tiistai 18. kesäkuuta 2013

More studs, please!

9076620900_ab08c5c486_ooikeadrs Lähiaikoina paljon näkyneet niitit vaatteissa ja asusteissa on ollut paljon mun mieleen. Joskus jopa mietin, että lähtikö tää mun villitys nyt hieman käsistä :D Näyttää vähän hassulta, jos asusta löytyy niittejä takista, paidasta, kengistä, laukusta ja vielä koruista, eikö? Mutta oli mun pakko tilaa vielä yks beige niittilaukku, kun se näytti niiiin kivalta ja multa ei löydykkään oikeestaan kun mustia laukkuja :)

qw
laukku choies.com
Mistä muotivillityksistä te ootte innostuneet?

32 kommenttia:

  1. Ihana laukku! Niitit on kyllä nyt ollu munkin mieleen viimeaikoina ja löytyyhän tuolta kaapista takki ja kengät niiteillä koristeltuna. (:

    VastaaPoista
  2. Ootko Jenni hankkimassa ajokorttia tai ajatellu hankkia ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miksei olisi? lellitty kakara

      Poista
    2. En oo ainakaan lähiaikoina, ei mulla oo sellasia rahoja mitä siihen tarvitaan :/ Joten miten viimeinen anonyymi kokee sanan "lellitty kakara" koskevan mua?

      Poista
    3. Eikai sielä isos kaupungis tarvi ees ajokorttia..?

      Poista
    4. Joo ei pk seudul oo autoja :)

      Poista
  3. Itekkin oon hurahtanut ihan kokonaan niitteihin! Kaapit jo pursuu niiteillä varustettuu kamaa mm. kenkiä, rintsikat, laukkuja, paitoja jne.! Niiteillä varustetut farkut on vaa viel mun ostoslistalla :)

    VastaaPoista
  4. Mä oon nyt kesällä hurahtanu kaikkiin kukkakuvioisiin juttuihin. Kukkiakuvioisena löytyy monen monta paitaa, maksimekko, kengät, huiveja ja jopa housutkin. :)

    http://lindajessica.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Mä en niiteistä niin välitä, mutta tuo laukku on kyllä kiva!:)) Katselin sun muutamia postauksia tässä ja täytyy sanoa, että sä kaunistut "vanhetessa"! :))

    Queen-ariel.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Mullaki niitit on intohimo! Ihana, ku oot alkanu postailee enemmän, tuleee hyvä mieli :) kiitos siitä jenni! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, yritän kyllä postailla vielä enemmän mutta aika ei aina riitä kaikkeen :/

      Poista
  7. olitko tnä ginassa? :)

    VastaaPoista
  8. Mä en oo ite ollu kumma kyllä yhtään innostunu niiteistä, mut armeijakuosi on ollu ihan ykkönen nytte c:

    VastaaPoista
  9. Pakko sanoo, mun mielestä (huom, mun mielestä) sun blogi on mennyt tylsempään suuntaan. Postaukset ovat yksinkertaisesti tylsiä ja persoonattomia. Vaikea selittää mikä muuttunut. No mutta tuntuu ettet ajattele millaisen postauksen teet. Tässäkin postauksessa olisi voinut olla jotakin enemmän? En tarkoita tätä todellakaan pahalla, sanon vaan mielipiteeni että tietäisit mitä ajattelen ja sitä kautta voisit ehkä parantaa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti mulla ei vaan yksinkertasesti oo blogille enää niin paljon aikaa kuin ennen. Kiitos kumminkin mielipiteestä :)

      Poista
    2. Oon tästä samaa mieltä. En tarkoita että sun pitäisi postata monta kertaa päivässä, vaan olisi kiva saada persoonallisempia postauksia kun mitä nää sun nykyiset ovat. Kaikkea ei tarvitse tietenkään elämästään jakaa, se on ymmärrettävää kun sulla on näin paljon lukioitakin mutta olisi kivaa saada vähän enemmänkin kuin raapaisu pinnan päältä.

      Poista
    3. Minäkin olen samaa mieltä asiasta. Viime kesänä löysin blogisi ja nyt olen noin vuoden sitä säännöllisesti käynyt tsekkaamassa. Ymmärrän, että tämä on sinun oma blogisi ja voit vaikka halutessasi poistaa sen kokonaan. Kiva olisi, jos tekisit persoonallisempia postauksia, mikä ei tietenkään mielestäni tarkoita sitä, että tekstiä olisi kilometri kaupalla, vaan persoonallisempia kuvia vaikka päivän tapahtumista. Sitä minä ainakin kaipaan blogiltasi

      Poista
  10. Statement-korut, neonvärit ja niitit! Hurahdan aina kaikkiin villityksiin vaikka eka ajattelen että en tuu ikinä laittaan tollasta... :D Oivoi.

    VastaaPoista
  11. Mä oon kans innostunu niiteistä!:)

    VastaaPoista
  12. Sä oot niiiiiiiiiiin beayty ja ihana tytsy! :) ja toi laukku on upee! tee video postauss !:) ois kiva kattooo kerranki jotai videoo mis sä näyt!

    VastaaPoista
  13. kiva kun postaat nykyään vähän enemmän kun ennen!

    VastaaPoista
  14. Taho on ilmeisesti poissa kuvioista:D

    VastaaPoista
  15. Pakko kysyä koska en sieltä nettisivuilta löytänyt, missä tallinnassa on Bershka???

    VastaaPoista
  16. Jep, noi sanomalehtikynnet on sairaan kivat ja helppo tehdä!:)Oot tosi kaunis ja sulla on upee vartalo:-)
    http://globalflawlessbeauty.blogspot.fi/

    VastaaPoista