torstai 25. lokakuuta 2012

Värilliset piilolinssit

IMG_8164IMG_8169
Mä sain muutama päivä sitten 30 euron lahjakortin Cybershopin nettikauppaan, jolla voisin tilata itelleni värilliset piilolinssit. Mulla ei koskaan ole ollut sellaisia ja aina oon halunnut, joten tää oli ihan mahtava juttu! Hetken (pitkän) harkinnan jälkeen, päädyin että otan ruskeat. Munhan oma silmienväri on siis sinivihreä. Sivustolla oli vaihtoehtona että postitetaan piilolinssit suoraan kotiin tai ne voi noutaa Cybershop liikkeestä. Mä valitsin jälkimmäisen ja ne olikin siellä jo heti seuraavana päivänä :) Mukana tuli ohjeet laittamiseen ja säilytyskotelo. Olin muuten todella lähellä luovuttaa, kun oli mennyt jo yli tunti enkä ollut saanut kuin yhden linssin laitettua :D Jos jonkun mielestä tekoripsien kiinnittäminen on älyttömän vaikeeta, niin tää on Rubikin kuutio.. Hah. Tai no jotkut osaa, jotkut ei!

IMG_8230
Mutta oli kaiken vaivan arvoista, koska nää on ihan törkeen hienot! Mä tykkään tosi paljon ja muutti kivasti yleisilmettä :) Koitan huomenna laittaa teille parempia kuvia, nyt meen vihdoin rentoutumaan pitkän päivän jälkeen, pusuja

34 kommenttia:

  1. Harjoittelu tekee mestarin tässäkin asiassa! :)

    VastaaPoista
  2. Haha tuttu juttu, mullakin oli ekoilla kerroilla vaikeuksia kun piilareita yritin laittaa, mutta kyllä sen sit aika nopeesti oppii:)

    VastaaPoista
  3. Piilarit on tosi helpot laittaa muutaman kerran ja oman tekniikan löytämisen jälkeen! :) älä huoli!

    VastaaPoista
  4. Onks Taho kampin r-kioskilla töissä? Ihan ku oisin nähny sen tänää illal siel :)

    VastaaPoista
  5. pakko sanoo varotus kyllä noista piilareista, jos et oo kuullu?
    Siskolla oli tollaset, ja ne oli jotkut vuoden kestävät olevinaan ja kesti sen 1kk-2kk ja niistä tuli ihan muoviset:/ eikä ollu edes jatkuvassa käytössä:o noi on kyllä niin kivan väriset, mut laatu kyllä sit on toista luokkaa:l

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo kyllä aijemmin kuullu tollasesta :/

      Poista
    2. :/! toivottavasti sulla kestäis paremmin noi!:)

      Poista
    3. Onkohan varmasti muistanut puhdistaa/vaihtaa nesteen säilytysrasiaan? Vaikka pilaareita ei käyttäisi useaan kuukauteen, se neste pitää silti vaihtaa.

      Poista
  6. laita sellai ennen ja jälkeen kuva tai sellai mis ekas kuvas sul on sun "oikeet silmät " ja sit toine sun piilareittenkaa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohdin ottaa, mutta tästä näkee: http://www.imgplace.com/viewimg838/226/12img1138.jpg

      :)

      Poista
  7. nykyään mulla menee parissa sekunnissa simmuihin ja lähtee yhtä nopsaa :--) eli harjotusta vaa kehiin !!

    VastaaPoista
  8. Meitsin frendillä kävi silleen, että se osti kanssa jotku piilolinssit ja koska se kaarevuus oli väärä sille tuli jotain mustelmii silmiin ja oli kuullemma saatanan kipiät ... Että toivottavasti oot ite osannu kattoa kaarevuuden. :) On kyllä hienon näköset ei siinä mitii !

    VastaaPoista
  9. Tosi kauniin väriset noi piilolinssit :) Ite oon kans harkinnu noita, mut vielä ei oo ollu varaa ostaa niitä, vaikka monta kertaa oon kattellu :)
    Oot tosi kaunis <3

    VastaaPoista
  10. ite en varmaa koskaa opi noita piilareiden laittoa. kerran oon kokeillu ja se oli semmosta sähläystä, että ei huh huh:-D tuikkaan silmän automaattisesti kiinni ennenkuin piilari on lähelläkää, haha. mut noi sun piilaris näyttää tosi kivoilta! ootan innolla, että tulee kuva kauempaa otettuna:-)

    xx,
    Carpe fucking Diem


    VastaaPoista
  11. Mäkin oon tosi monta kertaa miettiny että haluisin värilliset piilarit! Ainut ongelma on se että mulla on -1.75 molemmissa silmissä, eli sit pitäis ottaa vahvuuksil, ja niis on omat kaikki kalliimmat hinnat ja muut ongelmat ku sit pitäis käyttää niit jokapäivä kuitenki ku en ikinä käytä laseja :o mut sulle varmaan sopii noi tosi hyvin, parempaa kuvaa odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cybershopissa noi vahvuuksillakin on samanhintaset kun normit :) valikoima vaan ei o kovin laaja

      Poista
  12. Jenni muista sitten olla varovainen noiden piilarien kanssa! Itselläni oli ennen tapana laiminlyödä piilareiden hoitoa ja kerran nukahdin piilolinssit päässä ja toiseen silmään haankautui haava mihin levisi vielä bakteeri ja nyt kahden vuoden ja kahden leikkauksen jälkeen olen saanut jonkinmoisen näön silmään takaisin, mutta piilolinssejä en enää koskaan voi käyttää... :(

    VastaaPoista
  13. Kyllä niihin tottuu nopeesti :) oma tekniikka vaan haltuun ja muista pestä kädet joka kerta ennenku kosket siihen silmään!

    T. 10 vuotta jokapäivä piilolinssit silmissä :D

    VastaaPoista
  14. itel on ollu noi samat :D ainoo vaa et noi on aika isot mun silmii, ni näyttää et oisin nuollu jotai myrkkynuolisammakoit ja vetäny sienii viel siihe päälle :DDDD

    VastaaPoista
  15. Muista, että piilareita ei kannata pitää yli 8h silmissä eikä varsinkaan nukkua/saunoa/muuta kun värillisissä piilareissa on tuo hapenottokyky vähän eri.
    Itsellä nimittäin huononi jopa 1 asteella molemmat silmät kun päivittäin käytin ja saatoin pitää 10 h silmissä.
    Hienot ne on, mutta omat riskinsä kyllä. :)

    VastaaPoista
  16. Ite oon käyttäny piilareita yli kuusi vuotta ja alku oli kyllä tosi vaikeaa, kouluaamuina piti jopa laittaa herätyskelloa aikasemmin soimaan että ehtii saada varmasti linssit paikoilleen :D Mutta kyllä niihin aika nopeasti tottuu, kohta osaat laittaa jo ihan hetkessä, pimeässä ja ilman peiliä!

    VastaaPoista
  17. voiei jenni oo varovainen noitten kaa tai mieluiten älä pidä ollenkaa! onks sul siis ees tarvetta piilareille tai onks sul jotenki huono näkö tms? mun yks kaveri oli 2 vuotta lähes sokee tollasten cypershopin piilareiden takii! ne ei sopinut ollenkaan hänen silmään vaikka ne oli paikanpääl kattonu et ois just hyvät. vuoden käytön jälkeen ystäväni sokeutu :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kauanks se niitä sitte käytti? vuoden käyttö ja sokeutu, 2 vuotta lähes sokea? makes no sense. eikai niitä käytetä sillo jos näkö huononee, pitäs tajuta jokaisen. mut pahoittelen jos toi on totta.

      Poista
    2. Ei cybershopissa tai muissa vastaavissa myymälöissä katsota piilareiden sopivuutta. Piilareita hankkiessa pitää itse käydä näyöntarkastuksessa katsomassa kuinka kaarevat, millainen halkaisija ja millainen mahdollinen miinus tai plussalukema niissä pitää olla. Huoh.

      Poista
  18. Mikä sävy tuo on? Itelläni vissiin suht samanväriset silmät ko sulla, mietin sitä linssien sävyä että minkä ottas.. Että onko tuo chocolate liian tumma, se on kuulemma tummin mitä noilla on.

    Ja tosiaan, kannattaa pestä linssit aina ennenkun pistät koteloon, missä ehdottomasti puhdas neste, pidentää käyttöikää huomattavasti. Ei vissiin tuosta vuodesta kyllä eteenpäin, muttakun jotkut tässä sanoo että parissa kuukaudessa menis nuo pilalle, nii ei ainakaan minun kavereilla ole mennyt, kun kunnolla huoltaa.

    VastaaPoista
  19. Kokeilin joskus piilolinssejä, mut ei ollu mulle tehty :D Tai sit oon liian kärsimätön. Nyt oon tyytynyt vaan lasien käyttöön, mut ehkä vielä joskus uskaltaudun kokeileen piilareitakin. Mutta hyvältä näyttää noi ruskeet :)

    VastaaPoista
  20. Tiedän kokemuksesta, että heikentää näköä ihan sairaasti. Onhan nuo hienot, mutta älä käytä liikaa, ettei näkö oikeasti heikkene. Jos nyt itse saisin päättää, en olisi ikinä ottanut, ettei IKINÄ olisi tarvinnu ostaa näitä VITUN silmälaseja.. :s

    VastaaPoista
  21. Piilarien laitto ainakin ensimmäisillä kerroilla on tosiaan hirveetä! Itelläni kesti varmaan kaks viikkoa ennen ku ne alko mennä rutiinilla paikoilleen :D
    Kivan näköinen blogi sulla! :)

    http://time-for-dreaming.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  22. muistan itekki ku joskus muutamia vuosia sitte kokeilin piilareita ekan kerran, ja voi vittu millasta helvettiä se oli ku ei onnistunu millää! :---D sit luovutin kokonaan, mut myöhemmi harjottelin uusiks ja helppoo on! Nyt muutaman vuoden käytön jälkee osaan laittaa ja ottaa ne pois jopa ilman peiliä.

    VastaaPoista
  23. Voi vitsit, sulle sopii tosi hyvin noi ruskeat linssit. Itsekin haluisin ruskeat silmät C:
    Sulla on muutenkin kiva blogi!

    nearlycheerfulgirl.blogspot.com

    VastaaPoista
  24. Ihanat! Haha, mulla oli aluks sama ongelma mut nykyään sujuu jo :D Ostin siis kans cybershopista värilliset

    VastaaPoista
  25. Mistä ihmeestä nämä ihmiset ovat saaneet päähänsä piilareista näön huonontuvan : D

    http://www.piilolinssioptikko.net/voiko-naon-pilata-vaarilla-laseilla/

    Käykää kysymässä lisää silmälääkäriltä jos ette usko.

    VastaaPoista
  26. Joo mä toivoisin kans että mä saisin ostaa piilarit punaset mutta ku ei

    VastaaPoista