sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Jag ♥ Ziperall

IMG_8926blogiIMG_8924blogiiii
IMG_8944blogi
Mä oon halunnut tällästä niin kauan kuin vaan muistan ja nyt kun sen sain niin tätä ei vaan malta riisua päältä :D♥ Kauaa ei tarvinnut miettiä minkä Ziperallin haluisin, koska mun mielestä tää leopardi on yksinkertaisesti kaikista magein :) Mutta minkä koon ottaisin.. Sitä mä mietin monta päivää! Onneksi päädyin XS:ään, joka on aika täydellinen.

Tack så mycket Ziperall!

25 kommenttia:

 1. ihana, oon itekki haaveillu tollasesta:) siis saiks ton ilmaseks vai?

  VastaaPoista
 2. Ooi ei, sulla on just tää mitä oon itekki katellu tosi kauan, mutten oo saanu rahoja kerättyä kasaan... Sopii sulle toosi hyvin, jag gillar;)

  VastaaPoista
 3. mis sun formspring on??:(

  VastaaPoista
 4. Onks toi sit sopivan pitunen? :) Tai siis ku oot niin hoikka et tarttisit jonku XXXXS:n mut sit yleensä ne pienimmät koot on tehty joillekki tosi lyhyille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on tosi sopivan pitunen, eli ei jää lahkeet lyhyeeks tai mitään. Tottakai vois olla tiukempi toi malli mut noi kuuluuki olla vähän tollasii isoja :)

   Poista
 5. Juu noi oli ihania _talvella...

  VastaaPoista
 6. Oi toi on kyllä tosi ihana! Mäkin oon niin pitkään katellu noita jumpsuitteja mut ei oo tullu vaa ikinä ostetuks. Mut nyt ku rupesin kattelemaan tuolta Ziperallilta noita nii nyt oisin varmaankin tilaamassa semmosta :) Mut ku mullaki ois nyt kahen koon välillä että kumpi, XS vai S nii onks toi sulle sellanen aika slim, vai jääks sulle esim. jalkoihin tilaa ja sillee kasaantuu vähän lahkeet vai onks se vaan just eikä meilkein sopiva :D ja sitte vielä se, että tossa haaroissa, nii jääkö siihenki reilusti sulla tilaa, vai tuleeko se aika melkein sun haaroihin asti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jää jalkoihin tilaa ja kasaantuu lahkeet, mut se on just hyvä niin mahtuu riehuu :D Haaroissa on myös reilusti tilaa.

   Poista
  2. Joo, munki mielestä pitää jäädä sitä tilaa, et mahtuu nimenomaan riehumaa ;) Mut nii, tilasin nyt sit tuolta sellasen lilan jumpsuitin :) toivottavasti on hyvä!

   Poista
 7. Oi miten ihana! Me wants! Ja oot hurjan nättinä ollu taas kerran :-)

  VastaaPoista
 8. aivan ihana!!! ja oot ihan superkaunis <3

  VastaaPoista
 9. missä noi kuvat on otettu? :)

  VastaaPoista
 10. Oot niiin kaunis! :)

  ♥ http://lvelv-siiri.blogspot.com

  VastaaPoista
 11. noihin kyllä pitäs olla pikkasen enemmän muotoja..

  ps. aika jännä et siljaki sai vähä aikaa sitte tommosen. -.-"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai laihat ei saa käyttää Ziperallia? :D Mielummin että se jää vähän isoks niinkuin kaikilla muillakin ku että en mahtuis siihen.. :) Veikkaan että sä kuulut tohon jälkimmäiseen vaihtoehtoon?

   Niin, mitä sitten jos Silja sai tommosen? Onks Silja maailman ainoo bloggari jolla saa olla tommonen? :)

   Poista
 12. Kiitos kivoista kommenteista <3

  VastaaPoista
 13. Vai että pitäis olla muotoja, jos käyttää Ziperallia.. :D Musta ainaki on 100 kertaa fiksumman näköstä se, että hoikat käyttää niitä kun että joku kalliomursu änkee niihin itsensä väkisin saumojen kääntyessä ulospäin. Ei oo kovin nättiä ku jokainen pieninkin "muoto" loistaa kilometrien päähän, mutt ei siinä, jokainen tyylillään. :D

  Oot Jenni näissä niin kaunis. <3

  VastaaPoista
 14. jos maantaina tilasi kuinka nopeasti tuli sinulle ziperallilta paketti??

  VastaaPoista
 15. kuninka nopeasi pakett tuli Ziperallilta kun tilas netistä?

  VastaaPoista