lauantai 25. tammikuuta 2014

Vinkki nopean, halvan ja hyvän kahvin ystäville!

kahvikahvi2
Mä oon aina ollut niitä kahvin litkijiä ja on ihana istua kahvin äärellä kavereitten kanssa tai nappaa mukaan jostain itelleen take away -kahvi. Aamusin on myös kiva juoda aamukahvit samalla kun valmistautuu lähtemään vaikka kouluun. Mä hommasin tossa hetki sitten sellasen kahvikupin kokosen termarin, eli niinä aamuina jollon on TOSI kiire, ei tarvii kun nappasta se mukaan. Mut mullahan ei oo kotona kahvinkeitintä, enkä koskaan jaksais ostaa kaupasta maitoa kun en sitä mihinkään muuhun käyttäis. Itseasiassa ei mulla oo sokeriakaan.. :D

Siks oonki löytäny erittäin, vähän liiankin helpon ratkasun, nimittäin Nescafén 3 in 1 pikakahvin! Ei tarvii mitään muuta kun kaataa tollanen pussi kuumaan veteen ja kahvi on valmis. Mä epäilin noita syvästi ennen ku kokeilin, että voiko toi oikeesti maistuu ees yhtään siedettävältä, mutta mä oikeesti tykkään tosta enemmän kun monista muista kahveista mitä saa jostain kahviloista. Mä oon ostanut näitä pusseja yksittäisinä virolaisista elintarvikekaupoista ja yks tollanen maksaa joku 60 senttiä. Mut selatessani nopeesti netistä, niin näitä pitäis kai saada jostain perus K-Supermarketista 10kpl pakkauksessa ja se maksaa alle 3 euroa.

Onks täällä muita jotka on hurahtanut näihin? :)

20 kommenttia:

  1. Sillon tällön tulee ostettua noita pikakahvi pakkauksia ja ne oikeesti on jopa hyviä!:) vaniljan makunen on mun lemppari!:) myös choko latte on hyvää!:)

    VastaaPoista
  2. Oi että en ees tienny tällasista! Täytyypä kokeilla, varmasti on hyvää! :)

    VastaaPoista
  3. Onko sulla ask-tiliä? :)

    VastaaPoista
  4. Noi on joo hyviä! Suosittelen Daim ja Toblerone makuja ;)

    VastaaPoista
  5. Ite löysin kans tota nescafee mut vaa jääkahvina! Maidon ja jäiden sekaan vaa ja maistuu kyllä niiiin superhyvälle! Ihan ku jäälatte! :)

    VastaaPoista
  6. noi on kyllä yllättävän hyviä ja niin iiisi homma tehä se kahvi:D! tykkään itekin :)

    VastaaPoista
  7. Joo törkeen hyviä noi. Vaikka moccamasterin omistankin, niin kiireessä tuollainen korvaa oikein hyvin! Ja sitäpaitsi, oon luvannut itselleni, että saan vaan hätätilanteissa (pari kertaa viikossa haha) juoda tuollaisen, muuten korvais ehkä liiankin hyvin ton keittimen.... :D

    VastaaPoista
  8. luin taas pitkästä aikaa sun postauksia ja sä oot jenni ihana <3 sulle haluis vaan antaa ison halin :3

    VastaaPoista
  9. Ah mäkin rakastan noita kahvi/lattepusseja,mutta noiden pakettien hinta on aika kova mun bundjetille suhteutettuna mun kulutukseen mikä on aika kova niin ei oo köyhällä opiskelijalla varaa :'D muuten kyllä!

    VastaaPoista
  10. Nescafen vaniljakahvit tollasissa pusseissa on parasta! Ja just normi ruokakaupoista saa ja hintakaan oo kun joku kaks viiskyt tyyliin. Niiin hyvää ja helppoa!

    VastaaPoista
  11. Onko tää yhteistyöpostaus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei? Lopussa olis tägi "yhteistyö" sekä linkki vaikka Nescafen sivuille. Ja tossahan kerroin että ostin näitä ite kaupasta :D :)

      Poista
  12. Eii älkää ihmiset juoko tommosta scheissee! Tuhoo hampaat toi sokerin määrä ja muutenkin keinotekoista ja täynnä esansseja... Halpaa ? 10 kpl = 180g 2e. Kilohinta melkein 12e. Löytyy sokerittomiakin pikakahveja!!

    VastaaPoista
  13. Ei oo totta.. luetteko pakkausselosteita ollenkaan? 18 grammassa 11 grammaa sokeria :DDDD ihmekös kun on niiin nannnaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No monet voi korvata kaikki namit yms tuolla sokerilla että sinänsä jos muu ruokavalio on kunnossa niin eipä tuo niin paha ole

      Poista
    2. Minäkin tarkoitin yleisesti "pikakahveja", en juuri tuota merkkiä/makua. Mutta tulee noitakin juotua, ei sokeria tarvitse pelätä!

      Poista
  14. Vitsi muistan ku raahauduin kerran töiden jälkeen rättiväsyneenä kauppaan. Siellä oli ton kahvin maistajaiset. Katoin, et ihanaa, kahvia! Otin kupin kahvia ja otin kunnon hörpyn. Meinas kahvit purskahtaa ulos kaaressa, kun oli niin makeaa. Itse kun en käytä sokeria kahvissa lainkaan. :D

    VastaaPoista
  15. onks nois kofeiinii?

    VastaaPoista
  16. Sokeri on sen salaisuuuuus.. Mutta itekkin tosiaan tykkään noista vaikka ennen en uskaltautunu maistaankaan mitään pikakahveja niitten kamalan maun takia, mutta nuo on niin nam. Eipä siihen kuole jos yhen tommosen sokeripommin nauttii, ei tarvi joka päivä tai useasti päivässä. Oikea kahvi kuitenkin aina parasta.. :)

    VastaaPoista
  17. Mä oon itse koukussa tollasessa pussissa olevaan jääkahviin! Itse, kun en muuten kahvia juo yhtään, mutta se on ainut mikä menee, nams <3

    VastaaPoista