sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Voita Daniel Wellingtonin kello!

free image hosting41img5098free image hosting
Näihin kelloihin ootte varmaan törmännyt jo muissakin blogeissa, eli ruotsalainen kellofirma DW otti myös muhun yhteyttä ja kysyi haluaisinko tehdä yhteistyötä. Yhteistyön ohella saisin yhden upean kellon itselleni ja yhden upean kellon teille arvottavaksi :) Ja tähän tilaisuuteen tartuin ilomielin, joten nyt jollain teillä on mahdollisuus voittaa 135 euron arvoinen Classic Canterbury - kello! Kyseinen malli käy miehille sekä naisille.

Osallistu arvontaan kertomalla, miksi juuri sinä haluaisit voittaa kellon itsellesi. Muista myös liittää loppuun sähköpostiosoitteesi! Arvonta päättyy tiistaina kello 18:00

Ja kilpailuista puheenollen, lipun Vares -elokuvan kutsuvierasnäytökseen voitti krauko@welho.com! Sulle on lähetetty sähköpostia :)

258 kommenttia:

 1. haluaisin voittaa kellon,koska vanha kelloni on isäni vanha:D ja tarvitsisin hieman päivitystä uuteen lookkiini:)

  reetta.vierela@wippies.fi

  VastaaPoista
 2. Koska toi on upee, enkä ikinä voita mistään mitään! :D


  ondessa@gmail.com

  VastaaPoista
 3. haluaisin tuon kellon itselleni, tai oikeastaan antaisin sen eteenpäin poikaystävälleni, koska meillä on juuri oikeastaan tänään merkkipäivä. Lupasin hommata pienen lahjan, mutta en kuitenkaan kerennyt joten kello tulisi oikeaan saumaan, vaikkakin antaisin sen vähän myöhässä ajankohdasta.

  johku991@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Oon ettinyt jo pitkään rannekelloa ja osallistunut tähän arvontaan jo muissakin blogeissa, mutta ei oo onnetar suosinut. Toi kello on kyllä nätti ja sopis mun omaan tyyliin omasta mielestäni :)

  viivie@live.com

  VastaaPoista
 5. No, ekaks ihan se syy etten ole koskaan voittanut mitään! Ja toiseks se että, haluaisin antaa kellon lahjaksi rakkaalle ystävälle, entiselle poikaystävälle! Hänellä ei ole ainuttakaan kelloa.
  blackdiamond_nd@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Olen aina myöhässä joka paikasta (ainakin melkein), joten kello tulisi todella tarpeen!

  inksu13@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Kello olisi mielestäni tosi kiva kevääksi, se on tosi mun tyylinen ja rehellisesti ei mul oo varaa tommoseen :D eipä tässä mitään kummempia syitä toivottavasti onni sattuu kohalle emma.makia@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Haluisin voittaa kellon, sillä mun isä on just selvinnyt syövästä ja haluisin antaa ton kellon sille muistutukseks siitä, että se selvii kaikesta ! epa_@windowslive.com

  VastaaPoista
 9. Toi kello on vaan niin upea:-) Antaisin veljelle 18v synttärilahjana sillä kello on täysin hänen tyylisensä! Tottakai omisin sen myöhemmin itselleni, sillä sen verran hienon näköinen kello:-D haha!
  jjhenq@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Haluaisin voittaa ton kellon koska se on mun mielestä tosi hieno, just mun tyylinen!:) oon osallistunu useampaa näihi kelloaevontoihi mutta kertaakaan ei oo voitto mulle osua. Kello on kumminki sitä hintaluokkaa etten itse rahattomana opiskelijana pysty ostamaan..

  ansumo96@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Antaisin kellon siskolleni muutenvaan- lahjaksi, koska hän jaksaa aina yllättää minua pienillä yllätyksillään, mutta minulla ei aina riitä ideat hänen ilahduttamiseen :) Olisi ihanaa piristää hänen päiväänsä tällä upealla kellolla !
  nasta_asta@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Oon jo muissakin blogeissa ihastellut kyseistä kelloa mutta en ole koskaan jaksanut tai ehtinyt ruveta osallistumaan sen arvontaan. Siinä näkyykin mun ongelma, mä olen patologinen myöhästelijä ja ajankäyttö tuottaa pieniä ongelmia. Mä oon se jota saa aina odotella ja jolle naureskellaan kun tuun taas kerran tunnille myöhässä....:-D
  Useasti on tullut harkittua rannekellon ostoa mutta lompakko ei anna myöten. :-(
  Toisaalta se kello ei välttämättä ratkaisisi ongelmaa suoranaisesti, mutta kyllä sitä tuli katseltua vähän useemmin jos se olis noin ihana!

  Ja nyt kun kerran kommentoin niin pakko sanoa että oot tosi upee!! :-)

  VastaaPoista
 13. Mun mielestä toi on vaan niin kiva ja tyylikäs ja toi sopis mun tyyliin!:)
  jennicaaw@gmail.com

  VastaaPoista
 14. no haluisin voitttaa uuden kellon,koska luultavasti mun vanha ihanaoranssi kello katos :( ei maksanu ku 12e mut harmittaa tositositosi paljon koska se oli paras kello! :( ja ton kellon värit on ihanat <3
  kikkelikia@live.fi

  VastaaPoista
 15. ja hups unohdin lisätä sähköpostiosoitteen.... metrophilia@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Haluaisin ton, koska en omista yhtäkään kelloa tällähetkellä :( :D

  sonja95_@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Haluisin voittaa ton koska en omista yhtään kelloa ja toi on älyttömän siisti!

  mericae@luukku.com

  VastaaPoista
 18. täytyy rehellisesti myöntää etten omista yhtään rannekelloa joten tää olis kyllä tosi kiva ja persoonnallinen!

  s.u.s.k.i@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Toi kello on niiiiin upea! Ihana että tollaset paikat haluaa tehdä yhteistyötä :)

  Mutta siis haluaisin voittaa kellon, koska itse omistan vaan kaksi kelloa enkä kyllä ole noin upeaan vielä törmännyt! Toi on vielä kaiken lisäksi tosi kallis :s

  Kello sopisi myös loistavasti mun kesän tuleviin väreihin. Sininen on mun uus rakkaus ja punaseen koitan totutella viim. kesään mennessä.;)

  hop_su_tin@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Oijjoi minä tarvitsisin ja haluiaisin tuon upean kellon, koska en omista ainuttakaan kelloa tällä hetkellä. Rakas vanha kelloni varastettiin vähän aikaa sitten ja se oli hieman tuon tapainen, sillä oli kovasti tunnearvoakin!

  Tuo on todella siisti kello josta haaveilen :)

  heidikatariina92@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Haluaisin voittaa kellon kovasti itselleni, koska poikaystäväni valmistuu rakennusmieheksi parin viikon päästä ja minulla ei ole mitään lahjaa ostettuna hänelle.:) Kellosta hän on puhunut kauan mutta omilla opiskelija tuloillani ei ole varaa mitään kallista kelloa ostaa. Poikaystäväni olisi varmasti mielissään tästä upeasta kellosta. Jokaisessa mahdollisessa blogissa olen tähän samaiseen arvontaan osallistunut, mutta missään ei ole tärpännyt.:( toivottavasti onnistaisi edes nytten!!:)

  pauliinariikka@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. toi kello vaan on niin ihana! en yleensä tykkää rannekelloista, mut tos on jotai:)

  ansku_efe@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Haluaisin voittaa, koska tuo kello on ihan mielettömän siisti ja istuisi tyyliini täydellisesti :)

  sypa.blog@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. On ollut jo hetken aikaa ostoslistalla uusi kello ja tuon kyllä kotiuttaisin itselleni oikein mielelläni!! :)

  feya92@luukku.com

  VastaaPoista
 25. Haluisin voittaa tuon, sillä en omista kelloa ja toi on niin kaunis.. :)

  vaatetellen@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Poikaystävälle synttärilahjaksi menis, kaverille rannekellot on kun naisille kengät, jonkinlainen pakkomielle.
  myrsky.m@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Haluaisin voittaa kellon itselleni, koska antaisin sen poikaystävälleni lahjaksi. Hän on pian 5 vuotta kestänyt minun kanssa :D On sen verran hieno kello, että joskus se saattaa minunkin ranteeseen sujahtaa! ;)

  Toivottavasti onni nyt tärppäisi!! :)

  karkkie@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Mä haluaisin voittaa ton kellon itselleni, koska olen osallistunut jokaiseen kellokisaan blogeissa joissa vaan oon nähnyt tän, ( ainakin 5 eri blogii) ja mistään niistä en ole voittanut !! ja tosiaan mun ainut kello on sykemittari, joka on valmistettu varmaan tuhat vuotta ennen Kristusta.... eli ei kovin kaunis.

  VastaaPoista
 29. Ei mulla mitään perustavanlaatuista syytä ole, hieno kello :D?

  pepsic91@msn.com

  VastaaPoista
 30. Mulla on aina aika vähän hukassa, koskaan tiiä missä puhelin on ja siitäkin hankala katsoa aina kello. Toi kello helpottais mun elämää huomattavasti ja siistiki kaikenlisäks, einiin perus mutta ei liian outokaan!

  essuli94@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. mä tarttisin ton ihanuuden, jotta oisin jossain kerrankin ajallaan :)

  milja4ever@msn.com

  VastaaPoista
 32. Voi luoja että mulla ärsyttää nämä samat arvonnat tästä kellosta, jotka on jo ainaki 3 eri blogissa. :D

  VastaaPoista
 33. Haluaisin antaa tämän lahjana ihanalle ystävälleni osoituksena siitä kuinka paljon hän on minua auttanut. Olen tehnyt mittaamattoman suuria virheitä joissa muut eivät ole tukeneet, mutta hän on. Olen muuttamassa pian kotikaupungistani muualle opiskelemaan ja tämä kello olisi täydellinen lahja näyttämään suurta kiitosta monesta kuluneesta vuodestamme yhdessä, hän on ihminen joka ansaitsisi tämän!

  Aijemmissa arvonnoissa ei ole onnistanut, mutta toivotaan että edes nyt!!! :)

  mansikkakarkki_04@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. En ole ikinä oikein osannut rannekelloja käyttää, mutta kuitenkin viime ulkomaanmatkalta mukaan tarttui aivan upea hopeinen rannekello, jonka ansiosta rakastuin rannekelloihin.. ja nyt se päätti sanoa itsensä vähän aikaa sitten irti, ja uusi ihanuus olisi hakusessa. Ja tossa noi värit vaan iskee :)

  da_sweetie@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. en yleensä pidä kelloja mutta taatusti jos tuon saisin niin olis aina ranteessa!:)

  sandra_a1_@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. Rakastan kelloja niiiin paljon, mutta mä en omista yhtäkään tällä hetkellä, sillä tottakai aina tykästyn niihin kallemimpiin, eikä pienellä opiskelijabudjetilla noin vaan kalliita kelloja ostella ! Jospa nyt onni kävisi.. :)

  julia.kutvonen@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Toi kello olisi maailman ihanin lahja antaa äitille joka on jaksanut huolehtii mun ja veljien koulu jutuista, ja auttanu aina kun tarvitsee.. kaiken kukkuraksi äitillä on kohta synttärit ja siinä samassa naistenpäivä.. ja nyt ei olisi rahaa ostaa mitään.. :)

  rebekka@tarkkanen.fi

  VastaaPoista
 38. tuo kello on aivan ihana! haluaisin tuon kellon koska en omista ainuttakaan tällä hetkellä :D!


  JaninaDaa@windowslive.com

  VastaaPoista
 39. yksinkertasesti vaa siks et toi on niin törkeen ihana! ja ah niin ihanan seilorihenkinen et ois just passeli tulevaks kevääks/kesäks :)

  tytti.s@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. En oo koskaan ennen tykänny kelloista, mut nyt kun näitä kelloja on alkanut pyöriä blogeissa on tullut hirveet himot :D Tossa on ihan sairaanmakeet värit, oon lähdössä kesäkuussa Englantiin kielimatkalle joten tota sopis esitellä siellä lipun väreihin sopien! Ja sopiihan toi kivaan merimies(tyttö)tyyliin!

  amanda_pon@luukku.com

  VastaaPoista
 41. Koska mä oon aina myöhässä..
  henni.savolainen@edusaimaa.fi

  VastaaPoista
 42. Tosi kiva kello, josta iskäni joka kuvittelee olevansa nuorekas voisi pitää :D

  muksis_93@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. niiii tyylikäs ja hieno, ikinä onni ei suosi minua, yrittänyt monesta muustakin blogista tätä voittaa... mutta turhaan! jospa tälläkertaa onnistaisi:)

  VastaaPoista
 44. Enn oo kelloa ikinä käyttäny ranteessa mut nyt pikkuhiljaa alkanu ajattelee et ois kätevää olla ranteessa kello koska puhelin aina hukassa ku sitä yrittää laukusta kaivaa esille ! Toi ois vielä hieno kello joten varmasti tulisi käytettyä (:

  crisseonparas@windowslive.com

  VastaaPoista
 45. En omista ainuttakaan rannekelloa, joten toi olis mahtava "ensimmäinen kello" mun kokoelmaan. :-D
  Ja olis vielä iiiihana 20 vuotis lahja itselleni, mitä juhlin viikon päästä! :-)

  nikita.id@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. tosi nätti kello, mitä muutakaan :) aada.rn@luukku.com

  VastaaPoista
 47. koska tuo on hieno! :)

  janita1996@hotmail.com

  VastaaPoista
 48. tämä kello on osoittanu niiin paljon ihastusta kun lähes joka blogissa tähän törmänny! must have!

  ellii_95@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. toi kello on ihana ja mulla ei oo mitää rannekelloa! Ois myös kiva voittaa joskus, en koskaa oo voittanu mitää =D=D

  cisse.s@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Tollanen kello ois tosi kiva! Mun on pitäny hankkii ittelleni uus kello tosi monta kertaa mut se sit on aina vaa jääny, tollasen voittaminen ois ihan mahti juttu :)
  hanna.karoliina95@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Tahtoisin ton siks koska en omista yhtään kelloa :-D Yksinkertasesti. Oon kattellu kaupoissa jo jonkinaikaa erilaisia kelloja mut en oo vielä ostanu. Nimittäin tykkään nykyään asusteina kelloista tosi paljon, ne on yksinkertasia mut kivoja ja vieläpä oikeesti hyödyllisiä! Ja nyt oon ihastunut tuohon nimenomaiseen raidalliseen rannekkeeseen, kun on tosiaan näkyny näitä muissaki blogeissa. Oon tietysti osallistunu kaikkiin arvontoihin mutku ei se arpaonni ikinä osu kohalle :-(

  saara1306@hotmail.com

  VastaaPoista
 52. Kello on yksinkertaisesti vaan niin kaunis ja "klassisen" näköinen! Se sopisi täydellisesti kesäksi valkeiden shortsien sekä tummansinisen/punasen t-paidan kanssa ruskettunutta ihoa vasten :)

  minttu_kaakao@hotmail.com

  VastaaPoista
 53. Antaisin kellon poikaystävälleni lahjaksi, kun hänellä on kohta synttärit :) Minusta tämä olisi juuri loistava lahja hänelle!

  petruzka_92@hotmail.com

  VastaaPoista
 54. Haluaisin voittaa tuon kellon, koska...
  -värit punainen, valkoinen ja sininen muistuttavat minua huippukivasta vaihtarivuodestani Alankomaissa. Kyseessä siis lipun värit. Tuo kello olisi sopivan pieni ja näpsäkkä koska en aio ostaa mitään turistien lippupaitaa
  -minulla ei ole rannekelloa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no voihan helvetti, sähköposti jäi :) eli gaiaa321@gmail.com

   Poista
 55. Toi on ihana, just tollanen merihenkinen. Kesää ootellessa toi ois ihana kaveri ranteeseen. Ehkä ton avulla oisin vähemmän myöhässä. ;)

  mari_alasorvari@hotmail.com

  VastaaPoista
 56. Mulle kelpaisi toi ajannäyttäjä suoraan sanottuna siksi, että mun puhelimeni kello vaihtaa itsestään aikaa! Rannekellot tuskin ovat vielä niin kehittyneitä että ne liikuttelevat viisareitaan miten sattuu. Minäkin varmaan oisin ennättäny aiempaan bussiin jos kello olisi ollut oikeassa.

  http://tuulis-stuff.blogspot.com/
  tuulipoo@hotmail.com

  VastaaPoista
 57. haluisin voittaa kellon, koska olen jo monessa monessa monessa blogissa osallistunut arvontaan mutta missään ei ole tärpännyt ja niin paljon haluaisin tämän kellon poikaystävälleni ja tottakai voisin itsekkin välillä sitä lainata ;) piia.karpovuo@hotmail.com

  VastaaPoista
 58. Rannekello tekisi poikaa, koska minä (kontrollifriikki) olen alkanut myöhästellä :D
  Tuota kelloahan voisi yhdistellä aika kivoihin vaatteisiin!

  heroinsixx@hotmail.com

  VastaaPoista
 59. Oih! nuo kellot ovat niin simppelin näyttäviä, ettei tuollaisesta voi olla pitämättä. Rannekellot ovat tarpeellisia niin töissä kuin vapaallakin, en varmasti osaisi elää ilman kelloa kädessäni. Harmi vain, että nykyinen rannekelloni rikkoutui juuri perjantaina, joten uudelle olisi todellakin tarvetta.

  juli_xx@luukku.com

  VastaaPoista
 60. toi kello ois just sopiva antaa poikaystävälle että vois siitä aina katella monta tuntia sillä on jälellä lomiin että pääsee taas tänne mua piristämään :) okei oon huono keksiin mitään syitä. mut toi on vaan upee ja sopis kullalle hyvin

  ida_lukkarinen@msn.com

  VastaaPoista
 61. Pakko myöntää, että en osallistu tähän kilpailuun, jotta saisin tuon kellon itelleni, vaan poikaystävälleni. Meillä on tulossa vuosipäivä, mutta mulla ei ole mitään kivaa lahjaa hänelle (saati rahaa ostaa sitä), ja se niin rakastaa tollaisia rannekelloja! <3

  vilma.jussila@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 62. toi nyt vaan ois törkeen upee ja näyttäis ihanalta kesällä ruskettunutta ihoo vasten! ja onni ei oo vielä muissa blogeissa potkinu ni jos sitä nyt ;D

  sapuscha@hotmail.com

  VastaaPoista
 63. Haluaisin antaa tuon ihanan kellon avopuolisolleni 20-vuotis syntymäpäivälahjaksi. Olemme molemmat opiskelijoita, ja rahaa ei ole ikinä mihinkään ylimääräseen. Olisi aivan mahtavaa, jos voisin kerrankin näyttää rakkauteni jollain näin arvokkaalla ja upealla asialla. :)


  ilona.niiniaho@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Ihanaa bongata tämä arvonta sinultaki olin koko hiihtoloman pois netin luolta ja kun tulen takaisin löydän todella monnella tämän arvonnan mutta voittaja on jo ratkennut olen kuolannut tätä kelloa siitä saakka enkä saa pois mielestä. Olen miettinyt kellon ostoa mutta raha tulee mun ja tämän ihanan kellon väliin.

  paikku22@hotmail.com

  VastaaPoista
 65. Kello on ihanan rento ja kevyt, loisi mukavan loppusilauksen kevään ja kesän vaatetukseen!

  amandiinak@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Haluaisin voittaa kellon, koska aikasempi kello on saatu koulunaloitus lahjaksi monta monta vuotta sitten. Kaipaisin siis päivitystä kellovalikoimaani :)

  nanaa-nanaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Oon kauan halunnut kelloa. Sellaista kelloa joka erottuisi vähän edes massasta ja tää DW:n kello on kyllä sellainen. Rakastan yli kaiken rannekelloja, koska oon aina pitäny niitä kivana asusteena ja asun piristäjänä. DW:n kello olisi mahtava siihen tarkoitukseen, koska siinä on värejä.
  En omista tällä hetkellä yhtäkään kelloa, koska ei oo ollu varaa ostaa.
  Oon muissakin blogeissa osallistunut tähän arvontaan, mutta en kertaakaan oo
  vielä voittanut kyseistä kelloa ja toivotaan, että nyt olis mun aika.
  Plussana on myös se, että oon yleensä paikalla liian aikaisin tai liian myöhään, joten kello olis hyvä apu siihen, että olisin juuri oikeean aikaan paikalla :)

  noorajauuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 68. Haluaisin voittaa kellon en itselleni vaan lahjaksi poikaystävälleni. Erosimme puoli vuotta sitten 7 vuoden seurustelun jälkeen ja nyt 6kk myöhemmin palasimme vihdoin takaisin yhteen. Ja ajattelimme juhlistaa tätä tapausta lähiaikoina pienimutoisin kahden hengen juhlin ja ajattelin että joku tämän ihanan kellon tapainen olisi aivan täydellinen back together -lahja, sillä tiedän että itse saan jotain aivan ihania koruja. Näin opiskelijana olen vaan koko ajan ihan rahaton ja makaroni-tonnikalakuurilla. Ei kuule paljon ostella kelloja :D Lisäksi tämä on aivan poikaystäväni tyylinen!

  valkoinen_pesukarhu@luukku.com

  VastaaPoista
 69. Toi kello on ihan sikamakee, ja merkkikellot on vaan jotain niiiin ihanaa <3 paras!

  ann--ika@hotmail.com

  VastaaPoista
 70. toi on älyttömän hieno ja meinaan aina myöhästyä bussista juuri sen takia kun kello ei oo lähettyvillä :) oppisin samalla lukemaan myös ei-digitaalista kelloa jota en vieläkään ole oppinut vaikka toukokuussa täytän 17;D

  miljakaisa[at]gmail.com

  VastaaPoista
 71. Haluaisin voittaa ton kellon, koska antaisin sen mun parhaalle jätkäkaverille valmistujaislahjaksi, toi olis niin täydellinen sille. Ollaan oltu hyviä ystäviä jo kolmisen vuotta, enkä oo koskaan hälle osannu ostaa synttärilahjaa( huoh miehet:D) , joten valmistujaislahjaksi toi olis hälle TÄYDELLINEN, hän niin arvostais tollaista kelloo, olis niin ihana jos hän sais ton itselleen mun voittamisen kautta :)

  veruska__@hotmail.fi

  VastaaPoista
 72. Haluisin ton kellon itelleni, koska on ihan sairaan mageee! :) mulla on vaa puhelimessa kello joten senki takii ois ihan kivasti käyttöö tollaselle, tosi upeeta et toi sama firma haluaa tehdä niin monen blogin kans yhteistyötä niin useimmilla on mahis voittaa! :)

  marjauu93@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivoisin voittavani kellon, koska en omista rannekelloa, meillä ei ole edes seinäkelloa kotona:D haluaisin yllättää poikaystäväni, jolla on pian syntymäpäivä, tämä tulisi ainakin tarpeeseen ja varmasti käyttöön:)

   emmaa@live.fi

   Poista
 73. Haluaisin voittaa koska en omista kelloa ja se olisi tarpeen! :)

  ssiraa@hotmail.com

  VastaaPoista
 74. Jos voittaisin kellon, antaisin sen lahjaksi poikaystävälleni. Hän ei omista yhtäkään rannekelloa (..kuten en minäkään), vaikka niin hyvännäköisen miehen ranteeseen todellakin sopisi noin hieno kello. Toisena syynä on se, että haluaisin kerrankin vuorostani yllättää miehen, hän kun on kiikuttanut minulle vaikka mitä yllätyksiä aina omatekemästä kaulahuivista lähtien sinne perinteisiin kukkiin.. :)

  jennastiina@hotmail.com

  VastaaPoista
 75. Ihanan värinen kello, ja en omista yhtään rannekelloa joten sellainen olisi kiva saada :)
  Saattaisin toki antaa sen poikaystävälleni :)

  jaddsmi@hotmail.com

  VastaaPoista
 76. Haluisin kellon siks, koska yhellä mulle tosi tärkeellä ihmisellä oli just synttärit enkä oo vieläkään keksiny synttärilahjaa. Haluisin yllättää erikoisemmalla lahjalla, ku vaan joku perus lahjakortti tms. + Tollasella kellolla tekisin varmasti suuremmanki vaikutuksen... ;)

  alina.juote@hotmail.com

  VastaaPoista
 77. Haluaisin epätoivoisesti kellon, koska oon omistanu viimeksi rannekellon joskus ala-asteella, eli toisinsanoen sata vuotta sitten :)Masentaa... Ja kun mä en oo koskaan voittanu yhtään mitään :) Tossa olisi myös just värit, josta miehenikin tykkää, niin saatais vaikka vuorotellen sitä pitää ;)

  VastaaPoista
 78. Haluaisin antaa tämän kellon maailman ihanimmalle ukilleni 70-vuotis lahjaksi. Hän on maksanut ja uhrautunut elämässään paljon mummin, äidin ja minun vuokseni, nyt on minun vuoro antaa ukille jotain takaisin. ♥

  jenni-lamsa@hotmail.com

  VastaaPoista
 79. Noi kellot on aivan ihania! Antaisin kellon poikaystävälleni, joka on vielä 4kk armeijassa. Kello tulisi hänelle todellakin tarpeeseen. Armeijassa on hyvin tärkeää olla jokapaikassa ajoissa ja poikaystäväni ei omista yhtäkään rannekelloa. Toinen syy miksi kello menisi juuri poikaystävälleni on, että meillä oli juuri neljäs vuosipäivä, ja kello voisi olla kiva vuosipäivälahja ja tapa kiittä ihanista vuosista yhdessä :)
  veeragee@hotmail.com

  VastaaPoista
 80. haluisin ton kellon, koska antaisin sen mun äidille synttärilahjaksi,joka on itseasias tänää. Haluun jotenki ees kiittää sitä mun huolehtimisest ja kaikest vaikka välillä oonkin kauheen vaikea teini ;D se on kuitenki mulle kaikkein rakkain henkilö mun elämässä.

  el_lu_96@hotmail.com

  VastaaPoista
 81. Tarvitsisin kunnollista kelloa, koska en ole koskaan itse asiassa sellaista edes omistanut. Katon aina ajan kännykästäni ja se ei ole oikein soveliasta kaikissa tilanteissa ja pulassa sitten vasta ollaankin kun akku loppuu. Kello olisi myös kiva muistutus pysyä ajassa, noin kivannäkönen kun on niin tulee sitä ihasteltua ja samalla huomaamattaan ehkä ärsyttävä tapani myöhästely vähenisi. Rannekello myös on kiva asuste, mukava pieni piriste asuun. :-)) Enpä oo tämmösistä arvonnoista koskaan mitään voittanut, mutta yritetään nyt kuitenkin!

  makeyourworldstop@hotmail.com

  VastaaPoista
 82. Ensinnäkin toi kello on ihan törkeen hieno! En oo omistanu rannekelloa ala-asteen ensimmäisten luokkien jälkeen, ja oon kattellu ittelleni kelloa jo vaikka kuinka kauan. Ainoona ongelmana on vaan rahan puute, joten kelloa en vieläkään omista. :(

  edfani95@hotmail.com

  VastaaPoista
 83. Haluaisin voittaa, jotta tietäisin paljonko kello on.


  Sonja--@hotmail.com

  VastaaPoista
 84. Haluain DW kellon koska se olisi ihan mahtava asuste (koska en osaa käyttää kelloa tai siis ajan katson kännykästä :')) ja sen värit ovat aivan ihanan klassiset, sopii minkä tahansa kanssa !

  henna.m.saarela@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Haluaisin antaa tuon kellon lahjaksi poikaystävälleni. Hänellä on ensikuussa synttärit ja mulla ei kertakaikkiaan ole varaa ostaa hänelle mitään lahjaa :( toivon todella että voittaisin, etten olisi niin "kamala" tyttöystävä :(

  Nonnuli@live.fi

  VastaaPoista
 86. aaa! haluisin voittaa ton mun poikaystävälle! se ei koskaan osta ittellensä mitään vaan tuhlaa rahansa muhun, eikä mulla oo rahaa ostaa sille mitään kalliimpaa, joten toi ois täydellinen yllätys mun poikaystävälle :)

  krisse_95_@hotmail.com

  VastaaPoista
 87. Oon tosi kauan etsinyt jotain simppeliä kelloa mutta jotain, missä on joku juju. Tykkään erityisesti tuosta ohuesta kellotaulusta, joka ei ole liian massiivinen. Värikäs ranneke antaa kivaa pirteyttä kellon ulkoasuun;)Uusi kello on ollut etsinnässä jo pidemmän aikaa, joten tää olis hyvä ehdokas!

  katasti@hotmail.com

  VastaaPoista
 88. haluaisin ton kellon ittelleni koska mulla ei oo tommosta kelloa=( ja oon pitkään haaveillu just ton tapasesta!! ja sit ajattelin myös ku mun kaverilla on synttäriiit että voisin antaisin sille ku se rakasraa just DW:tä (;

  VastaaPoista
 89. ainii toho ylempää unohin mun sähköpostiosotteen
  eli nora.pokka@hotmail.com

  VastaaPoista
 90. Toi kello on vaan ihana :-)

  ssaana--@hotmail.com

  VastaaPoista
 91. Tosi nätti kello, vaikkei edes ole ihan mun tyylinen. Mutta ehkä saisin mun tyyliä monipuolistettua ton kautta :D

  laura_lahin@hotmail.com

  VastaaPoista
 92. Haluaisin kellon itelleni, koska parhaallakaverillani on kohta synttärit ja hän yllättyisi todella kyseisestä kellosta !:) Olen huono keksimään hyviä lahjoja ja tämä kyllä olisi sellainen. Olisi ihanaa jos voittaisin, ja ystäväni saisi kellon :)

  iday_@suomi24.fi

  VastaaPoista
 93. oikeastaan kaikki mun rannekellot on hajonnu, kun ovat olleet niin heikkolaatusia. ois kiva saada kerrankin oikein laadukas ja klassinen kello! :)

  sari.makela@wippies.fi

  VastaaPoista
 94. Jos voittaisin kellon, antaisin sen avomiehelleni syntymäpäivälahjaksi, koska opiselijabudjetilla tuon hintaisia lahjoja ei valitettavasti ostella..
  Kello on tyylikäs ja yksinertaisesti upea ! Näyttäisi hyvältä ranteessa varsinkin näin kevättä kohti mentäessä :)

  ps. Voi olla että jos voittaisin saattaisi kello sillointällöin eksyä omaankin ranteeseen ;)

  mmm-aija@hotmail.com

  VastaaPoista
 95. Haluaisin tuon kellon poikaystävälleni sillä hän on AINA myöhässä.. ja inhoaninhoanINHOAN yli kaiken myöhästeleviä ihmisiä, joten jos se tuon kellon sais niin osaispahan herra kattoa aikaa joskus ja olla ajoissa paikalla :DD

  salmi.juulianna@gmail.com

  VastaaPoista
 96. Tarvitsisit tuon kellon, koska mulla ei oo vielä kelloa ku ei oo ollu oikee varaa ostaa mitään laadukasta. Myöhästelen aina kaikkialta ja etsiskelen kännykän kelloa laukun pohjalta joka sekunti. Sikisi siis olisi upee jos saisin tuon ihanan kellon ranteeseeni. Siinä on vielä kaikenlisäksi kaikki lempivärini!

  irisvaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 97. Koska en oikeesti omista yhtään rannekelloa! Nyt jos tuon itselleni nappaisin nii ois hyvä syy alkaa käyttämään rannekelloa ja korjata tuo kellosaldo. :)

  heizpi@hotmail.com

  VastaaPoista
 98. Haluisin ton kellon koska toi nyt vaa on yksinkertasesti niin upee keväkello ettei mitää rajaa :D hennahaha@hotmail.com

  VastaaPoista
 99. Haluaisin ton kellon itselleni, koska se sopis iha hullun hyvin mun kevään asusuunnitelmiin ! Oon ajatellu alkaa käyttää värejä nyt iha rohkeesti niin toi kävis niihi ku nappi silmään:)  ma-riiv@hotmail.com

  VastaaPoista
 100. Haluaisin voittaa kellon yksinkertaisesti siksi, koska en omista rannekelloa. En ole omistanut rannekelloa vuosiin, mutta jokin aika sitten aloin etsiä sopivaa, mutta "sitä oikeaa" ei ole tullut vastaan. Olisi siis upeaa voittaa tämä kello, jolloin ongelma ratkeaisi :)
  minna.mustonen@windowslive.com

  VastaaPoista
 101. En omista mtn kivaa kelloa joten tämä paikkaisi sen kolon :)
  valekuva@gmail.com

  VastaaPoista
 102. toi ois just sopiva lahja poikaystävälle vaikka kuukausipäivälahjaks, kerranki jotai erilaista, ei mulla tommosiin ois itellä varaa.. :D!

  tiinasultsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 103. Haluaisin kyseisen kellon, koska olen yrittäny etsiä kelloa suurella ja pyöreällä kellotaululla, ja värit ovat upeat!! Inspiroivat pukeutumistani, tuovat väriä ja vaihtelua! :) Kelloja en omista muutenkaan, olisi ihana vihdoin saada!

  tuuli.hynninen@gmail.com

  VastaaPoista
 104. En omista yhtäkään kelloa ja toi en ihana!!!!

  riikkaj94@hotmail.com

  VastaaPoista
 105. Haluisin ton kellon, että voisin äidille synttärilahjana antaa :)
  Sannii.pykalamaki@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 106. Tuo kello ois tosi ihana varsinki kesäksi :) En myöskään omista toimivaa rannekelloa, joten tuo ois tarpeen.

  nettakatariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 107. Haluaisin jotain pientä kivaa piristystä pukeutumiseeni ja kyseinen kello sopisi täydellisesti siihen tarkoitukseen :)

  amanda.karlsson@edu.parainen.fi

  VastaaPoista
 108. Nyt olisi hyvä sauma voittaa uusi kello, koska vanha meni juuri rikki. :( Uuden kellon ostamista olen suunnitellut, mutta olisipa hienoa jos sen voittaisikin tästä! :)

  jennasaari92@gmail.com

  VastaaPoista
 109. Olisi kiva saada uusi hieno kello kun ainut vanha kelloni on alle kympin arvonen rumilus jota en edes viitti käyttää..

  kati.1991@hotmail.com

  VastaaPoista
 110. Haluisin voittaa tuon kellon koska ensinnäki toi on sairaan hieno, enkä omista rannekelloa enkä ikinä oo omistanut :D Toiseksi jossei toi olis mulla niin paljoa käytössä niin voisin antaa iskälle syntymäpäivälahjaksi mikä on pian :-)

  janettasd@luukku.com

  VastaaPoista
 111. Tuo kello sopisi hyvin kesäiseen merimies tyyliin:) Olisi kiva voittaa uusi kello, vanha on jo sen verran ränsistyneen näköinen!

  hnz@luukku.com

  VastaaPoista
 112. Tarvitsisin kellon, sillä työssäni aika on melko tärkeä. Mulla on sen verran iso kello tällä hetkellä, et se on enemmän tiellä. Tarttisin siis kunnon kellon, joka ois sirompi.

  Toi näyttää ainakin sirommalta, kuin omani.
  http://suskide-matkailuavartaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 113. Voiku söpö kello :) Haluaisin tuon kellon itselleni siksi, ettei minulla ole kelloa. :D Entinen meni rikki, eikä ole tällä hetkellä varaa uuteen ja kello oli ennen aina ranteessa.

  jjjjanita@hotmail.com

  VastaaPoista
 114. Haluaisin tuon kellon itselleni, koska entinen kelloni meni rikki. :-( Ostaisin uuden tilalle, mutta olen rahaton.. Ja onhan toi kyllä tosi hieno.

  jjjjanita@hotmail.com

  VastaaPoista
 115. Mulla ei oo koskaan ollu rannekelloa ja nyt sellanen kelpais ettei aina kelloa tarvii puhelimesta kattoa, ja toi kello on myös tyylikäs :)

  karkki_94_@hotmail.com

  VastaaPoista
 116. Moi! Haluaisin tuon kellon, koska en omista yhtään arkikäyttöön sopivaa kelloa, joka voisi jopa edesauttaa sitä että olisin joskus ajoissa... Kaiken lisäksi toi kellon on tosi upean näkönen, joten jännityksellä odottelen täällä tuloksia ;)

  janitaa_@windowslive.com

  VastaaPoista
 117. Daniel Wellingtonin kello olisi juuri sopiva minulle koska rakastan sailor-tyylisiä asusteita ja vaatteita, ja voin niin nähdä kyseisen kellon ranteessani koristamassa muuten klassista tyyliä :) Kevään ja kesän ehdoton asuste!

  effyee@gmail.com

  VastaaPoista
 118. Tahdon tuon kellon, koska en omista ainuttakaan rannekelloa ja tuo on niiiiiin hieno :) IHAN mun näköinen!

  hetakilpinen@gmail.com

  VastaaPoista
 119. Daniel Wellingtonin kello on juuri sopiva klassiseen, mutta pienistä erikoisemmista yksityiskohdista koostuvaan tyyliini. Sailor-henkisyys on tämän kevään ja kesään ehdoton lempparijuttuni ja kello tulisi koristamaan rannettani takuuvarmasti!:)

  effyee@gmail.com

  VastaaPoista
 120. Haluaisin kellon, koska oon aina myöhässä! Mulla on kello ollut viimeksi joskus ala-asteella, joten nyt ois loistava tilaisuus opetella taas käyttämään kelloa. Lisäksi tuo kello on tosi kaunis ja ajaton. Tykkään siitä myös, koska se ei ole ihan tavallisen näköinen.

  postiakialle@gmail.com

  VastaaPoista
 121. Ihan älyttömän simppeli ja sen takia myös törkeen hieno kello joka sattuu myös olemaan laadukas! oon nyt 5kk poikaystävässä erossa ollut sillä asuinpaikkani on hetkellisesti sveitsi ja ois ihan huippua piristää miehen päivää upealla kellolla :) tietenkin sitten vihdoin suomessa asuessani kello saattaa vilkkua myös omassa ranteessani hehe...

  mette_pasanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 122. Ihan kiertelemättä haluaisin ton kellon itselleni koska se on aivan älyttömän upea, enkä omista minkäänlaista kelloa!

  milla.lehtinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 123. Haluaisin kellon koska se on yksinkertaisesti tajuttoman hieno :)

  hurvakarva@gmail.com

  VastaaPoista
 124. Kello vaan on niin upea ja sopisi mun tyyliin niin hyvin! :)

  kaisa_hjerppe@hotmail.com

  VastaaPoista
 125. Haluaisin kellon siksi, koska antaisin sen poikaystävälleni lahjaksi. Rakastan lahjojen antamista ja sitä fiilistä mikä siitä tulee! Köyhänä opiskelijana ei nyt ihan hirveästi mitään suurta ostella :)
  eveliina.johansson@suomi24.fi

  VastaaPoista
 126. koska se on hieno! ja mulla ei ole kelloa.

  mxxder_marble@hotmail.com

  VastaaPoista
 127. Antaisin kellon poikäystävälleni kihlajaispäivänämme jolloin tulee 4 vuotta yhteiseloa täyteen. Hän on intissä ja sielä on erittäin tärkeää pysyä aikatauluissa ja hänellä ei rannekelloa ole, puhelimiakaan harvemmin saa käyttää joten siinäkin mielessä lahja olisi varmasti myös miehelleni mieluinen ja oma opiskelija kukkaroni ei tykkäisi kyttyrää :)

  jennn-aa@hotmail.com

  VastaaPoista
 128. Upea kello! Erityisesti klassinen ulkonäkö miellyttää kellossa. Minulla ja minun äidilläni on hyvin samanlainen maku ja pidämme samoista asioista, äidin kanssa jaamme lähes kaiken. Kellon haluisin jakaa äitini kanssa, tämä olisi äidilleni pieni osoitus siitä kuinka erityinen ja rakas hän onkaan.

  Ejju@hotmail.com

  VastaaPoista
 129. Mulle toi! :) Tarvitsisin tommosen vähän arkisemman kellon, koska kello on korvisten lisäksi ainut asuste jota osaan käyttää.. :D ja mulla on nyt vaan blingbling-kelloja :DD

  aino.v-k@hotmail.com

  VastaaPoista
 130. Haluaisin kello koska en ole koskaan omistanu semmoista ja olen aina halunnut kellon :) SussuRawwr@hotmail.com

  VastaaPoista
 131. Haluaisin kellon koska antaisin sen veljelleni lahjaksi. Sen entinen kello varastettiin tossa kuukaus sitten ja veli oli tosi harmissaan siitä ja ajattelin et tekisin yllätyksen ja ostaisin sille uuden kellon:) se ilahtuis siitä niin paljon. Ja tää kello ois ihan täydellinen siihen tarkotukseen, oon katellut noita tässä kuukauden aikana mutta en oo saanut vielä noin paljon rahaa säästettyä.
  innnuska@hotmail.com

  VastaaPoista
 132. UUJEE! Toi on juuri sitä mitä meikä tarttee! Mun isälläni on piakkoin 5o vuotis synttärit ja ollaan mamman kanssa aateltu että hankkittais synttärilahjaks kokonainen kesäasuste. Just jokkut kivat miesten sandaalit, sortsit, paidan, ehkä rotsi ja tietty uus kello! Oon aatellu mielessäni sellasta sini/puna/valkonen värimaailmaa ja toi sopii paremmin kun täydellisesti siihen!!! Tosin toi kello ei oo ihan mun isän tyylinen, mutta yleensä se suostuu pukeutuun siten mitä me sanotaan. Toisaalta ei haittais vaikka se ei sitä suostuis käyttään, koska mä oon aina valmis uhrautumaan uuden kellon omistajaks. ;)

  iila91@luukku.com

  P.S Tiedän....sähköpostiosote ei oo kovin imarteleva. :D

  VastaaPoista
 133. mulla ei ole kunnon kelloa ollut vuosiin ja nyt oisi muutenkin tarkoitus hankkia! :>

  gabriella6@windowslive.com

  VastaaPoista
 134. haluisin ton kellon itelleni yksinkertasesti siks koska mä vaa haluun sen.. :-D kellon värit on nii hienot ja toi on muutenki vaa nii magee!

  ida_raudaskoski@netti.fi

  VastaaPoista
 135. Antaisin sen syntymäpäivä lahjaksi minulle tärkeälle ja rakkaalle ihmiselle, itseasiassa ihastuksen kohteelle:)

  Regina.Roomets@luukku.com

  VastaaPoista
 136. haluaisin kellon ihan vaan siitä syystä että toin kyllä vaan niiiin upea! :) tykkään han älyttömästi!

  j.hallstrom@hotmail.fi

  VastaaPoista
 137. Äidilläni ei ole kelloa ja hän on ollut koko syksyn todella maassa ja haluaisin antaa kellon äidille vaan sen takia että äidithän on parhaita <3 ! Muistutuksena että mä ainakin välitän kaikista eniten <3

  iineslove@hotmail.com

  VastaaPoista
 138. haluaisin kellon tositosi paljon, tykkään siitä ku se on noin fresh ja sopis kesäks tosi hyvin! mulla on tällä hetkellä vaan yks rannekello, tarvitsen kipeästi lisäystä mun kokoelmiin :---------(

  jasugrr@windowslive.com

  VastaaPoista
 139. Omistan vain yhden rannekellon, JetSet Addictionin. Joka tälläkin hetkellä makaa hyllyllä, koska se on rikki, enkä yksinkertaisesti vielä pysynyt viemään sitä korjattavaksi. Ja ranteeni näyttää surullisen tyhjältä :(

  elisap_97@hotmail.com

  VastaaPoista
 140. Pakko myöntää, etten keksi sen parempaa syytä kuin ylläolevat kommentit.
  Joten rehellisesti: kaunis kello. Kukapa ei sitä haluaisi?

  Mitäpä siihen lisäämään :)

  aailuj@windowslive.com

  VastaaPoista
 141. hannacc@luukku.com

  Toi kello saa mut miettimään mun ukkia, joka menehtyi syksyllä. Hän oli merimies ja mulle tosta jotenki mieleen merimäisyys?! Ja joo en oo koskaan kelloa omistanut :)

  VastaaPoista
 142. Oon niin kelloo vaille koska en aina jaksais kaivaa puhelinta laukust että katon kelloo ja sit kun katon nin jostain syystä unohdan heti ajan ja joudun kaivaan puhelimen sielt laukust moneen kertaan et tiiän paljon kello on. Oon ollu ostamas kelloo mut ainoo mist oon tykänny maksoi semmoset 200e eikä tosiaan oo varaa ja tätä kelloo ihastelin jo kun Xenial oli arvonnas tää mut ei onnistanu, koitan sit nyt uudelleen sun arvonnas :)

  sinimaaria@hotmail.fi

  VastaaPoista
 143. TOI ON VAAN NIIN NÄTTI!

  emilianalov@hotmail.com

  VastaaPoista
 144. Sain rippilahjaksi ristin sijaan Guessin kellon.. Pidin kellosta hyvää huolta ja se olikin lähes joka päivä ranteessa, ja muita koruja en oikeen käyttänytkään.. kunnes hukkasin sen! Kello oli käytössäni about 3 kuukautta.. Poden vieläkin syvää 'masennusta' siitä että hukkasin luultavasti maailman kauneimman ja ihanimman kellon! Toi kello nostais varmasti suupieliä vähän ylöspäin, vaikka onkin tietysti eri kello :-)

  inkeri-arama@hotmail.com

  VastaaPoista
 145. Oon halunnu tommosta peruskelloo mikä ei oo kuite tylsä, ja toi on kyl kieltämättä tosi kaunis.

  laavmiinau@hotmail.com

  VastaaPoista
 146. Tykkään tosta kun on tollanen merimieshenkinen kello, tosi kiva ja kaunis :)

  Mariana_94_@hotmail.fi

  VastaaPoista
 147. Haluisin voittaa kellon, koska mulla ja mun poikaystävällä tulee kohta 2 ja puoli vuotta täyteen, joten olis kiva yllättää se näinki kivalla lahjalla. Tää sopis tosi hyvin kaikkiin tilanteisiin ja vaatteisiin ja mäki voisin joskus sitä lainailla.... En oo ikinä voittanu mistään arvonnasta mitään ni olis sekin kiva kokea joskus :)
  babunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 148. En ole koskaan, en koskaan voittanut mitään arvonnoista tai kilpailuista. Sen verran huono onni seuraa näissä jutuissa että en ole koskaan edes viittinyt osallistua! Nyt ajattelin kokeilla onneani kun on tämä kauan haaveilemani kello palkintona :)

  kaisaweli@hotmail.com

  VastaaPoista
 149. Noi on tosi ihania ja kaikkee mut aika kalliita ni en raski ostaa :D
  roza.zofia@hotmail.com

  VastaaPoista
 150. Oon yrittäny muillakin blogeilla kilpailla kyseisestä kellosta, olisin antamassa kelloa poikaystävälleni joka täyttää pian vuosia ja tietenkin jotain muuta mutta kun olen opiskelia ei olisi varaa tälläiseen kelloon jonka haluaisin nähdä poikani kädessä. Olisi mahtava voittaa skaba:) Tulis kello käyttöön!

  amaenda@hotmail.fi

  VastaaPoista
 151. Kello menisi poikaystävälle vuosipäivälahjaksi. Meillä tulee tällä viikolla kolme vuotta yhteiseloa täyteen, ja mun mielestä tuo kello ois aivan täydellinen lahja poikaystävälle:) Hän tuppaa usein unohtamaan ajan kulun, kun ei jaksa/viitsi kaivaa aina isoa puhelinta taskusta, niin tuo kello olisi paljon yksinkertaisempi kyseiseen hommaan. Toi kello ois oiva keino näyttää poikaystävälleni kuinka tärkeä hän mulle oikeasti on ja tulee aina olemaan :) <3

  kermasusi@windowslive.com

  VastaaPoista
 152. haluaisin kellon koska se on upea :) ei sen kummepaa syytä ;)
  annika_569@hotmail.com

  VastaaPoista
 153. antaisin kellon rakkaalle papalle joka on aina ostanut mulle kalliita synttärilahjoja ja antanut rahaa lähes joka kerta kun tavataan. en oo saanu koskaan aikaseks ostettua ees mitään pientä lahjaa joten nyt voisin antaa arvokkaan ja hienon lahjan josta se pitäis tosi paljon :)

  tiiurapeworld@hotmail.com

  VastaaPoista
 154. En omista kelloa ja kavereita ärsyttää kun kysyn aina heiltä paljonko kello on, koska en jaksa kaivaa kännykkää laukusta. Toiseksi myös vanhempani tarvitsevat uudet kellot, heillä molemmilla meni viikonloppuna rikki :p joten saattaisin lahjoittaa sen jommalle kummalle heistä. Tarvitsen siis kipeästi kellon! :D

  hooeeiideeii@windowslive.com

  VastaaPoista
 155. Toivoisin voittavani kyseisen tuotteen sillä en ole koskaan omistanut rannekelloa ja tuo olisi simppeli ja näyttävä. Olisi myös hurjan upeeta edes joskus voittaa jotain, uskon että tunne olisi käsittämätön..

  Nina.nipa@hotmail.com

  VastaaPoista
 156. En omista kelloa, joten toi ois kyllä kiva! <3

  t-nja@hotmail.com

  VastaaPoista
 157. Olen omistanut rannekellon viimeks ala-asteella, nyt olisi korkea aika opetella käyttämään uudestaan. Noin hieno ja arvokas kello vetää kyllä vertoja edelliselle hello kittyrannekellolleni ja varmasti pysyisi ranteessani. :D

  jenwaa-@hotmail.com

  VastaaPoista
 158. Mun kellokokoelma on ehdottomasti liian pieni ja se tarvitsee täytettä :) vike947@hotmail.com

  VastaaPoista
 159. Kello on tosi hieno ja olisi kiva sellainen saada! Jos vaikka johonkin tästedes kerkeisi ajoissa kun kello olisi kokoajan lähettyvillä... annika.pollanen@gmail.com

  VastaaPoista
 160. Olen kauan halunnu jo tontapasta kelloa, mutta missään ei ole oikein ollut sopivaa. Toi olis just täydellinen kello! En ole koskaa omistanut kunnollista kelloa ja päätin vihdoin hankkia, mutta yksinkertaisesti mistään en ole löytänyt minulle kelpaavaa.

  martta.huittinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 161. Minulle ja poikaystävälleni tulee vuosi täyteen pian. En ole varakas ja siksi en ole voinut antaa hänelle mitään lahjaa koskaan vielä.(en edes joululahjaa pystynyt ostamaan) Haluaisin osoittaa pienellä muistamisella hänelle kuinka rakas hän on. Hän on vienyt minua leffaan ja käyttänyt syömässä, nyt olisi minun vuoroni ilahduttaa häntä jollaintavalla.. Tämä olisi todella suuri yllätys hänelle! :) Toivotaan että onni potkaisee kerrankin!

  dee_rit@luukku.com

  VastaaPoista
 162. En omista yhtäkään kunnollista rannekkeloa ja olis kiva saada rannekello arkikäyttöön ! Ehkä koulussakaan ei tulisi niitä "puhelimen käyttö tunnilla" merkintöjä jos olis rannekello josta voisi aina katsoa kellon. tarvitsen siis kipeästi kelloa
  amppusalo@hotmail.com

  VastaaPoista
 163. AAAH mä vaan haluan tuon kellon, mulla ei todellakaa ole varaan tuommoisiin, joten ois tosi siistii jos ois edes yks kallis asuste omistuksessa :) -tiia

  tiiamielonen1@hotmail.com

  VastaaPoista
 164. Must ois kiva ku ois kello kädessä kun en jaksa käsikoruja paljoo käyttää ja kellot on vähä niiiku käsikorui ja sitä paitsi ne on tosi tyylikkäitä ainaki tää !

  petraharinen@windowslive.com

  VastaaPoista
 165. En ole ikinä omistanut kunnon rannekelloa ja tuo olisi kyllä aivan ihana (:

  jus-u@hotmail.com

  VastaaPoista
 166. Mulla on 18-vuotissynttärit ihan just ja se oli kiva lahja itelleni :---)

  jsmnai@hotmail.com

  VastaaPoista
 167. Nykyinen kelloni alkaa jo olla parhaat päivänsä nähnyt, ja siksi olisi niin mukava saada uusi! :)

  Roosa
  rroosa@windowslive.com

  VastaaPoista
 168. En halua kelloa itselle, vaan äitilleni. En oo koskaan ikinä ostanu sille mitään, sitä paisi onhan kohta naistenpäivä, ja voisin hänet yllättää.. Mukavaa jos äiti kerrankin saisi jotain!

  emmppyy@hotmail.com

  VastaaPoista
 169. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 170. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 171. Mä haluaisin ton kellon koska oon aika kauan aikaa tässä metsästelly kelloo (koska en omista yhtäkään), mut mistään ei oo vaan löytyny semmosta joka ois just mulle nafti. Mut ku näin ton ...ahh ajattelin et jos nyt ton voittaisin ni ei aina tarvis sitä puhelinta kaivaa esille :)

  Pinsku.p@hotmail.com

  VastaaPoista
 172. Kello olisi täydellinen lahja poikaystävälle! Ihanan kesäinen ja tykkään kovasti sen väreistä sekä tosta kellotaulusta :)

  kiira.nousiainen@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 173. Heipparallaa! Mun perustelut kellon saamiseen ei ole mitenkään erityiset. En aio antaa sitä isän veljen kummin kaiman kissalle, vaan ihan rehellisesti tarviin ite kelloa. Mulla ei ole ollu vuosiin rannekelloa, mutta nykyaikana on tuntunu siltä, että tarvis kipeesti. Varsinkin kun oon töissä eikä puhelinta saa pitää mukana, niin rannekello olis tosi näppärä olla rannetta koristamassa, koska kuitenki sitä haluaa nähdä että paljonko kello on. Toisaalta, eipä tällä opiskelijabudjetilla olis varaa hirveesti mitään kelloja ostella - ainakaan kestäviä ja hyvälaatusia. Niin ja toi on tosi kivan freesin näkönen kello, ei liian näyttävä mutta omaa silmää miellyttää!

  jenna_liedes@hotmail.com

  P.S. Jatka bloggailua samaan malliin, ihan huippu blogi! :)

  VastaaPoista
 174. Jostakin syystä vihasin ennen kelloja. Nyt oon rakastunut kelloihin ja haluisin kaikki itelleni :) Nykyään tuntuu oikeestaan tyhmältä olla ilman kelloa. Tahtosin mielelläni lisäystä mun kovassa käytössä olevaan kello varastoon :D

  kreetta.94@hotmail.com

  VastaaPoista
 175. Multakin löytyy vain yks rannekello, jota on melko vaikea yhistellä mihinkään + en omista justkaan mitään merkkitavaroita (:

  ice_mustikka@windowslive.com

  VastaaPoista
 176. Jos voittaisin, antaisin kellon isoveljelleni. Meillä on ollut rankka alku vuosi, menetimme kaksi perheen jäsentä viikkojen sisällä toisistaan. Hän on pitänyt huolta kaikesta, vaikka hänkin suree. Haluaisin antaa hänelle jotain kiitollisuudesta.

  duubbeliini_keiju@hotmail.com

  VastaaPoista
 177. Haluaisin kellon koska mulla mun edellinen rannekello on hukkunut johonkin , ja tarvisin kipeesti uuden. Oon aina ihan pihalla et kui paljon kello on jos nyt ei oo puhelin esim. lähettyvillä. Ja tuo rannekello on kyl tosi kiva!

  janina.heinua@hotmail.com

  VastaaPoista
 178. toi olis upee ja trendikäs kello kesäksi:)

  laura-j@live.fi

  VastaaPoista
 179. En omista kuin yhden kellon, johon olen jo kyllästynyt, joten tuo DW:n kello toisi piristävää vaihtelua kevääseen!:)

  helena007@hotmail.fi

  VastaaPoista
 180. Olen osallistunut jo aiemmin blogeissa Wellingtonin kellon arvontaan, mutta onni ei ole osunut kohdalle. Kello on väreiltään upea, ja sporttinen. Antaisin kellon siskolle valmistujaislahjaksi, ellen siihen itse rakastuisi. :)

  tabe-99@hotmail.com

  VastaaPoista
 181. Rrakastan rrrakastan rrrakastan kelloja! Olen jo moneen otteeseen osallistunt samaiseen kelloarvontaan, jospa nyt jo olisi minun vuoroni.... Daniel Wellingtonin kellot sopivat täydellisesti ranteeseeni! :D

  mll-a@hotmail.com

  VastaaPoista
 182. tykkään tosi paljon kyseisestä kellosta ja mulla on vaan yks rannekello jota käytän ja sekin ainoa meni rikki,eli tämä olis enemmän kuin tarpeen mulle!:)

  nasu_puh@windowslive.com

  VastaaPoista
 183. Syy on melko perus, eli en omista yhtään rannekelloa ja jos haluan kellon ranteeseen niin pitää pölliä äiskältä. Oon ihastunu kelloihin ja olen yrittänyt etsiä jotain kivaa. En tietenkään ole oikein löytänyt mitään kivaa ja jännää kelloa, johon olisi varaa (köyhä opiskelija kun olen). Classic Canterbury kello kyllä löytäisi tien ranteeseeni, jos vain löytää ensin tien tästä arvonnasta postilaatikkooni! :)

  aida.ristolainen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 184. Olen todellakin uuden kellon tarpeessa, lehtien tilaajalahjakellot eivät miellytä, joita minulle on kertynyt. Olisin erittäin onnellinen uudesta kellosta:)

  geba_91@hotmail.com

  VastaaPoista
 185. Haluaisin voittaa ton kellon, koska mä en omista yhtäkään rannekelloa, ja oon halunnut sellaisen niin pitkään kun vaan jaksan muistaa :) Toi tulisi tosi tarpeeseen, koska sillon tällön puhelin unohtuu kotiin, eikä sitten näe paljonko kello on :D

  VastaaPoista
 186. Viime syksynä mun kaveri halus kokeilla mun Dolge&Gabbanan hopeista kelloa ja no arvatenkin kun se oli laittamassa sitä käteen ni..kello pyörähti sen ranteessa ympäri ja putos lattialle. Näyttö hajos palasiks ja ei se oo enää muutenkaan kunnossa. Korjaaminen maksais liikaa mun kukkarolle, vaikka se kaveri antoki vähä rahaa korvaukseks. Silti se kello lojuu nyt rikkinäisenä hyllyn päällä..pakko myöntää, että kyllä harmittaa. Uusi kello olis siis ihan mukava, varsinkin tuo :)

  hennasd@windowslive.com

  VastaaPoista
 187. haluan kyseisen kellon yksinkertaisesti vain siksi että se on todella upea ja näyttäis ihanalta ranteessa <3!!

  tiinnna-@hotmail.com

  VastaaPoista
 188. Olen toivoton myöhästelijä, jolle puhelimen kaivaminen laukusta on aina ollut haastava tehtävä. Näin ollen kelloa ei tule tarkisteltua tarpeeksi usein ja huomaan aina olevani myöhässä. Myöhästely sotkee jo pahasti arjen hallintaa, ja siksi tähän tilanteeseen kello olisikin unelmieni täyttymys. Haluaisin hyvän laatukellon, jotta sitä todella tulisi käytettyä. Kyseinen kello sopisi siis paremmin kuin hyvin vaatimuksiini ja ulkonäöllään se piristäisi lähes jokaista asua. Kyseinen kello on juuri täydellisen monitoiminen ja juuri sellainen mitä olen etsinytkin. Tähän mennessä rahatilanne ei ole kuitenkaan antanut myöten sen hankkimiseen. Jos tällä kertaa vaikka voittaisin kellon omakseni, saisin ainakin yhden syyn olla kerrankin ajoissa!
  vennan3@gmail.com

  VastaaPoista
 189. Toi kello olis tosiaan enemmän ku tervetullut mun kotiin, koska mulla on vaan yks kello ja uudelle olis tosiaan käyttöä! Ja muutenki toi on maan ihan sairaan kivan näkönen, varmasti paremman näkönen ranteessa! ;)

  sa-ra2@luukku.com

  VastaaPoista
 190. Koska mulla ei ole kelloa, haha ja toi olis ihan super upea! :)

  nassufisu@hotmail.com

  VastaaPoista
 191. Ois aivan mahtavaa voittaa toi mun isoveljelle, joka on ollu koko talven masentunu eikä me ees tiedetä miksi :( Mutta se on nyt armeijassa, jossa tosiaanki tarvitaan kelloa! Edellinen halpa rannekello meni rikki eikä sillä oo oikein rahaa uuteen. Myös sen kallis puhelin oli nyt ollut leirin jälkeen läpimärkä muttei mennyt onneksi rikki... Mutta ois aivan mahtavaa antaa piristys ennenkun toi muuttaa pois kotoa, ja on muuten aivan hänen näkönen kello <3

  maijashit@gmail.com

  VastaaPoista
 192. olen huomannut tän kyseisen jutun monissa blogeissa, mutta halusin valita sun kilpailun ainoaksi johon osallistun. (ja ei, en mielistele). en ole koskaan voittanut mitään, ja voitontunne olisi tarkotus vielä päästä kokemaan elämäni aikana :) kello toisi tietynlaisia piirteitäni itsestäni esiin, ja kaunistaisi minua entisestään.

  inkeri.saari@liiketalousopisto.fi

  VastaaPoista
 193. Yksinkertaisesti en omista yhtäkään toimivaa rannekelloa! :)

  jalkkis.liikala@luukku.com

  VastaaPoista
 194. IHANA KELLO <3

  Sulle on muuten blogissani tunnustus

  http://psychoinyourhead.blogspot.com/

  VastaaPoista
 195. Minulla ei tällä hetkellä ole ollenkaan rannekelloa, koska oma jetsettini on mennyt rikki :(( ja tuo sopisi väreiltään ja malliltaan omaan tyyliini :)) ihihihhih
  Niin ja en ehdi ilman kelloa minnekkään ajoissa joten huono homma :(

  taru.tammilehto@hotmail.com

  VastaaPoista
 196. Haluaisin ton kellon koska mulla ei oo koskaan ollut omaa rannekelloa ja oon myöhässä kaikkialta.. AINA ! Joten toi ois hyvä juttu jos vaikka oppisin olee ajoissa :D

  Janni.vtnen@gmail.com

  VastaaPoista
 197. Kello on yksinkertaisesti ihana!

  meisku_87@hotmail.com

  VastaaPoista
 198. Ihana kello! :) Voiko upeita kelloja koskaan olla liikaa? Tämä yksilö näyttää siltä että voisin olla valmis jopa maksamaan siitä mutta hyvin onnelliseksi minut tekisi jos ei tarvitsisi. ;) Hyvää kevättä! :)

  naumou@suomi24.fi

  VastaaPoista