sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Korumaa.fi kilpailun voittajat!

nellukka999@live.fi

"Mun kummityttö täyttää noin kuukauden päästä kuusi vuotta ja ansaitsee tämän arvonnon voiton. Hän on joutunut elämään miltein koko elämänsä lastenkliniikalla sydänvikansa takia:( Käyn katsomassa häntä VÄHINTÄÄN kerran viikossa ja sydäntä lämmittää aina nähdä hänen kasvoiltaan se, miten hän piristyy kun hänen luokseen tulee vieraita. <3"


restofourlifex@hotmail.fi

"Moi! Mä haluaisin muistokorun isästäni joka kuoli viime maaliskuussa. Ois ihana kantaa mukana jotain muistoa hänestä, muutakin kuin pelkkä valokuva kirjanmerkkinä. Mutta joka tapauksessa olen iloinen sen puolesta joka nämä lahjakortit itelleen nappaa :)"

Paljon onnea voittajille! ♥ Lähetin teille sähköpostiin koodin jolla voitte tilata mieluisen korun/korut sivustolta :)

25 kommenttia:

 1. mikä on paras itseruskettava mitä oot käyttänyt? :)

  VastaaPoista
 2. ihanat vastaukset, molemmat !!! :))

  VastaaPoista
 3. oi ihanat noi syyt...:)

  VastaaPoista
 4. itse en tähän osallistunu mut mietin vaan et eiks toi ollu arvonta? :D niinku silleen et arvotaan vaan joku sattumanvarasesti.

  VastaaPoista
 5. meni kyllä täysin oikeisiin osotteisiin nuo palkinnot !

  VastaaPoista
 6. oikeille meni voitto!!

  VastaaPoista
 7. OIKEILLE VOITTAJILLE MENI!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa, varmast meni just oikeille ihmisille. :) Paljon onnea voittajille! :)

  VastaaPoista
 9. voitko esitellä pian ne thaimaan ostokset?:)

  VastaaPoista
 10. Laitakko pian kuvii niist thaikkuje ostoksist?(::

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon sanonut nyt 3 kertaa, että heti kun kerkeän ja varmasti tiistaina. MULLA ON PALJON MUUTAKIN TEKEMISTÄ KUIN POSTATA 24/7, KOITTAKAA RAKKAAT LUKIJAT JOSKUS YMMÄRTÄÄ SE!

   Poista
  2. joo mut ei tarvii hermostua ;o ei kaikki välttämättä täältä näiden kommenttien seasta huomaa että oot niin sanonut. ja bloggaajana pitäis tajuta että sulta pyydetään kaikkea ja olettaa että postaat päivittäin

   Poista
  3. Vaikka ei ois huomannu sitä kommenttia, niin jokainen järkevä ihminen tajuu sen että tää on mun blogi ja mä postaan sit kun siltä tuntuu. Tollanen kymmenien kommenttien pommittaminen päivittäin "millon postaat, millon postaat" ei auta asiaa mitenkään. Ja missä sanotaan niin että kaikki olettaa että postaan päivittäin? Onko se jossain bloggaajan säännöissä että pitää postata kerran päivässä?

   Ja totta vitussa mä hermostun ja saankin hermostua kun te painostatte mua tekemään jotain mihin mulla ei yksinkertasesti ole tahtoa/aikaa.

   Poista
  4. joo mutta kyllä ihmiset innolla oottaa silti että esittelet ne koska ollaan uteliaita. hermostut tosi helposti ja otat ittees ;o en jaksa väitellä sun kanssa ...... mutta sanoin vaan et suurin osa ihmisistä varmaan olettaa että postaat päivittäin vaikka sitä ei missään lue. me ollaan edelleenkin vaan uteliaita, ei tarvii hermostua, jätä vaikka sit vastaamatta niihin kommentteihin tai älä julkase? kuinka helppoa. älä ota ittees mut se on bloggailijan arkee et joutuu kestää tollasta, ei saa vaan hermostuu tollasesta. sul on hieno blogi !

   Poista
  5. en mä ainakaa todellakaa oleta et bloggaajat postaa päivittäin , ei mitenkää aika riitä ja muutenki on varmaa jennilläkin muuta tekemistä

   Poista
 11. iteekki osallistui, ja harmittelin ku en voittanu.. kunnes luin noitte nuo syyt! voi kuinka ihania <3 oikeesee osootteesee meni, onnea minunki puoleest! :'))

  VastaaPoista
 12. "mutta sanoin vaan et suurin osa ihmisistä varmaan olettaa että postaat päivittäin."

  ---> Voi vittu mikä ääliö. Mä en ainakaan oleta, enkä ole ikinä olettanut. Ihmiset jotka näin tekevät ovat idiootteja. Kenenkään blogin pitäjän ei ole pakko postata päivittäin, jos ei kerkeä/halua/ehdi/jaksa. Ja jos olisin Jenni, niin ihan kiusakseni viivyttäisin sitä Thaimaan ostospostausta. Bloggaajatkin on ihmisiä ja niillä on muutakin elämää, ku blogi. Jennikin käy töissä, eikä senkään takia varmasti jaksa joka päivä postata. Miettikää nyt senki vinkuvat anot: Jaksaisitteko itse joka päivä postata aina esim. pitkän työpäivän jälkeen? Itse en jaksaisi. Päiväkirjaakin kirjoitan tyyliin kerran viikossa.

  VastaaPoista
 13. äää harmi ku tässä ei oo 'tykkää' nappia! mut iha oikeille meni noi palkinnot (:

  VastaaPoista
 14. Aivan ihania ostoksia ! <3 ja ihanan halpaa , itekki olin joskus muutama vuos sitte thaikuissa ja tykkkäsin ! :)

  VastaaPoista
 15. "ja bloggaajana pitäis tajuta että sulta pyydetään kaikkea ja olettaa että postaat päivittäin"

  -- Mitä jos hankkisit vaikka hieman muutakin sisältöä päiviis ku toisten blogien kyttäämisen?

  VastaaPoista
 16. kivoja ostoksia, ite olin kans just thaimaassa ja ostin paljon kaikenlaista ja aika paljon samoja juttuja kun sä :) et vissiin oo kauheesti tinkiny ku noin "paljon" oot noista vaatteista yms. maksanu :D ite ostin esim noita pitsi toppeja 2 eurolla. Toi erotus ei suomessa isolta tunnu mut thaikuissa se on iso raha..

  VastaaPoista