereidesi kanssa. Pidit paljon ulkonäöstäsi huolta, olit melkein aina tekemässä jotain jossakin.
      Olet edelleen yhtä kaunis (runsaasta laihtumisesta huolimatta!:)) mutta postauksesi on muuttuneet ns. tylsiksi ja persoonattomiksi. Ihan kuin et enää jaksaisi muuta tehdäkään kun käydä koulussa ja olla kotona. Harvoin tulee enää postauksia siitä että olisit käynyt jossain, no tuo edellinen Gina-postaus oli jotain sentään, mutta... ääh. Nyt kommenttini vaikuttaa todella negatiiviselta! En tietenkään oleta tai pidä itsestäänselvyytenä että sulla pitäis olla elämässä kaikkea hauskaa vaan.
      Pääasia on että olet itse onnellinen oikeasti, ja toivon että olet sitä ihan oikeasti blogin ulkopuolellakin. Olet todella kaunis ja vaikuttaahan tuo pituus myös siihen miten helposti laihtuminen näkyy. Ymmärrän että kukaan ei halua sanoa että ihannoi laihuutta. Ymmärrän jos sanot että et halua puhua paino-ongelmistasi (vaikka sitten sen imeytymishäiriön takia) blogissasi. Tartuin aiheeseen sillä minusta reilua ja kunnioitettavaa olisi olla puhumatta mistään mille toinen vaihtoehto olisi valehtelu.
      Typerältä tuntuu itsestänikin tarttua jonkun muun painoasioihin täällä, mutta niinkun huomaa, monet takertuvat tähän aiheeseen(edellisen postauksen kommentit) kerta toisensa jälkeen sillä tämä imeytymishäiriö-asia on vain aika laaja käsite ja niitä on erilaisia. Lisäksi suurimpaan osaan saa hoitoa ja jos hoitoa ei oteta vastaan niin se on tyhmää :o
      Blogisi oli ja on kyllä vieläkin hyvää luettavaa ja olet kaunis!

      Poista
    3. Tulipa tuo kommenttini vahingossa kuitenkin tähän "edelliseen Gina-postaukseen" kuitenkin. :D

      - edellinen anonyymi

      Poista
  34. Joo multa kans löytyy sellanen paita :DD Ruskeena :p
    Oot kaunis <3

    VastaaPoista
  35. http://tyyliametsastamassa.indiedays.com/2012/11/18/naked-truth/

    tee tää :)

    VastaaPoista
  36. Voi ei, mä niin muistan kans ne tunikasysteemit, mulla oli sellanen turkoosina ja muistan vieläkin kun siinä alko heti saumat purkaantuun :D aika kertakäyttö tavaraa oli, onneks nyt on ainakin laatu parantunut!

    VastaaPoista
  37. Hei kinnoostaa vaan et minkä pituinen olet ilman mitään kenkiä? oot nätti

    VastaaPoista
  38. heeei onnee työpaikast! <3

    VastaaPoista
  39. Hei! oon lukenu sun blogias aika pitkään anonyyminä, mutta haluaisin kysyä noista kengistä jotka ostit eBaysta miten se oikein toimi ? voin laittaa myös sähköpostia mutta ajattelin itse tilata niin mietin miten se toimii ja millasia kuluja toimistuskulujuen lisäksi tulee? kiitos jos vastaat.

    ellu-vellu@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista nyt tarkkaan kaikkea kun siitä on aikaa, mutta pitää olla luottokortti että voi tilata. Ja kuluja tuli kenkien hinnan lisäksi yhteensä joku 6-8€ :)

      Poista
    2. mä kyllä käytän eBayta ihan visa electronilla.

      Poista
  40. oliko toi siis kutsutuille vai saiko sinne mennä ihan kaikki?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Klo 17-18 oli kutsuvieraille ja sen jälkeen kaikille avoin :)

      Poista
  41. Heei voisitko kertoo että kuinka pitkä toi toimitusaika on noissa Ax parisin mekoissa ?:)

    VastaaPoista