perjantai 26. joulukuuta 2014

I need my vitamin D

blogiinIMG_2924
Täällä kirjottelee Suomen laiskin bloggaaja, niinkuin joku oli kommenttiboksiin kirjottanut :D Eilen kun olin uudessa Y31 yökerhossa Helsingissä josta varmasti olisin saanut teille tänään postauksen, tuli mietittyä juuri tätä asiaa. Alanko nyt räiskimään kuvia mun siideristä, DJ-kopista, otanko vessaselfien ja pyydänkö jotain vielä ottamaan päivänasu kuvat? Vai nautinko vaan täysin rinnoin tästa illasta ja hyvästä musasta tanssien ilman kameraa ja ilman päässä jumputtavavaa postausta? Elämä silloin tällöin ilman kameroita on luksusta.

Mutta niin! Multa löytyy edelleen materiaalia Kanarian reissulta ja aattelin että niitä ois kiva katella kun ulkona näyttää -12. Mulle tuli muuten aika lämmin talvi, sillä ostettiin Tahon kanssa matkat Bangkokkiin. Mä oon niin kikseissä! Meillä on lähtö vähän reilu viikon päästä :) Sieltä on kyl ihan pakko pistää postauksia tänne.

 IMG_3125IMG_3133IMG_2858IMG_3105IMG_2869IMG_2932IMG_2827IMG_2820

45 kommenttia:

  1. oi, miten ihana kroppa sulla on! <3

    VastaaPoista
  2. Mitä yökerhoa meinaat kun tuolla Y31 jonka itse tiedän avajaiset ollut 19.10.2013 :) Vai mistä puhut?

    Missä baareissa helsingissä yleensä viihdyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös se aika uus ole? Ei Jenni maininnut missään avajaisia..

      Poista
    2. Juuri sitä Y31:stä, Yrjönkadulla Helsingissä :)

      Poista
    3. Aikasemmin luki avajaisista?

      Poista
  3. Jenni sä näytät niiin freshiltä!! :D ihana muru <3

    VastaaPoista
  4. Sä oot upee :) noi lyhyet hiukset sopii sulle ja saa sut näyttämään todella tyylikkäältä ja aikuismaiselta! rohkeeta :) ja me halutaan nähä sun baari sefiet ja kaikki :D älä lopeta bloggaamista!

    VastaaPoista
  5. Miten sul on varaa matkustella koko ajan? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon eläny viime kuukaudet Suomessa todella köyhästi :D

      Poista
  6. Ei hitto oot kuuma noilla lyhyillä hiuksilla! (Sydän hymiö)

    VastaaPoista
  7. Ihana ihana Jenni! Hauskaa matkaa teille ja toivottavasti tulee postauksia. Videopostaus sieltä ois ainakin kiva, ihan vaan perus höpöttely mitä oot päivän aikana tehnyt yms :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä ajattelinkin tehdä jonkun videon sieltä! :)

      Poista
  8. Oon matkustellu lähes maailman ympäri ja Bangkok on kyl ehkä yks lameimmista kaupungeista maailmassa :/ aurinko ei paista, tai siis auringonottomesta se ei oo yhtää, likanen, raihnanen ja aika tylsä. Mut onneks siit ei oo pitkä matka rannoille ja saarille jos semmosta halajaa. Ja siis oon ihan tokion, nycin , singaporen, soulin yms isojen kaupunkien fani mut bkk ei kyl iskeny sitte yhtää ja en oo kuullu et kukaa muukaa tykkää. Toiv te tykkäätte / jos ette ni lähette sielt johki <3 hyvää matkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt täytyy sanoo, että itsekkin oon nähnyt kaupungin jos toisen ja Bangkok on kyllä ehdottomasti rakkain kohde jonne palaa aina uudelleen <3 parhaat bileet, ihanat ihmiset, lämpö ja bruna !

      Poista
    2. Mä oon kuullut tosi ristiriitaisia fiiliksiä Bangkokista, mutta itehän se täytyy käydä kokee :) Eikä me olla siellä koko 2,5 viikkoa.

      Poista
  9. Ihania kuvia ja odotan innolla Bangkok postauksia, kerran olen käynyt ja tahtoisin uudestaan! toivottavasti kerrot matkasta myös tekstin muodossa :) hyvää reissua!

    VastaaPoista
  10. Upeita kuvia!♥
    Ja oot niin mielettömän kaunis että huhhuh. Pidä hauskaa Bangkokissa :)

    VastaaPoista
  11. Mitä toi vihree kokis on? Jotain terveys kokista? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Se on Coca-Cola tuoteperheen ainoa tuote, jonka makeutusaineina on käytetty sokeria ja steviaa, jonka turvallisuusraja on kymmenesosa siitä mitä aspartaamin"
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola_Life

      Poista
  12. Näytät niiiin hyvältä tossa ekassa kuvassa! :)

    VastaaPoista
  13. Oi hyvää matkaa jenni ♡

    VastaaPoista
  14. Eikös sulla oo nykyään taas pitkät hiukset? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo, oli klipsit yhessä muotinäytöksessä :)

      Poista
  15. Lisää matkakuvia vaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Kanarialta en enää laita ku ylihuomenna lähen Thaimaahan niin sieltä tulee sitten! :)

      Poista
  16. Sori mut nää kaikki kuvat näyttää jostain netistä otetuilta.. en usko että oot ollu ees espanjassa. Varmaan "bangkokista" myös jotain toisten instagram maisemakuvia tulee..
    Ei millään pahalla, palautehan tämäkin. Jos siis oikeasti matkustelet nii ota sellaisia kuvia missä itse olet noissa maisemissa.

    VastaaPoista
  17. Oot jotenkin kaukaisesti LeAnn Rimesin näköinen noilla lyhyemmillä hiuksilla :) Ihana siis <3

    VastaaPoista
  18. Moikka Jenni! Mulla olis sulle kysymys, johon toivoisin todella kipeesti vastausta! Tai kun, oon miettiny tätä jo kauan aikaa mutten koskaan oo älynnyt keltään kysyä. :) miten kellään voi olla varaa asuu helsingissä? Mun unelma ois muuttaa helsinkiin tai pääkaupunkiseudulle yleensäkin, mut miten mun rahat tulis koskaan riittämään? Nykyään, kun opiskelen, mun tuet on yhteensä n. 200€, loput tulee opintolainasta. Eli toi 200€ ei riittäs MILLÄÄN ees mun vuokraan (joka on 370€) ilman opintolainaa. Sit kans elämiseen jää tosi vähän sitä rahaa itseasiassa. Ja jos kuvitellaan et oisin töissä, saisin sellasen perus alottelijan palkan 1500-1800€, jollon tää nykynen pikkukaupungin vuokra ois mielettömän helppo maksaa! Mut entä jos kuvitellaan helsingissä? Siellähän vuokrat on 700-1000€ luokkaa? Miten koskaan voisin sellasta maksaa! :( jääkö mun unrlmat vaan unelmiks, et en vois muuttaa helsinkiin tms ilman todella hyväpalkkasta ammattia? Sitä olinkin kysymässä, että miten esim, Sä pärjäät siellä rahallisesti? Toki ei oo pakko tähänkään vastata näin julkisesti, jos et haluu.. :/ kiitti kuitenkin !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ajattelin vastata tähän huvikseen koska itsekin aikoinaan tuskailin noiden asioiden kanssa muuttaessani muualta ja olisin kaivannut vastauksia. Itse asun hyvällä alueella (en halua kertoa tarkemmin missä, 15min bussimatkan päässä keskustasta) pienessä mutta siistissä ja modernissa yksiössä jossa vuokra 630e. Käyn töissä ja saan palkkaa just tuon verran kun sanoit ja se riittää aivan hyvin asumiseen ja elämiseen. Tottakai harmittaa joka kk laittaa melkein puolet palkasta asumiseen mutta jos unelmana on asua stadissa ja on valmis maksamaan hyvästä ja siitä mitä haluaa niin ei sitä sen enempää mieti:) opiskelijana on vaikeampi selvitä mutta siitä ei olekaan kokemusta kun tähän,asti töissä vaan ollut.. Tietysti kimppa-asuminen huomattavasti halvempaa ja kannattaa pitää sekin yhtenä vaihtoehtona:) asuntoja löytyy ainamutta muista että useimmissa vuokravakuu on erittäin suuri (yleensä 2x vuokra) Toivottavasti pääset tänne vielä asumaan!!!

      Poista
    2. Mä asun niin keskustassa kun oikeestaan voi, mutta mä pulitankin 13 neliöstä 630 euroa. Mä otin myös opintolainaa ja saan palkkaa. Mutta joissain asioissa on pakko joustaa jos haluaa asua Helsingin keskustassa. En oikeestaan shoppaile tai syö ravintoloissa, voin elää tosi niukastikkin. Mutta se kyllä palkitaan! Mä rakastan stadia ja sitä tunnelmaa siellä :) Tsemppiä!

      Poista
  19. Mitkä on sun lemppareit housea soittavii clubeja stadissa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääniwalli, Venue, Playground, Tivolin RED yms. Joskus on hyviä bileitä myös Circuksessa ja Y31:ssä :)

      Poista
  20. Ootko saanu lisää painoa? :-) Näytät niin terveeltä ja hyvältä!!

    VastaaPoista
  21. Onko kanarialla primark?! Ihanaa, missä siellä?

    VastaaPoista