lauantai 5. tammikuuta 2013

Kuin kampaamossa!

IMG_9991IMG_9987
Biozell on suomalainen yritys, joka valmistaa lähes kaikenlaisia hiustuotteita suunnattuna juuri pohjoismaisille hiuksille. Valikoimasta löytyy mm. erikoisshampoo ja hoitoaineita, hiusvärejä ja muotoilutuotteita. Mä sain ihanan pikku paketin, jolla päätettiin laittaa Tahon hiukset uusiks, kun ite olin just värjänny oman juurikasvun :) Mun paketti sisälsi sekoituskupin, mittauskupin, levityssiveltimen, 6% emulsiomaisen kehitteen, vaalennusjauhetta, "lämmin tuhkan vaalea" hiusvärin ja folion, millä voi tehdä raitoja. Mä kumminkin kun leikin ensimmäistä kertaa kampaajaa jonkun muun hiuksille, niin Taho kävi ostamassa ihan sattumalta just Biozellin raitahuipun, joka on ehkä helpompi. Taholla oli siis ennestään ihan vaan mustat hiukset, johon haluttiin vähän tuhkanvärisiä raitoja. Tehtiin raitahupun kanssa värinpoisto muutaman kerran, jonka annettiin aina vaikuttaa n. 45 minuuttia. Sen jälkeen laitettiin hiusväriä päälle ja annettiin olla puol tuntia. 

IMG_0034
Ja vaikka itse sanonkin, niin näistä tuli mun mielestä tosi mageet! Raidat on ihan ohuita, mutta ne huomaa tumman hiuksen seasta. Pelättiin eka kellertävää tai jopa oranssia lopputulosta, mutta raidat on melkein valkosia. Suoittelen näitä tuotteita siis kaikella lämmöllä, näillä tosiaan voi värjätä melkeempä kuin ammattilaiset :) Ja mikä tärkeintä, Taho on enemmän kun tyytyväinen! Kampaaja, mun seuraava ammatti? :D

56 kommenttia:

  1. ei paha ollenkaan! :)

    VastaaPoista
  2. Noi on musta tosi siistit näyttää ihan ammattilaisen jäljeltä! Toivottavasti ei kyllästy nopeesti :)

    VastaaPoista
  3. tosi kivat! Olispa itekki noin taitava

    VastaaPoista
  4. tosi upeet :) ja näyttää ihan kun ois kampaajalla tehty!

    VastaaPoista
  5. Voi jessus.. "siis ihanaa ku mul on näitä yhteistyökumppaneita niin saan niiltä kaikkee skeidaa ilmaseks" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä harvoin jaksan vedota kateuteen, mutta nyt on ihan pakko :D Miten jotain ihmistä voi ärsyttää niin paljon kun mä saan jotain kivaa itselleni, että tulee tänne asti laittamaan ilkeen kommenttin? Ellei itse haluaisi myös? :)

      Poista
  6. Seurusteletteko te? :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos kivoista kommenteista :)<3

    VastaaPoista
  8. Noi on kyllä tosi upeat hiukset! :)

    www.yksipalaminusta.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. nää oon tosi upeet ! ei oikiasti ois voinu uskua et ''amatöörinä'' tehhyt !

    - j -

    VastaaPoista
  10. voi jenni! <3 oot kaunis ja ihan älyttömän upea! :) sun blogis on ehkä yks parhaista jota seuraan joka päivä ja odotan vaan aina uutta postausta :) !

    VastaaPoista
  11. hassua jotenkin että asut yhessä eksäs kanssa :D

    VastaaPoista
  12. jos on luonnostaa mustat hiukset niin ne vaalentuu paremmin kun värjätyt mustat hiukset

    VastaaPoista
  13. Ei oo kyl kummoset. Aasialaiseen tukkaan vaikuttaa toi väriki eri tavalla :)

    VastaaPoista
  14. Mun täytyy sanoo että tällä kertaa mä en kauheesti tykkää, sillä musta noi raidat näyttää enemmänkin harmailta hiuksilta tuolla mustien joukossa. Uskon kuitenkin, että livenä näyttää paremmalta ku tossa kuvassa:) Tiedän, ei noi raidat ole harmaita nähnytkään, mutta saan noista hiuksista sellaisen vaikutelman. Mutta kaikkiahan ei voi miellyttää ;) Tosi kivoja tuotteita oot kuitenki saanu testattavaks!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin samaaa :D ei oo oikeen mun mieleen noi hiukset.

      Poista
    2. No niinpä! Jos näkisin kadulla tollaset hiukset ajattelisin et onpa aiksin alkanut tolla pojalla harmaantuminen.. Mutta on ne livenä varmasti paremmat! :)

      Poista
    3. "..tolla pojalla" .. Huvittavaa.

      Poista
    4. *Tytöllä? :D Taho ei ole poika.

      Poista
    5. Onks toi tyttö? :o sori ei ollut tarkotus mitenkää loukata. :)

      Poista
  15. Osaatko sanoo mistä saa halvimmat lentoliput Thaimaaseen? Ja onko äkkilähdöt ja sit ne varaukset jotka sijoittuu tosi pitkän ajan päähän jokseenki samanhintasia? Thaimaaseen kyl maksaa lennot huhhuh euroopan rannoil kävis monet kerrat noil hinnoil!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äkkilähdöt Thaimaahan on ehdottomasti halvempia, kuin että ostaisit matkan vaikka 3 viikkoa ennen lähtöä. Me taidettiin ostaa lentoliput ihan parin päivän varotusajalla, jolloin ne maksoi 595€/per henkilö. Ja tottakai Thaimaahan on kalliimpaa mennä, kun sinne lentää n. 11h kun taas esimerkiksi Espanjaan 4h. Mutta siellä eläminen on paljon halvempaa ja onhan Aasia muutenkin paljon eksoottisempi. Napsu.fi sivustolta näkee parhaat äkkilähdöt :)

      Poista
  16. ei yks värjäyskerta tee susta mitenkään sen kummempaa, hah itse kun kampaaja olen niin täytyy nyt kyllä nauraa:'DD hyvin usein tällaisia opiskelijoita näkee jotka haaveilevat kampaajan urasta mutta todella monella suunnitelmat muuttuu kun tajuaa mitä se työ todella on. huoh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et siis tajunnut ton vikan lauseen olevan täysin vitsi? :D Kampaajan työ on ehkä yksi viimesimpiä ammatteja johon haluaisin :D Opiskelen tällä hetkellä liiketaloutta :)

      Poista
    2. Oli sit pakko loukata ton anon ammattiryhmää? "Kampaajan työ on ehkä yksi viimesimpiä ammatteja johon haluaisin :D", ton ois voinu sanoo nätimmin tai jättää sanomatta.

      Poista
    3. mitenkäs se loukkaa kampaajia jos jenni ei itse halua kampaajaksi? :DDD voihan itku

      Poista
    4. Kyseinen anonyymi laitto ilkeen kommentin ja nauro mulle, niin pitäiskö vastaa ystävällisesti? :) Mä en vaan koskaan haluaisi kampaajaksi, kai sitä nyt mielipiteensä ilmaista :D

      Poista
    5. Jenni on oikees, sitä saa mitä tilaa :)

      Poista
  17. Mä en jaksa kun ihmiset valittaa noista yhteistyökumppaneista!!! Musta on ainakin kiva saada blogeista tietoa uusista tuotteista, varsinkin kosmetiikasta tai uusista nettikaupoista... Jos ostat kaupasta jonkun naistenlehtien, nekin on täynnä yhteistyökumppaneiden tuotteita ja mainoksia.... Joten Jenni, jatka samaan malliin! Ps. Sä kerrot kyllä postauksissa selkeästi että kyse on yhteistyökumppanin tarjoamista tuotteista, että en ymmärrä miks pitää aina nillittää....

    VastaaPoista
  18. En oo ennen kommentoinu sun blogiin, mutta mun mielestä on tosi siistiä, että oot exäs kanssa noin hyvissä väleissä :) Ite erosin vuosi sitten 4 vuotta kestäneestä suhteesta, ja pari lausetta ollaan baareissa vaihdettu (lue: huudettu kurkku suorana toisillemme).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä se on kans tosi hienoa et pystytään Tahon kans hengaamaan kavereina :) Harmi että teillä ei ihan ole niin.. Kiva kun kommentoit :)

      Poista
  19. Oliko ne foliot ihan semmosia tavallisia palasia vaan vai mitä?:D Hienot noista tuli eikä näytä yhtään kotona tehdyiltä. Täytyy ehkä kokeilla itekkin, kun en muuten värjää mun hiuksia kun raidottamalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli sellanen pieni foliorulla mistä leikataan palasia, en ois yhtään osannu tehä sillä :D Ja kiitos :)

      Poista
  20. oho aivan järjettömän hyvin onnistu!!! mahtavaa :) terveiset kaikille muistakaa nauttia elämästä yolo! ;)

    VastaaPoista
  21. Jenni oot ihana ja rakastan tätä sun blogias, enkä tarkota tätä pahal mut onks taho mies vai nainen? Kun kaikki sanoo et se on nainen mut sehän näyttää täsmälleen mieheltä? Ja miks seurustelet senkaa ku saisit paljon paremman..näkösen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät mun blogista, mutta loukkasit mua tosi paljon haukkumalla mulle läheistä ihmistä. En vaan voi uskoa, että sulle on parisuhteessa tärkeintä vaan ulkonäkö. Jos jotain ihmistä rakastaa, ei sillon ole väliä miltä toinen näyttää. Ja mun mielestä Taho on maailman söpöin! Ja kyllä, Taho on nainen. En ymmärrä sitäkään miksi se ei mene jakeluun. Etkö oo koskaan nähnyt poikamaista tyttöä? Ja minä ja Taho ei seurustella, erottiin yli puol vuotta sitten mutta hengaillaan kavereina.

      Poista
    2. Miten voi rakastaa jonkun blogia ja silti on mennyt ohi etteivät seurustele ja Taho on tyttö... Ei jotenkin kovin uskottavaa tuo sun tykkääminen.

      Sen lisäksi mikä joku ano on samomaan kuka on hyvännäköinen toisen mielestä ja kuka ei :)

      Poista
  22. moikka! tulipa mageet raidat :) mistä sellasen raitahupun sais ostettua, oon etsiny sellasta jo pidemmän aikaa? :) ja luuletko et sil onnistuis pidempiinkin hiuksiin raitojen laitto? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tarjoustalosta saa ja onnistuu raidat myös pidempiinkin hiuksiin :)

      Poista
  23. harrastatteko seksiä tahon kanssa? vaikkette ole yhessä? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jennin ja tahon yksityis asiat ei varmastikkaan kuulu tuntemattomille?

      Poista
  24. oiiiii taho on söpö <3

    VastaaPoista
  25. Onks Taho r-kioskilla töissä? musta meinaan tuntuu että se vilahti nelosen uutisissa jossa puhuttiin täst uudesta käytännöstä jossa kaikilta alle 30-vuotta vaikuttavilta kysytään paperit ! :D

    VastaaPoista
  26. Hahahaha katoin äsken uutiset ja pongasin tahon sieltä:D ilmeisesti siis ärrällä töissä!:)

    VastaaPoista
  27. Onko Taho töissä R-Kioskissa kun tuli nelosella juttu henkkarien kysymisestä kaupassa, ihan kuin Taholta näyttävä nainen oli siellä R-Kioski vaatteet päällä tiskillä! :) Hiukset näyttivät siis samalta ainakin :)

    VastaaPoista
  28. Voi herranjumala pitäiskö sun merkitä tonne ylälaitaan että taho on NAINEN ettei sitä ihan joka postauksessa tultaisi kysymääD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahh hyvät naurut :D true, true.. Nää valtaosa anoi on niin tyhmii..

      Poista
  29. Tiiäkkös yhtään mistä noitaa Biozellin tuotteita saa? :)

    VastaaPoista