perjantai 15. helmikuuta 2013

That feeling, when you find the perfect jeans..

IMG_8735blog
Mun pitkät ja hoikat koivet on hyvin ongelmalliset, kun puhutaan miten ne istuu farkkuihin. Lahkeet jää aina liian lyhyiksi ja mistään ei tahdo löytyä tarpeeksi kireitä. Te laitattekin mulle usein kommenttia, että mistä sitten ostan niitä kivoja farkkuja mitä näkyy kuvissa. Ja vastaus on, että meidän ihanasta naapurimaasta, Virosta. Empä oo muuten koskaan lähtenyt Tallinnasta niin, etten olis ostanut farkkuja. Sieltä niitä saa jopa tuumakoossa 23, kun Suomeen on vasta hetki sitten rantaunut kaksnelosia. Myös se että ne on tosi kapeita, ne on myös tosi pitkiä, eli aivan täydellisiä mulle. Sekä ne on lähes puolet halvempia kuin täällä :) Mutta ongelmahan tulee vastaan siinä kohdassa, kun tajuaa, ettei siellä Virossakaan voi kokoajan rampata. Oon siis kolunnut monta vuotta kaikkia Helsingin kauppoja läpi etsien hyvin istuvia farkkuja, mutta tuloksetta. Paitsi tänään tapahtui jotain outoa!

 IMG_8699IMG_8696IMG_8690IMG_8692
Katsoin todella epäilevästi näitä Gina Tricotin farkkuja kun ne roikkui henkarissa, mutta väri oli niin kiva että oli vaan pakko kokeilla. Ja mitä ihmettä! Ne sopi mulle! Plussana vielä näissä on lahkeissa tosi söpöt vetoketjut Hintaakin oli 49,95€, eli ei huimannut päätä ;)

Mistä te ostatte farkkuja?

119 kommenttia:

  1. ootko koskaan tsekannu carlingsin dr. denimeitä ? niitä 45€ vähän pehmeempiä farkkuja on koossa xs ja se on tosi pieni koko että sulle varmaa ois hyvä tai, en sitte tiiä! :) ja oisko jc:essä? sieltä mä oon ostanu, siellä on ainaki niitä 25 kokoja :D sitte ostan myös cubuksesta :) oon kokoa 26.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niitä dr.denimejä on kokoa xxs myös mutta en suosittele jennille kokoo xs koska ite käytän sen kokosia ja oon isompi kokonen kun jenni ja siis sen takii että ne venyy niin paljon!:)

      Poista
    2. dr demimit on vitun kalliit ku miettii miten nopeesti ne löystyy..

      Poista
    3. Mun mielestä ne ei just löysty paljon ollenkaan :D pesekkö paljon niitä? Kantsii pistää vaan tuulettumaan mielummin kun joka kerta pestä :)

      Poista
    4. Haha xs tai xxs on ihan helvetin lyhkäsiä jennille :D ite oon 171cm ja käytän s-kokosia dr denimejä, tokihan ne löystyy mut sumutepullolla kun suihkuttaa illalla läpi niin hyvin pysyy seuraavan päivän tiukkana!

      Poista
    5. Kerro anonyymi lisää tost sumutepullo jutusta, en oo kuullukkaan? :o

      Poista
    6. Dr denimeillä on joka koossa samanpituset lahkeet..

      Poista
    7. Itselläni on dr denimit xs kokoisina ja olen 169cm pitkä. Eivätkä ole liian lyhyet :) S koko on varmaan Jennille liian iso..

      Poista
    8. mulle dr.denimit on pelastus, koska mulla on pitkät ja hoikat jalat! pituuskin on sopiva vaikka oon 173cm pitkä :) harmi vaan että ne ei oo kovin kestäviä

      Poista
    9. Mä oon 173cm ja lahkeet on S koossa omaan mieleeni ehkä ihan hitusen liian pitkät jopa. :D Se riippuu niin ihmisestä ja "jalkojen pituudesta" :)

      Poista
    10. No mut se on hyvä et kaikki anonyymit täällä tietää et mitkä housut on hänelle pienet ja mitkä isot.

      Poista
    11. mulla ainaki xs-jeggingsit eikä oo kyllä lyhyet, vaikka oon about 172 cm pitkäjalkainen konkkeli. ja ei muuten veny, väri vaan kuluu, ettäs tiedätte !

      Poista
    12. Ihanaa et en oo ainut joka käyttää tota sumutepullo kikkaa!!!! :D Eli anonyymille joka kysi!! Nii illalla suihkuttaa farkkuja kauttaaltaan sumutepullon kanssa ja jättää kuivumaan. Aamulla ne on sitten taas vähän kireemmät vähän niinku pesun jälkeen! :)

      Poista
    13. Ano 15.32 en ole tuo ano joka kysy, mutta kiitos tästä niksistä!:D Pitää kokeilla!

      Ja niin, lahkeethan on joka koossa yhtä pitkät tai ainakin niiden on tarkoitus olla, mutta toki saattavat millillä-parilla sentillä heittää. Suosittelen niitä kans! Maailman mukavimmat housut<3

      Poista
    14. Mulla on itselläni ne Carlingsin jegginssit koossa XXS ja pituus on ihan sopiva. Jollekkin vaikka 175cm pituselle ne voi olla sopivat, kun taas 170cm pituselle liian lyhyet. Se riippuu jalkojen pituudesta, ei siitä paljon on kokonaisuudessaan pitkä.

      Poista
    15. ite oot 176cm ja mulla on pitemmät jalat ku keskikroppa ja välillä saa nykiä alaspäin puntteja, koska tykkään jos ne jää vähä löysemmäks lahkeesee mikä on erittäin harvinaista. tosi monet farkut on liian lyhyitä / jää just nilkan kohdalle :( dr.denimitkään ei siis oo tarpeeks pitkät, mut menee paremman puitteissa c:

      Poista
    16. Ite oon töissä paikassa missä myydään noita dr denim leggareita, ja itseasiassa tästä lähtien kaikkien pökät tulee löystymään, sillä materiaali on muuttunut. Ennen leggarit oli kireämmät mutta väriä lähti enemmän, nykyään ne on pehmeempää ja löysempää kangasta, mutta väri pysyy paremmin.

      Poista
    17. Dr. Demineissä se riippuu myös jalan pituudesta ja joskus jopa myös jalan paksuudesta.
      Ite oon 175cm pitkät ja joudun ostamaan kokoa M ihan vaan siksi että koko S on liian pitkät. En ole niin laiha kun Jenni, mutta jalan paksuuden perusteella pitäis kyllä S olla.
      Toisaalta tykkään jos lahkeeseen jää edes vähän silleen "rullalle" ja S koossa se ei ihan jää. Mutta onhan mulla about n. 1m 5-10cm pitkät jalatkin.
      Mutta joo kaikkien vartalot on erilaisia!

      Poista
    18. "Ite oon töissä paikassa missä myydään noita dr denim leggareita, ja itseasiassa tästä lähtien kaikkien pökät tulee löystymään, sillä materiaali on muuttunut. Ennen leggarit oli kireämmät mutta väriä lähti enemmän, nykyään ne on pehmeempää ja löysempää kangasta, mutta väri pysyy paremmin."

      EEEIII ;____; mielummi haluisin että väri lähtee ku löystyy.. koska esim ne voi värjätä mutta ei sitä löystymistä mitenkää voi korjata, sit pitää ostaa uudet. huono muutos :(

      Poista
  2. oon niin kateellinen sun kropalle! ja ihanat housut oot löytäny :)

    VastaaPoista
  3. Voi ku oot laiha! Apua!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oikeesti, mitä vittua? tajuaako jotkut ihmiset miten epäkohteliasta on mennä kauhistelemaan toisen laihuutta? "voiku oot laiha!!!!!! apuaaaaaaah!!!" menisitkö sanomaan jollekkin läskille että "voiku oot niin läksi!! apua!" ei, et tietenkään mene. koska se on epäkohteliasta, mutta laihuutta voi kyllä sitten tulla kauhistelemaan. onko nyt tämä saatana oikein?

      t. 15-vuotias tyttö, joka on luonnostaan hyvin laiha ja kyllästynyt teidänlaisiin paskapäihin. (:

      Poista
    2. no mut toi ny voi olla iha yhtä hyvin sellasta ihailuaki, apua kui kaunis oot!!

      Poista
  4. Miun on kans tosi vaikee löytää kunnollisia farkkuja ku mulla on niin isot reidet, että ne aina on sit muualta isot mut reisistä sopivat.. :D Onneks välillä tekeeki huippulöytöjä ja löytää täysin istuvat farkut missä ei ahista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii se on kyl paras fiilis kun löytää istuvat farkut :)

      Poista
  5. hyvältä näyttäää!:) noi ginan farkut on kyllä tosi usein kivanmallisia!:)

    VastaaPoista
  6. Mä oon kans aika pitkä, oon 186 cm :-) ostan farkut aina JC:stä! Kaikki Hennesin yms. farkut jää aina lyhyiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo H&M:än farkut on ihan älyttömän lyhyitä!

      Poista
  7. jc:stä saa 23 tuumasia kyllä! :)

    VastaaPoista
  8. mäki ostanu parit farkut ginasta ja se tosiasia ettei sieltä kyl tost vaa niitä parhaita löydä :s
    itse oon bongannu carlingssista dr.denimejä ja niitä käyttelen, haluisin tosin oikeesti täydelliset , mut saa nähä löytyykö niitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei munkaan vaatekaapista löydy kun ehkä yhet ihan täydelliset.. :)

      Poista
  9. jos haluat tosi hyvin istuvat farkut nii kannattaa kokeille dr.denimeitä carlingsista löytyy :)

    VastaaPoista
  10. Jännä, mä ite käytin koon 23-24 housuja viekä pari vuotta sitten. Nykyään vaihtunu 25 ja 26 kokoon ja silti tuntuu et ne housut on tosi pieniä kokoja. :D En ois ikinä uskonut että mun housujen koko suurenee tonkaan vertaa. Ehkä se johtuu bodypumpista sun muusta jumppailusta. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii no kun lihakset kasvaa nii täytyy varmasti ostaa isompia farkkuja :)

      Poista
  11. ;ä käytän kanssa noita Kristeneitä! On ollu kyllä ihan parhaat farkut :)

    VastaaPoista
  12. Tykkään itekkin tosipaljon noista ginan Kristen-mallisista farkuista, istuu pepustakin tosi hyvin ! Ainoa miinus on että ainakin mulla ne löystyy tosi nopeasti, aina pitäisi päivän käytön jälkeen pestä uudestaan että pysyisi mallissa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu et kaikkia farkkuja pitäis pestä kokoajan kun ne löystyy :(

      Poista
  13. Itse oon ostanut vähän sieltä täältä farkkuja, mutta mun on oikeastaan hankala löytää mistään sellasia hyvin istuvia, kun usein se 24 tuumakokokin on sellanen inhottavan löysä. Dr. denimeitä oon nyt kuiteski käyttäny, kun niitä saa xxs koossa (:
    Täytyy varmaan käydä Ginassa tsekkaamassa noi Kristenit (: Näyttää tosi hyvältä sun jalassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kans ne Dr. denimit XXS koossa! :) Ja kiitti :)

      Poista
  14. hui oot tosi laiha! toivottavasti saisit kerrytettyä hieman lisä painoa jotta näyttäisit seksikkäämmälle:) pitää olla jotain mistä ottaa kiinni;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos olisit lukenut Jennin blogia edes vähän, tietäisit, että hänellä on imeytymishäiriö eikä hän tämän takia liho.

      Poista
    2. Mun elämä ei perustu muiden ihmisten miellyttämiseen :)

      Poista
    3. ja missä lukee että naisella PITÄÄ olla jotain mistä ottaa kiinni?...voi elämä

      Poista
    4. Minunkaan mielestäni niin laihat naiset kuin jenni eivät ole seksikkäitä.. Tämä on kuitenkin vain minun henk.koht mielipiteeni:)

      Poista
    5. Ihmisestä tekee seksikkään myös sisäinen kauneus. Sut mä ajattelen heti rumana kun tuut muita tänne arvostelemaan. Niin pinnallista touhua että ihan hävettää sun puolesta :)

      Poista
    6. On se kumma kun ei kehtaa julkaista asiallisia kommentteja:)

      Poista
  15. Mikä vartalomalli sulla on? Päärynä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päärynältä ainakin näyttää.

      Poista
    2. Tää oli tärkee kommentti!

      Poista
    3. Mitä helvettiä :DDD Te ihmiset ootte kyllä niin... hohhoijaa

      Poista
    4. Mun mielestä ihan asiallinen kysymys, mua ainakin kiinnostaa mitä vartalonmalleja eri ihmisillä on :)

      Poista
    5. Minustakin asiallinen kysymys, en ymmärrä miksei voi vastata.

      Poista
    6. Anot 11.20 ja 16.13 teillä ei taida olla käsitystä siitä miltä päärynä näyttää jos pidätte jennin vartalomallia sellaisena :D päärynä on yleensä tosi kapea rinnanympärykseltään ja pienirintainen jolla on leveä lantio ja paksuhkot reidet :D jennillä ei taida täyttyä kovinkaan moni noista kohdista..

      Poista
    7. Ja miten nii tästä kuvasta ku kattoo ni ei vois olla vaikka tiimalasi ?

      Poista
  16. Näyttää iha niilt pari vuotta sit kaikkie jalois olleilta farkkulegginsseiltä joit myytii jossai seppäläs..

    VastaaPoista
  17. noi kristenit on aivan täydelliset farkut, löysin mallin viime keväänä ja oijoi. ittellä vissii kolmet nyt hyllyssä. pitäis mennä nyt palkkapäivän koittaessa hankkimaan vielä yhet!

    VastaaPoista
  18. lindexillä on nykyään kivoja housuja! tosi kapeita ja pieniä

    VastaaPoista
  19. Noi on erittäin hyvät farkut! Itse tykkään kovasti :)

    VastaaPoista
  20. Myös nellystä saatavat club L colour jeansit on aivan parhaat! Ihanan matala vyötärö ja ihan tiukat nilkkoihin asti, mikä parasta ne tuntuu päällå ihan legginseiltä eli ei purista mistään. Ite oon 170 cm pitkä ja lahkeet rullaantuvat nilkoista eli on sullekkin varmasti sopivat ja niitä saa kokoa xxs, mikä parasta hinta on alle 30€! Housut näyttävät pepun päältä tosi hyvältä;)

    VastaaPoista
  21. noi kirstenit tuppaa vaan löystymään käytössä ihan liikaa..:(

    VastaaPoista
  22. HUI KUINKA HÄLYTTÄVÄN LAIHA SÄ OIKEI OOT! näytät ihan anorektikolta! :(

    VastaaPoista
  23. ihana blogi! ihailen sun luonnetta ja muutenki sua kokonaisuudessa <3 oot kaunis ja vaikka ootki laiha osaat käyttää sitä hyödykseks ja osaat elää sen asian kaa ja hyväksyt ittes tollasena ! wau! lisää tälläsiä naisia maailmaan ja tsemppiä keväälle :)

    VastaaPoista
  24. Mutta on aivan sama ongelma, mutta meeppäs jc:hen ! Sieltä löytyy mullekki farkkuja, koska siellä ne on tarpeeks pitkiä ja mun mielestä siellä on myös tuumakokoja 23 (:
    -Mona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon yrittänyt välillä kattoa sieltä, mut ainakaan vielä en oo löytäny mun silmää miellyttäviä ulkosesti :) Kyllä ne sattais ehkä istuakkin, mut siellä ei oo mitään kivoja värejä..

      Poista
  25. Mulla on ongelmana se että mulla on pitkät ja hoikat jalat, mutta saatanan iso perse :DDDDDD jokaikiset farkut mitä koitan ni jos ne mahtuu jaloista ni ei mee kyllä pepusta mitenkään! Ja jos peppu sujahtaa mukavasti ni ne on taas jaloista löysät :DD oon yrittäny laihduttaa mun persusta mut ei vaan tapahdu mitää :D (en kuitenkaan mikää ghettoboody oo :D vaan ihan normaali ookoo iso :D!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulki on just se et levee lantio+ iso perse ja sit laihat jalat. vaikee löytää kunno pöksyi :D ite käytän just noit dr. denimei!

      Poista
  26. Moi Jenni

    Kysymykseni ei nyt liity tähän postauksen aiheeseen, mutta sinä kokeneena Tallinnan matkaajana niin ajattelin kysyä sulta asiaa. Olen menossa maaliskuussa Tallinnaan Tallinkin Star tai Superstar laivalla (matka on vielä varaamatta). Onko terminaalissa jonkinlainen turvatarkatus? Onko jotain kiellettyjä esineitä mitä näille n. 2 h matkoille/suunta ei saa ottaa mukaan? Kuinka tarkasti siellä katsotaan laukut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ei ole itseasiassa minkäänlaista turvatarkastusta eikä laukkujen sisälle katsota :)

      Poista
    2. Eihän noissa lähtökohtasesti ole, mutta kannattaa muistaa että tulli voi hyökätä milloin vaan haluaa.
      Ei ne kaikkia voi tarkastaa, eikä aijokkaan, mutta aina on mahdollisuus että ne tulee.

      Poista
  27. Mistä kaupasta ostat farkkuja, kun käyt Virossa? :)

    VastaaPoista
  28. Tosi ihanat farkut ja varmasti sopii sulle todella hyvin! :)
    Itse ostan veromodasta, sieltä löydän täydellisesti itselleni istuvia ja kireitä:)

    VastaaPoista
  29. Oikoluetko koskaan sun kirjoituksias? Luin tässä muutaman sun postauksen putkeen ja näin lukihäiriöisenkin silmään pisti aika monta kirjoitusvirhettä. Anonyymeille (yms.) tiedoksi ettei tämä ole mikään hyökkäys Jenniä vastaan vaan (toivottavasti) kehittävää krittiikkiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot ensimmäinen ihminen 3 vuoteen joka valittaa asiasta :D Ja kyllä, luen mun postaukset monta kertaa läpi. Tää ei olekkaan mikää "näin opit äidinkieltä" -blogi :)

      Poista
  30. Oon aina luullu että sul o napakoru! Onko sulla joskus ollu vai oonko iha väärässä :D ?

    VastaaPoista
  31. Oon nii kateelline sun kropast!! Oot nii kaunis :) Ja sikahienot farkut :)

    VastaaPoista
  32. Eikä vähänkö oon oikeesti kateellinen tolle sun hoikalle ja pitkälle kropalle! :)

    VastaaPoista
  33. Saanko kysyy paljon sun lantios on leveä kun itse tilasin just gina tricoosta farkut 26 tuumaa ja aika väljät valuu jalasta alas koko ajan, niin tahtosin vhän apua et jos lantioni on 82cm niin uskositko et mullekkin sopis noi 23" vai oisko liian pienet mulle?:D

    VastaaPoista
  34. Äää oot niin ihana:)<3

    VastaaPoista
  35. Ellen nyt oo ihan väärässä nii kampissa on se Nomo(?) liike joka ompelee farkut iha mittatilauksesta ja saa valita värin ja pesun ja kaikki itte! vois ehkä olla kokeilemisen arvonen juttu :) hintaa tosin varmaan tuplaten noista ginan farkuista ellei enemmänkin mutta jos ne ois ihan täydelliset ja kestävät nii ehkä ois sen arvosetkin :)

    VastaaPoista
  36. Oon jo tosi pitkään lukenut sun blogia ja nyt vasta uskaltaudun tulla sanomaan että sä oot UPEA persoona ja todella kaunis! Ja lukemani perusteella oot tosi sosiaalinen ja ihana luonteeltas:) sellasta käy kateeks. Kiitos Jenni kun piristät mun päivää postauksillas!<3

    VastaaPoista
  37. voiku oot löytäny ihanat farkut :) kuinka pitkä sä oot ? :D

    VastaaPoista
  38. Itsellä on semmonen ongelma että jalat on pitkät ja tosi kapeat, mutta lantiota on ihan kivasti. Eli ne farkut jotka ois jaloille tarpeeksi kapeat, jää usein vähän liian lyhyiksi ja puristaa tosi ikävästi, ja sopivan pituiset ja lantiolta sopivat farkut on sitten aivan liian löysät mun jaloille. Itselläni ratkaisu on se että ostan jälkimmäiset farkut ja ompelijan koulutuksen käynyt äiti saa sitten kaventaa niitä reilulla kädellä :D en tiiä mitä ihmettä teen sitten kun muutan kotoa pois...

    VastaaPoista
  39. ootko viillelly sua vatsasta :o okei et varmaan mut näyttää vähän silt :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just joo, itsellänikin on tuollaisia punaisia viivoja mahassa... ne jää kun istuu ja maha on huonossa asennossa ns."rytyssä". Varsinkin jää jos istuu huonosti ja ryhti ei oo kunnossa.

      Poista
    2. ^^jos ihminen istuu niin tulee hänelle tuollaiset viirut masuun.

      Poista
  40. Lindexillä on mun mielestä parhaat farkut :)

    VastaaPoista
  41. tä ei liity aiheeseen mut osaisitko neuvoo miten pääsee kampista helpoiten katajanokan terminaaliin? :) lähetään kavereitten kans tallinnaan ja ei oikee tiietä noita ratikkoja sun muita :)

    VastaaPoista
  42. Onpas kivan näköset farkut !:) eriväristen dr.denimien lisäks vois olla hyvä hankkia tuollaisetkin !:)itelläni on samanlaiset jalat, pitkät ja hoikat ni hyvin uskoisin,että istuvat.
    Kirjoitat tätä blogia todella kivasti ja oot tosi kaunis (love ur hair !) :) <3

    VastaaPoista
  43. oon niin kateellinen sun kropalle :( tissii löytyy mut hoikka vaik söis mitä!! eiih... terveisin just vastakohta noille kahelle, mitää ylimääräst voi syödä ku näkyy heti :Dd

    VastaaPoista
  44. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=420084981400211&set=a.369308929811150.88818.368664633208913&type=1&theater

    VastaaPoista
  45. noi farkut sopii sika hyvin sulle ! :) tuli tosta ensimmäisestä kuvasta mielee et miksei sulla oo napakorua:D niin ni haluisitko sä napakorun ? :) sulle sopis tosi hyvin

    VastaaPoista
  46. heippa, cubukseen on tullu 24 koon farkkuja :)

    VastaaPoista
  47. En tunne sua enkä tiedä susta mitään.. myönnän :D Mutta suosittelen kevyttä bodausta ainakin itsellä toimii, liikkuvuus ja voima paranee paljon, sekä arkielämä helpottuu kun on vähän voimaa :)

    VastaaPoista
  48. Kiinnostaa vaan et mikä on sun jalkojen pituus maasta haaroväliin mitattuna (eli jalkojen sisämitta)? Farkkujen pituutta ei voi pitää jalkojen pituutena. Sun jalat näyttää niin laihoilta ja pitkiltä (: toivon et vastaat, koska tämä oli ihan asiallinen kysymys! Olen tehnyt joskus opiskeluaikoina tutkimusta ihmisen ruumiinrakenteesta ja miten jalkojen pituus vaikuttaa terveyteen (:

    VastaaPoista
  49. tosi kivat noi sun farkut mitkä ostit! :) ite ostan yleensä omat farkut carlingsista :)

    VastaaPoista
  50. Ite ostan farkut _aina_ JC:stä. Siellä on tosi hyvin kokoja 23" on pienin ja lahkeen mittojakin on useita! En oo pariin vuoteene ostanu farkkuja muualta kuin sieltä, koska hinta-laatu suhde on aivan loistava :)

    VastaaPoista
  51. kannattaa kokeilla serious sally farkkuja ne on niinku dr. denimit mut vähän paksumpaa kangasta (venyy silti tooosi paljon), halvemmat (29.95€-39.95€) ja ne pitää muotonsa eli niit ei tarvi pestä tai suihkutella joka käytön jälkee. Ja niitä saa matalal, normaalilla ja korkeella vyötäröllä ja niis on kaks pituutta.. Ite oon hoikka ja pitkä jalkainen 168cm ja koko 34R on täydellinen. Ja näit housui saa kärkkäiseltä ja ainaki nellystä. Omistan niitä viidet ja aijon ostaa lisää!!!!

    VastaaPoista
  52. mulla on aina sama ongelma! oon 24 kokoo eikä mistää löydä oikee sopivia, ostin nytki beessit housut lastenpuolelta koska 34 ei istu yhtää koska niin kapeat jalat

    VastaaPoista
  53. ihanat housut♥ihana blogi♥ja sinä Jenni olet ihana♥ :)

    VastaaPoista