tiistai 1. heinäkuuta 2014

Loma!

IMG_1516
Noniin täällä sitä ollaan Tallinnan kämpillä äitin kans :) Tultiin eilen aamupäivästä ja ollaan keritty jo käydä shoppailemassa, kylpylässä ihanissa ulkoporealtaissa ja erilaisissa saunoissa, super solariumissa, kävelty pitkin poikin kaupunkia, juotu mansikkamargaritoja ja paljon muuta! Huomenna onki keskiviikko ja täällä se tarkottaa kesäsin, niinkuin Suomessakin, että baarit on täynnä porukkaa. Tääl järjestetään ihan törkeen mageita bileitä ja mä oon niin valmis! :D

Me kun ollaan asuttu Virossa aikoinaan niin meillä on täällä kavereita ja hyviä kontakteja! Saatiin ilmatteeks tällänen tosi kiva kämppä ihan Tallinnan keskustasta. Paljon parempi ku ois hotelli, enemmän tilaa ja vähän paikallista meininkiä mitä mulla on ollukki ikävä :) Virolaiset talot on jänniä kun ne voi olla ulkoolta ihan ränsistyneitä, mut sisältä tosi mageita. Laitan tästä meijän kämpiltä pari kuvaa!

IMG_1573IMG_1557 IMG_1566IMG_1538IMG_1549IMG_1553
 Näkymä ikkunasta :)

Täällä tosiaan majaillaan sit torstai-iltaan asti. Ihanaa! Koitan postailla tässä reissun aikana vielä jotain, oliks teillä muuten jotain toivepostauksia täältä? Nyt lähen tästä koneelta ja korkkaan yhen breezerin, kattoo jos lähtis ehkä tänään jo pyörähtää yössä. Palaillaan, tsau!

27 kommenttia:

  1. Saanko tulla asumaan sinne kans!? tuun jo heti huomenna :D
    T: Tallinnan yöelämää kaipaava <3

    VastaaPoista
  2. Tee postaus viron yöelämästä?:)

    VastaaPoista
  3. Mun leuka tipahti. Oon oikeesti aina luullu et noi kämpät samanlaisii sisältäki ja miettiny et missä kaikki varakkaammat asuu :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No noi nimenomaan on niitä taloja missä varakkaat asuu, vanhat talot keskustassa. Kyöhät asuu sit niissä megalähiöissä. Välillä ihmetyttää ihmisten ajatuksenkulku, se ei meinaa aina tunnu kulkevan ollenkaan.. XD

      Poista
  4. Tallinnaan elokuussa :)1. heinäkuuta 2014 klo 23.26

    Ois kivaa jos tekisit postausta Tallinnan parhaista nähtävyyksistä, näköalapaikoista, paikoista joissa kannattaa käyä, ostospaikoista ja muista jutuista jota sulle tulee mieleen

    VastaaPoista
  5. Mahdollisimman pitkä myday olis kiva :) vaikka kuvina

    VastaaPoista
  6. Paaaaaljon kuvia! :) Yöelämästä olis kiva kuulla jotain esim. parhaat biletys mestat :)

    VastaaPoista
  7. Oon itekki menossa lauantaina poikaystävän kanssa Tallinnaan ja olis kyllä kiva jos voisit kertoo mm. Parhaat ostos paikat missä ne sijaitsee yms :) kiitos jo etukäteen! :) hyvää loman jatkoa sulle!

    VastaaPoista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietenkin sinne heterotkin saavat osallistua! :) Etenkin tänä vuonna todella moni mun heterokaveri osallistui.

      Poista
    2. Saa osallistua. Siinä vaiheessa jos homo kattoo pahasti koska ootte heteroja ni tällä homolla päässä sitte vikaa jos ajattelee et vaan homot voi ajaa homojen asioita :D Itseeni ärsytti ihan suunnattomasti heterofobiapaidat pridessä koska itsekki siellä heterona olin.

      Poista
    3. Prideihin saa ja pitää osallistua kaikki, jotka haluavat olla tukemassa seksuaalivähemmistöjen asemaa ja esimerkiksi tasa-arvoista avioliittolakia. Mitä enemmän ihmisiä, sitä parempi. Omassa porukassa oli muutama heteropariskunta tänä vuonna, eikä kukaan ottanut siitä nokkiinsa, hyvällä asiallahan he vain olivat.

      Poista
  9. Olisin kanssa kiinnostunut noista hyvistä meno mestoista tallinnassa!!

    VastaaPoista
  10. Vau, toi kämppä! Mua harmittaa että omalla Tallinnan reissulla satoi rakeita, siis kyllä, kesäkuussa! Ei siis päästy kiertelemään missään. Mutta kuvien perusteella näyttää ihanalta, haha!
    http://milkainnamaaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öö en tajua mikä tossa on vau. Ihan tavallinen perusmurju Ikean kalusteineen.

      Poista
    2. Hah, näyttäpäs sun kämppäs jos kerran tää on "perusmurju". Alko ärsyttää tää kommentti niin paljon :-D

      Poista
  11. Hei!
    Musta olisi ihan mahtavaa jos kirjoittaisit matkailuvinkkejä. Itse siellä asuneena osaat varmasti suositella jotain sellaista mihin ei muuten törmäisi! Erityisesti kiinnostais kylpylä/ kauneudenhoito suositukset hintoineen ja ruokapaikat + paikat josta parhaat drinkit ym! :-) olis aika mieletöntä jos teksit sellaisen!

    VastaaPoista
  12. Vironmatkaajalle jotain inside-vinkkejä! Ja kiinnostaisi lukea juttua yöelämästä! :) Tulee reissattua Tallinnassa kerran kuukaudessa -kahdessa, joten uusia vinkkejä otetaan mieluusti vastaan :3 Pakko vielä lopuksi kehua sua! Blogisi on todella monipuolinen, mielenkiintoinen ja aito. Kuten myös henkilö sen takana :)

    VastaaPoista
  13. onks sitä kysymys postausta ees tulossa ikinä..?

    VastaaPoista
  14. Näyttää ja kuulostaa niin hyvältä! Jotkut matkavinkit Viroon olis kyllä tosi kiva juttu, itsekin lähdössä kohta reissuun!:)
    http://www.karlanmaailma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  15. Oottepa saanut upeen asunnon käyttöönne! Kaikkia matkavinkkejä ois kans kiva kuulla:)

    VastaaPoista
  16. Tuttu maisema,kauppaan on ainakin ollut lyhyt matka.;)

    VastaaPoista
  17. Tosi kiva kämppä ja tosiaan aikamoisesti tuo talon ulkoasu hämää!

    VastaaPoista
  18. Mitä järkeä sun on pitää kommettiboksia yllä kun et vaivaudu kommentteihin vastaileen? Edes tärkeisiin.. tosi törkeetä lukijoita kohtaan!

    VastaaPoista
  19. Ihanalta tytöltä vaikutit kun sut kaverin kanssa bongattiin bershkasta, kun päiväristeilyllä oltiin! Molemmat todettiin jälkeenpäin, että oot oikeasti vielä paljon herttaisemman ja mukavamman oloinen, kuin mitä tästä blogista saa irti :)

    VastaaPoista
  20. Niinkun suomesakin Tikkurilassa on todella rupusia taloja mutta sisältä ne on usein hienoksi rempattuja porealtaan kera! :D

    VastaaPoista
  21. mitä upeaa tossa on? :D kaikki kalusteet jostain ikeasta,perus opiskelijakämppä suomessa?

    VastaaPoista