perjantai 10. tammikuuta 2014

Pink is the color of passion

takki2takki2
Moikka! Tulin toivottelemaan teille kivoja viikonloppuja ja hehkuttamaan mun uutta takkia, on se nyt vaan niin ihana! En oo koskaan osannu ees haaveilla vaaleenpunasesta talvitakista, kunnes löysin sen Sheinsiden sivuilta ja klikkasin ostoskoriin joku aika sitten. Tästä lähtikin mun villitys ja Venäjällä ollessani ostin Terranovasta neonpinkin toppatakin, jota en ookkaan täällä vielä esiteltellyt. Kuka sano et vaan kesä on vuodenaika jollon saa käyttää kirkkaita värejä? En ainakaan mä ;)

Käytiin tänään leffassa kattomassa suomalainen pätkä "ei kiitos", joka kertoo parisuhteesta jossa mies ei anna seksiä, hahaaa :D Ihan huippu. Nyt mä tulin vaan kotiin, sytytin kynttilät, laitoin villasukat jalkaan ja korkkasin yhden siiderin. Aamulla mulla on aikanen herätys Edgaria näkemään ja siitä yhteen mallitoimistoon koekuvauksiin, kun mua sinne pyysivät. Ehkä tännekkin saadaan sieltä sitten jotain kuvia.

Oikeen mahtavaa perjantaita! ♥

71 kommenttia:

  1. Miksköhän tossa lukee, että "Kommenttisi on julkaistu" vaikka en ehtiny tietääkseni kommentoida mitään? :D No, jos tähän tuli joku outo kommentti niin älä julkase sitä :D

    Mun PITI tulla kommentoimaan että IHANA takki! ♥

    VastaaPoista
  2. tsemppiä kuvauksiin :-) ne menee varmasti hyvin kun oot noin upea!

    VastaaPoista
  3. Esittele venäjän ostokset !! :)

    VastaaPoista
  4. Ihana takki! Ostaisin mielelläni itelle kanssa jonkun pinkin tai vaaleanpunasen takin, mutta väri ei mulle sovi mitenkään päin. Joten parempi pysyä tutussa ja turvallisessa mustassa tai valkosessa :D

    VastaaPoista
  5. aivan ihanan värinen takki<3! sopis kyllä munkin vaatekaappiin kun lähes kaikki muut takit on mustia :D

    VastaaPoista
  6. ihana takki! sopii sulle tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  7. ihana takki ! tee vaan se video missä vastailet yleisesti niihin vankila postauksen kommentteihin, se olis todella mielenkiintooinen:) mulla ei ole ikinä ollut kukaan tuttu ei edes puolituttu vankilassa, enkä pysty täysin tietämään miltä susta tuntuu mutta oot rohkea, kun kerrot täällä asian! tsemppiä, oot uskomattoman vahva nainen <3

    VastaaPoista
  8. Mihin mallitoimistolle olet menossa? :)

    VastaaPoista
  9. Upee takki!! Oot ihan mahtava ja sun tyyli on niin sun oma, niinku Edgar siinä kysymyspostauksessa sano-osaat aina yllättää:)

    VastaaPoista
  10. älä vaan sano että sua pyydettiin eliten "mallitoimistoon", se on ihan huijausta se paikka :d eikä edes mallitoimisto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenni on ollut ennenkin mallitoimiston koekuvauksissa joten luulis hänen tietävän näistä asioista :)

      Poista
    2. millä perusteella se on huijausta? :o

      Poista
    3. Mä voin vastata tähän :)
      Studio Elitellä menet ensimmäiseksi koekuvauksiin, johon sut kutsutaan mm. Irc-Galleriassa, Kuvakkeessa tms. laittavat kaikille sen saman viestin "sinussa olisi ainesta malliksi plääplää.." koekuvauksen jälkeen tyrkyttävät sulle sitä 500e kansiota, jolla pääset heidän mukaansa vaikka mihin. Todellisuudessa, jos et ole vähintään 175cm ja langanlaiha, et pääse mihinkään :) Studio Elite EI OLE mallitoimisto vaan valokuvaus studio.
      Toivon todella ettei kukaan mene tähän huijaukseen mukaan, niin kuin esim. minä menin.

      Poista
    4. Ehkä teidän, jotka menette halpaan kannattaisi ensin tsekkaa Eliten nettisivut, joissa lukee että elite ei ole mallitoimisto. ;) Ihan oma moka se on jos uskoo että valokuvaustudio sanoo sun olevan malliainesta. Ei kannata olla niin epätoivonen. :D

      Poista
    5. Hmm no ehkä 14v tyttö ei tajua tollasia asioita :) siellä sanottiin käydessäni Eliten olevan mallitoimisto ;) ja toi epätoivonen, voin myöntää että odotin ehkä pentuna mun saavan mallikeikkoja, mutta en todellakaan ollut epätoivonen :D olen vain yksinkertaisesti liian lyhyt! Muuta ei puutu ;) Studio Elite olisi voinut sanoa nuorelle tytölle rehellisesti ettei pituus riitä.

      Poista
    6. No minkä takia vanhempas ei tutkinu asiaa? :D Kyllä 14-vuotiaankin pitäis olla sen verran fiksu et ottaa selvää asioista eikä usko kaikkea mitä sanotaan. Tuskin ne on sulle sanoneet että se on mallitoimisto, olet vain saanut sellaisen mielikuvan.

      Ja joo, varmastikaan ei mitään muuta puutu. :D Kun perusnätti ei ole mallien vaatimuksia. ;) Mallilta pitää löytyä vähän älyäkin että menestyy, ei riitä että osaa kävellä ja kantaa vaatteita edustavasti. Ja miksi studio eliten olisi pitänyt sanoa mitään, kun jos sussa olisi ollut potentiaalia olisit päässyt mainosmalliksi? Ja eliten bisnes ei olisi edes kovin kannattavaa nykypäivänä, jos tyhmät lapset ei menisi halpaan. Kun jokaisen lähipiiristä tuntuu löytyvän joku joka osaa kuvata a ottaa "mallikuvia". :D

      Poista
    7. Joo no ei mun sulle tarvitse alkaa selitellä yhtään mitään. Ystävällisesti tulin vaan kommentoimaan ja vastaamaan tuohon oman mielipiteeni :) Harmillista kun aina pitää alkaa vittuilemaan ja olla ilkeä toisille. Sen verran vastaan tuohon, että tuliko vaikka mieleesi ettei kaikilla ole vanhempia, monikossa, vaan ehkä äiti joka halusi saada lapsen onnelliseksi? Olisin kyllä päässyt mainosmalliksi erääseen paikkaan, mutta mainosmalleja on suomessa tosi paljon ja "töitä" olisi ollut niin harvoin. Eikä mua enää ton Eliten homman jälleen kiinnostanut koko rumba. Jäi niin huono maku suuhun. Mä toivon tosiaan, että joku päivä aikuistut ja ymmärrät ettei ole kovin kiva millä sävyllä kommentoit muille. :)

      Poista
    8. Ja mikäs tuossa nyt oli sitä vittuilua? :) Harmillista että faktat tulkitaan vittuiluksi ja ilkeilyksi, kun ei voida myöntää että itse ollaan toimittu väärin ja syytetään vääriä henkilöitä. Ei ole minun vikani, jos sinulla ei ole vanhempia enkä satu olemaan selvännäkijä, jotta tietäisin onko henkilön x isä kuollut vai ei. Useimmilla lapsilla kun sattuu olemaan molemmat vanhemmat. Ja koita viitata yhteen vanhempaan samassa lauseessa jonka kirjoitin edelliseen viestii ? Onnistuuko? Ei taida.

      Poista
    9. No mun mielestä toi "mallilta pitää löytyä älyäkin että menestyy.." kuulostaa hieman vittuilevalta, ihan kuin yrittäisit sanoa ettei multa löydy älyä :D kukaan ei ilmeisesti sun faktoja edes pyytänyt, ei kannata puuttua asioihin jotka ei koske sua mitenkään. En missään vaiheessa mun mielestä sanonut ettei mulla olisi vanhempia? Sanoin vanhempia MONIKOSSA, tiedätkö mahdollisesti mitä se tarkoittaa? :)
      Sanoit "miksei vanhemPAS selvittänyt asiaa", mun mielestä on aika törkeää alkaa vanhemmista puhua tälläisessä asiassa, joka ei koske oikeastaan mitenkään heitä. En jaksa väitellä täällä enää asiasta joten heippa, toivottavasti löydät jonkun muun blogin, jossa voit mennä kertomaan noita "faktojas" niille jotka arvostaa niitä. :) Hyvät illanjatkot!

      Poista
    10. Ootko joku eliten työntekijä, ku vetäsit noin syvälle ku joku vähä kritisoi? :D kuulostaa muutenki tosi epäammattimaiselta toiminnalta houkutella 14vuotiaita lapsia johonki kuvauksiin, ja sit aivopestä ostaa joku puolentonnin kansio koska, "sussa on malliainesta!" luoja! Jaksat vielä puolustella tuollasta kuraa? Mut Nii. Sä oot selkeesti joku itseään täynnä oleva ämmä, jonka muroihin joku on kusassu. Älä ota tätä Sitte vittuiluna, ku Tää oli fakta. ;)

      Poista
    11. Ja siellä on joku aknenaamanen +20kg ylipainoa omaava peruspirkko jolla ei olis tsäänssejä ees sinne elitelle. Äläkä ota vaan vittuiluna, ku tämäki on fakta.

      Poista
  11. Lovelove!! :-)♥
    -noora

    VastaaPoista
  12. UUUUUUUUUU IHANA!!!!! <333 Tsemppiä kuvauksiin! <3 :)

    VastaaPoista
  13. Syyllistyt piilomainontaa, koska postauksest ei tuu ilmi, et toi takki on saatu. Pelkkä yhteityö -tagi ei riitä. Kannattaa jatkos olla tarkempi ettei tuu ongelmia asian kaa.

    VastaaPoista
  14. upee takki! Tilasin joskus sheinsidelt jonku mekon mut se oliki paskalaatunen mut nyt taas houkuttas koska toi takki on ihana :) tuntuuks toi semmoselta ok-laatuselta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on aivan ihanan tuntunen ja vaikuttaa mun mielestä ihan hyvä laatuselta. Ollu nyt viikon joka päivä mun päällä :)

      Poista
  15. WAU! Mistä noi mustat saappaat on ja onks niis korkoo :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo korkoa ja ne on Bubbleroomista :) Ihan mun lempparit!

      Poista
  16. voi kuinka söpö takki!!! :)

    VastaaPoista
  17. Hei kato facebookista sarianne jokinen ! Mun mielestä noi on sun kuvia jos en ihan väärässä oo !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan ilmiselvä Jenni kuvissa :/

      Poista
    2. Joku muukin haluaa näyttää Jenniltä

      Poista
    3. En nää tota profiilia, varmaan estänyt mut :D

      Poista
  18. tee musa postaus et mitä kuuntelet tällä hetkellä yms. :)

    VastaaPoista
  19. Moi Jenni! Yhteishaku lähestyy pian ja olisin hakemassa SLK mietin voisitko tehdä päivitetyn postauksen kokemuksista koulussasi.. vaikka teit viime vuonna jo postauksen aiheesta niin kiinnostaisi saada vielä lisää tietoa ja kuvia toisennelta opiskelu vuodeltasi :) kiitos todella paljon jos suostut tekemään postausta aiheesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko että enää teen.. Oon vastannut niin kyllästymiseen asti kaikkiin meijän kouluun liittyviin kysymyksiin :D Mutta edelleen suosittelen SLK:ta lämmöllä kaikille :)

      Poista
  20. ''joka kertoo parisuhteesta jossa mies ei anna seksiä, hahaaa :D''

    joidenkin elämä on tälläistä, että hehee vaan sullekin aivoton pissis...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et sitten yhtään typerämpää kommenttia voinut laittaa, aivoton anonyymi. :D

      Poista
    2. Kukkahattutäti vaihtamalla paranee ;)

      Poista
    3. hahaaa, joku on puutteessa:D

      Poista
    4. Sain päivän naurut! :DD

      Poista
  21. Se on ihan faktaa monessakin suhteessa että mies ei syystä tai toisesta halua seksiä että hahaaaaa vaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. valita mieluummin niille elokuvan tekijöille

      Poista
    2. Tai siis Anna-leena härköselle, jonka kirjaan leffa perustuu

      Poista
    3. Jenni hahaata tuossa valitettiin ei elokuvan tai kirjan aihetta ;)

      Poista
  22. ihana takki ja ihana lookki! Aijotko pitää enään blogi kirppistä? Ois kiva jos sulla on jtn eteenpäin myytävää :)

    VastaaPoista
  23. ihana takki ja ihana lookki! Aijotko pitää enään blogi kirppistä? Ois kiva jos sulla on jtn eteenpäin myytävää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. muakin kiinnostais blogikirppis! :)

      Poista
    2. Joo kyllä multa löytyy aika paljonkin kaikkea myytävää, pitää vaan saada aikaseksi laitettua tonne blogikirppikseen :)

      http://ffp-blogikirppis.blogspot.fi/

      Poista
  24. oi ihana takki ja mistä noi saappaat on? :)

    VastaaPoista
  25. Olitko fashion model agencylla?:)

    VastaaPoista
  26. Ompa söpö takki, mun lempiväri <3 -Sandra

    VastaaPoista
  27. Milloin Edgar pääsee pois vankilasta? :(

    VastaaPoista
  28. Mikset esitelly sitä neonpinkkiä takkia? :(

    VastaaPoista
  29. supersöpö toi takki<3

    VastaaPoista
  30. Voiko sulle lähettää postia jonnekkin?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vähän söpöä! :D En kyl vaan viitti omaa osotetta laittaa tietenkään nettiin, enkä posti restanttia oo tehnyt. Pitää miettiä!

      Poista
    2. Hah jooo :D on vaan koko aja semmonen tunne ku lukee sun blogia et voi ku vois piristää jotenkin. :/ kait ilmotat blogiinki jos semmosn joskus teeet? :)

      Poista
  31. Miks et enää vastaa kommentteihin?

    VastaaPoista
  32. Tilasin ton samaisen takin sheinsideltä viikko sitten <3 kauanko se kesti sulla tulla suomeen( inhoon odottamista)? :) ihana blogi sulla !!

    VastaaPoista