tiistai 13. elokuuta 2013

Tyttöjen juttuja

FB2MM Moikka! Mulla on ollut tänään jotenkin tosi hyvä mieli. Mikään ei oo ärsyttänyt, suututtanut, masentanut tai muutenkin tänään on vaan ollut tosi kiva päivä. Vaikka siis mitään erikoista ei oo tapahtanut. Sellanen nauttiminen pienistä asioista on ihan mahtavaa.

Tänään hain myös postista ton ekassa kuvassa näkyvän H&M:än mekon, joka pyöri mun päässä monta-hiton-kuukatta. Näin sen ihan ekaa kertaa mallinuken päällä ja se näytti jotenkin niin siistiltä, että ryntäsin samantien kauppaan ja etsin käsiini ekan myyjän ja kysyin, missä sitä mekkoa olis. Jotenkin mä aavistin jo vastauksen, että mekko oli loppuunmyyty. Just, niimpä niin. En kumminkaan luopunu toivosta vaan kolusin läpi joka ikisen H&M:än, mutta edelleen saamatta sitä hiton mekkoa. No, blondin päässä kävi ajatus, että ehkä sen vois tilata netistä. Ja miten kävikään, sain H&M:än verkkokaupan viimesen kolmenelosen! Voi sitä riemun määrää :D

Asiasta toiseen, kävelin eilen Forumin Mic Macin ohi joka oli niin täynnä ihmisiä, että siellä oli pakko olla meneillään jotkut överi alet. En oo oikeestaan koskaan välittänyt koko kaupasta, mutta menin tsekkaamaan jos jotain löytyis. Astuessani sisään kauppaan, huomasinkin kyltin, että koko Mic Mac poistuu. Sen johdosta siellä oli ihan kaikki tuotteet alessa. Löysinkin itseasiassa tosi kivoja juttuja.

micmac2
meikkipussi 10,15€ (oikea hinta 16,95€)

 micmac
 kännykkäpussi 5,95€ (oikea hinta 9,95€)

 jn
lompakko 5€ (oikea hinta 16,90€)

34 kommenttia:

  1. Mulla löytyy toi sama mustana ja neonpinkkinä. Mulla oli se musta neonkorallien shortsien kanssa juhannuksena ja tykkäsin kyllä. Haha jos kiinostaa, niin se neonpinkki mekko roikkuu käyttämättönä hintalappuineen vaatekaapissa koossa 34 ;)

    VastaaPoista
  2. Olipas ihmeen kallis meikkipussi :o
    Ite en olis ostanu ku h&m:stä saa samantyyppisiä 4 eurolla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän toi ole edes kallis !!! :D Ja parempaa laatua kuin h&m. Itelläni ollut moni h&m halppiksia ja aina hajoo joko vetoketju tai joku sauma... Ja eiköhän kaikki saa ostaa mitä haluaa. :)

      Poista
  3. Ooooooh, toi sun mekko!!❤❤❤❤❤❤ jos sulla ei tuu käyttöö tolle niin täältä löytyy sille rakastava koti!!;DDD

    VastaaPoista
  4. Ihanku sulla näkyis nänni tos bannerikuvassa :D ei millää pahalla kivakuva

    VastaaPoista
  5. Vasta se liike haki uutta työntekijää :o

    VastaaPoista
  6. eeeeeeikä! voi hitsi, micsu on jotenki aina ollu sellanen vakkariliike missä on tullu käytyy ku on hesaan eksyny :-( vaikka en sieltä kyl koskaa oo mitää löytäny, mut se on silti ollu aina sellai "must see" vähän ku gina tänä päivänä, vaikkei sielkää oo mitää

    VastaaPoista
  7. Kaunis kuva :) Millä värillä värjäät tukkaas? Tommonen valkonen tukka olis unelma!

    VastaaPoista
  8. Oon monesti miettiny et mikä susta tekee semmosen väsyneen ja vähä "tunkkaisen" näkösen ja ne on nuo huulet! Ku katoin jotai vanhempaa postausta missä sulla on huulipunaa niin näytät niin paljon paremmalta. Ja en tarkoita tätä pahalla, haluan vaan kertoa mielipiteeni :) mut älä tee noita nudehuulia ainakaan noin "rajusti"..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei oon kans miettiny ja totta tää on :o

      Poista
    2. niin mäki oon miettiny :D

      Poista
    3. Huono ruokavalio. Ei tarpeeks protskuja vitamiinei ym vaan vaan suurimmaks osaks hiilarimössöö. Plus rööki ja tommoset. Iho ei voi hyvin sillo. Ei pahalla jenni vaa vinkiks sulle vaa:)

      Poista
  9. Ihana mekko!<3 harmi kun oli viimeinen 34 :( olisin muuten mennyt samantien tilaamaan itsellekin, höh!

    behappywithheidi.blogspot.com

    VastaaPoista
  10. Hehee mulla on tuo sama meikkipussi :) kävin tänää kans micmacis ja yllätyin et niitä enää ees myytiin :D ostin ton omani aika tarkalleen vuos sit jo nimittäi! Mutmut ihana mekko ja noi muutki ostokset, toi lompakko varsinki! En huomannu sitä tänää, ois ehkä lähteny munki matkaan nimittäin x)

    VastaaPoista
  11. Kyllä H&M:n nettisivuilta ainakin äsken sai tilattua tuota mekkoa koossa 34 :)

    VastaaPoista
  12. Millon arvonta suoritetaan? Oon kysyny jo muutaman kerran, mutta et oo vastannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä arvonta? Vai tarkotatko millon voittaja julkistetaan?

      Poista
    2. Jep sitä juuri.

      Poista
    3. Tiedän että se on vähän unohtunut multa, mutta mahdollisimman pian :)

      Poista
  13. No ei ollu kummoset alet.

    VastaaPoista
  14. kuka maksaa meikkipussista kymmenen euroa...? :D haha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite maksoin omastani 55 euroa että eiköhän kaikilla on omat juttunsa mihin rahat tuhlaa :')

      Poista
    2. Laatu maksaa. Omani sain lahjaksi, mutta oikea hinta ois ollu 70 euroa. Antaa kaikkien panostaa niihin juttuihin mihin haluaakaa (:

      Poista
  15. Ootko kateellinen Siljalle, kun se pääsi Indiedaysille Indiedays Inspirationista ja sä pääsit vaan Indiedays VIP:iin, mikä on "huonompi" vaihtoehto. Ilman suahan Silja ei olisi edes aloittanut bloggaamista ja saanut niin paljon lukijoita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi hyvää päivää...

      Poista
    2. mä en kyllä jenninä ois päivääkää kateellinen jollekki siljalle..

      Poista
    3. Tottakai olisi itsekkin hienoa päästä bloggaamaan Indiedaysille, mutta oon vaan ilonen Siljan puolesta. Oon itse myös tosi ilonen tästä mahdollisuudesta päästä Indiedays Inspiration VIP:iin, koska se tuo mulle paljon uusia etuuksia :) Kateellinen en siis ole, sellanen on ihan turhaa.

      Poista
    4. Miksi kaikkien pitää olettaa aina että joku bloggaaja olisi kateellinen :D ette tunne jenniä ja kaikenlisäksi ette edes tiedä hänestä kuin pienen osan minkä hän kertoo blogissa! Kyllä ihmiset voivat aidostikkin olla onnellisia toisen puolesta eikä aina katkeria:D Kasvakaa aikuiseksi tai älkää kommentoiko jos ettei saa muuta kuin ilkeää tekstiä aikaseksi!

      Poista
  16. tuo lompakko on unelma! itellä oli samanlainen, mutta onnistuin vuoden käytön jälkeen hajottamaan siitä vetoketjun enkä osaa korjata sitä enää :( kaikki tarpeellinen mahtu sisälle ja ulkomaanmatkoille lähtiessä passikin sinne sopi

    VastaaPoista
  17. Tosi kivoja. Ja toi pinkki clitteri on rakkaus <3

    VastaaPoista
  18. Oletpas jotenkin kuuma tuossa ekassa kuvassa :D tälleen suhtellisen heterosta näkökulmasta!

    - eevi

    VastaaPoista
  19. ootb tosi nätti missä asut sulla on tosi ihana blogi

    VastaaPoista