perjantai 23. marraskuuta 2012

The first Ziperall store in Finland!

IMG_9310IMG_9323IMG_9317
Tosiaan kaikki jotka eivät vielä tiedä, niin mulla alkaa ensi viikolla työt Helsingin Kampin kauppakeskuksessa. Menen myyjäksi Ziperall -nimiseen liikkeeseen, jossa siis myydään näitä "aikuisten potkupukuja" ;) Silloinkun mä sain ensimmäisen jumpsuittini, en riisunut sitä pois kunnes oli pakko! Se on valehtematta maailman paras oloasu ja oon enemmän kuin innoissani alottamassa työt tässä kaupassa. Ja arvatkaa mikä on ihanaa? Mun työasunakin toimii tämä jumpsuitti! Voiko olla rennompi olo töissä? :D

Kollegoina mulla toimii Silja ja Natalia, eli blondienergialla pistetään pulju pystyyn :) Ja tää liikehän on ihan mahtava juttu, kun pääsee sovittamaan niitä pukuja! Netistä tilaaminen on aina vähän vaikeaa kokojen kannalta. Tossa vikassa kuvassa näkyykin sitten tuleva liike, eli ens viikolla sinne tuodaan kaikki kamat sun muut ja revitään noi teipit pois. Avajaisia vietetään silloin 1. joulukuuta ja ois ihanaa jos pääsisitte paikalle! Me ollaan kaikki kolme silloin töissä, jotkut jakaa flaijereita Kampissa ja joku on sitten liikkeessä. Varmasti on luvassa teille erikoistarjouksia ja muuta ;) Ollaan alustavasti auki joulukuun loppuun asti ja katellaan sitten jatkaako liike. Welcome ♥

IMG_9333

50 kommenttia:

  1. onnittelut työpaikasta!! :)

    VastaaPoista
  2. Natalia ei natalie (Y)

    VastaaPoista
  3. Osaatko sanoo, onks noi alennukset vaan avaamispäivänä vai pari ekaa päivää? Harmittaa ku en oo Helsingissä tollon avaamispäivänä :/

    www.pinjamarias.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. meinaatko osallistua naked truth-haasteeseen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei se uskalla :D

      Poista
    2. Miksei uskaltais, Jennillä on kauniit kasvonpiirteet ja hyvä iho.. muutenki näyttäytyny blogissaan monta kertaa vähällä meikillä/meikittömänä. Kaikki ei vaan halua mennä massan mukana ja osallistua tohon :)

      Poista
    3. Olipa kiva kun kirjotin pitkän kommentin tohon gina-postaukseen etkä viittinyt sitä julkasta. Se oli asiallinen, vaivalla kirjoitettu kommentti joka ei vaan ollut pelkkää kehumista, anteeksi vaan jos sulle ei saa muuta kirjottaa kun kehuja. Suoraan negatiivisetkin kommentot pääsee läpi? No, onhan ne helpompi sivuuttaa kun taas asiallisen kritiikki voi pistää näköjään miettimään itsekin asioita.

      Ai että massan mukana menemistä on jos laittaa muokkaamattoman kuvan missä ei oo ollenkaan meikkiä? Hahah aikamoista itsensä huijaamista on jos noin aattelee. Ihan kun se ois edes koskaan aiemminkaan ollu mikään "juttu". Se että se nyt kiertää haasteena niin ei todellakaan tee siitä massaa. Jos noin ajattelee niin eikö massaa ole ne postaukset myös mitä on 95% kaikista blogeista - kysymyspostaukset, 10 faktaa minusta, "olin tänään näissä kissanristiäisissä joissa oli myös viis muuta bloginpitäjää joilla myös on postaus tästä aiheesta", samat yhteistyökumppanit joihin otetaan yhteyttä siinä tapauksessa että saa iteki jonkun arvonnan joka kaikilla muillakin on... ym ym.
      Fakta on se että vaikka tää on munkin mielestä hyvä blogi jonka pitäjä on kaunis niin tää ei erotu millään tavalla massasta. Se ei aina ole huono juttu, eihän tätä muuten kukaan lukis? ;)

      Sori jos teen kauhean väärin kun en oo yks niistä ketkä kehuu maasta taivaisiin joka postauksessa! En ole ollut enkä ole tässäkään postauksessa mielestäni kirjottanut mitään asiatonta. Vähän risoo se että asiallinen kritiikki ei tuu julki mutta pääasia on että ne luetaan.

      Poista
    4. ano 0.17 en nyt ihan ymmärtäny mitä halusit sanoa... :D

      Poista
    5. Ei sinun tarvitsekaan ymmärtää joten älä huoli anonyymi 13.09 :)

      Poista
  5. Kuinka usein oot duunissa? siis montako kertaa viikos

    VastaaPoista
  6. äääh meil on kouluu tollon :( mut tullaaa varmaa iltapäiväst kurkkaa, ois kiva saada toinen haalari toisen haalarin kamuliksi <3 ;)

    VastaaPoista
  7. Oi vitsi :) paljon onnee työpaikasta! Toivon että toi liike pysyy pystyssä tuolla enemmän kun kuukauden, että pääsis käymään :)

    VastaaPoista
  8. Oijoi, kuulostaapas kivalta (: Onnittelut työpaikasta!

    VastaaPoista
  9. Onnea uudesta työstä! :) harmi, että itse en asu lähelläkään Helsinkiä, niin en pääse paikan päälle :/ nimittäin oon jo pidempään unelmoinut leopardi kuvoisesta Ziperall:ista!:)

    http://you--smile.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. eikö se jää pysyvästi kamppiin ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkuin kirjotin, katsotaan myöhemmin jatkaako liike :)

      Poista
  11. mistä kaupasta toi huppari on ? :)

    VastaaPoista
  12. en ymmärrä kyllä miten 3 työntekijää riittää vaan, varsinkin joulun alla kauhea hässäkkä kokoaika...no mutta, hyvän tilinhän siinä tekee kun kokoaika on töitä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on aina 1 työntekijä kerralla, koska liike on tosi pieni. Ei tollasissa pikku putiikeissa ookkaan kuin muutamia työntekijöitä :)

      Poista
  13. Oijoi Jenni! Oot ihan saatanan kaunis tossa vikassa kuvassa! ♥♥♥

    VastaaPoista
  14. no aika hukka juttu jos se vaan jouluunasti ois :o

    VastaaPoista
  15. oij! onko nuo siun omat hiukset tossa viimosessa kuvassa? jos on, ni nehän on kasvanu hurjaa vauhtia!=) -FABIO`

    VastaaPoista
  16. PLEASE. KERRO mulle kauan sul kesti saada postis ne jeffrey feikit kengät =) kiitos

    VastaaPoista
  17. kuinka pitkään toi liike on arkisin auki? :D

    VastaaPoista
  18. http://kuvake.net/user/jew <- Saanen epäillä ettet itse tässä ole?

    VastaaPoista
  19. niin ootko ihan duunissaduunissa tuolla, vai työharjottelussa? :) vai käytkö enää ees sitä kouluu, ku ei oo tullu niin kauheen selväksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Duunissa :) Mulla vasta alko opinnot Suomen Liikemiesten Kauppaopistossa tänä syksynä, eli ne kestää vielä 2,5 vuotta.

      Poista
  20. No kukas kaupan kirjanpidon, tilitykset yms muut hoitaa? Ei myyjän työhön kuulu pelkästää kassa koneen takana seisominen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sun tarvii huolehtii niistä, kaikki on hoidossa :)

      Poista
  21. monelt avajaiset alkaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo täysin varma vielä, mutta veikkaan että 9:00 niinkuin muutkin liikkeet avaa ovensa Kampissa :)

      Poista
  22. mitä oot tykänny tuosta alasta mitä opiskelet? itekin meinaan lähteä liiketaloutta lukemaan, mitä ootte tähän asti tehny? käytännössä?

    VastaaPoista
  23. Harmi kun käyn tositosi harvoin helsingissä etten pääse tuolla käymään :/ Mulla on yks tuollanen haalari ja oon käyttänyt sitä tosi paljon! :) Ja se on ehdottomasti jouluna(kin) lemppari asu!! :P

    http://kokemuksetkerata.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  24. mitähän sitä tulee ku te kolme pääsette yhdessä töihin?:D onnea vaan:)

    VastaaPoista
  25. nättejähän noi kengät on, en sitä kiellä, mutta "klassisen kaunis" taitaa nyt olla kyllä väärä termi.

    VastaaPoista
  26. Paljon maksaa suunnilleen yks tommonen? About hinta

    VastaaPoista
  27. Asun ite aika kaukana Helsingistä,pystyiskö tollasta tilata sieltä liikkeestä?

    VastaaPoista