torstai 27. joulukuuta 2012

Random things about me

tumblr_mdysggtzEW1re521to1_500_largetumblr_m9ix07ZNZx1rogngso1_500_largetumblr_m6oyvjolaH1rogngso1_500_large
1. Mulla oli joskus 10-vuotiaana Linnanmäelle Timanttikortti, joka makso 100 euroa ja sillä sit pääs kesän aikana niin monta kertaa kun halus. Joka kerta sai siis uuden rannakkeen ja säilytin kotona niitä vanhoja rannekkeita. Tollon mulla ei oikeestaan ollu kauheesti kavereita ja kävin siellä aina yksin :D Liimasin niitä vanhoja rannekkeita mun pehmoleluille ja raahasin ne sinne lintsille mukaan. Niitä pehmoleluja oli joku 5 ja vein niitä kaikkiin vauvojen laitteisiin..... Ja siinä kohassa kun näytetään sille huvipuiston työntekijälle ranneke et päästään laitteeseen, niin näytin tottakai jokasen pehmolelunkin rannakkeen :D :D :D Kävin siellä melkeen joka päivä.

2. Oon käyttänyt 8 vuotta korvatulppia jokaikinen yö, enkä voi nukkua ilman niitä. Viime jouluna kun oltiin Virossa, olin unohtanut ostaa korvatulpat hotellille. Lähdin sitten jouluaattona 4 yöllä pakkasessa vaeltamaan unipuvussa pitkin Tallinnan katuja korvatulppien toivossa, mutta mikään paikka ei ollut tietenkään auki :D En sitten nukkunut sitä yönä minuttiakaan!

tumblr_md8peaiilu1rogngso1_500tumblr_ma77xwZPCP1rogngso1_500_largetumblr_m8yg0xiYbS1rogngso1_500_large
3. Oon nähnyt Paholainen puketuu Pradaan -elokuvan yli kymmenen kertaa ja osaan siitä vuorosanoja ulkoa. Se onkin mun lempileffa!

4. Lasken edelleen joskus sormilla..

541082_480135568672938_271026983_n_largetumblr_m86lbqmJ6q1rogngso1_500_largetumblr_m4mz6ms4fH1rogngso1_r1_500_large
5. Pelkään niin paljon ilotulituksia, että uutenavuotena en voi liikkua ulkona. En siis liiku kotoa koko päivänä mihkään, harvoin edes lähikauppaan. Vasta illalla kun lähdetään kavereitten kanssa juhlimaan, juoksen nopeesti autoon tai taksiin joka vie mut johkin sisätilaan :D Sain yks vuos nimittäin niin pahat traumat, kun eräs idiootti ampu raketin mua päin!

6. Oon todella perfektionisti mun blogia kohtaan ja otan tästä vähän liian suurta stressiä. Oon viime aikoina kumminkin yrittänyt hieman relata!

tumblr_m56volKrMY1rogngso1_500_largetumblr_man0piH5F21rogngso1_500_largetumblr_m7go9klLP61rogngso1_500_large
7. Oon todella tiedonjanoinen ja löydänkin itteni lähes päivittäin Wikipediasta! Viime aikoina oon lukenut mm. Auschwitzin keskitysleiristä, planeetoista ja Australian alkuperäiskansoista. Katson myös televisiosta todella paljon dokumentteja.

8. Oon avoimesti biseksuaali, enkä näe siinä mitään hävettävää.

tumblr_masrxnXede1rgd60mo1_500_largetumblr_masrkeb7vR1rgd60mo1_500_largetumblr_md1dmeriRh1rogngso1_500

79 kommenttia:

  1. Ihan sika kiva postaus :D tämmöne pidempi olisi tietenkin vielä parempi :)

    VastaaPoista
  2. toi kuulosti niin kauheelta et kävit vaan lintsillä yksin pehmolelujen kanssa :D voooi :(

    VastaaPoista
  3. woou en todellakaan tienny et oot bi !!! :o mut tosi hienoo että oot avoin sen asian kanssa ! :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva ja erilainen postaus!:)

    VastaaPoista
  5. MAAILMAN IHANIN POSTAUS MITÄ OOON LUKENU !
    mut munki mielestä kuulosti aika kauheelta ku kävit yksin lintsillä pehmolelujen kans ): miten ihmiset katto sua ,muistatko yhtää ? :3
    tee joskus toistekki tällänen postaus
    http://karinanseikkailut.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olihan se aika surullista, mutta mä viihdyin yksin todella hyvin, enkä tuntenut itteäni lainkaan yksinäiseksi. Voin vaa kuvitella, että ihmiset on kattoneet mua vähän ihmetellen :D Mutta en sillon välittänyt :) Voin tehdä tälläsen toisenkin, olihan tää ehkä vähän lyhyt!

      Poista
    2. No pienenä mikään ei kiinnostanu ...Nykyää kaikki kiinnostaa kaikkii ja katotaan tosi rumasti yms.Ja joo se ois tosi kiva !

      Poista
    3. Mun mielestä ihanaa, et Jenni pystyy avoimesti puhumaan, et pienenä oli näin:) Moni häpeilisi ja se on vielä surullisempaa :(

      Poista
  6. Hahah onneksi joku toinenkin on tiedonjanoinen :D Mä oon ihan samanlainen, yks päivä katoin dokumenttia moskovan nunnista :-D

    VastaaPoista
  7. Olipa ihana postaus! :)

    VastaaPoista
  8. Voi eikä oot maailman ihanin♥!!

    VastaaPoista
  9. Päätin kirjoitella kaikkiin blogeihin, joita luen kommentin vielä ennen kuin vuosi vaihtuu, sillä olen yleensä todella laiska kommentoija.. En kirjoita ikinä kommentteja, vaikka luenkin blogeja ihan päivittäin. :(

    Eli kiitos Jenni kivasta blogista, olet todella nätti tyttö ja olen lukenut blogiasi jo monen vuoden ajan. Kestät mielestäni negatiivisen palautteen hienosti, vaikka se varmasti saattaakin joskus tuntua tosi ikävältä. Kiva, että olet myös nyt löytänyt itseäsi kiinnostavan koulun ja sait mukavan työnkin, siitä se lähtee! :)

    Oikein mukavaa uutta vuotta 2013!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau, tosi ihana kommentti! Kiitos paljon <3

      Mukavaa uuttavuotta sinnekkin :)

      Poista
  10. Ihana<3 voi ei toi lintsijuttu, söpöä ja liikuttavaa :) hieno postaus

    VastaaPoista
  11. Aivan ihana postaus :) Niin aito.

    VastaaPoista
  12. Mielenkiintosia faktoja :) Etenkin toi eka oli tosi söpö, voi että! Haha, mäki aina välillä eksyn wikipediaan jos joku alkaa kiinnostaa :D sit voi päteä tiedoillaan myöhemmin, hehee

    VastaaPoista
  13. Voi kuinka kiva postaus!! Pystyn samaistuun niin moneen eri kohtaan! Varsinkin tohon wikipedian ylikulutukseen :D Oon kans lukenut kaiken jonestownista leijonarotuihin ihan vaan puhtaasta mielenkiinnosta ja aina vaan löydän kaikkee uutta :D

    VastaaPoista
  14. oot niin ihana ihminen ♥x

    VastaaPoista
  15. Luin sun vanhoja postauksia ja siellä oli postaus sun tatuoinneista, ne on niin hienoja! Mua haluttais hankkia tatuointi, mutta mua pelottaa, että se kävis kipeää. Käykö se sun mielestä kipeää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mun mielestä jos miettii liikaa sattuuko tatuoinnin laittaminen, ei ehkä ole valmis ottamaan sitä. Eihän se kipu ole kuin hetkellistä, mutta tatuointi pysyy sun iholla aina.. :) Ei tatuoinnin tekeminen kivalta tunnu, mutta kyllä sen kestää. Ja kaikillahan on täysin erilainen kipukynnys, niin ei voi tietenkään yleistää sattuuko se vai ei :)

      Poista
    2. Aika typerä ajattelumalli :D Jos on surkea kipukynnys, ja pelkkä varpaan lyöminen kynnykseen saa itkemään, nii ei ole valmis kantamaan kuvaa ihollaan lopun elämää? :D Selvä.

      Poista
    3. jep... kyllä varmaan monia naisia pelottaa synnyttämisen kipu mutta eivät silti jätä sen takia lapsia tekemättä :D valojaaaa

      Poista
    4. Ehkä Jenni tässä tarkoitti sitä, että on valmis käymään sen kivun läpi jos haluaa tatuoinnin ottaa.. Eli ei sitä kipua siinä tarvitse pohtia. Kuten sanoitte, jos tarpeeksi haluaa, hankkii lapsen, kivusta huolimatta. Ja jos tarpeeksi haluaa tatuoinnin hankkii sen kivusta huolimatta :)

      Poista
  16. mua jäi häiritsemään ihan sikana toi kuva missä on jenkkilippu ja siinä lukee i wish was american, eihän tossa oo mitään järkeä?? :D tarkoituksena on varmaankin ollut i wish i was american... jäi vain naurattamaan toi heh :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ittiä jäi häiritsemään ton lisäksi joka ainut kohta, kun I oli kirjotettu pienellä. ARGH!

      Poista
    2. Niin no en tiedä, oon ottanut noi vaan netistä.. :)

      Poista
  17. Wau tosi ihana postaus! En tunne sua yhtään joten näitä luen mielelläni lisääkin :) Ja oon jotenkin positiivisesti yllättänyt tuosta sinun seksuaalisesta suuntautumisestasi, ihanaa kun uskallat olla avoimesti omaitses :)

    http://ijustwannahidemyownprivatehellbypipsa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Kiitos! :) Ohan se alussa vaikeeta varsinkin kertoa kavereille tai äitille et nyt mulla on tyttöystävä poikaystävän sijasta, mutta kyllä ne on ottanu se asian vastaan tosi hyvin :)

      Poista
  18. Muuten kiva postaus mut saanko kysyy miks haluisit olla amerikkalainen? Joo no ymmärrän jos haluisit olla syntyny amerikassa, onha se hieno maa mut surullista ku ihmiset ei osaa arvostaa suomalaisuutta ja juuriaan.:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomalaiset on todella masentunutta ja itsekästä kansaa ja täällä tehdään maailman toisiksi eniten itsemurhia. Siksi en juurikaan arvosta suomalaisuutta. En tietenkään halua yleistää, puhun vaan tilastoista.

      Poista
    2. Naurahdin. :D Amerikassahan ne olot ovatkin niin paljon paremmat.

      Poista
    3. Samaa mieltä Jennin kanssa!!!!!!!!!!! itsekkään en arvosta suomalaisuutta pätkääkään.!

      Poista
    4. vaikka itsemurhatilastot ovatkin ehkä korkeat niin esim jenkeissä on sitten enemmän kouluampumisia ja muita kauheuksia, lapsia siepataan suhteellisen paljon (suomessa vain muutama sieppaus-tapaus) yms. Haluaisin itsekkin kuulla KUNNON syitä miksi sinne jenkkeihin haluaisit? =)

      Poista
    5. Suomessa sentään on toimivia sosiaaliturva ja politiikka toimii ja asiat edistyy. Jenkeissä sen sijaan moni ihminen jää vailla minkäänlaisia mahdollisuuksia ja jää helposti järjestelmän ulkopuolelle, ilman mitään tukea tai turvaa. Asiatkaan siellä ei edisty kun valtapuolueet vain tappelevat keskenään millon mistäkin. En ole koskaan ymmärtänyt jenkkien ihannointia, oikeesti ei se elämä oo siellä niinkuin American Piet ja OC antaa ymmärtää. Ja joo Suomessa tehdään _asukasmäärään_ suhteudettuna toisiksi eniten itsemurhia, mutta esim. pelkästään New Yorkissa murhataan n.1000 ihmistä vuodessa.

      Jos oikeesti haluaa muuttaa jonnekkin missä ei olla masentuneita ja hommat toimii suosittelen Saksaa tai ihan vain naapuriamme Ruotsia.

      Ja niin, Suomessa saat apua masennuskeen, kun taas jenkeissä avun saanti on todella vaikeaa, ja useimmat eivät sitä saa ja näin ollen ajautuvat ulos yhteiskuntajärjestelmästä.

      AH olipa pakko avautua!

      T. jenkeissä asunut suomalainen, ONNEKSI EN ASU SIELLÄ ENÄÄÄ.

      Poista
    6. ite oon matkustanu jenkeissä useemman kerran ja jos saisin päättää että asunko siellä vai täällä, niin todellakin asuisin siellä. jenkeissä ihmiset on paljon avoimempia ja iloisempia, itse viihdyn siellä paljon paremmin kuin suomessa. ja niinku sanotaan, everything's bigger in america, ja joillekkin tää amerikan suuruus on mieleen paremmin kun vaatimaton suomalaisuus :D mut jokatapauksessa, kyllä mä arvostan suomalaisuuttakin.

      Poista
    7. Olisi todellakin mukava Jenniltä saada vastaus siihen, että miksi se jenkkimaa on niin paljon parempi :) Muuta kuin "Suomi on paskamaa, jenkeissä on isoa kaikki"

      Poista
    8. Olen itse asunut Amerikassa ja minun täytyy sanoa, että haluan sinne takaisin. Ihmiset olivat todella ystävällisä ja aurinkoisia. Amerikassa on kaikkea ruoasta meikkeihin, lukuun ottamalla starbucks ;) Vaikka siellä on enemmän lapsisieppauksia yms. mutta onhan se aika paljon isompi maa kuin Suomi! Haaveilen sitä päivää kun pääsen sinne takaisin, vaikka lomalle :) ja eihän sitä ikin tiedä tykkääkö Amerikasta vai ei jos ei ole käynnyt siellä!

      Poista
    9. Siis en ymmärrä miks kaikki pitää koko suomen kansaa epäystävällisinä ahdistneilta ja muutenkin huonolta!!! Siis ottaa päähän tommone isänmaan pilkkaus, te ootte täällä syntyny ja asutte olkaa ylpeitä ja kiitollisia!!!!!!!!! Miettikää mitä kaikkee siellä niin ihkussa amerikassa joka päivä sattuu: huumeet, murhat, ammuskelut KAIKKKI!!! Hyvät ihmiset alkakaa nyt arvostaa suomee, meidän isänmaata enemmän!! :D olisko sotaveteraanit halunnu että yommosien kiittämättömien ihmisten takia ne puolusti suomee haavottu, telotettiin, ja monet kuolikin! VOI LUOJA TEIDÄN KANSSA! :D

      Poista
    10. Voi luoja sun kanssa, kun et näytä olevan sitten yhtään perillä siitä mitä Suomessa tapahtuu. Itseasiassa juuri nämä sun mainitsemat huumeet, murhat ja ammuskelut om täällä meillä nykyään lähes arkipäivää. Suosittelen lukemaan uutisia.

      Poista
    11. Kyllä mä myönnän, että suomessakin näitä sattuu, mutta tuntuu vain siltä, että itse ette ole perillä siitä mitä usassa ym sattuu vaan ajattelette että siellä ei tapahdu mitään!! Ja ensinnäkin olin tarkoitin eniten sitä, että ottaa päähän kun sanotte että suomi on masentunutta ja itsekästä kansaa ei kyllä monenkaan osalta pidä paikkaa!!

      Poista
    12. Hmm.. no on suomalaiset aika negatiivistä sakkia kun ottaa heti ensimmäiseksi kaikki huonot puolet esiin amerikasta, vaikka ei ole itse käynnyt siellä. Jos vertaa kaikki murhat, puukotukset, kouluammunat yms. Suomen asukaslukuun niin huomaat, että Suomi on yksi maailman raaimmistan maista.
      Ja hei milloin olette viimeksi keskustelleet hississä ventovieraan kanssa? Se on jokapäivästä Amerikassa..

      Poista
  19. pystyn niin samaistuun tohon korvatulppa juttuus! :) itse käyttäny pari vuotta korvatulppia enkä osaa kans nukkua ilman :)

    VastaaPoista
  20. voi ei kun tuli melkeen tippa linssiin kun luin että oot käyny yksin lintsillä :( ihana! <3

    VastaaPoista
  21. kiva postaus, oisin mielelläni lukenu viel lisää

    VastaaPoista
  22. Voi ei niin ihana toi kohta yksi <3

    VastaaPoista
  23. Tosi kiva postaus. Kiva lukea tällästä. Miksi haluaisit olla amerikkalainen? :o :)

    VastaaPoista
  24. Mäki just tajusin etten oo koskaa kommentoinu sun blogii vaik oon seurannu tätä jo pitkän aikaa ja oon iha koukussa!! Mut siis, aivan ihana blogi ja aivan ihana jenni! <3 ps. Lisää tälläsii postauksii! :) pps. Ois kiva nähä paremmin sun kämppääs ja nähä enemmän sun sisustustyyliä! :)

    VastaaPoista
  25. Kiitos kaikille kivoista kommenteista! <3

    VastaaPoista
  26. IHANA postaus jenni! :)

    VastaaPoista
  27. ONKS TAHO NAINEN?!!?!?!?!??!?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD EN KESTÄ XDDXDXD

      Poista
    2. OIKEESTI? :D ja ano1 mitä et kestä? :o
      JA LOL OON KOKO AJAN LUULLU ET SE ON MIES!!

      Poista
  28. Tykkään yleensä sun kaikista postauksista, kuten tästäkin! Hauskoja juttuja noi mitä kerroit :) Miltä sivulta muuten löytää noita kuvia? Tosi monen blogissa tms näkee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mee osotteen weheartit.com ja kirjota siihen hakukenttään "and that's who i am" nii sieltä tulee noit kuvia :)

      Poista
  29. Oon aika pitkään lukenu sun blogia ja nähny sulla sellasen rusehtavan karvaliivin joskus aikoja sitten. Oon ite koittanu ettiä sellasta jo pitkään eikä oo löytynyt mistään. Tiedätkö mistä sellasia sais tai jos et oo jo myynyt sitä omaasi, niin olisitko kiinnostunut myymään sen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla oli se jo silloin kun mulla oli tumma tukka! Eli taisin myydän sen pois sillon muutavuos sitte :/

      Poista
  30. Haluaisitko kuvailla Yhdysvaltoja ominsanoin ja kertoa, mitä se sinulle edustaa? Mikä siinä kiehtoo, ja mikä siellä on paremmin kuin Suomessa?

    VastaaPoista
  31. Tää postaus oli tosi kiva, niinku muutki!:)
    Ihana ku on ees joku bloggaaja joka uskaltaa kertoa tuommosia asioita..Mulla olis yks arkaluonteinen kysymys mutta jätän sen kysymättä.
    Ymmärrän, että sulla on myös muu elämä ku tämä blogi, mutta ois hauskempi saaha useammin postauksia, ja just tämmösiä erinlaisia, ettei aina vaan sitä sammaa niinku kaikilla että kertoo tekemisistä, siis tottakai niitä on hauska lukea mutta kaipaa aina tämmösiäki :D

    VastaaPoista
  32. minä vuonna oot syntyny?:)

    VastaaPoista
  33. Oon lukenut sun blogia kans jo hurjan kauan, mutta vasta nytten saan aikaiseksi kommentoida :D Pitempi tämmönen postaus, kiitos <3

    VastaaPoista
  34. Ihan huippu postaus. Sä oot niin upea.<3

    VastaaPoista
  35. Korvatulppiin jää helposti koukkuun :D
    Itse olen käyttänyt korvatulppia vajaa 10v ja ilman tulppia on turha ajatellakkaan nukkumista....tosin, tulpat korvissa nukkuukin oikein hyvin ^^

    Keskustassa ja kerrostalossa kun asuu on korvatulpat varsin oleellinen juttu unirauhaan.
    Oletettavasti monella muullakin syynä korvatulppien käyttöön? :)

    VastaaPoista
  36. Millaisilla korvatulpilla nukut? En pysty nukkumaan samassa huoneessa muiden kanssa ilman korvatulppia ja toistaiseksi olen kärvistellyt kertakäyttötulppien kanssa niissä tilanteissa, mutta niistä tulee äänet aika hyvin läpi ja lisäksi ne kipeyttävät korvakäytävät joten niiden käyttö ei mitään mukavaa ole... vinkkejä kaivataan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha eiii en kestä! Nää korvatulppa kommentit on niin hauskoja, ainakin mun korvaan ku en ole mitään tulppia tottunut käyttämään. Kunnon korvatulppa analyysit yms!

      Poista
    2. Käytän nukkumiseen suunniteltuja korvanmukaan tehtyjä unitulppia :) eli noi tulpat tehdän korvasta otettavan mallin mukaan joten istuvat täysin huomaamattomasti korviin. Eivätpurista/paina mitenkään ja tulpat lähes unohtaa aamuisin korviin ^^

      budjetin kestäessä kannattaa ehdottomasti hankkia, maksavat n. 100€ ja kestävät käytössä useita vuosia. Kätevät myös lukiessa/keskittyessä ja visuaalisesti näkymättöminä tulppina helppo käyttää baareissa ja muissa meluisissa tilanteissa!! :)

      Poista
    3. Toinen vaihtoehto on ns. "muovailu vahasta" eli pehmeästä muovista tehnyt korvatuplat, jotka voi joka yö asettaa juuri niin että se istuu omalle korvalle parhaiten. Ei kuulu muuten mitään läpi ja maksaa ehkä 7 euroa, suosittelen! :)

      Poista
  37. Paras postaus ikinä!!!!

    VastaaPoista
  38. oi vähän kiva postaus!! tämmönen pitempi ois ihan parhautta, niinku vissii kaks muutaki on sanonu XD tyksin sun blogista hirveesti! (---:

    http://hhennamaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  39. hei ei millää pahalla mut onks taho nainen ? sori jäi häiritsee :) sulla on muute ihana blogi !

    VastaaPoista