keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Ne on täällä taas!

 
Ja jos joku ei jostain syystä katsonut videota, niin lyhyesti: Eli jälleen on se aika vuodesta kun Aussie Blog Awardsit lähestyy ja palkitaan vuoden parhaimpia blogeja. Itse oon saanut suuren kunnian olla taas tänä vuonna ehdolla Reader's Choice -kategoriassa ja jos omasta mielestäsi mun blogi ansaitsee äänen, oon enemmän kuin kiitollinen! ♥ Ja jälleen myös äänestäjiä hemmotellaan, sillä kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 600 euron arvoinen risteilylahjakortti.

Äänestä Far From Perfect blogia TÄÄLLÄ! :)

59 kommenttia:

  1. Jenni, sun videoista ja muistakin postauksista tulee aina ihan älyttömän hyvä fiilis! Omat huolet unohtuu edes hetkeksi :) Sun blogi on ollut pitkään mun lemppari ja sä vaikutat ihan huipputyypiltä! Paljon kaikkea hyvää sun tulevaisuuteen :) Ja pusuja täältäkin sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos paljon! :) Kaikkea hyvää sinnekkin <3

      Poista
  2. Taitaa olla ensimmäinen kerta ku kommentoin sun blogiin, tai ylipäätänsä kenenkään. Mut oli pakko tulla sanomaan et sä oot ihan mahtava

    VastaaPoista
  3. äänestin sua jo päivällä:) oot tällä hetkellä tyyliin ainut bloggaaja, kenen tekstit jaksan oikeesti kunnolla lukea läpi, ja jonka tekstit vaan osuu ja uppoo. sun videot on myös parhautta:)

    VastaaPoista
  4. Mä niin toivoisin et sä voisit voittaa ton! Oisit niin ansainnu sen. Ärsyttää ku siel aina samat naamat voittaa , kumpa sulle voisi antaa miljoona ääntä<3 oot paras!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän se oo ku ruveta miljoona kertaa näpyttelemään :D jollette oo tajunnu että sitä voi äänestää niin monta kertaa ku vaan jaksaa. Terveisin jennille annettu varmaan 30 ääntä xD

      Poista
  5. Olet aivan ihana, oli pakko käydä äänestämässä :)

    VastaaPoista
  6. Siis hitsi oot upee, oot niin aito! Oon lopettanu seuraamast montaa montaa blogii koska ne on muuttunu semmoseks mainostamiseks ja hienosteluks sun muuks kuraks. Sunki blogii oon jo pari vuotta seurannu ja yks harvoist joita oon näin kauan lukenu! Oot joutunu kokemaa kovia, ja se on upeeta et oot niistä uskaltanu kertoo tänne monien tuhansien ihmisten kuunneltavaks/luettavaks. Mut hei girl, u rock!! :) Sä oot kaunis ja en ikinä äänestä missää blogeis mitää juttuja, mut nyt oli kyl pakko äänestaa sua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon vähentäny ihan hirveesti noita yhteistyöjuttuja, en oikeen tykkää niistä ellei oo kysessää joku juttu joka oikeesti kiinnostaa mua. Mut kiitos tosi paljon! :)<3

      Poista
  7. Oon lukenu nyt lähipäivinä näitä sun kommentteja ja kattonu et moni on laittanu et nyt kommentoin ekaa kertaa sun blogiin yms. ja päätin et nyt on munki vuoro! Ton videon jälkeen sain susta aivan mahtavan kuvan, oot niin aito kun bloggaat mikä on nykyään tosi harvinaista, että oli ihan pakko tulla sua kehumaan. Apua ku tuli pitkä kommentti mutta Jenni oot mahtava jatka samaan malliin! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla hyvää palautetta, kiitos paljon! :)

      Poista
  8. Mietin, että kerran arvontaan osallistujan tulee olla 18v, mutta äänestämällä osallistut samalla arvontaan, niin täytyykö siis äänestäjän olla 18?

    VastaaPoista
  9. Olipas ihana video, tulin niin hyvälle mielelle! Ihanasti sanottu meistä lukijoista!<3 mä oon ainaki täällä ja kävinkin jo aijemmin sua äänestää. Sinä jos kuka ansaitsis ton voiton!!!

    VastaaPoista
  10. oon lukenu sun blogia jo ikuisuuden ja olet vielkin ihan huippu!!
    Joka kerta kun avaan tietokoneen niin sun blogi avautuu heti välilehteen! oot huippu <3

    haleja,rakkautta ja voimia jenni<3!!

    VastaaPoista
  11. Jenni, oot aivan ihana! Aina on ihmisiä jotka repii iloa muiden kärsimyksistä ja pönkittää omaa egoaan, älä anna tälläisten lannistaa itseäsi! Oot vahva ja upea nuorinainen!

    VastaaPoista
  12. Oot niiiin söpö persoona! Aivan pakko äänestää :-)

    VastaaPoista
  13. Äänestin sua jo eilen. Just tän takii, koska oot niin aito. Etkä sellanen perus mainospostaus blogi joka jankkaa ääänestkää muah!!!??? Ei niitä ääniä kerjäämällä tule. Jatka samaa rataa sulla on jalat maassa tyttö <3

    VastaaPoista
  14. Oot ollu mun lempi bloggaaja jo parin vuoden ajan ja oon aina äänestänyt sua ja niin tein myös tälläkin kertaa! :-) ♥ Toivottavasti voitat!!

    VastaaPoista
  15. Äänestin =) <3 Olet ihana ! <3

    VastaaPoista
  16. Äänestin ♥
    -noora

    VastaaPoista
  17. Ei ollu aiemmin häirinny mutta ku näin joskus viime videopostauksessa kommentin missä mainittiin nieleskelystä nii aaarrrgghh nyt alko itteäki häirittee!! :D jää aina oottaan seuraavaa nielasua ku jää tarkkaileen ja unohtuu kokonaa sen videon kattelu! :D tarkoitan tämän pahalla vain sille tarkkasilmäselle joka alun perin ees huomas tuon ja päätti pilata minunki katselukokemuksen :( mutta ääni sulle! :) ihanan aito blogi!

    VastaaPoista
  18. Tämä postaus saa kyllä minutkin nyt kommentoimaan! Olen itse sinua pari vuotta vanhempi ja seurannut blogiasi alusta asti. Löysin tämän aikoinaan jostain keskustelusta "huuma-Jennillä on blogi" ja ajattelin vilkaista, että minkähänlainen teini tätä blogia kirjoittaakaan.

    Nyt ihan hävettää nuo ennakkoluulot. Jotenkin jäin seuraamaan ja on kyllä ihana huomata, kuinka olet kasvanut ihmisenä! Blogisi erottuu joukosta juurikin avoimuutesi ansiosta - annat lukijoille muutakin kuin mainoksia ja asukuvia. Tsemppiä sulle, olet kokenut paljon nuoresta iästäsi huolimatta.

    "Everything in life is temporary.
    So if things are going good,
    enjoy it because it won't last forever.
    And if things are going bad,
    don't worry because it won't last forever either."

    Olet kyllä ainakin minun ääneni ansainnut.

    VastaaPoista
  19. Sun videopostaukset on täyttä kultaa. Nää luo paljon aidomman ja syvemmän kontaktin suhun. Ei ole todellakaan sama lueskella vain mustaa valkoisella ja katsella kuvia näihin videoihin verrattuna. Arvostan ihan tajuttoman paljon myös tota rehellisyyttä mikä sinussa on. Se luo kyllä tosi syvää "suhdetta" suhun. On myös ihan upeaa kuinka olet vain oma itsesi, yhtään mitään kaunistelematta. En rehellisesti sanoen jaksa ensimmäistäkään blogia, jossa puhutaan vain pelkistä hyvistä asioista - ihan kuin ei koskaan mitään vastoinkäymisiä olisi. Tää on niin paljon samaistuttavampi ja sen takia se varmasti luo jo omalta osaltaan ihmisiin yhteyttä. En olisi koskaan uskonut sun olevan niin nuori kuin olet. Sulla on vahvoja ja ihan fiksujakin mielipiteitä erilaisista asioista. Vastapainona sitten ostoksia jne. Täällä on jokaiselle jotakin. Oon myös huomannut, että kun oot mennyt vähän tällaisiin "syvempiinkin" aiheisiin ja antanut itsestäsi enemmän, niin sun kommenttiboksikaan ei ole ollut niin törkyinen kuin se pahimpina päivinä on ollut. Mä olen aika huono äänestämään ketään ja ilman mitään syytä en mene kyllä kenellekään antamaan ääniä, varsinkaan missään mielistelytarkoituksessa. Tätä kuitenkin seurattuani, kävin jo äänestämässä sua parisen päivää sitten. Ilokseni huomasin, että olet päässyt ehdolle. Eikö olekin mukavaa, että omana itsenään voi saavuttaa tällaistakin? Kaikissa, ihan kaikissa, on jotain hyvää. Sinussa myös, älä turhaan ajattele etteikö olisi. :)

    VastaaPoista
  20. ei hyvänen aika tuo alku :_D

    VastaaPoista
  21. Tuolla ei pysty äänestään ulkomailta, ne herjaa postiosotetta vääräks. :( Pakotan mun veljen laittaan sulle pisteet plakkariin :)

    VastaaPoista
  22. ääni annettu :) oon samoilla linjoilla muidenkin jo kommentoineiden kanssa, oot niin ihanan aito että sun blogia seuraa mielellään. sä et oo jotenki yhtään ärsyttävä niinkun moni teinibloggari, vaan tollanen hyvän tyypin olonen :D taisiis et susta ei saa yhtään ylimielistä tai muutenkaan ikävää kuvaa blogin välityksellä, päinvastoin!
    kaikkea hyvää sulle:)

    VastaaPoista
  23. Äänestin sua! :) Toivottavasti voitat <3 Eikä Silja... :D

    VastaaPoista
  24. Puhut ihan totta, sä oot munkin mielestä lähentynyt meidän lukijoiden kanssa :) Arvostan sitä kuinka rohkea oot ja kuinka uskallat käsitellä arkojakin aiheita blogissasi. Musta sä oot ansainnut voiton, joten sua äänestin! Olet ihana <3

    VastaaPoista
  25. Mä oon seurannut sua alusta asti, siitä asti kun aloit teininä kirjoittaa tätä... ja voin sanoa että oot kyllä kasvsanut ihan älyttömästi ihmisenä viimeisten parin vuoden aikana. Susta on kasvanut mahtava ihminen, olet ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luin vaikka kuinka monta kertaa että "Mä oon seurannu sua alasti asti..." :DD

      Poista
  26. onks sulla uus tatuointi? :)

    VastaaPoista
  27. Voi herranjestas vaikutat ihanalle ja tosi paljon pirteemmälle kun vähän aikaan ton videon kautta! Oot mahtava <3 oot niin aito ja oma ittes että ei voi kun ihailla! :)

    VastaaPoista
  28. Äänestetty! suukkoja sinulle ihanuus, toivottavasti voitat!

    VastaaPoista
  29. Joo, sua mä äänestin. Koska oot kaikist bloggaajista vähiten ärsyttävä <3

    VastaaPoista
  30. Äänestin vahingossa Siljaa, en oikein tajunnut kun menin sen blogin kautta sinne sivuille ja mun kännykällä ei näkynyt oikein, että kun laittaa ne yhteystiedoy jne sitä kautta, ja sitten painaa jotai et lähetä, niin se ääni meni sille vaikkei ois pitäny.
    Perkele.
    Oisin halunnut äänestää sua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurinosa siljan äänistä on varmasti vahinkolaukauksia...

      Poista
    2. Mee äänestää uudestaan Jenniä. Sielä sivuilla ei oo mitään estettä ettei pystyisi äänestämään montaa kertaa tai montaa eri ihmistä :)

      Poista
    3. Aa okei, menen!:)

      Poista
  31. Oot ihana! Sun blogia on tosi kiva lukea ja sun kuulus todellaki voittaa:)

    VastaaPoista
  32. Oot ihana ja aito ja mun ääni meni sulle. Ei anneta Siljan voittaa!

    VastaaPoista
  33. Miltä susta tuntuu ku jengi kirjottaa tänne et "sulle meni ääni,ei Siljalle" "toivottavasti Silja ei voita" yms ? Ja se et teitä edelleen verrataan keskenään ? : D Muistan kuinka vihasitte sitä jo sillon ku perustitte blogit ja olitte parhait kavereita mut että vieläkin.. : D Haha..

    VastaaPoista
  34. Näin sut helsingin rautatieasemal tahon kaa pe ja oisin halunnu moikkaa, mut en sit viitiny ku olit kaveriskaa ni tulla keskeyttää=D hah nolo mä

    VastaaPoista
  35. Ihana oot!❤️ tottakai äänestän mun lempi blogia! (:

    VastaaPoista
  36. Todellaki äänestin sua, toivoinki et sun blogi tulee tohon! <3

    VastaaPoista
  37. Ihana video!:) oot niin sympaattinen♥

    VastaaPoista