torstai 15. toukokuuta 2014

Miksi työasioista ei kannata puhua blogissa?


Mitäs te ootte asiasta mieltä? Kuuluuko omista työasioista puhuminen sosiaaliseen mediaan, jopa täysin tuntemattomille ihmisille? Laittakaas ihmeessä keskustelua kehiin! :)

64 kommenttia:

  1. Ihmiset osaa sit olla outoja hyypiöitä. En ymmärrä tosiaan miksi joku haluaa pahaa ihmiselle, jota ei edes tunne ja joka ei ole kyseisille sekopäille tehnyt mitään. Olisi hauska haastatella ihmisiä, jotka tämmöistä tekevät ja tietää heidän motivaationsa. Olen todella ymmälläni ! :O

    VastaaPoista
  2. voi herrajumala :D kylläpä ihmiset osaa olla ihmeellisiä.. en näe mitään yhteyttä työn ja bloggaamisen välillä, minkä takia kukaan olisi samanlainen ihminen töissä kuin vapaa-ajalla? ja ei tarvitsekaan olla.. ihan ihme touhua en ymmärrä :D tää kyllä nyt pilas mun illan kun alko ärsyttämään niin paljon! mutta tsemppiä jenni<3

    VastaaPoista
  3. Jenni aivan helvetin hyvä video ! Mä en myöskään ymmärrä juuri noita ihmisiä jotka vängän väkisin haluaa pilaa toisten mainetta duunipaikoissa ja hankaloittaa muiden elämää, lienee niillä itsellään sitten paska duuni tai elämä että muiden asioihin pitää puuttua... ? Anyway oot ihan super mahtava ja rakastan sitä kuinka erilaisia sun postaukset on ja kuinka oma ittes oot ku sähellät ja selität :)
    paras <3
    - Vera Sievinen

    VastaaPoista
  4. huhhuh että joku on nähny paljon vaivaa vaan pilatakseen toisen työt!! hirveetä, ei oo vissiin parempaa tekemistä:D nyt joku hullu varmaa rupee stalkkaa sua iha vaa saadaksee selville missä sen kesäduuni on että vois pilata senki

    VastaaPoista
  5. Miksikö? eiköhän ne syyt ole aika yksinkertaisia, ilkeyttään ja kateellisuuttaan.
    Riittää et on suosittu blogaaja eli aika paljon lukijoita ja muutenkin nätti naama, niin kyllä se aina kerää niitä myös niitä lukijoita jotka tahallaan yrittää saada jotain vahinkoa aikaiseksi.
    Moni oppii kantapään kautta pitämään suun supussa työasioista ja monista muistakin yksityiasioista, koska kyllä niitä riittää jotka kaivelee asioita esille.

    VastaaPoista
  6. ompa hirveetä et ihmiset menee toisen työasioihin puuttumaan :( mut toisaalta vaikka et kertois täällä sun työpaikoista niin joku joka sun blogia lukee, jokatapauksessa tulee näkemään sut sun työpaikalla käydessään sielä ja kertoo joko netissä tai kavereilleen jonka seurauksena sana leviää.. :/ paitsi tietysti jos toimistohommia tekee niin tuskin sielä paljon ulkopuolisia käy :D mutta tietenkin järkvää itse jättää ne asiat pois blogista :) harmittaa sun puolesta kun olet niin ihana ja rohkea ihminen, kaikkea hyvää sulle!!!! :)

    VastaaPoista
  7. Tämä henkilö voi myös olla joku sun "kaveri".. Ei kukaan voi olla noin sekopää että ilman syytä näkee tommosen vaivan pilata sun duunimahikset?? Järkyttävää!

    VastaaPoista
  8. sul on paksummat kulmat kun yleensä! :D

    VastaaPoista
  9. Onnea työpaikasta! :)

    VastaaPoista
  10. Ihan sairasta kyllä.. Ei tulis mullekaan mieleen pilata jonkun elämää tollasella turhalla salapoliisityöskentelyllä. Fiksua asiaa, pidän vinkin mielessä :)

    VastaaPoista
  11. Mun mielestä toisen työpaikan sabotoiminen on törkeätä ! Miksi ihmiset ovat noin ilkeitä ?!
    Ihmiset jotka tekevät tuommoista, heillä on itse jotain ongelmia. Menisivät hoitoon ja jättäisivät toisten elämät rauhaan.

    VastaaPoista
  12. Itse olen myös töissä huomannut, että on tuon tapaisia ihmisiä. Parissa paikassa missä olen ollut töissä on niin pienet kuppikunnat. Pitää kaivamalla kaivaa uusista työntekijöistä jotain mitä juoruta. Ja nämä ihmiset eivät välttämättä ole nuoria, vaan aikuisia ihmisiä!! (:

    VastaaPoista
  13. Oot aivan mahtava persoona Jenni! On mukava lukea tätä sun blogia, kun tuot sun omat mielipiteet esiin selkeästi. Mutta joo, ihmiset on niin kummallisia, kun aina välttämättä haluavat toiselle aiheuttaa paskaa niskaan. Aina pitää keksiä joku keino että saa aiheutettua toiselle pahan mielen. Onneksi taas on muutama ihminen tässä maailmassa, jotka toivovat vain hyvää muille kanssa eläjille. Oikein paljon tsemppiä sulle töihin ja aurinkoista kesän odotusta! Pusuja! <3

    VastaaPoista
  14. Tosi hyvä video! Oot ihan mahtava ja nää sun videopostaukset on jotenkin niin rentoja mut kuitenkin asiallisia:)

    Ite oon pienessä n. 300lukijan blogissa kertonu missä oon töissä eikä siitä oo onnekseni koitunut harmia, mutta aloin nyt oikeesti miettii et oisha siitä hitto vie voinu koitua! :s ei siihe tarvita kun yksi henkilö joka ei tykkää susta tai sun blogista ja soppa on valmis.. Oon nyt irtisanoutunu mun työstä toiselle paikkakunnalle muuton takia ja tulin kyllä nyt siihen lopputulokseen että seuraavaa työpaikkaani EN suoranaisesti blogissani kerro ! :D

    VastaaPoista
  15. ei hitto näitä ihmisiä, pitää olla kyllä joillain tylsä elämä. idiots, idiots everywhere, ei voi muuta sanoa.
    mutta sä oot kyllä Jenni upea, aidompaa bloggaajaa saa hakea!

    VastaaPoista
  16. Videon alkaessa meinasin kommentoide et "tuskin se johtuu ylimielisyydestä vaan lähinnä siitä et pelottaa et joku keksii jotain ja koittaa saada sulle potkut, kun on kuullut kaikkia näitä tarinoita..." mut sit tää videohan menikin samaan suuntaan... :D

    VastaaPoista
  17. Kyllähän sinäkin avauduit mäkkäriduunista joskus postauksella minkä kylläkin poistit...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Idiootti. Justhan jenni sano et se tietää tehneensä virheitä

      Poista
    2. Miks haukut toista idiootiks. Senkin idiootti! ;-)

      Poista
  18. Toisaalta etkö itse ajatellut, että joku sun postaus saattaisi olla työn kannalta epäedullinen? En tiedä, mistä on kysymys, mutta kyllähän nykyään on tosi hyvin tiedossa, että kaikki vaikuttaa kaikkeen ja että omaa nettikäyttäytymistään kannattaa miettiä kahdesti. Toi Ziperall-juttu on kyl vähän pilkunnussintaa, mutta toivottavasti siitäkään ei aiheutunut pientä huomautusta isompaa juttua pomolta (ja eihän se työsuhde ollutkaan kovin pitkäaikainen).

    On totta, että osa porukasta on ihan sairaita kyttäämisensä ja ilmoittelunsa suhteen, mut ootko miettinyt sitä, onko sun omassa nettikäyttäytymisessä jotain parantamisen varaa? Tai onko noissa puhutteluissa ollut jotain perää? Perättömiähän ne eivät ole olleet — oot vaan ollut suurennuslasin alla, kun bloggaat julkisesti ja joku on aina inisemästä jostain.

    Mielenkiintoinen aihe joka tapauksessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samanlaiset ajatukset. Esimiehenä voin todeta,että netti on aika kätevä nykyään hakea tietoa työpaikkahakijoista. Joten kaikille nuorille myös varoitus,kannattaa oikeasti miettiä mitä tänne nettiin kirjoittaa. Älä sinäkään Jenni katso asiaa näin mustavalkoisesti.

      Poista
    2. Jos totta puhutaan, niin työntekijän googlettaminen on laitonta. Sitähän ei kukaan vahdi, niin se on helppoa mutta kuitenkin laitonta.

      Poista
  19. Jotenkin ihan uskomatonta et jaksetaan nähdä niin paljon vaivaa että toinen saa paskaa niskaan :D
    Ainakin tää sai nyt miettimään kuinka paljon itsestään kannattaa jakaa ja mitä asioita.
    Pakko sanoa et näin sut koulun ruokalassa, mut istuit muhun selin enkä viittiny häiritä sun ruokarauhaa, oot vielä nätimpi livenä :)

    VastaaPoista
  20. Ite oon ainakin onnellinen jos kuulen että joku on saanu töitä, varsinkin jos on saanu vakipaikan. Tuntuu että varsinkin kesätyöt on niin kiven alla nykyään...

    VastaaPoista
  21. karuja tapauksia :D en voi käsittää että kelle tulee mieleen alkaa laitella viestiä ellei bloggaaja ole jokin lastentarhanhoitaja ja blogissa kertoile mätkivänsä lapsia. yummy!-jennikin joskus kertoi että sen pomolle oli mailailtu siitä mutta varmaan nää on tosi yleisiä juttuja. ihan kaikki sympatiat sinne!

    se on vaan silti niin ärsyttävää jos bloggaaja vihjailee jotain että sain töitä en kerto mitä tai jotain jännää tapahtuu en kerro mitä :D oisko se sitten sama jättää kokonaan kertomatta?

    VastaaPoista
  22. Kyllä ihmiset on sit kieroja ja kateellisia.. Ja ennenkaikkea SURULLISIA, on vaan yksinkertasesti surullista miten ihmiset käyttäytyy :D Onneks oot noin reipas, you go girl! :)

    VastaaPoista
  23. Kyllä ihmiset osaa olla kateellisia!:D No joo työpaikoista on kova kilpailu, mutta kyllä tommonen menee jo liian pitkälle!:D
    Sinun blogi on yksi suosikeistani, koska kerrot avoimesti etkä "pimitä" tietoa lukijoiltasi!:) Ja mitä tähän työpaikan kertomiseen tulee niin tottakai jotkut työnantajat ovat "tiukempia" eikä tykkää siittä, että työpaikasta kailotetaan julkisesti etc.
    Suuri plussa sulle kyllä siittä, että sanoit minkä tyyppistä työtä olet saanut!!:)

    VastaaPoista
  24. IHMISET ON VAA NII HELVETIN KATEELLISIA !! siis voi huhuhuuh! en ikinä ois uskonu et jotkut vajoo noin alas! mut tee jenni lisää näit videoita paljon näit on tosi kiva kattooo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäki oon ihminen, mut en oo *** kateellinen, eli jotain vikaa tuossa lauseessa. :)

      Poista
  25. Oletko ajatellut jatko opiskeluita? Mitä mieltä olet semmoista ihmisistä jotka pilkkaavat huonopalkkaisia töitä? Esim. Siivoja, lähihoitaja tai kaupankassa.. Ei kysymys liity varsinaisesti aiheeseen, mut menköön... -:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enemmänkin näitä ihmisisä pitäisi arvostaa!!! Ilman siivoojia paikat olisivat törkyisiä. Ilman lähihoitajia vanhukset, lapset, ja kehitys/liikunta vammaiset ym. olisivat ilman hoivaa tai täysin oman perheen vastuulla. Kaupan kassat varmaan joskus siirtyvätkin täysin virtuaalisiksi, mutta siinä tuleekin sitten ihan vaan muutama työtön lisää.

      Poista
    2. Lähihoitajat ei edes oo huonopalkkasia!! Terv. Yli 2000e/kk tienaava.

      Poista
    3. Suomessa keskitulot ovat 3000e/kk.. Joten lähäri kuuluu huonopalkkaisiin. En siis sillä, ettenkö arvostaisi niitä! Mutta rankaa työtä huonolla palkalla. Mutta suurin osa taitaa tehdä kutsumuksesta sitä....

      Poista
    4. Itse pystyn tällä sinun mielestäsi huonolla palkalla lyhentää lainaa maksaa laskut ostaa kaiken tarvitsemani ja shoppailla sekä silloin tällöin ostella aitoja lv laukkuja sekä rakastan työtäni eli mielestäni tienaan enemmän kuin tarpeeksi :) ja rahaa jää ylikin :)

      Poista
    5. Ei nyt oo kyse siitä, että mitä sillä rahalla saa ja mitä ei, vaan siitä, että koska se on n. kolmasosan keskitasopalkkaa alhaisempi, niin Suomen mittapuulla se on huono.

      Poista
    6. En jatka opiskeluja. Katotaan sit joskus myöhemmin jos lukis ittensä tradenomiks :) Ja en mä oo oikeen mitään mieltä..? Kaikki duunit on yhtä arvokkaita :)

      Poista
    7. Mun vanhemmat on aina sanoneet et kaikki duunit yhtä arvokkaita, mikään työ ei ole häpeä. He ovat korkeestikoulutettuja kumpikin ja ovat tehneet vaik minkälaista duunia nuorempana, iskä maalta kotoisin. Uskon et sitä tulee haukkuneeks duuneja ihan ajattelematta, yleensä sellaisia duuneja johon itteensä ei vois kuvitellakaan ja tietää ettei soveltuis sellaiseen duuniin. Esim itse mielessäni vähän mollaan siivoojan duunia koska en halua päätyä siivoojaksi, toivon mukaan en tule puhuakseni sivu suuni. ei silti tarkoita että halveksuisin siivoojia, ja pakon edessä sitä työtä itsekin tekisin. Oikeestaan kaikki duunit omalle kohdalle maistuvat puulta, asenneongelma.

      Poista
  26. Ei vitsit, tää postaus oli kyllä niin tarpeellinen. Postasin just nimellä "kesätöistä" mut onneks siitä kuinka niitä ei saa. Jos oisin saanu siellä lukis se nyt. Kamalia ihmisiä liikkeellä. Mutta kiva että jatkat kaikesta huolimatta, sulla on paras blogi! Toivottavasti jatkat vielä pitkään :)<3

    VastaaPoista
  27. Mä itse en usko että duunista kertominen blogissa aiheuttaa automaattisesti mitään hankaluuksia. Kyse enemmänkin on millaisen kuvan bloggaaja välittää itsestään bloginsa kautta ja noh, jos sitä kertoo elämästään kaiken pieniäkin yksityiskohtia myöten niin esimiehellekin on helppo lähettää materiaalia alaisestaan. En nyt tässä kuitenkaan tarkoita,että toi toiminta hyväksyttävää eli joku (elämäänsä kyllästynyt) lukija tonkii kaiken sopivan tiedon ja laittaa säpöö bloggaajan pomolle.

    ja mitä tulee tohon Onepiece duuniin niin kyseinen valittaja olisi voinut olla kuka tahansa,ei välttämättä sun lukija. Ymmärrän kyllä tuon palautteen sun esimiehelle sillä ei tämä asiakas voinut tietää kauan liikkeen myyjä/t on poissa.

    Mut joo,hyvä että Siperia opettaa ja nyt ymmärrät toimia oman edun mukaisesti ja olla kertomatta työpaikastasi :) en tarkoita tota kommenttia mitenkään pahalla,mutta en halua että sulle koituu lisää ongelmia. Itseänikin toisinaan ärsyttää bloggaajat jotka hehkuttavat työpaikastaan,mutta eivät voi kertoa paikan nimeä yms.

    VastaaPoista
  28. Miten jotkuu jaksaa vaivautuu tommoseen.. miettikää nyt ite vähä mikä teit oikeesti vaivaa ku yritätte sotkee toisen elämää ilman syytä?! siis miks pitää puuttua jokaseen asiaan vielä nimettömänä. ei helvetti oikeesti ootte typeriä.

    VastaaPoista
  29. Älä ois kertonut tuosta uudesta duunista =D

    VastaaPoista
  30. Ei kyllä lähihoitajan tai kaupankassan työ ole mitenkään huonosti palkattua, ihan normaali tasoa mun mielestä. Ja niissähän saa myös la su lisät, iltalisät, yölisät. Riippuu tietysti mihin vertaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Millä vaan duunilla voi tienata hyvin jos on valmis tekemään töitä paljon. Tiedän eräänkin lähihoitajan joka tekee keikkaa, ja saattaa tienata kuussa jopa 5000-6000 euroa, tosin siihen sisältyy paljon yövuoroja ja 12 tunnin päiviä.

      Poista
  31. Mä en oikeesti kestä ku nieleskelet tollee. Se video missä oli Tahon kanssa (vissii hiprakassa mut silti) oli ainut mistä oon tykänny :D
    Mut oot siis -95 ? Mitä teit vuoden peruskoulun jälkee vai suoritatko tutkinnon neljässä vuodessa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. -95 syntyneet valmistuu nyt jos on lähteny opiskelee suoraa peruskoulusta..

      Poista
    2. Ei ku nii onkii ! :D Joku pahempi ajatusvirhe tullu kyllä nyt :DDDDD

      Poista
    3. Eihän tos ollu mitään ajatusvirhettä? Joo oon 95 ja pidin peruskoulun jälkeen välivuoden, jollon tein duunia. Siks valmistun ens vuonna :)

      Poista
  32. Mitä siinä H&M duunipaikassa oli sit käynyt?

    VastaaPoista
  33. En tule koskaan ymmärtää että miten ihmiset jaksavat tuollaista. Tottakai itseänikin kiinnostaa että missä bloggaajat on töissä tai ylipäätään yleensäkin ihmisten työpaikat ja urakehitys kiinnostaa mutta en ikinäkoskaan jaksaisi laittaa mitään jonkun bloggaajan pomolle. Mitä minä siitä hyötyisin? En mitään. Ihme tyyppejä kyllä netissä.

    VastaaPoista
  34. Ihmiset herätkää! Jos avaudut blogissasi asioistasi koko Suomelle,olet itse ainoastaan vastuussa siitä jos tämä vaikuttaa työpaikkaasi. Työnantajat osaavat myös googlettaa.

    VastaaPoista
  35. Itse esimiesasemassa kahdesti toimineena voin sanoa että kaikkea ei kannata töistä kirjoittaa nettiin. Ei edes Facebookiin omille kavereille, saatika blogiin.

    Olen joutunut pitämään eräässä työpaikassa puhuttelun eräälle nuorelle neidille FB-käyttäytymisestä kun oli laittanut ties mitä töistä sinne. Myöhemmin sai potkut kun haukkui kovaan ääneen työpaikkaansa toisessa ketjun paikassa.

    Ei ole kyse siitä että ihmiset olisivat kateellisia, vaan ihan oikeasti, kun kaikki ei kuulu kaikille. Työasioista tai muutenkaan. Työasioissa kyse ei ole vain SINUSTA vaan sinun työpaikastasi, jota SINÄ edustat....

    VastaaPoista
  36. sori kun ei liity aiheeseen, mutta oon menossa ensviikolla viroon, ja oon laiha ja pitkä ja farkuista on pulaaa. eli mistä kaupastahankit niitä farkkujas (kun etkös virosta hanki niitä):D, ois kivaa jos voisit vastailla mulle:D!

    VastaaPoista
  37. Osaatko neuvoa mistä löytyis Helsingin kuumimmat homo tai bi miehet? (Kriteerinä ois +40v, miehekäs, hyvin pukeutunut (bleiseri jne.) ja yhden illan juttuja etsivä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en osaa antaa kun neuvon suuntaamaan homobaareihin :D DTM esimerkiksi. Ja ens kuussa on sit Helsinki Pridet, kannattaa sieltä bongailla :D

      Poista
  38. Niin kauan kun ei avaudu blogissaan omasta työpaikastaan (vaitiolovelvollisuutta vaativista asioista taisaatatyöpaikkaa negatiiviseen valoon), niin ei pitäisi olla mitään ongelmiakaan. Työpaikan voi mainita, mutta ei sen sisällöstä, koska ne ei nettiin kuulu.

    Työ- ja siviilielämä ovat kaksi eri asiaa. Jos minä vaikkapa blogissani kerron parisuhteestani ja mitä teen vapaa-ajalla ja vaikka viettäisin kuinka villiä elämää, mutta hoidan työni kunnialla ja asianmukaisesti, niin pomollani tai kenelläkään muulla ei ole mitään sanomista siihen, eikä se työtäni voi vaarantaa.

    Blogi on yksityiselämää, työ on työtä, ne kaksi asiaa eivät liity toisiinsa mitenkään.
    Pomolle ei kuulu paskan vertaa se, että konttaako joku vaikka räkä poskella kännissä tuolla viikonloput ja laittaa kuvia siitä nettiin, jos on töissä selvinpäin ja asianmukainen.

    VastaaPoista
  39. Minusta tuntuu ettei kyse ole kateudesta, vaan jonkin sortin mielihyvästä saada "ohjailla" jonkun elämää, sairasta, mutta ihmismieli osaa yllättää. Tai siis lukija joka luulee tietävänsä bloggaajasta kaiken ja eikä edes välttämättä pidä blogista, mutta lukee sitä ns provosoidakseen itseään ja tietäen että saa ilmaista omat asiansa niin rumasti ja provosoiden takaisin, eikä kukaan ikinä tiedä kuka se oli, siitä ei koidu hänelle ongelmia. Sitten kun tarpeeksi rupeaa vituttamaan bloggaaja, joka on ehkä erimieltä asioista kuin itse, keksii että olis siistiä jos voisi aiheuttaa bloggaajalle jotain mielipahaa. Koska luulee tietävänsä kaiken ja olevansa oikeassa, saa tehdä niin, se tuntuu mahtavalta, saa jotakin sisältöä siihen omaankin elämään kun pitää notkua netissä seuraamassa tilannetta ja kihistä tyytyväisyydestä itsekseen.

    Ja siis en väitä tässä että tuollaisessa olisi mitään hyväksyttävää.

    VastaaPoista
  40. Siis voi hyväjumala miten ilkeitä ihmiset voi olla toisilleen aivan silkasta kateudesta ja siis..... en vaa koskaan itekkää voi tulla ymmärtämää mite jotku ihmiset on noin hirveitä muille, en ees tiiä mitä sanoa. Tää tais olla ensimmäinen sun video jonka oon kattonu vaikka oon jo pidempään seurannu sun blogia, vitsit oot ihana tyty! <3 Mennään naimisiin tai jotai hahahah

    VastaaPoista
  41. Tässä videossa on tosi hyvii ajatuksia,sitä ei voi kiistää, mutta jos sinä itse olet unohtanut jättää lapun että et ole paikalla, se on sinun syysi. Mieti jos kassa ois ryöstetty tai kaikki vaatteet ois kadonnu. Ja turha mitää "se oli mun eka päivä" selityksiä, itse olet mokannut, turhaa sä muit syytät. Jotta nyt ei mee kellään herne nenään, korostan vielä sitä että sun blogi= <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten kassa ois ryöstetty tai vaatteet kadonnu kun liike lukitaan aina kun käydään tauolla? :D :D

      Poista
    2. Ano taisi ymmärtää jotain väärin :D vai ajatteliko hän että "palaan pian"- lappu pelottaa varasta niin paljon että hän ei murtaudukaan liikkeeseen keskellä kirkasta päivää... :D

      Poista
  42. esimiehenä työskentelevänä tämmöset asiat ainakin itse tulkitsen täysin inhimilliseksi virheeksi, esimihenä myöskin ns. puolustan omia työntekijöitäni, sillä niinkuin sanonta "asiakas on aina oikeassa" pitää paikkaansa, niin myös pitää "ihmiset liioittelevat palautteissaan 150%:sesti"

    VastaaPoista
  43. Hyvän kompromissin oot tehnyt mun mielestä. Vanhoista työpaikoistakin kertominen varmasti kiinnostaa lukioita. Ja kun kerrot mitä opiskelet ja yleisesti että olet toimistotöissä niin siitä saa jo mun mielestä tarpeeksi hyvän kuvan, ei sen rehellisempi tarvikaan olla. Ja siitä ei oikein voi päätellä mitään. Se että kerrot koulusi on mun mielestä jo rohkea veto, joku fanihan vois alkaa stalkkaamaan sua halutessaan. Silti kukaan ei ole varmaan lähettänyt koulun rehtoria yhteenvetoa jostain sun bloggauksista, ja yrittänyt erottaa sua koulusta, toivon mukaan..? ;) Olet yhä paljon rehellisempi kun bloggaajat jotka vaikenevat kokonaan. Ei ole kovin kiinnostava sellainen bloggaaja joka pelon vuoksi ei bloggaa olennaisista asioista.

    VastaaPoista
  44. Hei onnea kesätyöstä! Toivottavasti on mieluisaa hommaa :)

    VastaaPoista