sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Bye bye Finland and say hello to Thailand!

free image hosting
free image hosting
free image hostingShoppailu rahaa :D

free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
free image hosting
Pakkaaminen on yks maailman stressaavimmista touhuista. Oikeesti. Lähtö ois huomenna suhkoht aikasin ja mulla on vieläkin (niinkuin kuvassa näkyy) kuivumassa likomärkiä vaatteita jotka haluun välttämättä mukaan.. Eli kiire on kova joten mun on pakko mennä jatkamaan hommia jotka oon kaikki jättäny puoli tiehen! Eli palataan asiaan tiistaina maapallon toiselta puolelta, eli heibba ja olkaa kiltisti ♥

59 kommenttia:

 1. hyvää matkaa muruset <3 ikävä jo!

  VastaaPoista
 2. muista käyttää rahat järkevästi.....

  VastaaPoista
 3. hyvääää matkaa reissunainen! ♥

  VastaaPoista
 4. Voi että, oon aina halunnu Thaimaaseen! Nauti munki puolesta lämmöstä:)

  -karita
  http://love-are-everything.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Hyvää matkaa :)

  www.idafeelthefashion.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Hauskaa reissua:) Ja ottakaa meiän lukijoidenki puolesta aurinko!

  VastaaPoista
 7. eikai teillä tosiaan oo kahta tonnia shoppailuihin?:D

  VastaaPoista
 8. oot lähössä tänää samalla lennolla thaikkuihi ku mun faija !! :D

  VastaaPoista
 9. Jaa vähä rahaa ? :DDDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 10. 2000e shoppailurahaa, anteeks MITÄ??

  VastaaPoista
 11. Jos nyt saan kysyä, niin miten ihmeessä sulla on noin paljon rahaa käytettävänä? Siis onhan monilla muillakin tuollaisia määriä pankkitilillä, mutta ne menevät esim. laskuihin ja muuhun elämiseen. Ja toiseksi, miksi noin lyhyelle matkalle, joka suuntautuu halpaan kohteeseen, pitää ottaa noin paljon rahaa? Itseä ainakin pelottaisi hukkumisen ja ryöstetyksi tulemisen vaara.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. öö, vitsin tosikko!! ootko ikinä kuullu sanaa shoppailu? ;OO

   Poista
  2. Jenni on ovinut säästellä rahojaan palkastaan ja muutenkin on voinut säästää rahojaan, niin miksi ei ole mahdollista että hänellä ei olisi paljon rahaa? Ja miksi ei menisi tuhlaamaan rahaa ulkomaille, varsiki thaikkuihin ku siel on halpaa!!:)) ja jennillä varmasti menee rahaa myös laskuihin ku asuu omassa kämpässä:)

   Poista
  3. hyvää matkaa teille !:) en usko että jennin raha asiat kuuluvat millään tavalla meille muille vaikka hänellä olisi kuinka paljon rahaa tahansa laittaa shoppailuun tai mihinkään muuhun tahansa.

   Poista
  4. Mieluummin ite ainaki otan vähän ylimääräistäki rahaa, et ei sit jää harmittaan mikään mitä en ostanut, ja muutenkin jos jotakin sattuu. Ja tuol tosiaan on yleensä hotelleissakin tallelokerot, että tuskin Jenni kantaa nuita kaikkia rahoja mukanaan ettei tuu mitenkää ryöstetyks :-D Joo tää on vaa mun mielipide mut joo... :-)

   Poista
  5. ei noi kaikki rahat mee mihinkään vaatteisiin dorka. maksaa sielä syödä ja liikkuakkin?

   Poista
 12. anonyymi^ luuletko tosiaan et jenni kantaa koko raha nippua mukana aina? monissa hotelleisssaki on kassakaappi nii ei sua sieltä ainakaa iha heti ryöstettäis :)

  VastaaPoista
 13. Tolla rahalla ei toivottavasti tarvii sanoa matkan jälkeen et, "emmä ny oikee mitää löytäny mut..." :D :)

  VastaaPoista
 14. shoppailuraha on yhdyssana

  VastaaPoista
 15. et todellakaan tarvi kahta tonnia mukaan, ooks sä käyny thaimaassa? siä on aika halpaa jos et tienny.......

  VastaaPoista
 16. Ehkä Jenni on säästänyt rahaa ja tehnyt töitä jotta voi shoppailla kaikkea ihanaa ja stressaamatta sitä että riittääkö rahat :) Kyllä se on sen arvoista! Kyllähän tosta rahasta menee osa myös ruokiin ja ulkona syömiseen tottakai. Varmaan myös yöpymiseen? En tiedä, mutta munmielestä tuo on ihan loisto määrä shoppailu rahaa :)

  VastaaPoista
 17. Hyvää matkaa,tosi kiva jos päivität Thaimaassakin blogiasi:)

  http://sanna-blogi-sanna.blogspot.com/

  VastaaPoista
 18. Lesotappa viel vähä rahoillas, ja ei en ole köyhä opiskelija :D

  VastaaPoista
 19. aikamoine rahamäärä, siel pärjäis vuoden noilla rahoilla..:D

  VastaaPoista
 20. Niinkun Jenni jo jossain sanoi, ja sanomattakin on selvää että Thaimaassa turistit joutuu usein varkauksien kohteeks, siis esimerkiksi pankkikortteja kopioidaan automaateilla, ja silloin on paljon fiksumpaa ottaa valmiiiksi riittävästi käteistä mukaan, eikä nostaa sieltä. Ja voisin olettaa että rahoilla aiotaan maksaa myöskin ruuat, ehkä hotellit? Eli jos nyt miettii kahden viikon ruuat ja hotellit niin siinä on aika äkkiä lähen puolet tostakin rahasta mennyt.

  VastaaPoista
 21. Mua kiinnostaa myös, miten voi olla kuitenkin noin nuorella noin paljon rahaa? Ja miksi ottaa kahden viikon matkalle noin paljon mukaan? Hyvää matkaa kuitenkin ja varo varkaita :)

  VastaaPoista
 22. heeei mistä sun 'olkihattu' on? haluuunn!!!

  VastaaPoista
 23. niin ja kai sä vaihdoit noi rahat bahteiks jo suomessa? ei mitään järkee ottaa tollasta määrää EUROJA mukaan, varsinki noi yli 100€ setelit on todella typerää ottaa mukaan.

  VastaaPoista
 24. Miks mä oon aika varma et suurin osa noista on Tahon (jos nyt edes hänen kanssa olet menossa, vähän pimennossa oon).. Mäkissä ei taida paria tonnia tosta vaan tienata :D mutta oli rahat kenen tahansa, totta helkkarissa sitä nyt ulkomailla rahaa menee!

  VastaaPoista
 25. Jotenki arvasin että ihmiset tulee vinkumaan jotain paskaa noista rahoista. Hyvää matkaa Jenni! :) ps. oot superkaunis!

  VastaaPoista
 26. No eikös se niin mene että siitä puhe mistä puute. Tässä(kin) tapauksessa on otettu kuva niistä viimesistä säästetyistä penneistä, mainiten niiden olevan PELKKÄÄN shoppailuun, kun todellisuudessa tuolla summalla kustannetaan myös ruokailut, sekä muut tärkeämmät hankinnat. Muistakaa toki se, että Jenni on vasta 16-vuotias, joten tuommoinen leijuminen kuuluu tuohon ikään. Kyllä se Jennikin siitä kasvaa, toivottavasti.

  Ps. Te kaikki muut - ei, en ole kateellinen anonyymi =) Kyllä minullakin sitä kahisevaa on, jotka tosin säästän ja käytän vähän viisaammin.

  VastaaPoista
 27. vittttttu saat tol rahal thaikuist paljon kaikkee!!! jos oisin sä en edes pakkais paljoo vaatteit mukaa, vaa ostaisin sielt :)

  VastaaPoista
 28. No ehkä Jenni on säästäny rahaa eikä tuhlannu turhiin tai sitten saanut lahjaksi ja päättänyt käyttää ne tuolla matkalla. Hyvää matkaa! Kyllä mullekki kelpais thaimaan lämpö:D

  VastaaPoista
 29. meinasit vähän shopailla? :D tommonen kevyt shopping spree luvassa näköjään :P

  VastaaPoista
 30. huooh!! en usko että se anoille kuuluu että mistä se raha on revitty? on voinu tulla lahjana, säästönä, sukulaisilsta yms. pöllöt!!

  VastaaPoista
 31. olin just itse phuketissa kaks viikkoo ja otin 350 euroo mukaa ja riitti aivan mainiosti vaikka ostin ihan mielettömästi kaikkea! mutta hyvää matkaa!:)

  VastaaPoista
 32. mitäköhä ihmeellistä noissa rahoissa nyt sit teiän mielestä oli?:D kasvakaa.

  ihanat noi korallisandaalit :) HYVÄÄ MATKAA HAVE FUN <3

  VastaaPoista
 33. Ohhoh, melkosen paljon shoppailurahaa kohteeseen, jossa kuitenkin on melko halpaa asioida plus että ihmettelen, että jos sulla on sinne mennessä nuin paljon vaatteita yms matkassa, kuinka saat tuliaiset ja shoppailut laukkuun mahtumaan..? :--D

  VastaaPoista
 34. Hei tää kysymys tulee nyt ihan off the topic mutta kauan olitte seurustelleen ennen ku muutitte yhteen? Koitko sen aiheuttavan ongelmia suhteeseen vai onks se vaan parantanu teijän suhdetta? Uskotko siihen, et mitä kauemmin on seurustellu nin sitä paremmin yhteiselo sujuu? Tuleeko sitä sit kans riideltyä enemmän :D paljon on kysymyksiä, itelläni on tilanne jossa haluisin kans muitten mielipiteitä kuulla (vaikkakin tottakai parisuhteesee liittyvät jutut päätetää aina ite).. Ja varmasti muitakin lukijoita kiinnostaa tietää lisää teistä :D ymmärrän jos aihe on liian henkilökohtanen mut siitä sais toisaalta tosi kivan postauksenki :)

  VastaaPoista
 35. Mitä vittuu ihmiset hei haloo mun broidiki käytti 2000e shoppailemiseen ja elämiseen hong kongissa , parempi liikaa kun liian vähän mukana eihän se tarkota et Jenni käyttää iha kaiken ja mitä jos siin oli tahonki osuus mukan ei sitä sanottu joten älkää vetäkö johtopäätöksii huhu ! Hyvää matkaa :)

  VastaaPoista
 36. AnonyymiJan 22, 2012 03:28 PM

  Jos nyt saan kysyä, niin miten ihmeessä sulla on noin paljon rahaa käytettävänä? Siis onhan monilla muillakin tuollaisia määriä pankkitilillä, mutta ne menevät esim. laskuihin ja muuhun elämiseen. Ja toiseksi, miksi noin lyhyelle matkalle, joka suuntautuu halpaan kohteeseen, pitää ottaa noin paljon rahaa? Itseä ainakin pelottaisi hukkumisen ja ryöstetyksi tulemisen vaara.


  hei anonyymi, ootko koskaan kuullu säästämisestä?

  VastaaPoista
 37. Meet samal lennol ku mun kaveri!:D

  VastaaPoista
 38. Yleensä rahaa kuluu muuhunkin ulkomailla kun shoppailuun, varmaan Jenni tarkoitti (ainakin toivon) että shoppailu/ruoka/muut kulut.. Itse olen ollut Phuketissa 3krt perheen kanssa ja meillä on mennyt se n. 2 tonnia elämiseen kun on käytetty rahaa esim. veneretkiin jne :DD että ei se Jenni varmaankaan kaikkia rahoja shoppailuun käytä. Ja sitäpaitsi, mieluummin liikaa rahaa mukana, kun liian vähän!

  VastaaPoista
 39. hahhahaa paska tsägä, lähette thaikkuihi just ku siel on el nino eli aurinkoo ette tuu pahemmin näkemää :D sano heipat ruskettumisaikeille

  VastaaPoista
 40. kui uskallat noin isoina seteleinä sen pitää ? :s

  VastaaPoista
 41. Voi että hei, ne rahat on tarkoitettu shoppailuun eli uskoisin että myös ruokaan ja jopa taximatkoihinkin...:) ^^

  VastaaPoista
 42. Jotkut shoppailee enemmän ja jotkut vähemmän, älkää ny anot olko niin niuhoja! :-D

  VastaaPoista
 43. ihana blogi sulla :)

  http://onestep-emma.blogspot.com/

  VastaaPoista
 44. Ihanaa matkaa teille! :)

  VastaaPoista
 45. Jenni on rahamäärästä päätellen päättäny laittaa itelleen tissit!!

  VastaaPoista
 46. joo mitä teet noin paljolla rahalla matkalla :O meinaatko ostaa noin paljon ja saada vielä mahtumaan tuotua ne suomeen ja eiks thaimaa oo aika halpa maa ? :O :DD

  VastaaPoista
 47. eräs ano, todellakaan ei kannata suomessa vaihtaa rahojaan bahteihin....... siellä on paljon parempi kurssi eikä tarvi maksaa niin paljoo välityspalkkio... ärsyttää tollaset jotka ei tiiä mistää mitää! t. kymmenesti thaikuissa käyny

  VastaaPoista
 48. sori mut miks helkkaris te lähette thaimaasee sillo ku siel ei tyylii ees oo aurinkoooku on siel on just joku vitu pimee kausi :D:D:D:d ei hyvää päivää valoja!!

  VastaaPoista
 49. Se on ThaimaaHAN, ei thaimaaseen!!

  VastaaPoista
 50. ^ No onko jotain vitun välii? vituttaa tommoset.......... -.-

  VastaaPoista