tiistai 22. marraskuuta 2011

Tatuoinnit

Mä oon itseasiassa tehny jo aikasemmin postauksen mun tatskoista, mut sen jälkeen uusia lukijoita on tullu niin paljon että uusinta ois varmaan kiva kaikille :) Näistä kummiskin kysellään niin paljon! Elikkä mulla on 3 tatuointia joista yhen otin 14-vuotiaana ja 2 muuta 15-vuotiaana. Kaikkia varmaan kauhistuttaa että menin ottamaan ne noin nuorena ja moni ajattelee että mä tuun varmasti vielä katumaan, mutta ne merkitsee mulle niin paljon, että olisi vaikea katua niitä!

Kaikki mun tatskat on mustia tekstejä, yksinkertasia ja suhkoht pieniä, mä en tykkäis ainakaan itelläni jättimäisestä värikkäästä tatuoinnista. Ja aijonko ottaa lisää tatuointeja? En tiedä, en osaa ollenkaan sanoa. Tällä hetkellä on niin tyytyväinen näihin kolmeen tatskaan, koska jokaisella on oma tarinansa ja ne liittyy toisiinsa.. :)

IMG_0844
Far From perfect -tatuointi! Älkää vaan IKINÄ luulko että tällä ois mitään tekemistä mun blogin nimen kanssa. Mä mietin pitkään tatuointia joka merkkaa mua itteäni ja keksin tämän, varasin ajan tatuoijalle johon oli jonoa pari kuukautta ja sinä aikana aloin kirjottamaan blogia. Ajattelin että blogille hyvä nimihän ois tää mun uus tuleva tatska. Oikeestaan kukaan ei tiedä tän tatuoinnin lopullista tarinaa, mutta kukaan ei ole täydellinen ja mä olen kaukana siitä.

IMG_0846
Ranteessa oleva Enjoy tatuointi :) Lähes kaikki luulee että tän tarkotus on "nauti elämästä", mutta väärin meni! Tää tarkottaa mun rakasta äitiä jolla on selässä kiinalainen merkki joka tarkottaa nauttia. Mä halusin jonkun joka merkkaa mun äitiä, mutta en missään nimessä halunnu kirjottaa suoraan ranteeseen "Äiti" tai "Mom", vähänkuin ideat ois loppunu kesken.. :D Joten tää oli musta aika hyvä idea!

IMG_0880
Mun ensimmäinen tatuointi joka on otettu mun edesmenneen isin muistoksi. Tästä halusin aika selkeen, mutta en kumminkaan liian. Tosta ei suoraan huomaa että siinä lukee ISI, vaan ihmiset tulee aina kysymään mitä toi tarkottaa. Se olikin mun ideana, musta tatuoinnit pitää olla sellasia jotka saa tuntemattomatkin kiinnostumaan :) Jotkut idiootit on tullu täällä blogissa haukkumaan että tota tatuointia tehdessä on käynyt virhe, että I näyttää ihan J:ltä, mutta hei, sehän on se tarkoitus.. :D

Mun iholle on siis ikuistettu minä itse, äiti ja isi. Eli vaikka isiä ei enään ookkaan, me tullaan kaikki kolme olemaan silti aina ja ikuisesti yhdessä ♥

74 kommenttia:

 1. oot ihana ja älä välitä tyhmistä anonyymeistä <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun postaat näin usein. Ihana postaus jälleen, jatka samaan malliin. :) Oot niin upea ihminen ja toivon sulle ja Taholle kaikkea hyvää.

  VastaaPoista
 3. "Mun iholle on siis ikuistettu minä itse, äiti ja isi. Eli vaikka isiä ei enään ookkaan, me tullaan kaikki olemaan silti aina ja ikuisesti yhdessä ♥ "

  toi sai mut iha kylmille väreille! ihana teksti :-)

  VastaaPoista
 4. kerro lisää sun työstä! mcblogi?:D koska ylenet jne?

  VastaaPoista
 5. missä oot ottanu noi tatuoinnit ku sait ottaa noin nuorena? (:

  VastaaPoista
 6. toi vika lause... oikeesti tuli melkee kyynel silmää :/

  VastaaPoista
 7. vooi ihana postaus :) ja tosi hienoja noi tatuoinnit!

  VastaaPoista
 8. "Mun iholle on siis ikuistettu minä itse, äiti ja isi. Eli vaikka isiä ei enään ookkaan, me tullaan kaikki olemaan silti aina ja ikuisesti yhdessä ♥"

  Ihana! :)

  VastaaPoista
 9. voi, että toi viimenen lause oli ihana ! tuli oikeesti tippa linssiii :)

  VastaaPoista
 10. on oikeasti ihailtavaa että oot aatellu nuin tarkasti nuitten merkityksen!
  Etkä käyny ottaan vaan jotaki tähteä tai perhosta siks että haluat tatuoinnin.
  Varsinki tuo enjoy tatuoinnin merkitys on hienosti mietitty !

  VastaaPoista
 11. Itse olen sitä mieltä että ei ole ollenkaan paha ottaa tatuiointia pelkästään sen takia, että yksinkertaisesti tykkää kuvasta. Mut on aina yhtä ihana kuulla kun jollain on näinkin tarkkaan mietityt merkitykset tatskoilleen :) ♥

  VastaaPoista
 12. "Mun iholle on siis ikuistettu minä itse, äiti ja isi. Eli vaikka isiä ei enään ookkaan, me tullaan kaikki olemaan silti aina ja ikuisesti yhdessä ♥"

  Aivan ihana lause, mun mielestä tosi ihailtavaa, että rakastat vanhempias niin paljon, että tahdot pysyvän muiston niistä sua varmasti lähelle :)

  VastaaPoista
 13. voisitko ottaa tahoa merkitsevän tatuoinnin? Ihania tatuointeja sinulla! :)

  VastaaPoista
 14. Ihana toi vika lause :)

  Ja hienoo, että noilla on oikeesti todellinen merkitys. Eikä ne oo vaan sellasia, että jee halusin tatskan.

  VastaaPoista
 15. Toi viimeinen lause on ihana! Musta on hienoa nähdä, miten nuori ihminen pystyy valitsemaan tatuoinnin jolla on todella merkitys. Monet ottavat vaan jonkun kuvan ilman sen suurempaa merkitystä, mutta se, että olet hankkinut tatuoinnit joissa on vielä ihana merkitys ja taustalla oma perheesi, se jos mikä on todella arvostettavaan. Olet ihana :)

  VastaaPoista
 16. Noi kaikki merkitykset on tosi hienosti mietitty, vaik ite en haluis välttis tatskaa (: <3

  VastaaPoista
 17. Ihana toi viimeinen lause ja tosi kiva että kaikilla sun tatskoilla on merkitys. ja HEI, voisitko kertoo mitä te yleensä syötte tahon kanssa? Kun asutte kaksin ni teettekö ruokaa vai käyttekö aina hakemassa jotain? :-) vai molempia?

  VastaaPoista
 18. Määkin luulin ensin, että toi isi ois JSJ ja mietin että ne on jonkun nimikirjaimet :D

  VastaaPoista
 19. aivan ihania, juuri hieman sen tyyppisiä kun itsekin voisin harkita :) eli suhteellisen pieniä ja merkityksellisiä!

  voimia sinulle vielä, voin vain kuvitella kuinka kauheaa on ollut menettää isä :( kaikkea hyvää sulle! <3

  VastaaPoista
 20. tää oli tosi kiva postaus ja must on ihanaa et noil on oikeesti merkitykselliset tarinat :) ♥

  VastaaPoista
 21. toi kuulosti aivan ihanalta toi sun: "me kaikki tullaan olemaan ikuisesti yhdessä". sä tunnut rakastavan sun läheisiä täydestä sydämestä! :)

  VastaaPoista
 22. Pakko sanoa että ainoat tatuoinnit jotka ymmärrän tai ymmärrän niiden ottajaa on just perheeseen liittyvät, koska perhe kuitenki aina on ja pysyy. Kaverit voi hylätä, samoin seurustelukumppani, mutta perhe on se joka aina tulee olemaan sun perhe.

  VastaaPoista
 23. Ihmiset on tyhmiä jos ei tajuu mitä tossa isissä lukee.. kauno I on tommonen :D kauno J on paljon pidempi ja leveempi

  VastaaPoista
 24. ihana toi viimenen lause!

  VastaaPoista
 25. ihana toi viimenen lause! ja ihania tatuointeja!

  VastaaPoista
 26. "Mun iholle on siis ikuistettu minä itse, äiti ja isi. Eli vaikka isiä ei enään ookkaan, me tullaan kaikki olemaan silti aina ja ikuisesti yhdessä ♥"

  oikeesti pakko sanoo että ne tatuoinnit iha mahtavia ja kuvaa just sua ja toi lause minkä laitoin toho ylös nii jotenki liikutuin sille se oli nii ihasti sanottu <3

  VastaaPoista
 27. "Mun iholle on siis ikuistettu minä itse, äiti ja isi. Eli vaikka isiä ei enään ookkaan, me tullaan kaikki olemaan silti aina ja ikuisesti yhdessä ♥ "

  toi oli jotai nii ihanaa (: ja oon nii onneline sun puolesta kun sun elämöä meneee nii hyvi ! (=

  VastaaPoista
 28. tuo on todella hienoa kun ajattelet tatuoinneille merkityksen! olen itsekkin harkinnut tatuoinnin ottamista iholleni joka merkitsee elämääni. Tykkäsin tosi paljon enjoysta:)

  VastaaPoista
 29. Tosi ihana teksti ja kuvat :)
  oot mahtava ihminen ♥

  VastaaPoista
 30. missä tehään tatuointeja niin nuorille (ku otit ekan)? mut noi on ihania, ei sellasia massatatuointeja vaa just tollasia omaperäsiä :) tykkään!

  VastaaPoista
 31. ei ole pakko, mutta voisitko tehdä postauksen aiheesta isäsi kuolema. miksi isäsi kuoli, miltä tuntui kun kuulit että on kuollut. ajatteletko häntä joka päivä, itketkö edelleen isäsi kuolemaa, olitteko läheisiä, jäikö jokin juttu kaivelemaan mieltä (tyyliin et olitte riidoissa kun hän kuoli) jne. Tiedän että tämä on aika paljon vaadittu. Mut tsemppiä sulle hirmusti! <3

  VastaaPoista
 32. ihana toi postauksen vika lause alan itkee<3 :)

  VastaaPoista
 33. ton enjoy-tatuoinnin merkitys on aivan ihana! ite kanssa haluaisin ottaa tatuoinnin johon jollain tavalla äitini liittyisi, toivottavasti keksisin ite jotain yhtä siistiä! :-)

  VastaaPoista
 34. noi kaikki on ihania, mut toi 'far from perfect' kolahtaa muhun eniten! tietenkin toi 'ISI' tatuointiki on tosi ihana, mut itekki oon tosi paljo miettiny, että kun kukaa ei oo täydellinen ymsyms. :) mut rakastan sun blogia

  VastaaPoista
 35. Vaikka en ite ottais ikinä tatuointia, sulle nuo sopii ihan älyttömän hyvin, ja tärkeää on, että sun jokaisella tatuoinnilla on merkitys :)
  -ida

  VastaaPoista
 36. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 37. ihana merkitys nois kaikissa!:)

  VastaaPoista
 38. ISI tatuoinnin otin Duck's Tattoosissa ja sain erikoisluvan sieltä koska se oli niin iso juttu sillon kun mun isi kuoli. Muuten siellä on ikäraja K-18.

  Enjoy tatskan otin Virossa jossa ei ole mitään ikärajoja.

  Far From Perfect tatskan otin Flame Tattoosissa ja siellä ne anto luvan ottaa koska mulla oli entuudestaan jo 2 tatuointia. Muuten sielläkin on ikäraja K-18.

  VastaaPoista
 39. paljo sä sit maksoit tost enjoyst ko otit sen eestis? :) ja onko leimattu tallinnas vai missä?

  VastaaPoista
 40. Mun iholle on siis ikuistettu minä itse, äiti ja isi. Eli vaikka isiä ei enään ookkaan, me tullaan kaikki olemaan silti aina ja ikuisesti yhdessä ♥

  voi luin tän kyyneleet silmissä, rakastat selvästi sun lähimmäisiä from the bottom of your heart!:)

  VastaaPoista
 41. ää, rakastan sun blogiis :)<3 noi tatskat on ihanii, sopii sulle superhyvin :) ja tää postaus varsinki oli tosi kiinnostava, tosi kiva lukee! :))

  VastaaPoista
 42. Itku kurkussa luin itsekkin varsinkin viimeisestä tatuoinnista! Oi, aivan ihana ajatus, lovely!

  VastaaPoista
 43. oon ollu kauheen surullinen lähiaikoina ja toi vika lause sai mut lähes itkemään <3

  VastaaPoista
 44. Kauniita tatuointeja. :)

  VastaaPoista
 45. RAKASTAN SUN TATSKOJA!

  http://perfectly-imperfect-child.blogspot.com/
  jos viitsisit vilkaista ♥

  VastaaPoista
 46. "Mun iholle on siis ikuistettu minä itse, äiti ja isi. Eli vaikka isiä ei enään ookkaan, me tullaan kaikki olemaan silti aina ja ikuisesti yhdessä ♥"


  Paras postaus <3 Olis hienoa jos voisit tehä sun äidistä ja isästä postauksen :)

  VastaaPoista
 47. uskotko jumalaan? btw uskotko siihe et pääset taivaasee ja siel oottaa sun isi?

  VastaaPoista
 48. oon miettiny ite tatuoinnin ottamista toho missä sulla on toi enjoy, niin sattuko sen ottaminen paljon? ihania tatuointeja ja tarinoita :-)

  VastaaPoista
 49. jos noi kaikki liittyy toisiinsa ni tarkottaaks far from perfect sua silleen ettet oo ollu hyvä tytär

  VastaaPoista
 50. Ihana toi vika lause. Tää on tosiaankin varmaankin paras postaus koko tän blogin historiassa.

  VastaaPoista
 51. todella kauniit ajatukset! tykkään tosi paljon :)

  VastaaPoista
 52. missä liikkeessä otit ton enjoy tatskan siel virossa? :)

  VastaaPoista
 53. koskettava tatuointi, oman isin menettäneenä haluun myös ikuistaa sen ihooni muutaman vuoden sisällä. Oon pahoillani sun isän puolesta!

  VastaaPoista
 54. Vituttaako huonosti tehty tatuointi :D:D "JSJ" :DDD::::::::::D

  VastaaPoista
 55. Noi on tosi hienoja! itellä mulla on yläselän oikealla puolella keskikokonen nuottiavain ja nuottiviivasto, jolla on mulle myös merkitystä :) oisin kysyny et paljo toi sun far from perfect tatuointi makso? pahottelen sun isäs puolesta... :(

  VastaaPoista
 56. Muistatko ton ekan tatskan "fontti" nimeä? :) haluun oman tatskan just tolla tyylillä kirjotettuna :)

  VastaaPoista
 57. Noi sun tatuoinnit on niiin yli hienoja!! :o Saitko luvan tohon ekaan tatuointii ku olit 14? :o

  VastaaPoista
 58. Hei sorikun kysyn mut mihin sun iskä kuoli?:(

  VastaaPoista
 59. Voi ihania kun kaikilla on jokin suuri merkitys! Eniten mua kosketti toi isi tatuointi:) Oon aina halunnu niskaan tai ranteeseen tatuoinnin, toivootavasti saan sen joskus toteutuu!

  VastaaPoista
 60. Tosi kiva toi tatuointi edesmenneestä isästäsi, mulla on samanlaiset suunnitelmat heti kun täytän 18, että otan muiston isästäni tatuointina:)!

  VastaaPoista
 61. sama kysymys olisi kuin tuolla anonyymilla joka kysyy ns "fontti"nimeä:)
  eli haluisin myös tietää koska se on aivan ihana fontti ja itsekin haluisin:)

  VastaaPoista
 62. sulla on ihan älyttömästi lukijoita, mutta toivottavasti huomaat tän kommentin! Oot nii uskomatomman ihanan tuntunen ihminen, en voi oikeesti kuvailla. Oon lukenu sun postauksia nyt päivät pitkät ja ne saa mut niin hyvälle mielelle! Vinkkejä on löytyny satoja ja kaikkea hyvää vaan! tommosia ihmisiä pitäs olla enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi ihana kommentti! Oon nyt vähän maassa, mutta tää piristi mua :)<3

   Poista
 63. Mulla lukee vasemmassa ranteessa "Life Goes On" ja oikeassa "Never Give Up" , tekstin merkitys on melkeimpa suora, mutta silla on enemman merkitysta milta se vaikuttaa. :)

  VastaaPoista
 64. Niin ja viela sen verran , etta Jenni oot aivan uskomaton persoona! Oot jotenkin niin aito ja niin oma itsesi, energiaa ja positiivisuutta taynna etta naita postauksia lueskellessa itteaki alkaa hymyilyttaa ja energia virtaa! keep going! ja ihanat tatuoinnit! :)

  VastaaPoista
 65. Moikka ! tykkään sun blogista ja oon jo kauan seuraillu sua :) tuli vaa mielee et onks tosta ranne tatuoinnista koskaan ollu haittaa ? ja uskotko että tulevaisuudessa olisi ? esimerkiksi työn haun kannalta? itse oon ottamassa yhden sanan käteen. En kyllä ranteeseen, mutta tuohon sivulle. Mietin vaan että voisiko siitä olla tulevaisuudessa haittaa? :D

  VastaaPoista