lauantai 10. tammikuuta 2015

Bangkok through the phone

uploaduploaduploaduploaduploaduploaduploaduploaduploadupload
Voi kun sitä puhelinta on vaan niin paljon helpompi napata joka paikkaan mukaan! Ei oo mitään maailman mukavinta puuhaa kantaa isoa laukkua pitkiä matkoja jossa painaa jättimäinen järkkäri tässä neljänkymmenen asteen kuumuudessa. Toivottavasti nää kuvat kelpaa tällä kertaa :)

Mutta edelleen, en voi olla hehkuttamatta tätä paikkaa tarpeeksi. Yllätyin siitä kuinka "rauhassa" täällä saa olla verrattuna vaikka Phukettiin. Kukaan ei revi sua paikasta toiseen tai tyrkytä tuk tukeja, niitä perus rättejä, hierontoja onnellisella lopulla.. :D Ihanaa. Mä olen tosiaan lomalla.

Tässä nyt pientä päivitystä, palaillaan taas! Seuraavaks aattelin postata hieman yöelämästä. Mua voi muuten seurata instagramissa nimellä ffpjenni, jos joku ei vielä tiennyt :) Super viikonloppua kaikille!

35 kommenttia:

  1. Mistä ostit noi passikuoret? ?? Ite oon kans nyt bankogis ja oon etsinyt noit ihan hulluna:( en oo löytänyt mistään! Kiitos jo etukäteen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bangkokissa on VS ainakin lentokentällä ja sitten näissä keskustan isoissa kauppakeskuksissa, olisko ollut Siam Centerissä! Itse tänä vuonna jo kaksi kertaa käynyt Bangkokissa ja molemmilla kerroilla näin ainakin siellä keskustan liikkeessä passikuoria :) ja jos oikein muistan, sinne oli avautumassa jonnekin uusikin liike, en vain muista milloin ja mihin :D

      Poista
    2. Bangkokissa on sen niminen kauppakeskus kuin Central World, siellä on VS -liike :) Mä niin rakastan noita passinkuoria, mutta en raaskinut maksaa 50 euroa joten Taho osti ne mulle <3

      Poista
  2. Noita passikuoria saa Viking Gracelta Victoria Secret kaupasta 😊

    VastaaPoista
  3. Mun mielestä ainakin tosi kivoja nää puhelimella otetut kuvat!! :)

    VastaaPoista
  4. Anteeks näin monesta kysymylsestä mut, missä hotellissa oot ja onko hyvä? Jos saa vielä kysyä ni paljon makso toi matka? Varasitko matkanjärjestäjän kautta? Onks hyvät kulkuyhteydet? Haluisin ite kans bangkokii ku oon ollu siel phuketin turistirysäs ja viimeks se alko jo ärsyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oltiin D&D hotellissa Khaosan Roadilla, joka makso 30€ yö kahdelta ihmiseltä. Katolta löyty uima-allas ja muutenkin tykkäsin paikasta. Ihan ytimessä. Otettiin lennot erikseen (Helsinki-Bangkok-Helsinki) 600€ per henkilö. Hotellit buukattiin erikseen booking.com:sta. Bangkokissa on ilmajunat, metrot, bussit yms. Me käytettiin kyllä vaan takseja ja tuk tukeja, ne on tosi edullisia.

      Mutta joo nyt, lennettiin Phukettiin, ollaan viikko täällä ja vielä takas Bangkokkiin :)

      Poista
  5. Puhelinkuvat on jees, kun niistä välittyy sellainen tietynlainen tunnelma! Joten niitä lisää vaan :) Tykkään sun blogista ihan älyttömästi, kun et mitenkään kaunistele asioita ja kirjotat rennolla otteella sekä mun mielestä sun kuvat on huippuja :) Tää on ehdottamasti yks mun lemppareista, jatka samaan malliin! Ja oikein ihanaa reissua teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tälläset kommentit jaksaa kyllä aina piristää! :)<3

      Poista
  6. Oot niin upea! ja oon niiiin kateellinen, yhyy :D Ihanat noi glitterkengät muuten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Älä oo, säästä rahaa ja lähe itekkin reissuun ;)

      Poista
  7. Onko sulla (ostos)paikkoja joita suositella?

    Ite lähdössä myös parin viikon päästä ja kohde on täysin vieras :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos haluu pienellä rahalla just vaikka niitä neonvärisiä toppeja, feikki kopioita esim. MK:n laukuista, bikinejä yms. niin suuntaa Khaosan Roadille. Sit on sen niminen ostoskeskus kun Central World ja sieltä löytyy mm. Bershka, Victoria's Sicret, Stradivarius, Pull & Bear yms!

      Poista
  8. ihanat noi uikkarit oot upee!

    VastaaPoista
  9. Hitto,sul on upee kroppa! Ootan bilepostausta innolla äläkä sit sensuroi mitään! ;)

    VastaaPoista
  10. Sun kroppas on jotain ihan uskomatonta :D Oikeesti toi uikkarikuva huhhuh!! Ihan mielenkiinnosta kysyn, onks sulla ikinä mitään kriisejä sun kropan ulkonäön suhteen? Mut oot kyl ihan sairaan upee niin ulkosesti kun luonteeltaskin (minkä käsityksen blogista on saanu) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, ei se niin ihmeellinen oo :D<3 No yks kriisi on ainakin mun mahan kanssa joka vois olla timmimpi :( Mutta kiitos paljon kommentsta <3

      Poista
  11. Wauu mikä uikkari! Siellä on niin ihanan näköstä:)

    VastaaPoista
  12. Ihanaa et oot päässy nyt kunnolla rentoutumaan ja nauttimaan elämästä! :) pidä hauskaa oot sen ansainnu ja innolla odotan bilepostausta! toivon mukaan bilepostauksessa sitä perus Jenniä eli EI sensurointia tai asioiden hienostelua ;) se on se juttu mikä erottaa sun postaukset muiden bloggaajien postauksista ku puhut nii avoimesti! :) Oot uskomattoman kaunis, näytät onnelliselta ja jumaloin sun kroppaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon tästä kommentista tulin tosi hyvälle mielelle! <3

      Poista
  13. Olisihan tuo mielenkiintoinen reissu. Tällä hetkellä ykköskohteena kuitenkin Italia, Sicilia-> Taormina. Aivan ihanalta vaikuttaa nimittäin sekin paikka. Heti kun valmistun niin pakkaan kamat ja lähden reissuun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en niin välitä Euroopasta, mutta kivaa reissua jo etukäteen! :)

      Poista
  14. Wau oot aivan sairaan upee! Oikeesti sä saat mut kohta kiinnostuun enemmän naisist kun miehist :'D

    VastaaPoista
  15. onks sulla taas pidennykset? ne lyhyet hiukset oli kauniit ja freshit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On lyhyet, pidennykset joskus tosi harvoin päässä :)

      Poista
  16. Hitto mitkä uikkarit! Oot niin upea! Wowww<3

    essi-bltn.blogspot.fi

    VastaaPoista
  17. hei onkoha tätä kysytty ennen mut onks sul silarit ? :) oot tosi nättinä aina :-)

    VastaaPoista
  18. Omg miltä noi uikkarit näyttää sun päällä <3__<3 t. kateellinen

    VastaaPoista
  19. Mistä noi mustat uikkarit on?!?!? Ihanat :)

    VastaaPoista