tiistai 5. helmikuuta 2013

Uusi värirakkaus

IMG_8303IMG_8324IMG_8296IMG_8344
Viime viikolla kun menin koulun jälkeen keskustaan, ei mulla ollut mitään päämärää. Menin vaan, aivot oli nähtävästi jääny kouluun. Sitten mä päätin, että lähden viikonloppuna ulos. Vaikka yksin. No okei, ei ehkä yksin, mutta aloin metsästää jotai bilevaatteita. Olin jo kävelemässä kohti H&M:än kassaa valkosen topin kanssa jossa oli mustaa tekstiä ja mietin, että ei helvetti voi kyllä olla tylsä paita! Se jäi sitten sinne. Menin Gina Tricottiin pitkästä aikaa ja jotenkin iskin silmäni kirkkaan turkoisiin toppeihin jotka roikku kauniisti henkareissa. Menin sovituskoppiin ja kuinka kivalta se näyttikään (feikki) rusketusta vasten. Ja silloin päätin, että tän viikonlopun värikoodi on turkoosi! Mä oon sellanen, että mietin aina ennen ulos lähtöä todella tarkasti mitä puen päälle. Jos paidassa on vaikka niittejä, niin niitä pitää löytyä myös jostain muusta kohtaa asusta, vaikka niittikorvikset. Tai jos kengät on pinkit, niin kynsiin myös pinkkiä. Enkä voi myöskään sietää kultasta ja hopeeta yhdistettynä.. Muilla samoja neuroosin oireita? :D

IMG_2151IMG_2151 
Partytime!

109 kommenttia:

  1. Mulla on sama: ei missään nimessä kultasta ja hopeaa yhessä! Yöks :D

    VastaaPoista
  2. ihanku tää postaus olis loppunu vähän kesken :D tuo toppi on aivan ihana värinen ja tuli ihan kauhea kesäkuume!!

    VastaaPoista
  3. mikset oo indiedaysis bloggaamassa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enhän mä sitä päätä.. :) Kyllä mä teen niiden kanssa yhteistyötä :)

      Poista
  4. Mulle ei tulis mieleenkään yhdistää kultasta ja hopeeta keskenään, joten en myöskään voi käsittää miten jotkut tekee niin.. :-D Ja oon kans sitä mieltä, että kynsilakkojen pitää sopii vaatteiden kaa yhteen, koska ainakaan mun silmää ei kauheesti miellytä, jos kynsilakka on ihan eri värimaailmasta, kun esim. just kengät tai sit vaikka paita!

    VastaaPoista
  5. Täältä päin löytyy!:D Hopee ja kultanen ei vaan jotenkin sovi munkaan silmään yhteen, ellei ne oo sitten yhistetty jollain älyttömän kauniilla tavalla.

    VastaaPoista
  6. ah oot niin nätti! millon sulla on synttärit?

    VastaaPoista
  7. määkää en ikinä yhistä kultasta ja hopeeta keskenään! :D onko tuo dimanddikäsikoruki ginasta? :) pakko kyllä mennä huomenna tsekkaan tää kouvolan valikoima! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo, ostin sen Seppälästä viime kesänä. Eli niitä ei varmaan enää oo valikoimassa :/

      Poista
    2. on niitä! :) ainaki mustana oon nähny joka Seppälässä täällä päin (3 eri paikassa)

      Poista
    3. Niin mutta turkoosina sitä ei ainakaan oo :/

      Poista
    4. no niin muistelinki että seppälässä oon ainaki tollasia pinkkejä nähny, voi hitsi :)

      Poista
  8. Ah taas sait tissikuvan laitetuks <3 paljo rispektii pikkul....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotkut ei näköjään ikinä tuu tottumaan siihen, että joissain kuvissa saattaa näkyä vähän tissit. Mitä niissä on sulle niin ihmeellistä, uutta ja erikoista? :D

      Poista
    2. Tissit? Missä? Mä en ainakaan näe tissejä missään?

      Poista
    3. kyllä tosta kuvasta huomaa et on tahallaan tungettu ne kuvaan :DDD olisit voinut olla nätisti, niinkuin kaverisi, mutta ei, sun piti tunkea ne kuvaan ja näyttää mauttomalta!

      se on ihan eriasia jos on isot tissit ja ne näkyy väkisin, mutta sun pitää aina saada tungettua ne kuvaan. jos ei muuten näy niin ollaan sitten 'vähän' kumarassa! :DDD

      Poista
    4. Se,että vähän fiksummat tyypit ei hae huomiota esittelemällä itteään tolleen...

      Poista
    5. Eiköhän jokainen tee niinkuin näkee parhaaksi.. :)

      Poista
    6. Miten jotain toista voi haittaa noin paljon jos toisella näkyy vähän tissit, maailman luonnollisin asia? :D En voi ymmärtää, mutta onneks mua ei kiinnostakkaan ;)

      Poista
    7. Luulen että suurimmalla osalla tän blogin lukijoista on tissit, joten miten se voi olla muka niin helvetin vaikea asia ymmärtää, että Jennikin semmoiset omistaa.

      Poista
    8. Ano 13:26, niin, toiset näkee parhaaksi heruttaa tisuja, kukin tyylillään... :)

      Poista
    9. Sehän on ihan yleisessä tiedossa että tissien näkeminen voi aiheuttaa pahojakin vaivoja. Jopa yhden tissi parin näkeminen voi aiheuttaa silmien kuivumista, ripulia, ihottumaa, liikavarpaita, raskaaksi tulemista, ylipainoa ja yleisintä vaivaa - hiekkaista alapäätä. Tämän viimeisimmän vaivan ensimmäisiä oireita ovat ikävät kommentit nähdyistä tisseistä sekä niistä muille vikiseminen.

      tämän vuoksi tissit tulisi pitää piilossa ja pukeutua kuten nunna :)

      ...että niin

      Poista
    10. No voi huhhuh!! :DD kyllä sai tästäkin päivön naurut että kiitos oileesti eka ano!! ;) siis ihan totaalisen anteeksantamatonta et nainen on bilettämässä ja ottaa kuvan jossa saattaa vähän vako näkyä.. joo niimpäniin. ensinnäkin varjostukset luo aika paljon lisä efektiä mutta vaikka kyse ei oiskaan varjostuksista vaan jos joku haluaa laittaa kuvia joista näkyy että olen nainen ja omistan tissit ja olen ylpeä siitä niin antaa olla! ja jenni on upee tyyppi eikä todellakaan mauton niin kai sitä ny saa vähä kumarassa ollakkin kun kuvaa ottaa vai kui paljo se teiän perseitä raapii :DDD itse varmaan pukeudut nunna kaapuihin mutta se on naisellista kun muodoy nökyy maun rajoissa! :) jenni keep on going!

      Poista
    11. En ees haluu tietää minkä ikänen tän ekan kommentin laittanu ano on :D huhhuh. En vaan jotenkin jaksa tajuta miks jostain tisseistä tehään näin iso ongelma. Ne näkyy aina vähän kaikilla, ellei satu aina kävelee korviin asti ulottuva poolopaita päällä. Ja jos niitä vaikka jostain syystä haluiski esitellä, nii mitä sitte? Ei se varmaan tee ihmisestä täysin mautonta jos jossain kuvassa vähän tissit sattuu näkymään.
      Ja ano 11.32, miksi tällä kuvalla haettaisiin huomiota blogissa, jossa kuvista joissa näkyy vähän tissit tuntuu satelevan lähinnä negatiivista palautetta? :)

      Poista
    12. ei vittu eikö porukka oo enne tissejä nähny? :D:D yks ehk luonnollisin asia maailmas ja siit pitää tulla itkee..?

      Poista
    13. mä ymmärtäisin jos sulla näkyis nännit, ni siitä tultais valittaan ? toi vaan sattuu olemaan sellanen asento kenties että näkyy EIKÄ SIINÄ NÄY YHTÄÄN ENEMPÄÄ KUIN BIKINEISTÄKÄÄN :DDD

      Poista
  9. Mun mielestä kullan ja hopeen voi yhistää myös kivasti, mut jos esimerkiks kaikki muut asusteet on kultaa ja sit on vaan yks hopeinen yksityiskohta tai toisinpäin niin sit se näyttää vähän oudolta. Katoin kerran yhtä muotiohjelmaa missä oli tosi ihanasti yhistetty!:)

    VastaaPoista
  10. Idiootti, se ei oo mikää neuroosi ettei tykkää yhdistellä tiettyjä värejä..... Sitä paitsi sanomattaki selvää ettei kulta ja hopee sovi yhteen, näkeehän sen jo kaula- ja korvakoruista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neuroosin oireisiin kuuluu pakkomielteitä ja mulla on pakkomielle, että asussa on vaikka kaks kertaa samaa väriä. Mä oon myöskin nähnyt paljon paitoja, kenkiä ja esim. laukkuja, joissa on sekasin kultaa ja hopeeta :) Jotkut tykkää, muista ettei oma mielipide oo se ainoa ja oikea.

      Poista
    2. http://fi.wikipedia.org/wiki/Pakko-oireinen_h%C3%A4iri%C3%B6

      Älä käytä neuroosi sanaa väärin kiitos. Ei sinulla (kertomasi mukaan) ole mitään pakko-oireita sen takia ettet halua samoja värejä asussasi. Sano mieluummin vaikka ettet tykkää siitä yhdistelmästä.

      Poista
    3. Ei kannata vetää hernettä nenään joka asiasta, ei ole niin vakavaa :)

      Poista
    4. anonyymi(t) 3.22 ja 15.34, menisittekö suihkuun ja kaivaisitte ASAP ne hiekat sieltä kuuluisasta... kiitos.

      ps. taivutit sanan 'asu' omistusmuodon väärin, se on 'ettet halua samoja värejä asuusi' ei 'asussasi', kuinka sivistymätön moukka voikaan tehdä jotain tällaista!?!

      http://urbaanisanakirja.com/word/moukka/

      Poista
    5. Tais osua ekalle anolle sana "neuroosi" arkaan paikkaan... :DDD:Dd

      Poista
  11. Mä en myöskään voi sietää kultaa ja hopeeta yhessä... se ei vaan jotenki mätsää niin hyvin että miellyttäs silmää :Dd jjotkut ihmettelee sitä suuresti mut minkäs teet :D Voi että mä tykkään näistä sun postauksista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkään en tykkää yhtään :D Kiitti <3

      Poista
    2. siis voi iik? ei voi olla niin kauhee juttu. hankkikaa elämä

      Poista
    3. Anonyymi, ei sunkaan elämässä ilmeisesti sen tärkeempää sisältöä oo, kun on pakko tommosta kommentoida? :) ps. jos jenni kirjoittaa postaukseen, että ei tykkää kullan ja hopean yhdistelmästä, niin kai silloin ihmiset saa kommentoida olevansa samaa mieltä..?

      Poista
  12. ihanaaa minttua+turkoosia<3 ootko ennen kokeillut noita ginan kynsilakkoja? mitä oot tykänny niiden laadusta yms?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! No itseasiassa en tykänny oikeen tosta kynsilakasta, piti laittaa monta kerrosta kun muuten se oli niin haalee :/

      Poista
  13. jos naama ei riitä niin pitää heruttaa tisseillä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei helvetti :D jenni on kyllä nätti tyttö ja se saa näytellä sen tissei tääl nii paljo ku sitä itteensä huvittaa? just using the gifts that god gave me :)u mad?

      Poista
    2. et sitte sitä yhtä kommenttia viittiny julkasta :'DDDDD

      Poista
  14. Kulta&hopee yök :D on se jännä miten ne passaa kaiken muun kanssa yhteen ihan täydellisesti mutta yhessä....hyi:D

    VastaaPoista
  15. Onko tuo toppi sellainen samanlainen, kun mitä sulla on ollut aikaisemmin: löysä ja pepun peittävä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vähän löysä, mutta lyhyt :) Tosi kiva malli!

      Poista
  16. Kultaa ja hopeaa ei ikinä yhdessä yäääk!

    VastaaPoista
  17. Eivittu nyt näitten tissikommenttien kanssa. Me eletään 2013-luvulla, nuoret käyttää toppeja, ja yleensä silloin ne tissit vähän näkyykin.
    "jos naama ei riitä niin pitää heruttaa tisseillä" - eli heti kun tissit on vähän esillä niin naama ei riitä? Hei haloo herätkää ja kasvakaa jo jumalauta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En vois olla enempää samaa mieltä :D :)

      Poista
    2. "Me eletään 2013-luvulla"

      Hahah, voi sua anonyymi 12.34... Me eletään kylläkin 2000-luvulla ja vuotta 2013 :)

      Poista
    3. On kyllä ihan helvetin totta tuo. Että eikö se nyt jumalauta ole ihmisen oma asia näkyykö ne tissit vai ei. Itseä ei ainakaan voisi vähempää kiinnostaa jos joku nyt vähän heruttaa. Jumalauta. pikku kersojako täällä pyörii XD

      Poista
    4. taitaa ne pikkukersat olla just niitä, ketkä niitä olemattomia tissejään heruttaa :D

      sit ku jenni kasvaa vähän ja aikuistuu niin varmaan tyylikin muuttuu vähän toisenlaiseksi :)

      Poista
    5. aletaan pilkkua vittu viilaan ano18.09 niin eletään 10-luvulla!! tajusit pointin joten jätä se siihen

      jos mulla ois samanlaiset tissit ku jennillä, kulkisin varmaan ilman paitaa.
      nätti tyttö oot!

      Poista
    6. alnonyymi 18.09 oikeestaan 2010-luvulla ;)

      Poista
    7. Eletään KYLLÄKIN 2010-lukua, 2000-vuosituhatta. Tää on kyllä yks pätemisen leikkikenttä tämä kommenttiboksi. :)

      Poista
    8. Ei vittu itkekää jossain muualla, Jenniä varmaan hirveesti harmittaa ku pari hiekkasta anonyymiä ei kestä nähä tissejä. Silmät kiinni sitte jos tissit hyppää niin pahasti silmään tai vaihtakaa blogia johonki jossa ette nää yhtäkään tissiä tai mitään muutakaan mikä sattuis edustamaan kumpaakaan sukupuolta.
      Terveisin Petra

      Poista
    9. Anonyymi6. helmikuuta 2013 19.38
      taitaa ne pikkukersat olla just niitä, ketkä niitä olemattomia tissejään heruttaa :D

      sit ku jenni kasvaa vähän ja aikuistuu niin varmaan tyylikin muuttuu vähän toisenlaiseksi :)

      ^mä ainaki aijon näytellä mun tissejä viel sit vanhana muorinaki! lapsellista tulla tämmösistä pikkuasioista valuttamaa :D

      Poista
    10. anteeks valittamaan meinasin

      Poista
    11. mä ymmärrän, jos esitellään VÄHÄN kaunista tissivakoa silloin tällöin tai jos se näkyy väkisin, mutta sitä en ymmärrä kun teinit just tällee kumarassa esittelee olemattomia tissejään ja yrittää kerätä huomiota sillä, vaikka heillä ei mitään tissivakoa olekaan :)

      tosin tässähän on onnistuttu just saamaan sitä huomiota, eriasia on sitte et onko se positiivista vai negatiivista.

      Poista
  18. Oi vitsi, turkoosi on kyl ihan ehdoton yks lemppariväreistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en jotenki ikinä tykänny, paitsi nytten! :)

      Poista
  19. Ihana postaus ja upee oot! =)

    VastaaPoista
  20. Eivittu nyt näitten tissikommenttien kanssa. Me eletään 2013-luvulla.....


    MITÄ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siis tää vittuilee siitä, kun tuol tuli kirjotusvirhe... joten anteeks, korjaan, eletään 2000-lukua :)

      Poista
    2. 2010-lukua.

      Ps. oot soma! mutta oon eri mieltä kullan ja hopeen yhdistämisestä ;)

      Poista
  21. Haha tuon kulta/hopea jutun lisäks en voi sietää kahta eriväristä (keino)nahkaa yhtä aikaa päällä tai asusteissa! :D

    VastaaPoista
  22. Onks toi Maikki!!?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasin kysyy ihan samaa mut täältähän se vastaus löyty scrollailemalla ! :))

      Poista
  23. Voi vitsi näitä anonyymejä....
    Ne vois alkaa vaikka keräämään postimerkkejä, ku ei oo muuta harrastusta ku tulla haukkumaan toisia xd

    VastaaPoista
  24. Nyt kuulostaa niin tutulta :D ! Mulla on aivan samanlaisia neurooseja, en voi todellakaan kestää hopean ja kullan yhdistelmää ja sukatkin tuottavat kammotusta jos ne eivät sovi vaatteisiin.

    VastaaPoista
  25. No voi apua, miten jotkut tissit voi häiritä joitain noin paljon? Ite en kiinnittäny mitään huomiota niihin ennen kuin luin kommentit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. samaa mieltä! ei oo tainnu anot enne tissejä nähdä..

      Poista
    2. joo mäkää en kiinnittäny huomiota ennen ku nyt :'D hohhoijaaaaa!

      Poista
    3. mä en huomannu tissejä ennen enkä jälkeen näiden kommenttien.

      Poista
  26. Ei liity postaukseen mitenkään mutta vaikutat hirveen mukavalta ihmiseltä ja vastaat tosi kivasti aina kommentteihin :)!

    VastaaPoista
  27. jep, ei kultaa ja hopeeta samaan aikaan (:

    VastaaPoista
  28. turkoosi sopii sulle ihan sika hyvin! ja toi kulta ja hopee yhessä hyi! sama oittenki värien ja materiaalinen kanssa!

    VastaaPoista
  29. mä en kestä myöskää kulta+hopee yhdistelmää, enkä sitä jos on esim leopardi+ armeija-kuosi :D tai siis ylipäätään 2 eri kuosia asussa !
    oot ihan hirrrrrmu nätti ! =)♥

    VastaaPoista
  30. Joo, sama homma! Kulta ja hopea yhdistettynä on jotain ihan kamalaa! Tai sit vaikka sellanen pronssinen tms. Yritän aina laittaa laukun, jossa on hopeeta jos on vaikka hopeayksityiskohtaset saappaat ja korvikset ja käsikorun tulee aina sopii yhteen! En käsitä miten muut ei huomaa tätä :D

    VastaaPoista
  31. mistä noi kengät:)?

    VastaaPoista
  32. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOTTTTTTTTT IIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA<3

    VastaaPoista
  33. Mitä vikaa jos Jenni ei halunnut rajata kuvaa, vaan halusi jättää näkyviin herunsa? Ne kaikki jotka valittavat, ovat vain kateellisia...aivan selvästi! Ihan normaali kuva ja miten Jennin oma kuva voi häiritä noin paljon muita? Tämä on Jennin blogi ja hän lisää tänne mitä itse haluaa! Jos ootte hieman pyörehköjä ja ei niin hyvännäköisiä, alkakaa syömään hyvin ja liikkumaan, niin voitte saavuttaa edes hieman Jennin kaunista ulkonäköä! #nohate!

    VastaaPoista
  34. Siiiiiiiiiiis mitä nää kommentit on täällä ?! :D Mistä jengi repii näitä juttuja?

    VastaaPoista
  35. Mul on ihan samoja "oireita" vaatteiden ja asusteiden suhteen, kaikki aina ihmettelee et miks muka pitää olla jotain samaa väriä jossain :D just esimerkiks jos on vaikka turkoosit korvikset ja muu on mustaa, nii ees kynnet pitää olla kans turkoosit. Ja mulla kans sama toi etten kestä kultasen ja hopeen yhdistelmää!! :D

    VastaaPoista
  36. Mun on pakko kyseenalaistaa, et tarviiks sinne viihteelle "aina" ostaa joku uus rätti? Luulis näitä h&m/gina kertakäyttörytkyjä riittävän muutenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin samaa mieltä! Ja ite en ees varmaan sinne viihteelle laittaa tommosta noinkin tylsää rättiä vaan :) liian arkinen! Mielipiteensä kuitenkin kullakin

      Poista
    2. Pinja, just sanoit että "kertakäyttö rätti". Eikö niitä sitten käytetä sen kerran ja osteta uus? :DD Aika fail!

      Poista
    3. Okei, no voit rauhassa nauraa partaas tälle mun hirveelle "failille", mutta mun pointti oli se, että mun mielestä on vähän kyseenalaista kulutusta ostaa aina joku uus rätti, sen sijaan että käyttäis vanhat loppuun tai ostais saman tien jonkun paremman vaatteen jota käyttää useemmin.

      Kertakäyttöinen sanaa käytin kuvaamaan ketjuliikkeiden vaatteiden tasoa, en mitenkään kirjaimellisesti.

      Poista
    4. "aika fail" :DDDDDD

      Poista
  37. on sama noissa "oireissa" !! mistä tunnet maikin?

    VastaaPoista
  38. Must ois iha jees, jos lopetettais vaikka näistä tisseistä puhuminen, kun joko se on negatiivista jenniä kohtaan tai sitten se on ylistävää jenniä kohtaan, mutta sitten haukutaan meitä, joilla ei sitä herutettavaa niinkään ole. Vaikka tää onki suunnattu jennille nii kyllä mullaki tulee paha olo ja mieli näitä lukiessa. JOS ETTE TYKKÄÄ JENNISTÄ (plogeja yleensä luetaan jos joku ihminen kiinnostaa) MIKS LUETTE BLOGIA? Ja iiän että anonyyminä on melko helppo kirjottaa, mutta ite en osaa tegä käyttäjää xp ja muute ihanat kengät.<3<3

    VastaaPoista
  39. ''Sehän on ihan yleisessä tiedossa että tissien näkeminen voi aiheuttaa pahojakin vaivoja. Jopa yhden tissi parin näkeminen voi aiheuttaa silmien kuivumista, ripulia, ihottumaa, liikavarpaita, raskaaksi tulemista, ylipainoa ja yleisintä vaivaa - hiekkaista alapäätä. Tämän viimeisimmän vaivan ensimmäisiä oireita ovat ikävät kommentit nähdyistä tisseistä sekä niistä muille vikiseminen.

    tämän vuoksi tissit tulisi pitää piilossa ja pukeutua kuten nunna :)''

    <---- XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd hajosin kyllä aivan saatanasti ei heheh huutonaurua

    VastaaPoista
  40. ehanan värillistä kynsilakkaa<3 anna kateellisten ihmisten kommenttien jäädä omaan arvoonsa,..oot kaunis:)

    VastaaPoista
  41. Mun on kans pakko kommentoida tähän tissi-hässäkkään . On aika älytöntä alkaa itkemään jos tissit näkyy noinkin VÄHÄN ! Mä en edes huomannut noissa kuvissa tissejä, ennenkun luin näitä kommentteja.. Sitäpaitsi tisssit on suuri osa naisellisuutta ja niistä pitää olla ylpeä jos sellaset löytyy . Näin pikkutissisenä naisena voin sanoa, että pieni kateus kyllä noista sun boobseista iskee :D

    VastaaPoista
  42. MULLA ON SAMA!! hopee ja kultanen samassa asussa häirtsee.... oli se sitten mulla tai jollakin muulla hahhah:D

    VastaaPoista
  43. kuka toi tyttö on sinun kansssa tuossa kuvassa :D

    VastaaPoista
  44. Voi Jenni rakas <3 Huvittavaa, et just tähän kuvaan eksyny noi tissi nillittäjät, ku moni tyttönen heruttelee tissejään jo blogin "kansikuvassa" :D Lisäksi vielä se, että heillä on silikonit.. Sitähän ei kyllä myönnetä, vaikka olisi kuinka epäluonnollisen suuret. Saanko kuulla mielipiteesi asiasta? T: Jonna

    VastaaPoista
  45. Mulla on sama, että kulta ja hopea yhdessä ei vaan toimi!
    Naurettavaa myös, että ihmiset jaksaa kuluttaa energiaansa valittelemalla kuinka tissit näkyy. Varmastihan niillä henkilöillä ei fb:ssä, instagramissa yms. ole kuvia jossa ei näy muuta kuin naama ;)
    Ja musta tuntuu, että se on jokaisen tytön suuri ongelma varsinkin jos käy useimmin ulkona ( niinkuin mä ja kaverini ) niin tuntuu, että kaikki vaatteet on käytetty jo niin yleensä suuntaan kauppaan etsimään uutta kertakäyttö rättiä taikka kaverin vaatekaapille.
    Pakko vielä sanoa, että oon vasta alkanut lukemaan sun blogia, aivan mahtava. :)

    VastaaPoista