sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Voita lahjakortti!

aitienpiv
Ihana Korumaa.fi antoi mulle jälleen arvottavaksi lahjakortin, tällä kertaa 40 euron arvoisen! Ja koska äitienpäivä lähestyy, mikä oliskaan ihanampi lahja äidille kuin jokin kaunis koru tai esimerkiksi upea valokuvakaiverettu avaimenperä :)

etusivukuva_2_copy
Osallistuminen toimii vanhalla ja tutulla tavalla, eli kirjoita tähän postaukseen, miksi juuri sinä haluaisit lahjakortin ja pistä perään sähköpostiosoitteesi :) Voittaja julkaistaan tiistaina.

Onnea kaikille kilpailuun! Koruja voit käydä ihastelemassa Korumaan nettisivuilla, joihin pääset painamalla tästä.

178 kommenttia:

 1. Haluaisin lahjakortin, koska mä en koskaan keksi äitille mitään lahjaa, joten se sais ite ostaa itelleen tahtomansa korun tms sivustolta. Ja toinen syy on se, että mulla ei oo koskaan rahaa mihinkään erityiseen :D

  monika.suvanto@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Mä antasin korun mun mummolle, joka on jo vanhus. Ilahtuis varmasti tosi paljon!

  noorasd@wippies.fi

  VastaaPoista
 3. Äitini sairastui noin kuukausi sitten vakavasti ja tämä saattaa jäädä hänen viimeiseksi äitienpäiväksi, joten haluaisin antaa jotain ikimuistoista ja ihanaa lahjaksi. Olenkin miettinyt pitkään, että mitä, ja tämä tuli kuin tilauksesta!
  riina_-@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Haluisin lahjakortin koska, ostaisin äitille äitienpäivälahjaks avaimenperän missä olis kuva musta ja äitistä, kellään muulla ei ois samanlaista avaimenperää. Se piristäis varmasti äitin päivää ku kattois avaimia ja huomais aina sen. Ja eri osotteissa kun asutaan ja ei enää nähä niin usein niin se ois musta tosi kiva että sil ois se avaimenperä (:

  nasu.94@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Äidilläni on ärsyttävän lähekkäin syntymäpäivät äitienpäivän kanssa. Niimpa se on melkein jokavuosi sama ongelma kun lahjaideat on käytetty jo hänen syntymäpäivänään niin ei ole ikinä mitään ideaa äitienpäivä lahjaksi :) Koruja en olekaan hänelle aikoihin ostanut, sillä isä on tämän puolen hoitanut joten olisi kiva välillä yllättää ihana mamma jollakin kivalla korulla tai avaimenperällä :)
  nasta_asta@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. minulla ei ole vielä hajuakaan mitä ostan äidilleni äitienpäivälahjaksi! lisäksi äidilläni on syntymäpäivä parin viikon päästä joten lahjakortin avulla saisin iskettyä 2 kärpästä yhdellä iskulla :)

  henna_-@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Tollanen koru ois niin täydellinen äitille! En oo pystynyt ostaa sille nyt pariin vuoteen mitään, koska rahatilanne on ollut niin huono. Äiti varmaan piristyisi jos saisi jonkun kauniin korun kaulaansa!♥

  noora--96@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. OI! Tollanen koru olis täydellinen äitienpäivä lahja! Unodin ostaa äidille sen synttärinä lahjan mikä oli 2 kuukautta sitte.. Tollanen koru korvais molempien juhlien lahjat! :) Sellanen koru missä olis mä ja mun sisko kuvana olis ihan sika kiva äidille! :)

  maisa.n@windowslive.com

  VastaaPoista
 10. mun pitäs saada koru siks, koska tää on ensimmäinen äitienpäivä mun äidin kanssa. Oon ollut tähän asti nuorisokodissa ja olis upeeta näyttää äidille miten paljon arvostan, kun saan viettää ekan yhteisen äitienpäivän hänen kanssaan :) epa_@windowslive.com

  VastaaPoista
 11. Haluisin korun, koska meidän äiti osais arvostaa tollasta korua ja haluisin just siis meidän äitiin käyttää ton lahjakortin. Äiskä ostaa aina kivaa mulle nii nyt ois mun vuoro yllättää hänet! Ei mulla ihmeellisempää syytä oo saada, mutta mun mielestä toi on just hyvä syy ♥

  luukkolameri@suomi24.fi

  VastaaPoista
 12. Mulla on viisi sisarusta eli äitini on kuuden lapsen äiti. Hän on tekee valtavasti töitä niin töissä kuin kotona, joten haluaisin päästä kerrankin antamaan hänelle kivan lahjan. Hän auttaa, neuvoo ja huolehtii meistä kaikista todella paljon. Mistä vain asiasta voi jutella ja aina hän jaksaa olla meille mukava, vaikka takana olisi rankkakin päivä. Hän jaksaa järjestää meille yhteisiä illallisia, keilailuja ja lomamatkoja. Olisi mitä ihaninta ilahduttaa häntä kauniilla korulla äitienpäivänä :)

  natiainen_94@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Haluaisin lahjakortin ihan vaan sen takia, että voisin ostaa äitille jotain ihanaa äitinepäivälahjaksi, muutenkni huono rahatilanne ja äiti on oikea koruhullu, niin mikäpä oiskaan parempi tapa muistaa omaa äitiä :)

  juuli4@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Haluaisin kovasti voittaa ton, koska haluaisin kerranki ostaa äitilleni jotain mitä hän oikeasti käyttäisi aina :D Edelliset ostokseni ovat olleet aivan turhia! kuten tyylii glitteristä halpoja kaulakoruja ,mut ei se niitä käytä! En vain keksi mitä ostais!! Äitin mielestä ajatus on tärkein, mut haluisin silti antaa sille jotain jota se näkee päivittäin :)

  booooyouwhore@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Haluaisin lahjakortin koska sillä tosiaan sun vinkinkin mukaan sais ihanan ja persoonallisen lahjan äidille :)

  ruut1@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. No mä haluaisin lahjakortin tosiaan äitienpäivälahjaksi, itselleni! Koska turha sitä yksinhuoltajana odottaa että kukaan muukaan mulle ostais edes kukkia :) Viimevuonna äitienpäivänä, joka oli mun ensimmäinen, ostin itselleni mikroruoka spagetin johon piirsin ketsupilla sydämen, olis kiva tänä vuonna saada vähä jotain kivempaa ;D fashionaddiktion@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Haluaisin lahjakortin koska en ole ikimaailmassa antanut äitipuolelleni äitienpäivä lahjaa, ja hän sen niin ansaitsisi aina jos minulla on kysyttävää hän on ensimmäisenä auttamassa. Hän on muutenki koruja rakastava joten tuo lahjakortti tulisi ainakin käyttöön..

  emmppyy@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Olisi ihana voittaa kyseinen kortti, summa menisi kyllä äitienpäivä lahjaan. Jokavuosi äiti sanoo, ettei saa ostaa lahjoja, mutta pakkohan jotain kivaa silti on hommata :) Nyt on vaan rahatilanne sen verran huono (opiskelijakun oon), ni pelottaa ettein oo kunnolliseen lahjaan varaa :/

  VastaaPoista
 19. Haluan lahjakortin, koska haluan ostaa äitilleni jotakin erilaista! Olen harmillisen monta kertaa jättänyt ostamatta äitille lahjan, koska en ikinä keksi mitään, mutta tässä olisi kiva idea. Äitilläni on tulossa myös synttärit pian, niin lahja olisi myös siksi kiva.

  tiinnav@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Olis kiva voittaa tää arvonta, mulla olis tosi paljon käyttöö tälle! Äitille just joku ihana lahja :)

  hannakristiinaa@gmail.com

  VastaaPoista
 21. olisi kiva lahja äidille, ja muutenkin vähän erikoinen lahja:)
  ella.lahtinen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 22. Täähän on ihan huippu juttu!:)

  Mä todella haluaisin voitta kyseisen lahjakortin,ja ilahduttaa äitiäni,Olen vasta nyt lähentynyt hänen kanssaan ja voimme nykyään käydä kahvilla,viettää tyttöjen iltaa tai jutella mistä vaan.Olen oppinut kunnioittamaan häntä ja välimme ovat lämmenneet,olisin aivan ihana antaa hänelle lahja äitienpäivänä,ja vielä lahja josta hän pitäisi.Äitini on ihana!<3:)

  ja sähköposti vielä:suskiit@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Toi lahjakortti tulis niin tarpeeseen, koska alkaa pikkuhiljaa loppuun noi äitienpäivälahja ideat! :D toi olis tosi omaperänen, erilainen ja ihana lahja(: siihen olis kiva laittaa joku lapsuuskuva muistoks.

  maiju-jokinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Äitini on maailman paras! mutta itse en oo aina ollut se kaikista parhain ja ihanin ja kultaisin lapsi. Olisi ihanaa kerrankin lahjoa vähän mamia, kun ei siihen oo näin opiskelijana muuten oikein varaa. :(

  Nonnuli@live.fi

  VastaaPoista
 25. haluisin ton lahjakortin sen takii kun mulla ei just nyt oo varaa ostaa äitille mitään lahjaa ja miun mielestä äiti kuitenkin ansaitsis kunnon lahjan ja siks just olis kiva ilahduttaa äiti jollain korulla. :)

  sande.wallius@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Oi ompa ihana lahjakortti=)
  Jos voitto osuu kohdalle lahjakortilla ostaisin lahjan joko äidilleni,tietenkin äitienpäivän kunniaksi! Äiti tykkää hopeasta,joten todennäköisesti jokin hopeinen kaulakoru olisi upea!
  Toinen vaihtoehto on poikaystäväni,joka lähtee heinäkuussa inttiin! Teettäisin hänelle korun meidän kuvasta:)Tosin lahjakortti on niin suuri että saisin ehkä jopa molemmille pikkulahjan,jos onni suosii:)

  Hyvää kevättä, ja toivotaan että se kesä sieltä tulee!:)

  jenkkihuivi@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Haluaisin lahjakortin, koska hakusessa olisi koru kesän juhliin, sekä äidille. :)

  tabe-99@hotmai.com

  VastaaPoista
 28. Haluaisin kyseisen lahjakortin, sillä mulla ei oo yhtään rahaa hankkia äidille edes jonkin näköistä lahjaa! :D

  saaragh96@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Oishan se kiva ostaa joku koru vaikkapa äitille johon sais jonku kuvan pistettyä tai ihan vaa itelle jonku kivan pikku lahjuksen:-)viivi.vilen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 30. En yleensä osallistu blogissa tehtäviin arvontoihin, mutta tällä kertaa tää arvonta jotenki kolahti muhun henkilökohtaisesti. Äidilläni on syntymäpäivä 9.5 ja tosiaan on tulossa äitienpäivä niin olisi ihanaa antaa omalle rakkaalle äitilleni joku uniikkikoru millaista kenelläkään muulla ei olisi! Oon tällä hetkellä ihan peeaa eikä mulla ole rahaa ostaa sille mitään lahjaa niin tämä olis siltäkin osin täydellinen ratkaisu :)

  marppe_@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Äitini on sairastanut masennuksen ja juuri jonkin aikaa sitten siitä parantunut. Haluaisin nyt äitienpäivänä tai viimeistään hänen syntymäpäivänään hemmotella häntä jollain kauniilla korulla:)
  summer.m@luukku.com

  VastaaPoista
 32. Koska mun äiti on aina ollut maailman paras äiti, niin sille olis mahtavaa ostaa lahja joka jäis mieleen. Äiti täyttää tänä vuonna 50 vuotta ÄITIENPÄIVÄNÄ. :) <3

  sannnij@live.fi

  VastaaPoista
 33. Mun äiti tekee niin paljon töitä ja huolehtii mun ja kahden veljeni opiskeluista, niin minun mielestä meijän äitille ois ihana tommonen lahjakortti että vois ostaa itelleen jotain pientä :)

  rebekka@tarkkanen.fi

  VastaaPoista
 34. haluaisin lahjakortin siks, koska ei olla äitin kanssa mitenkään tooosi läheisiä että kertoisin sille ihan kaiken mutta silti me ei koskaa olla riidelty joka on aika harvinaista ni haluaisin ostaa sille oikeesti jonku tosi kivan lahjan tällä kertaa vaikka kyllä halauskin riittäis sille kertomaan että rakastan sitä :)

  noora-nompparelli@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Haluisin piristää just äitiä tällä lahjakortilla, koska meillä molemmilla on ollut tosi raskas vuosi ja en ole keksinyt mitään kivaisaa lahjaa ennen tätä arvontaa!

  laaksonen.emilia@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. Olisi kiva kerrankin antaa jotain erikoista äidille lahjaksi kun ei tälläisellä köyhällä opiskelijalla ole suklaalevyä kallimpaan lahjaan rahaa! =)

  emmi.mikkila@sedu.fi

  VastaaPoista
 37. Ois tosi huippu tällänen lahja äitille! Oon ite just nyt huonossa rahajamassa, niin jos arpaonni olis edes tän kerran minun puolella!! :DD

  - eve.pokeri@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Tää ois niin oiva idea äidille lahjaks, kun en vielä mitään ole keksinyt!
  veeraaah@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Voiii tää olisi ihana lahja mun maailman ihanimmalle äidille <3 Mulla ei oo tällä hetkellä YH_TÄÄN rahaa, ja sekös harmittaa, haluaisin lahjoa maailman tärkeintä ihmistä<3
  Joten lahjakortti tulisi tarpeen!

  jessika.nieela@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Olisi ihana saada tuo lahjakortti, koska olen huono valitsemaan lahjoja ja tuo olisi aivan täydellinen sellainen! :)

  virtanenemma@yahoo.com

  VastaaPoista
 41. Haluaisin lahjakortin, koska en ole koskaan ostanut äidille äitienpäivälahjaa, ja koska ikää on jo 17v niin alkaisi ehkä olla jo korkea aika ostaa :D

  miljuska_@hotmail.com

  VastaaPoista
 42. yksinkertaisesti muistaisin äitiä mukavalla äitienpäivälahjakorulla

  elisa.vataja@luukku.com

  VastaaPoista
 43. haluaisin lahjakortin, koska en ole ikinä muistanut äitiäni kunnon lahjalla ja nyt viimeinkin olisi aika koska hän sen ansaitsee :)nita_siltanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 44. Haluaisin lahjakortin, koska mun äiti todella ansaitsisi jotain kivaa piristystä äitienpäivänä. Hän on tukenut mua aina, nyt erityisesti kun on ollut vaikeampaa. Äidistäni on ollut suuri apu myös rahallisesti, hän on vähästään antanut minulle, kun omat varat eivät oo töistä huolimatta riittäneet, jotta pystyn opiskella eri paikkakunnalla haluamassani koulussa. Justiin oon stressannut ettei ole varaa ostaa kivaa lahjaa, tämä olis aivan täydellinen!

  VastaaPoista
 45. haluisin antaa mun ihanalle äidille jonkun ihanan korun äitien päivälahjaks koska se on sen ansainnu<3

  miisa._@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Seurustelen ja ei oo kauheesti ollut aikaa äidille tai kellekkää muulle ja on tullut kamalasti riitoja äitin kaa yms . olisi kiva yllättää hänet jollain ihanalla korulla :) !

  margaritahaikara@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite oot pilannu elämäs ei korut sitä pelasta

   Poista
 47. en ole oikeestaan koskaan muistanut äitiä äitienpäivänä ja nyt olisi kiva yllättää, kun mami tekee ison uhrauksen mun puolesta ja muuttaa mun kanssa toiselle paikkakunnalle ja jättää työpaikkansa ja kaiken tänne.. tuolla lahjakortilla olisi kiva ostaa äitille jotain kivaa, jolla osoittaa kiitollisuuteni hänelle :)marikaonkingi@windowslive.com

  VastaaPoista
 48. Koska mä oon himoinnut Korumaassa yhtä kaulakorua jo aivan suunnattoman kauan, mutta ikinähän ei oo varaa ostaa sitä. Mulla on niin järjettömän ruma rihkama kaulassa, että varmaan kaikki mun kaverit on kuullu miten valitan et haluisin uuden, mutta en vaa löydä hyvää, paitsi toi yks Korumaan .. eh :D

  ida_lukkarinen@msn.com

  VastaaPoista
 49. Voi että mikä sattuma! Olen muutaman viikon ajan katsonut kyseisen nettisivun koruja, avaimenperiä ym, ja tullut siihen tulokseen että avaimenperän valokuvakaiverruksella haluaisin äidille antaa :) Ongelmana on vain se, että rahaa en tähän hätään saa, joten olisi todella mahtavaa jos onni kolahtaisi omalle kohdalle :)

  essi.kosonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Äiti on nuoruudessaan kokenut kovia, jonka takia sairastaan nyt loppuelämänsä sairautta mistä ei pääse eroon. Äitistä on tullut entistä tärkeämpi ku sain tietää että hän on kokenut kovia ja sairastaa.

  Haluasin piristää äitiä äitienpäivänä pienellä lahjalla jossa olisi meidän sisarusten kuvat:)

  maarit.siekkinen94@luukku.cdom

  VastaaPoista
 51. En oo ikinä oikeen hemmotellut äitiä kunnolla, ja mikä olisikaan ihanampi tapa hemmotella äitiä kuin ostaa lahjakortilla joku ihana uusi koru! Äiti lainaa usein mun koruja, koska kuulemma hänen korut ovat liian vanhoja, mutta kuitenkaan hän ei saa aikaiseksi ostaa uusia! Hän todella tarvitsisi uuden korun :)

  heihil@dnainternet.net

  VastaaPoista
 52. Äiti on yksi tärkeimmistä ja rakkaimmista ihmisistä elämässä, joka on tehnyt paljon hyvää perheemme eteen ja haluaa että menestyn elämässäni. Äiti laittaa aina muut etusijalle, ennen kuin ajattelee itseään. Hän olisi ehdottomasti ansainnut jonkun kivan paketin äitienpäivänä ja siksi haluaisin lahjakortin :)
  hooeeiideeii@windowslive.com

  VastaaPoista
 53. Haluisin kerrankin antaa mun äidille jotain hienompaa äitienpäivä lahjaks. Äiti ajattelee aina vaan mua, eikä koskaan osta itselleen mitään, joten olisi ihanaa saada antaa joku kiva koru äidille♥ Meidän perhe ei oo kovinkaan varakas, joten vaikka haluisinkin antaa kivan lahjan lahjaks, siihen ei välttämättä ole rahaa. Anna lahjakortti sille kuka sen sun mielestä ansainnut. Onnee kaikille!
  kaisakauppila@hotmail.com

  VastaaPoista
 54. ei hitto , toi ois ihan täydelline voittaa !
  haluisin voittaa tän ja ostaisin heti mutsil jonkun kauniin korun =)
  mun mutsi tekee aina niin hitosti töitä ja muutenki nähdään tosi :( äiti on mulle maailman tärkein ihminen ja haluisin et voisin piristää sitä tollasel korulla :)

  VastaaPoista
 55. ^^ unohin laittaa kommenttiini sähköpostin , mut täs se on piukku_94@hotmail.com

  VastaaPoista
 56. yksinkertasesti muutama sana kertoo kaiken ~ äitini on kuin paraskaverini ♥ Sen takia koru kuuluu hänelle!

  chekeredd_@hotmail.com

  VastaaPoista
 57. Haluisin kerrankin antaa jonkun hienomman lahjan äidille. Mun äiti aina ajattelee mua, ja ostelee mulle juttuja, joten olisi hienoa saada antaa toi upee koru sille :)
  Muutenkin haluisin kyllä antaa aina tollasia kivoja juttuja lahjaks äidille, mutta meiän perhe ei oo kovinkaan varakas, niin rahaa ei kalliimpiin lahjoihin ole... Anna lahjakortti sille kuka sen sun mielestä ansaitsee. Onnee kaikille♥

  kaisakauppila@hotmail.com

  VastaaPoista
 58. oisi kiva voittaa koska toi oisi tosi upee ja sitk ku lähtee pois kotott ja siin on vaik musta ja äitist kuva nii se voi säilyttää sitä ja sit aika arvokas lahja mut mikää ei oo arvokkaampaa ku mun äiti<3

  lartsuuu@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Pakko myöntää, etten edes muistanut että äitienpäivä on tuloillaan kun luin tätä postausta :D joten tuli heti mieleen että joku koru voisi olla tosi kiva lahja äidille. Vasta tämän vuoden aikana olen alkanut viettää äitini kanssa aikaa ja tullut hänen kanssa toimeen, aikaisemmin tuskin puhuttiin toisillemme. Koskaan en myöskään äitienpäivälahjaa ole hänelle ostanut (jos päiväkodissa itsetehtyjä ei lasketa), Joten varmaan arvostaisi lahjaa tosi paljon :)Ja tulisi tosi hyvä mieli kun läheiseksi muodostunut ihminen ilahtuisi ja samalla tuntisi itsensä tosi hyväksi tyttäreksi! :D Ja jos lahjaan ei koko 40e menisi niin tietty vois itelleenki ostaa jotain kivaa tuolta joka sopis tulevan kesän rientoihin tai päättärimekon kaveriksi :)

  oliviaalexandra@windowslive.com

  VastaaPoista
 60. Olis ihanaa, ku kerranki ois joku oikee lahja annettavana! Vaikka tiiän, että äidille se ajatus on tärkein, nii ois se kiva hemmotella äitii oikeen kunnolla :) Mun äiti ansaitsis sen!

  n_earr@live.com

  VastaaPoista
 61. Olisi ihanaa ilahduttaa oma äiti tuollaisella kun äiti on aina ollu mun tukena ja mukana mun elämässä :-) Rakastan äitiäni yli kaiken ja tuo olisi varmasti ihana lahja hänelle :-)

  beww@windowslive.com

  VastaaPoista
 62. Haluaisin voittaa tämän kilpailun, koska äitienpäivä on jo ensiviikolla ja mulla ei vielä lahjaa ole ostettuna omalle äidilleni. Äiti merkitsee minulle enemmän, kuin mikään muu maailmassa ja haluaisin antaa hänelle jonkin ihanan korun. Ehdottomasti ostaisin siis lahjakortilla jotain ihanaa äidilleni :)

  Katsie
  sarppa2008@windowslive.com

  VastaaPoista
 63. Antaisin äidille joko lahjakortin tai sitten itse valitsemani korun :) Se sanoo aina , ettei hänelle tarvitse mitään hankkia ja opiskelijabudjetin vuoksi en ole voinutkaan hankkia mitään erikoista. Lahjana on yleensä ollut itse leipoma kakku. Olisi kiva yllättää tänä vuonna jollain muulla tavalla :)

  satzumi@hotmail.com

  VastaaPoista
 64. Miksikö haluisin voittaa tämän lahjakortin? Onhan tulossa äitienpäivä. Äiti on niin paljon joutunut stressaamaan opiskelun ja muun kanssa, jolloin rahatilannekkin on huono hänen työssäoppimisen takia. Perheessämme on äidin sairauden lisäksi toinen läheinen lähdössä syövän takia luotamme. Kaiken tämän stressin ja surun keskellä pieni piristys maailman parhaalle äidille on paikallaan ja hän olisi ansainnut sen!

  suttyra@hotmail.com

  VastaaPoista
 65. Mun ja äitin välit oli aika huonot yhessä välissä, mut nyt me ollaan päästy sopuun. Äiti on mulle kaikista tärkein, ja sille on tapahtunu paljon kaikkea, joista ollaa kuintenki yhessä selvitty. Meillä ei muutenkaan ole varaa ostaa mitään uusia koruja, ja mun mielestä äiti ois ansainnu sen. Haluaisin kerrankin hemmotella äitiä jollakin kivalla lahjalla äitienpäivänä, tiiän että saisin taas pitkästä aikaa hymyn sen huulille sen avulla, siksi haluaisin lahjakortin.:)
  Pikkukoira3@hotmail.com

  VastaaPoista
 66. Haluaisin voittaa tämän koska äiti on rakas ja tärkeä ja auttanut minut monesta pinteestä pois ja ollut tukena vaikeina aikoina,sekä en ole koskaan hänelle korua ostanut. :s :) timanttinenkin@hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Itse en ole koskaan oikeen voinut ostaa äitilleni mitään, rahatilanteen takia. Olisi ihanaa jos voisin muistaa äitiäni jotenkin tänä vuonna, koska hän tekee niin paljon meidän lapsien eteen. Eikä kukaan osaa arvostaa sitä, tällä lahjakortilla ostaisin äidilleni jotain mistä hän varmasti pitää. Ja olen huono puhumaan tunteista, tämän avulla hän huomaisi varmaan, että kuinka paljon häntä arvostan ja rakastan ♥

  mirka9@hotmail.com

  VastaaPoista
 68. Haluaisin lahjakortin koska minun pitäisi ostaa äitienpäivälahja äidille sekä avokille vuosipäivälahja, molemmat voisin ostaa tuosta liikkeestä ihan mielelläni :)

  sypa.blog@hotmail.com

  VastaaPoista
 69. Antaisin korun äipälle, koska sillä sattuu olemaan synttärit äitienpäivän tienoilla, joten tossa ois synttäri+äitienpäivälahja samassa. Ilahtuis ikihyviks. Mulla ei tosiaankaan oo itelläni rahaa ostaa mitään oikeen mammalle..

  newuu@hotmail.fi

  VastaaPoista
 70. Koska haluan jotain uniikkia ja löysin siihen sopivaa korumaasta. Omaa tyyliä on niin helpompi toteuttaa jos vain olisi rahaa,lahjakortille olisi siis tarvetta :/ lisäksi kortista riittäisi myös lahjaostoksiin!
  revipurr@gmail.com

  VastaaPoista
 71. onkohan noi nikkeli yms muu testattuja :o en jaksa mennä sivulle kattomaa :c

  VastaaPoista
 72. Lapset sanoo vanhemmilleen liian harvoin kauniita sanoja, liian harvoin lapset hemmottelee äitiä tai isää. Ainostaan kerran vuodessa lapset antavat vanhemmilleen kunnon halaukset ja lahjat. Myönnän itsekkin kuulun näihin jotka sanovat liian harvoin äidille tai isälle kauniita sanoja tai antavat edes halauksen.. Haluaisin osottaa äitille kuinka paljon oikeasti hänestä välitän ja kuinkä tärkeä ja korvaamaton hän on! Haluisin antaa äidille jotain uniikkia jota ei ole kenelläkään muulla. Toi avaimenperä juttu ois just täydellinen. Rakastan äitiäni!♥
  jenna.virkkunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 73. Kylläpä on ihana idea tämän arvonnan takana =) Äiti tosiaan ansaitsis jotain kivaa ja kaunista, kun on kestänyt minunki kiukutteluja ja auttanu ja tukenu jo 18 vuotta. Äitienpäivä oliski sopiva kohde hemmotella äitiä näin :)
  laura.kukkola@luukku.com

  VastaaPoista
 74. toi ois tosi ihana koru lahjaks, ja äitikin ilahtuis varmasti :)


  piku.parviainen@luukku.com

  VastaaPoista
 75. Äitienpäivänä juhlistetaan niitä henkilöitä, jotka ovat tuoneet ihmiset tähän maailmaan, rakastaneet, antaneet, kokanneet, siivonneet ja puolustaneet naisten oikeuksia. Äitini on maailman paras ihminen, loistava esimerkki, mukavin ihminen ja viisain ihminen jonka tiedän. Vaikka äiti osaakin olla ärsyttävä ja nolaa minut helposti, niin silti se on maailman paras äiti. Jos minulla ei olisi minun äitiä tässä maailmassa, en olisi minä, sillä minun äiti on minut kasvattanut ja tähän maailmaan tuonut, hän jos kuka ansaitsee ihanan äitienpäivälahjan, jossa on meidän yhteinen kuva <3
  rosiis-@hotmail.com

  VastaaPoista
 76. Haluaisin lahjakortin koska äitienpäivä on tuloillaan ja haluaisin ehdottomasti ostaa tänä vuonna jonkin hienon lahjan sillä täytyy myöntää että en muista milloin olisin viimeksi ostanut äidilleni suurempaa äitienpäivälahjaa

  matleenaah@hotmail.com

  VastaaPoista
 77. Äiti elättää meijät kaikki perheessä, siivoo, huolehtii, eikä aikaa jää todellakaan äitille itelleen vaikka me muut autetaan. :( Äiti olis niin ilonen lahjasta ja ansaitsis sen!

  miian@windowslive.com

  VastaaPoista
 78. Sanoisin että kukaan ei ole mitään ilman äitiään. En oo koskaan ostanu äidille mitään sen suurempaa, ja koska äiti on oikea korufriikki tämä olis ihan mahtava lahja hänellä! Kylkiäisiksi mansikkakakku ja lahjakortti, mikä sen parempaa olisikaan?
  kristiinas92@hotmail.com

  VastaaPoista
 79. Asun ulkomailla ja silti äiti jaksaa muistaa mua päivittäin.Nyt ois mun vuoro muistaa maailman parasta äitiäni.<3

  milja4ever@msn.com

  VastaaPoista
 80. Koska äitini on maailman paras äiti kaikesta huolimatta! Ja arvostan hänen kasvatustaan ja joskus hieman tiukkoja sääntöjään.Ilman äitiä ja äitin tiukkoja kasvatusmetodeja en ikinä tulisin pärjäämään elämässäni.Siksipä haluaisinkin kerrankin hemmotella äitiä koska hän on sen ansainnut! emuumi@hotmail.com

  VastaaPoista
 81. Äitien päivä on vain kerran vuodessa ja iha loisto tilaisuus hemmotella ! Nyt kun oma äitini on kiinassa lomalla on minulla aikaa rakentaa yllätystä vähän pidempään ja rauhassa salassa joten koru olisi aivan mahtava lahja :)

  lumikille@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Äiti on mulle todella tärkeä ja mulla ei tällä hetkellä köyhänä opiskelijana oo yhtään ylimääräistä rahaa ostaa lahjaa äidille :( Äiti on auttanut mut omilleni toiseen kaupunkiin opiskelemaan ja haluaisin muistaa häntä :)

  mimi96-@hotmail.com

  VastaaPoista
 83. olis tosi ihana äitienpäivälahja, koska aina tulee unohdettua se jotenkin :) hennahaha@hotmail.com

  VastaaPoista
 84. Tilaisin äitille jonkun ihanan korun tuolta:)Tällä hetkellä mulla ei oo tippaakaa ylimääräistä rahaa joten tuo lahjakortti tulis enemmänkin kuin tarpeeseen! roosaheartit@hotmail.com

  VastaaPoista
 85. Äiti ois kiva yllättää jollain kivalla korulla:)

  lellu-lellu@hotmail.com

  VastaaPoista
 86. Oon tässä jo viikon ajan mietti ny et mitä mä sille äidille ostaisin kun ei meillä mitkään parhaimmat välit ole kun ei se asu samassa kaupungissa mun kanssa. Mut päätin et meen sinne äitienpäivänä yllätys vierailulle. Ja tässä olis kyllä todella upea lahja mistä äiti varmaan ilahtuis :)

  lotta.bernitz@luukku.com

  VastaaPoista
 87. Yksinkertaisesti ilman Äitiä ja äitin rakkautta en olis tässä. Tuskin kukaan muukaan oman äitinsä, mutta kun itselleen oma äiti on se paras äiti. Niin lahjakortilla voisin kustantaa äitille jonkin korun minkä hän haluaa, oli se sitten kaulakoru tai avaimenperä :)Jotain mikä muistuttaisi aina äitiä, että olinpahan missä kaukana tahansa niin aina lähellä.. :)

  VastaaPoista
 88. Joka vuos äitienpäivänä herään myöhään ja hutasen mamille kortin! Mun äiti on ihana ja se ansaitsis kerranki oikeen hemmottelu lahjan!
  viivi.ahlgren@hotmail.com

  VastaaPoista
 89. Unohdin kommentistani sähköpostin eli
  vekku_94@hotmail.com

  VastaaPoista
 90. Mä haluasisin antaa tän korun mun äidille koska itse oon sitä mieltä että mulla on maailman ihanin, auttavaisin ja maailman paras äiti, enkä oo oikeen ikinä näyttänyt/kertonut sitä hänelle. Äiti on aina tukenu mua ihan kaikessa ja ollu tukena ja turvana koko mun elämän ajan vaikka en ite oo ollu niin unelmalapsi. Rakastan mun äitiä niin paljon ja hän on mun ihan paras ystävä♥

  j-jossu@wippies.fi

  VastaaPoista
 91. Koruja ei voi koskaan olla liikaa! :) valekuva@gmail.com

  VastaaPoista
 92. Mun on aina ollu jotenkin tosi vaikee sanoo äidille kuinka paljon mä sitä rakastan, vaikka äiti aina uhrautuu mun puolesta ja tekee mitä vaan että mun olis hyvä olla, siltikään mä en vaan osaa sanoo sille että rakastan sitä maailman eniten.
  Mulla ei oo ikinä varaa ostaa äidilleni mitään äitienpäivä lahjaa, joten oisin niin onnellinen kun saisin mahdollisuuden kerrankin antaa äidille jotain, mikä myös kertoo sen että sitä rakastan, ja äitini todellakin olisi ansainnut tämän! Ja tähän lisäyksenä vielä se, että äitini kaikki korut varastettiin hetki sitten joten koru olisi aivan täydellinen lahja :)
  jenna.vainio1@gmail.com

  VastaaPoista
 93. Äiti on mulle maailman tärkein ihminen, sille voin kertoa huolet ja murheet.
  Se tekee kokopäiväsi työpäiviä välillä, jotta mulla ois parempi, ja ajattellee mua kaikessa asiassa ennen itseään. Aikaisemmin oltiin äitin kans huonoissa väleissä, mutta nyt en voisi enää kuvitellakkaan että ei oltais näin läheisiä ja äiti on opettanut mulle että miten tätä elämää eletään, ja kannustanut mua tekemään tärkeät päätökset ite.
  Itellä raha tilanne huono ja haluisin todella ostaa äitille jonkun nätin korun lahjaksi, ku se on todella sen ansainnut !:)
  janni_piippo@hotmail.com

  VastaaPoista
 94. Ikinä en oo äitille keksinyt täydellistä lahjaa, mutta nyt olisi ihanaa ostaa äitille tuolta joku ihana koru. Äitin koruvarasto on muutenkin kovin pieni. vike947@hotmail.com

  VastaaPoista
 95. En oo moneen vuoteen saanu ostettua mitään äitienpäivälahjaa, joten olis kiva jos voisin pitkästä aikaa yllätää hänet jollain kivalla korulla :)
  petra.eerika@gmail.com

  VastaaPoista
 96. Äiti on mulle maailman tärkein ihminen, sille voin kertoa huolet ja murheet ja se auttaa. Se tekee 14tuntisia työpäiviä liian usein, jotta mulla ois parempi, ja aina ajattellee mua ennen itseään.
  Äiti on pelastanut mut monesta pahasta olosta ja auttanut mut tekemää tärkeitä päätöksiä sekä ennenkaikkea opettanu elämään !
  Oon ite tosi tiukalla rahan kans, joten tää ois mulle enemmän ku tarpeeseen, jotta äiti sais ainutlaatusen lahjan, niinku se on itekkin.:)
  janni_piippo@hotmail.com

  VastaaPoista
 97. Äitini on hyvin tärkeä minulle ja olisi ihana yllättää hänet jollain korulla mistä hänellä tulisi minä mieleen :)

  nennuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 98. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 99. Haluisin lahjakortin, koska ois hienoo jos vois antaa omalle äidille noin ainutlaatusen ja hienon lahjan!! Onhan äiti aina äiti ja ainakin mulle ihminen jota rakastan kaikista eniten!!:) jasmin95@windowslive.com

  VastaaPoista
 100. Opiskelijan budjetti tarvii avustusta kunnon äitienpäivälahjan ostoon :)
  nellinen1@hotmail.com

  VastaaPoista
 101. Mä oon aina niin rahaton,etten saa mitään ees aikaseks vaikka ajatus on tärkein. Mun äiti on kokenut niin kovia,ollaan oltu tsunamissa,vanhemmat kuollu tosi nuorena,myöhästytty lentokoneesta jne.Epäonni siis aina matkassa,silti mun äiti on helvetin vahva nainen ja arvostan sitä todella paljon ja en keksi mitään fiksua lahjaa. Tämä tuli kuin tilauksesta :) suskid@windowslive.com

  VastaaPoista
 102. Mun äiti on kokenut todella kovia, mainittakoon nyt tsunami,vanhemmat kuollu pienenä, veljellä syöpä, myöhästynyt lentokoneesta useasti jne. Eli ikuinen epäonni. Silti äitini on helvetin vahva nainen ja osaa arvostaa pieniä lahjoja. Tää olis enemmän kuin hyvä, sillä mun varat eikä tuhat sanaa riitä kertomaan,kuinka tärkeä hän on minulle :) suskid@windowslive.com

  VastaaPoista
 103. En ikinä keksi äidilleni mitään erityisempää lahjaa, enkä muutenkaan muista häntä tarpeeksi usein (huono omatunto tästä:D), vaikka onkin mulle rakkain ihminen koko maailmassa. Äitini todella arvostaisi sitä, ja haluan piristää häntä. Erityisesti siksi, että äitini terveydentila on todella huono ja saan oikeasti pelätä, koska terveys pettää lopullisesti. Se on ihan hirveän raskasta meille molemmille. Tämä kilpailu myös muistutti mua siitä, että oli hieno lahja tai ei, mun on pakko osoittaa useammin sille kuinka paljon rakastan sitä.

  ttulppa@hotmail.com

  VastaaPoista
 104. ostaisin kuva-avaimenperän koska mul on maailman paras mamma maailmassa!<3..sille on meijän koirat kaikki kaikessa joten se ilahtuis ku sais ne avaimiin ja mä ilahtuisin koska saisin sen iloseks :) ei mul muuta syytä :D
  Lotta
  Lotta_haapamaki@hotmail.com

  VastaaPoista
 105. Äidille on vaan aina niin vaikee keksii mitää, joten tää kyl auttais tosi paljo!

  maria.andersen@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 106. Olisi kyllä mahtavaa antaa äidille lahjaksi koru, koska äiti on mulle tosi tärkeä ja muistaa aina mua mitä ihanimmilla lahjoilla. Siksi olisi kiva kun itsekin voisi panostaa johonkin hienoon lahjaan :)
  minorme@hotmail.com

  VastaaPoista
 107. 40e lahjakortti tonne ois aika kiva, valkkaisin jonkun mammalle sopivan korun koska äiti on paras !

  wendi@hotmail.fi

  VastaaPoista
 108. Äidilläni on ollut rintasyöpä 2 kertaa, joka kerran hän on taistellut minun ja sisaruksieni vuoksi. Äiti on auttanut minut joka kerta ylös kun olen syvimpään rotkoon tipahtanut. Äitini on maailman paras mitä täältä maailmasta voi löytyä. Haluaisin kerrankin antaa äidille äitien päivänä muutakin kuin kortin ja kukkia!


  dee_rit@luukku.com

  VastaaPoista
 109. Mä olen muuttamassa omaan asuntoon joten rahatilanne zero! Äitienpäivälahjaksi olisi ihana ostaa äidille joku kaunis koru. Äiti on aina jaksanut tsempata ja auttaa elämässä vaikka itsellään on tullut muutamia huonoja ajanjaksoja eteensä. Hemmottelu kelpaisi siis hänelle :)

  vilma.jauhiainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 110. Äiti antaa mulle aina niin mahtavia lahjoja ja mun on vaikea keksiä hänelle aina lahja. Äitillä on aina välillä kovin vaikeaa, sillä hän tekee suurimman osan kotona, vaikka yritän auttaa häntä. Äiti on tärkeintä mulle koko maailmassa.
  ros-ku@hotmail.com

  VastaaPoista
 111. Mulla ja äidillä on ollut koko mun nuoruusajan huonot välit ja mun perhe on ollut tosi rikkinäinen. Oon koko elämäni joutunut seuraamaan vierestä vanhempieni riitelyä ja oon ollut tosi surullinen tämän takia :( nyt kuitenkin vihdoin ollaan saatu asiat kuntoon ja mun vanhemmat ovat saaneet sovittua asiat ja elämä on onnellista kaikkien osalta =) toivoisin kuitenkin, että voisin antaa äidilleni jotain, jolla saisimme välimme lopullisesti kuntoon =)


  seppanen.moona@luukku.com

  VastaaPoista
 112. En ole muistaakseni koskaan ostanut äidille äitienpäivänä mitään muuta kuin kukat ja haluaisin tehdä siihen muutoksen. Äiti ansaitsisi jotain erikoisempaa kuin pelkät kukat. Hän on ajattelee muita aina ennenkuin itseään ja on tehnyt paljon perheemme eteen! Haluaisin osoittaa pienellä paketilla äidilleni sen, kuinka tärkeä hän minulle onkaan♥

  niina_halme@luukku.com

  VastaaPoista
 113. Mulla on ollu äitin kanssa aika paljonkin erimielisyyksiä asioista ja muutenki vähän vaikeaa. Haluisin osottaa kuitenki että edelleen rakastan äitiä vaikka välillä saatan olla hankala. Joku koru vois olla hyvä tapa osottaa äitille että hän on mulle rakas:)
  iiris.puskala@luukku.com

  VastaaPoista
 114. Olis kiva saada lahjakortti koska äiti on aina mulle kaikkea ostanut eikä mulla oo koskaan ollu hirveesti rahaa ostaa äitille mitään kivaa, ja äitillä muutenki on mennyt avaimenperä rikki! :-)
  Muutenkin olisi kiva hemmotella äitiä nyt kerrankin kunnolla kun on toipumassa vakavasta sairaudesta, ja on juuri palannut töihin taas:) Ehkä äiti jaksaisi sitte paremmin kun saisi kivan lahjan äitienpäivänä:)

  Olisi kiva antaa äitille piristystä niin sekin jaksaisi taas elämää:)

  eveliina.kitinoja@sedu.fi

  VastaaPoista
 115. Äiti on rakas, kaikkein rakkain ihminen mulle maailmassa, joka suojelee ja ajattelee lähimmäisiään aina ensimmäisenä. Siksi tarkennan, äitiä pitää muistaa, joka ikisenä vuoden päivänä. Mutta nyt koska ja kun äitienpäivä lähenee, tietäisin heti minkä kuvan kaiverruttaisin hänen avaimenperäkoruunsa! Ja voi miten äiti tykkäisi siitä <3 Koruun tulisi äidille aidosti ja oikeasti rakas kuva, jota hän arvostaisi <3
  elina_paasto@hotmail.com

  VastaaPoista
 116. En ole oikein ikinä muistanu äitiä äitienpäivänä tai muinakaan juhlapäivinä vaikka hän sen ehdottomasti ansaitsisi! Lisäksi koska isäni ei ole meihin ikinä ollut yhteydessä joutuisin pyytämään rahaa äidiltä. Haluaisin yllättää äidin enkä pyytää rahaa hänen omaan äitienpäivä lahjaan. Lahjakortti miellyttäisi varmasti äitiä ja siksi haluaisin antaa sen äidille! :)

  emmi.natalia@gmail.com

  VastaaPoista
 117. Haluaisin voittaa lahjakortin, koska oon paska voittamaan koskaan mitään ja koska korut on ihania, niin mun kuin äidinkin mielestä! Oon ehkä sille jotain koruja "velkaa", sen verran monta helyy on tullu vietyy äipän koruboksista aikoinaan...
  moonline@luukku.com

  VastaaPoista
 118. Ikinä en ole antanut äitienpäivälahjaksi äidilleni korkeintaan kuin kortin, joten nyt tulisi kyllä oikeeseen osoitteeseen tämä lahjakortti! :)
  tiia.kaarijoki@gmail.com

  VastaaPoista
 119. Välit eivät ole olleet äitiini parhaat mahdolliset lähi aikoina. Haluaisin antaa kukkia ja korun, pienenä toiveena paremmasta jatkosta ihanan äitini kanssa! Miimikokko@hotmail.com

  VastaaPoista
 120. Yksinkertaisesti; mun äiti on paras!

  m_iiiaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 121. Äiti ei saa pitää töissä sormuksia tai rannerenkaita, mutta kaulakorua sais, niin olis kiva antaa sille tällänen ylläri lahjaksi! Se ei koskaan osta ittelensä mitään, ja jos ostaa se antaa kaiken meille lapsille. Tätä se ei vois antaa, koska siinä lukis sen nimi! Isäkään ei varmaan työkiireitten vuoksi ehdi ostaan mitään tai ajatella äitienpäivälahjoja niin olis edes jotain :)

  krisse_95_@hotmail.com

  VastaaPoista
 122. tää ois kyllä ihana lahja josta mun äiti varmasti tykkäis koska teen aina jonkun kortin äitien päiväksi kun ei ole yleensä rahaa ostella mitään erikoista. Tois sopivasti vaihtelua siihen mitä äiti multa yleensä odottaa (eli korttia). Asun myös itekseni niin en nää äitiä niin usein kuin se toivois. Samalla lahjakortilla saisin jotain mummollekkin jota nään tosi harvoin. :)

  betoni14@hotmail.com

  VastaaPoista
 123. Mun ja mun äidin välit on ollut jonkun aikaa melko etäiset. Äiti on äskettäin alkanu seurustelee ja muutenki matkustellu nyt aika paljon, eikä meillä oo tullu vietettyä kauheesti aikaa lähiaikoina. Äiti on kaikesta huolimatta mulle tärkein ihminen koko maailmassa, enkä tiiä mitä tekisin ilman sitä. Mä rakastan mun äitiä enemmän kun mitään muuta, enkä tiiä miten voisin parhaiten sen sille näyttää. Oon huono puhumaan, ja tollanen koru olis ikuinen muistutus sille siitä, miten paljon välitän, rakastan ja miten ylpee mä oon siitä, että just se on mun äiti. Toivon, että jatkossa voitaisiin taas viettää enemmän yhdessä aikaa, koska äiti on mulle samalla paras ystävä.

  eve96@hotmail.fi

  VastaaPoista
 124. en oo koskaan antanut äidille mitään kivaa äitienpäivälahjaksi, hyvä kun edes korttia oon antanut! Nyt ois tosi kiva voittaa tää lahjakortti ja ilahduttaa äitiä hienolla korulla, se ois hyvä muisto minusta hänelle :) Ja tietenkin koska rakastan äitii yli kaiken niin haluun ilostuttaa sitä äitienpäivänä!

  lindam@hotmail.fi

  VastaaPoista
 125. En ole ikinä oikein ostanut äidilleni mitään, korkeintaan kortin ja ruusun. Äitini tykkää kaulakoruista joten toi olisi mahtava äitienpäivälahja!

  emilia-korhonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 126. Voi mikä ihana idea! tolla lahjakortilla sais kyllä upeen yllätyksen äitille! :) redu--@hotmail.com

  VastaaPoista
 127. Mul on menny lähiaikoina aika huonosti, ja äiti on tukenu mua tässä asiassa. Nyt haluaisin tavallaan kiittää sitä tästä ja kiva äitienpäivälahja joku koru vois kyl kelvata :)
  roosak2@gmail.com

  VastaaPoista
 128. Äiti on miulle yks maailman tärkeimmistä henkilöistä ja se pyörittää oikeestaan yksinään tätä huushollia. Kaiken lisäks sille tulee jatkuvasti lisää allergioita mikä säälittää mua todella paljon:( Haluisin antaa sille just jotain tollasta kivaa ja tosi henkilökohtaista, omat rahat ei välttämättä muuten riittäis joten lahjakortti olis tosi kiva!

  roosa_4(at)luukku.com

  VastaaPoista
 129. Mulla olis täydellinen kuva tohon musta ja mun äitistä!! alkuperäinen suunnitelma oli teettää siitä ihan normaali kuva ja kehystää se hienoilla kehyksille äitien päivä JA syntymäpäivä lahjaksi äitille mutta toi on paljon parempi idea!! ja mun äiti on paras!!!!

  julia.j.tahtinen@gmail.com

  VastaaPoista
 130. Äitini on erittäin rakas mulle, mutta hän ei vaan ole avainperä,korutyyppiä. Joten antaisin äitipuolelleni, sillä äitipuoleni ja isäni menevät naimisiin 18.5. Muistan kun ostin isän kanssa kaupasta kukkia ja Nalle Puh avainperän, olin kuusivuotias ja menin isän kanssa äitipuolen työpaikalle. Se taisi kylläki liikuttua ja nyt kun siitä on tosiaan 10 vuotta, Nalle Puh avainperä on vieläki kovas käytös!:D Joten lahja olisi hyvä äitipuolelleni äitienpäivälahjaksi!

  ananas95@suomi24.fi

  VastaaPoista
 131. Vanhana tapana aina melkeempä ostanut kukan äidille äitienpäivänä (ei tosin paha juttu kun hän rakastaa kukkia). Mutta nyt kun tuli tällanen arvonta, olis ihana voittaa, jotta sais omalle äidille vaikkapa juuri tuon kuvakorun niin äiti sais kannettua tärkeää kuvaa mukanansa :)

  siljaelisa@hotmail.com

  VastaaPoista
 132. haluaisin antaa lahjakortin mummilleni, sillä hän makaa sairaalassa syövän takia ja hänellä ei ole paljoa elinaikaa jäljellä. Haluaisin että mummi muistaa minua jotenkin, joten tämä lahjakortti olisi minulle hyväksi (:

  pauliinasilvast@kuopiolainen.com

  VastaaPoista
 133. Ostaisin lahjakortilla äitille jonkun korun, äitienpäiväks<3! =)

  VastaaPoista
 134. En usko että tää on riittävä perustelu, kun lukee noita muiden perusteluja mutta aina kandee yrittää :)
  Mä siis nyt tosiaan oon käyttäytyny aika huonosti ja muutenki asiat on menny miten sattuu niin olis mukava hemmotella äitii. JA en kestä enää että äiti käyttää aina mun koruja, olis kiva jos sillä olis omat korut XD

  ilonaa--@windowslive.com

  VastaaPoista
 135. Antaisin korun kaikkea kaunista rakastavalle mummolleni, joka on juuri selättänyt vakavan sairauden.

  ice_cream@suomi24.fi

  VastaaPoista
 136. Äiti- ihminen joka on auttanut aina minua huonoina ja hyvinä päivinä. Ja joka ei ole kaikesta avusta huolimatta saanut joskus muuta kuin huutoa. Äiti joka on jo 2 kertaa sairastanut syöpää ja joka kerta selviytynyt niistä vain siksi että en jäisi yksi.-Hän taisteli! Elämän varrella en ole sanonut tarpeeksi miten paljon hänestä välitän ja kuinka paljon haluan kiittää. Näen äitiäni harvoin, koska muutin vuosi sitten omaan asuntoon. Haluaisin tänä äitienpäivänä muistaa ja kertoa kuinka paljon rakastan häntä jollakin pysyvällä tavalla.
  s-posti (marica__va@hotmail.com)

  Toivottavasti onni olisi myötä.

  VastaaPoista
 137. Ilmaisen tunteitani äidille liian harvoin ja haluaisin kovasti korjata tilanteen :)

  idasofiamaria@hotmail.com

  VastaaPoista
 138. Haluaisin voittaa tämän koska meillä on äitin kans ollu nykyään kauhiasti riitoja ja oon ollu ihan kamala sille, lahjakortin avulla voisin kertoa kuinka välitän siitä paljon, vaikka monesti sanon kaikkea muuta :D


  kati-iida@hotmail.com

  VastaaPoista
 139. En ole vielä lahjaa äidilleni keksinyt, joten lahjakortti kyseiseen liikkeeseen tulisi tarpeen. Äitini on minulle todella tärkeä, ja koska hän rakastaa koruja, tilaisin lahjakortilla äitienpäiväksi hänelle jonkin kauniin, hänennäköisensä korun!

  katariina.alatalo@gmail.com

  VastaaPoista
 140. Koska Äitini on vaan yksinkertaisesti paras <3

  kerttuu-@hotmail.com

  VastaaPoista
 141. Yksinkertaisesti: Olen kyllästynyt ostamaan äitille sen joka vuotisen suklaalevyn, haluun osottaa kumminki että rakastan sitä ylikaiken ja haluun antaa sille lahjan jossa on jotain tunnearvoa! :)

  VastaaPoista
 142. Äitille menis tottakai :) Äiti painaa duunii paljon eikä sillä jää paljoa rahaa itelle koska on lapsia toki mille pitää kustantaa kaikelaista nii rahaa ei jää omii koruihin yms paljoo enkä oo kunnolla muistanu omaa äippää äitienpäivänä nii tää olis loistava lahja äitille multa :)

  tiiurapeworld@hotmail.com

  VastaaPoista
 143. Äiti on mulle niin tärkee ihminen, ja en oo oikeen koskaan antanu sille mitään äitienpäivälahjaa. Vasta tänä vuonna, mun teinistymisen ja muun kautta oon huomannu et se on äärettömän tärkee ihminen, ja sen takia mun mielestä ansaitsis jonkun ihanan äitienpäivälahjan. Äiti on kokenu paljon tänä vuonna, ja uskon että tollanen lahja, ois äärettömän tärkeä sille. :)

  jossu98@gmail.com

  VastaaPoista
 144. äiti on rakas ja yksinkertasesti paras ja olisi kiva yllättää äiti kivalla lahjalla
  =)!


  JaninaDaa@windowslive.com

  VastaaPoista
 145. Koska mun äiti on aina ollut maailman paras äiti, Se on aina kuunnellut ja auttanut. Ajattelee aina ensin muita kuin itsiä. Äitini ei osta juuri koskaan itselle mitään. Olisi kiva piristää äitiä ja että hänkin saisi itselle jotain tosi kaunista :)
  emiliakorpela@suomi24.fi

  VastaaPoista
 146. Haluaisin lahjakortin koska äitini on maailman paras<3 emmiou@luukku.com

  VastaaPoista
 147. Apua, miten ihana arvonta. :) Mutta siis äitini todellakin ansaitsisi voittaa tämän, hän on todellinen superäiti. Vanhempani ovat eronneet ja äidilläni ei ole autoa, hän polkee joka päivä 10km matkan työpaikalleen ja takaisin, käy välissä jumpassa ja kotiin tullessa raahautuu kauppaan ostamaan minulle ja veljelleni ruokaa. Kotona hän tekee ruuan, siivoaa ja leipoo..eikä hän valita asiasta oikeastaan yhtään. Hän sanoo,että tekee mitä vain lastensa puolesta. Siksi minua aina välillä ihan hävettää, kun en osaa antaa mitään erikoista takaisin. Haluaisin siis kerrankin itse antaa hänelle jotain siitä, että hän jaksaa aina huolehtia minusta ja veljestäni :-) Edes jokin pieni kiitos sanojen lisäksi.

  hennnnao@gmail.com

  VastaaPoista
 148. ois ihana saaha äidille joku persoonallinen lahja=) en oo pitkään aikaan antanu mitään lahjaa mutta ois kiva joskus muistaa rakasta äitiä <3

  nina_aaw@hotmail.com

  VastaaPoista
 149. koska mun äiti on paras ja ihanin <3 :)
  viitahaan@luukku.com

  VastaaPoista
 150. Monena vuonna olen unohtanut muistaa rakasta äitiäni kun olen isäni luona asunut eikä ole aina tullut äitienpäivänä käytyä kylässä , nyt kun muutin äitini kanssa asumaan olisi mukava muistaa äitiä oikein hyvällä lahjalla ja se voisi ehkä korvata unohteluni kun olisi aina avaimessa muistuttamassa ;) Ja toki olisihan se muutenkin muistuttamassa äitiäkin rakkaasta lapsesta kun ei äitikään aina kotona ole :) !

  rebecca.paasu@gmail.com

  VastaaPoista
 151. Olemme äitini kanssa aika huonoissa väleissä. Riitelemme joka päivä mutta silti kummatkin rakastavat toisiaan todella paljon. Välillä siis osaamme pitää hauskaa ja unohtaa murheet. Kuitenkin olemme luonteiltamme niin samanlaisia että taisteluita tulee väistämättä.

  Haluaisin voittaa tämän korun äidilleni koska hän on hyvin tärkeä minulle ja haluaisin että hänellä on minut aina mukana kun nyt muutan pois kotoa 222km päähän äidistä. Tiedän että äidillä tulee minua kovasti ikävä ja minulla häntä joten en keksi parempaa lahjaa hänelle kuin tuo koru!

  VastaaPoista
 152. Olemme äitini kanssa aika huonoissa väleissä. Riitelemme joka päivä mutta silti kummatkin rakastavat toisiaan todella paljon. Välillä siis osaamme pitää hauskaa ja unohtaa murheet. Kuitenkin olemme luonteiltamme niin samanlaisia että taisteluita tulee väistämättä.

  Haluaisin voittaa tämän korun äidilleni koska hän on hyvin tärkeä minulle ja haluaisin että hänellä on minut aina mukana kun nyt muutan pois kotoa 222km päähän äidistä. Tiedän että äidillä tulee minua kovasti ikävä ja minulla häntä joten en keksi parempaa lahjaa hänelle kuin tuo koru!

  VastaaPoista
 153. Äiti on mulle tukipilari ja niin tärkee ihminen että hän ansaitsisi tämmösen ihanan lahjan,
  tulis niin kiva mieli mullekkin kun se ilahtuis <3 Tasan vuosi sitten ku kävin läpi tosi surullista
  ja raskasta aikaa, niin tajusin miten paljon äiti tukee ja rakastaa mua, joten haluan osottaa
  miten paljon mäkin välitän siitä :)

  hannaah-@hotmail.com

  VastaaPoista
 154. Äiti on mulle tosi tärkee, mutta tuntuu pahalta etten oo ehtinyt viettää sen kanssa kovin paljon aikaa. Haluisin alkaa parantaa välejä siihen ja jonkinlainen koru missä ois mun ja mun sisarusten kuva nuorina ois aivan mahtava! <3

  Jaana.eveliina@hotmail.com

  VastaaPoista
 155. Voisin sitten ostaa jonkun kivan ja pitkäikäisen sormuksen tuolla lahjakortilla, ehkä parikin sellaista. ( jokunoora @ hotmail . com )

  VastaaPoista
 156. Mulla (eikä meillä muutenkaan just nyt, uusi talo ja remontti) ei ole mikään kovinkaan hyvä rahatilanne, niin tää nyt vaan tulis tosi tarpeeseen... Just oon miettiny pääni puhki et mitähän sille rakkaalle äidille keksis lahjaksi, mut tehtävä tuntuu tänä vuonna olevan erityisen mahdoton. Jotakin halpaa, mutta silti kaunista ja arvokasta edes ajatuksen tasolla. Ainoo idea mikä mulla on päässä, on se et kirjotan korttiin Robinin Ihan helmi -biisin sanoja :-D Olis tommonen joku koru kyllä upee just tähän hetkeen voittaa, opiskelijabudjetilla tässä kuussa kolmet lahjat pitäs hankkia kun synttäreitäkin parit.. Noh mut nyt vaan peukut pystyyn :-)

  VastaaPoista
 157. Mun äiti on mulle ihan supertärkee ja vaikka meillä onki nyt ollut suht hankalaa eikä välit ookaan ollu ehkä siitä parhaasta päästä ni haluisin silti osottaa sille jotenki että oikeesti välitän siitä tosi paljon :) ja mikä oiskaan parempi tapa ku antaa äitienpäivänä sille korufriikille joku ihana koru !;)
  alzubeib@gmail.com

  VastaaPoista
 158. Haluaisin sen lahjakortin, koska mää välitän mun äitistä tosi paljon ja haluaisin näyttää sen sille (: mää en ikinä näytä sitä enkä ossaa sanua sitä koska en oo mikkää puhelias ihminen nii ois ihana voittaa se ja kertoa sillee mun tunteista(: en oo varmaa ikinä ostanu kunnollista äitienpäivälahjaa, eikä oo rahaa koska meiän perhe on tällä hetkellä melko peeaa:ss nii että olis kiva piristää äitiä tuommosella lahjalla(:

  pesis-anni@hotmail.com

  VastaaPoista
 159. ostaisin rakkaalle äidille jotain jolla voisin osoittaa kuinka paljon häntä oikeasti rakastan<3 minun on hyvin vaikea ilmaista tunteita vanhemmille ja toivon että merkityksellisen lahjan avulla äiti ymmärtäisi että rakastan häntä.

  kekharon(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 160. En koskaan keksi mitä ostaa äidille, joten joku tällanen lahjakortti olis tosi kiva, varsinkaan kun mun budjetilla on aika haastavaa mitään korttia ja suklaata ihmeellisempää ostaa:) s-posti: the_juliaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 161. Lahjakortilla voisin hankkia äidille ja itselleni päivääpiristyttävät avaimenperät pikkuveljen kuvalla :-)
  Nim. Nessu

  neeam89@gmaill.com

  VastaaPoista
 162. Opiskelijana en omaa hirveästi rahaa ja tunnen jo painetta siitä etten saa ostettua äidille mitään, äitienpäivä on ollu aina tärkeä äidille ja koko perheelle joten olisi kiva antaa jotain ihanaiselle mamille lahjaksi:)

  kiia.antikainen@gmail.com

  VastaaPoista
 163. Mä haluasin sen lahjakortin siksi, että en oo koskaan osannu ostaa äidille mitään kunnon äitienpäivälahjaa. Ja nyt varsinkin haluasin ostaa sille jotakin todella merkitsevää, koska äiti on ollu mulle läheisin ihminen tässä tämän vuoden puolella. Oon menettäny niin monta ystävää (mukaan lukien poikaystävä...), mun muutama läheinen on kuollut ja oon ollu niin maassa ja masentunut kuin ihminen on voinut olla. Siltikin äiti on aina ollu mun tukena ja auttanu mua jaksamaan päivästä toiseen. En tiiä, mitä mulle ois tapahtunu ilman sitä. Meillä oli ennen tosi huonot välit, mutta jotenkin nyt tuntuu että siitä olis tullu mulle niinku paras ystävä, jolle voin kertoo kaiken (hyvän maun rajoissa toki). Ja muutan kohta pois kotoa toiselle puolelle Suomea, joten haluasin just nyt antaa sille ikimuistosen äitienpäivälahjan. Oon tosi huono näyttämään että rakastan mun äitii tosi paljon, niin haluasin sen sille näyttää vaikka sitten materistisella tavalla.

  Olis tosi ihanaa voittaa tää ja tehä mun äiti onnelliseksi ♥

  katasd-@hotmail.fi

  VastaaPoista
 164. Tarviin sen kuumeisesti, koska oon uusimassa mun korukokoelmaa. Ennen en voinut sietää kultaisia koruja ja siks multa löytyykin nurkista lähes pelkästään hopeahelyjä. Nyt tilanne on kuitenkin kääntynyt täysin päinvastaiseksi: oon kokoajan kullan kiilto silmissä, joten uudet korut ovat todella kaivattuja!
  Ja vaikka mulla onkin maailman paras äiti, jota rakastan ja arvostan enemmän kuin mitään, niin äiti-kulta ei kuitenkaan ole yhtään koruihmisiä ja siksi saakin äitienpäivälahjansa ihan muualta. :)

  mivah@suomi24.fi

  VastaaPoista
 165. Mun äiti on ollut sairaalassa nyt 2 kuukautta ja se pääsee kesäkuun ensimmäinen päivä pois sieltä! Ehdottomasti haluaisin antaa äidille jonkun ihanan lahjan, koska mulla on tosi huono omatunto etten ehkä oo tarpeeksi käynyt äitiä sairaalassa katsomassa :( Tämä lahja ois varmasti upea ja äitikin tykkäis hirveesti ♥

  mariannan-@hotmail.com

  VastaaPoista
 166. Ollaan oltu äitin kanssa superläheisiä aina, melkeen kun siskokset, nauretaan aina ja meil on tosi hyvä yhteishenki, mutta ton "kaveruuden" lisäks äiti on myös semmonen äidillinen äiti, tukee ja lohduttaa ja jaksaa aina tsempata. Viime aikoina on ollu aika vaikeeta, äitin äiti joutu sairaalaan ja tilanne näyttää aika huonolta. Mummo tekee hidasta kuolemaa ja se on kaikille raskasta, varsinki äitille.. Nyt on siis mun vuoro tukea, lohduttaa ja piristää äitiä, ja tämmönen koru ois kiva muistutus, että sillä on vielä tärkeitä ihmisiä ympärillä, vaikka yhden menettäisikin..
  innnuska@hotmail.com

  VastaaPoista
 167. Ostin äitille jo pienen äitienpäivälahjan, mutta kun ei oo hirveästi vara mtn kallista ostaa, nii tää olis kiva plussa ! <3
  jonnamakkonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 168. Jos voitto napsahtaisi, ostaisin lahjakortilla äidilleni sekä minulle "tiimikoruset" ;)

  nitanalle@hotmail.com

  VastaaPoista
 169. Äiti on tärkein ihminen alusta asti, vaikka välillä meneekin sukset ristiin..
  Kiva äitienpäivälahja saisi kyllä äitin suulle hymyn :)

  maaria.ylostalo@gmail.com

  VastaaPoista
 170. Toi lahjakortti tulis enemmän ku tarpeeseen! Mun äiti on maailman paras äiti ja se tosiaankin ansaitsis kunnon lahjan.
  Äitin 2 veljeä on kuollut, toisen vierellä äiti oli sen kuolinhetkellä sairaalassa joka oli mun mielestä ihailtavaa. Se ei ollu meinaan ollu yhteyksissä sen veljeen aikasemmin varmaan 10 vuoteen, ja sitten ku sai kuulla et se on Jyväskylässä sairaalassa, äiti meni sinne ja oli sen seurana siel loppuun asti.
  Mun mielestä sekin on ihailtavaa et äiti otti vuorotteluvapaata lähes ainoostaan sen takia et mun sisko pääsee jatkaa opintoja ja ettei mun siskonpojan tarvii mennä mihinkään vieraaseen paikkaan hoitoon, vaan nyt se hoitaa sitä joka päivä.
  Kuitenki sillä on ollu niin rankka lapsuus ja menneisyys ja silti se aina jaksaa ensimmäisenä ajatella muitten parasta, auttaa muita ja se jos joku tukee päätöksissä! Tottakai välillä menee sukset ristiin, mut se on ihan normaalia. Mut yksinkertaisesti sanottuna: mun äiti on paras maailmassa! <3

  Siiri.Lehtimaki@hotmail.com

  VastaaPoista
 171. Mun mielestä mun pitäis voittaa toi lahjakortti koska sille olis oikeesti käyttöä! Tilaisin äidille jonkun ihanan äitiepäivälahjan:)meimi.heino1@luukku.com

  VastaaPoista
 172. Mun pitäisi voittaa lahjakortti että voin tilata äidille jonkun ihanan lahjan. Oon ollu sille viimeaikoina aika etäinen, tai miten sen selittäis... Enkä oo ikinä oikeestaan antanu sille lahjaa. :)

  kisumisu_99@hotmail.com

  VastaaPoista
 173. Ois tosi kiva voittaa lahjakortti ja tilata äidille,tollanen ihana avaimenperä . Äiti sano ettei sille saa ostaa mitään lahjoja,mutta ois kiva voittaa lahja äitille, ihastuis varmasti siihen :D
  j_oivanen@msn.com

  VastaaPoista
 174. olis kiva voittaa tollanen, koska mulla on aika huonot välit mun äidin kans välil ettei tulla oikeen toimeen jne. ja nään sitä tosi harvoin et kerran tai kaks kuukaudessa että niin.. ja siks haluaisin voittaa tän et voisin sit antaa mun äidille ton niin mekin saatais joku ns. yhteinen juttu niin se ilahtuis (toivottavasti) varmasti tosi paljon! Ja uskon et meidän välitkii parantuis samalla :)

  erika.f@live.fi

  VastaaPoista
 175. Minä olen maailman ylpein mummo ja haluan kantaa tyttären tyttären kuvaa kaulassani<3

  VastaaPoista
 176. Minä olen maailman ylpein mummo ja haluan kantaa kaulassani tyttären tyttären kuvaa <3
  Hyppanel@hotmail.com

  VastaaPoista