torstai 16. elokuuta 2012

Back to.. Playschool!

IMG_5793IMG_5789IMG_5798
kenkä
mekko H&M kengät Thaimaa laukku Lindex

Pyytelitte kuvia tosta mekosta mun päällä, niin tässä ois pari :) Samalla siis vähän eilisen asua, johon sisälty hapsuja, paljetteja ja pitsiä! Ja ohhohh.. Mikä kuumuus :D Otin pari naama kuvaakin, mutta jätän julkasematta kun naama kiilsi Kiinaan asti..

Ja niin, tänään tosiaan alko sitten se paljon puhuttu koulu. Ihan siistiä, mutta mun mielestä piirileikit ja suunnistuskilpailut vois jättää välistä jo tän ikäsiltä. Että voi hohhoijjaa :D :D Järkihän siinä meinas lähtee. Huomenna ois sit vielä vähän lisää toisiin tutustumista leikin avulla ja varmasti muuta kivaa tarhaikäisille tarkoitettua ohjelmaa. Oispa jo huominen!

IMG_5883IMG_5895
Söpö avaimenperä? :D♥

84 kommenttia:

 1. toi on kyllä niin ihana mekko ja rakastan tota laukkuu!

  VastaaPoista
 2. Joo oon ihan samaa mieltä noiden tutustumisleikkien kanssa. Tuntee olonsa alakouluikäiseksi kun täytyy jotain piirileikkejä vetää.. vaikka onhan se ihan kiva si kyl tietää nimeltä ne luokkalaiset (:

  VastaaPoista
 3. siis ku yo-pohjasillaki luokilla vedetään tollasta paskaa melkeen... :D vaikka oltais jo tokaa vuotta. mepä tehtiin paperiterälehdistä iso kukkanen seinälle, johon kirjotettiin, et miten voidaan parantaa luokan ilmapiiriä :3333 FML

  VastaaPoista
 4. aikuistua ehtii vielä parinkymmenen vuoden päästäki :) vielä sun ikäsenä voi hyvillä mielin huumorilla leikkiä

  VastaaPoista
 5. Oliks mukavanolosii luokkagamui?

  VastaaPoista
 6. muista kuitenkin, että vaikka sulla ei nuo leikit kiinnosta niin kannattaa osallistua ja hymyillä! ensivaikutelma on kuitenkin tärkeä ja tuskin haluat yksin koulussa olla kun muut tutustuu toisiinsa. :) hauskaa opiskelua ja tuo mekko on tosi ihana! =)

  VastaaPoista
 7. sanoppa muuta, must toi menee jo vähä överiks :-D kyllä sen ymmärtää viel yläasteel mut just et korkeemmis koulutuksis aletaa vetää piirileikkei, kay? :--D
  ihana mekko!
  ehkä sit vuon 2034 ne tajuu et piirileikit voi jättää niille nuoremmille 8)
  nimim. iteki hämmästyin ku alotin 4vuotta sitte kauppiksen ja meil oli semmosii nimileikkejä että. tosin opettaja kyl sano aluks heti että pidetää leikit semmosena hassutteluna, ettei aleta roudaamaa tuoleja ympäri luokkaa jne :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä kutsutaan ryhmäytymiseks valopää....

   Poista
  2. RYHMÄYTYMINEN onnistuu varmasti muullaki tavalla ku tuolileikeillä♥

   Poista
  3. No kerro esimerkki, mikä ois samalla myös hauskaa? Leikit on ainakin helppoja :D oisko joku suunnistaminen ollu kivempaa?

   Poista
 8. missä oot koulussa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen liikemiesten kauppaopistossa opiskelemassa mm. taloushallintoa :)

   Poista
 9. mulla on toi sama penaali! se on niiiiiiin ihana :)

  VastaaPoista
 10. Tuo mekko on ihana, itellä on se mustana :) Vähän lyhyt kyllä, tai mulla ainaki piti pitää välillä huolta että perse ei vilku, varsinki jos nostaa käsiä vähän tms :D Mut ei estä käyttöö !

  VastaaPoista
 11. Kylläpä tääl on niin aikuista väkee :D Vai onks must tullu niin vanha et oon kasvanu yli tosta byhyy onpa noloo leikkiä -vaiheesta haha.

  VastaaPoista
 12. Oon kanssa samaa mieltä noitten leikkien kanssa, onhan se kiva sit tuntea porukkaa mutta ei sitä tarvi aina leikkiä jotain kun jossai ala-asteella :D

  VastaaPoista
 13. ootko siljan kaa samalla luokalla?

  VastaaPoista
 14. Meilläkin on ollu noita leikkejä lukiossa ja kaikki ottaa ne huumorilla eikä tosissaa :) Ja onhan ne mukavampia ku jotku perus "moi mun nimi on.."

  VastaaPoista
 15. Meil oli ekana vuonna ammattikorkeessa yhen yön leirisysteemi ja siel oli sit kaiken näkösii tutustumisleikkei.. :D

  VastaaPoista
 16. Hei samalaine penaali! Toi on ihana ja siit kuulee paljo kehui:D haha ! Ja viel aika edullinen! Huomasiks et tiimarist saa myös glitterikynii;)

  VastaaPoista
 17. eihän ne opettajat pahaa tarkoita, haluaa vaan että ihmiset tutustuu toisiinsa. :)

  mistä tuo penaali on ostettu, se on aika herkullinen!

  VastaaPoista
 18. noiden tutustumisleikkien pitäis vissii olla tosi hassunhauskoja ja saada kaikille hyvä fiilis, mut meillä ne ei oo aiheuttanu mitää muuta ku semmosen kiusallisen ilmapiirin... :-D vois antaa ihan ite tutustua muihin ihmisiin, koska varsinkaan ujoimmista ihmisistä ei oo kiva olla huomion keskipisteenä ja kertoo itestään! yläasteelle tommoset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmisten ite tutustua toisiinsa? No meiltä rohkeemmilta se varmaan onnistuiski mut ujommat tuskin lähtee paljoo ite tutustumaa toisiin :D noi leikit on just hyviä, niiden avulla tutustuu toisii jo heti ekoilla päivillä ni heti se oma ryhmä/luokka tulee tutuks eikä uus opiskelupaikka tunnu enää nii oudolta :) ite oon lukiossa ja noiden leikkien avulla just tutustuin tosi monii ihmisii ja muutenki oltii kaikki vaa huumorilla mukana ja naurettii toisillemme jos joku mokas jotai, siin tuli just sellast yhteist kivaa et me vähän niinku ''ryhmäydyttii'' :D ja oli muutenki kiva kuulla ku ryhmäläiset kerto ittestään jne. :)

   Poista
  2. no en tiiä että miten ujojen on yhtään helpompi tutustua noissa leikeissä, esim ite koen itseni tosi ujoks ,ja vihaan noita leikkejä . Joo osaan nauraa itelleni ,ja ymmärrän läppää mut se että leikitään jotain poneja ja toistellaan lempieläimiä oikeesti on vaan naurettavan kiusallista.

   Poista
  3. komppaan edellistä, minäki oon (super) ujo ja mulle se on henk.kohtasesti suuri kiusalisuus istua piiriin muiden tuijotettavaksi :d siinä ei kyllä yhtää tee mieli tutustua kehenkää et mielummin hissukseen menee juttelee yksittäisille (mukavan näkösille) ihmisille:)

   Poista
 19. ihanan kontrastin oot luonu tol tyylil, ku tyttömäist pitsii ja tommone inkkarimaine laukku!!:)WAU!

  VastaaPoista
 20. Alus noi ryhmäytymis jutut ja kaikki leikit on just parhaita! ja auttaa oikeesti luomaan sitä yhteishenkee. Ja se on oikeesti tosi tärkee, pystyy heittäytyy kaikkeen mukana ihan täysillä eikä muodostu ikävii ryhmii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä ne on ihan helvetin jäisiä :D

   Poista
  2. oon samaa mieltä ton anon kans :) ei se tietenkää aina noin mee mut omalla kohalla ainaki meni, tuli hyvä yhteishenki leikkien avulla.

   Poista
 21. joo sain kans tollasen avaimenperän mic macist ku ostin laukun :D kui ruma... turhia

  VastaaPoista
 22. Kun lähin ala-asteelta niin kelasin et leikit loppuu ja vikoin vuosin siel ei ees vedetty mitää leikkei meille. Sit ku ylä-aste alko nii kaikis paikois tutusttiin leikkimäl! Mul meni hetki käsittää se ja se oli iha sika outoo :D
  Nyt kuitenki tajuun sen miks ja se on oikeestaan semi hauskaa ja ihmiset oikeesti tutustuu niis ja siin ryhmähenki muodostuu silleen paremmin.
  Toisaalt kyl fiilaan sua. Tuntuu silleen jo et Eiks leikit oo jo leikitty. Mut oikeesti niin on joskus ihan hyväi ja ei kannata olla muka liian kypsä ja liian aikuinen jos on joku tutustumisleikki, vaik ne tuntuis ihan turhilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En väitä että oisin liian kypsä tai aikuinen leikkimään, mä oon oikeesti tosi lapsellinen ja osaan heittäytyä tilanteisiin ihan kuin pikku lapsi :D Mutta mun mielestä noi leikit on niin tyhmiä, kukaan ei oo messissä ja tunnelma on vaan entistä kiusallisempi.

   Poista
 23. saanko kysyä että sillonku olit lukiossa nii miten sulla suju koulunkäynti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä?XD mennääks nykyää lukiosta tohon Pasilan merkonomikouluun :DD erehtyikö ano nyt pahemman kerran... kiva kun lukijat ei lue tekstejä

   Poista
 24. Mä vihaan tollasia tutustumisleikkejä..Me mentiin AMKissa ekana päivänä sellasta kanikani-leikkiä,joku "ampu" sua kanivuorolla,sitten tehtiin käsillä kaninkorvat ja niin sun ympärillä olevat kans teki korvat ja sitten mentiin kaikkien nimet läpi. Ääliömäisin leikki ikinä. Miks nimiä ei voi opetella vaikka nimilapuista? Ei tarvi olla kauheen ujo edes ku ärsyyntyy/nolostuu tohon leikkiin ihan täysin :S

  Eikä siinä tosiaan ryhmähenki kasva jos kaikki on ihan kypsiä leikkiin lastenleikkejä!

  VastaaPoista
 25. mistä toi AVAIMENPERÄ ON? ihana!

  VastaaPoista
 26. oot mielettömän upee!ja sun kroppas on valehtelematta täydellinen:-)paljon painat jos saa kysyä?

  VastaaPoista
 27. Hihi eka kerrot kuinka jotain tarhaikäisten leikkejä koulussa ja sitten kannat mukana avaimenperää muffinsista ;D en tarkota siis millään pahaalla!! :) Onnea opintoihin ja mukavaaa syksyä :P

  VastaaPoista
 28. Tiedäks muuten miksei opri oo kirjottanu kuukauteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tsiikaa sen feissi-sivusto, se ei pääse kirjautuu googleen ku tunnukset/salis on muka väärä tms. :c

   Poista
 29. mä opiskelen myös merkonomiks, mut meil ei oo ollenkaan tollasii tutustumisleikkijä :D meiät laitetaan tutustumaan toisiimme esimerkiks niin, et jaetaan kaikki pieniin ryhmiin joissa suunnitellaan yhessä esim. et mitä ominaisuuksia yrittäjänä tarvii ym.

  VastaaPoista
 30. Haha ite just abina valitan kaikille kavereille et oisinpa ykkönen nii pääsisin leikkimään kirjotusten stressaamisen siljasta :-D Must ne on hauskoja ku ei ota liian vakavasti! Sitä paitsi muistan vieläki jotain ihan hassuja yksityiskohtia kahen vuoden takaa mun ryhmäläisistä, mikä toki kasvattaa osaltaan ryhmähenkeä :-)

  VastaaPoista
 31. kuinka pitkä sä oot? :D ja oot muuten toosi kaunis!:))

  VastaaPoista
 32. Oon samaa mieltä noista tutustumisleikeistä. Joo, voihan se olla joidenkin mielestä hauskaa, mut monet tän ikäiset ei enää koe tarvetta niihin ja haluis ehkä tutustua muihin ihan omassa rauhassa. Sitä paitsi, tutustumisleikit riparilla, ekaluokalla tai vaikka vaihtareiden valmennusleirillä on ihan eri juttu, koska niiden pääpointti on just toisiin tutustuminen. Mut lukoissa/amiksissa yms pääpointti on kuitenkin se opiskelu ja siks mun mielestä ihmisten vois antaa tutustuu ihan rauhassa :D ja luulen muuten et ujoistakin on paljon kivempi tutustuu omaan tahtiin ja rauhassa ja tutustumisleikeistä tulee niille varmaan paljon paineita ku pitää olla huomion keskipisteenä.

  VastaaPoista
 33. Sit kun oot aikuinen ja kypsä niin pystyt heittäytyy noihin leikkeihin huumorimielellä ja tekee itestäskin pilaa ja ottaa ne leikit ihan huumorin kautta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerroin jo ylempänä, että mä osaan olla tosi lapsellinen ja ottaa asioita huumorilla, mutta mun mielestä noi leikit on vaan älyttömän tyhmiä ja ne tekee tilanteista vaan entistä epämukavampia. Niissä ei oo mitään hauskaa ja jos on sellanen huumorintaju että noista nauttis niin ompa aika köyhät jutut :D

   Poista
 34. hehhehee,alotin ammattikorkeassa, ja meilläKIN oli pari ekaa päivää pelkkää tutustumisleikkiä, ja ollaan kuitenkin suurin osa vähän päälle parikymppisiä.....

  VastaaPoista
 35. Ihana toi laukku. Myydäköhän niit vielä?

  VastaaPoista
 36. Kaunis oot! Pystyn helposti myös samaistumaan suhun ja sun blogiin koska oon laiha itekkin. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäki pystyn samaistumaa suhu ja sun blogii ku mul on vihreet silmät ittelki..................

   Poista
  2. :DDD mäki pystyn samaistuu tähän blogii ku mulki on vaalee tucca<3

   Poista
 37. Mun on pakko kysyä sulta että ootko käyttänyt tota Hawaiian tropic tanning oilia? En oikein ymmärrä että onko se aurinkorasvaa eli suojaa auringolta vai nopeuttaako se ruskettumista? (: Sulla on ihana blogi ja oot tosi mukavan tuntunen ihminen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo, kannattaa lukee vaikka googlesta niin selviää minkälaista se on :) Kiitos!

   Poista
 38. mist toi sun penali on se on hieno:)

  VastaaPoista
 39. voi ihana asu :-) Mistä oot ostanu ton penaalin?

  VastaaPoista
 40. voisiks suositella jotai hyvää bannerin teko-ohjelmaa? :)

  VastaaPoista
 41. miks sun pitää jättää noi hiukset tohon etee? :D näyttää ihan typerält

  VastaaPoista
 42. hei pelle noi "piirileikit" yms on vaa tutustumis harjotuksii mun mielestä ainaki iha tarpeellisii ku ihmiset on aina alussa ku tukki perseessä :D t. ex-tutori/nyt 3lk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei pelle, ehkä kaikilla ei oo samanlainen huumorintaju kun sulla :)

   Poista
 43. onks toi laukku millon ostettu?, ihana :) !!

  VastaaPoista
 44. yööök mä vihaan kaikkii tutustumisleikkei;/

  ja oon niin älyhuono kaikis leikeis!!:DDD

  VastaaPoista
 45. Mullaki on toi penaali ! Se on tosi kiva, ainoo et niit hippusii lähtee kokoajan :-(

  VastaaPoista
 46. Mulla on kans tommone avaimenperä mut vaa pinkki :)

  VastaaPoista
 47. Itellä on ainakin aina tosi epämukava olo tommosissa tutustumisleikeissä.. Kyllä tutustun ihmisiin sitten omalla ajalla, ennen luentojen alkua, ruokalassa jne. Tosin sitten on niitä ujompia, mutta hekin yleensä löytävät jotain kavereita, eikä siihen tarvita mitään piirileikkejä.

  Itse olen yliopistossa tuutorina tänä vuonna ja kyllä ketuttaa, että parini haluaa pitää vaikka mitä tutustumisleikkejä.. Tuntuu se jotenkin tyhmältä, kun ikähaitari ryhmässä on 18-40, jotenkin olettaa, ettei ihmiset luonnollisesti tutustuisi toisiinsa ilman leikkejä.

  VastaaPoista