torstai 1. marraskuuta 2012

Training time!

IMG_8652IMG_8623IMG_8691IMG_8680
Mä päätin tänään lähteä äitin seuraks salille ja tarkotuksena oli itekkin saada aikaseks jotain, edes vähän! No tulihan siinä reilu tunti tehtyä yhtä sun toista, vaikka kuntosali on mulle lähes täysin tuntematon paikka, vähän kuin Frankfurtin lentokenttä? Heh, äiti sit vähän opasti mua. Mut kyl mulle kelpais myös joku oma kiva personal trainer.. Heh heh.

Ja onneks mun ei tarvii kumminkaan ottaa mitään stressiä tost kuntoilusta, kun en tosiaan sitä painoa oo pudottamassa. Enemmänkin mä oon yrittänyt välttää kaikkia kuntosaleja, kun tuntuu että lähtis vaan mun vikatkin rakkaat kilot! Mulle siis jotain lämmittelyä, venyttelyä, painojen nostelua jne. Sellasta, mistä tulee itelleen hyvä olo :) Ja kaikesta tekee vielä 3 kertaa kivempaa se, kun on jotkut mageet treenivaatteet ja oma musa pauhaa täysii kuulokkeissa! Miten te innostutte treenaamisesta?

95 kommenttia:

  1. Kuntoilu ei välttämättä tarkoita painon laskua! Itsekkin kärsin imeytymishäiriöstä, eikä paino kans nouse sitten mitenkään. Sitten löysin ratkaisun liikunnasta! Toki syön enemmän, mutta kyllä kroppa on alkanut toimimaan paremmin treenaamisen myötä, etenkin jos vertaa siihen mitä se oli silloin kun en liikkunut juuri ollenkaan.

    Ite innostun treenaamisesta eniten lukemalla motivoiva lausahduksia, kattelemalla unelmakroppakuvia. Lisäksi hyvä treenimusa ja siistit treenivaatteet ovat aina plussaa (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite oon kanssa ehdottomasti sinin kannalla, eli salille vaan! Tottakai sun tilanne on eri keskiverto ihmisen treenaamiseen, mutta kun saa kropan toimimaan paremmin niin pikkuhiljaa rupeaa sullekin lihasmassaa kerääntymään.

      Poista
    2. Joo kannatta kyllä ihan rohkeasti lähteä salille,koska itsekin olin tosi hoikassa kunnossa viime vuonna ja äiti suositteli salia,koska liikunta parantaa ruokahalua (tai ainaki omalla kohdalla <;)
      Älä siis välttele salia sen takia,että pelkäät kuihtuvasi olemattomaksi! Voithan kuukauden ajan kokeilla ja katsoa miltä tuntui (:

      Poista
  2. Jos treenaat maksimipainoilla ja kovaa, saat voimaa, lihasta ja muotoja eikä kuihtumisesta oo pelkoa. Kunnon treenaus kasvattaa myös ruokahalua sen verran, ettei siinä paljon pääse laihtumaan vaan nimenomaan kiinteytymään ja saamaan urheilullisen vartalon! :)

    VastaaPoista
  3. innostuisinki! salil käyminen vois olla jees, mut ei tällä laiskuudella :-D

    VastaaPoista
  4. mä itte innostuin treenaamaan, kun huomasin oikeesti että oon ollu ihan liian usein ruokaaikaan kotona ;D mutta se että lähtee joka päivä salille, on vaikeeta aluksi, mutta niinkut nytkin kun on välipäivä heräsin klo 07:00 kun kroppa oli menossa salille.. R

    VastaaPoista
  5. olisit pysyny proteiinipirtelöissä ja syönyt niitä OIKEIN (aterioiden lisinä/treenin jälkeen, ei esim aamupalan korvikkeena!) huoh, niin ei kilot lähtis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole koskaan juonu protskupirtelöä aamupalan korvikkeena, en koskaan :D Aina aterian lisäksi. Mutta sähän tiedät paremmin?

      Poista
  6. Kutosali on oiva paikka just lisätä massaa, että hanki vaa pt ja salikortti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "hanki vaan pt"
      mäkin kovasti haluisin "vain hankkia pt:n" mutta ne on aika kalliita, eikä niitä noin vain hankita.

      Poista
    2. personal trainer

      Poista
  7. Miten ton ikäinen voi ajatella noin idioottimaisesti? Kuntosali=Vain laihtuminen?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän juuri kirjoitin etten tiedä kuntosaleista mitään? :)

      Poista
    2. lukekaa tekstit ennenkun tuutte vääntään tommosta tänne jos ei oo sellanen salilla käyvä hikinen sika joka reenaa iitteensä pelkkää massaa ni ei sitä tiedäkkään siellä kyllä laihtuu jos tietää mitä tekee ni rauhaa ny kiitos. (jenni mikä neuvoks en pääse kirjautuun bloggeriin salasanat ja tunnus on oikeet ei vaan päästä ?) oisko joku virus vai pitäiskö tehä uus tili

      Poista
    3. Ööh? Ei tosiaan tarvi käydä salilla, että tollasen tajuis? Pitäis maalaisjärjellä ymmärtää, muttei näköjään kaikki....voi voi.

      Poista
  8. Haha, ei salilla käyminen välttämättä tarkota laihduttamista :D itse käyn ihan sen takia että saan lihasta ja voimaa..

    VastaaPoista
  9. Ite innostun tosi paljon motivoivista kuvista missä on joku teksti mikä pistää vähä miettimää ja että siinä on kans jokin terveen, lihaksikkaan ja timmin vartalon omaava nainen tai mies :) kaiken kruunaa hyvä musa! On myös tosi ahistavaa jos oon joutunu jostain syystä olee viikon ilman mitään kuntoilua, sillon vaa tuntee ittensä iha hirveeks norsuks ja on vaa pakko päästä purkaa energiaa ;D
    Oot Jenni onnekas ku sulla on tommone kroppa!

    VastaaPoista
  10. En usko, että sun kannattaa tehdä postausta treenaamisesta, kun et siitä näköjään ymmärrä mitään. Nimenomaan sinunlaisesi hoikan tytön kannattaisi siellä salilla käydä. Sen takia, että saat lisää voimaa, ja ylläpidät lihaksiasi ja peruskuntoa. Vaikka on laiha, voi olla todella huonossa kunnossa. Joten jatka vaan ihan rohkeesti salilla käymistä, ja kysy rohkeesti neuvoa äidiltäsi tai joltain muulta joka tietää tästä :) En halua olla töykeä, mutta pullerona ja entisenä hyväkuntosena ja hoikkana ymmärrän, että urheilua täytyy harrastaa vaikka oiskin 'hyvässä kunnossa' :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enkö juuri kirjoittanut, että en tiedä kuntosaleista mitään. Mutta kai mä saan postata mitä oon minäkin päivänä tehnyt, vaikka ne ei olis mun erikoisalaani? :)

      Poista
  11. ei salilla käynti laihduta........... URPO

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaaa :OO miten multa katos 5kg kun kävin kuntosalilla ? tiesitkö, että urheilla voi moneen eri tarkoitukseen :) ikävää, ettei jenni saa tehdä liikunnasta postausta, kun heti tullaan haukkumaan .. :( ymmärrän, että tämä aihe herättää mielipiteitä, mutta minkä takia pitää tulla haukkumaan toista urpoksi? ettei vain olisi siellä puolen ruutua yksi urpo ?;)

      Poista
    2. Mulla on anoreksia ja kuntosalilla käynti on ehdottomasti kielletty. Joten kyllä se laihduttaa, liikuntaa sekin on.

      Poista
    3. vittu sielä kuntosalilla mitään laihdu, vaan keittiössä se laihtuminen tapahtuu

      Poista
  12. paljon menee jalkaprässist? :p

    VastaaPoista
  13. Ei se saleilu tai muukaan liikunta nyt välttämättä sun painoa laske, päinvastoin :) liikunnan avulla voisit saada enemmän lihaksia joka taas nostaa sun painoa :)

    Mut on saanu innostumaan treenaamisesta hyvä treenimusa ja vaatteet ja tulokset kun on saanu huomata että kuntoilulla todellakin olo paranee ja kroppa kiinteytyy :)

    VastaaPoista
  14. itelläni on kans se musiikki semmone et ilman sitä ei tunnu treenaamisesta tulevan mitään! ja tietyst ne kivat treenivaatteet ku tekee mieli lähtee salille vaan et sais laittaa ne päälleen :D ja jos haluut saada painosi nousemaan/et haluu pudottaa sitä niin ei sun missään nimessä tarvii välttää kuntosaleja. :) oon ollu koko ikäni ite alipainonen mut aloin saamaan lisää kiloja kun aloin käymään aktiivisesti salilla, kun lihakset kasvo ja vahvistu!

    <3: http://rewind-happiness.blogspot.fi

    VastaaPoista
  15. Lihasta hankkimalla saisit lisää painoa:)

    VastaaPoista
  16. Pilkkaajalapsia liikenteessä näköjään :)

    VastaaPoista
  17. Tää on näköjään ihan sama mistä kirjottaa, niin mikään ei kelpaa. Mulle on vartavasten kuntosalilla neuvottu tossa kesällä, että ensiksi ehdottomasti kunnon lihotiskuuri ja yrittää saada sitä massaa. SITTEN vasta salille kasvattamaan lihaksia jne. Mitoilla 47kg/172cm ei kauheesti treenailla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kyllä ihan väärin neuvottu, ehkä nimenomaan kannattaisin aerobisen poisjättämista/todella vähäistä määrää ja sitävastoin lihaskuntoharjoittelua vapailla painoilla.

      Poista
    2. anonyymit taas täällä huutelee...:s ha ja minä :D

      Poista
    3. joo kyl sun tämmösessä asiassa kannattaa luottaa ammattilaisen sanaan eikä random anonyymien :)

      Poista
    4. Kunnon lihotuskuuri ennen treenaamista? Anteeksi mitä ?:D Miten 47kg massaa ei pysty kiinteytymään/lihas kasvamaan? Ikävää, että haluat antaa itsestäsi näin tyhmän kuvan... Voi sua, julkisuuteen millä hinnalla hyvänsä:D saavutus sekin kai.

      Poista
    5. Luulis sun tajunneen jo tässä sun bloggausuran aikana ettei kaikkia voi miellyttää :DDDD

      Poista
  18. Tää mun kysymys ei liity tähän postaukseen, mut olis kiva jos silti vastaisit (: Mut siis mitä oot pitäny tosta koulusta missä nyt oot ja millasta siellä on? Ku itelläni olis yhteishaku keväällä ja oon vakavissani miettiny hakevani just tonne Suomen liikemiesten kauppaopistoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tykänny älyttömästi! Ihan paras koulu mun mielestä :) Rentoa opiskeluu, mut kumminkin tehdään kaikkea :) Ja jatko-opiskelu mahdollisuudet on tosi hyvät, eli esimerkiksi kauppakorkeeseen!

      Poista
  19. Saisit treenaamalla ihanan kropan. :-P Itse pitäs pudottaa 6kg ja sit alkaa rakentaan lihaksia, käsiin, peppuun, pakaroihin ja selkään :-D

    VastaaPoista
  20. Mä voisin suositella sulle joogaa! Oot sen verran siro että se vois olla sulle aika sopivaa treeniä. Siinä saisit voimaa ja notkistuisit ja se taas tukisi sitten salitreeniä, jos sellaistakin haluaisit tehdä :) Hot jooga varsinkin on kivaa!

    VastaaPoista
  21. Jos haluut lisää painoa niin saahan sielä salilla kanssa kasvatettua lihaksia :) Aluksi paino voi pudota, mutta kun lihakset "kehittyy" niin kyllä se siitä lähtee nousemaan taas ! Ja kun suunnittelee jonkun asiantuntian kanssa jonkun hyvän ohjelman niin ei tarvitse myöskään pelätä, että muuttuu ihan lihakimpuksi :)

    VastaaPoista
  22. ite aloin käymään salilla ihan vaan kaverin seurana, aluks se tuntu kauheelta pakkopullalta mut nykyään se on ainoo treenaustapa mistä tykkään ihan mielettömästi. oon kyllä huomannu että kroppa on kiinteytyny ja vielä kun lisäs lenkkeilyäkin niin painokin on vähän pudonnu. suosittelen kyllä ehdottomasti salilla käymistä vaikka ei yritäkään laihduttaa, just ninku moni onki sanonu nii kun tekee oikeilla tekniikoilla liikkeitä niin lihakset kasvaa eikä rasvaa pala juuri yhtään. sun kannattais kysellä vaikka joltain tutulta joka tietää kuntosalilla treenaamisesta enemmän että mikä treeni olis sulle sopivin, tai sit ihan joltain ammattilaiselta siellä sun salilla! :)

    VastaaPoista
  23. mää en kans tiedä näistä treenaamisista mitään,mut munkin mielestä se on niin että sulla pitäs ensin olla sitä massaa ja sit alkaa reenaan lihaksia koska mihin sitä lihasta alkaa tuleen jos sulla eioo massaa??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis niinku se lihashan kato muodostuu siitä rasvasta, rasva muuttuu lihakseksi kyllä juu =DDdd Voi luoja :DD

      Rasva ja lihas on eri asia. Massa voi olla lihasmassaa tai sitten rasvaa. Jos kerta et tiedä treenamisesta mitään, niin kannattaisko olla ihan vaan hissukseen?

      Poista
    2. No öö ei?
      Voi luoja sentään.

      Lihas tarvitsee plussakaloreita kasvaakseen.

      Ja fyi vaan, jokaisella ihmisellä on ne lihakset. Usko tai älä.

      Mutta siis, treenaa niin isoilla painoilla, että saat tehtyä sen 6-8 toistoa.
      Proteiinia olisi hyvä saada se 2g/painokilo, jos tavoitteena on hankkia sitä lihasmassaa.

      Pointtina tosiaan se, että sun tulee syödä yli kulutuksen jos haluat kasvattaa lihasmassaa. Eli olla plussakaloreilla. Ja no worries, susta ei todellakaan tule uutta Jutta Gustafsbergiä tai Kike Elomaata kilpailuvuosinaan yhdessä yössä. Ei edes kahdessa. Tämä kun tuntuu olevan turhan monella naisella pelkona, että heti kun vähänkään vilkaisee yli 2 kg:n käsipainoon niin muuttuu amatsooniksi.

      Poista
    3. 1.5g/painokilokin riittää. :) 2g on tosi paljon ja voi mennä turhan paljoksi.

      Poista
  24. Kyllä mäkin sanoisin, että salille vaan lihaksia kasvattamaan ja siihen tueksi runsas, monipuolinen ja proteiinipitoinen ruokavalio! Mutta kannattaisi ehkä joltain lääkäriltä vielä kysellä.

    VastaaPoista
  25. Innostusta lisää ostos tv:n kuntoilu väline mainokset :D Niistä tulee sellanen olo, että kyllä mäki pystyn ja haluan! :) Ja musa on tietenki todella tärkee. Vaatteet nyt pitää olla ehdottomasti kivat, että tulee htvä ja "kaunis" olo :))) p.s. Tosi kiva että oot laittanu näin paljon postauksii lähipäivinä :)

    VastaaPoista
  26. Joku lukija linkittä tän mulle ja kysyi mun mielipidettä :D Treenaa jenni ihan reippaasti vaan mutta todella vahvoilla painoilla, niin saat lihaksen kasvamaan ja painoa lisää :)

    VastaaPoista
  27. Syyhän näihin roppakaupalla sateleviin inhottaviin kommentteihin ei oo sidonnainen mitä Jenni kirjoittaa/sanoo/tekee/näyttää vaan semmonen asia kun KATEUS, varhais-ämmien nokittamisyritykset. Toivottavasti löydätte mielenrauhan jostain muualta kun yrittää latistaa toista, saatte kaikki pahat sanat ja ajatukset vielä takasin älkää huoliko :)

    Kun joku on poikkeuksellisen upea ja erityinen ettei oma kapasiteetti riitä sen sulattamiseen niin tulos on tää...naurattaaa

    onneksi Jennii kiinnostaa ku kilo paskaa:D:D :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihan oikeasti. Eiks toi kateuskortti oo jo vähä kulunu juttu?

      Poista
    2. Joo, vedäppä tää kateuskortti :D mieti uudelleen mistä täällä puhutaan. Mistä tässä vois olla nyt kateellinen? Tarviin selitystä.

      Poista
    3. se on ihan oikeesti totta, ei sitä tarvii myöntää kellekkää mut menkää pliis itteenne niin vannon et tunnistatte sieltä pienen kateudentunteen :) painukaa helvettiin kaikki jos ei oo hyvää sanottavaa. oikeesti. ottaa niin päähän ku näit kommentteja lukee.. jenni tsemppiä! :)

      Poista
    4. ahhahha, perus kateus. no sepä se! Mäkin haluisin tietää, mistä tässä ollaan nyt niin kateellisia??

      Poista
    5. 'kateuskortti' on vakio koska sehän siellä perimmäisenä on. rumia katkeria teinejä suurinosa negis kommareista, joten todellakin siel on se kateus. diilatkaa lehmät:DD

      Poista
    6. nytkin tuli monen monta kärttyistä märinää tämän johosta:' Kun joku on poikkeuksellisen upea ja erityinen ettei oma kapasiteetti riitä sen sulattamiseen niin tulos on tää...'

      ottiko liian koville anot=DDDDDD

      Poista
    7. Niin vieläkään en saanut vastausta että mistä tässä ollaan kateellisia? En ole ruma, katkera enkä lehmäkään viimeksi kun tarkistin.
      Kyllä, jenni on upea ja kaunis tyttö ja niin olen minäkin. Mutta mistä vitusta oon kateellinen jos sanon ettei salilla käynti laihduta jos osaa oikeita laitteita käyttää?

      Poista
    8. Anonyymi 14;35
      AIVAN, mistä tässä siis ollaan kateellisia?

      Poista
    9. Hei upeaa et joukosta lyötyy sitten poikkeus tai pari jotka ei oo kateellisia lapsosia, onnittelut! Neuvojen antaminen ei oo huono yhtää, päteminen erikseen. No, joko lämmitti mieltä.

      Poista
  28. ootko kelannu että sun kannattaa todellakin hankkia lisää lihasta..se lisää myös painoa ;) ei sun tarvi niitä rasvanpoltto laitteita käyttääkään. puntille vaan :D

    VastaaPoista
  29. Onko nyt lapsukaisilta jäänyt biologian tunnit kokonaan käymättä? Täällä puhutaan kovasti, että täytyisi ensin hankkia massaa ennen kuin alkaa treenata. Saanko kysyä, että mitä massaa sitten ensiksi hankitaan?

    "Massaksi" voidaan ajatella lihaskudos ja rasvakudos. No, miten on mahdollista treenaamatta hankkia ensin itselleen lihaskudosta ja alkaa sen jälkeen vasta treenaamaan kun lihakset on jo "hankittu"? :D aika mieletön ajatus

    Tai toinen yhtä naurettava vaihtoehto on se, että hankkii ensin rasvakudosta, jota sitten alkaa treenaamalla poistaa :DD

    Ootte kyl aika typeriä

    Se, mitä kannattaa tehdä tuossa tilanteessa on se, että treenaa kovilla painoilla lihaskuntoa ja SYÖ kaloreita enemmän kuin kuluttaa (sopivasti hiilareita, rasvaa ja proteiinia). Näin kasvavat lihakset saavat riittävästi energiaa, eikä laihtumista tapahdu. Massaa alkaa kertyä lihasten, ei rasvan muodossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite en oo käyny tällästä aihetta bilsassa koskaan. En peruskoulussa enkä lukiossa :D Luulis et tollanen aihe kuuluu enemmän terveystietoon ku biologiaan, tosin en muista et sielläkään olis paljon tota aihetta käsitelty :D

      Poista
  30. herranjumala nää anonyymit.. sain jo tarpeekseni ku luin parit kommentit (nekin oli liikaa) mut joo mäki oon aattellu et vois alottaa ton salilla käymisen ei vältämmättä minkään painonpudotuksen vuoks vaan just sellasen hyvän fiilikse yms. Ja tsemppii näiden anojen kanssa :-DD!

    VastaaPoista
  31. Jenni oon melkeen samanlainen kropaltani kun sä! Mäkin yritin käydä salil ja kasvaattaa lihaksia mutta ei riitä motivaatio, koska pitkät lihakset vaatii treeniä paljon enemmän kuin lyhyet kasvaakseen.:( Toivottavasti sulla riittää, jos haluut lihaksia kroppaas! Mua sanotaan 10vee pojan näköseks kun nii kapee lantio ja raajat, mutta sun blogis avulla oon saanu enemmän itsevarmuutta =)

    VastaaPoista
  32. Push-up rintsikoilla ei oo kyllä hirveen hyvä urheilla :) Kanttii hommata ihan kunnon urheiluliivit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä urheilekkaan push up -rintsikoilla? :)

      Poista
    2. Vaikka jenni urheiliskin push-up rintsikoilla niin mitä se edellä kommentoineen anon persettä kutittaa?

      Poista
    3. Varmaan sitä et toi ano tajuaa, että jopa a-kuppi alkaa roikkua jos ei oo urheiluliivejä!:) Eli Jennilläkin kun on isommat niin :D tuskinpa toi pahalla oli, jotkut vaan välittää rinnoistaan, toisinkuin ano 7.29 - jos niitä tissejä edes omistaa.

      Poista
  33. Tässä sulle vinkki; treenaa paljon jalkalihaksia, niin alkaa jalat "lihomaan". Samalla sun pieni peppukin kasvaisi ja tulisi paremman muotoiseksi ja jalat eivät näyttäisi niin laihoilta:)

    VastaaPoista
  34. Näköjään ei joillekkin kelpaa mitä kirjotetaan, no kaikkia ei voi miellyttää, mutta miten aina Jennin postauksista löytyy jotain häirihtevää? Vika taitaa olla valittajissa. Go Jenni!

    VastaaPoista
  35. Huhhuh... ihmiset taas saanu aiheen ''pätemiseen'', luultavasti puolet näistä kommentoijista ei oo koskaan käynytkään salilla :D Salilla voi tehä kaikenlaista, laihduttaa tai yrittää saada lihaksia. Naurattaa ku jotkut täällä selittää ''ei salilla voi laihtua!!!'', no tottakai voi ja monet siellä (myös minäkin) nimenomaan laihtuu. Varsinkin jos siellä käy esim. ryhmäliikuntatunneilla joista löytyy paljo aerobista liikuntaa tai sitte onhan salilla ihan juoksumatot, kuntopyörät ja ne muut kiinteytyslaitteet (nimiä en muistaXD) mut äkkiä on kiloja karissu niissä. Oon ihan samaa mieltä et sä noin hoikkana et yksinkertasesti vaan pysty saamaan lihaksia ainakaan terveen näkösesti. Sun kropasta tulis ihan ihmeellisen mallinen :D sulla ei oo yhtään mitään ylimäärästä, sua on ammattilaiset neuvonu ihan oikein et eka pitäs vähän saada kiloja ja sitte vasta lähteä treenaamaan! Tietysti voit nytki lähteä treenaamaan tosi kovilla painoilla, mut entiiä.. vaikka saisitki jonkunlaisia lihaksia ni näyttäisit luultavasti aikalailla yhtä laihalta ku nytkin :D mut sulla on nytkin ihan mieletön kroppa ja oot kaikinpuolin upee<3 kannattaa todellaki kysyä joltain ammattilaiselta et miten kannattais lähtee treenaamaan :) tsemppiä!

    VastaaPoista
  36. en tiiä luetko näit kaikkii kommenneja mut siis mua harmittaa sun puolest nii paljo et sulle ei kommentoida kypsemmin toisinkun joillan muille suurille blogeille... varmast lukijat on sulle tärkeitä mut must kamalan ilkeetä:/ noh mut yleensä ilkeet anot kommentoi ja muut on hiljaa tyytyväisinä et uskompa et enemmistö kuitenki aina tykkää...,eikös?!!?
    mut must tää oli kivsu jatkossaki tälläsii vaan:)

    VastaaPoista
  37. Jenni sä olet ihana persoona, kaunis, hyväkroppainen, ihana. Sulla ei ole kusi päässä niinkuin valitettavan monella sunlaisella. Olet IHANA, muista se.♥
    Älä välitä ilkeistä kommenteista, tyhmiä ihmisiä on maailma täynnä.

    VastaaPoista
  38. Millon teet taas video-postauksen? :)

    VastaaPoista
  39. "ette lähde nämä vikatkaan kilot"..päinvastoin! Sinun juuri kannattaisi harrastaa liikuntaa niin saisit lihasmassaa kanankoipiesi ympärille.

    VastaaPoista
  40. RAIVOSTUTTAA NÄÄ KOMMENTIT! >:----( miksi te jotkut ootte noin ilkeitä? toivottavasti sä jenni et ota noita kommenteja kuuleviin korviin :) tää oli just mukava postaus. miks te jotkut selitätte miten jenni tekee väärin ku postaus ei liittyny mitenkää mihinkään laihtumiseen tai edes tällä kertaa painon nostamiseen? hu-oh :-( säälittää, että jennin blogia lukee tollaset IDIOOTIT.

    VastaaPoista
  41. http://universalsuomi.com/www/?page_id=415 <- voisit osallistua :)

    VastaaPoista
  42. apua miten sulla voi olla noin "isot" rinnat kun oot muuten noin laiha :pp kateellisuus ku itekki oon yhtä laiha ja melko lauta :Dd mut kannatan salia et tulee sitä lihasta nimenomaan (:

    VastaaPoista
  43. Missä salilla sä käyt, et onks se joku mistä sä maksat? Ja ihana paita :) mist se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin vaan kerran kokeilee tossa Oulunkylän Lady Linella :) Terranovasta :)

      Poista
  44. Huoh. Olen Jenni sua huomattavasti vanhempi nainen, mutta tykkään silti lueskella tätä blogia. Harmittaa aivan vietävästi tämä, ettei nykyisin saisi olla mistään mitään mieltä eikä kirjoittaa yhtään mitään, heti on menkkaränkkäjoukot piikittelemässä. Välillä tuntuu että tietty ryhmä ämmiä oikein venailee koneen ääressä milloin tulee postaus, että pääsee taas naamailemaan, kun oma elämä on ilmeisen tylsää ja sisällötöntä. Ei tää elämä NIIN vakavaa ole oikeasti, että joka ikistä asiaa pitää lähestyä negatiivisesti ja haukkua pelkästään haukkumisen ilosta. Kriittinen saa toki olla ja pitääkin olla, mutta kun sitä kritiikkiäkin voi antaa niin monella tapaa.

    Tsemppiä sulle Jenni, vaikutat fiksulta ja kunnianhimoiselta naiselta, jolla on just oikea pilke silmäkulmassa!
    Ehkäpä vielä jonain kauniina päivänä meillä on ilonamme blogisofta, joka suodattaa kaiken paskan pois ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana tsemppaava kommentti! Paljon terkkuja sinne :)

      Poista
    2. Samaa mieltä anonyymin kanssa. Joskus tekis oikein mieli haudata ittensä johonki paskaseen katuojaan häpeämään sitä, että edustan tätä kaksinaamaista, katkeraa ja negatiivista sukupuolta, joita naisiksikin kutsutaan. Hävettää välillä.

      Kiitos Jenni ihanasta blogista! Näillä ihmisillä, joiden on koko ajan pakko etsiä joka asiasta jotain valittamista, on paha ongelma. Säälittävää, mutta minkäs sille voi.

      Poista
  45. Hei, jos syöt protskupitoista ruokaa ja käyt salilla, paino ei putoa vaan nimenomaan lihasmassa kasvaa :)

    VastaaPoista
  46. Argh! Miettikää ihmiset jos jenni rupeis nyt kasvattaa lihasta ja pitäs ne kalorit plussalla, että miltä se näyttäs. Kaiken vähäsenki rasvan tilalla ois lihasta. Onko sekää kovin tervettä, että bodataan itteensä sen takii että paino nousis? Kyllä sitä rasvaakin kuuluu kehossa olla. Mietin myös, että jos jenni nyt yrittää syödä jo plussakaloreilla ja paino ei siltikään nouse, vaikka sen luulis olevan helpompaa kuin lihasten kasvattaminen, että miten ne lihakset sitten oikein kasvais?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenni saa enemmän voimaa-siten ne lihakset kasvais :D

      Poista
  47. ärsyttää ettet postaa useimmin jos on näin iso blogi ja paljon lukijoit nii postaus pitää tulla joka toinen päivä.

    VastaaPoista
  48. tää nyt ei liity sun postaukseen mitenkää mutta mä haluaisin kovasti sinne suomen liikemiesten kauppaopistoon ja hakisin ens vuodeksi sinne niin haluisin tietää millanen se sun haastattelu oli ja kuuluiko siihen hakuun muutakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haastattelu oli tosi helppo, kysymykset tyyliin miks just sut pitäis valita sinne :) Ja sitten oli koe jossa oli esimerkiksi matikan tehtäviä englanniksi.

      Poista
  49. Huh huh Jenni, sun kroppa on nimenomaan ideaali SALILLA reenaamiseen :D mitä enemmän sulla on massaa sen vaikeempi niitä tuloksia on hankkia että itse en kyllä suosittele mitään lihotuskuuria ennen saliharrastuksen aloittamista, monet joutuu päinvastoin laihdutuskuurille koska rasva täytyy saada eka pois lihasten alta, muuten vatsastakin tulee aika hirveen kokoinen jos siihen alle hommaa kunnon vatsalihakset mutta se rasva on vielä niiden päälla.... :D itse oon sua muutaman sentin lyhyempi ja painan 44kg, käyn n. 1-3 krt viikossa pumpissa tai salilla ja mulle tulee aina vatsalihakset yms melkein heti kerran jälkeen näkyviin koska mulla ei oo mitään rasvaa siinä estämässä sitä!! :D

    VastaaPoista
  50. Sinuna unohtaisin kaikki kommentit siitä, mitä ja miten sun kannattais treenata. Jos haluut olla fiksu, otat yhteyttä jonkun salin personal traineriin. Ammattilainen osaa auttaa ja tietää mikä on sulle paras tapa nostaa painoa.

    Mutta faktahan on se, että sulla on oikeesti loistava tilanne kropas kanssa alkaa kerätä massaa. Jos haluut lukea syömishäiriötä sairastaneen fitness-kilpailuihin tähtäävän Annan blogia, jota valmentaa viime vuoden fitnessmalli niin googleta "Anna mun treenaa!". Anna aloitti myös reenaamaan kropalla, mistä ei rasvaa juuri löytynyt.

    Tsemppiä ja pliis, harkitse PT-palveluja tai ota edes hinnoista yms selvää, jos kiinnostusta riittää! :)

    VastaaPoista
  51. Kiitos kivoista kommenteista!! :)

    VastaaPoista
  52. Moikka! Munkin on ihan pakko pistää lusikka tähän soppaan ja kertoa mun oma mielipide asiasta. Eli ihan oikein sulla on kuntosalilla neuvottu, massaa pitää kerätä jos meinaa salilla kehittyä. Blukilla(eli sillon kun kerätään sitä läskiä kroppaan) Treeni luistaa hyvin, voimaa tulee lisää ja sitä kautta kehittyy ja jaksaa siirtyä isompiin painoihin, joidenka kautta se lihas kasvaa ja paino nousee! Oon sivusta seurannut poikaystäväni kehorakennusharrastusta ja sitä kautta saanut paljon tietoa miten kertään sit massaa. Toki miehet ja naiset on ihan eri asia ja tavoitteetkin teillä varmasti erit ;) mutta idea on silti sama. Poikaystäväni painoi 70kg ja oli 180 pitkä, eli aika laiha. Sitte alkoi syömään oikein (ei siis mäkkäri joka päivä (vaikka sitäkin tuli useasti harrastettua)) mutta isot määrät ja usein + paljon hiilaria! aamulla mysliä jugua ym. ruuan kanssa riisiä paljon. Ruoka ns bodysafkaa eli puhdasta ruokaa mistä pystyt laskemaan just tasan tarkkaan paljonko on mitäkin ruuassa. Vuodessa painoa tuli 25kg ja isot laihakset kädet erottuu selvästi, mutta vatsalihaksia ei näkynt juuri lainkaan kun oli sellanen maha siinä edessä ;D kuitenkin flädän alla isot vatsalihakset olivat. Nyt poikkikseni aloitti dieetin jok kestää 4kk...ja n.100kg pitäis pudottaa 85kg..sitten näkee mitä siellä flädän alla on. Häntä opastaa kaksi kehonrakentaja kilpailijaa ja tällähetkellä reeni on raskaampaa koska dieetillä eikä oo energiaa niin paljoa. Mutta pakko sanoo että aika lihaskimppu miehestä tuli :D se mitä sun pitäis "poimii" tästä tekstistä olis toi: 1.syö oikein(mieheni samanlainen, ei lihonnut sipseistä ym.) Mutta huhhuh ku mättäs sellasen lautasellisen riisiä ni johan alko poika kasvamaan ;) 2. Alkuun suosittelisin kreatiinin lisäämistä palkkareihin (googleta jos et tiedä mitä on)3. treenaa tuloksen hakuisena eli saliohjelma ja joku joka seuraa aluksi kehitystäsin kerran kk.

    Toi tarina oli vähän offtopic koska poikaystäväni ja sä ette oo tosiaan sama asia ja lihakset ei tosiaan kehity samanlailla miehellä ja naisella. Mieheni tähtää 2015 kehonrakennuskilpailuihin, että tavotteetki ihan erit ;D
    Mutta jos oikein ymmärsin, että haluut hyvä olon, painoa ja lihaksia hieman lisää ja että paino ei putoaisi, niin noin se onnistuu! :) ruoka, sali, lepo. Vältä aeroobista liikuntaa paitsi 5-10 min lämmittely esim crossarilla mutta ei muuten! Kivaa joulun odotusta Jenni! Oot paras!!!! :)

    VastaaPoista