keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Miedosti minttua

UntitledblogiUntitled3Untitled2UntitledUntitled4
korkkarit, laukku, aurinkolasit H&M housut Tally Weijl toppi Sheinside

Joskus bloggaaaminen on niin harvinaisen raastavaa touhua, että pehmustetut seinät ois tännekkin päin ihan tervetulleet. Pääsis purkaa tunteitaan kunnolla: huutaa, itkee, nauraa, kiljuu, raivoo. Ja myös sitä tyhjyyttä. Sitä, kun on vaan niin paljon sanottavaa, muttei mitään kirjotettavaa. Sitä pitäis lörpötellä mielenkiintoseen sävyyn, sopivan verran, ilman kirjoitusvirheitä ja niin, että tekstissä ois myös hivenen järkeä. Mutta mitäs jos pään yläpuolella ei vaan syty lamppu? Onks se ihan okei? Koska mulle kävi nyt näin. Onneks tähän loppupätkään on Indiedays vähän jeesannut :D

Nimittäin te kun niin kovasti ootte kyselleet multa ihan tavallisia päivänasukuvia, niin sattumalta Indiedaysillä oli menossa tähän sopiiva kampanja, johon päätin hakea messiin. Eli tän toukokuun ajan joka maanantai julkaistaan Facebookissa kampanjan sivuilla kerralla kuuden eri bloggaajan asukuvia, joita te voitte käydä sitten tykkäilemässä. Palkintona ois myös jollekkin teistö Asuksen 1339 euron läppäri, joka ainakin mun jumittavaa päätä helpottais kummasti.. :D

46 kommenttia:

  1. Oon kade sun pitkistä sääristä!:D löysin blogis ihan sattumalta ja oli pakko liittyä heti lukijaks. Jatka samaan malliin!:)

    VastaaPoista
  2. Jenni sä olet niin kaunis <3 ihanat kengät !

    VastaaPoista
  3. Hyvälle näyttää, kesä tuu jo <3

    VastaaPoista
  4. Ihana yhdistelmä! Toi väri sopii sulle tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  5. Vautsi mikä asu! :) Sul on ihanat pitkät jalat!

    VastaaPoista
  6. Ihanan pitkät jalat ! Toi väri sopii sulle älyttömän hyvin :)

    VastaaPoista
  7. miks vaihoit ton otsikon?

    VastaaPoista
  8. kuinka kauan noissa sheinsidin tilauksissa kestää? ja on pakko sanoo et oot todella upee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kun teen yhteistyötä enkä maksa postitusmaksuja, ne saattaa joskus tulla sillä hitaimmalla postituksella, jossa voi kestää jopa pari kuukautta. Mutta jos itse maksaa ne kulut ja ottaa nopeimman postituksen niin sitten en osaa sanoa. Sivuilta varmasti lyötyy lisää tietoa! :)

      Poista
  9. Hei Jenni (:
    Mua kiinnostas tietää vähä siit et millo ja mite kerroit kavereillesi ja Äidillesi, et oot bi? Oon ite bi, mutten oo viel uskaltanu tulla kaapista ulos.. En tiiä mite kertoisi sukulaisilleni ja kavereilleni asiasta.. Pelottaa että he eivät enää hyväksyisi minua samana ihmisenä ku aina ennen.. Pelkään, että kaikki tyttökaverini ottaisivat minuun etäisyyttä.. Pieni apu olisi kiva, että miten ite toimit sillo ku kerroit olevasi bi. Tuliko sulle mitään ilkeitä kommentteja?
    Blogisi on aivan ihana, ja vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä <3
    Rakkaudella
    Innokas Anonyymi Lukijasi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      No mä kerroin äitille että oon alkanu seurustelemaan. Se oli ihan innoissaan, kunnes sanoin että niin, tytön kanssa. Se oli tosi järkyttyny aluks, mutta sille oli periaatteessa ihan sama oonko tytön vai pojan kanssa, kuhan oon onnellinen. Kavareille kerroin kanssa, että oon tutustunut yhteen tyttöön ja oon tosi ihastunut. Ne vaan tsemmas mua pitää siitä tytöstä kiinni! :) Enkä oo kuullu melkeen keltään mitään negatiivista että oon bi :)

      Ja kiitos! <3

      Poista
  10. Ihana paita! (: toi valkonen sopii sulle niin hyvin!! :)

    VastaaPoista
  11. eksää oo aika pitkä muistaakseni joku 172? :) muistanko harhoja :D musta upeeta että uskallat/kehtaat siitä huolimatta käyttää noin korkeita korkoja :P ite oon aika pitkä enkä sen takii kehtaa ):

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...Miksi kukaan olisi käyttämättä korkokenkiä vain, koska on pitkä? Voi jeesus. Aika itsetunnoton kynnysmatto saa olla.

      Poista
    2. Oon joo 172cm :) Mun mielestä on ihanaa laittaa korkkarit jalkaan ja olla vieläkin pidempi!

      Poista
    3. toiselle anolle.. toi eka ano tuskin meinas mitään pahaa tolla.

      Poista
    4. tokalle anolle: ite oon 175cm ja mulla ei oo pokkaa käyttää korkokenkiä, siinä ei oo mitää tekemistä itsetunnon kanssa (joka on helvetin hyvä), en vaan tykkää olla enää tätä pidempi :--D

      Poista
  12. Voi miten ihania kuvia! :) <3

    VastaaPoista
  13. Minttu on niin raikas väri:) tykkään hirveesti!

    VastaaPoista
  14. "Ilman kirjoitusviriheitä" :D jep

    VastaaPoista
  15. Kiitos kommenteista kaikille! <3

    VastaaPoista
  16. ihana tuo viimene kuva ♥

    VastaaPoista
  17. uu mullaki on tollanen laukku mut vaa valkonen ja sain sen alennuksella vaa 5e !

    VastaaPoista
  18. Postauksissa tulisi mainita jos olet tuotteen ilmaiseksi mainostusta vastaan saanut, muuten taitaa kyseessä olla piilomainonta. Ja se on kielletyä, jos et tiennyt..:)

    VastaaPoista
  19. ihana oot<3 voitko tehä videooo (:

    VastaaPoista
  20. Ootko harkinnut tatuoinnin ottamista? Kenties kylkeen jotain roomalaisilla kirjaimilla? Sulle sopis kyllä sairaan hyivin otsaan tatuointi jossa lukis "jelous bitch" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei vittu :D oliks toikin pakko sanoa :D sulla taitaa se jo olla siinä ;D

      Poista
    2. mitähän on roomalaiset kirjaimet :DDDD ekan anon älykkyysosamäärästä lisätietoa....

      Poista
    3. jelous :DDDDDDDDDDDD

      Poista
    4. Ilmeisesti sulla on ensimmäinen anonyymi jotain erityistä tietoa Jennin suhtautumisesta Siljan uuteen tatuointiin? Kerro ihmeessä meillekkin! Mua ainakin kiinnostaa _ihan hirveesti_ (huomaa sarkasmi)

      Onko pakko tulla toiselle vittuilemaan asiasta, joka ei edes ole millään tapaa täällä blogissa (tai Siljan blogissa) tullut ilmi? Hommaa oma elämä ja opettele englantia. Internet-sanakirjatkin on keksitty, suosittelen tuplatsekkaamaan seuraavan kerran kun yrität vittuilla! :) Taidat tässä tapauksessa itse olla tatuoinnin tarpeessa, miten ois sulle otsaan je(a)lous bitch? ;)

      Yours sincerely,
      Aino

      Poista
  21. Minkälaisen vanhojen tanssi mekon olisit hankkinu?
    Tee kesä vaatekollaaseja

    VastaaPoista
  22. Voi jenni oot niin ihana♥♥♥

    VastaaPoista
  23. Hei jenni <3 oot aivan super ihana ja sun blogi vaan parantuu koko ajan! Muistan ne suht ensimmäiset postaukset joista asti oon tätä blogia lukenu! Mulla on iiso ongelma ja toivon että voit auttaa <3 voisitko laittaa blogikirppikselle mekkoja myyntiin nimenomaan sellasia päättäri/juhlamekkoja? Kiitos jo etukäteen ja pusuja! Oot ihana ja upein nuori nainen ketä tiiän! <3

    VastaaPoista
  24. Ihania kuvia ja siis aivan tajuttoman nätti asu! Oot upea ♥

    VastaaPoista
  25. Lisää postauksia!! Rakastan sun blogii, mut voisit kirjotella vähän useemmin... :)

    VastaaPoista
  26. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9enYIPHHykA !!!

    VastaaPoista