sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Sunday funday!

jennijenni
Kuva viime viikon Clinic -bileistä Fredan Tivolissa. 

Heippa ja oikeen ihanat sunnuntait kaikille! Eipä oo sunnuntai tuntunut pitkään aikaan näin hyvältä, kun on koko viikonlopun vaan tankannut voimia ens viikolle kotona syöden ja kattoen leffoja. En oo koko viikonloppuna poistunu itseasiassa mihkään, paitsi lähikauppaan. Ja nyt mun pitäis kirjottaa tähän et kaikenlisäks viel pankkitili kiittää tälläsiä bilettömiä viikonloppuja, mutta ei!! Mulla näyttää tili aivan tyhjää, koska oon ostanut niin paljon ruokaa.. :D Oon saanut parin päivän sisällä kulutettua yli sata euroa. Baarireissuki ois tullu halvemmaks :D

Ja mitäs muuta. Mä tosiaan alotin 6 viikon työssäoppimisen H&M:ssä ja oon tykännyt ihan älyttömästi! Asiakaspalvelu on niin mun hommaa. Ja muutenkin sellanen vaatteiden lajittelu ja viikkaaminen yms. muu on tosi kivaa. Viime viikko mulla oli pelkkiä aamuvuoroja ja mua vähän pelotti ne 5:30 herätykset, mut huomasin kuinka hyvä ja fresh olo oli kun heräs aikasin ja sai sellasen normaalin rytmin.

Nyt mä alan värjäilemään tukkaa ja valitsemaan huomisia vaatteita duuniin, bye!

71 kommenttia:

  1. Sulla on niin mauton tyyli! Jos käyttäisit aikuismaisempia vaatteita voisit näyttää jopa hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on asu on varmasti mauton moneen tilanteeseen, mutta reiveihin erittäin "asiallinen" :) Käyppä joskus konemusiikki bileissä, niin tajuut :)

      Poista
  2. Moi jenni :)
    mulla on parin kuukauden päästä eessä yhteishaku oottamassa valintoja ja tietenkin oon aivan hukassa valintojeni kanssa.. tää välivuosi ammattistartilla luulis antavan vähän enemmän aikaa valinnan suhteen kun lopetin syksyllä koulun mikä ei ollutkaan mieleinen..
    Vaikka anonyyminä kirjoittelen ois tosi kiva saada vastausta muutamaan kysymykseen.
    Onko se kauppis helppoa koulua? Oon kuullut monilta kavereilta että se om täyttä paskaa ja ei missään nimessä kannata hakea? Ois kiva kuulla sulta että onko se tosiaan niin? itseeni kiinnostais ehkä hakea kauppikseen (sen houkuttelemana että se tuntuu ainoolta vaihtoehdolta) joten ois kiva jos kerrot millasta siellä on, minkälaista opetusta, vaikee vai helppo ala?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :)

      Riippuu tottakai ihan siitä mikä ala sua kiinnostaa. Jos voisit kuvitella olevasi tulevaisuudessa töissä vaikka pankissa, tilitoimistossa, palkanlaskijana, vakuutusfirmassa tai vaikka vaatekaupassa, on esimerkiksi mun koulu (SLK) ihan oikee valinta. Ja tosiaan meillä on niin hyvä se, että sun ei nyt tarvii heti päättää mitä tulevaisuudelle haluut tehdä. Merkonomikoulutus on niin laaja! Meiltä on valmistunut mm. taksikuskejakin :D Eli ammatteja ihan A:stä Ö:hön. Tottakai varmaan kaikki koulu tuntuu jossain vaiheessa "täydeltä paskalta", opiskelu ei aina oo helppoo ja kivaa. Mut suosittelen kauppista, oikeesti :) Mä oon tykännyt ihan hirveesti, kun mahdollisuuksia on valmistumisen jälkeen vaikka mihin!

      Poista
    2. ite valmistuin kauppiksesta 2vuotta sitten, sillon sain kuulla kaikkee kuittailua kuinka päädytää kaikki s marketin kassalle tmv. nooh yks kaveri perusti oman yrityksen jo kauppiksen tokalla, toinen meni töihi vero modaan ja vastaaviin vaateliikkeisiin, kolmas ikeaan ja neljäs jatko siitä ympäristö-alalle ja nyt on vaihdossa briteissä. ite oon ollu tosi tyytyväinen valintaani (merkonomi). se riippuu paljon ihmisestä ja asenteesta et miten siellä koulussa menee, tietty on niitä vaativampiaki päiviä jolloin pitää jaksaa skarpata ja on tullu jo kasiks kouluu ja pääsee vasta vähä yli neljä. mut kyllä se lopuks palkitaan! :)

      Poista
    3. kiitos hyvästä vastauksesta jenni ja merksu! :) mua hieman pelottaa itessäni ujous yms, mutta toivon että se helpottaa / aion päästä eroon siitä niin ettei se vaikuta siihen.. :)

      Poista
    4. ite olin tosi ujo, ei ollu yhtäkää kaveria ku alotin.. mut kyllä siel tutustuu! don't worrry :)

      Poista
    5. Täällä yks merkonomi opiskelija myös! :) koulu on helppo jos jaksaa nähdä vaivaa tehtäviin ja ei jätä kaikkee rästiin ! Sillon nimittäin voi olla pulassa :D mutta jos yhtään asiakaspalvelu tai yleensä kaupanalalla työskentely kiinnostaa niin kauppikseen!

      Poista
    6. Voi luoja, mua niin ärsyttää kun teinit sanovat amista kauppikseksi! Kauppis =kauppakorkeakoulu. Ja ekalle anolle suosittelen lämpimästä lukiota, siitä kauppikseen ja niihin parempiin duuneihin.;)
      terkuin kauppislainen

      Poista
    7. Voi luoja, ihan _amiksesta_ *ja tämä kuuluu lausua paheksunnasta värisevällä äänellä* meillä lähti ne tyypit, jotka hoiti opiskelunsa tunnollisesti, pankkiin, tilitoimistoon, kunnanvirastoon ym. työpaikkoihin. Itsekin teen ihan tismalleen samoja töitä tilitoimistossa kuin tradenomeiksi lukeneet työkaverini, vaikka olen VAAN amiksesta liiketalouden alalta. Eikä erilaisissa liikkeissä asiakaspalvelutyöskentely ole ollenkaan sen "huonompaa" työtä sekään. Kaikkia ammattilaisia tarvitaan.

      Poista
    8. Merkonomi-opinnot on tosi hyvä pohja jatko-opiskeluihin, ja sen lisäks on myös todella laaja-alainen mahdollisuus tehä töitä. Mä suosittelisin mieluummin kauppista niille, jotka ei oo ihan varmoja mitä haluaa tehä tulevaisuudessa, mutta ei oo hirveen lukuihmisiä, joten lukio ei oo vaihtoehto. Merkonomi-opintojen jälkeen voi jatkaa tradenomiks. Joissakin tapauksissa palkkaus voi olla vähän korkeempi kun amiksilla, jos on käynyt korkeakoulun, mutta nykyään ei varmaan enää hirveesti ole eroja.

      Poista
    9. Voi luoja, kauppiksesta ei valmistu tradenomeja, vaan ekonomeja, kauppatieteiden maistereita :) eli paljon korkeampi koulutustaso ! Lukioon vaan ja siitä kauppikseen niin pääsee kunnon duuneihin !

      Terveisin toinen kauppislainen

      Poista
    10. Kukaan ei kai sanonu, että kauppiksesta valmistuu tradenomeja? Ja kyllä kauppaoppilaitosta sanotaan ainakin meilläpäin kauppikseks, vaikka kaupungista löytyy kauppakorkeakoulukin. Millä nimellä 2. asteen kauppista sit kutsuttais?

      Poista
    11. Jep, se on yliopistoa jo se. Eikä sinne nyt kuka tahansa sisään pääsekään :) Aivoja ja työtä se vaatii. Suht hauskat pohjat lähteä opiskelemaan tai työelämään kun on termit noinkin hukassa.

      Poista
    12. sori jenni mut sun koulusta ei voi valmistua taksikuskeja, koska taksikuskin ammattipätevyyskoulutuksen suorittaa Ajovälitys Oy. eikä se oo mikään normaali koulutus. siihen on ihan erilaiset hakusysteemit ja se maksaa. ei kannata puhua täällä ihan täyttä puppua!

      Poista
  3. Vitun mauton lippis

    VastaaPoista
  4. Vitsit oot ollu hyvännäkösenä tuolla bileissä! Ootko muuten menossa colorsseille? Ite oon, ja en oo ennemmin ollut tollasissa bileissä, joten mietin et millasetkohan kengät vois laittaa jalkaan..? Mitkä vaikka ite laittaisit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 En oo menossa kun oon Venäjällä sillon. Ja ihan ehdottomasti lenkkarit vaan jalkaan :) Harvemmin noissa bileissä näkee kellään korkkareita. Mä oon joskus pistänyt ja kironut sitä koko illan, koska pääasiahan noissa bileissä on tanssia tai pikemminkin "tampata" :D Sitä on vaikeeta tehdä korkkareilla.

      Poista
  5. oot tosi kaunis <3

    VastaaPoista
  6. Ihanat noi rintsikat ja lippis, mistä ne on :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Rintsikat on sheinside.com nettikaupasta ja lippis foymall.com nettikaupasta :)

      Poista
  7. Oot kaunis! Looking good :)!

    VastaaPoista
  8. Oot tosi kaunis!:)<3

    VastaaPoista
  9. Hohhoijaa kyl tätä sun lukijakunnan anonyymikommentoijia. :---D Kuvittelevat varmaan, että kommentoimalla kuinka HYI kamalan järkyttävä pukeutumistyyli sulla on, he saisivat jotenkin sut epäröimään tyyliäsi ja vaikutettua jollain tasolla. Todennäköisesti Jenni vain nauraa teidän lapsellisuudelle, sillä ketään kypsä ihminen ei jaksa haukkua toisten ihmisten tyyliä nimettömänä, kuin epäkypsät nolife anonyymit, joiden elämässä ei ole parempaakaan sisältöä. Makuasioista ei voi kiistellä, teidän mielestä oma tyylinne voi olla tosi hieno ja korrekti, jonkun toisen mielestä aivan järkyttävä, mutta silti kypsinä ihmisinä he jättävät sen omaksi tiedokseen. Jos ei oo mitään hyvää sanottavaa, ei kannata sanoa mitään, ellei halua saada itseään kuulostamaan naurettavalta, ja jos mielipidettä ei kysytä, ei sitä myöskään tarvitse sanoa jos tietää sen olevan epäasiallinen.

    Mun mielestä Jennillä on upea, omaperäinen ja sopivasti räväkkä tyyli. Ei kai nuoren ihmisen tarvitse pukeutua kuin keski-ikäisen ihmisen? Kyllä se omasta mielestä on piristävemmän näköistä jopa iäkkäämmilläkin ihmisillä nähdä nuorekkaita vaatteita (hyvän maun rajoissa), kuin sitä perus paitapusero - tylsät farkut linjaa. Haters gonna hate. :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...sillä kukaan kypsä ihminen...
      anteeksi anonyymiyteni, google-tili heittää koko ajan pihalle kun en käytä sitä :(
      -milla

      Poista
  10. Oot kyllä ihanan aito ihminen! Jatka samaan malliin <3

    VastaaPoista
  11. mikset enää kerro mistä sun päivän vaatteet on hankittu? /:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin kyllä kirjottaa ne tohon! Mut joo paita on Bershkasta, rannekoru BikBokista, rintsikat sheinside.com, lippis foymall.com ja laukusta en tiiä :/

      Poista
  12. Vitsit miten upee asu!! Siis ihan sairaan makee :D sul on aina upeita ja räväköitä asuja, tykkään ihan sikana! Muutenkin sun tyyli sopii sulle niiiin hyvin, tollanen nätti ja hoikka tyttö kun oot :)
    Paljon noi rintsikat maksoi ja kauan kesti postitus? On nimittäin niin ihanat et rupes vähän himottaa noiden osto itteänikin... hehe :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! :) Mä saan ihan hirveesti negatiivisia kommentteja mun tyylistä kun tää ei oo mikään perus bloggari -tyyli ja pukeudun välillä aika rohkeastikkin. Mut mä tykkään ja viihdyin omassa tyylissäni! En muista yhtään paljon ne maksoi ja yritin ettiä netistä niitä mut en löytäny.. Ehkä niitä ei myydä enää :(

      Poista
  13. MISSÄ H&M:SSÄ OOT DUUNISSA? :)

    VastaaPoista
  14. olitko yksin tuolla clinicissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tietenkään :) Meitä oli iso kaveriporukka.

      Poista
  15. Olispa kiva vaikka törmätä kun tuun joulomalla käymään Helsingissä :D Toi sun lippis ja rannekoru sopii tosi hyvin yhteen kun kummassakin on piikkejä. Mikä on mukavinta työssä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuu ihmeessä moikkaamaan jos törmätään :)<3 Ja kiitti! Mukavinta on ehdottomasti kassalla oleminen :)

      Poista
    2. Voi eii, oot mun entisessä duunissa töissä :D voin vaan sanoo että lycka till! On mulla hyviäkin muistoja sieltä mutta en kyllä mee enään takasin :) ja toi kassalla työskentely voi tuntuu alussa tosi kivalta ym mut ootappa niin tuut kiroomaan senkin :D

      Poista
  16. Mut eiks sul ollu se taloustaitopolku ? :) eiks sun pitäis mennä jossai vaihees työssäoppii johki toimistoo.. ?

    VastaaPoista
  17. Saatko polttaa h&m:ssä tauolla? :D aika random kysymys mut kiinnostaa tietää haha. i

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minkä ihmeen takia aikuinen ihminen ei sais polttaa tauolla, oli missä tahansa töissä....:D

      Poista
    2. Ei kaikkialla saa? Esim asiakaspalvelussa voi joissaki paikoissa olla hyvinkin tarkkaa ettei haise tupakalle :)

      Poista
    3. Koska jotkut työpaikat on savuttomia.. :D

      Poista
    4. Koska esim. todella monet työpaikat ovat kokonaan savuttomia.

      Poista
    5. Ano 21.17 ei selkeästikään ole vielä työelämässä...

      Poista
    6. sosiaali- ja terveysalalta on vaikea löytää työpaikkaa, jossa SAA polttaa tauolla

      Poista
  18. https://www.facebook.com/adele.heiste?fref=ts miten nolife joku voi olla.. :D haha huoh

    VastaaPoista
  19. vautsi mikä asu!! osaat yhdistellä vaatteita tosi hyvin:) ihanat nuo rintsikat!

    VastaaPoista
  20. heräät jo 5.30 :o eiks h&m aukee klo 9?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä kaupoissa tehään jotain ennen sitä aukeamistakin...

      Poista
  21. jessus mitä sössötystä taas sivu täynnä. mutta :) onnea työpaikasta ja hyvältä asu näyttää! :)

    VastaaPoista
  22. Hei sattuisitko tietämään että myydäänkö siellä Kampin ja Finnkinon lähellä olevassa pilailupuodissa sellasia haltiakorvia?:D sellasia suippokärkisiä?XD
    Kiitos jos vastaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahahaaaa oikeesti???????? säälin bloggaajia

      Poista
    2. Ei helvettiiiiiii xd ei tullut mieleen sitten katsoa niitten sivuilta..?

      Poista
  23. Ihanat rintsikat! mistä oot ostanu? :)

    VastaaPoista
  24. oho tuol aiemmis kommenteis lukiki jo et mist oot ostanu, ihana asu mun mielestä ja tosi hyvä reiveihin ! :)

    VastaaPoista
  25. huomaa kyllä ettei kaikki anonyymit oo käyny reiveissä :D Niihin toi asu sopii paremmin ku hyvin!

    VastaaPoista
  26. Millaset kengät sulla oli tän asun kanssa? :)

    VastaaPoista