maanantai 13. toukokuuta 2013

Indiedays muodonmuutos

IMG_0409IMG_0413IMG_0440
IMG_0420
IMG_0433IMG_0458IMG_0417IMG_0455
Tosiaan muutama viikko sitten tapahtu jotain ennenkuulomatonta! Mä vannoin henkeen ja vereen, etten värjää blondia tukkaa pois. Mutta mä värjäsinkin TUMMAA! :D Mulle ja Natalielle oli siis järjestetty yhdessä Indiedaysin kanssa muodonmuutos kampaamo Salon Noirissa ja kuvattiin tää kaikki siis BLOGI TV:seen. Mä mietin pääti pyörälle vielä edellisenä yönä, että mitä ihmettä haluun mun hiuksille tehdä. Löysin kumminkin netistä tosi kivan kuvan tummasta liukuväristä, jossa latvat oli jätetty ihan vaaleiks ja näytin sen kuvan sitten Villelle :) Ja oon ihan rakastanu näihin hiuksiin! Oon niin ilonen, että uskalsin kerrankin kokeilla jotain uutta. Oon aina vaan ihastellut liukävärejä muiden hiuksissa, enkä uskonut koskaan ite värjääni sellasta. Blondi väri on vaan jotenki sellanen, mihin jää tosi helposti jumittamaan eikä sitä halua värjää pois.

Hiusten jälkeen tehtiin mulle vielä tosi kiva meikki punasilla huulilla ja sen jälkeen suunnattiin Onlyyn. Valitsin mun asuun ton ihanan videolla näkyvän kokohaalarin, jollasta mulla ei ookkaan koskaan ollut päällä! Ja sen päälle farkkuliivin. Aika toimiva festarilookki ens kesälle :)

Mitäs tykkäätte hiuksista, meikistä, vaatteista tai videosta? :)

98 kommenttia:

  1. voi jenni sä oot niin mahottoman kaunis! oot jotenki viel kauniimpi tol videol mitä kuvista tulee ilmi. ja ihana persoona olet <3 oi että

    VastaaPoista
  2. Siis sää oot ihan älyttömän kaunis! Jotenkin videoilla oot niin edukses; oot tosi luonteva ja vaikutat tosi herttaselta ja aidolta! Kuvista susta saa helposti jotenkin kovemman kuvan. Ihan mahtava muodonmuutos ja ehdottomasti mun lemppari jakso noista indiedaysin videoista! =)

    VastaaPoista
  3. Sain susta ihan erilaisen kuvan tän videon jälkeen! Ihana, kaunis ja aito persoona! :)

    http://lifeisareasontobehappy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. sopii ihan älyttömän hyvin sulle sekä uus tukka ja meikit! tykkään x 10000

    VastaaPoista
  5. Noi hiukset on tajuttoman upeet sulla! Ja sopii noi punaset huuletki! Muutti kivasti sun ulkonäköä :)

    VastaaPoista
  6. tosi upee kokonaisuus!! ♥ ja noi hiukset aiiijaii ihanat!

    VastaaPoista
  7. Olin tosi skeptinen et yök liukuväri mut ei saatana toi meikki ja tukka näyttää hyvältä sulla!!! Ehk just siks et se tyvi on kylmä, oon nähny ihan liikaa semmosia luonnottoman punasävysiä tyvivärejä ja ne näyttää niin tyhmältä... Toi on enempi rock ku epäsiisti. Näytät iha PIRUN hyvältä!

    VastaaPoista
  8. Muodonmuutoksen jälkeen olet huomattavasti (hyvällä tavalla!) vanhemman ja kauniimman näköinen, wow!! :)

    VastaaPoista
  9. Ihanat hiukset, sopii sulle tosi hyvin!:)

    VastaaPoista
  10. Mun mielestä sun muodonmuutos oli läpeensä onnistunu! Yllättävän hyvältä näyttää kyseinen liukuvärjäys tyvessä. :) Kumminki jos ite tykkäät vaaleesta väristä eniten omassa tukassas nii se ei ollu ihan liian radikaali muutos, mutta pääsit kuitenki vähä omien mukavuusalueiden ulkopuolelle. Itekki pitäis joskus.. ;D

    VastaaPoista
  11. munmielestä sulle sopis vähän luonnollisemmat kulmakarvat, noi näyttää vähän tommosilta piirretyiltä puolikaarilta...mut kivat uudet hiukset anyways!

    VastaaPoista
  12. Teil on aika samannäköset kasvonpiirteet Villen kaa :)

    VastaaPoista
  13. Ihan superupee tukka tuli, ja toi lopputulos kokonaisuutena on onnistunut mun mielestä :)

    VastaaPoista
  14. voiei en oikeesti ikinä kommentoi mitään blogeja mutta pakko tähän sanoo että sain susta tän perusteella niin erilaisen ihanan AIDON kuvan! Oot tosi symppis ja kaunis ja rento ja ihan tosi erilainen kun olin kuvitellu. Jes!:)

    VastaaPoista
  15. toi tukka on niiiin hyvännäkönen ja sopii sulle täydellisesti!:) jos mulla ois platinablondi tukka, jonka eteen on käytetty aikaa ja rahaa nii en varmaan kanssa haluais millään siitä luopua, mut pakko sanoo että tällä kertaa kyllä kannatti ehottomasti. susta tuli jotenkin heti "uskottavamman" näkönen, siis en osaa selittää mutta jotenki heti vaikutat vanhemmalta ja karismaattisemmaltaxD sanavalinta..

    VastaaPoista
  16. tosi kiva! ♥ ooks ite muokannu ton videon ? :)

    VastaaPoista
  17. Aivan ihana video<3 ja tosi ihana muodonmuutos, näytät upeelta! :)

    VastaaPoista
  18. herranjumala sä oot UPEA, ihan tajuttoman kaunis :) erittäin onnistunu muodonmuutos!

    VastaaPoista
  19. Oi vitsi oot kivan olonen tuossa videolla! :) Mun mielestä muodonmuutos oli kyllä onnistunu, nuo hiukset sopii sulle.

    VastaaPoista
  20. sulle vois sopii koko tommonen luonnonvaalea/tumma tukkakin :) näytät jotenkin paljon kypsemmältä sillä ja noilla punasilla huulilla, ihanat!!

    VastaaPoista
  21. Tosi upeet, aikuistuit heti paljon!:)

    VastaaPoista
  22. Mun mielest tuo väri jotenkin tekee hiukset vähän ohkasemman näköseksi, mutta muuteen pakko sanoo et näytät upeelta ja puhut tässä videossa tosi luonnollisesti, oli helppo katsoa:)

    VastaaPoista
  23. Oon positiivisesti yllättynyt! Ennen tätä videoo mulla oli vähän negatiivinen kuva susta, mutta oot tosi aidon ja aikuisen olonen! Oot varmasti mahtava persoona! :)

    VastaaPoista
  24. Noi hiukset sopii sulle tosi hyvin :-) toi punanen huulipuna on kans tosi kiva!

    VastaaPoista
  25. Punaiset huulet sopii ihan älyttömän hyvin!! :)

    VastaaPoista
  26. Voi että sä oot kaunis :) ja sulla on jotenki tosi ystävällinen ja kiva ääni!

    VastaaPoista
  27. Oot ihan sairaan kaunis ja videosta sai jotenki eri kuvan susta :) Ja liukuväri tukka sopii sulle kyllä todella hyvin :)<3

    VastaaPoista
  28. Värjää seuraavaks kokonaan tummaksi! Tumma sopii sulle ihan sikahyvin :)

    VastaaPoista
  29. Oot ihanan aito tossa videolla, ja aivan ihana tukka! Huulet on tositosi kivat, mukava nähdä sulla muutakin kuin nudehuulia :)

    VastaaPoista
  30. Oot heti hyvännäkönen ja keramen ku vähän tummaa hiuksissa! Ennen en ees pitäny sua hyvännäkösenä! Että noi voi muuttaa ulkonäköä.. Helsinki :: Tennispalatsi

    VastaaPoista
  31. Kannatti uskaltaa... Nyt sua panis..

    VastaaPoista
  32. Upea! :) ja ihana video!

    VastaaPoista
  33. Wooou oot kyl iha mahtava !! Jos vertaa esim siljan siihe yhteen blogi tv videoon ni huomaa sen kuka osaa olla kameran edes luonnollinen , oot ihana:) ihanat hiukset mut nii oli kyl noi entisetki , wouwouwou , peukut sulle (Y)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no älä vertaa siljaan
      siis mua vituttais varmaa iha sairaasti jos jokaises postaukses mitä kirjottaisin aina tultais kommentoimaa et "siljal on parempi blogi ku sul" tai "siis oot niin paljon kypsempi ku silja" tai jotai cmon ihmiset ne on silti kaks eri ihmistä miks niit pitää kokoajan vertailla mikset verrannu vaikka tohon nataliaan vai mikäolikaaa
      mut joo huomaa kel on tylsä maanantai ilta ku pitää anonyymisti pätee anonyymille omfg :D:D:D:D:D:
      mut oli hyvä jakso ja ihanat hiukset! ja upee toi ville miksen oo aikasemmin tienny et suomes on oikeesti joku mies(nainen) ihansama ketä on oikeesti munmielest helvetin gorgeous omfg miten kaunis ja osaa viel tehä hiuksii ja meikkaa ja on malli. tulee menee viel pitkälle, toivottavasti!

      Poista
    2. Ai miks ei verrannu nataliaan? Onks nataliastakin tehty tollanen video? miks en tienny;) ? :o

      ja jennille, tosi upee tukka!!

      Poista
  34. Ihana oot, sopisit hyvin media-alalle!!

    VastaaPoista
  35. Videolla oot aivan uskomaton! Ooot tosi upee ja niin aidon olone<3 ihana!

    VastaaPoista
  36. oho olitpa ihanan aito ja ystävällinen. siis varmaan moni tulee sanomaan samaa, mutta ihanan luonnollinen olet videolla ja yllätyin aivanihananpositiivisesti susta ihmisenä eikä uudessa tucassakaan oo mitään vikaa!! tosi freshi postaus:')

    VastaaPoista
  37. Noi hiukset sopii älyhyvin! Paremminku edelliset.Hienot on!:)

    VastaaPoista
  38. vautsi!! oot tosi luonnollinen ja parhain video indiedaysin jaksoista tähän mennessä, tää oon muutenki ehottomasti mun lempiblogi koska just videoiden kautta susta saa aina niin ihanan kuvan :)

    VastaaPoista
  39. Tosi huiput hiukset kyllä tuli! =) Heti jotenkin muutti sun olemusta jollain lailla en osaa oikeen selittää että miten, mutta muutuit kyllä hetkessä tuon hiusvärin ansiosta mielestäni parempaan päin! (:

    VastaaPoista
  40. Toi uusi look on ihan mahtava! Vaikutit niin suloiselta tossa videolla! :)

    VastaaPoista
  41. Näytät todellakin paremmalta!! Kermaa!!

    VastaaPoista
  42. oot kyllä niin luonnollinen tossa kameran eessä! :)sain nii paljo erilaisemman kuvan susta nyt, siis hyvällä tavalla:)

    VastaaPoista
  43. Sun pisteet nous kyl täys kympppii tän videon peruusteella! Vaikutat todella kypsältä ja fiksulta ja noi hiukset on upeat!! Koita postailla useammin, sun postauksia kun lukee niin mielelläään<3

    VastaaPoista
  44. Kannatti uskaltautua, toivottavasti itse pidät, peukut!
    + tosi luonnollinen kameran edessä + iloinen asenne, lisä peukku :)

    VastaaPoista
  45. Tosi hyvältä näyttää toi sun uus tukka, ja muutenkin oot todella kaunis nuori nainen! :) Ja videolla olit tosi aidon oloinen ja siitä saa hyvällä tavalla ihan erilaisen kuvan susta. Hyvä Jenni!! :)

    VastaaPoista
  46. Sait mut hymyilee aitoudellas. <3 upeeet hiukset, upee naama, upee meikki, upee kroppa. Upee koko nainen. Wau. Mitä mä ees voin sanoo. Niin hyvä mieoi tuli tuosta sun videosta. Pisteet nousi täydestä vielä ylemmäs.

    VastaaPoista
  47. Voi että, niin kaunis olet! :) Ymmärrän kyllä, enkä nyt tarkota tosiaankaan millään pahalla, et miks susta voi saada vähän negatiivisen käsityksen pelkkien kuvien perusteella.. MUTTA, heti kun avaat suus tai kikatat ni oot maailman herttasin ja ihanin tapaus! :D Tottakai sullakin on varmasti se ei-niin-ihana puolesi, mutta siitähän ei tarvii meidän lukijoiden tietää paskan vertaa! :P

    <3 Jatka samaan malliin, äläkä anna typerien anojen lannistaa sua. ;)

    VastaaPoista
  48. Kiitos kaikille ihan älyttömästi ihanista kommenteista, ei voi kun hymyillä! <3

    VastaaPoista
  49. Olin ekaks kun katoin tota että ompas kaunis nainen joka "käsittelee" sut mut sit ku sanottiin että Ville niin tuli semnen hiljanen hetki että wth:D mut hyvin hän on ainakin muuntautunut :D Kauniiks tuli tukka ja kaikki!!:)

    VastaaPoista
  50. Susta saa kyl ihan uuden käsityksen ton videon perusteella! Luulin että oot tosi pinnallinen ja semmonen mutta kun näin ton videon nii aw oot nii ihana!<3

    VastaaPoista
  51. Jännä,et yleensä kun oot laittanut noita videoita itsestäsi niin vaikutat ihan erilaisemmalta kuin tuossa videossa! Oot tossa hyvin luonnollinen ja sul on ihana nauru :) ja helvetti et oot hyvännäköinen! Tosi onnistunut stailaus! Tommonen tummempi tukka sopii paljon paremmin sulle,kuin ihan vaalea tukka. Ja sama pätee huuliin ;)

    VastaaPoista
  52. Oot kaunis! Noi hiukset on tosi kivan väriset <3

    VastaaPoista
  53. Olette ihan samannäköisiä tuon villen kanssa! :O

    VastaaPoista
  54. Hei VAU miten hyvin sopii punanen huulipuna!! Paljon paremmin ku vaalee! Näytät ihan supertyylikkäältä sen kanssa :)

    - Tuuli

    VastaaPoista
  55. HAAAA! Tää kommenttiosio onkin jo täynnä näköjään näitä kommentteja, mitä olin itsekin tulossa kommentoimaan. Oot aivan IHANA tossa videolla! Niin AITO! Jotenkin olin saanut sinusta feikin ja ehkä vähän bimbon kuvan sun omien videoiden perusteella (ei pahalla), mut tää video muutti kyllä käsitystä!!!!
    Ps. Olet mielestäni parhaiten onnistunut bloggaaja tässä blogi tv:ssä. -Johanna

    VastaaPoista
  56. Oikeesti Jenni oot tosi cool ja kaunis. Rehellisesti, häellyin ja menin ihan sanattomaks kun katoin ton videon :) ihan jumalaisen kaunis!

    VastaaPoista
  57. sä oot nyt paljon kauniimpi! siis olit ennenkin, mutta nyt vielä upeempi :)

    VastaaPoista
  58. Kivat hiukset tuli! Huulipuna antaa aina juhlavuutta. Hyvää kesän alkua kauniille :)

    VastaaPoista
  59. oii, tosi kivat hiukset! Tahdon kans! :)

    VastaaPoista
  60. oot mielettömän ystävällisen ja aidon tuntune tyyppi!:)

    VastaaPoista
  61. kunnon fiftarilook, ku videolla oli (muistaakseni) ruutupaita ja punasta huulipunaa. :D

    VastaaPoista
  62. ''Blondi väri on vaan jotenki sellanen, mihin jää tosi helposti jumittamaan eikä sitä halua värjää pois.'' Oli kyllä niiiiin osuvasti sanottu! Itselläni ollut nyt 6 vuotta blondit vaikka oon monta kertaa halunnu värjätä ihan muuksi.. Jos sitä nyt uskaltautuisi vihdoin.. :)

    VastaaPoista
  63. Niin ja todella hyvin sopii nuo hiukset ja meikit ja kaikki! Vaikutat ihan mahtavalta tyypiltä :)

    VastaaPoista
  64. tää video muuttaa käsitystä susta paaljon positiivisemmaksi oot tossa videolla jotenki niin luonnollinen :) ja oot järjettömän kaunis noilla hiuksilla ja tolla meikillä pidä toi !!

    VastaaPoista
  65. oot niiiin kaunis!! :-) <3

    VastaaPoista
  66. WOU sopii törkeen hyvin tuo uus tukka sulle! Aina niin kauniina :)

    VastaaPoista
  67. Aiemmat kommentoijat ovat aivan oikeassa - olet todella luonnollinen videolla. Eikä kyseessä todellakaan ole helppo laji! En tiedä kiinnostaisiko sua yhtään tehdä töitä esimerkiksi juontajana, mutta ainakin sulla olisi kaikki edellytykset siihen :) I'm impressed.

    VastaaPoista
  68. Aivan upea! uusi särmikkäämpi jenni <3

    VastaaPoista
  69. No ooks Sä jo nyt värjänny hiukses takas vaaleiks :-o ku katoin sun uuden instakuvan Nii siinä sul on vaaleet?

    VastaaPoista
  70. toi liukuvärjäys näyttää juurikasvulta :D

    VastaaPoista
  71. Kiitos paljpn taas kaikille, tosi ihania kommentteja ootte laittaneet :)<3

    VastaaPoista
  72. Ä L Y T T Ö M Ä N ihana tukka!!!!!

    VastaaPoista
  73. Onko sulla nyt pidennyksiä? :) Jos ei niin sun tukkas on kasvanut kyllä tosi paljon! :)

    VastaaPoista
  74. Ihanat hiukset, toi kampaajakin vaikuttaa todella ammattitaitoiselta jonka käsittelyyn kyllä uskaltaisin :)

    VastaaPoista
  75. oot tosi hyvännäkönen ja upee tässä videossa! ja käyttäydyt ja puhut kans jotenki tosi kypsästi :D

    VastaaPoista
  76. Okei nyt on kyllä pakko sanoo et punaset huulet sopii sulle tositosi hyvin!!! HOT varsinki ton väriset ja noi uudet vaatteetki sopii oisin toivonu ehk enemmän muutosta mut kyl tostaki näki et jotai muuttu mut ehkä siks et js oot tottunu nii samaan just vaatteet ja blondit hiukset!! Ahh oot kyllä tosi nätti nyt noitten hiuksien kanssa (ei sillä et enne et ois ollu :D) hyvää kevään loppua sulle<3

    VastaaPoista
  77. Teissä on jotain samaa näköä Villen kanssa! Ihan kun sisko ja veli :D Ja tää on tarkotettu imartelevaksi kommentiksi, koska mun mielestä te molemmat ootte ihan älyttömän gorgeous! :)

    VastaaPoista
  78. tosta tukasta tuli tosi kiva :)

    VastaaPoista
  79. kaunis olet siitä ei päästä mihinkään :)

    VastaaPoista
  80. onks ville transsukupuolinen? :)

    VastaaPoista
  81. You look great! Lovely blog, I am following you now.


    www.kosmetyczna-hedonistka.blogspot.com

    VastaaPoista
  82. Oot kyllä hyvin edukses videolla. Ja varmaan tosielämässäkin sit :D
    Kiva tukka tuli, ja meikistäkin tykkäsin paljon! Oikeesti laita useemmin punasta huulipunaa, tai ainakin tummempaa kuin nude. Se saa sun kauniit huulet esille niin kivasti :)

    VastaaPoista
  83. Oot kyllä yks suomen kauneimmista! Älyttömän hyvin sopii toi meikki ja hiukset. Kyllä tollasen malliset huulet näyttää hyviltä ellei paremmiltakin punasena! Ei sillä etteikö nudekin sopisi.. :)

    VastaaPoista