maanantai 9. syyskuuta 2013

Party time!

IMG_0515IMG_0538IMG_0548IMG_0554IMG_0574 IMG_0550IMG_0542IMG_0555IMG_0509
IMG_0519
Perjantaina meijän tiimi suunnisti Tivoliin, jossa oli soittamassa kauan odotettu Umek. Kaikki rakkaat ja vähemmän rakkaat ihmiset oli paikalla, joten draamalta ei tämäkään ilta välttynyt :D Mutta muuten ilta oli ihan loistava ja Umek veti tosi tosi hyvän setin! Lähteminen Tivolista taas oli jotain ihan katastroofia, kun sain ihan tuntemattomilta miehiltä erilaisia uhkauksia, kuinka ne aikoo esimerkiksi polttaa mun pään röökillä :D Siis ihan muuten vaan, tekemisen puutetta tai liiallinen humala kenties? Huh huh. On kyllä tullu aijemminkin todettua että toi Helsigin yö on aika mielenkiintonen paikka, nyt ei tarviikkaan hetkeen sinne lähtee suunnistaa.

Kumminkin kiitos Tivoli, Clinic ja Umek! Ihan huippu bileet :)

77 kommenttia:

  1. Näytät niin kamalalta tai oikeestaa oot ruma!jos joku sanoo sua kauniiks nii se on hullu :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDDDDDDDDD love u darling ♥♥♥

      Poista
    2. ei vittu nyt oikeesti XD

      Poista
    3. Oi anonyymi, oot niiiiiiiiin kaunis itse et nään sen ruudun läpi ja palvon sua täältä *_*// Jos joku sanoo sua rumaks nii se on hullu:o

      Huonoa ironista läppää, tiedän, mut niin oli eka kommenttikin älytön ja pyrin vähän herättelee. Järki käteen ihmiset mitä muille auotte päätänne turhasta, pliis.

      Poista
    4. Saattais hullujenhuoneille tulla vähän tungosta jos ihmisiä heiteltäis sinne mielipiteidensä petusteella

      Poista
    5. Suosittelen jättää nää haukkuvat anonyymit ihan omaan arvoonsa... Mä nimittäin olin ennen tollanen joka kierteli blogeissa haukkumassa bloggaajia, olin tolloin yksinäinen ja kaipasin huomiota:D nykyään en enää tee tota, kun oon paljon onnellisempi ja iloinen:) nojoo tsemppiä teillekkin haukkuvat anonyymit

      Poista
  2. Just joo ano, ei parempaa tekemistä ku käydä kyttää tääl "rumaa" ihmistä ja haukkua? Miks sitten käyt täällä jos noin paljon sun elämää häiritsee?

    VastaaPoista
  3. Mitä helvettiä ano 1? :D Just katoin näitä kuvia ja ajattelin miten joku voi olla noin kaunis. Varsinkin noi sun sääret on jotain niin unelmaa ja toi sun kroppa muutenkin.. T. Kateellinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos sun mielest tollane feikki blondi/anorektikko on kaunis nii sulla viiraa:D tiiän monia paljon kauniimpia bloggaajia kun toi jenni!

      Poista
    2. On ihan ymmärrettävää, että ei kaikista voi pitää mutta miksi tarvitsee tahallisesti loukata toista kun voisi hyvin pitää mielipiteensä omana tietonaan? Ei ole hyväksyttävää sanoa toista anorektikoksi saati lihavaksi, feikiksi taikka rumaksi ja tieten tahtoen saada toiselle paha mieli. Sinä, anonyymi 22:17, saisit miettiä kahteen kertaan kirjoitatko tyhmän ja mitään sanomattoman kommenttisi.

      Olet Jenni todella kaunis!

      Terkuin Marika!

      Poista
    3. Miks aina pitää pistää "kauneusjärjestykseen" jotain bloggaajia, kun sillä kauneudella ei oo bloggaamisessa mitään merkitystä, ja jokaisella on oma mielipiteensä toisten ulkonäöstä :-D ? Huomaa miten keskenkasvuista porukka loppujenlopuksi on, kun ei ymmärretä niinkin yksinkertaista asiaa kun mielipide-erot..

      Poista
    4. Mun mielestä on äärimmäisen ajttelematonta ja typee tulla sanomaan jotain ihmistä anorektikoksi, sillä se on vakava sairaus. En sano että Jenni sinä olisit anorektikko, mutta oletetaan että joku on anorektikko ja hänelle tullaan näin sanomaan, ei missään nimessä auta paranemaan. Anoreksia on vakava juttu ja ketään ei pitäiski koskaan haukkua sillä sanalla. Typerää ja ajattelematona.

      -Elina

      Poista
  4. Näytät ihan barbilta!:)

    VastaaPoista
  5. Jenni on älyttömän upee! (: Jokainen ihminen on omalla tavallaan kaunis, lopettakaa jo muiden ihmisten haukkumien ja arvostelu...paras tapa on pitää asiat vaan omana tietonaan!

    VastaaPoista
  6. En vaan ymmärrä, saako joku oikeasti tyydytystä ja boostia omaan itsetuntoonsa muiden ANONYYMIhaukkumisella. 1. Anonyymi, toivottavasti häpeät.

    Jenni, olet taas kaunis itsesi, älytöntä että aikuiset ihmiset alkaa huutelemaan tolla lailla, nää haukut kuitenkin kertoo enemmän niistä itsestään kuin susta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä häpeemistä siinä on jos sanoo oman mielipiteen?:D jos jenni on mun mielest ruma nii se on mun mielipide ja bloggaajien pitää kestää kritiikki!

      Poista
    2. "Olet ruma" ei ole kritiikkiä vaan sen tarkoitus on vain tuottaa pahaa mieltä. Kenenkään ei tarvitsisi kuulla mitään tuollaista. :)

      Poista
    3. Kritiikki on taas sellaista että siitä voi jotain hyötyä. Sana "ruma" ei ole kritiikkiä vaan haukkumista.

      Jenni - et ole kaunein tietämäni ihminen. Olet makuuni liian laiha ja liian blondattu. Mekkosi on yllättävän lyhyt. Silti tekstisi om kypsää ja ihanaa ja toivon sinulle hyvää syksyä täällä kylmässä suomessa!

      Poista
    4. Samaa mieltä. Kusihan siinä nousis hattuun jos pelkkiä kehuja tulis :D

      Poista
    5. Jos jenni on sun mielestä niin helvetin ruma miksi silti luet hänen blogia? en käsitä tätä jengii oikeesti. ja se että te anonyymit ette edes uskalla sillä omalla naamalla tulla sanomaan samoja asioita ja seistä niiden omien sanojen takana tekee teistä ihan saatanan raukkoja ihmisiä. hävetkää.

      Poista
    6. Ja lisään vielä sen että rakentava krittiikki ja haukkuminen on kaksi eri asiaa.. joista tää sun kommentti menee just sinne haukkumisen puolelle.. ootko jotenki ylpee nyt itestäs?

      Poista
    7. "Bloggaajien pitää kestää kritiikkii". Hei nyt jotain valoja päälle! Ensinnäkni kritiikkiä/palautetta voi antaa rankentavastikin, ei tarvitse alkaa haukkumaan. Jos ei ole mitään kivaa sanottavaa, niin älä tuhlaa aikaasi tyhmyyksien kirjoittamiseen, vaan mene johonkin blogiin mistä tykkäät ja jätä sille bloggaajalle sitten joku hyvän mielen kommentti! Ei nämä bloggaajat mitään sylkykuppeja ole joiden pitää ottaa kaikki paska niskaan vain siksi, että he ovat päättäneet blogata avoimesti :)

      Poista
    8. "Oot niin ruma" ei kyllä ole kritiikkiä alkuunkaan vaan ihan tahallista toisen haukkumista. Oisko susta ok jos sulle sanottaisiin niin? Mieti vähän lahopää. Turha tulla aukoo päätään enää, tää on nyt sitä "kritiikkiä" !!

      Poista
    9. Toisen haukkuminenhan on sitä kuuluisaa kritiikkiä.. Mitä sä yrität saada irti siitä, että haukut Jenniä ja luultavasti muitakin bloggaajia? Toki oman mielipiteen saa sanoa, mutta jos se on yhtä vitun turha kuin tuo sun kommenttis, niin kultarakas oo vaan hissun kissun, ketään ei nimittäin kiinnosta.. Enkä usko, että Jenniäkään paljoo hetkauttaa jonkun anonyymin kommentti siitä, kuinka hän on muka ruma. Mutta mee purkamaan tota paskaa ja epävarmaa oloa itestäs jonnekin muualle, bloggarit ei oo sitä varten. Terapeutit on :-)

      Poista
    10. Kritiikki ja haukkuminen/toisen tahallinen loukkaaminen on kaksi täysin eri asiaa. Mahtaako sulla olla kaikki hyvin kun tunnet tarvetta mollata muita?

      Poista
    11. Harvemmin kommentoin kenellekään yhtään mitään, mutta nyt on pakko kommentoida. Haukkumisella ja kritiikillä on aika suuri ero. Itse bloggaajana ja samanlaista "kritiikkiä" kuulleena voin sanoa, ettei KENENKÄÄN tarvitse kestää sellaista. Jokainen voi antaa rakentavaa palautetta, mutta haukkumista en vaan yksinkertaisesti ymmärrä. En yleensä vedä kateuskorttia esille, mutta ainakin tässä tapauksessa tuntuu että nämä ilkeät anonyymit on Jennille vaan jostain kateellisia. :D Ei välttämättä ulkonäöstä, mutta jostain kuitenkin!

      Poista
    12. Onko se sun mielestä jotain kritiikkiä tulla haukkumaan toista rumaksi? Ööei oo, että mitäpä jos pitäisit sun "kritiikkis" iha omana tietonas. Ja vaikka sun mielipide ois mikätahansa, nii tarviiko sitä sanoo(kirjottaa tänne) äänee jos tiedät että se tulee loukkaamaan?
      Jenni oot ihana ja kaunis ♥

      Poista
    13. Oikeassa oot, että bloggaajien pitää kestää kritiikki, mut en kyllä ymmärrä mitä järkeä sanoa oot ruma ihan ku se ois jotenki rakentavaa XD "ole kaunis mielummin:)"?

      Poista
    14. Musta tuo on haukkumista eikä kritiikin antamista. Jesus

      Poista
    15. rumaksi anorektikoksi haukkuminen on aika kaukana oikeasta kritiikistä...?

      Poista
    16. Anonyymi 22.25 ootko tosissas...tyhmin kommentti vähän aikaan.

      Poista
    17. Minäkin haluaisin antaa sinun ulkonäöstäsi kritiikkiä joten ole hyvä ja valokuvaa näkyville.

      Poista
    18. vittu sä olet tyhmä. kritiikki on eri asia kun HAUKKUMINEN. muutenkin kritiikin pitää olla asiallista eikä voi sanoa päin naamaa että oot ruma. mieti nyt vähän jos sulle sanottaisiin noin, aattelisitko vaan et kritiikki pitää kestää? joskus oikeen hävettää lukea näitä anonyymien "kritiikkejä" koska ootte vaan niin saatanan tyhmiä välillä

      btw kiva postaus jenni!

      Poista
    19. Kerrotko mulle mitä kritiikkiä siinä on jos pelkästään haukkuu ihmistä??? :DDD Muutenkin asiat voi sanoa nätimmin, tai oikeastaan jos on kyllin viisas niin jättää loukkaavat kommentit oman päänsä sisään, never heard? Ja kyllä, sinulla on paljon häpeämistä kun jätät noin lapsellisia kommentteja anonyyminä.

      Poista
    20. Miten toisen ulkonäöstä voi antaa "rakentavaa kritiikkiä"? :D

      Poista
    21. Ano 10:58 - esim sanomalla "Mielestäni sinulle sopisi tumma tukka paremmin" sen sijaan, että sanot "Hyi vittu mikä blondi"

      Poista
  7. Oot ihan sika kaunis!!

    VastaaPoista
  8. oot niin söpö :)

    VastaaPoista
  9. Oot upee ja sun kroppa myös!!:-)

    VastaaPoista
  10. Kerta toisensa jälkeen Jennin kommenttilootasta tulee paskanpuhujien ihmemaa (ei tietenkään kaikki puhu). Jennillä on kyllä kova kantti, kun hän julkaiser tänne nettiin myös itsestään näin rumasti kirjoitettuja kommentteja. Kuinka joku voi arvostella noin nätti nuorta virol... suomalaista naista rumaksi? Olet Jenni ihana iltatähti!

    VastaaPoista
  11. Oot niin unelmanainen <3 antaisin mitä vaan sun kropasta!

    VastaaPoista
  12. Oi oot kaunis!! Ja sun poikaystäväs on ihan sairaan komee apua :D

    VastaaPoista
  13. Mistä lähtien se, että haukut jonkun rumaksi on kritiikin antamista?

    VastaaPoista
  14. saat olla niin ylpeä tosta sun kropasta ♥

    VastaaPoista
  15. mun mielestä on jotenki hauskaa ja söpöä ku edgar on nii venäläisen näkönen ku ikinä voi ihminen olla :D

    VastaaPoista
  16. Apua tos yhes kuvas valo osuu sun nenään niin hämysti et katoinki vähä et mitä sun nenälle on tapahtunu...

    VastaaPoista
  17. Ällöttävää tuollainen "aikuisten" äijien käytös. Yleensä ottaen saatko sitten tuollaista äksöniä yöelämässä naisilta vai miehiltä enemmän? Jotenkin naiset ymmärrän (nainen sanoo naiselle, esim kateellisuus), mutta menee yli kun jo tuntemattomat miehetkin tekee tuollaista. Tai no - osaahan ne vanhemmat ja keski-iän ylittäneet ällötysäijätkin ton vittuilun ja sekoilun (juoneet päänsä), mutta ihan nuoret aikuiset ja miehet varsinkin o_O ? On varmaan vähän typerä stereotypia, kun ajattelee että nuorta, kaunista naista enemmänkin kehuttaisiin jne.

    VastaaPoista
  18. Mistä toi laukku on?:) Oot upee!

    VastaaPoista
  19. Saat varmaan siksi kaikenlaisia kommentteja osakseks, koska herätät paljon huomiota.

    VastaaPoista
  20. Näitten tiettyjen anonyymien kommentit on tosi surullisia, huhhuhihan puistattaa miten jotkut voi kirjottaa tollasta sontaa kommenttiboksiin "No eix saa sanoo omaa mielipidettä, kritiikkii tää vaa on?!". Mut sä oot kaunis! :)

    VastaaPoista
  21. tommone rumaks huutelemine ei oo kyllä minkäälaist kritiikkiä, se on vaa haukkumista!!! mun mielest näytät näis kuvis tosi hyvältä :) omasta mielestä kyl joku huulipuna nudehuulien tilal ois nätimpi :)

    VastaaPoista
  22. ei saatana ku hajosin tolle ekalle anolle :DDDDD huutonaurua..

    oot jenni aivan mahtava, tykkään sun blogista vuodesta toiseen. oot omaperäinen, persoonallinen ja kaunis nuori nainen :) oot vaan ihan mahtava tapaus ! toivottavasti teet jatkossakin näitä bile/ulkoilu/viihdepostauksia, nä on tosi hyviä ! ja toivottavasti myös naurat tälle typerälle porukalle vedet silmissä..

    PUSS OCH KRAM

    VastaaPoista
  23. kaunis sinä ja wautsi mikä nahkatakki!!:o just unelma. mistä tollasia upeuksia löytää?:)

    VastaaPoista
  24. onks sulla anoreksia ....? :o
    en tiiä enää pidänkö kroppaas ihanan laihana vai liian laihana.. mut nättihän jokatapauksessa oot! älä vaan anna ittes laihtua tosta enempää!!

    VastaaPoista
  25. Sä oot kaunis! Älä anna ikinä kenenkään latistaa sua, muista se! :)

    VastaaPoista
  26. Jenni sinuna ottaisin blogiisi käyttöön sen että jättäisit hyväksymättä kaikki negatiiviset kommentit! Ne oikeesti pilaa koko tän blogin ilmapiirin eikä kauheesti ilkeiden kommenttien takia enää tee mieli lukea sun postauksia:( musta se on ihan hirveen surullista koska oot oikeesti ollu yks mun lemppari bloggareist mut et enää ja mua oikeesti harmittaa tää :(
    Ps oot nii upee ja kadehdin ku oot nii vahva mut olis kiva jos ajattelisit lukijoitasikin koska ilkeet kommentit vaikuttaa tosi paljon blogin ilmapiiriin :(

    VastaaPoista
  27. sun neä näyttää siankärsälle tos yhes kuvas :D ei paha ollenkaa!

    VastaaPoista
  28. upeus :3 missäpäin helsinkiä se tivoli sijaitsee ? :) ja kiva postaus

    VastaaPoista
  29. Ihana ilmestys. upee. tais olla aika kovat bailabaila ;D just jeees!

    VastaaPoista
  30. voitko vastata viime postauksen viimisii kommentteihin...

    VastaaPoista
  31. wou mitkä jalat! oon seuraillu sun blogia enemmän ja vähemmän aktiivisesti ja nyt mula olis kysymys jossa toivoisin sun auttavan mua :) elikkäs olen ruumiinrakenteeltani osin aika paljon samanlainen kuin sinä. tosin oon vaan 160 pitkä ja suhteessa varmaan painankin enemmän koska kiloja löytyy se 45. kysymys kuuluu näin: mistä löydät istuvia farkkuj? koska omille ohuille (ja lyhyille) jaloille ei tunnu löytyvän.. oon muistaakseni lukenut täältä että virosta löytyy? osaatko suositella jotain kauppaa?

    VastaaPoista
  32. en pidä ulkonäöstäsi :E

    VastaaPoista
  33. Banneristas kyllä huomaa, että ei noita sun tissejäs pelkillä push-upeilla tehdä, niin kuin jotkut väittävät!
    Ja tämä siis kohteliaisuus :)

    VastaaPoista
  34. En ymmärrä, miksi saat tuollaisia uhkauksia tuntemattomilta miehiltä. O___O Itse olen vähän saman näköinen kuin sinä, eivätkä miesten kommentit ole koskaan mitään uhkauksia, vaan ainoastaan kehuvat. :o

    VastaaPoista
  35. http://minatankar-pesse.blogspot.fi/
    kiva kun joku pikkutyttö on matkinu sun blogin nimen :DD

    VastaaPoista
  36. Voisitko yrittää päivitellä tätä blogias useammin?!

    VastaaPoista
  37. Oot niin kaunis, ihan kun joku hollywood tähti!:)

    VastaaPoista
  38. Naurattaa :D Kommenteista päätellen tätä blogia lueskelee 10-12-vuotiaat tyttöset. No, sen tasoinen on blogikin... ja blogin pitäjä...

    VastaaPoista
  39. Kiitos paljon kaikille jotka on pistäny tsemppaavia ja ihania kommentteja!! <3

    VastaaPoista
  40. Kaikki ne jotka täällä itkee, ja muualla maailmassa, ovat onnettomia. sitähän se on. itsekin joskus aatellut että joku on vaikkapa ruma,kamala,vitun järkky tyrkky tms. No, sittemmin on ikkunat avautuneet ja tullut sellanen hyvä itsetunto itselle. se on kateutta ja muuta paskaa se sellainen toisten vihaaminen ja haukkuminen. itsellä ei silloin usein ole tasapainoa ja itsetunto viruu jossain pohjamudissa, kun on sellaiseen tarvetta. on toki niitä päiviä kaikilla, ettei vaan huvita ja ällöttää. mut joku raja hei. voivoi te anot ja teidän naamat ja läskit oikeen mielessä paistaa, naamat kiinni koneessa läskeinenne. vitun urpot.
    Jenni oot upea.piste <3 ihana tämä sun blogi myös.me gusta:)

    VastaaPoista