perjantai 2. toukokuuta 2014

Wappu

IMG_0660IMG_0649IMG_0666IMG_0671
Vapusta selvitty ja elossa ollaan! Mä tosiaan nukuin hyvät yöunet ke-to välisenä yönä ja heräsin aamulla valmistautumaan. Oltiin Tahon kanssa päätetty et mennään vaan aamubileisiin ja huh, olipas taas hauskaa :) Siellä vierähti joku kolme tuntia ja sit tulinkin kotiin ja myöhemmin näkemään vielä äitiä. Tarkotus oli mennä Kaivariin piknikille, mut sit alko satamaan vettä ja kunnolla.. Tosi harmi, koska mun mielestä Kaivarin vappu on niin ihana ja ainakin meillä ollu ihan perinne joka vuos. No, toivottavasti ens vuonna :)

Mites teillä on vappu hulinat menneet?

21 kommenttia:

  1. No ää jenni voitko jo myöntää et sul ja taholla on rakkaus taas roihahtanuu<3

    VastaaPoista
  2. Siis kaikki luulee samaa mut me ollaan 110% kavereita :D Ei meidän suhde enää toimis :D Ollaa kummatki tosi ilosia et pystytään olee näinkin hyviä kavereita :)

    VastaaPoista
  3. Ootpa nätti! Ihana tuo eka kuva!! <3

    VastaaPoista
  4. Voiks selittää sen ku laitoit instagramiin sen kuvan metroasemasta, jossa lukee "piritori" nii mikä siinä on ideana???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on sellanen vanha vitsi, koska toi on siis oikeesti Sörnäisten metroasema ja se on täynnä pirinistejä :D

      Poista
  5. Millaset noi aamubileet on? Juhlitaanko siellä ihan normisti?:D Ja tarjoillaanko siellä alkoholia, kun eiks alkoholin tarjoilusta oo joku lakin ettei ennen aamu 9 saa myydä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siellä soitetaan tech ja deep housea ja jengi joraa ihan täysiä ;D Joo alkoholia myydään vasta klo 9, me mentiin tonne joskus puol 9 :)

      Poista
  6. Voi vide ku olisin itekki päässy tonne! En oo koskaa ollu ja nyt tänävuonna oli tarkoitus mennä! No olin sitten töissä....mikäs siinä mummojen kanssa haravoidessa vappua vietellä :'D! Mietin kyllä, että miks nuori ihminen joutuu tekemään tämmöstä :D (vanhainkodissa kun töissä on :D) Mut omapa on valintani enkä valita :D ens vuonna sitten olen vaikka kipeä xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onhan se ihan hirveetä, jos nuori ihminenkin joutuu käymään töissä... huOh

      Poista
  7. Aivan superihana toi eka kuva! :-) jäin oikein tuijottamaan haha

    VastaaPoista
  8. Onko ihan sattumaa, että jätit Edgarin heti kun aloit viettää aikaa Tahon kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ja Taho ollaan vietetty aikaa yhdessä jo viime syksystä :) Se että jätin Edgarin ei ollut mitään tekemistä Tahon kanssa. Edgar sai pitkän tuomion vankilassa, miksi jäisin sellaseen suhteeseen 19-vuotiaana?

      Poista
  9. Kumma miten kiinnostaa onko sulla ja taholla jotain :D ihan kun ei voisi olla ystäviä vaikka olisikin joskus seurusteltu? Kuulostipa kivalta toi aamubile juttu! En tiiä miks mut mulla tuli aluks mielee että siellä hengailtas yökkärit päällä xD
    allthetastesoflife.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riikka taitaa olla ihastunut Jenniin ;-)

      Poista
    2. ööö ano mitä vittua? :DDD mistäs tää nyt tuli

      Poista
  10. Joitteko tuol? Menitkö tuolta siis kotiin nukkumaan vai hengailee? Tuntuis vaa nii hassulta lähtee aamulla bilettää :D

    VastaaPoista
  11. Ihanaa että teillä on ollut hauska vappu :D Niin oli mullaki. :)

    VastaaPoista
  12. Ite kans käyny Pleikkarien aamujatkoilla useasti ja mahtava meno siellä kyllä on useimmiten! :)

    VastaaPoista
  13. Oon monesti käynyt pyörähtämässä blogissasi ja todennut, että ei ole mun tyylinen blogi. Tänään eksyin jälleen tänne ja hups vain, oon pari tuntia selannut sun postauksia! Oot todella aidon ja fiksun oloinen, mutta samalla sellanen hauska "hulivili" ! Jatkan ehdottomasti blogisi lukemista ja ihanaa kevättä ! <3

    VastaaPoista