keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Working at Summer Sound Festival

summersound15
Nyt tulossa hieman viivästynyttä postausta viikonlopusta, koska pääsin vasta nyt oman koneen ääreen :) Tosiaan niinkuin oon aijemmin maininnut, sain kunnian olla näissä Pohjois-Euroopan suurimmissa bileissä töissä. Sain ottaa kaverinkin mukaan yhdelle päivälle ja Catsu innostu tästä kovasti. Treffattiin siis perjantaina vähän kello kahden jälkeen Messukeskuksen edessä.

 summersound5summersound6
Mentiinkin heti vessaan valmistautumaan ja vaihtamaan duunipaidat päälle. Me rakastuttiin molemmat ton paidan muotoon, joka oli siis sivuilta ihan aukinainen ja ruseteilla solmittiin se kiinni. Oon ettinyt tollasta vaikka mistä, mutta ei oo tullut vastaan :D Laitettiin vielä vähän kroppaan Kicksin kimaltavaa öljyä ja sit oltiinkin valmiita työn touhuun!

 summersound9summersound1
Meijän työhön kuulu siis promota Tallinkia. Meillä oli oma pieni teltta jossa jengi pysty voittamaan mm. ilmasen risteilyn ja muuta. Sitten oli myös flaijereiden jakoa ja tanssimista :)

 summersound4summersound8summersound7summersound10 Tallinkin uuteen kamppajaan kuuluu nää diskopallot, joten jotkut promoojista pisti ne päähän ja tanssi korokkeella. Mun työnä oli sitten ottaa kuvia porukoista näitten diskopallojen kanssa :)

summersound11summersound13 
Perjantaina ja lauantaina 8 tunnin duunien jälkeen mä olin niin poikki, että menin kumpanakin päivänä melkeen heti vaan kotiin nukkumaan. En muutenkaan tykännyt yhtään siitä pääosin NRJ ringutus musasta mitä siellä soi ja Messukeskus oli niin tukossa ettei ollut mitään järkeä jäädä sinne ihmisten jalkoihin.. Sunnuntaina aamulla otettiin sitten suunnaksi aamubileet ja niin hauskaa mulla ei oo ollutkaan hetkeen! Jos et oo koskaan käynyt kyseisissä bileissä, kannattaa kattoa mieninkiä tästä linkistä :D

PS. Ihan älyttömän ihanaa kuinka rohkeesti te monet lukijat tulitte mua Summer Soundeilla moikkaamaan! ♥ Teitte mut tosi iloseksi :)

78 kommenttia:

  1. Työnteoksi toi näyttää/kuulostaa kyllä aika kivalta!! :)

    VastaaPoista
  2. Hei millasta toi Bronzing Oil on? oon kattellut sitä Kicksissä mutta en oo oikeen perehtynyt millasta se on, siis tuoko se kroppaan vaan jotain kimalletta? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se tuo kimallusta ja jos on iho valmiiks vähän ruskettunut niin se korostaa sitä rusketusta :)

      Poista
    2. Eikai tuo bronzing oil ole siis itseruskettavaa? Siis vaaan korostaa?:) ajattelin nimittäin ostaa! Ja kaunis olet! Varsinkin ku sulla oli se liukuvärjäys!:)

      Poista
  3. Mistä sait ton duunin?:)

    VastaaPoista
  4. muodoon= muotoon :) ja bikbokista saa tuollaisia toppeja valkoisena, harmaana ja kait mustana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah joo korjasin ton :D Mä mietinkin koska noissa topeissa lukee takana Bik Bok, että saakohan niitä sit sieltä ilman tota painatusta :)

      Poista
    2. Flyereiden..kampanjaan..aiemmin...pistää vähän silmään jos on tälläinen pilkunnussija! :D sori

      Poista
  5. Tollanen toppihan on helppo tehä itekkin, ostat vaan tavallisen topin ja leikkaat sivut auki? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo oikeen mikään tuunaajatyyppi, se toppi menis varmasti jotenki pilalle :D

      Poista
  6. kui pitkä oot ja käytätkö ikinä korkkareita ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenni on 172cm, ja tottakai käyttää! Jenni om upea esimerkki pitkille, helposti menee 10cm korkkaritkin.. <3

      Poista
    2. 172cm ja käytän joo! Pistin ton duunin jälkeen tonne Summer Soundeille 15cm korot :D :)

      Poista
    3. näytti aika karmeelta ne korot sulla kun oot muutenkin niin pitkä ja laiha :( ei näytä enään todellakaan hyvältä sellanen

      Poista
    4. Eli korkoja saa käyttää lyhyet ja isompi kokoiset.. Tämä selvä

      Poista
  7. Kuulostaa ihan älyttömän kivalta! Vitsit tollanen kokovalkoinen asu muuten näyttää hyvältä rusketusta vasten :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, valkonen väri korostaa kyl kivasti rusketusta! :)

      Poista
  8. Vaikuttaa melko rennolta duunilta, ja hauskaltakin sen lisäks! Kyllä kelpais :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli tosi kivaa! :) Mutta myös rankkaa kun piti seisoo ja tanssia 8 tuntia hirveessä kuumuudessa :D

      Poista
    2. et kyllä siltä näyttäny että olisit tanssinu....... hiukset hienosti ja meikit niinku olis just laitettu... todellinen reivaaja sentää näyttää siltä et on oikeesti tampannu ! mut edm musiikista on tullu vaa ns. "vaatemerkki" kuunnellaan koska muutkin kuuntelee :)

      Poista
  9. Oot kamalan laiha!ja noi hiukset liian blondatut... Sun yleinen olemus herättää mus pelkkiä kylmiä väreitä...

    VastaaPoista
  10. Sun jalat on uskomattoman pitkät, vauuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah nii on joo, mitattiin vielä ne eilen Edgarin kanssa ja oisko ne ollu jotain 115cm :D

      Poista
    2. hei mun oli ihan pakko koittaa mitata omia kans ku mulle sanotaan aina et mul on tosi pitkät jalat >:D en vaan tajuu yhtään et miten tää menee missäkin suhteessa ku oot 172 josta 115 jalkaa (:Dd) ja minä oon 165 josta 95 jalkaa :D hmmm :D vai mistä kohtaa mittasit niinku jalan loppumisen ylhäällä? :Dd tää on mielenkiintosta.......

      Poista
    3. Munki on pakko nyt tulla utelemaan ku oon sua jenni sentin pidempi nii mulla 115cm oli jossai navan kohdalla, meni reilusti ohi lonkkaluunki ku aattelin et oot mitannu vaikka siihe:D nii ootkohan mitannu väärin ku oisin halunnu tietää et oisko meillä yhtä pitkät jalat ku saan kans kuulla mun jalkojen pituudesta usein :D :)

      Poista
    4. oiskohan Jenni mitannut johonkin vyötärön kohdalle? En tiedä mutta oikeastaan jalathan mitataan lonkkaluusta tai lonkkanivelestä maahan tai sitten mitataan "inseam" http://www.precisiontandems.com/inseam.htm

      Poista
  11. Tuolla ei TODELLAKAAN soinut nrj rinkutusta :D Kuinka voit väläyttää noin typerän kommentin? Tietääkseni flo rida tai miley cyrus ei kuulunut soittolistoihin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietääkseni esim. Rihanna, Avicii - Levels ja Otto Knows - Million Voices kuuluu juurikin tähän NRJ kategoriaan, jota tuolla bileissä soi :)

      Poista
    2. Kyllähän tuolla soi aika paljon muutakin kun nuo mainitut.. :) itte en oo ainakaan kuullut nrj:ltä kovinkaan paljon tuon festarin musatarjonnasta ja mä sentään joudun töissä 8h päivässä kuunteleen nrj:tä. :-D suosituimmat biisit toki esim nicky romeroltakin soi radiossa.

      Poista
    3. Oon kyllä ihan samaa mieltä. Aika kaukana "nrj ringutuksesta". Jos jollain aviciillä tai vaikka sitten W&W:llä on jokin suosittu biisi, joka soi radioissa ei se tee siitä heti automaattisesti kuraa:D valoja päälle.

      Poista
    4. Jos mun mielestä tuolla ei soinut hyvää musaa, niin ihan turha alkaa väittämään vastaan :D Ehkä kaikilla on omat mielipiteet?

      Poista
    5. Mun on kans ihan pakko sanoa että ei se ny herranjumala mitään nrj rinkutusta ole!:D joo jotkut soitti näitä tunnetumpia biisejä mut suurin osa siitä musiikista oli ihan kunnln reivimusaa :) makuasioista ei voi kiistellä joo, sun mielestä kakkaa, ite nautin ainaki siitä fiiliksestä ja ku basson jytinö tuntuu rintakehässä ;)

      Poista
    6. Ei todellakaan soinut NRJ renkutus. Parit radiossa suosiota saaneet biisit siellä kyllä soi, mutta aikamoista yleistämistä väittää tuolla soinutta musiikkia NRJ renkutukseks???? Huoh.

      Poista
  12. tollasta paitaa tuskin on kovin vaikee ite leikellä, joten kokeileen vaan! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu et siitä ei tulis kovin hieno jos ite leikkaisin.. :D :(

      Poista
  13. Oot TODELLA TODELLA kaunis Jenni!! Kateus<3

    VastaaPoista
  14. Tosi kaunis toi sun kaveri! Wau

    VastaaPoista
  15. moikka!
    kerroit jossain postauksessa siitä lentokone tapaturmasta ja katoin jimiltä eilen ihan yli hyvän videon siihen liittyen. toivottavasti näät tän kommentin!:)
    http://www.ruutu.fi/ohjelmat/jim-d/kausi-2-jakso-8-pentagon

    VastaaPoista
  16. Nuo platinablondit albiinohiukset ja luinen olemuksesi suorastaan puistattaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sua ärsyttää jos jollain on vaaleet hiukset ja se on laiha? Tää on ehkä typerintä mitä oon koskaan kuullut :D

      Poista
    2. kateellisen puhetta taas jälleen.. :D

      Poista
    3. laiha ja luinen on kaks eri asiaa :((

      Poista
    4. SAMAA MIELTÄ ENSIMMÄISEN ANON KAA !:)

      Poista
  17. Eih mietin sekä pe että la että käyn kyl jossain vaiheessa moikkaa sua ja sit kun olin tulossa niin just kipitit pois! :D :( mut hauska oli nähdä yks lempparibloggaaja! :)

    VastaaPoista
  18. hahhah kuinka helmet noi diskopallot ! :DD

    VastaaPoista
  19. Oooooot ihanaa !!! Kateus :(

    VastaaPoista
  20. Miten noitten diskopallojen kans pystyy hengittää? :D

    VastaaPoista
  21. Vitsi toi diskopallo pääs näyttää kivalt haha :D ja oot tosi kauniin ollu... niinku aina !:) Uskon et oli iha super kivaa olla tuol duunis!

    VastaaPoista
  22. jenni oot vaa niin huippu ! Kai sä koitit tota diskopalloo? sormet rupes syyhyy ku haluun itekki tanssahtelee toi päässä :DD ja voi perkeleen metrisääri ei tarvi ku pikkasen takapuolta heittää ni näytät varmaan upeelle terveisin maatapitkin möyrivä 160 senttinen xd pakko heittää tähän nyt parit seikat pitkistä ihmisistä :just tuo liikkuminen, näyttää hemmetin hyvältä vaan ku kävelee kun taas ite tanssilattialla heittelen joka puolelle ja näyttää varmaan tosi upeelta...xd toiseks jos bongaat pitkän miehen voin takaa että näytätte upeimmalt parilt siinä tilassa missä liikuttekaan, ite kun taas liikkun päätä pidemmän jätkän kanssa ni näyttää siltä et mut ois kidnapattu:D se on pitkänä helpompaa olla seksikäs kun vain tämmönen "söpö". Ei siinä on täs lyhyydessä hyvätkii puolet että kukaa ei nyt tuu valittamaa!Huhu tulipa stoori enkä ees jaksa kehuu ylenpaltittomasti kuinka kaunis flikka oot tiedät kyllä varmaan jo ! pidä hauska loppukesäloma jos sulla sitä vielä on ja oo just tommonen ihana mikä oot ollukki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista! :)<3 Ja samoin hauskaa loppukesää sinnekkin :) Ja niin, en ite kokeillu tota diskopalloa :D

      Poista
  23. Eikä mikä meininki aamuissa!! Viel Free Tribe soi :D oli kyl toisaalta aika veto veks sunnuntaina et en ois kyl edes kyenny aamuihin... :D satuitko muuten olemaa sillon venuella kattoo tube&bergerii?
    Ja nättinä olit soundeilla, näin sun lisäksi siellä myös Nataliaoonan ja mff-Lauran !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi linkki on vanhasta Playgroundista :) Olin joo kattomassa Tube & Bergerii sillon! Ja kiitos :)

      Poista
  24. Ainii ja tän epilepsiadiscomyyn näin kanssa, hienot siniset karvasäärystimet ja kaikki hihi

    VastaaPoista
  25. Tollasen paidan voi löytää sprit storessa mut en oo varma onks siel enää tommosii

    VastaaPoista
  26. Taisin ehkä hieman naurahtaa kun näin sut tuolla ''töissä'' :DD aika onnettomasti heiluit siiä korokkeella ei millään pahalla

    VastaaPoista
  27. Miks poistit sen vaate esittelypostauksen jonka kirjotit pari päivää sitten?no kysympä uudestaan et minkä koon sä otit niist rintsikoist ku niis on ne s,m,l koot et miten niist tietää et mikä on oikee koko?olis kiva jos voisit vastata!:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poistin sen vahingossa :/ Otin koon S ja se oli just sopiva :)

      Poista
  28. Oli tosi kiva nähdä sua ja vaikutit niin herttaiselta ja mukavalta tyypiltä. Huomasin kuinka tykkäsit ja tulit iloiseksi, kun tulin vaa rohkeesti puhuun sulle :)

    -tamperelainen

    VastaaPoista
  29. Tosi kivan olonen blogi sulla, liityin lukijaksi! :> Oot kaunis ♥

    VastaaPoista
  30. Catsuhan ei oo edes 18, miten se pääs yonne? xd

    VastaaPoista
  31. Jenni mikset ota napakorua? Sopisi sulle ja sun täydelliselle vatsalle :D

    VastaaPoista
  32. Nyt pakko kysyy, ootko ikinä harkinnu tekeväs mallin hommia? En tietenkää tiedä, mut ainaki sulla näyttäis olevan aika pitkälti mallin mitat eli hoikka, mutta kuitenki oikeenmallinen kroppa. :) Plus sulla on kyl persoonalliset kasvonpiirteet myös. Ite jos ois tommonen tilanne ni todellakin tekis mieli. Mut joo kaikki ei halua ees :)

    VastaaPoista
  33. Onko tuolla sun kaverilla blogia? :)

    VastaaPoista
  34. Mulla on vieläkin mun puhelimessa kuva meistä :D <3

    VastaaPoista