tiistai 14. toukokuuta 2013

Sunny day in Helsinki

IMG_0730
farkut Gina Tricot kengät H&M paita Monki takki (saatu)
IMG_0698IMG_0724IMG_0722IMG_0715IMG_0745IMG_0736
Tänään on ollu yllättän hyvä päivä! Kyllä huomaa miten ihana ilma vaikuttaa mieleen kummasti :) Tuli siis pyörittyä kaupungilla kesävaatteita vilkuillen ja bongasinkin H&M:stä noi niittishortsit, jotka mun harmikseni oli kumminkin liian isot. Mun mielestä H&M:ssä koko 34 housuissa ja shortseissa on muutenkin tosi isoja verrattuna muihin kauppoihin. No ei auttanut itku markkinoilla, kävin lohdutukseks ostamassa jotain vielä mageempaa! Niittikategorialla kumminkinkin jatkettiin, nimittäin Ginasta löysin vikassa kuvassa näkyvät mustat niittifarkut joissa on polvissa reiät. Taisin hymyillä aika leveesti myyjän viikatessa niitä kassiin, oli muuten paras löytö vähään aikaan :)

56 kommenttia:

  1. noi uuet hiukset sopii sulle tosi hyvi! :)

    VastaaPoista
  2. ostin itekki just h&m:ltä tollaset niittishortsit ja ne oli kyl kauheen isot! 36 muistutti lähinnä 38... mut aivan ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
  3. Hitsi näytät upeelta noilla sun uusilla hiuksilla!=)

    VastaaPoista
  4. tosi monissa vaatteissa on nostettu koolla housuja! esim HM on kuulema just nostanu vaatteissaan koon ylemmäs kaikkia :-) esim paidat 38->40 jne!

    VastaaPoista
  5. Sun jalat on ihan liian isot sun kroppaan, kaikki kengät näyttää rumalta ei yhtään sirolta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. anonyymi, sun aivot on liian pienet sun päähän (vai liekö niitä ollenkaan), puheesi kuulostaa rumalta eikä yhtään viisaalta.

      Poista
    2. Ja tämä tieto sun piti jakaa, jotta Jenni tekisi... mitä? Anteeksi tyhmyyteni, mutta mitä Jenni mahtaa jalkansa koolle ja mitä tämän asian hyväksi voi tehdä? :)

      Poista
    3. no vittu kyynel älä jaksa itkee kaiikki tietää et jenni on kaunis ja upee.mitäköhän sielt ruudun takaa löytyy...?

      Poista
    4. Sä oot ihan idiootti! Mitä sä tuut haukkumaan toista asiasta mille se ei voi yhtään mitään ??!! Tuli ihan myötähäpeä sun lapsellisuudestas...
      MUTTA! Ihanat hiukset sulla! :-)

      Poista
    5. Haha ei Jennin jalat oo ees isot, ihan normaalit.. Lähes aina 170cm:llä jalka ei oo mikään 36 joten nyt niitä valoja XD

      Poista
    6. Hassut anonyymit, eka selvästi provosoi ja te menitte lankaan :D

      Poista
    7. miten niin "ei VOI yhtään mitään" siis ei voikkaan mut ei se oo se pointti miks ees pitäis voida, jennin jalat näyttää ihan normaaleilta ja siroilta ei yhtään liian isoilta! Ite oon 171cm jalka 39-40 ei oo kukaan koskaan ihmetelly miten isot jalat, haloo
      varsinki ku jennillä on noin upeen pitkät sääret nii ei näytä yhtää isolt ehkä jos ois joku 155cm tappi

      Poista
    8. Mä oon periaatteessa tän ekan anon puolella:D mä oon itse 170cm ja mun jalan koko on 41 ja mikään kenkä ei oikeesti näytä sirolta ja varsinkin korolliset avokkaat näyttää ihan vitun rumalta, mutta toi mielipide pätee mulla kaikkiin 39 ja isompiiin kokoihin:D Ei Jennin jalat liian isot oo, se on totta et jos jollain 170cm pitkällä olis 36 jalka ni näyttäis älyttömän typerältä:D Mun mielestä "isojalkasten" pitäis etsii malleja mitkä just saa jalan näyttämään pienemmältä ja sirommalta, ja semmosii kenkii pitäis tehdä enemmän:)

      Glory for the bigfoots!!

      Poista
    9. Miten niin sille ei voi mitään, että on isojalka??
      Tästä vinkkiä:
      http://djcadchina.wordpress.com/2012/03/21/something-about-women/
      (Toka kuva)

      Poista
  6. Upeet noi hiukset! Ja noi housut oli tosi jees(:
    Voitko kertoo tallinnas olevii hyvii kauppoi ja ostoskeskuksii?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Hyviä ostoskeskuksia on ainakin Rocca al Mare, Viru Keskus ja Kristiine Keskus. Sit sieltä löytyy Bershka, Pull and Bear, Tally Weijl jne. kauppoja :)

      Poista
  7. Tosi kaunis oot ja kivat noi housut :)!!

    VastaaPoista
  8. Mä oon huomannut harmikseni tuon saman h&m farkuissa :/ siellä ois niin kivoja farkkuja edulliseen hintaan, mutta ei :/ tosi ihanat noi GT:n niittifarkut!

    VastaaPoista
  9. Näytät löytävän Ginasta sopivan kokosia housuja vai joudutko kaventaan niitä itse? :) Meinaan oon monesti meinannut tilata Ginalta housuja mut en oo ollut varma onko ne koot varmasti pieniä ja jos ottaa pienen koon onko ne sitten liian lyhyet näille kintuille :D Viitsitkö sanoa mitä kokoa sun housut Ginalta on? Saattais antaa jotakin suuntaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ku siellä on nykyään 23 ja 24 -tuumasia, niin ne on ihanan pieniä! Käytän ite 24 ja lahkeet riittää silleen just ja just, vois tottakai olla vähän pidemmät, mutta kyllä Ginasta saa yleisesti ottaen tosi hyviä farkkuja :)

      Poista
  10. Kuin pitkä oot ?:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana et nää jennin fanit vastaa kysymyksii varmaa ennenku jenni ehtiny ees lukee niitä

      Poista
  11. ihanan väriset nuo kengät ja nuo hiukset sopii sulle tosi hyvin. :----)

    VastaaPoista
  12. Toi on sheinsiden takki??

    VastaaPoista
  13. mistä toi ihana käsikoru? :)

    VastaaPoista
  14. Minkä kokoinen jalka sulla oikee on? Tää ei ole mikäään negatiivinen kommentti, kiinnostaisi vaan tieää kun näyttää niin isolta naisen jalaksi:D!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isolta naisen jalaksi.. :D Mulla on 38-39 enkä oo ikinä pitäny niitä erikoisen isoina, eikä kukaan oo sanonu ikinä mitään et onpas isot jalat naiseksi... :D

      Poista
  15. Ruuhka-aikana jossain tungoksessa noi ginan housut ei varmaan oo kauheen kivat. :D Heheee -johanna

    VastaaPoista
  16. Oohh sun jalathan on mitä täydellisimmät!! :) Et tarvi korkkareita että sun jalat näyttäis hyviltä, teet sen tennareissakin!! :) Mistä nuo kengät muuten on?! :D

    VastaaPoista
  17. Tosi hieno toi sun uus tukka =) LOVE IT <3

    VastaaPoista
  18. Pakko viel sanoo, et noi hiukset sopii sulle tooooosi hyvin ♥ :)

    VastaaPoista
  19. Hieno asu! Varsinkin noi niittifarkut.. Löytyy myös iteltä samat kaapista ja on kyllä täydellset:)

    VastaaPoista
  20. vau oot tosi upeena!! :)

    VastaaPoista
  21. Ihana olet <3 mistä noi arskat? :)

    VastaaPoista
  22. Kivannäköiset housut! :) Noi reiät polvien kohdalla vaan ei ole ehkä se paras ratkaisu, itsellä kuului aina vähän kyykistyessä, pyörällä ajamaan lähtiessä ymsyms RITSRÄTS ja reikä oli taas hieman suurempi :D Tätä siihen saakka että se ei nykyään ole enää kovin kivan näköinen..

    VastaaPoista
  23. aivan täydellinen asu! <3 sulla on niin hienoja vaatteita!

    VastaaPoista
  24. Joo munki mielestä hm farkut ja shortsit on tosi isoo kokoa! Ne pienimmät oisko 34? tai tuumissa 24-25 on tosi löysää mallia.

    VastaaPoista
  25. vautsi mitä löytöjä, ihan pakko käydä kattoon kans jos noi h&m:n shortsit ois sopivat, sairaan ihanan näköset!! harmi ettei olleet hyvän kokoset sulle, tosin pelkään pahoin et on mullekin noi 34 on löysät.. D: saman ongelmaan oon nimittäin huomannu noissa hennesin housuissa kun sä, että koot on vähän mitä sattuu.

    ps. sulle sopii hurjan hyvin tollaset niittikoristeiset vaatteet, kannat ne aina niin asenteella etkä arastele!:) eli niinkun pitääkin:D

    VastaaPoista
  26. miks tos lukee takki - saatu mikset laittanu et mist oot saanu sen koska kylhän joku voi tilaa sen sielt jos tykästy tohon takkiin ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on esitelty jo erikseen eräässä toisessa postauksessa :) Sheinside.com

      Poista
  27. samaa mieltä ton H&M housu koko jutun kanssa! mun jalat on 2-3krt niin paksut kun sulla ja aina on 34 liian iso ...

    VastaaPoista
  28. Kiitos kaikista kommenteista! <3

    VastaaPoista
  29. ihanat aurinkolasit!! mistä oot nuo ostanu?(:

    VastaaPoista
  30. Siis ei hyvää päivää. Mikä on tämä punk-villitys pissiksillä?! Voi myötähäpeä, ei voi kyllä muuta sanoa. Ootte häpeeks meille, joille se on ennen kaikkea elämänasenne pukeutumistyylin lisäksi... Huh huh..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos sun elämänasenne on kiinni parista niiistä housunpultus nii oot varmaa vähä kovemman luokan punkkari.... :D

      Poista